Régi elmaradásnak tettünk ma eleget. Frissítettük a háborúban érintett helyszínek leírásait. Emellett a fenyves boszorkánya, Hëmyl elhalálozását is deklaráltuk, ám a boszorkány mégsem távozott e világból. Kísértetként most is jelen van a Sötét fenyvesben. Lehetséges, így veszélyesebb, mint életében volt.
Hmm velem semmi gond nincs mostanában, mivel annyi időm nincs h napi 1x fel tudjak jönni rendszeresen... No de mind1 itt bepótolom amit skypon küldtem. Isten éltessen mester! Új vadászt Furuja drága a lezáratlan ügyeket az idő zárja majd el azaz majd megkeresem azt megfingatom a kis Aranyost Persze ha lesz annyi időm h a Jerrynek elmaradottakat is bepotoljam... Holnap délután szeretnék is rá sort keríteni a főzés és a fodrász közötti 10 percben Na Bye addig is csak komiszan!
Daxa Lavenir Zöld elf
Hozzászólások száma : 372 Életkor : 186 Munkahely : Idomár
Megnyitottuk a Lanuria csoportot skype-on. Főadminként mindenkit, aki partnere az oldal hivatalos skype-elérhetőségének, meghívtam ide, de természetesen a csoport nyitva áll mindenki előtt, aki a profilomon találhatő elérhetőségen partnernek jelöl engem, vagy Kain Namelyrt. Szívesen látunk mindenkit egy csevejre, és még egy lényeges szempont: Itt az adminok is elérhetők, amikor fent vannak! Könnyítésképpen az oldal skype-elérhetősége: newagelanuria Kainé: stixion
Üdvözlettel: Főadmin
Balál Tangeran Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 690 Életkor : 51 Munkahely : Szabadúszó
TémanyitásTéma: Re: Csevegő szoba! Hétf. 8 Feb. - 20:11 Hozzászólás az előzmény idézésével Lehet próbálkozni Very Happy A büdös szájú barátunkra, meg a fehér hajúra külön kíváncsi lennék Wink
Miféle egy lapon emlegetnek itt a fehér hajúval kérem szépen?
Üdvözletem mindenkinek.
Néhány újdonsággal kedveskedünk nektek! - Új küldetéseket tettünk ki, amelyek között hasonlóak vannak a már megszokottakhoz és vannak Lanurián újszerűek is! - A folyamatban lévő mese mellé egy új kalandot hirdetünk meg hamarosan, amely kevésbé lesz kötött, mint az eddigiek! - Nézzetek fel a fórumra, s fény derül arra is, hogy kik azok a titokzatos Hatalmasok! Eközben a háború tovább folyik. Vajon megállíthatóak a sárkányok és csatlósaik, vagy Lanuria szükségszerűen elbukik a tűz és vértengerben? Rajtatok is múlik!
Lanuria vezetősége
_________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."