| Csevegő szoba! | |
|
+52Alamaise Ezana Firri Nizzre' Zotreth Shuga Kain Namelyr Blade Shilmann Quverdinmia N'Alghir Kroloth Naelgrath Nexxis Fi Garath Kuruk Onoria Anzar Mia Ruton Balál Tangeran Alseran Jozef Alberts Furia Arveleg Haleran Silarona Fela Husani Raman Sol Huor Tiwele Elonar Roober Jeremy Talbot Vey'na Crossi Kesa Klensbane Dremer Hossin Arash N'gobo Tyr Pak Főadmin Adama Ryn von Samok Görbelábú Frikk Glorien Lysanor Eweny Ayda Mitsuko Midnight Hëmyl Mesélő Feynras Sargon Kalandmester Aldo Barras Daxa Lavenir Thalion Órëa Nawarean Merilien Lumel'Auvrea 56 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Mia Ruton Feketeköpenyes
Hozzászólások száma : 444 Életkor : 28 Munkahely : Valiani Tanácsháza
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-02-28, 11:47 am | |
| Nini, kit látnak szemeim, ebben a teremben! ~ Naná, hogy úgy kéne tenned, kisasszony, mintha észre sem vennéd a délceg alakját, a hófehér haját, a csalárd csokoládé szemét ...~ Én is visszatérek! Írtam üzit Főadmin! Balál drága, ilyekor látszik, hogy nem volt gyerekszobád! | |
|
| |
Jeremy Talbot Ember/vér elf félvér
Hozzászólások száma : 1188
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-02-28, 4:39 pm | |
| Általában Kain és Sil az én véremet szívják, állítólag klassz a félvér vér | |
|
| |
Admin 2
Hozzászólások száma : 519
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-03-01, 7:40 am | |
| Kedves Játékosok!
Kissé megkésve, de közzétesszük a háború állását a 714. év végén.
- Spoiler:
_________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
| |
|
| |
Merilien Lumel'Auvrea Vér elf
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
| |
| |
Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981
| |
| |
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-03-07, 8:52 pm | |
| Nyugodj békében, Rita! _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Thalion Órëa Elf vezér
Hozzászólások száma : 634 Életkor : 1879 Munkahely : Elf vezér
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-03-07, 9:34 pm | |
| | |
|
| |
Hossin Kereső szellem
Hozzászólások száma : 501 Életkor : 1708
Character sheet Nép: Kísértetek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-03-07, 11:39 pm | |
| | |
|
| |
Raman Mocsári törpe
Hozzászólások száma : 318 Életkor : 123 Munkahely : Ej, hát mocsári törpe...
Character sheet Nép: Törpék
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-03-08, 4:37 am | |
| | |
|
| |
Fela Husani
Hozzászólások száma : 389
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-03-08, 8:54 am | |
| Nyugodj békében, Sydney! | |
|
| |
Elonar Nimfa vezető
Hozzászólások száma : 409 Életkor : 1806 Munkahely : A nimfák vezetője
Character sheet Nép: Nimfák
| |
| |
Sol Föld nimfa - Alonida nimfa
Hozzászólások száma : 271 Életkor : 36
| |
| |
Jozef Alberts
Hozzászólások száma : 34
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-03-09, 5:33 am | |
| Akkor most vki magyarázza meg nekem honnan jött ez a gigantikus arnyekleny ami el tudott bújni egy kő mögött és hogy van a surranonak olyan jó szeme h az elfet is lekorozi s ráadásul instant kodfejtő is lettél? Adminok ha már nekem fűbe faba belekottok a masiknak meg mindent lehet. Jól fontoljatok meg a választ mert most vagyok ott h itthagyom végleg ezt az oldalt... Mert bennem a szálkát másban meg az erdőt se.... Km te 7 évesen képes voltál megfejteni egy katonai kodnyelvet? Nem hiszem, egy két méteres lény miért is nőtt meg 100 méter magasra? Honnan veszitek a bátorságot hogy egy pm nélkül alakitsatok az altjaimat? Közönséges játékos letetekre? Ha SURRANÓ? | |
|
| |
Kalandmester
Hozzászólások száma : 218
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-03-09, 8:07 am | |
| Ayda nem irányított egy karaktert sem, és hozzátenném, hogy ezek nem a te karaktereid, hanem az oldalé. A kódnyelvet, amit először abban a hsz-ben említesz meg, amit eddig még soha nem használtak, sem, amikor titkos találkozókat tartottak, sem máskor, de most, hogy olvastad azt, hogy kihallgathatják őket, gyorsan kitaláltad, hogy van ilyen, és bár nem tudnak arról, aki kihallgatja őket, valami oknál fogva mégis használják. Ugyanolyan visszás, mint az, hogy egy gyerek megértheti. Az árnyéklény méretét nem írtad le emlékeim szerint, de egy gyermek surranónak egy 2 méteres lény is óriási. Guggolj csak le, mindjárt rájössz. Ehhez hozzávenném, hogy azért ez egy mondhatni, démoni lény, egy megidézett. Ne adj neki 130-as IQ-t, azért ennyire nem lehetnek okosok, ha meg igen, arra egyetlen mágus sem képes hogy ilyen lényt idézzen meg, még maga Zaricse se. A mese szempontjából nem mondott olyat a surranó, amit ne láthatott volna, sőt, az orkokról egyáltalán nem tudnak a mágusok, és egy mágussal kevesebbről számolt be nekik a surranó. Egyetlen NJK nem halt meg ebben a körben, irányítani pedig én irányítottam őket. Nekem, mint a mesélőnek lehet. Ezek az NJK-k az oldal tulajdonai, még a te NJK-d is, amivel most játszol a mesében. Jó, ha ezt tudod. Elmondtuk már máskor is. Hozzátenném, jó ideje mi sem kaptunk tőled pm-et semmilyen olyan dologról előre, amivel szokásodhoz híven a határokat feszegeted, így ne is csodálkozz, hogy kénytelenek vagyunk moderálni. Másokat is szoktunk, és aki nem hozza ki a játéktérre a problémáit, vagy a csevegőbe, azokkal privátban is meg tudjuk beszélni. | |
|
| |
Merilien Lumel'Auvrea Vér elf
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-03-09, 7:08 pm | |
|
Nem tudom, hogy mit vettél annak, hogy irányítottam volna bárkit, de szerintem eléggé félre értetted az egész hsz-emet. Vagy nem tudom. Én egyszerűen csak meglestem a mágusokat. Azt egyszóval sem írtad, hogy titkos nyelven beszélnek. Ha igen, akkor én kérek elnézést O.o, akkor természetesen nem értem egy szavukat sem - nyilván! De nekem ilyesmi nem rémlik... Szóval örülnék, hogyha nem támadnál meg osztanál le egyből, mert nem érzem hibásnak magam és nem találok olyat a hsz-emben, ami "erdő" vagy akár szálka lenne.
| |
|
| |
Tyr Pak
Hozzászólások száma : 62
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-03-09, 8:28 pm | |
| Hossin: Nem igazán értem a felháborodás okát. Ami az árnyékot illeti, semmi konkrétumot nem írtál le róla. Mindenkinek csak sejtései lehettek a lényt illetően. Valaki másképpen képzelte el, mint ahogy te, és eszerint játszott. Pont ezért írtuk meg nem is egyszer, hogy ha azt szeretnéd, hogy mások is úgy lássák a dolgokat, ahogy te, akkor írd le rendesen. Mellesleg ezt a félreértést lehet normálisan is jelezni a másik fél felé.
Merilien: A kódnyelvet valóban írta, azonban mivel nem mutattál rá, hogy milyen információkkal lett gazdagabb, a hallgatózás során, így nem jelent különösebb problémát. Ráadásul később sem utalsz rá, hogy esetleg a beszélgetésből származna az a bizonyos információ.
Végezetül: Az az érzés, hogy az esetedben fűbe fába belekötünk annak köszönheted, hogy szinte mindig végletekben játszol. Ha megengedünk neked valamit, az pár játékkal később már természetesnek veszed és a végletekig, sőt sokszor még azon túl is kihasználod, ráadásul gyakran a saját magad állított szabályokat is félredobva. Ami a faji képességeket felülmúló teljesítményt illeti, kimondottan ironikus pont tőled hallani. | |
|
| |
Jozef Alberts
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-03-09, 11:53 pm | |
| Fogalmazzunk úgy hogy a decemberi ünnepek alatt megjott a mikulás és azóta egyre csak súlyosabb a helyzet. Kis toleranciát kérek tőletek, a Sterni mese után bizonytalan ideig eltűnök majd. Amíg el nem múlik. Foadmin több információt kapott itt nagynyilvanossag előtt legyen elég Ennyi. Nem szeretek bocsánatot kérni de ez van bocs érte, biztos vagyok benne hogy a mese alatt még lesz ilyen, ne is foglalkozzatok vele... Ha tehetitek... Vagy tudjátok | |
|
| |
Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-03-11, 8:11 pm | |
| | |
|
| |
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-03-17, 7:47 am | |
| Amúgy ki, hogy van mostanság? _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Fela Husani
Hozzászólások száma : 389
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-03-17, 9:48 am | |
| Hát, én most Balálra várok | |
|
| |
Jozef Alberts
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-03-18, 3:50 pm | |
| Elég s**rul, köszönöm kérdésed, te mester? | |
|
| |
Jozef Alberts
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-03-22, 12:15 pm | |
| Milyen meglepő Onoria Sternben ki védi a fővárost ;-) | |
|
| |
Elonar Nimfa vezető
| |
| |
Anzar Fekete sárkány
Hozzászólások száma : 51
Character sheet Nép:
| |
| |
Onoria Főpapnő
Hozzászólások száma : 204 Munkahely : Főpapnő, a Tanács elnöke
| |
| |
Jozef Alberts
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-03-23, 9:21 am | |
| Hehehe Titeket nem állítana meg? Ha jol emlékszem egy nimfa lány képes volt megállítani titeket meg hadsereg sem kellett | |
|
| |
Roober Istenség
Hozzászólások száma : 520 Munkahely : Sárkányistenség
Character sheet Nép: Istenek
| |
| |
Kuruk Szürkeköpenyes/félvér
Hozzászólások száma : 8
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-03-23, 10:45 am | |
| Sziasztok, van jelenleg olyan aktív kaland amibe be lehet szállni? Olvasom az anyagokat az oldalon, de még sok van hátra. Viszont a mesét elolvasva, úgy írnám az előtörténetet, hogy kapcsolódjon hozzá. Köszi a segítséget | |
|
| |
Admin 2
Hozzászólások száma : 519
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2016-03-23, 11:55 am | |
| Szia!
Hamarosan indítunk egy újabb kalandot, ha gondolod, ahhoz is lehet majd csatlakozni. A mostani hamarosan kifut majd, de ha szeretnél csatlakozni, megoldhatjuk azt is. Az oldalon jelenleg egy háború folyik, a mostani kaland ennek egyik csatája Sternben: https://newagelanuria.hungarianforum.net/t15p390-stern#25248
A következő egy másik helyszínen fog játszódni, nevezetesen ezen: https://newagelanuria.hungarianforum.net/f9-sendel-a-halott-varos
Valószínűleg a hétvégén meghirdetjük és akkor a tervezett indulási dátum is ki lesz hirdetve. Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan Skype-on még gyorsabban el lehet érni minket, vagy egy csoport is, ahol több játékos is fent szokott lenni, mint én is melóidőben Az enyém azonosítója stixion.
Admin 2 _________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
| |
|
| |
Elonar Nimfa vezető
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |
| |
|