LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma

Kezdőlaphttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő szoba!

Go down 
+52
Alamaise
Ezana Firri
Nizzre' Zotreth
Shuga
Kain Namelyr
Blade Shilmann
Quverdinmia N'Alghir
Kroloth Naelgrath
Nexxis Fi
Garath
Kuruk
Onoria
Anzar
Mia Ruton
Balál Tangeran
Alseran
Jozef Alberts
Furia
Arveleg
Haleran
Silarona
Fela Husani
Raman
Sol
Huor Tiwele
Elonar
Roober
Jeremy Talbot
Vey'na Crossi
Kesa Klensbane
Dremer
Hossin
Arash N'gobo
Tyr Pak
Főadmin
Adama
Ryn von Samok
Görbelábú Frikk
Glorien
Lysanor Eweny
Ayda
Mitsuko Midnight
Hëmyl
Mesélő
Feynras
Sargon
Kalandmester
Aldo Barras
Daxa Lavenir
Thalion Órëa
Nawarean
Merilien Lumel'Auvrea
56 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Mia Ruton
Feketeköpenyes
Mia Ruton

Hozzászólások száma : 444
Életkor : 28
Munkahely : Valiani Tanácsháza

Character sheet
Nép: Mágusok

Csevegő szoba! - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-02-28, 11:47 am

Nini, kit látnak szemeim, ebben a teremben! Embarassed Embarassed ~ Naná, hogy úgy kéne tenned, kisasszony, mintha észre sem vennéd a délceg alakját, a hófehér haját, a csalárd csokoládé szemét ...~ Én is visszatérek! Írtam üzit Főadmin! I love you

Balál drága, ilyekor látszik, hogy nem volt gyerekszobád! Exclamation
Vissza az elejére Go down
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 1188

Character sheet
Nép: Elfek

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-02-28, 4:39 pm

Általában Kain és Sil az én véremet szívják, állítólag klassz a félvér vér Very Happy
Admin 2

Admin 2

Hozzászólások száma : 519

Character sheet
Nép: Adminisztrátorok

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-01, 7:40 am

Kedves Játékosok!

Kissé megkésve, de közzétesszük a háború állását a 714. év végén.

Spoiler:

kell megtalálnod
hozzá."
Merilien Lumel'Auvrea
Vér elf
Merilien Lumel'Auvrea

Hozzászólások száma : 335
Életkor : 737
Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-05, 9:45 am

Sziasztok!

Nem akarja valaki megalkotni szolgálómat és legjobb barátnőmet, Aewy'dron-t? Most nagy szükségem lenne a lányra. Smile Ha esetleg valakit érdekelne a lehetőség, akkor írjon egy pm-et és megbeszéljük. Smile
Főadmin
Admin
Főadmin

Hozzászólások száma : 981

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-07, 8:21 pm

Kedves Játékosok, kedves Vendégek!

Megrendülten tudatjuk veletek, hogy alapító tagunk, Lanuria megálmodója tragikus hirtelenséggel itt hagyott minket.

Nyugodj békében, Sydney! Sad

Lanuria vezetősége
https://newagelanuria.hungarianforum.net
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 2045
Életkor : 743
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-07, 8:52 pm

Nyugodj békében, Rita!

a mindenség tengerén."
Thalion Órëa
Elf vezér
Thalion Órëa

Hozzászólások száma : 634
Életkor : 1879
Munkahely : Elf vezér

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-07, 9:34 pm

Ég veled, Sydney!
Hossin
Kereső szellem
Hossin

Hozzászólások száma : 501
Életkor : 1708

Character sheet
Nép: Kísértetek

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-07, 11:39 pm

R.I.P Sydney
Raman
Mocsári törpe
Raman

Hozzászólások száma : 318
Életkor : 123
Munkahely : Ej, hát mocsári törpe...

Character sheet
Nép: Törpék

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-08, 4:37 am

Nyugodj békében, Sydney!
Fela Husani

Fela Husani

Hozzászólások száma : 389

Character sheet
Nép: Emberek

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-08, 8:54 am

Nyugodj békében, Sydney! Sad
Elonar
Nimfa vezető
Elonar

Hozzászólások száma : 409
Életkor : 1806
Munkahely : A nimfák vezetője

Character sheet
Nép: Nimfák

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-08, 1:40 pm

Nyugodj békében, Syd! Sad
Sol
Föld nimfa - Alonida nimfa
Sol

Hozzászólások száma : 271
Életkor : 36

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-08, 3:09 pm

Jaaaaj! Annyira sajnálom! Nyugodj békében, Syd! Sad
Jozef Alberts

Jozef Alberts

Hozzászólások száma : 34

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-09, 5:33 am

Akkor most vki magyarázza meg nekem honnan jött ez a gigantikus arnyekleny ami el tudott bújni egy kő mögött és hogy van a surranonak olyan jó szeme h az elfet is lekorozi s ráadásul instant kodfejtő is lettél? Adminok ha már nekem fűbe faba belekottok a masiknak meg mindent lehet. Jól fontoljatok meg a választ mert most vagyok ott h itthagyom végleg ezt az oldalt... Mert bennem a szálkát másban meg az erdőt se.... Km te 7 évesen képes voltál megfejteni egy katonai kodnyelvet? Nem hiszem, egy két méteres lény miért is nőtt meg 100 méter magasra? Honnan veszitek a bátorságot hogy egy pm nélkül alakitsatok az altjaimat? Közönséges játékos letetekre? Ha SURRANÓ?
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 218

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-09, 8:07 am

Ayda nem irányított egy karaktert sem, és hozzátenném, hogy ezek nem a te karaktereid, hanem az oldalé.
A kódnyelvet, amit először abban a hsz-ben említesz meg, amit eddig még soha nem használtak, sem, amikor titkos találkozókat tartottak, sem máskor, de most, hogy olvastad azt, hogy kihallgathatják őket, gyorsan kitaláltad, hogy van ilyen, és bár nem tudnak arról, aki kihallgatja őket, valami oknál fogva mégis használják. Smile
Ugyanolyan visszás, mint az, hogy egy gyerek megértheti.
Az árnyéklény méretét nem írtad le emlékeim szerint, de egy gyermek surranónak egy 2 méteres lény is óriási.
Guggolj csak le, mindjárt rájössz. Smile
Ehhez hozzávenném, hogy azért ez egy mondhatni, démoni lény, egy megidézett. Ne adj neki 130-as IQ-t, azért ennyire nem lehetnek okosok, ha meg igen, arra egyetlen mágus sem képes hogy ilyen lényt idézzen meg, még maga Zaricse se.
A mese szempontjából nem mondott olyat a surranó, amit ne láthatott volna, sőt, az orkokról egyáltalán nem tudnak a mágusok, és egy mágussal kevesebbről számolt be nekik a surranó.
Egyetlen NJK nem halt meg ebben a körben, irányítani pedig én irányítottam őket. Nekem, mint a mesélőnek lehet.
Ezek az NJK-k az oldal tulajdonai, még a te NJK-d is, amivel most játszol a mesében.
Jó, ha ezt tudod. Elmondtuk már máskor is.
Hozzátenném, jó ideje mi sem kaptunk tőled pm-et semmilyen olyan dologról előre, amivel szokásodhoz híven a határokat feszegeted, így ne is csodálkozz, hogy kénytelenek vagyunk moderálni. Másokat is szoktunk, és aki nem hozza ki a játéktérre a problémáit, vagy a csevegőbe, azokkal privátban is meg tudjuk beszélni.
Merilien Lumel'Auvrea
Vér elf
Merilien Lumel'Auvrea

Hozzászólások száma : 335
Életkor : 737
Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-09, 7:08 pm

Nem tudom, hogy mit vettél annak, hogy irányítottam volna bárkit, de szerintem eléggé félre értetted az egész hsz-emet. Vagy nem tudom. Én egyszerűen csak meglestem a mágusokat. Azt egyszóval sem írtad, hogy titkos nyelven beszélnek. Ha igen, akkor én kérek elnézést O.o, akkor természetesen nem értem egy szavukat sem - nyilván! De nekem ilyesmi nem rémlik... Szóval örülnék, hogyha nem támadnál meg osztanál le egyből, mert nem érzem hibásnak magam és nem találok olyat a hsz-emben, ami "erdő" vagy akár szálka lenne. Wink
Tyr Pak

Tyr Pak

Hozzászólások száma : 62

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-09, 8:28 pm

Hossin:
Nem igazán értem a felháborodás okát.
Ami az árnyékot illeti, semmi konkrétumot nem írtál le róla. Mindenkinek csak sejtései lehettek a lényt illetően. Valaki másképpen képzelte el, mint ahogy te, és eszerint játszott. Pont ezért írtuk meg nem is egyszer, hogy ha azt szeretnéd, hogy mások is úgy lássák a dolgokat, ahogy te, akkor írd le rendesen. Mellesleg ezt a félreértést lehet normálisan is jelezni a másik fél felé.

Merilien:
A kódnyelvet valóban írta, azonban mivel nem mutattál rá, hogy milyen információkkal lett gazdagabb, a hallgatózás során, így nem jelent különösebb problémát. Ráadásul később sem utalsz rá, hogy esetleg a beszélgetésből származna az a bizonyos információ.

Végezetül:
Az az érzés, hogy az esetedben fűbe fába belekötünk annak köszönheted, hogy szinte mindig végletekben játszol. Ha megengedünk neked valamit, az pár játékkal később már természetesnek veszed és a végletekig, sőt sokszor még azon túl is kihasználod, ráadásul gyakran a saját magad állított szabályokat is félredobva.
Ami a faji képességeket felülmúló teljesítményt illeti, kimondottan ironikus pont tőled hallani.
Jozef Alberts

Jozef Alberts

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-09, 11:53 pm

Fogalmazzunk úgy hogy a decemberi ünnepek alatt megjott a mikulás és azóta egyre csak súlyosabb a helyzet. Kis toleranciát kérek tőletek, a Sterni mese után bizonytalan ideig eltűnök majd. Amíg el nem múlik. Foadmin több információt kapott itt nagynyilvanossag előtt legyen elég Ennyi.
Nem szeretek bocsánatot kérni de ez van bocs érte, biztos vagyok benne hogy a mese alatt még lesz ilyen, ne is foglalkozzatok vele... Ha tehetitek... Vagy tudjátok
Főadmin
Admin
Főadmin

Hozzászólások száma : 981

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-11, 8:11 pm

Kedves Játékosok!

A megbeszélések eredményre vezettek, nyitottunk egy témát azoknak, akik ilyen, vagy olyan módon meg szeretnének emlékezni Sydney-ről.
Itt megtalálhatjátok:
https://newagelanuria.hungarianforum.net/t616-sydney-emlekere#25211
https://newagelanuria.hungarianforum.net
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 2045
Életkor : 743
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-17, 7:47 am

Amúgy ki, hogy van mostanság?

a mindenség tengerén."
Fela Husani

Fela Husani

Hozzászólások száma : 389

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-17, 9:48 am

Hát, én most Balálra várok Smile
Jozef Alberts

Jozef Alberts

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-18, 3:50 pm

Elég s**rul, köszönöm kérdésed, te mester?
Jozef Alberts

Jozef Alberts

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-22, 12:15 pm

Milyen meglepő Onoria Sternben ki védi a fővárost ;-)
Elonar
Nimfa vezető
Elonar

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-22, 1:33 pm

Lehet, maradt még ott is elég katona. Smile
Anzar
Fekete sárkány
Anzar

Hozzászólások száma : 51

Character sheet
Nép:

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-22, 8:27 pm

Ez minket nem tartana vissza Evil or Very Mad
Onoria
Főpapnő
Onoria

Hozzászólások száma : 204
Munkahely : Főpapnő, a Tanács elnöke

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-22, 8:29 pm

Dőreség azt hinni, hogy védtelenül hagyjuk a fővárost... Rolling Eyes
Jozef Alberts

Jozef Alberts

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-23, 9:21 am

Hehehe Titeket nem állítana meg? Ha jol emlékszem egy nimfa lány képes volt megállítani titeket Wink meg hadsereg sem kellett Very Happy
Roober
Istenség
Roober

Hozzászólások száma : 520
Munkahely : Sárkányistenség

Character sheet
Nép: Istenek

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-23, 10:03 am

Nem jól emlékszel. Biztosan nem olvastad a regényt. Smile
Ott volt Lanur és szövetségeseinek szinte a teljes hadserege és épp egy véres csata folyt a hasadék mellett épp akkor.
Hogy máshogy került volna oda a nimfa és a sárkányok serege szerinted?
Pacsizni mentek? Very Happy
Kuruk
Szürkeköpenyes/félvér
Kuruk

Hozzászólások száma : 8

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-23, 10:45 am

Sziasztok, van jelenleg olyan aktív kaland amibe be lehet szállni?
Olvasom az anyagokat az oldalon, de még sok van hátra. Viszont a mesét elolvasva, úgy írnám az előtörténetet, hogy kapcsolódjon hozzá.

Köszi a segítséget Smile
Admin 2

Admin 2

Hozzászólások száma : 519

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-23, 11:55 am

Szia!

Hamarosan indítunk egy újabb kalandot, ha gondolod, ahhoz is lehet majd csatlakozni.
A mostani hamarosan kifut majd, de ha szeretnél csatlakozni, megoldhatjuk azt is. Smile
Az oldalon jelenleg egy háború folyik, a mostani kaland ennek egyik csatája Sternben:
https://newagelanuria.hungarianforum.net/t15p390-stern#25248

A következő egy másik helyszínen fog játszódni, nevezetesen ezen:
https://newagelanuria.hungarianforum.net/f9-sendel-a-halott-varos

Valószínűleg a hétvégén meghirdetjük és akkor a tervezett indulási dátum is ki lesz hirdetve.
Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan Wink
Skype-on még gyorsabban el lehet érni minket, vagy egy csoport is, ahol több játékos is fent szokott lenni, mint én is melóidőben Very Happy
Az enyém azonosítója stixion.

Admin 2

kell megtalálnod
hozzá."
Elonar
Nimfa vezető
Elonar

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime2016-03-23, 1:31 pm

Üdv közöttünk, Kuruk! Smile
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő szoba!   Csevegő szoba! - Page 22 Icon_minitime

Csevegő szoba!
Vissza az elejére 
22 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Csevegő szoba!
» Csevegő szoba!
» Csevegő szoba!
» Csevegő szoba!
» Csevegő szoba!

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Vendégkönyv :: Csevegő-
Ugrás: