| Csevegő szoba! | |
|
+53Norujn Carnë Yurin Akari Ambalë Markus de Berend Sierrix Adria Belorian Vogon Beebebrox Anzar Ilián Radomer Congrand Arg'h Glorien Drakon Ashmar Wyerre von Morhan Taerli Regélő Silarona Tinia Loel Fela Husani Merilien Lumel'Auvrea Aldo Barras Raman Dremer Elonar Marius Dior Liz von Dysart Sou Tyr Pak Görbelábú Frikk Lysanor Eweny Balál Tangeran Sydney H. Low Fang Aerith de l’Phairdon Lothár Von Falkenhausen Black Robe Nen Xerar Darthys Indoril Mesélő Roober Sol Furia Kesa Klensbane Kain Namelyr Cloud Revan's Thalion Órëa Alex Ian Keegan Onoria Huor Tiwele Mitsuko Midnight Nawarean Főadmin Akahana Admin 2 57 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Tinia Loel
Hozzászólások száma : 26
Character sheet Nép: Vadalanok
| |
| |
Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| |
| |
Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440 Életkor : 31 Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványa
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-05-31, 7:13 pm | |
| Lumel, Fela titeket (azaz Felát ^^") már néztelek egy ideje, és Lu előtörije nekem is bejövős. Majd velem is játszatok! *-*
。◕‿◕。 | |
|
| |
Lysanor Eweny Zöld elf
Hozzászólások száma : 557 Munkahely : néha akad..
Character sheet Nép: Elfek
| |
| |
Sydney H. Low
Hozzászólások száma : 311 Életkor : 33 Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-01, 11:38 am | |
| Helló Tinia! Na meg hali mindenki! : ))))))) | |
|
| |
Alex Ian Keegan Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 647 Életkor : 39 Munkahely : épp ahol
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-01, 12:55 pm | |
| Talán gáz, hogy ilyenért írok, de szeretném megkérni a Mesélőt, hogy a helyszínre Alexéknak csak vasárnap este írjon. :S Káoszos volt a hetem, most sincs egy szabad percem, csak annyi, hogy szljak. Nem tudok ma írni, de szeretnék egy hsz-t még bebiggyeszteni a Mesélő előtt... Elnézést!
*vizsgaidőszak* | |
|
| |
Admin 2
Hozzászólások száma : 519
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-01, 1:14 pm | |
| Azt hiszem, írhatok a Mesélő nevében is, hogy nem garantálhatjuk, hogy vasárnap estig várjon. Meglehetősen sok karakter az, akire figyelnie kell, és azért egy este, esetleg késő este már olyan, hogy ezt a nehéz munkát ha teheti, nem feltétlenül halasztja addigra. Tudom, milyen ez, mert én is voltam már mesélő, amikor jó pár karkaterre kellett reagálni és tovább vinni a szálakat is. Ha addig, amíg elkezdi a hsz-t írni, nem írsz, úgy vesszük, hogy szóltál, hogy lehet nem tudsz, de a te estedben, már a 8. nap, hogy írhass. Ennyi idő sem szokott lenni egy hsz-re Ha mégis írsz, akkor meg a Mesélő utánra már be tudod tenni, legfeljebb több dologra is reagálsz majd. _________________ "Magadban hordod a boldogságot, csak a kulcsot kell megtalálnod hozzá."
| |
|
| |
Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-02, 11:52 am | |
| Elnézést kérek mindenkitől aki rám vár de az elmúlt 48 óra volt életem eddigi legrosszabb 48 órája. Amiből 47 et aludtam. Ahogy felépülök reagolok mindenhova | |
|
| |
Merilien Lumel'Auvrea Vér elf
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-02, 5:38 pm | |
| Jaj, de nagyon jó lett a vértündék városa! *-* Tetszik nagyon! Köszönöm szépen! | |
|
| |
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-02, 10:06 pm | |
| Terveztük már egy ideje, aztán elnapoltuk és most lett kint. Örülök, hogy tetszik _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Thalion Órëa Elf vezér
Hozzászólások száma : 634 Életkor : 1879 Munkahely : Elf vezér
| |
| |
Silarona Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 297 Munkahely : Néha van, néha nincs
| |
| |
Elonar Nimfa vezető
Hozzászólások száma : 409 Életkor : 1806 Munkahely : A nimfák vezetője
Character sheet Nép: Nimfák
| |
| |
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-04, 11:32 am | |
| Utóbbiban reménykedek, Sil _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
| |
| |
Silarona Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 297 Munkahely : Néha van, néha nincs
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-05, 11:27 am | |
| | |
|
| |
Fela Husani
Hozzászólások száma : 389
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-05, 1:47 pm | |
| Én nem tudom, de a játékot nagyon élvezem | |
|
| |
Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440 Életkor : 31 Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványa
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-05, 9:10 pm | |
| Én úgy tudom, a sötét elfek (értelemszerűen ^^) sötét bőrüek, de ugye ők nem egy faj tagjai, hanem a mágiájuk hat a bőrükre ilyen folytán.
Pl. Eron is így játsza ki a karakterét. Az ő bőre olyan hamu szűrke, szval nem csoki :3
...de ez csak az amit én tudok, egy admin többet tud mondani ^^ | |
|
| |
| |
| |
Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-06, 1:35 am | |
| Minden lehetséges csak nagyon kell akarni Az elfek fehér bőrét is megfogja a nap s bebarnul tőle, hacsak nem piros leszel Csak az én bőröm marad hófehér a tűző napon is | |
|
| |
Aldo Barras Vörösköpenyes
Hozzászólások száma : 470 Életkor : 135 Munkahely : Vándor
Character sheet Nép: Külhoniak
| |
| |
Tyr Pak
Hozzászólások száma : 62
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-06, 9:46 am | |
| Adennek igaza van. Lehetségesnek sok minden lehetséges egy fantasy oldalon, csupán a megfelelő felvezető szükséges hozzá, hogy idomuljon az oldalhoz. Mellesleg van olyan világ, ahol a sötét elfeknek, az általad kívánt bőrszínt választották. Nálunk azonban nincs külön, ilyen külsővel megnevezett alfaja az elfeknek. Mégis "egyedi" esetek könnyen megoldhatók. Például ilyen esetekre a fajok közötti keveredés egy igen kellemes választ nyújthat, hiszen rengeteg lehetőség rejlik benne. | |
|
| |
Fela Husani
Hozzászólások száma : 389
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-07, 9:47 am | |
| A baj, hogy még nem tudom előre az augusztust. Majd meglátom még. | |
|
| |
Thalion Órëa Elf vezér
Hozzászólások száma : 634 Életkor : 1879 Munkahely : Elf vezér
| |
| |
Sydney H. Low
Hozzászólások száma : 311 Életkor : 33 Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-09, 1:11 pm | |
| Bocsika, de jelezném, hogy nem tudok írni Savantihoz... azt írja ki, hogy nem válaszolhatok ebben a témában. Egész aranyos hszem úszott most ettől. | |
|
| |
Főadmin Admin
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-09, 1:22 pm | |
| Bocsi, Sydney, és mindenkinek írom, hogy a hátralévő mesében már amikor a Mesélő írni kezd, akkor arra az időre lezárjuk a témát. Ugyanis korábban többször előfordult, hogy valaki már a csaknem kész mesélői hsz idején előzte be a Mesélőt és írhatta át az egész reagot. A legutóbbi mesélői hsz, mivel kb. minden aktív résztvevő egy helyen van, 3 word oldalt tett ki. Ezt azért nem szívesen írná át senki. Emiatt javaslom, hogy wordben írjátok, vagy ha nem, hát legalábbis az egy hétnek ne az utolsó óráiban tegyétek be a hsz-t
| |
|
| |
Sydney H. Low
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-09, 3:23 pm | |
| köszi... mindegy, majd reagálok a mesélői után. Mást nem tehetek. | |
|
| |
Főadmin Admin
| |
| |
Cloud Revan's
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! 2013-06-10, 10:08 am | |
| Sydney \o/ ne hagyjatok egyedül! :O
*olvasta, hogy a közelben van a "kis" vörös* ^^" | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő szoba! | |
| |
|
| |
| Csevegő szoba! | |