LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Városhatár

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22  Next
SzerzőÜzenet
Dremer
Istenség
avatar

Hozzászólások száma : 61
Munkahely : A halál ura

Character sheet
Nép: Istenek
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-01-07, 11:44 pm

//Mese: Sárkánytánc - Aldo//

*Dremer, a halál ura jelen van mindenütt, ahol az elmúlás lassan, vagy gyorsan felemészti az életet.
Eme elmúlás az, mi e pillanatban is ott van Sendel romjai között, s ott is lesz, míg a világ a világ.
Az istenséget nem érdekli a mágus sorsa. Őt csupán halála izgatja, s jól látja, makacsul ragaszkodik még mindig az élethez. Ritalea tovább szövi még végzetének fonalát, mit nem vágott el ollójával, s ez a halál urának is jelentőséggel bír.
Azonban az, hogy megjelent e halandónak nem csupán istentársának szóló segélykiáltása okán volt.
Kifürkészhetetlen útjai vannak az istenségeknek, melyeket halandó ép ésszel fel nem foghat. Még azzal a furcsán zavart elmével sem, mely a fehér hajú mágus sajátja.
Az istenség újabb kacajjal válaszol, mit megtold néhány köhintéssel is.*
- Affene…
*Tán még szórakozik is a halandón, habár távol áll tőle, hogy kinevesse.*
- Valóban a halál istenétől kérsz segítséget, hogy saját döntéseid következményeit elviseld?
*Az istenség úgy érzi, a halandók tán sosem voltak méltók arra, hogy élvezhessék ama nagy ajándékot, a szabad akaratot, mely miatt ők, az istenek e világban még arra is vállalkoztak, hogy nem avatkoznak halandók életébe.
Nagy lélegzetet vesz, fakó, fehér, arctalan feje egészen közel nyomul Aldoéhoz.*
- Arcátlan kérés, hogy épp ajándékod árát segítsek megfizetni, Aldo Barras! Egy dolgot mondhatok, még nem érkezett el halálod órája…legnagyobb sajnálatomra, téged most még nem viszlek magammal!
Térj hát vissza az élők közé egészen, s viseld el, mi neked adatott! Te választottad! Használd ki, eme átok is addig ér valamit, míg meg nem látod lényegét, mely benned van!

*E mozdulattal az istenség megragadja sötét köpenyét, s arca elé rántva sötét fergeteget kelt vele. E fergeteg az, mitől végül kénytelen a halandó szemeit is behunyni, s mire megszűnik, immáron csupán az elf tábor látszik körülötte, megelevenedve újfent, mintha mi sem történt volna.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

avatar

Hozzászólások száma : 1157

Character sheet
Nép: NJK
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-01-08, 2:38 pm

//Mese: Sárkánytánc - Balál, Mia, Shuga, Aldo, Thalion, Furia//

*Az éj fokozatosan telik, s mi még nem régen alkonyat volt, hamarvást az éj közepén jár, és ki tudja, tán nem is oly soká pirkad is.
Ha tevékeny az ember, márpedig az elfek, emberek seregei nem csupán pihennek, készülnek, s óvakodnak is előre a sötétség, s a romok közepette.
Nem sietnek, a támadás pirkadat környékére várható, így egy éj van arra, hogy a város különböző részeiről a lehető leginkább felvonuljanak.
Az elf táborban is készülnek, s ez idő alatt érkezik meg három mágus. Ylyndar parancsnok előrelátón nem mutatkozik, tán épp Shugának köszönhetően, miközben a három sárkány utána kérdezősködik.
A parancsnok utasítása szerint a mágusok meg is kapják válaszukat, ebben a pillanatban nem lelik vezérüket.
Tán az egyik tiszt eléjük is áll, hogy átvegye helyette az üzenetet, hiszen egy táborban küzdenek, s nincsenek titkok előttük.
Ha így van, a három mágus nem teketóriázik tovább. Jobb híján reménykedve benne, hogy a vezér a közelben rejtőzik, szabadjára engedik mágiájukat, s szabadjára engedik fegyvereiket is.
Meglepik az elf harcosokat, s könnyen lehet, magát Ylyndart is, ki még nem lehet túlságosan távol, főképp, ha valóban kíváncsi, mit is akarnak.
Hirtelen esik el ott jó néhány tiszt, testőr, katona a mágusok csapásaitól.
Ez idő alatt Aldo elől is eltűnik a halál istene, s végzi is tovább dolgát, hisz épp egy csomó életet kell magához vennie a táborban. Ott, hol a mágusok jelen vannak.
Eközben a város romos utcáin, föld alatti járataiban néhány mágus és harminc nyugati elf harcos tartanak északnak.
Céljuk meglepetésszerű rajtaütés a sárkányok északra fekvő ispotályán.
Balál, Mia, Shuga az éj sötétjében vezetik e tünde csapatot életveszélyes küldetésükre. Nem tudni, mennyi esély van küldetésük sikerére, s ha tervük sikerül is, lesz-e, ki túléli majd.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Balál Tangeran
Szürkeköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 654
Életkor : 45
Munkahely : Szabadúszó

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-01-09, 8:03 am

//Sárkánytánc- mese//

Balál megy elől a küldetésre. Menet közben igyekszik összeszedni az erejét, ezért minél inkább megbújva, föld alatti járatokban, hol a romok között diktál egyenletesnek mondható tempót.
Némely holtak bámuló szemei kísérik útján az társai mellett. Részben be is zárkózik gondolataiba, nem könnyű megbirkóznia a sejtéssel, mi félelemként kérget von jeges szívére, hogy ez talán utolsó vándorlása. Ezeket az elfeket és mágus barátait a majdnem biztos halálba vezeti csak azért, hogy megtörhessék a város központi helyén koncentrált sárkénysereg erejét.
Szerencsések, hogy mindegyikük mellében katona szív dobog. Egyedül ezt a gyenge kis nőt hagyta volna az elf táborban, de tudja jól, hogy Ylyndar közelében még hamarabb elérheti a vég. Shuga pedig ragaszkodik hozzá.

//fagy folyt..//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thalion Órëa
Elf vezér
avatar

Hozzászólások száma : 510
Életkor : 1872
Munkahely : Elf vezér

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-01-13, 10:35 am

//Mese: Sárkánytánc//

*Ylyndar seregei készülnek a csatára. Egyes kisebb csapatok már meg is indulnak, s azon vannak, hogy mielőbb, rejtve, csendesen, megközelítsék az ellenség vonalait.
Ez nem lehet könnyű, hisz a sárkányok odafent járőröznek, s nincs is onnan túl messze a frontvonal, mely mögött az ellenség is pihen.
A három mágus elől a parancsnok hátrébb húzódik, s óvatosságból rejtek mögül figyeli az átadott üzeneteket.
A mágusok valóban nem a jót akarják, hamarvást vérengzésbe kezdenek, s a nyugati tündék között rendet vágnak. A meglepett tisztek, s testőrök közül többen el is esnek, mire társaik felveszik a küzdelmet a varázstudókkal.
Ylyndart csupán az a faldarab menti meg, mi most megroggyanva omlik össze a kitörő átkok közepette, mely mögé húzódva figyelt.
Így is éri a csatározás szele, s csakhamar maga is beleáll a küzdelembe.
Nem gondolja, hogy az ellenség tudja, hogyan is néz ki, s épp emiatt lándzsáját úgy dobja el az egyik feketeköpenyes felé, hogy hozzá épp ráolvassa a fegyvert erősítő mágiát.
Társai is a tanult eszközöket vetik be, s mágiával megerősítve küzdenek a mágusok ellen.
Az elf sereg a három emberbőrbe bújt sárkányt immáron körbeveszi, s gyakori helyváltoztatással igyekszik összezavarni őket.
Egyre több harcos kapcsolódik bele a küzdelembe. Megbűvölt nyilak suhannak a mágusok ellen, elf varázslatok környékezik őket, lándszák hegye keresi szívüket.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Balál Tangeran
Szürkeköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 654
Életkor : 45
Munkahely : Szabadúszó

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-01-15, 12:46 pm

/folyt./
A varos kozpontjaval egyvonalba ernek egyszercsak es haladasukat akadalyozzak a jarorozo sarkanyok az egen. hol jaratokba bujva kell haladniuk, hol a romok arnyekaba huzodva.
Shuga rezduleseit kulon figyeli, mert lathatoan nagyon kifinomultak az erzekei. Hatha valtoztatniuk kell az utvonalon, vagy megallni valamiert.
Ha barki jelenletet erzekelik, azonnal meg kell fontolniuk, hogy merjenek e megelozo csapast, amivel megriaszthatjak az ellenseg figyeloit, vagy tovabbhaladhatnak inkabb eszrevetlenul.
Alkalmankent kisebb sejtekben haladva latjak egymast is, bar nagy csendre vannak karhoztatva az ejszakaban, ami tarsaik figyelmezteteset gatolja.
Megis megis a szaporodo holttestek es uszkos romok kozott sikerul egeszen kozel jutniuk a celjukhoz.
Ha senki nem all az utjukba, el is erik az ejszaka kozepen a varost hatarolo ovezetet.

//kesobb javitom a helyesirast, most telefonrol tudtam irni. //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

avatar

Hozzászólások száma : 1157

Character sheet
Nép: NJK
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-01-15, 2:27 pm

//Mese: Sárkánytánc - Balál, Mia, Thalion, Aldo, Shuga, Furia//

*Az éj leple alatt a kis csapat tovább halad, s mindinkább északnak tartanak. Balál, Mia, Shuga, s a harminc elf harcos a romok fedezékét, s az éj sötétjét használják ki, s ha kell, megállnak, ha kell, elbújnak. Jobban teszik, ha nem mérnek megelőző csapást, hisz akkor elárulják magukat az ellenség számára. A frontvonal tán nem ott húzódik, hol vannak, ám e pillanatban a sárkányok vannak csupán köztük, s céljuk között.
A város széléhez érve a lyukas, omladozó városfalakon kívül már jóval kevesebb fedezék marad számukra, s ha elpillantanak kelet felé, látni az derengést, mi a közeli pirkadatot jelzi számukra.
Nincs túlságosan messze a sárkányok ispotálya, a tábor, hol sebesültjeiket ápolják, noha elbizakodottság lenne azt gondolni, hogy a sebesült sárkányok, azok ápolói könnyű préda lennének.
Aldo mágust Dremer magára hagyja e pillanatban, nincs több dolga vele, s így a piros kabátos mágus magára marad kínzó bensőjével. Könnyen lehet, az istenség mégis adott valamit neki, valamit, mi a későbbiekben hasznára válhat anélkül, hogy netán a férfi sejtené azt.
A sebesültek ellátása tovább folyik körülötte az elf táborban, ám már oda is eljut a csatazaj, mit a három „mágus” támadása keltett.
E csatában több tisztje esik el a tündéknek, noha Ylyndart megmenti a falmaradvány, mely mögé húzódott, kitudakolni, mi célból érkeztek az őt kereső mágusok.
A küzdelem tisztjei mellett testőrei közül is többet elvitt, miközben az elfek ellentámadása óhatatlanul a táborra irányítja a járőröző sárkányok figyelmét.
A kétlábú bőrbe bújt sárkányok felveszik a küzdelmet, ám csupán hárman vannak az elfek seregével együtt. Ha sikerült is az elfek vezérét megölni, ők nem tudják, hiszen nem sikerült megtudni, melyik kétlábú az.
Azonban Ylyndar lándzsája immár elkapta az egyik feketeköpenyest. A fegyver átüti a fekete köpenyt, s a mellkast is azzal együtt, hegye immáron a test hátulsó oldalán meredezik, s a mágus úgy rogy le a romok közé.
A másik kettő még küzdenek, mikor az első járőröző sárkányok lecsapnak a harcolókra.
Két sárkány az, tűzzel árasztja el az elf tábor azon részét.
A kétlábú sárkányok egyike még elesik, ám a másik immáron teleportál, s a felé tartó nyilak feloszló védőpajzsán átjutva csupán a levegő hasítják át.
A tűzre a hátrébb húzódó elfek felelnek. Kötelékeik a sárkányok tüskéire hurkolódnak, s megpróbálván a környező sziklákon megvetni lábukat, igyekeznek rögzíteni is a mind több köteléket.
Fények villannak, hogy jobban lássák a fellobbanó tűz fényében verdeső célpontjaikat.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aldo Barras
Vörösköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 415
Életkor : 129
Munkahely : Vándor

Character sheet
Nép: Külhoniak
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-01-19, 2:45 pm

//Mese: Sárkánytánc//

*Dremer ahogyan megjelent, úgy el is tűnik szemei elől. S bár a várva várt segítséget nem kapta meg, a halál urának szavai elgondolkodtatták, mélyre ásták magukat elméjében. Talán ezek az utolsó kapcsok, melyek még összetartják széttört tudatának darabjait bizonytalan időre.
~Szóval viseljem el, ami nekem adatott...~
*Egyenesedik fel óvatosan fekhelyéről. Lábra állva elégedetten tapasztalja, hogy ereje visszatért valamennyire úgy a sebesült lábába, mint teste többi részébe. Ám továbbra is csak bicegve tud haladni a sátor kijárata felé.*
~Lassan, de biztosan.~
*Kilépve a beteggondozó sátorból újra belecsöppen a háborúba, melynek eseményei a közelben, azaz itt az elf táborban is  teret nyernek maguknak. Első lépésként tehát az elf táborból távozik, mielőtt még őt is észrevennék az erre járőröző sárkányok, melyeknek figyelmét óhatatlanul a táborra irányítja az ottani küzdelem.*
*Dremer szavai, melyek biztosították, hogy nem jött el halálának órája, szintén erővel ruházták fel, mind lelkileg, mind testileg. Az előbb célt megint látja lelki szemei előtt lebegni. Talán többet is egyszerre, de most csak egy útvonalat választhat. Menjen Mia után vagy haladjon tovább a város széle felé? Mindkettő egyformán veszélyes vállalkozás. Igaz, a veszély most nem érdekli, de az idő annál inkább. Addig kell cselekednie, míg öntudata éber és nem zuhan vissza a sötét szakadékba.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thalion Órëa
Elf vezér
avatar

Hozzászólások száma : 510
Életkor : 1872
Munkahely : Elf vezér

Character sheet
Nép: Elfek
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-01-20, 10:08 pm

//Mese: Sárkánytánc//

*Az éj sötétjében a csata az elfeknél szedi áldozatait. Ylyndar több tisztje is elesik, s ő maga is bekapcsolódik a küzdelembe.
Tünde bűbájjal elhajított lándzsája a „mágusok” egyikét átüti, s ezzel a háromból egyet sikerrel vadászott le.
Azonban e pillanatban már nem csak velük kell szembeszállnia csapatainak. Sárkányok támadnak a fejük fölül, s ezek már valódi, méretes égi ragadozók, nem emberi alakot öltött beszivárgók.
A tűz pedig bizonyára feltűnik a többi sárkánynak, miként az embereknek is.
A parancsnok agyán átvillan a gondolat, vajon mennyi esélyük van arra, hogy e látványos előharccal a pirkadatra tervezett csapást megvalósítsák?
A lecsapó sárkányok tüzének több hű katonája is áldozatul esik, s csak ezután kerülnek fedezékbe a többiek, s vonják fel védőpajzsaikat.
Pokoli küzdelem ez, miként kínkeserves csata az egész, mi Sendel romjai között folyik.
Ylyndarnak nem kell parancsot adnia, katonái tudják dolgukat, s megbűvölt köteleik immáron a föld felé húzzák a levegőből támadó sárkányokat. Ha sikerül a földre kényszeríteni e kettőt, rögvest elf harcosok csapnak le rájuk, s e küzdelem, tán egyenlőtlen, mégis könnyen okozhatja sebesülését, halálát valamelyiküknek.
Hegyes elf lándzsák, kardok, nyilak keresik a sárkányok pikkelyei közötti réseket, s keresik a lehetőséget, hogy végezzenek velük.
A közelgő pirkadat miatt a tündék egyes csapatai is elindultak már a Főtér felé, így nem teljes erejükkel szállnak szembe az ellenséggel.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

avatar

Hozzászólások száma : 1157

Character sheet
Nép: NJK
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-01-22, 1:36 pm

//Mese: Sárkánytánc - Aldo, Thalion, Balál, Mia, Shuga, Furia//

*A seregek a támadások ellenére is haladnak előre, s nem is oly sokára a Főtér közvetlen közelében állnak. Természetesen nem egy tömegben, s nem is jól láthatóan felállva, sokkal inkább a romok rejtekében rejtőznek a fennen repkedő sárkányok szeme elől rejtve.
Sendel kusza rengetege, a megmaradt falak, épületek romjai mind kiváló rejteket adnak, s még a csata által tegnap lerombolt építmények, s a kráterek, a félig beomlott földalatti járatok, a bedőlt pincék mind rejteket adnak. Mágusok guggolnak, hasalnak, a földön, avagy állnak egy-egy fedezék, elszenesedett fa, álló sarok, faldarab takarásában, ki-ki botját, pálcáját, netán csupán elméjét készen tartva, hogy megérkezzen a jel….
Az elf táborból Aldo sikerrel távozik. Sebe még nem gyógyult, ám belső elszánása, s az elf gyógyítók eddig ténykedései javítottak annyit állapotán, hogy ha bicegve, s lassan is, de haladhasson vele.
A csata ott mindinkább elharapózik, miközben az elf csapatok, míg társaik küzdenek, a parancsnak megfelelően elindulnak. A nagyobb jó érdekében hagyva hátra társaikat a küzdelemben, kik immáron csupán addig tartanak ki, míg társaik elmenekültek. A sátor természetesen, melyben sebesültjeik pihennek, nem a szabad ég alatt van felállítva, hiszen dőreség lett volna tőlük célponttá tenni a sárkányok számára leggyengébbjeiket.
A két mágus távozik, miként az elteleportáló tündék után, ellenfél híján a járőröző sárkányok is. Csupán a lángok recsegése, s a fényüknél megcsillanó elhullott sárkány, s az elesett elfek páncéljainak, fegyvereinek csillanása, patakzó vérük marad az ispotály rejtekének közelében.
Bizonyára Ylyndar is tudja, a parancs értelmében neki is ott kell lennie az első vonalban, hogy megindulhassanak a támadásba az összevont csapatok.
Kik eddig nem értek oda, már nem is érhetnek, hisz ha elhangzik a jel, a sereg a felkelő nap halovány fényénél átlépi a Főtér határát, noha a többség inkább megkerüli azt, nem lépve ki a nyílt térre, hol szabad préda az ég ragadozói számára.
A sárkányokra ez esetben mágusok áldal megáldott fegyverek nyilai, megerősített, megbűvölt lándzsák szállnak, tűzgömbök, pusztító varázslatok csapnak le rájuk, s ha odaértek, bizony az elfek kötelei, kampói, fegyverei is élesen közelítenek a sárkányok vonalaihoz.
Balál, Shuga, Mia, s a harminc elf harcos számára ez adhatja a legjobb lehetőséget, hogy kitörhessenek a várost körbefogó sárkánygyűrűn. Csak így juthatnak közelébe az ispotálynak, mely felett e pillanatban is lebeg egy-két sárkány, őrizvén azt.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuga
Barnaköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 412
Életkor : 39

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-01-22, 1:38 pm

Utunk sietősre van szabva elf kíséret mellett távoztunk amint elhagytuk a tábort kirázott a hideg Dremer jelenlététől noha tudom hogy a kaszás itt van de nekem egy kicsit intenzívebb az élmény. Olyan számomra mint bogaraknak a lámpások fénye, csalogató és halálos. Viszont ha Dremer ott volt vajon kivel lehetett találkozója, remélem szöszit vitte magával bár erre kevés az esély túl makacs a halálhoz.
-Figyeljünk a csapdákra -szólalok meg miközben többször szétválunk majd egyesülünk utunkon ami a halálba vezet. Legszívesebben Dremertől kérnék segítséget de eszemben sincs idehívni mert lehet hogy valamikor sárkány voltam de perpillanat egy logós démonféle lennék amit esetleg kijavítana az én rovásomra.
-Valahogy tovább kellene erősíteni a kristályod amit én fogok használni esetedben valószínű te is ott maradnál ami nem lenne jó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aldo Barras
Vörösköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 415
Életkor : 129
Munkahely : Vándor

Character sheet
Nép: Külhoniak
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-01-24, 6:26 pm

//Mese: Sárkánytánc//

*Az elf táborból sikeresen távozik. Sebe természetesen még nem gyógyult be teljesen, ám belső elszánása, s az elf gyógyítók eddig ténykedései javítottak annyit állapotán, hogy ha bicegve, s lassan is, de haladhasson vele.
Gondolatvilága újra virágozni kezdett, a halált hozó Dremer ezúttal mondhatni új esélyt adott az életre. Igen ám, de tudta, hiába javult állapota, s töltődött fel érzelmekkel, célokkal, tervekkel, mindez csak ideiglenes.
A selfet, amelyet nagy nehézségek árán visszakapott Baláltól, kezébe vette, s úgy indult tovább dél felé, óvatosan, nehogy feltűnjön jelenléte sárkánynak vagy épp embernek...
A hajnal már a városkapunál találta egy sebesült ló társaságában.
A város szélénél még utolérte Mia üzenete. Szemeit egy pillanatra meg kellett dörzsölje, mintha port fújt volna bele a szél...*
- Nem fordulok vissza. Nem mást kell keressek többé, hanem ezúttal önmagamat!

//Köszönöm a mesét, a játékot! Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mia Ruton
Feketeköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 359
Életkor : 22
Munkahely : Vailani Tanácsháza

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-01-25, 12:24 pm

/ Aldo Barras- A meglepid. Nyugi nem tudod itt felejteni. Very Happy //

Most pedig, ahogy Aldo eléri a városnak határát, meglepétésére egy valahogy épen maradt bozótosból furcsa madár emelkedik némán. Egy kistestű bagoly az, egy kuvik. Egyenesen a mágus felé röppen, ha az elhessegetné akkor is. Ha felé csap vagy csak emeli a kezét, a kuvik a tenyerébe ejt valamit. Egy kicsi énekes madarat. Nem bántotta a kuvik, talán csak megszorította. Feje hátrahanyatlik a férfi tenyerén, majd váratlanul megrázza magát és elröppen, ha hagyja, de addig a mágusnak olyan érzése lehet, mintha egymásból nyertek volna erőt. Persze ez csak valami jelképes érzés lehet, a bagoly viszont valódi.
A kuvik Aldo mellett száll, mintha nem akarná elhagyni. Fejét félrebillentve nézi őt, bármit csinál. Kicsi lábán megcsillan egy egzotikus gyűrű. A néma kuvikra talán emlékezhet s a gyűrű különleges mintája is ismerős lehet a férfinek. S a kis bagoly többé nem tágít mellőle.
Majd ha legközelebb álomra hajtja elgyötört, fehér fejét, Miával találkozhat abban. Bármit tesznek is az álomban, a lány végül azt mondja:
- Igen. Segítségre van szükséged!
Majd az álom váratlanul megszakad.
S ez így megy ezentúl gyakran, ahogy az álmaiban Mia megjelenik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Balál Tangeran
Szürkeköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 654
Életkor : 45
Munkahely : Szabadúszó

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-01-29, 1:51 pm

//Sárkánytánc- mese//

Balál neheztelő pillantást vetett Shugára, az ötlete miatt.
-Értem én, hogy neked nagyobb az esélyed be és kijutni a táborba. Ám ha téged veszít el a csapat a tapasztalatodat és a gyakorlatodat is elveszíti, úgyhogy mégiscsak amondó vagyok, h az én teleportomban van kisebb kockázat, az emberi tényező miatt. Én könnyebben pótolható varázsló vagyok...Amondó vagyok, gondold ezt át újra Shuga!
Azzal nyilat helyez felajzott íjára, és lassan fedezékéből készülve kényszerűen előbújni, jelez a többieknek is, hogy a város határainál nehéz lesz átjutni anélkül, hogy felkeltsék a sárkányok figyelmét, azon túl pedig immáron kevesebb a fedezék.
Minden idegszála megfeszül, ahogy kitakarítja a gondolatait. légvétele is hangtalanná lesz. Figyelmét a környéken járőrözőkre szegezi, zajokra, fényekre, mozgásra, mint a vadonban. Üldözöttből ismét vadásszá vedlik át.
- Nem kéne harcba keverednünk velük.- Szólal meg kisvártatva egészen halkan. - Ha van esélyünk, el kell jussunk a táborig észrevétlen. Amott lesz!
Mutat a két hatalmas sötét foltra, ami az éjszakai eget takarja köröző reptében.
- Itt körülöttünk is van valami mozgás, idelent!
Fegyverét továbbra is megfeszítve tartja, ami esetében nem bonyolult, hiszem az íja különleges darab, pontosan efféle veszélyhelyzetekre kitalálva.
- Megint csak szétválva kell túljutnunk a határmezsgyén!- Azzal jelezvén a távolabbi elfeknek is, óvatosan megindul.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

avatar

Hozzászólások száma : 1157

Character sheet
Nép: NJK
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-01-29, 8:37 pm

//Mese: Sárkánytánc - Balál, Mia, Shuga//

*A csata sokkal inkább a Főtérnél indul újra. A város szélein, noha sárkányok őrzik, át lehet surranni.
Így tesz Aldo is, ki eléri Sendel lyukas városfalát, hol végül utoléri a Mia által neki küldött üzenet.
Elhagyhatja a várost, s a csatát is, a sárkányok, kik őrzik azon szakaszát a határnak, épp a kibontakozó csatát figyelik.
Ugyanez hozhat szerencsét Balálnak, Miának, Shugának, s az elfeknek is, kik óvatosan megindulnak a sárkányok vélt ispotálya felé.
Utóbbi nem egy erőd, nem is egy falakkal körülvett, védett terület. A sárkányok nem érzik, hogy e pillanatban félnivalójuk lenne bármitől is. Seregük Sendelben csatázik a kétlábúakkal, kik érzésük szerint nem juthatnak át rajtuk, csupán ha megverik a sárkányhadat.
Ezt pedig el sem tudják képzelni.
Az elfek ügyesen settenkednek, kihasználva minden fát, füvet, cserjét, s fűcsomót, mi rejtheti őket.
Varázslatokat nem használnak, ám könnyű lépteik, s lágy, könnyed mozgásuk éppen elég, hogy egy ideig még észrevétlen haladhassanak a felkelő nap fényében.
A városban a csata immáron megkezdődik. A sárkányok csapatainak nekirontanak az elfek, emberek, mágusok egyesült seregei. Ylyndar parancsnok az, ki vezeti őket, jelére lendül mozgásba a birodalmi hadigépezet.
A város határain a kezdeti figyelmetlenség után egyre inkább zárul a sárkányok köre. Immáron lehetetlenség lesz ki- s bejutni ott, legalábbis észrevétlen.
A város azon kerületeiben, hol azok maradtak, kik nem hittek az elf vezérben, avagy tervében, most tétlenül szemlélhetik, miként szállnak a járőrök a fejük felett, s hallhatják a feléjük halló csatazajt.
A nap ezen hangokra, a kiontott vérre kel fel.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuga
Barnaköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 412
Életkor : 39

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-02-05, 1:10 pm

Amint egy jól védhető területre érünk csendesen megáljt intek, és körém hívok mindenkit. Majd válaszolok Balál kérdésre is.
-Nem hiszem hogy neked kellene menned bíz bennem nem akarunk kiütni tégedet a védőmágiád jól jöhet szóval Balál csak türelem Dremernek várnia kell még rád, pláne hogy van most munkája bőven-körülnézek a kaszás alakot keresve ha nincs itt az azt jelzi még élhetünk egy darabig vagy csak én reménykedem ebben-Na a lényeg ezt a kicsi dremer könycseppet-húzom elő láncánál fogva-átalakítjuk kicsit hogy területre hatóvá tegyük és persze nem folyamatosra hanem aktiválásra müködően. A terv az hogy bemegyek aktiválom egy erős hang varázsal kombinálva hogy minél több sárkány kidöljön nektek addig a varázs hatósugarán kívűl kell maradnotok. Szóval ha nincs kérdés álljunk neki és készítsünk meglepetést a sárkányoknak.
Ha nincs kérdés konkrét irányítással tervel megkezdjük a rögtönzött varázslat hozzáadást a kristály természetes képességéhez amit jó lenne töbször is használhatóvá tenni de erre kevés esélyt látok rövid időn belűl. A varázslat lényege az emberek és az elfek hallótartományán kívűli hangrezgést generálni amit már csak a sárkányok éreznek meg mind fülüknél mind fizikailag. Pláne hogy nem tervezek senkit kimeríteni hisz mindenkire szükség lesz a harcban kérdés Miát minek hoztuk magunkal a választ tudom de lehet hogy jobban járt volna vele emiatt lesz még miért agódnom de most első a varázslat.


A hozzászólást Shuga összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-02-05, 2:40 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Balál Tangeran
Szürkeköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 654
Életkor : 45
Munkahely : Szabadúszó

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-02-05, 2:24 pm

//Sárkánytánc - Shuga, Mia és az elfek//

Balál figyelmesen végighallgatja a földmágust. Nincs különösebb ellenvetése, hiszen a földek, kövek erejét Shuga kiválóan tudja használni, a teleportálásban pedig szintén jóval nagyobb tapasztalata lehet nála.
- Rendben. De villámgyorsnak kell most már lennünk. Azonban egy dologban van kevés segítségünk. A hanggal való terjedésnek útját állhatjuk saját magunkban. Itt is van... Talán emlékszel?
Azzal a kabátja egyik belső zsebéből gyertyákat húz elő, miket még jóval korábban tett el az indulásukkor egy romházban.
- Csak felmelegítjük, s akinek jut a fülébe, az eséllyel elkerülheti ezt a hatást! Így többen közelebb helyezkedhetünk el az ispotályhoz.
Az elfekre pillant, vajon értik-e, amit kitaláltak Shugával. Ha nincsen kérdésük, akkor viszont még a varázserejük segítségét kell kérje, hogy koncentrálhassák erőiket Shuga varázslatához.
- Ez a kő az, mi tetszhalált hoz arra, ki találkozik az erejével. Te viszed akkor Shuga, mi pedig várjuk a visszatérted és a hatást, mi reményeim szerint nem marad el!
Elkészültek, de mintha Shuga pillantását követné a sárkányok felé, szinte látja az eszméjét...Lelki szemei előtt a fekete sárkány takarja el a pirkadó eget. Megrázza rakoncátlan üstökét, és elhessegeti a képzetet. Nem akarja most megtudni, hogy e látomás jövő, múlt, vagy puszta képzelet-é. De egy érzés uralkodik el rajta, ha sikerül a tervük és megosztja a sárkányhadat az akciójuk, nem kizárt, hogy Fúria előbb-utóbb ide látogat. S nem kizárt, hogy Shugát vonzza az ősi nőstény. Tudja, hogy Shuga mélységeiben egyfajta káosz él, látta már repülni, látja ahogy tudatosan küzd és szembemegy magával és minden szabállyal, renddel. Biztosan nem véletlen a vonzás, mit érezhetően a fekete sárkány iránt táplál.
A barna mágus vállára helyezi széles tenyerét s szemébe néz.
- Egyet kérek Shuga! Bármi történjék is, gyere vissza!!!! Gyere ki onnét!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mia Ruton
Feketeköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 359
Életkor : 22
Munkahely : Vailani Tanácsháza

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-02-05, 3:08 pm

// Mese- Sárkánytánc- Shuga, Balál és a törpiek //

Mia leül a hideg földre s lélegzetvisszafojtva hallgatja a férfiak beszédét. Sajnos varázsereje valóban gyenge, hogy a kővel bármit is kezdjen. Ráadásul eddig úgy érezte, halálosan kimerült, az utat is már úgy tette meg, mint valami zombi, kinek muszáj menetelni előre. Ez gyenge, ifjú asszonytestének nagyon is erőltetett menet volt, mi eléggé kimerítette mindenféle tartalékát. Az életéért haladt lépésről lépésre a viszonylag gyors s hosszú lépésekkel haladó férfiak között. Igen talán az életéért...de lehet, mégsem...
Apránként kibontakozik előtte immáron egészen jól érthetően az akció kezdete, illetve annak valóságos kilátástalansága. Szeme szárazon izzik, kissé cserepes ajkát letapasztja a szomjúság s az eluralkodó rettegés.
Amint Balál keze férje vállára nehezedik, Mia úgy ugrik fel, mintha zabszem került volna a hátsójába. S máris új erőt érez magában, készen bármire, de nem magáért.
Közéjük perdül. Erősen oldalba löki Balált. Majd megrázza Shuga erős karját.
- Nem! Hogy engedheted, Balál! Nem! Nem! Én ezt nem engedem!- Kiált elhalón, mint a fuldokló...
Két tenyere felkúszik a szeretett férfi arcára. Szíve megnyílik, s kicsordul belőle minden korábbi érzelem bizonytalanság nélkül, hiszen nem véletlenül választotta annak idején élete társául ezt a balga mágust, ki oltalmazója és szeretője volt. Rettenet tükröződik a tekintetében, ajka szétnyílik, minden porcikájában reszketni kezd. Lábujjhegyre emelkedik, hogy a lehető legközelebb legyen Shuga arcához. Szeme megtelik könnyel. Túl sok ez érzékeny lelkének.
- Nem mehetsz be oda! Miért pont neked kell? Bemegyek inkább én! Nem engedlek el!
Azzal minden erejével magához szorítja a férfit, hogy szinte levegőt is alig kapnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

avatar

Hozzászólások száma : 1157

Character sheet
Nép: NJK
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-02-05, 8:54 pm

//Mese: Sárkánytánc - Balál, Mia, Shuga//

*A város szélén Mia, Shuga, s Balál haladnak át harminc elf harcossal, óvatosan a sárkányok várost körülvevő gyűrűjén.
E pillanatban nem tehetnek többet a lopakodásnál, hisz az ellenség, ha felfedi őket, akkor meg is bukik tervük.
A csata a Főtér közelében dúl, részben legalábbis elvonva a figyelmet a környéken történtekről, miközben az ellenség is sokkal szívesebben küzdene a kétlábúak ellen, semmint tétlenül őrizze a leamortizált városfalakat.
Shuga nem láthatja még kísértetként sem Dremert, hiszen az istenség csupán akkor ölt alakot, láthatóvá téve kaszáját is, ha ő úgy kívánja. Ettől függetlenül, hol az elmúlás jelen van, ott jelen van ő is, így meglehetősen nehéz bármit is titokban tartani a Halál Ura előtt. Könnyen lehetséges, maga Shuga is éppúgy tudott az istenség számára, mint bármely más környéken lévő kísértet.
A terveknek az elfek bölcsessége nem állít gátat. Gyorsan tudatosul bennük a terv, s készséggel segédkeznek annak végrehajtásában.
A barnaköpenyes, ha leküzdik Mia ellenállását, mit most épp túlontúl hevesen fejt ki a férfira, elindulhat.
Azonban ha nem csendesítik le a mágusnőt, könnyen lehet, hamarvást az ellenség figyelmét hívja fel a kis csapatra, hisz önkontrolljának elveszítése s hangja felfedi őket.
A viasz jó ötletnek tűnik, s ezt is támogatják. A városban talált gyertya önmagában megoldás lehet egy hangrobbanás elleni védekezésre, noha elfeledni nem szabad, a hang a levegőben terjedve nem csupán a dobhártyáknak árthat.
A csatától távol immáron nem marad más, mint Mia gyors csendesítése, s maga a cselekvés.
Amennyiben a nő mégis túl soká hangoskodik, nem is oly soká a várost őrző sárkányok közül rebben fel egy, szárnyait kiterjesztve, hogy megvizsgálja a zaj forrását….*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuga
Barnaköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 412
Életkor : 39

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-02-12, 1:42 pm

- Nem! Hogy engedheted, Balál! Nem! Nem! Én ezt nem engedem!
- Nem mehetsz be oda! Miért pont neked kell? Bemegyek inkább én! Nem engedlek el!
Kezdődik de erre most nincs időnk és bár örülök hogy mégse fölöslegesen vigyázok rá, de pont azért kell mennem hogy éljek. Finoman lfejtem kezeit magamról kezdetnek hogy levegőhöz jussak azután válaszolok neki.
-Figyelj mindenkép én megyek be miattam ne agódj van tervem és végre is fogom hajtani. Dremer nem fog a kaszájával megérinteni /legalábbis most nem bár a hideg futkos a hátamon ha szembe jönne, elég volt érezni a jelenlétét a hátam mögött hogy előre dolgozzak/ Mia ne aggódj semmi miatt bármi történjék te ha rosszul sűlne el a dolog fuss de csak akkor.
Homlokon csókolom majd folytatom a megbeszélést a többiekkel.
-Bent aktiválom a feljavított kristályt és ezzel nem kevés sárkányt teszünk ártalmatlanná ti maradjatok távol de mégis látó és támadó távolságon belűl. Ha nem sikerűl menjetek innen nincs értelme meghalnotok egy bukott terv miatt ha sikerűl nos akkor kezdődhet a harc hisz tuti lesz ellenfelünk.
Ha valakinek még mondanivalója akad azt meghalgatom ha nincs akkor felkészülök életem talán tényleg legnagyobb őrűltségére ami bárhogy végződhet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

avatar

Hozzászólások száma : 1157

Character sheet
Nép: NJK
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-02-12, 8:35 pm

//Kedves Játékosok!
Miután az előző hsz-emben kellően előrementem, így ezúttal nem írok le újabbat, meghagyom a lehetőséget nektek.
A labda továbbra is a Ti térfeleteken pattog. Wink
Hajrá, írjatok bátran! Razz //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

avatar

Hozzászólások száma : 1157

Character sheet
Nép: NJK
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-02-19, 2:38 pm

//Mese: Sárkánytánc - Shuga, Mia, Balál, Hossin//

*A csata a városban távolodik a Főtértől. Mind hátrébb szorulnak a kétlábú csapatok, e téren hiábavaló az elf követek megnyugtató jelenléte.
Nehéz megfordítani a már visszavonulóban lévő verinoli haderőt, s ebben nem kis része van a vadul támadó sárkányoknak sem.
Átkaik, fizikai erejük, s a levegőből támadás előnye ellen az emberi seregeknek csupán a mind jobban letarolt romok rejteke marad, s a néhány mágus, ki még harcol velük.
E küzdelemben az elf seregek még kitartanak a Főtér mellett, noha hamarvást elszakadhatnak a többi szövetséges hadtól, s magukra maradva a sárkányok lesznek csupán körülöttük.
Hossin is megindul, hogy új tervét Furia áldásával végrehajthassa.
Varázslata, mellyel arra készül, hogy kimenthesse magát a veszélyből felemészti mágiájának összegyűlt tartalékai, anyagi testre, anyagi fegyverre már nem marad kellő ereje.
Tükörmágiája egy átok ellen hatásos, több támadást már nem bír el. Megjelenését, ha árnyékként mutatja magát, az árnyékok még rejtik, noha áttetsző valójában maradva bizony rejtettebb lehetne.
Shuga, Balál, Mia az elfekkel még mindig a végrehajtásra készülnek, miközben lassan kiviláglik, s a csata mélyén Ylyndar és mind fogyatkozó elfjei várják, hogy a kis csapat végre zavart keltsen a sárkányok soraiban.
Nem tudni még, elegendő lesz-e mindez, s időben történik-e, avagy végül, ha végre is hajtják tervüket, késlekedésük nem lesz-e végzetes a csata sorsát illetőn.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuga
Barnaköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 412
Életkor : 39

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-02-22, 3:43 am

Ideje indulnom Miát megcsokolom majd pár szóval megnyugtatom vagy nem de a lényeg hogy mennem kell találkozóm van pár sárkánnyal és talán Dremerrel bár őt kihagynám a dologból.
-Mia figyelj nincs időm erre bármi történik menj a fövárosba ott majd találkozunk. Balál ha elszurok valamit vidd innen őt és te se lebzselj a környéken nem én vagyok a fontos csak huzzatok innen. Elfek munkára fel és rátok is vonatkozik amit mondok ha nem jön be tipli nektek is.
Majd kaput nyittatok velük a sárkányok táborának közepére és kesztyűs kézben tartva a kristályt mit felerősítettűnk. Az elfek bedugaszolták fülüket, és gyors közös varázslatba kezdtek hogy ne merűljön ki egy mágiahasználójuk, a kaputól. Amint megnyitják csukott szemmel lépek át, jól tudom hogy nem használ de nem is árt így vigyorogva démoni alakban érkezem tovább erősítve kettőnk kombinált erejével a hatást. A kapu bezárul és beköszöntem a sárkányoknak kik ott hevertek vagy a sérűltekkel foglalkoztak.
-Groete aan jou Furia heerlike hemelse krygers, Dremer is wag vir jou. VERGAAN-
//Űdv néktek Furia dicső égi harcosai, Dremer már vár rátok.  PUSZTÚLJATOK//

~Az istenek bocsássanak meg nekem amit ellenetek teszek de muszály megtennem a még élőkért~gondolom miközben aktíváltam a kristályt és a 4 kristályom erelyét is hozzá adtam egy hang és energia mágia kombinálásával kiterjesztem a táboruk nagyrészére a kristály halál varázslatát. Fájdalomtól ami a melkasomban feszűlt üvöltve néztem a hatást.


A hozzászólást Shuga összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-02-26, 7:43 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hossin
Kereső szellem
avatar

Hozzászólások száma : 403
Életkor : 1702

Character sheet
Nép: Kísértetek
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-02-25, 10:02 pm

* Még nem jártam messze mikor megéreztem az energiát ami egy kaput nyit meg. Azonnal vissza fordultam s már nem törődtem álcázással.
~ ezek közénk teleportálnak.
* A kapuból kilépő ember elkezd kiabálni idegen nyelven. Mire szellem alakom feldereng előtte. S kezem a kristály elé helyezem. Majd halkan megszólalok.
- Nem megmondtam, hogy ha a fekete sárkány alakját látod rohanj el?
* Várom mi fog történni a kristállyal de belül egy robbanásra számítok. Ami a tükör segitségével majd vissza verődik s egyenesen a kapu túloldalára zúdul majd.
- Ostoba halandó..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

avatar

Hozzászólások száma : 1157

Character sheet
Nép: NJK
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-02-26, 8:42 pm

//Mese: Sárkánytánc - Shuga, Hossin, Balál, Mia//

*Az emberi hadak a város romjai között mind hátrébb szorulnak. Elf követek csatlakoztak hozzájuk, ők már nem térnek vissza társaikhoz, hisz e pillanatban is folyik a harc, s nagyobb hasznukat veszik ott, hol az ellenség előretör, mint Ylyndar oldalán, ki csapatával még állja a sarat.
A sárkányok ellentámadása ellen a varázslattal megerősített fegyverek veszik fel a hasznot, noha a kimerült mágusok már egyre kevesebbre tudják újfent rámondani bűbájaikat.
Az elfek sajátjaikra teszik csak, hogy azokkal vehessék fel hasznosan a küzdelmet.
Eközben a várostól északra, hol a sárkányok ispotálya helyezkedik el.
Shuga ott hagyja társait, kik felkészülnek a csapásra, mit a barnaköpenyes démoni külsőben kíván kivitelezni.
Az elfek kapuja rövid ideig van csak nyitva, még azelőtt bezárják, takarékoskodva erejükkel, hogy Shuga akcióba lépne.
Várják, mi következik, s a sárkányok között megjelenő Shuga mellett ott van a kísértet Hossin is.
A szellemalak tükörmágiája a minden irányba terjedő hangot csupán arrafelé takarja ki, hol testetlen alakja áll.
Védelmi varázslata szét is törik a hatalmas erejű varázslattól, ám sikerrel fordítja meg a visszatükrözött hangot, s energiát. Eme energiák ily közelről, még ha sárkányokra hangoltak is, ártanak aktiválójuknak is, érezheti, miként csap le rá a visszaverődő erő.
A kristályból minden más irányba akadálytalanul terjed a hangcsapás, sárkányok nyögnek fel kábán, míg a távolabb lévők felüvöltenek fájdalmukba.
Shuga varázslata a tábor széle felé már kevésbé hatásos, hiszen így is jókora területet kell bejárnia, s ez alatt veszít erejéből.
A harminc elf akkor jelenik meg a táborban, hol a sebesült sárkányok, s azok ápolói épp csak ocsúdni kezdenek. A tábor szélén hamarabb, mint beljebb, s jól látható, miként kezdik keresni a támadás forrását.
A tündék „Will” igéjükkel megerősített fegyvereikkel eddigre már megvakítanak többeket közülük, akad, kinek torkában ejtenek súlyos sebet, másoknak nyakába mélyesztik fegyvereiket.
A csapás sikeresnek mondható, sárkányvér ömlik, noha csupán idő kérdése, mire Shuga varázslatára a tábor szélei felől megindulnak a többiek, s nyilvánvaló, sem a saját varázslatától szenvedő barnaköpenyesnek, sem pedig a harminc nyugati tündének nincs esélye e harcban a többiek ellen.
Mia, s Balál tán még mindig a háttérből figyelik a csatát, míg Hossin maga is láthatja, mily varázslat történt ott.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hossin
Kereső szellem
avatar

Hozzászólások száma : 403
Életkor : 1702

Character sheet
Nép: Kísértetek
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-02-26, 10:03 pm

*Nem nézek körbe mi történt körülöttem. Nem hatnak meg az elhulló sárkányok. Leengedem a kezem, arcom elkomorodik. Valószínű Shuga most nincs a legjobb állapotban. S örülhet hogy életben van. Majd elpillantok oldalra látva az elfeket.
- Mégis mit hittél szánalmas bolond?
* Ujjamból egy húsz centi hosszú árnyék húzódik ki, s lassan átengedem Shuga mellkasán azt. Nincs elég erőm ahhoz hogy egyből fizikai formát öltsön. Így nagyon lassan kezdődik csak el a folyamat. Ha Shuga nem lesz képes ellenállni az a hosszú fekete penge átdöfi szívét. Ahogy letekintek rá ezután az erő után ez mégis csak egy gyenge emberi test akármilyen lélek is lakja őt.
- Mágus mégis hogy gondoltad, hogy ezt túléled? Beteleportálni az ellenség bázisára oly botor ötlet volt... Mintha csak Adent látnám.... Add át üdvözletemet. Dremernek és Salamonnak...
* Innentől már csak várnom kell míg mágiám egy lyukat üt belül Shuga szívén.

/Háború van Shuga, tudom nem lehet megölni beleegyezés nélkül hát ha úgy döntesz megmenekülésed sikerrel jár, úgy lesz ha reálisnak tartod írd meg a másik verziót Smile /
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuga
Barnaköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 412
Életkor : 39

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-02-27, 2:19 am

Hossin  tükör varázslata meglepetésként ért de összeroppant a kristály erelye alatt igaz vissza küldte ránk a varázst de ez sokat már nem ártott hisz eleve a varázslat közepén álltunk és a fizikai alakom sajna élőlénynek számít így rá hatással van. Hossin ugyan megtámad de nem ér meglepetésként sőt megmutatom neki a vicces válaszom amire tuti nem számít a testem tudatos fele Dremerhez tart féluton később ezzel is foglalkozom de most nézzük Hossint. Szóval Hossin testét alakítja át támadásra amit én szintén megtehetek védekezésre használva az árnyakat, drága szellemet most kínos meglepetés éri mielött az árnyék támadása elérné a testet én magam markolom meg Hossin szellem karját hisz még a démoni alakomban vagyok. Így a karmai fennt akadnak a védelmemen.
-Kit is neveztél szánalmas bohócnak? -nézek rá vigyorogva- Szerintem gondold újra a dolgot apróság, tippelj miért nem félek bemenni sárkányföldére ?-indítok felé kieresztett karmoks csapást lopva Hossin ötletét.
-Gyülölöm hogy mindenki azt hiszi okosabb a másiknál teljesen mindegy hogy ember avagy sárkány, vagy csak egy nyamvadt árnyék lény mint te Hossin- És igyekszem letépni a szellem testéről a szellem fejét mielött kimerülök én is a testel hisz még életre is kell keltenem magamat ami most még nem nehéz de ha Dremert ide eszi a fene az már problémássá teszi a dolgokat.. Nincs időm holmi kobor lidércekre.
//És mintha a mesélő a kis tükör varázst írta volna utolsónak szóval légy okos kis szellem szendvics had harapjalak ketté Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

avatar

Hozzászólások száma : 1157

Character sheet
Nép: NJK
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-03-05, 2:36 pm

//Mese: Sárkánytánc - Shuga, Hossin//

*A csata tovább túl Sendel városában. E küzdelem már oly sok életet vett el mindkét oldalon, s oly nagy pusztítással járt eddig is, hogy emlékezetes marad, bárkié is lesz végül a romváros.
A várostól északra a sárkányok ispotályában a gyengébb, sebesült sárkányok közül a Shuga közelében lévőkkel végzett a varázslat. A kissé távolabbiak még kábán fekszenek, a tábor szélén lévők pedig, azok, kik nem sebesültek, vagy csupán könnyebben, keresni kezdik a varázslat forrását.
A harminc elf maga is kiveszi részét az öldöklésből, kihasználva a hangcsapás miatt védtelenné vált sárkányok helyzetét.
Ők szaporítják tovább a holt szárnyas bestiák számát, miközben egy kísértet is megjelenik a tábor közepén.
Hossin kezéből árnyék húzódik, Shuga teste felé. Ha a sárkány kísértete kinyúl belőle, egészen el kell hagynia a testet, azonban ha odabent fogja meg az árnyékot, megállíthatja azt, mielőtt komolyabb kárt okoz benne.
Démoni formája éppoly anyagi, s ezáltal éppoly könnyen is siklana át Hossin szellemkarján, miként Shuga sima mágusként tenné, így egyetlen esélye, ha az anyagi testben használja fel a benne lakozó sárkányszellem valóját.
Hossin korábban már elhasználta mágiájának döntő többségét, nem maradt akkora ereje, hogy megölhesse a testet, ha az abban lakozó kísértet maga is védekezik, míg a mágusban lakozó kísértet sem elég erős, hogy ellentámadása e formában elegendő legyen.
Elérkezhet a küzdelem számukra, noha a tábor szélén felébredő sárkányok maguk is elindultak már, s az elf csapat egy része immáron az ő fogadásukra készül.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mesélő

avatar

Hozzászólások száma : 1157

Character sheet
Nép: NJK
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-03-12, 3:08 pm

//Mese: Sárkánytánc - Shuga, Hossin//

*Az ispotályban az öldöklés helyét lassan átveszi a küzdelem. Mindez a harminc elf számára bizony hamarvást válhat kilátástalanná, hiszen láthatón kevesek lesznek a tábor széle felől feléjük közelítő sárkányok gigászi csapatával szemben.
Ők azonban kisebb csapatokra oszlanak, háromra szám szerint, hogy felvehessék a küzdelmet az ellenséggel. Egy reményük van, hogy a holt sárkányok mellett még sok kába is van, s csupán a távolabbról érkezők azok, kik elég éberek, hogy harcolhassanak.
S e küzdelem kezdetét is veszi. Sok a sebesült, lábadozó a széle felől érkezők között is, noha akadnak olyanok is, kiknek feladata épp a tábor őrzése volt.
Saját társaikra is vigyáznak, így sokkal inkább tűzgömbök, vagy puszta karmaik, fogaik, s testi erejük az, mivel a tündékre csapnak le.
Azok fürgeségükre, mágiájukra építhetnek, s arra, hogy idegen terepen nekik nem kell a földön fekvőkre ügyelniük.
Még így is rövid úton megfeleződnek csapataik, mire három sárkánnyal végeznek, s ekkor még itt vannak a többiek is.
Furia jelét érzékelvén, a kísértettel nem igazán törődnek, noha akad már sárkány, ki horkantva toppan oda az egymással farkasszemet néző Hossin és Shuga mellé is.
Egy arany sárkány az, oldalán még látható egy karó mély karcolása, pikkelyei nem nőttek még vissza helyére, ám a seb szépen gyógyul.*
- Bírsz e mágussal, kísértet, vagy végezzek vele én?
*Pillant Hossinra, ám ha az nem felel kellő sebességgel, hamarosan a sárkány hatalmas mancsa, s karmai csapnak le a barnaköpenyesre.
A városban eközben a verinoliak mind kétségbeesettebben hátrálnak. Hallották Furia üvöltését, s tudják, a fekete sárkány valahol lecsapott társaikra. Ismerik többen a legendákat a feketék pusztító erejéről. Elsga, Agare sivataga nem is oly távoli mementója ennek.
Szívükbe félelem költözik, s a halandó sárkányok ezt kihasználva csapnak le újfent rájuk. Őket az is motiválja, hogy bizonyíthassák az ősinek, méltók arra, hogy oldalán harcolhassanak.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shuga
Barnaköpenyes
avatar

Hozzászólások száma : 412
Életkor : 39

Character sheet
Nép: Mágusok
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-03-13, 5:00 pm

Egy ismerős sárkány érkezik kinek nem igazán örülök de ez van.
-No lám repkedő büszkesége Furiának hát ismét találkozunk esetleg jöttél aludni te is vagy ahoz túl sértő hogy egy szellemmel végeztesd azt a munkát ami a te feladatod . Bocs Hossin a mi kis harcunk elmarad se időm se kedve várni a sárkánynak-bökök az arany felé- így bocsás meg nekem a későbbi túránkat majd egyeztetjük már ha túléled a mérges sárkányok haragját-kacsintok vidáman Hossinra. És egy fény varázsal megpróbálom eltaszítani Hossint hogy csak a sárkány legyen útban.
-Most hogy a sárkány földi vezetőm nincs útban akár le is rendezhetjük a dolgot a multkor mintha gyáván elrepűltél volna ó Furia csodás égi kecskéje.
És igen elkövettem a rövidéletűek egyetlen tiltott tettét egy sárkánnyal szemben a becsületébe gázoltam vajon a célzásom Hossinra észre veszik és az igazság tartalmát kibökik hisz egy sárkánynak semmi kiböknie ha épp hazudnak neki kivéve ha az orra és a füle bedugult.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hossin
Kereső szellem
avatar

Hozzászólások száma : 403
Életkor : 1702

Character sheet
Nép: Kísértetek
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   2017-03-14, 10:15 am

*Hatalmas kacagásban török ki a szavak hallatán amiket mond nekem ez a démon. Szívesen törölgetném könnyeimet de nincsenek.
- Jó nagy pofával áldott meg a sors te alantas féreg. Ahhoz képest, hogy még mindig a porhüvelyed fogságában trónolsz.
*Majd elhátrálok a testtől ami hullaként hever előttem. S a fény mágiára csak a sárkány mögé húzódok s ismét megszólalok.
- Egy a szerencséd, hogy erőm nem futja már felesleges harcokra... gyenge lény mit képzelsz magadról az én hűségemet a pecsét biztosítja mit maga az úrnő adományozott nekem. Ki ne akarna hatalmasabb lenni mint ő? Minden sárkány és élő vágya az, hogy oly erős lehessen mint úrnőnk. S ezzel kivívja büszke tekintetét! Engem sározol te féreg s ebben nyernél kis időt?
*Lassan felreppennek az arany fejéhez majd halkan megszólalok.
- Megtisztelnél ha segítenél sárkány. Éppen csak akad még erőm, s annyi van még hogy ezt megtehessem... Hála neked és az ostoba tervednek .
* Most engedem szabadjára a fény mágiát mit Shuga varázslata táplált. Minek egy részét vissza vertem másikat a hasznomra fordítottam.
-Világosokodjék nektek Hossin szemének fénye!
* Majd egy hatalmas lila fényár kezd kitörni testemből s az arra helyezett jelekből. Felfedve a környéket, s az elfek valamennyiét kik a közelben vannak.
- Ostoba lidérc túl nagy a szád egy eltűnni készülő lélekhez képest.
*Ha Shuga szelleme a sárkányt tartja szemmel most meggyűlhet a baja hisz pont oly erős a fény amekkora erővel a támadás is érkezett.
- Pusztítsd el barátom ezt az alantas lényt!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Városhatár   

Vissza az elejére Go down
 
Városhatár
Vissza az elejére 
21 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Középvidék :: Sendel - A halott város-
Ugrás: