| Lanuria találkozó | |
|
+15Lurers Fairflame Nawarean Kesa Klensbane Merilien Lumel'Auvrea Mitsuko Midnight Alex Ian Keegan Akahana Cloud Revan's Gylnar Radek Admin 2 Fatima Ferses Alvor Freyr Ottar Lysanor Eweny Edward Dylan Kain Namelyr 19 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
Character sheet Nép: Sárkányok
| |
| |
Tinia Loel
Hozzászólások száma : 26
Character sheet Nép: Vadalanok
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2014-03-23, 9:15 pm | |
| Naná hogy nézi! Totoztunk :)Tippmixen már nyertünk ( Ja Lys usere voltam ) | |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2014-03-24, 9:31 pm | |
| Aki nem írt, attól még mindig várom az érkezés módját és idejét.
_________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Lysanor Eweny Zöld elf
Hozzászólások száma : 557 Munkahely : néha akad..
Character sheet Nép: Elfek
| |
| |
Balál Tangeran Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 690 Életkor : 51 Munkahely : Szabadúszó
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2014-03-26, 7:16 pm | |
| Ó, bakke*r! Elfelejtettem helyet foglalni az IC-re PestOrszágbul... De jó, h mondod. Úgy vagyok veled, mint a magyar alapfilmben, A tizedes, meg a többiekben a végén a többiek... el ne hagyjunk téged! (A szovjet fogolytáborban partizánmunkáért cserébe azonnal hazahoznák a díszes társaságot. A főhős, a Sinkovits alakította tizedes már nem akar semmit, közli, h ő ugyan sehova...Elindulnak a többiek, ő meg rohan améteres hóban utánuk: - Álljatok meg! Várjatok! Az eszeteket meg itt hagynátok?! ) | |
|
| |
Főadmin Admin
Hozzászólások száma : 981
Character sheet Nép: Adminisztrátorok
| |
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2014-03-28, 2:07 pm | |
| Kedves találkozósok!
Mivel igény mutatkozott rá, ezért leírnám, hogy körülbelül hogy néz ki jelenleg a tervezett program holnapra.
10:15-kor érkezik a vasútállomásra Vogon, őt én fogadom és aztán gyámságom alá veszem egy időre. 11:15-kor érkezik a vasútállomásra Silarona és ha minden igaz, Kesa, őket is én veszem fel és elindulunk a buszpályaudvar felé, ahol: 11:20-kor érkezik Lysanor és Lurers, majd 11:30-kor Balál, őket Merilien várja majd és együtt kinéznek a piacra. Ezt közös ebéd követi, amikor már mi is odaértünk. Merilien az Árkádot javasolta, ahol le is lehet ülni, de lehet megbeszélés kérdése, hogy hol legyen. 12-13 óra körül Alvor is várható a buszpályaudvarra, így őt is felvesszük, és remélhetőleg tud csatlakozni kajaügyileg is. 14 00-ra eljuttatunk mindenkit a szállásra, amit a tájékoztatás szerint ettől az időponttól lehet elfoglalni. Megkérdeztem, nem kell ágyneműt hozni. Utána a belvárosba, a Széchenyi tér, a sétálóutca felé vesszük az irányt, azok kedvéért, akik szeretnének valamit látni Szegedből. Lébecolunk, beszélgetünk, ismerkedünk, miegymás, amire igény lesz. 17 00 nyit a Sörpatika! Onnantól miénk az egyik termük, aki készült, akár be is lehet öltözni, szó lehet, ha igény van rá, egy kis játékról is. Természetesen innentől fakultatív a program, és pont azért nem terveztem el mindent, hogy a ti igényeitek szerint alakulhasson.
Kain
_________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Lysanor Eweny Zöld elf
| |
| |
Alvor Freyr Ottar Barbár
Hozzászólások száma : 78
Character sheet Nép: Emberek
| |
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2014-03-28, 8:59 pm | |
| A 11 50 kimondottan jó választás, sokkal jobb, mint a dél-egy óra intervallum. Természetesen meg tudjuk oldani a fuvart, ha pontosan tudod, hány órakor indul a vonat.
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2014-03-29, 8:52 am | |
| Nos, itt jelzem hajnalban elértem a buszt, és a csatlakozást is. Repesztek Szeged city felé. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2014-03-29, 9:04 am | |
| Hmm... most értelmezem, elvben ez a busz indult most Pestről, tehát ha ez igaz, 1- Alvorral egy buszon ülünk; 2- Akkor a 3 órás menetidővel félretájékoztattak, vagy őt a 3.20-al. Most vagy 11.30-kor, vagy 11.50-kor érkeZÜNK!?! Megj: Tekergetem a nyakam, hol egy barbár | |
|
| |
Merilien Lumel'Auvrea Vér elf
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
| |
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2014-03-29, 11:01 am | |
| Ööö... Várjál! azt se tudom hova:D Azt hallom, több buszmegálló van Szegeden...Remélem, az a végállomás xd... Megjegyzem, erős ingerenciám volt felugrani és elkurjantani magam Barbár úr! De tuti hülyének néznének, merz emeletes a busz! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2014-03-30, 11:54 am | |
| Nagyon köszönöm mindenkinek, akik eljött a 3. Lanuria találkozóra. Fantasztikus emberekkel ismerkedtem meg személyesen, és a hangulat, ami az egész eseményt végigkísérte, sokáig emlékezetes marad számomra! Remélem, mind jól éreztétek magatokat és amikor legközelebb lesz, még többen eljöttök majd! _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Vogon Beebebrox Sötét elf
Hozzászólások száma : 589 Életkor : 123 Munkahely : Rabszolgakereskedő
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2014-03-30, 1:19 pm | |
| Én nagyon örülök, hogy veletek lehettem. Ígérem, hogy a következő talira, ha leszek, már lesz egy újabb multim is, mert Gomorának BarbiaMattelből-mosolya miatt reggel is fájt az arcom, ha mosolyogtam. Komolyan elkezdtem sajnálni a plázacicákat. | |
|
| |
Lysanor Eweny Zöld elf
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2014-03-30, 5:15 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2014-03-30, 10:30 pm | |
| Egyet értek, Lysanor, nekem is nagyon tetszett, és szeretném már szervezni is, de pesze erre még várni kell egy picikét... _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Merilien Lumel'Auvrea Vér elf
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2014-03-31, 7:11 pm | |
| Lehetne egy babanéző tali is 3-4 hónap múlva! *-* :DD | |
|
| |
Vogon Beebebrox Sötét elf
Hozzászólások száma : 589 Életkor : 123 Munkahely : Rabszolgakereskedő
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2014-03-31, 7:15 pm | |
| Lassan a játéktéren is ráférne Vogonra egy babanéző tali. | |
|
| |