| Lanuria találkozó 2015. | |
|
+6Yurin Akari Merilien Lumel'Auvrea Kain Namelyr Aldo Barras Sargon Lysanor Eweny 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Lanuria találkozó 2015. 2015-05-30, 9:23 pm | |
| - Kain Namelyr írta:
- Puhatolózásképp...egy esetleges nyári találkozóhoz mit szólnátok Szegeden? És kinek mikor lenne jó?
- Ryn von Samok írta:
- Én szeretnék menni a találkozóra!
- Lysanor Eweny írta:
- Én is jövőőők!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ryn együtt megyünk!! Egyébként nekem csak a július vagy augusztus közepéig bezárólag
- Aireen Warren írta:
- Én is szívesen mennék a találkozóra,bár valszeg nekem csak hétvége lenne a jó, bár gyanítom a többségnek is, u.h. ...
Merilien voltam, csk lusta vagyok átjelentkezni. ^^ - Silarona írta:
- Én is én is én is! Nem tudok semmit ígérni, de lelkesedés az van! ^^
Nekem kb mindegy, mikor.... egyenlőre minden elfoglaltságom igazítható! - Balál Tangeran írta:
- ...de jó neked Sil!
tényleg azért riadóztattatok ennyien, mert egy ilyen morgós, öreg medve is mehet??? Na képzeljétek el: odaállítok es egyből leül a hangulat. Mindenki elképzelte??? Akkor szabad röhögni. - Kesa Klensbane írta:
- Ha nem jön közbe semmi, ott leszek.
- Nawarean írta:
- Remélhetőleg lesz rá fedezet+ szabadság is.
Eredeti Anzar? Itt van Abzar a nagy fekete sárkány Nézeget ki az ablakon mindenütt a páfrány! Orrán füst ajkán tűz Mily kár még a hűvösön csücsülsz... Bocs de most vettem észre h írtál nekem - Kain Namelyr írta:
- Tehát eddig:
Ryn, Lys, Meri, Sil, Balál, Kesa, Nawa az érdeklődők száma, akikre van esély, hogy el is jönnek. Természetesen még minden képlékeny, így az időpont is. Mondjuk kezdeti időszaknak akkor a július-augusztusi időszakot tekintsük. Még így is elég tág. A létszám azért fontos, hogy lehetőség legyen megfelelő szállást foglalni időben.
Felvetésnek eddig:
a tavalyi nyomán is elhangzott bowling
tavaly sikeresnek mondható a beöltözéses játék (ami sosem lehet kötelező), bár kissé talán már alkoholba fulladt
a többség már járt Szegeden, de nyilván kezdésnek ugyanúgy lehet egy délelőtti gyülekező, majd közös kaja, utána pedig a szállás elfoglalása, akár sétával egybekötve...
Várom a véleményeket, az esetleges újabb jelentkezőket
(Lassan ébredezek a beszámolókészítési, adóbevallási dömping után..) - Merilien Lumel'Auvrea írta:
Én az augusztusnak jobban örülnék személy szerint, nem tudom ki hogy van vele. Szeged tök jó, imádom! Programnak esetleg lehetne valami élő szerepjáték is estefelé, mit szóltok? Szállásnak megint csak a Károlyit tudom ajánlani, nem tudom, hogy tavaly mennyire jött be. Esetleg egy kempingben valami sátrazásos feeling, esetleg szalonnasütéssel egybekötve, vagy ilyesmi és akkor lehetne hajnalig játszani. Bár gyanítom, hogy nem mindenki marad majd estére. :/ A bowling meg király, bár nem tudom, hogy Szegeden hol van erre lehetőség. Biliárdot tudok, bowlingot nem, de Kain? Te biztos képben vagy vele.
- Kain Namelyr írta:
- http://szeged-teke.hu/category/teke-es-bowlingcentrum/
Nos, élőhöz hasonlatos volt az is, amit "kosztümben" játszottunk a Sörpatikában tavaly tavasszal. :)A Károlyira gondoltam, de még várok, hátha valaki jelentkezik, aztán lesz egy szép létszám....sokáig nem akarok várni, mert akkor meg esetleg betelik, vagy vmi... Kempinget nem néztem még, várom a hozzászólókat.
_________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-03, 1:02 pm | |
| Mennyi lenne a Károlyiban egy éjszaka? | |
|
| |
Sargon Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 35 Életkor : 37 Munkahely : Szellemi szabadfoglalkozású
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-03, 1:16 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-03, 1:55 pm | |
| Igen, tavaly itt szálltak meg a résztvevők. Emlékeim szerint olcsó volt, de hogy ez 2000, vagy kevesebb....sajnos a számlát nem az én nevemre állították ki, és akinek a nevére szólt, már nem jár fel az oldalra. Sargon, te szegedi vagy? _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-03, 1:59 pm | |
| Felhívtam őket. A 3-4 ágyas lakószobák, a folyós végén közös fürdővel (tipikus kolesz) 2810/fő/éj, míg a fürdőszobás, tv-s szobák 4580/fő/éj áron vannak.
_________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Sargon Szürkeköpenyes
| |
| |
Merilien Lumel'Auvrea Vér elf
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-03, 3:23 pm | |
| 4500 Ft egy éjszaka? :O Te jó atya úristen. Amúgy szerintem arra az egy éjszakára simán jó a turistaszálló is, nem? Tavaly sem hiszem, hogy gond volt belőle. Amúgy azért a kosztümös, meg az élő szj szerintem kicsit más. Az élő szj az azért eléggé ki van dolgozva, meg konkrét mese/kaland van. Nem tudom, hogy valaki vállalna-e mesélést vagy ilyesmi. Esetleg egy MAGUS világban, vagy éppen Lanuria világában egy MAGUS szabálykönyvvel. De üvegezhetünk is. A bowling meg király, menjünk! Csak szerintem idő nem biztos, hogy lesz rá. :/
| |
|
| |
Sargon Szürkeköpenyes
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-03, 3:37 pm | |
| Én a 2810-zel számolnék, nem kell ott közös ágyban aludni... annak, aki nem akar! Igazából nem vészes az a hely, bár én más városban csak havernál, rokonnál vagy kempingben aludtam eddig... | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-03, 6:37 pm | |
| Bevallalható mind a kettő na már csak időpontot kell találni | |
|
| |
| |
| |
Sargon Szürkeköpenyes
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-03, 10:30 pm | |
| Ha már házhoz jön... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-06, 4:20 pm | |
| Szűkítve a kört augusztus eleje-közepe mindenkinek jó? Mert akkor felhívom a koleszt, hogy akkoriban van-e még szabad helyük (vélhetőleg lesz) És egy szombat éjszakára foglalok is. _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Ryn von Samok Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 205 Életkor : 29
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-06, 7:36 pm | |
| nekem jó az augusztus, bár inkább az elejére voksolnék | |
|
| |
Aldo Barras Vörösköpenyes
Hozzászólások száma : 470 Életkor : 135 Munkahely : Vándor
Character sheet Nép: Külhoniak
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-06, 8:40 pm | |
| Július vége, augusztus eleje nekem is jó lesz. | |
|
| |
Lysanor Eweny Zöld elf
Hozzászólások száma : 557 Munkahely : néha akad..
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-06, 9:17 pm | |
| Augusztus eleje! És nekem tavalyi annyira nagyon nem jött be az az együtt egy szobában...Az oké h Rinnel együtt alszok, mert vele együtt éltem pár évig anno fősikolán. De! Én jobban preferálom a kisebb szobát vaaagy a sátrazást hajnalig játékkal! Az marha jó lenne! Közben meg jól berúgunk Na Rin? Mekkora lenne már!! És a többiek? _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-06, 9:39 pm | |
| _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Lysanor Eweny Zöld elf
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-06, 10:22 pm | |
| Nekem nagyon bejön ez a kemping!! _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-06, 10:57 pm | |
| 10. Után első hétvégéjén nekem ez jó lenne | |
|
| |
Lysanor Eweny Zöld elf
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-07, 9:38 am | |
| Az már necces! Akkor inkább júli utolsó hétvégéje .. Vagy augusztus első! _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
|
| |
Lysanor Eweny Zöld elf
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-07, 10:32 am | |
| _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
|
| |
Lysanor Eweny Zöld elf
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-07, 7:55 pm | |
| Illetve egy kérdés! Lys vagy Glorien? Mert nem mindegy a paróka színe _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-07, 10:37 pm | |
| Nos nem vagyok egy finnyás lány, elalszom én bárhol, bárkivel, ha csak nem horkol az illető (Mert a szobában csak egy személy horkolhat és az én vagyok, nem kell több zaj XD ) Monjuk ha már lehet választani azért én is inkább külön aludnék, mert már kezdem kissé idősnek érezni magam a tömegalváshoz... Mondjuk a kempinges ötlet se rossz Én szeretek sátrazni is. Piával meg úgy vagyok, hogy pár hete megfogadtam hogy soha többé nem iszom...de addig lehet megtörik a fogadalmam Lys kedvesem | |
|
| |
Merilien Lumel'Auvrea Vér elf
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
| |
| |
Lysanor Eweny Zöld elf
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-09, 4:47 pm | |
| Kedves MIndenki! Ezúton is lemondom a találkozón való részvételemet és egyúttal bejelentem, hogy a párommal kimegyünk Angliába. Jövő héten szombaton indulunk! Még nem 100% de 80% szóval szerintem ez meg lesz. Nem hónapokra, évekre tervezünk, tehát jó darabig nem találkozunk... Viszont azt szeretném, ha esetleg úgy jön ki, hogy pont van egy két szabad órám a találkozó napján délután egy kis skypolás beleférne! Jó telefonról is csak, lássalak titeket és én is megmutatom a tengert! Igen, tengerparton fogunk lakni és dolgozni. De egy elfnek nem is kell több, minthogy néha csak belebámulni a tenger végtelenjébe! Olyan szinten vonz a hely, hogy régen éreztem ilyet... Pláne hogy van egy kis parkja is a helynek, ahol a dombtetőn áll egy kis várrom, ami egyenesen a tengerre néz. Szóval szerepjátékozni abszolút fogok esténként és szabadidőben is, nem hagylak itt titkeket, csak személyesen nem mostanában találkozunk! Szóval a skypot mindenképpen szeretném, ha benne vagytok!! _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-09, 9:22 pm | |
| Ezt egyszerre olvasom sajnálattal és örömmel. Ha addig még netán maradnátok, nézzetek le Szegedre. _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-09, 11:08 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-19, 9:27 pm | |
| Nekem m1 hol alszok. Öltözést nem Ígérem meg. Igen. Nem. Bowling sose játszottam passivitast vállalok a többség dönt. Nem láttam még. Válasz. Tessék egy válasz xD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-20, 8:34 am | |
| Nos, ha koleszban leszünk akkor én kiperkálom a pénzt egy külön szobáért, ha meg kempingben akkor tök mindegy. Én nem hiszem hogy beöltözöm, esetleg egy parókát szerzek, mert az még belefér kategória. Az élőzés felőlem rendben van, érdekel a dolog. A bowling az nem az én műfajom. Párszor játszottam kis csipás koromban, de ha jól emlékszem nagyon bénácska voltam Az első látásra szerelem igenis létezik, én akkor jöttem rá, mikor először láttam meg Szegedet. Szóval városnézés is jöhet, ha erről lenne szó *.* | |
|
| |
Sargon Szürkeköpenyes
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. | |
| |
|
| |