| Lanuria találkozó 2015. | |
|
+6Yurin Akari Merilien Lumel'Auvrea Kain Namelyr Aldo Barras Sargon Lysanor Eweny 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-20, 10:03 pm | |
| | |
|
| |
Aldo Barras Vörösköpenyes
Hozzászólások száma : 470 Életkor : 135 Munkahely : Vándor
Character sheet Nép: Külhoniak
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-26, 5:17 pm | |
| Amennyiben mindenkinek jó és az augusztus elsejei hétvégére tudnánk rakni a találkozót, akkor részt tudok venni én is rajta. Szállásom bentlakásban lenne. Beöltözni nem fogok. Bowlingozni még sosem próbáltam, de attól még benne vagyok. Szegedet meg csak átutazóból láttam tavaly ilyenkor. | |
|
| |
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-06-27, 8:07 am | |
| Ha jól számolom, kb. mindenki válaszolt, Merilien álláspontjait nem ismerjük még. Egyébként ha mindenkinek megfelel, akkor maradhatunk aug. első hétvégéjében szerintem. A szállást tekintve még utánaérdeklődök a külön szobának Ryn kedvéért. Ha bárkinek van javaslata, véleménye, stb. írjon nyugodtan, nem akarok mindent én meghatározni _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-03, 7:41 am | |
| Hogy "neve legyen a gyereknek" augusztus 1-2. Hm...? _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-08, 7:56 am | |
| Nos:
Senki nem reagált, de az előzmények alapján az aug.1. jónak tűnik. Ott alvás, a többségnek jó a Károlyi, Rynnek külön szoba kell. Légyszi a héten még mondjuk péntekig szóljatok vissza, ha valaki valamit vétózni akar! Aztán foglalom a szállást. Sargon felajánlására, Aldo, Nawarean, Ryn, Sil, Kesa számára jó, lehet, Merinak is tud újat mutatni a barátnője, mint idegenvezető... A magam részéről Szegedet középsuli óta járom, de még mindig találok új dolgokat. Emellett az előző években a sétálgatós, beszélgetős ismerkedős dolog, úgy láttam, bejött. Bowlingra vegyes volt a fogadtatás, nem nagyon bízok benne, hogy időbe és további pénzbe is beleférne, de ha szeretnétek, megkérdezzük, Sargon barátnőjének mennyi idő lenne egy idegenvezetés, és ha marad idő, akkor megszavazhatnánk... Emellett, ha jól számolom, itt alvósok: Ryn - külön szobát kér Aldo Nawarean Balált még felhívom és megtudakolom, jön-e egyáltalán...
További résztvevők: Sargon és kedvese, Én, és bizonyos ideig kis családom, Silarona, Merilien (Remélem, nem hagytam ki senkit... )
_________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Merilien Lumel'Auvrea Vér elf
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-08, 8:41 am | |
| Itt vagyok, bocsika! Szóval mennék én is, szállást nem kérek, viszont így 6-kor megy az utolsó buszom hazafele, szóval én csak addig tudok maradni, bocsika. :/ Én eléggé ismerem Szegeden, 4 éve vagyok ott, szóval vállalom megint a Mars teret, hogy összeszedjük az embereket. A többséget már ismerem tavalyról, a többieket meg majd összeszedjük, mint tavaly Balált. Programnak én megint ajánlanék egy kajálást az Árkádban (esetleg Tündérkonyha?), aztán sétálhatnánk a Tisza parton, szépen megcsinálták a rakpartot, majd esetleg piknikszerűen leülhetnénk valahova a Széchenyin, vagy talán Újszegeden a Ligetben? Nem tudom, hogy ott van-e esetleg valami kellemes,füves rész. (??) Aztán d.u., estefelé meg esetleg be lehetne ülni vhova iszogatni, meg ilyesmi. Mit szóltok?
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-08, 8:45 am | |
| Újszegedi Liget? Ott van füves rész, lehet sétálni, stb. Az Árkád nekem is bejött, a Tündérkonyha is jó. Igazából kb. mindegy, melyiket választjuk. A rakpartot én is láttam már, Dáviddal is sétáltunk ott, tényleg szépen megcsinálták. A beülős iszogatósra is jöhet javaslat a szegeden ismerősök részéről. A tavalyi hely sem volt rossz, (Sörpatika), de lehet egészen más is.
_________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Yurin Akari Fehérköpenyes
Hozzászólások száma : 73 Életkor : 511 Munkahely : Gyógyító
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-09, 7:53 am | |
| Bocs Kain de nekem egészen azon hét hétfőig bizonytalan.... A gép amin dolgozok meghalt egy hétre azt most orrba szajba túlóra van.... Szombat vasarnap 6-18.... Nem tudni Meddig....:'( | |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-09, 9:43 am | |
| Reméljük, addigra azért már javul a helyzet és tudsz jönni. A végén még elfogyunk... _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Yurin Akari Fehérköpenyes
Hozzászólások száma : 73 Életkor : 511 Munkahely : Gyógyító
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-09, 10:15 am | |
| | |
|
| |
Ryn von Samok Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 205 Életkor : 29
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-10, 6:27 am | |
| nekem minden jó lesz Ott leszek | |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-14, 9:08 pm | |
| Sargon ötlete, szerintem megfontolásra érdemes:
http://parapark.hu/
8000 ft/csoport és 60 perces egy játék. Várom a véleményeket!
A másik: Eddig úgy tűnik, itt alvósnak vehetjük Aldot, Nawareant, Rynt, Kesát, (Balált, ha tud jönni) Máshol alszik Sil (barátnál), Sargon (otthon, hisz szegedi ) Meri még este hazamegy, jön még Sargon kedvese is. Hívtam Alvort, de kitérő választ adott, nem tudni, lesz-e. Tavaly sajnos túl korán távozott, de nagy sikere volt a kosztümjének és a rókájának Jön továbbá egy régi játékos is, a kedves feleségem, meg a porontyaink, bár ők nem egész napra. _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-14, 10:40 pm | |
| Mi is volt az ötlet? Mert a költségvetés elég szűkös 1-2 an | |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-15, 7:43 am | |
| 2810/fő/éj, ez többágyas szobát jelent, közös, folyosói fürdővel. (Tipikus kolesz)
| |
|
| |
Darthys Indoril Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 125 Életkor : 1170
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-15, 1:26 pm | |
| Részemről sem teljesen kizárt last minute beesés, de ha össze is jön szállást akkor sem kérek, számolni ne számoljatok velem, legfeljebb meglepetést okozok. | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-15, 2:32 pm | |
| Néda a tékozló fiú vissza tért közénk | |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-22, 7:32 am | |
| Estére megfelelő ez nektek? Tavaly itt voltunk, a pult mögötti hátsó helyiségben. Előre le kell foglalni, ha emellett döntünk. _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-22, 5:14 pm | |
| Igen de lehet párom is jönni fog jövő héten tudok biztosat mondani | |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-22, 6:53 pm | |
| _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-25, 7:36 am | |
| Nem nagyon jönnek válaszok a kérdéseimre, pedig nem magamnak szervezgetem ezt a találkozót. Akarjátok egyáltalán, vagy inkább fújjam le? _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-25, 1:24 pm | |
| Nekem ok én Mindenre vallalkozom, egyedül megyek de megyek
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-25, 3:01 pm | |
| Nem sikerült befűzni a párod? _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-25, 3:07 pm | |
| Ahh, hónapok óta nem volt otthon. Haza akar menni, az anyjával találkozni. Meg Veszprémből csak nekkem 12 ezer az út. szóval egyedül megyek de megyek! Igaz poton 6 óra buszon xD azaz olyan 6 fele el kell indulnom | |
|
| |
Sargon Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 35 Életkor : 37 Munkahely : Szellemi szabadfoglalkozású
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-25, 5:16 pm | |
| Sargon kis kedvese nem tud jönni, mert hazautazik (Fejér megye). Ancikája most van szabin, így ilyenkor megy. Szorri a városnézés miatt, bár én is ismerem elég jól! Elmondok mindent! Kiülni Liget szerintem jobb, nem hiszem, hogy lesz most ott program. Ott a Középfölde is, ha szomjasak vagyunk. Én amúgy mindenben benne vagyok és bőven rá is érek, ha már egyedül maradok a hétvégén... | |
|
| |
Darthys Indoril Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 125 Életkor : 1170
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-27, 9:41 am | |
| Nekem más jött közben, úgyhogy sajnos idén is ki kell hagynom, pedig a hely szimpatikus. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-27, 2:51 pm | |
| Akik jönnek, arra kérem őket, hogy jelezzék itt, vagy priviben, hogy várhatóan mivel fognak érkezni, ha tudják, hova és mikor. Tehát pl. autóbusszal Szeged autóbusz állomás 10.05.... Ezt fontos időben tudni, mert a vasútállomás és a buszpályaudvar a város két, egymástól távoli pontján van. _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-27, 4:01 pm | |
| nos meglesen a menetrendet, viszont én kérném hogy aki jön jelezze itt, ne haragudjatok de ha 1 ember lesz ott azért a szeged nagyon távoli hely
| |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-27, 4:03 pm | |
| Várhatólag 11:40 re érek be busszal | |
|
| |
Nawarean
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-27, 7:23 pm | |
| Na a tervek szerint ha minden jól alakul a csillagok állása kedvező lesz, és a neander völgyiek nem igáznak le minket akkor Ketten megyünk párommal szegedre.
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. 2015-07-27, 9:05 pm | |
| _________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Lanuria találkozó 2015. | |
| |
|
| |
| Lanuria találkozó 2015. | |
|