LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

 

 Verinol

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next
SzerzőÜzenet
Merilien Lumel'Auvrea
Vér elf
Merilien Lumel'Auvrea

Hozzászólások száma : 335
Életkor : 733
Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő

Character sheet
Nép: Elfek
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-11-04, 10:20 pm


Szeptember - novemberi küldetés - 4. Szabadulás
Kulcs zörrent, majd a lakat is lekerül az ajtóról, és a rács hangos nyikorgással nyílik ki.
- Na gyere, te kis… - vigyorog a férfi és ócsárolva, mohó tekintettek vetkőztet le a szemével. Gyors pillantást vetek a férfi kulcsaira, majd lehunyom a szememet és érzékelni kezdem az erőmet. Szerencsére érzem, ahogy a mágia lüktet az ereimben és azt is érzem, ahogy a férfi testében lüktet a vére.
- Na, gyere drágám! - kapja el a kezemet és húz magához. Egy erőteljes mozdulattal húzok be neki egyet, majd gáncsolom ki és máris alattam fekszik.
- Te idióta! - köpöm le a férfit, majd kinyújtva a kezemet erőteljesen megmarkolom a levegőt - és ezzel egy időben a férfi szívét. Az őr a szívéhez kap, fenn akad a szeme és úgy mered rám, mintha szellemet látna. Egy gonosz mosoly kúszik szép ajkamra és látom, hogyan csukódik le a férfi szeme. Nem ölöm meg, ó ugyan, dehogy. Egyszerűen csak addig szorítom a szívét, amíg el nem veszti az eszméletét. Felkapom a kulcsait, és gyorsan a zárba dugom, majd kislisszanok a rácson és vissza is zárom az ajtót. Had maradjon egy kicsit az őr is a fogdában.
Vissza az elejére Go down
Merilien Lumel'Auvrea
Vér elf
Merilien Lumel'Auvrea

Hozzászólások száma : 335
Életkor : 733
Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő

Character sheet
Nép: Elfek
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-11-04, 10:20 pm

Szeptember - novemberi küldetés - 4. Szabadulás

Gyorsan végignézek a folyosón, majd rohanni kezdek. Hallom, hogy a hosszú, szűk folyosó végén vannak még néhányan. Kikukkantok az ajtón, de út közben meglátok egy szobát, ahova a rabok cuccait teszik. Benyitok, és ismét egy őrbe botlok. Lehunyom a szememet, majd egyszerűen térdre kényszerítem a férfit, akinek még kiáltani sincs ideje, mert egyszerűen lendítem a lábamat és arcon rúgom, így a férfi véres szájjal dől el a földre. Végignézek a teremben és magamhoz veszem a saját felszerelésemet, plusz egy tőrt, hiszen a saját tőrömet ott hagytam a fogadóban. Valószínű… De tudja a fene. Minden esetre gyorsan felfegyverkezem, és úgy rontok ki a szobából, hogy végre a kijárat felé vegyem az irányt. Elsuttogok egy bűbájt, amitől a vérem hevesebben kezd el száguldani az ereimben és a mozgásom is gyorsabb lesz. Futni kezdek és az őrök csak annyit láthatnak, hogy egy vörös csík rohan el mellettük fegyver csörömpöléssel és az ajtó már csukódik is be.
~Azt hiszem, hamar tovább kell innen állnom!~ gondolom magamban, és útközben lopva egy fekete köpenyt gyorsan a fogadóhoz sietek. Körbenézek, majd belopakodok az istállóba és lopok egy erősnek, pihentnek tűnő lovat. Egy kisebb elf ráhatással megnyugtatom, lóra pattanok és elnyargalok a városból, még nem tudom hova, de jó messze, hogy kicsit megpihenhessek és rendbe szedhessem magamat.

Vissza az elejére Go down
Alvor Freyr Ottar
Barbár
Alvor Freyr Ottar

Hozzászólások száma : 78

Character sheet
Nép: Emberek
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-11-05, 10:25 pm


Játék - Vogon Beebebrox
4. Küldetés: Szabadulás


// Téves helyszín miatt áthelyezve. //

* Régebben tanult Alvor egy katonától egy igen hasznos mondást a fájdalomról: Ha valamid fáj, akkor az azt jelenti, hogy még életben vagy, nem haltál meg.
A legtöbb esetben ezt a mondást a nagy harcosok szokták mondogatni maguknak, amikor hatalmas fájdalmaikkal küzdve lábra állnak egy iszonyú sérüléstől. Ez a fajta mondás hatalmas pszichológiai erőt rejt magáéban, ami a harcosokat arra sarkallja, hogy a halálukig képesek legyenek küzdeni, nem törődve azokkal az iszonyú fájdalmakkal, amik eljutottak a tudatáig. Igen hatásos egy mondás, ahhoz képest, hogy milyen rövid.
Valahogyan így történt ez most is Alvorral, amikor a sötét, hideg cellájában ráeszmélt arra, hogy valami borzalmasan hasogat a feje. Nem is volt olyan nagy baromság az, amit az a katona mondott, most legalább egy hétig sajogni fog a feje, amitől majd minden másodpercben eszébe jut, hogy piszok kemény fejfájással él.
- Hümm.. - Mordult föl a "medve" hangján, amikor felült. A hátán feküdve, bizonytalan ideig volt ebbe bezárva, de úgy gondolta, hogy most már elég bizonytalan ideig, hogy kiengedjék innen. Elvégre, csak egy enyhe kocsmai verekedés robbanhatott ki az alatt az idő alatt, amik kiestek az ital miatt a fejéből. Amíg meg önkívületi állapotban volt, sok mindent nem csinálhatott, mint feküdt és horkolt.
Nagy nehezen megpróbált felállni. A jelenet ami Alvor cellájában lejátszódott, egy éppen járni tanuló kisbabára emlékeztethette a szerencsés megfigyelőt: Alvor az izomtól duzzadó lábaira áll, majd egy pár másodperc múlva úgy dőlt hátra, mint egy kivágott fa és hatalmasat puffant a szalmával kibélelt kőpadlón.
Második próbálkozásra már szerencsésebb volt, már oda tudott menni a cella ajtajához, hogy megszemlélhesse a folyosót. Bánatára, őröket nem látott, a szomszédos cellák pedig mind homályban voltak ahhoz, hogy lássa a többi rabot - már ha volt.
- HAHÓÓ! - Üvöltött bele az éterbe, majd megdöngette az ökleivel a cella rácsait.*
Vissza az elejére Go down
Vogon Beebebrox
Sötét elf
Vogon Beebebrox

Hozzászólások száma : 589
Életkor : 119
Munkahely : Rabszolgakereskedő

Character sheet
Nép: Elfek
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-11-05, 10:30 pm

Az ifjú elf eget rázó ordibálásra ébredt. Lassan kinyitotta résnyire a szemét, de félúton meggondolta magát és inkább visszacsukta. A két kezét átkulcsolta a feje alatt, hogy kicsit kényelmesebb fejtámasza legyen, mint eddig. És igyekezett emlékébe visszaidézni, hogy miért is döröghetett az előbb az ég. Ha eső szakad, azt hamarosan meghallja. Illetve még kicsit bizonytalan, hogy már hallotta, hogy zuhog az eső, de nem jut el a tudatáig vagy még csak távoli robaj volt.
Ahogy visszaidézte a hangot inkább tűnt annak, hogy valaki azt kiáltja, hogy „Hahó!”, mint a Menny haragjának. De mivel sehogy sem jutott az eszébe, hogy kié lehet a hang gazdája, így megpróbálkozott újra az előbbi mutatvánnyal és egyik szemét félig kinyitotta. Egy hatalmas óriás állt az ajtóban és kifelé nézett.
-Shalom! Össze tudnád foglalni nekem barátom, hogy mi történt? -kérdezte kedves hangon. Bármi is volt, elmúlt és most egészen biztosan haragot senki iránt nem érzett. És amíg meg nem tudja, miért is kéne bárki iránt bármit éreznie a közeljövőben vagy a múltban, ez szerinte így is fog maradni.
Vissza az elejére Go down
Alvor Freyr Ottar
Barbár
Alvor Freyr Ottar

Hozzászólások száma : 78

Character sheet
Nép: Emberek
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-11-05, 11:02 pm

* Alvor, a dörömbölés után már nem hallott mást, mint a vízhangot amit az ő hangját vitte tovább egyenest az ismeretlenségbe.
Úgy tűnt, nem volt ott rajta kívül más lélek, egészen addig a pillanatig, amíg mögötte meg nem szólalt egy kedves hang, ami köszöntötte. Alvor hátra fordult, hogy megnézze ki az. Egy előkelő ruhába öltözött elf volt az, aki inkább tűnt valami kereskedőnek, mint sem harcosnak vagy banditának.
- Ha tudnám én azt. - Válaszolt a kereskedőnek Alvor. Valóban fogalma sem volt arról, hogy most akkor miféle ügy miatt kerültek a cellák foságába, a legutolsó emlékek is homályosak voltak.
- Hm. A legutolsó emlékem az, hogy valaki megböki a vállamat kicsit erősebben. Talán verekedést tőt' ki, oszt' verekedtem. Talán a bútorok miatt kerültünk ide, de nöm' tudom, mi a pontos oka. - Válaszolt Alvor. Más okot nem nagyon tudott elképzelni, hacsak nem valami alvilági leszámolásról lett volna szó. Akkor viszont halottak is lettek volna, mert ha "erősebben" megtámadják, mondjuk fegyverekkel, akkor másképpen állt volna a dolgokhoz. Talán azért kerültek ide be, mert megöltek valakit? *
Vissza az elejére Go down
Vogon Beebebrox
Sötét elf
Vogon Beebebrox

Hozzászólások száma : 589
Életkor : 119
Munkahely : Rabszolgakereskedő

Character sheet
Nép: Elfek
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-11-06, 12:25 am

Vogon ismét a szemét visszacsukva próbálta felfogni a szavak jelentését. Valami kezdett derengeni. Egy csinos rabszolgalánnyal jött... na majd az idővel helyére kerül pontosan hova. A vörös haja és a sötét kék, szinte fekete szemeivel az egyik leggyönyörűbb teremtés volt, akit emberben látott. Telarba akarta őt is eladni, de a szokásos vevő a különleges darabokra, a Vén Kujon tulaja soknak tartotta az árát. A rabszolgapiacon meg csak az átlagos darabokat szeretett eladni, ott túlságosan levernék a fizetséget azok a kereskedők, akik tisztességtelen módszerekkel élnek. Varázsszerek, ruhák letépése, fenyegetés, hogy ha nem mutogatja kellően magát, akkor este korbács ütést kap... Sok aljas, a sötét elf számára övön aluli módszerek, melyek ellen ő nem kívánt versenyezni a drágakövekkel. Igyekezett a legjobb fogásokat, ahogy ő szokta mondani, magán úton eladni.
Hosszú vándorlás után tegnap -ha ugyan tegnap történt- ez örvendeztette meg. Dél-nyugatra jött, hogy a fukar kocsmáros érezze, nem ő az egyedüli vevő a szép lányokra. Bár örült volna, ha ott adja el, hiszen az „egyéb ott dolgozó nőktől" nem igen különbözteti meg a vásárolt lányokat a tulaj, de jó volt ez így is. Egy távoli ország diplomatája vetett szemet a tulajdonára és sikerült igen magas áron, 80 darnáért eladni.
~No, igen... A 80 darna. Azon ritka alkalmak egyike most, amikor a pénz okozza a fejfájását. Volt az a nagy darab fickó, akivel beszélgetett, hogy el lehet-e inni ennyit egy éjszaka alatt. Az a nagy darab fickó ugyan az, mint akit az ajtóban látott? -kipattant a szeme és megnézte azonnal- Talán. Fogalmam sincs. Próbálom az arcát vagy valamit visszaidézni, de leginkább az jut eszembe, hogy 40 darnáig biztosan eljutottunk, mert addig számoltam. Tisztán emlékszem, hogy milyen felhőtlen elégedettséggel vigyorogtam valakire, mert éreztem, hogy meglesz a szavam.
-Fúúúú... Te! Láttál már életedben valakit 40 darnát elinni a kocsmában egy éjszaka alatt?
-a kérdés igen jogos... ebben az esetben, hiszen ha nem, akkor biztosan más volt ott az asztal másik végében. Ha a válasz igen, akkor el kell kezdeniük mesélniük egymásnak, hátha illeszkednek a darabok.
A fiatal elf felült és két kezébe temette a fejét, mert iszonyatosan elkezdett fájni. Inkább elnapolta a nyomozással járó bonyolultabb dolgokat és elkezdte összeszámolni az erszényében lévő pénzt. Pont annyi, mint amikor megérkezett. Vagyis jó hír az, hogy nem rabolták ki. De a megmaradt 40 darna még kérdéses. Már pedig fontos kérdés, mert egy darabig nem lesz újra 80 darnája, nem hogy felesleges 80 pénze. Meg kell tudnia, hogy sikerült-e meginnia a maradék 40-et... avagy később újra neki kell fogni bebizonyítani a világnak, hogy képes 80 szellemes csilingelőt érő piát egy huzamban magába önteni?
Vissza az elejére Go down
Alvor Freyr Ottar
Barbár
Alvor Freyr Ottar

Hozzászólások száma : 78

Character sheet
Nép: Emberek
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-11-07, 9:38 pm

* Alvor hangosan felröhögött a sötételf kérdésén. Még, hogy csak 40 darna?
- Veheheh! Láttam én már százat is, nem csak negyvenet. Ögen sok ivóban jártam már ahhoz, hogy negyven fölött is lássak már ivászatot. Egyszer jómagam is leittam egy hosszú menetet, ami úgy emlékszem túl volt száz.. ötvenen? Egen.. Talán annyin is túl volt. Aztán már nem emlékszem a győztesre, de szörintem döntetlen volt. - Válaszoltam a sötételfnek.
Nem szokott dicsekedni az ivászatáról, de ha igaz hát igaz: Valóban látott egyszer egy annyira pénzes embert, hogy utána a száz darnájával együtt szó szerint a földig leitta magát sörrel. Utána meg természetesen iszonyatos fejfájással és hasfájással küzdött, meg sem említve azt, hogy az erszényét meg kilopták és a szeme alatt egy rejtélyes pukli nőtt.
Alvor a falnak nekitámaszkodva gyorsan átnézte magát, hogy mindene megvan-e. A hatalmas, kétkezes csatabárját Bunkót, "lelke egyik darabját" nem találta magánál. Ez várható volt, senkit nem dugnak tömlöcbe a fegyverével, komoly veszélyt jelenthet az őrökre és a többi rabra nézve. Ha viszont valakik(k) elvette tőle a bárdját, akkor az a kérdés, hogy ki volt az? Ki lehetett az a bátor ember, aki ezt megtette vele, ezáltal mondhatni veszélyezteti a saját golyóit, avagy a fejének pontos tartózkodási helyét?
- Vöeh.. Fáj a fejem, a hasam is szintén. Valahogyan ki kell jutnunk innen, a bárdomat akarom! *
Vissza az elejére Go down
Vogon Beebebrox
Sötét elf
Vogon Beebebrox

Hozzászólások száma : 589
Életkor : 119
Munkahely : Rabszolgakereskedő

Character sheet
Nép: Elfek
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-11-07, 11:00 pm


Vogon egyszerre érzett csalódottságot ás örömöt. Egyfelől barátja szavai alapján megnyugodhat egyelőre, hogy nem olyan elképzelhetetlen az, hogy a maradék 40 darna azért nincs meg, mert elitta. És ez kalmár lelkének jó hír, hiszen ezek szerint nem kell újra négy rabszolga árát arra fordítania, hogy bebizonyítsa, igaza volt. Másfelől... nem volt túl lelkesítő, hogy ezt gond nélkül túlszárnyalták. De hát a kis győzelmek épp úgy az istenek adománya, mint a nagyoké!
-Hát...-tapogatta meg a ruháit ott, ahol lennie kellettek a fegyvereinek- az én fegyvereim is eltűntek. De mindjárt hozatok valakit, akitől elkéreted a fegyvereinket. -remélte nem kell érthetőbben fogalmaznia, hogy milyen munkamegosztást szán kettejüknek. Nem szívesen esett volna neki egy jól megtermett őrnek. De hátulról segíteni fog, ha megszorulna.
Oda nyomta az arcát az ablak rácsaihoz és lenézett. Tengert, sziklákat látott... és még valamit. Füttyentett egy nagyot.
-Kölykök! Egy darnát kap tőlem az, aki elintézi, hogy egy őr bejöjjön beszélgetni. Rajtatok múlik, hogyan, de mondanivalóm van számára.
Visszafordulva Alvorra nézve, aki az ajtóban állt remélte, ha bármi megbeszélni valójuk van még, akkor annak a végére hamarabb jutnak, mint hogy a város utcáin élő -valószínűleg tolvaj és/vagy koldus- kölykök, akik a tengerben mosták a ruháikat megtalálják a módját, hogy a jutalmat bezsebeljék.
Vissza az elejére Go down
Alvor Freyr Ottar
Barbár
Alvor Freyr Ottar

Hozzászólások száma : 78

Character sheet
Nép: Emberek
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-11-13, 10:25 pm

* A sötételfnek is volt elvesztett holmija, amit igencsak hiányolt. Alvor nem tudta, hogy hogyan fognak kiszabadulni, sajnos nem állt hatalmában kiszakítani a kovácsoltvas rácsot a helyéről, pláne, hogy az iszonyatosan nagy hanggal is járna. Felfedezhetik őket, és akkor nem csak egy, de egy egész csapatnyi őrrel is meg kellene verekedniük, fegyverek nélkül.
Ám a sötételf megtalálta a módját annak, hogy egy halvány reményt lássanak a kijutásra. Az ölet nem rossz, de nem reménykedett túlságosan, mert a kölkök akár el is rohanhatnak az érmével, minthogy segítsenek. Biztonság kedvéért persze azért ott állt a rácsoknál, de nem vette teljesen biztosra az ötlet megvalósulását.
Persze azután pozitívan csalódott: Kisvártatva a folyosón egy láncingben megjelenő, bal karját a kardjának markolatán pihentető fiatal őrön akadt meg a szeme. ~ Itt az alkalom. ~ Gondolta.
- Készülj, kufár. - Mondta az elfnek, miután meglátta az őrt. Megvárta amíg az őr közel jön és megszólítja őket.
- Á, Ti vagytok azok! - Szólalt meg az őr meglepődött hangok. - Látom máris unjátok a bent létet. Nem kellett volna a tegnapit elkövetnetek és akkor nem csücsülnétek itt. - Mondta.
- 'Oszt mire gondolsz? - Kérdezte Alvor.
- Részeg voltál, nem emlékszel biztosan. Te, meg az az ottan' hátul. - Mutatott Vogonra. - Egy kisebb összetűzésbe keveredtetek pár vendéggel. - Mondta.
- No fene. És mi lett a vége?
- A vendégek eleinte nem akartak fizetni, amire neked az volt a.. "válaszod", hogy egy székkel bevered az egyiknek a fejét. Ez igazábó' meg is történt, meg úgy a többi másik öt vendég esetében is, csak ő nekik a veséjük is fáj, annyit rúgtál beléjük. Legyűrtek téged egy kis idő múlva, majd amikor már majdnem felálltál, akkor jött az a kufár. - Mutatott ismételten Vogonra. - És kicsit besegített, igaz előtte az egyiknek a nyakába landolt az a sok ital amit megivott. - Magyarázta az őr. - Szóval itt maradtok egy két napig, amíg meg nem térül az a sok bútor amit Ti ketten és a többi vendég szét nem barmoltatok. - Mondta az őr.
- Igen? - Ráncolta össze a homlokát Alvor.
- Igen, bizony! És addig fogtok itt maradni, amíg le nem telik a két nap. Különben ha szökni prób.. - Puff. Sajnos az őr nem fejezhettem be a szövegét, mivel Alvor karja nagyon gyorsan megragadta a nyakát és egy mozdulattal a rácsnak vágta amitől a fiatal őr azonnal elájult. Az ájult test rongybabaként dőlt össze és nagy puffanással érkezett meg a padlóra.
- Vöh.. - Rázta a fejét. - Micsöda részeg disznó lehettél, Kufár. Még én sem hánynék a vendég nyakába, hát nem szégyenlöd magad? - Mondta, majd nagy hahota közben az őr oldaláról lekapta a kulccsomót. *
Vissza az elejére Go down
Vogon Beebebrox
Sötét elf
Vogon Beebebrox

Hozzászólások száma : 589
Életkor : 119
Munkahely : Rabszolgakereskedő

Character sheet
Nép: Elfek
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-11-13, 10:52 pm


Ahogy az őr közeledett a cellához, úgy a rabszolgakereskedő a kis cella közepére sétált. Bármi is történik, itt még elég távol áll az eseményektől, de időben be tud szállni a dolgok folyásába, ha azok megkívánnák.
Erre nem került sor. Társa jól elbeszélgetett az őrrel, amit igen nagy szívfájdalommal hallgatott. Nem csak a történtek, hanem a meg nem történtek miatt is. Egészen pontosan, amikről elfelejtett szólni a fáma. Amikor Alvor elbánt az őrrel, egy fájdalmas sóhaj után keserűen tört fel belőle panasza.
-SOSEM fogom már megtudni, sikerült-e a fogadás. -bármennyire is lemondónak tűnt kívülről, fejében már zakatoltak a még homályos tervek tucatjai. Attól kezdve, hogy innen kiszabadulva visszaoson a fogadóba, egészen addig, hogy elpucol a városból és később álruhába visszajön megtudni, vajon sikerült-e a 80. darnát is elinnia az nap este. De mindegyik túl vázlatos volt, és nem is sok ideje volt gondolkodni.
Magára kapta az őr zubbonyát, hogy legalább távolról, felületesen szemlélve hasonlítson rá, majd lábujjhegyen lépkedve osont előre a folyóson felderíteni. Szerencsére nem történt semmi. És még annyi sem. Egy áldott lélekkel se találkoztak, miközben megtalálták a raktárat, ahová a fogvatartottak holmijait tették ideiglenesen. Gyorsan magához vette a hiányzó fegyvereit és egy csigalépcső alján hátrapillantott. Három őr van a bejárati kapuban, ezt jeleznie kell a mögötte lévőnek...
Közben megidézte Lisát, az emberformájú illúziót, hogy ártatlanul elbeszélgessen az immáron háttal álló alakokkal.
Vissza az elejére Go down
Ilián Radomer Congrand
Arany sárkány
Ilián Radomer Congrand

Hozzászólások száma : 51
Életkor : 921
Munkahely : valahol egy kovácsműhely

Character sheet
Nép: Sárkányok
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-11-19, 9:50 pm

// Adria //

A ló gazdája ugyan csendesen lépked, de Ilián meghallja ezt a halk neszt is. Még egy lépést hátrébb lép és közben a hölgy felé fordul. Bár arcát most nem látja a másik utazó, vonásai meglepődöttséget tükröznek. Szemeivel lassan méri végig a hölgyet, aki igazán szemrevaló teremtés és bizonyára vakmerő s bátor is, ha egyedül utazik.
Köpenyét széjjelebb hajtja, hogy kezei láthatóak legyenek.

-Elnézését kérem a hölgynek. Nem állt szándékomban megijeszteni, csupán észrevettem gyönyörű kancáját, és azt hittem az állatnak nincs gazdája.
A csuklyát lassan hátratolja fejéről, így láthatóvá lesz arca és haja is. Szája szélén apró mosoly bújik meg.
-Remélem nem zavartam meg nagyon kegyedet. –Tekintetének élénk fényébe, mely most az ónix színű szemekre mered némi bűnbánat is vegyül, ám a kíváncsiság jobban látható benne.
Vissza az elejére Go down
Ilián Radomer Congrand
Arany sárkány
Ilián Radomer Congrand

Hozzászólások száma : 51
Életkor : 921
Munkahely : valahol egy kovácsműhely

Character sheet
Nép: Sárkányok
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-11-20, 3:09 pm

// Adria //

A ló gazdája ugyan csendesen lépked, de Ilián meghallja ezt a halk neszt is. Még egy lépést hátrébb lép és közben a hölgy felé fordul. Bár arcát most nem látja a másik utazó, vonásai meglepődöttséget tükröznek. Szemeivel lassan méri végig a hölgyet, aki igazán szemrevaló teremtés és bizonyára vakmerő s bátor is, ha egyedül utazik.
Köpenyét széjjelebb hajtja, hogy kezei láthatóak legyenek.

-Elnézését kérem a hölgynek. Nem állt szándékomban megijeszteni, csupán észrevettem gyönyörű kancáját, és azt hittem az állatnak nincs gazdája.
A csuklyát lassan hátratolja fejéről, így láthatóvá lesz arca és haja is. Szája szélén apró mosoly bújik meg.
-Remélem nem zavartam meg nagyon kegyedet. –Tekintetének élénk fényébe, mely most az ónix színű szemekre mered némi bűnbánat is vegyül, ám a kíváncsiság jobban látható benne.
Vissza az elejére Go down
Adria Belorian

Adria Belorian

Hozzászólások száma : 79
Életkor : 30
Munkahely : a nagyvilág

Character sheet
Nép: Emberek
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-11-21, 3:35 pm

[Sárkánylesen – Ilián]

*Az az apró és halk "üdv" amivel a férfit köszönti - legalább ennyit lát a csuklya árnyékában és a hangja is adott némi gyanút - ráadásul még óvatos is. Ki tudja milyenféle érkezőkkel hozza össze a sors. Csak annak a nagyon vak szerencsének köszönheti, hogy eddig nem esett különösebb baja. Balál is lehetett volna lelkiismeretlen gazember, mint ahogy nem volt az. Pedig az elején még egész másképp indult. A francos pasija nem átallott csapdát állítani neki, azért sérült meg Fella is. Hála minden isteneknek azóta kitűnő egészségi állapotnak örvendhetnek. Most még neki is ugrana a férfinak Adria egyetlen intésére és meg is kapja ha a legapróbb fenyegetést is érzi a másik felől. Egyelőre ez várat magára.
Csak picit rezzen meg mikor a köpeny széle lebben, de csak üres kezeket lát. Ami viszont látványosan meglepi az az elhangzó körmondat. Még sosem beszélt vele senki ilyen udvariasan.*
~Hölgy? Ééén? Kegyed?~
*Ez már több a soknál. Mintha valami nemes kisasszony lenne, pedig Adria szentül meg van győződve arról, hogy még az árnyéka sem néz ki úgy. Válaszolna is, hogy "a kancának márpedig van gazdája" és mutatna magára büszkén, de a csuklya lehull leleplezve a férfi arcát és haját. A lánynak elakad a szava. Csak tátogva mutogat a férfi fejére tócsányira kerekedett szemekkel, melyekben csodálat keveredik a döbbenettel. Nagy sokára találja csak meg a hangját, Fella továbbra is ideges de már nem annyira. Rá is hatással van Adria hirtelen megváltozott viselkedése.*
-Az a....tarkaság...hát az valami csodás....Hol csinálnak ilyet?
*A mondat közepén egészen elmélyül a hangja. Nem kétséges, hogy el van ragadtatva.*
-Dehogy....zavarjon csak nyugodtan.
Vissza az elejére Go down
Ilián Radomer Congrand
Arany sárkány
Ilián Radomer Congrand

Hozzászólások száma : 51
Életkor : 921
Munkahely : valahol egy kovácsműhely

Character sheet
Nép: Sárkányok
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-12-13, 1:36 pm

// Adria //

A hölgy reagálásából észrevette, hogy igen megszeppent és elcsodálkozott, valamint akár készen állna rátámadni, ha úgy viselkedne. De Ilián terveiben egyel talán nem szerepel nők megtámadása, pláne nem ok nélkül. Az akadozó szavak hallatán lassú folytonossággal feljebb kúszik egyik szemöldöke. Kérdő ábrázattal tekint rá.

-Ilyet nem csinálnak sehol. Én így nézek ki. –Beszéde magasabb hangot ütött meg, sértődött és dacos. Még hosszú, hegyes fülei is beleremegnek a sértésbe, melyet ez az apró teremtés mondott rá.-
~Még hogy csinálnak! Majdhogynem úri kisasszonyok cicomázkodásához hasonlított.~
Orrát ráncolva folytatja tovább. –Nem tudom, hogy szándékozom-e még tovább zavarni kegyedet. Tekintetéből ítélve meglehetősen furcsállja küllemem, tán még el is neveti magát.
Vissza az elejére Go down
Adria Belorian

Adria Belorian

Hozzászólások száma : 79
Életkor : 30
Munkahely : a nagyvilág

Character sheet
Nép: Emberek
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-12-16, 7:09 am

[Sárkánylesen – Ilián]

*Valamit félre érthetett a férfi, ez tisztán érthető és érezhető a hangjából és a fintorból amit orrának ráncolásával ér el. Adria oldalra hajtott fejjel nézi és ha eddig nem volt egyértelmű, most egyre csillogóbb ónix szemeinek fényéből azzá válik, hogy esze bogában sincs kinevetni az idegent, hanem inkább csodálja. Látott már elfet, falujukon gyakran keresztül menetelt egy-egy őrjárat, jóban is voltak velük, de aaz előtte állóval ellentétben ők mondhatni "közönséges" elfek voltak. Hogy a férfi ilyen csodaszépen született, csak tovább növeli döbbenetét.*
-Tényleg? Még sosem láttam ilyet.
*Szinte csak magának suttogja de minden bizonnyal az elf - más nem lehet a hegyes füleit és a földöntúli szépségét tekintve - kiváló hallásával elkap minden egyes szót. aztán a félreértés és az abból fakadó sértődés egészen eljut Adria gondolataiig. Láthatóan megijed, nehogy az elf elszaladjon ő pedig szegényebb legyen egy csodával. Egyik kezét önkéntelenül is a szívéhez kapja. Fella meg eloldalog. Ismerős neki a hangszín, most jön a nyálas rész. Lustán a nyárról megmaradt száraz fűcsomókat kezdi rágcsálni.*
-El ne szaladjon. Nem akartam megsérteni. Igen, furcsállom, mert még nem láttam egy ilyen szép elfet sem, mert az, ugye? Legalábbis a füléből ítélve. Ez sem sértés akart lenni, bocsánat! Nem is akartam nevetni, csak csodálom. Legszívesebben megérinten ém, hogy biztosan jól látok-e. Annyira......mesés. Szabad?
*Egy kicsit bő lére engedte a dolgot, de nála ez már csak így van. Ha dühös, ha örül, ha csodálkozik, nem tud lakatot tenni a szájára. Egyetlen érzelem vált ki belőle némaságot, a szomorúság. Akkor viszont egy szót sem lehet belőle kihúzni, még hét sárkánnyal sem. Szavai közben már lép is a férfi felé, félelmét sutba dobva csak arra tud gondolni, hogy ujjaival is megcsodálja a kivételes szépséget amit a természet alkotott és amivel megajándékozott egy elfet. Lép és lép előre mindaddig míg a férfi meg nem állítja. De ha nem, akkor egészen közellép hozzá és emeli a kezét, hogy óvatos féltéssel megérintse az elf haját, arcát.*
Vissza az elejére Go down
Ilián Radomer Congrand
Arany sárkány
Ilián Radomer Congrand

Hozzászólások száma : 51
Életkor : 921
Munkahely : valahol egy kovácsműhely

Character sheet
Nép: Sárkányok
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-12-16, 6:37 pm

// Adria //

Légből kapott haragja és sértődöttsége egy pillanat alatt tovaszállt. Be kell vallani, tetszett neki, ahogy a hölgy körbeudvarolta. Már épp szólásra nyitotta volna száját, mikor fajtája felől érdeklődött az idegen. Tán ha csak futólag kérdezett volna rá, de így kissé gyanúsnak vélte a hirtelen érdeklődést.

-Igen…elf vagyok. –Felelte kurtán.-
Ahogy a hölgy közeledni kezdett felé kicsit hátrahőkölt. Szokatlan volt számára ez a nyílt kíváncsiság és közelség. Egy pillanatig habozott, de végül megállt egyhelyben és enyhén lehajtotta a fejét.
Ezelőtt  még sosem hagyta, hogy ilyen körülmények között, vagyis egy most megismert személy hozzáérjen bármilyen formában. Arra gondolt, hogy ez talán egy jó első lépés annak érdekében, hogy nyitottabb legyen az emberek felé.
Hogyha Adria hozzáért a hajához, olyan érzés volt, mintha méz folyna szét ujjai között. A lágy, hosszú tincsek könnyedén siklottak végig Adria kezén. Ilián mindvégig a földet nézte némán. Ha a hölgy az arcát is megérintette, akkor hűvös, porcelánszerű tapintású volt. A vékony zöld erek talán mintha még hűvösebbek lettek volna, mint máshol az arca. A hölgy meleg érintése nyomán kissé felerősödtek a zöld színek, ahogy Ilián szemei is szinte szikráztak, mikor az ónix szemekbe nézett.
Még egy pillanatig hagyta a dolgot, majd egy határozott lépéssel hátralépett. Torkát megköszörülte. Ahogy gyorsan körbetekintett, még csak most vette észre, hogy a ló legelészni kezdett. Majd újra a hölgyre tekintett.

-Sikerült meggyőződnie, hogy valódiak? –Hangja kellemesen lágy volt, szája szélén mosoly bújkált.-
Vissza az elejére Go down
Xerar
Vörös sárkány
Xerar

Hozzászólások száma : 162

Character sheet
Nép: Sárkányok
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-12-17, 9:15 am

/Elnézést a belerondításért a játékotokba Ilián, muszáj itt folytatnunk a játékot.../

//Időntúli játék Sydneyvel//

Xerar kimondottan nehéznek érezte a levegővételt is, amint megjelentek Verinol belső udvarának egyik elhagyatott faltövében. Első mozzanatként a mágus már neki is támasztotta hátát a vastag kőfalnak, hogy normalizálódjon valamennyire állapota. Érezte testének kimerülését. Nem csodálkozott rajta mivel tudta, fele ennyi teleportálás is kicsinálna egy kétlábú mágust erőnlétileg. Ráadásul erejére nagy hatással volt az a kimondottan aprónak tűnő mégis jelentős erőtöbbletet igénylő tényező, hogy egy embert is magával kellett hozni minden egyes teleportálása során.
Ekkor jutott el tudatáig, hogy még mindig magához szorítva tartja a vörös lányt. Engedett fogásán, aztán hagyta, hogy kezei lecsusszanjanak a lányról, hogy ideiglenes nyugalomban lógjanak teste mellett. Ez persze nem tartott sokáig mert Xerar elmozdult végre a faltól, vett egy mély levegőt és némileg visszanyerve egyensúlyát a lány mellett állapodott meg.
- Pihenésre van szükségem.
Nem is lehetett tudni, hogy végül is kinek szánta ezt a mondatot: magának vagy társaságának?
A mágus ránézett a felé forduló zöldszeműre, majd magabiztosnak tűnő léptekkel indult meg abba az irányba, merre a fogadó helyét sejtette.
Korábban megfordult már erre párszor de az annyira régen volt már, hogy nem volt abban sem biztos, hogy minden ugyanott lesz majd, mint akkor. Aztán gondolataiból kizökkenve megállt, a lányra nézett mivel az mintha megfeledkezett volna valami lényeges dologról: mondjuk követni őt! Xerar mogorva pillantást vetett rá miközben megszólalt.
- Mozdulj mielőtt még gyökeret kezdenél verni!
Aztán megvárta, hogy beérje és így folytatta útját.
Vissza az elejére Go down
Adria Belorian

Adria Belorian

Hozzászólások száma : 79
Életkor : 30
Munkahely : a nagyvilág

Character sheet
Nép: Emberek
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-12-17, 9:39 am

[Sárkánylesen – Ilián]

*Adria csak annyit érzékelt az elf hangulatának változásán, hogy a sértődöttsége elillant. A gyanakvását nem igen fogta fel de jelen pillanatban nem is érdekelte volna. Annyira odavolt meg vissza a soha nem látott különlegességtől, hogy csak azon tudott izgulni, vajon a férfi hagyja-e, hogy megérintse. És hagyta.
A lány izgatottan nyúlt a hajtincsek között megbújó zöld csíkokért. Ónix szemeiben csodálat, izgatottság, döbbenet és öröm vegyültek egymással. Még a lélegzetét is visszatartotta, mintha attól kellene félnie, hogy elég egyetlen apró lehelet és az egész tünemény semmivé foszlik. Mint egy álom, olyan volt ahogy a tincsek átfolytak karcsú ujjai között, érezte az illatát is, szemtelenül az orrába kúszott és életre hívta minden érzékét. De nem ez volt az ami gyermeki kacajt csalt ki a torkából hanem a férfi arcának érintése. Hűvös volt és sima, selymes mint a bársony, szinte kényeztette az ujjait. A zöld erek pedig felfénylettek az érintése nyomán mintha külön életet élnének. Egy röpke pillanatra el is kapta a kezét, az érzés nem de a gondolat arra figyelmeztette, hogy meg fogja égetni magát. De csak hűvös csiklandozást érzett és ez még több gurgulázó kacajt hívott életre belőle. Cseppet sem volt gúnyos, inkább olyan volt mint egy kislány és ha Balál most látta volna, minden bizonnyal okoskodón bólintott volna, hogy „lám, még is csak egy gyerek”.*
-Hűűű, ez….annyira szép. Egészen izgatott lettem. Vagyis….ó, egek, még sosem éreztem ilyet. Mesés…..vagyis, bocsánat….azt hiszem ebből nem jövök ki jól.
*ahogy a férfi hátralépett Adria is lehúzta a kezét de ujjait még mindig egymáshoz dörgölte, még érezte a bizsergést, a csiklandozást. A kérdésre mindkét szemöldöke a homlokára ugrott, ajkai széles mosolyba húzódtak, szemeiben pedig ékkövekéhez hasonló csillagok gyúltak. Először csak bólintott válaszképp, nem tudott azonnal megszólalni, aztán persze megint csak szóáradat következett.*
-Igen. Köszönöm. Olyan csodálatos….szép, mintha egy meséből lépett volna ki. Igazából azt hittem semmi nem tudja túlszárnyalni azt az érzést ha egy sárkányt érintek meg, de azt hiszem ez egy kicsit hasonlított rá, bár sárkányt még nem érintettem, de csak az lehet ennél felemelőbb érzés. Igazán, ez annyira….hűűű…..ne haragudjon, most biztosan valami vándorcirkusz látványosságának érzi magát. Nem akartam megbántani. Csak gyönyörködtem.
*Egyik kezét a mellkasára szorította és végre rendesen kapott levegőt. Az arcán azonban pír foglalt helyet és ott is maradt. Most tényleg úgy érezte magát mint egy kisgyerek és a jelen helyzetben igazat adott Balálnak. De tény és való, hogy ilyen élményre nem számított amikor eljött otthonról. Az viszont biztató volt, hogy az elf nem rántott fegyvert, nem szaladt el és nem volt mérges. A mosoly és hangjának kellemes színezete némi bátorságot öntött Adriába.*
Vissza az elejére Go down
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 1952
Életkor : 739
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-12-17, 1:52 pm

// Apró kis belépő Syd és Xerar idilli együttlétébe Very Happy ...bocsi Ilián és Adria, remélem, nem zavarunk nagyon! //

*Az eltelt idő sem tette könnyebbé a vörös nőstény hiányát. Mégis, a biztonság előbbre való, az, hogy a két sárkány ne együtt legyen, mert bár együtt lenni mindkettőjüknek örömteli, s éppúgy erősítik is egymást, ugyanakkor tovább terjeszthetik a hírt, s meg is erősítik, ha valaki látja őket, hogy ők bizony együvé tartoznak.
Ezáltal válnak sebezhetőbbé, s ez már olyan tény, ami mellett az arany sárkány nem mehet el szó nélkül.
Az első találkozásuk után, mely ridegen kezdődött, csaknem megölte a karcsú elf lányt, s mely éppen olyan kellemesen, mondhatni már-már édesen folytatódott, hiszen akkor szeretett bele, talán menthetetlenül, jó volt az elhatározása.
Külön kell válniuk, nem élhetnek egymás mellett folyton menekülő életmódot.
A vörös sárkány persze elfogadta, de ahogy a szíve melyén Kain, úgy ő sem érthetett vele egyet.
Most, hogy Telarban végre hozzájárult ahhoz, hogy szerelme kétlábú formájában is jobb eséllyel védje meg magát, idejét látta újra elválni tőle.
Silarona most is hiányzik neki, miközben ő, arra építve, hogy Xerar, vagy Furia, ha neki elmondta találkozásukat, nem ott fogja keresni, ahonnan hanyatt-homlok menekültek nőstényével Verinolban tartózkodik.
Úgy, mint fekete mágus, rejtőzve a város népe között.
Fakó arcát most is leengedett, fekete haja keretezi, s rejti is valamicskét, hiszen Namelyr nem szereti mutatni magát.
Fekete, bőr kabátja, s fekete ruházata a szokásos.
Most épp egy falhoz simulva hallgatózik. Éppen, hogy el bírt húzódni, s ha jól sejti, a közelébe teleportáló férfi és az a vörös hajú női alak nem vették észre.
A szél ebben a pillanatban nem túlzottan erősen lengedez körülötte, s inkább felé sodorja Xerar szagát, mint az övét hozzá.
Az emberek, és a városuk szaga, mely régen átvette már lakóinak nehezen viselhető aromáját, elnyomja a másik lény szagát, vagy pedig beleolvad és Kain hiába is erőlteti meg magát, az ismerősnek tűnő vörös tincsekről nem jut eszébe, mire is emlékeztetik.
A távolodó lépteket hallva vár még egy kicsit, csak aztán libben elő fekete, bőr kabátja, majd ő maga is a fal mögül. A sötét pillantás elárulja: habozik.
Most még elfuthat, s talán, mint az esetek nagy részében, azt is kellene tennie. Mégis úgy dönt ellensége szavai nyomán, hogy jobb a nyomába szegődni a furcsa párosnak.*


_________________
"Egy kóbor álmodó.
Ez vagyok én,
messze szálldosó
a mindenség tengerén."
Vissza az elejére Go down
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Hozzászólások száma : 311
Életkor : 29
Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein

Character sheet
Nép: Emberek
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-12-17, 3:32 pm

//Xerar és Kain...//

Még érezhette magán egy kis ideig a mágus kezeinek szorítását, aztán már nem. Érezte, ahogy az ujjak lassan lecsúsznak róla. Részben megkönnyebbülés volt ez neki, részben furcsállta is a dolgot. Aztán a férfi szavai egyértelművé tették, hogy bizony lestrapálhatta magát már ezzel a varázsolgatással. Syd nem értett a mágiához, és még csak nem is igazán érdekelte. Igaz, olykor kimondottan hasznosnak vélte a meglétét. Persze ez a megállapítása nem vonatkozott erre a mágusra. Hiszen csak nem volna ennyire barbár módon kegyetlen, ha nem volna képes mágiát használni. Szép gondolat csak kár, hogy egy pillanatra sem látja valószínűnek beteljesülését.
Még hogy ez a barbár varázstalanná váljon, már maga a gondolat nevethetnéket szült benne.
Arra kapott észbe, hogy a mágus mogorva szavait hallja.
- Mozdulj mielőtt még gyökeret kezdenél verni!
Ő és a gyökeret eresztés? Nem tudta ez a bolond mágus, miket beszél. Viszont eszébe sem jutott tovább várakoztatni őt, hiszen ha fáradt, akkor valószínűleg nyűgös, ideges, agresszív meg még az istenek tudják mi minden is lehet még belőle ha felidegesíti újra. Ezért hát gyorsan szedte a lábait, hogy tartani tudja vele a tempót.
- Hova megyünk most?
Kérdését elég hangosan mondta ki ahhoz, hogy a férfi rosszalló pillantását láthassa. Aztán halkabbra vette hangját.
- Ilyen későn már nem hinném, hogy bármelyik megőrző is nyitva volna.
Xerar valószínűleg ideges lehetett hangjától mert ő bizony úgy érezte, hogy egyre jobban kell szednie mellette a lábait.
- Talán jobb volna mára megszállni valahol és majd holnap megkeresheted, amit akartál. Nem?
Olykor szétnézett, hátha lát valami olyasmit ami netán segítségére lehetne abban, hogy megszabaduljon mágus kíséretétől, ám nem látta értelmét egyszerű embereket bele vonni egy halálos kimenetelű menekülősdibe. Hát gyorsan kiverte fejéből a segítségkérés gondolatát. Remélte, ha már eddig nem végzett vele, talán nem is fogja eztán sem bántani úgy istenigazán.
Vissza az elejére Go down
Xerar
Vörös sárkány
Xerar

Hozzászólások száma : 162

Character sheet
Nép: Sárkányok
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-12-17, 4:29 pm

/Időn túli Sydney - Kain/

Egyik mondat jött a másik után. Xerart kezdte idegesíteni a nő mondókája. Olykor próbálta féken tartatni vele nyelvét egy kegyetlennek tűnő oldalpillantással de nem úgy tűnt, hogy hatott volna rá vele. Jobbnak látta, ha inkább helyben rövidre fogja a dolgot.
Hirtelen megtorpant és Sydneyre függesztette éber tekintetét.
- Először is hallgass el már végre! *hatásszünet jött* - Nagyszerű! Most, hogy nem sipákolsz a fülembe legalább már a saját gondolataimat is hallhatom.
Megindult újra de most jócskán lassabb tempóval, mint azt az előbb tette. Menet közben beszélt tovább.
- Az első kérdésedre a válaszom: egy fogadóba tartunk. Részben azért, mert a látszat ellenére, meg a te saját kis képzeteid ellenére is van azért annyi sütni valóm, hogy észlelni legyek képes a napszakok múlását, valamint annyira meg pláne nem vagyok bolond, hogy letámadjak estére egy embert egy VÉGVÁRBAN, ami tömve van katonákkal!
Ha a lány megütközve bámulna rá, hát Xerar csak széttárja karját, és fejét csóválva halad tovább.
Igen csak meglepődne ha tudná, mennyi mindenre is gondol előre - gondolta kissé lenéző pillantást vetve az oldalán sétáló nőszemélyre.
Menet közben - hálát adva az isteneknek a beálló csendért - azon gondolkozott, hogy vajon meddig nem jön majd még rá a lány, hogy ő nem az, aminek gondolja? Érdekes elgondolás volt ez számára, mert tudta, Sydney nem igazán hitte el azokat az évszázados meséket, melyek arról szólnak, hogy naponta járnak közöttük kétlábú alakban a sárkányok sarjai. Azért meg kellett hagyni Xerar megnézte volna a kis sokat tanult nő arcát, amikor a szemei előtt alakot váltana. Lenne ott aztán sikítás. Meg persze futás. Ez utóbbira mérget vett volna.
Gondolatai közepette jutott el tudatáig a zaj, mely a szemközti utcából szűrődött ki. A szagokból ítélve hamarosan elérik a fogadót. Xerar elmorgott magában egy igézetet, mely elnyomta teljesen sárkány szagát, hogy még véletlen se érezze meg egy közeli sárkány a jelenlétét. Nem volt itt most szükség a felfordulások keltésére.
Pihenni akart. Méghozzá hetek óta most először igazán érezte, hogy pihenésre van szüksége. Mióta visszatért a vadalanoktól azóta megállás nélkül keresett és keresett. Mikor mit. Amire csak Fúria kérte. Ha ölnie kellet hát ment és ölt. Ha árulóra kellett vadászni, hát ment és vadászott.
Ez alkalommal azonban mondhatni saját akaratából vetette magát egy bizonyos dolog után. Sok feljegyzést nem is talált róla de, a legfontosabbakat azért sikerült megszereznie.
Csak ez a kis mitugrász ne húzta volna keresztül számítását a tudatlanságával. Mindenképpen abban kellett most bíznia, hogy tényleg annyira gyorsan képes tanulni a lány, mint azt eddig leszűrte a vele töltött időszakok alatt. Ha sikerrel jár, akkor kellemes meglepetést vihet Furia kezébe egy olyan tárgy képében, melynek létezésére csak halvány utalások engedtek következtetni.
Végre elérték a fogadót is. Xerar megfogta a lány karját jelezvén, hogy csak utána mehet be. Nem szerette volna, ha kellemetlen meglepetés érné már belépésükkor. Könnyed mozdulattal tolta be az ajtót, mintha nem is súlyos faanyagból készült volna. Egy szempillantás alatt átlátta az egész helyet még annak ellenére is, hogy a helyen most tényleg vágni lehetett a füstöt. Belépett maga után húzva a lányt, s mire elengedte hátuk mögött az ajtót, már a lány csuklója is szabad volt újra.
Xerar meg sem kísérelte elrejteni arcát. Nem volt rá oka, hiszen őt bizony semmi oknál fogva nem keresik ebben a várban.
- Parancsoltok? *jött a fogadós kérdése rögtön*
Xerar szúrós tekintettel nézett a véznának legnagyobb jóindulattal sem mondható fogadóst, ki igyekezett igen csak markos legénynek tűnni, mert úgy kihúzta magát és igazgatta öltözékét, hogy Xerar jobbnak látta inkább gyors úton letudni ezt is.
- Egy szobát egy éjre!
Nem kérdezte meg mennyibe is kerül, csak ledobott elé pár darnát, melyek csilingelve koccantak a pulthoz. Tisztában volt azzal, hogy még ez is több a kelleténél, viszont ismerte a fogadósokat annyira, hogy tudja, ez nekik egyben szájzárat is jelent.
- Kövessetek! *horkantotta a fogadós miután felkapargatta a darnákat a pultról*
Percekkel később ott állt a szoba ablakánál, s az utcát nézte figyelmesen. Valami nyugtalanító érzés kerülgette. Aztán a lányra nézett, aki meg úgy tűnt, mintha éppen őt bámulta volna addig míg el nem kapta gyorsan tekintetét a mágusról, amikor az ránézett. Xerar szája sarkában nagyon gyér mosoly jelent meg. A lány reakcióját arra vélte, hogy igen csak tarthat tőle. Gondolta, hogy most meg aztán valószínűleg igen csak pánikolhat legbelül, mivel egy szobában van összezárva VELE. VELE, aki bizony kulcsra zárta az ajtót, és még a kulcsot is elsüllyesztette köpenye belsejében, hátha szökni támadna kedve itt valakinek. Vagy rosszabb esetben netán a nyakára hozni a katonákat.
- Aludj, holnap korán indulunk. Egy perccel sem fogok többet itt tölteni a kelleténél!
Azzal a férfi hátat fordítva megint az utcát kémlelte.
Vissza az elejére Go down
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Hozzászólások száma : 311
Életkor : 29
Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein

Character sheet
Nép: Emberek
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-12-17, 11:05 pm

//Xerar és Kain//

Nem szívesen töltött volna magányosan egyetlen percet sem a fogadó füsttől nehéz levegőjű helyiségében. Kivételesen külön pozitívumként tudta felfogni a tényt, hogy Xerart maga mellett tudhatja. Mert bár őrült a fickó, mégis hitte, hogy nem tűrné, ha netán valamelyik alkoholtól bűzlő fogadóbéli belekötne vagy kikezdene a társaságában lévő nővel. Még akkor sem ha történetesen olykor ő maga is szívesen megszabadulna Sydtől, s ezt a lány is tudta. Persze időnként ellentmondásosan is viselkedett vele szemben, mintha önmagával viaskodna a tettei előtt, amiket mégsem tesz meg a végén vele szemben.
Nem szólt semmit a fogadós előtt, hagyta a férfit, hagy tegyen amit akar. Elvégül abból akkora nagy baj nem lehet, ha kér maguknak szobát. Legalábbis ezt gondolta addig míg rá nem kellett döbbennie, hogy egyetlen szobájukban csupán egyetlen ágy van amire két embert kellene számolnia. Tanácstalanul bámult az ablaknál állóra.
- Aludj, holnap korán indulunk. Egy perccel sem fogok többet itt tölteni a kelleténél! *Xerar hangja olyan közönyös volt, hogy talán még a hó is megfagyna tőle*
Hitetlenkedve pislogott a felé fordulóra.
- Ez ugye most csak vicc akar lenni?
Minden bizonnyal csak egy rossz tréfa áldozata lett, ezt gondolta, ám a mágus érzések nélküli arcát elnézve kezdett kételkedni ezen teóriájában.
- Nem... Te ezt komolyan gondoltad. *alapos mustrának vetette alá az ágyat majd megint a mágusra emelte tekintetét* - Ugye nem hiszed, hogy én egy ágyban fekszem majd veled?
Hitetlenkedve rázta a fejét, és vörös fürtjei csak úgy ugráltak feje körül.
- Nem, nem! Ez nem fog megtörténni!
Arcát lassan megint meghódította az idegesség vörös színe.
Vissza az elejére Go down
Xerar
Vörös sárkány
Xerar

Hozzászólások száma : 162

Character sheet
Nép: Sárkányok
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-12-17, 11:25 pm

- Ugye nem hiszed, hogy én egy ágyban fekszem majd veled?... Nem, nem! Ez nem fog megtörténni!
Xerar félre fordította fejét, úgy nézte a lassan hisztiben kitörni látszó kétlábút.
Első gondolatként az jutott eszébe, hogy vajon mégis miket képzel róla ez a nőszemély? Ugyan valójában erre jobb ha nem is tudta a választ, addig legalább nyugodtnak mondhatta magát, legalábbis a helyzethez képest. Egyébként sem értette, miből vonhatta le a lány azt a következtetést, hogy ő vele akarná tölteni az éjszakát? Azt azért magában merte ajánlani neki, hogy semmi olyasmire ne gondoljon, amitől majd kiakasztja ez a kis nyeszlett vörös.
- Nem érdekel a gondolatmeneted.
Ezzel a mondattal oda is sétált az ágyhoz és az ablak felőli oldalán végig dőlt. Nem vacakolt, lerúgta lábbelijét hagyva, hagy essen oda ahova csak éppen kedve tartja. Esze ágában sem volt levetkőzni ha netán ettől tartott volna a lány, az meg végképp nem érdekelte, hogy hogyan fog megbirkózni a finnyásságával ez a kis két lábon járó puffogó gép.
- Ne kelts föl, hacsak nem az életed múlik rajta!
Ezt parancsnak szánta, szóval lehunyta szemeit és megpróbált elaludni. Legalábbis mindent megtett ezért, még a lány által keltett kisebb zajokat is igyekezett kizárni tudatából.
Elég volt neki ez a nap. Konkrétan ez a késő délutántól kezdődő ugrabugrálás.
Vissza az elejére Go down
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Hozzászólások száma : 311
Életkor : 29
Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein

Character sheet
Nép: Emberek
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-12-17, 11:36 pm

Már megint ott tartott ez a fickó, hogy parancsokat osztogatott neki. Ez kezdett az agyára menni. Persze nem bolondult meg, hogy szóvá tegye ilyen nyers formában a dolgot, azzal nem használna saját egészségi állapotának.
~Szóval csak oltári fontos okokból kelthetlek fel igaz?~
Gondolataitól, s a mágus lecsukott szemű arcát elnézve, gonoszkás mosoly suhant át arcán.
Hát legyen óhajod szerint máguskám! - gondolta végül.
Próbált minél kisebb zajt csapva mozgolódni a szobában. Gondolkodott. Természetesen nem alhatott ruhában, tehát ezt a szituációt is meg kell valahogy oldania. Viszont a férfi nem kényszerítheti arra, hogy a szeme láttára vetkőzzön le és bújjon paplan alá. Hát várt úgy nagyjából negyed órát szinte teljes mozdulatlanságban mielőtt megszólalt. Remélte, hogy kellően kimerült ahhoz, hogy mostanra kissé elmélázzon ott az ágyon fekve a férfi. Örömmel veri ki részben az álmot a szeméből.
- Őőő... Nem vetkőzhetek le idegen férfiak szeme előtt. Az nem volna se helyes, sem pedig tisztességes nőhöz illő...
Elhallgatott és ártatlan arcot vágva várta a reakciót.
Vissza az elejére Go down
Xerar
Vörös sárkány
Xerar

Hozzászólások száma : 162

Character sheet
Nép: Sárkányok
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-12-17, 11:48 pm

Xerar csaknem felrobbant belül amint meghallotta a nő hangját. Pedig határozottan ráparancsolt, hogy ne merje zargatni.
- Őőő... Nem vetkőzhetek le idegen férfiak szeme előtt. Az nem volna se helyes, sem pedig tisztességes nőhöz illő...
Elnyomta feltörni készülő sóhajtását, magában próbált elszámolni tízig úgy, hogy hozzá ne vágja valamihez magát a lányt még mielőtt a számolás végére érne. Azután kinyitotta szemeit és felült az ágyon. Baljós pillantással meredt a nőre.
- Egyszerű, tekints úgy rám, mint egy ismerősödre... Mellékesen meg nem érdekelne az sem, ha anyaszült meztelenül parádéznál álló nap. Nem hatna meg.
Ezzel visszafeküdt, de alig fél percnyi kiterülés után gondolt egyet és lemászott az ágyról, odasétált a lámpáshoz, melyben élénk lánggal égett a kis tűz. Határozott mozdulattal oltotta ki a fényt a helyiségben, hol olyan korom sötét lett, hogy biztosra vette, a lány az orra hegyéig sem lát. Ellenben Xerar nagyon is jól feltalálta magát ilyen körülmények között is. Egyébként sem volt valami nagy ördöngősség vissza találnia az ágyhoz. A lány hallhatta ahogy a mágus leveti magát az ágyra mielőtt megint megszólalt.
- Most már nem lehet kifogásod. A kutya sem láthat míg öltözöl.
Vissza az elejére Go down
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Hozzászólások száma : 311
Életkor : 29
Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein

Character sheet
Nép: Emberek
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-12-18, 12:12 am

Kezdeti sikerélménye a lánggal együtt aludt ki. Hát erről ennyit - gondolta.
Tanakodott, most mihez is kezdjen. Még emlékezett az ágy elhelyezkedésére, viszont a sötétben való tájékozódás mégis teljes más tészta. Az nem olyan egyszerű, mint fényes nappal, amikor legalább lát is rendesen. Most is meresztgette a szemét de, nem igazán látott semmit a sötétségtől. Mégis megindult, lassan, kissé előre hajolva, a kezeivel óvatosan kaszálva a levegőt, hátha beleütközik végre az ágyvégi támlába. Nem érintette keze a fatámlát, ám simán nekigyalogolt az ágynak. Egyik térdén még kellemetlen kis fájdalomként tudatosult a bútordarabbal való találkozás, aztán a lány kezei alacsonyabb irányba tapogatózva megtalálták a támla tetejét. Így már egyszerűbb lett a tovább botorkálás.
Kicsivel később végre felhajthatta a paplant és leülhetett az ágy üres oldalára. Kigombolta ruhájának dekoltázsát, kioldotta a derekán megkötött ruhaszalagot, vállairól letolta a pántokat, míg végül felállva az egész ruhától megvált. Hátra sandított de, még csak sejtése sem volt, hol is fekhet a férfi. Halk sóhajjal nyugtázta, hogy legalább akkor őt sem látja a mágus. Borzalmasan zavarban volna, ha ott állna fehérneműben a feketeköpenyes szemei előtt.
Kezével előbb kitapogatta az ágy szélét, nehogy mellé üljön. Lefekvés előtt azért eszébe jutott kigondolt bosszúhadjárata a közönyös mágus ellen, hát végig dőlt az ágyon, várt pár percet, s aztán megszólalt.
- Bocsánat amiért zavarlak... de szomjas vagyok.
Fülelt, hogy mit is fog hallani maga mellől.
Vissza az elejére Go down
Xerar
Vörös sárkány
Xerar

Hozzászólások száma : 162

Character sheet
Nép: Sárkányok
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-12-18, 12:30 am

//Időntúli - Sydney, Kain//

Kárörvendő mosollyal figyelte a lány botorkálását a sötétben. Vele ellenben Xerar szemeinek nem igazán okozott számot tevő gondot a sötétség. Ezért könnyedén figyelemmel tudta kísérni a szerencsétlenkedésnek tűnő manőverezését a vöröskének. Az meg pláne szórakoztatta, mikor a lány nekiment az ágynak. Így az ágyból fekve igazán vicces jelenetnek hatott számára.
Akkor már nem volt nevethetnéke, mikor Sydney leült az ágyra és elkezdett kigombolkozni. Most mázlinak érezte, hogy nem vele szemben helyezkedett el.
Egészen addig mázlista is volt míg a lány fel nem állt és Xerar számára igazán látható formában lassan levetkőzött. Nem gondolt igazán semmire, csak nézte amit a lány tesz. Egyszer végigfutott az agyán, hogy most mégis minek nézi ezt az idegelő kis vöröst, ahogy vetkőzik? El is szakította tőle pillantását csaknem jó pár másodpercig, mert aztán mire észbe kapott már megint a lányt nézte. Ahogyan azt is látta - igen jól ráadásul - ahogyan a ruha találkozik a padlóval és a lány felé fordulva egyenesen rá bámult. Tudta, hogy nem láthatja őt a nő mégis elszakadt látványától. Jobbnak látta a szoba ellenkező irányában lévő bútorzatot tanulmányozni ha már nem sikerült még elaludnia.
Nem sokára mégis nyugalmat erőltetve magára próbálta feldolgozni a hallottakat.
- Bocsánat amiért zavarlak... de szomjas vagyok.
Erre már az oldalára fordulva meredt a mellette fekvő lányra.
- Gondolom tisztában vagy azzal az apró kis csodával, hogy napokig is kibírod víz nélkül. Ezen felül, ha extrém vízigényed támadt volna, hát fakassz vizet a falakból!
Xerar végig nézett a paplanon és a vörös hajzatú fejen, amit még látott a nőből majd hátára fordulva lehunyta szemét.
- Holnapig bírd ki étel, ital és egyéb szükségletek nélkül!
Vissza az elejére Go down
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Hozzászólások száma : 311
Életkor : 29
Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein

Character sheet
Nép: Emberek
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-12-18, 9:16 am

//Kain & Xerar//

Kivételesen kapóra jött, hogy nem láttak az orruk hegyén túl, mert olyan pulykaméreg öntötte el a lány a mágus válaszaitól, hogy lassan nem is lehetett tudni melyik a vörösebb: a haja vagy az arca?
Valahogy elment a maradék kedve is a barbár kínzásától, mivel ezzel az erővel önmagát is kínozhatná. Dühösen oldalára fordult a hátát mutatva Xerarnak, lehunyta szemhéjait és megpróbálkozott az alvással.
Sokáig mocorgott, végül még forgolódott is egy ideig. Olykor érezte a lentebb vándorló paplanon beáramló hűvös levegőt. Már fázott is innentől. Órákkal később aludt el, s reggel éktelen hangzavarra pattantak fel pillái. Először azt sem tudta hol is van éppen, majd tisztulni kezdett kába feje és már emlékezett is.
- Na persze, fakasszak vizet a falból.... *ezt annyira halkan suttogta el önmagának, hogy biztosra vette a férfi akkor sem hallja, ha történetesen még mindig feküdne. Legalábbis ha emberként gondol képességeire ezen a téren.
Megfordult és lássatok csodát: a mágusnak hűlt helye volt. Sydney menten kipattant az ágyból, rohant az ablakhoz, nézte az utcai nyüzsgést, aztán sietett az ajtóhoz megnézni, hátha nyitva hagyta de, pech... nem volt nyitva. Tehát ha a férfi lelépett netán akkor őt bezárva itt hagyta porosodni ebben a szobában. Persze egyértelmű, hogy ilyen szerencséje még neki sem lehet.
Minden esetre kihasználta az alkalmat, na meg a felfedezett vizet tálat mellette egy törölközővel és tisztálkodó szerrel, hát legalább még ha felületesen is de, megtudott tisztálkodni. utána sokkal jobban érezte magát.
Az eszébe sem jutott, hogy mikor kerülhetett oda a víz, hiszen tegnap még nem volt ott amikor érkeztek. Ezen sem problémázott, valószínűnek tartotta, hogy a mágus hozatta.
Felöltözött és várta Xerar visszatértét. Már, ha nem hagyta ott "gyökeret verni".
Vissza az elejére Go down
Xerar
Vörös sárkány
Xerar

Hozzászólások száma : 162

Character sheet
Nép: Sárkányok
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-12-18, 9:50 am

//Syd-Kain//

Az esti hely már nem volt önmaga. Sehol a kézzel vágható füst, sehol az alkohol mámorába zuhant kétlábúak, csak a fogadós és segédei sertepertéltek mindenfele, hogy lassan ragyogjon a teljes épület.
A nem pont vézna testalkatú fogadóshoz ment egyenesen.
- Jó reggelt uram! Remélem, elégedettek voltak a szoba adottságaival.
A fogadós cinkosan rákacsintott, mintha egyértelműen tudná mi zajlott ott fönt az éjjel kettejük között.
Mekkorát csalódna, ha tudná a valóságot, gondolta a mágus, de szó nélkül hagyta a szemtelen megjegyzést.
A fogadós orra elé nyomta a nagyjából negyedvérű kétlábútól kapott papírt.
- Hol találom ezt az embert?
A fogadós szemében a felismerés csillant meg mikor rápillantott a névre.
- Ki ne ismerné a vén Katsimot? Nincs is messze innen a megőrzője.
Xerar megkönnyebbülten hallgatta, mert úgy tűnt, nem kell felkajtatnia az egész várat utána.
- A vár bejáratától balra kell fordulni és egészen a legközelebbi őrbástyáig kell menni. Na ott lesz a
vén kujonnak a cégéres megőrzője.

- Rendben... Köszönöm.
A megköszönést csak kis gondolkodás után tette hozzá. Nem az a fajta sárkány volt, aki úgy érezte meg kellene köszönnie bármit is egy kétlábúnak. A végén mégis morgott egy halk megköszönést.
Indult volna vissza de megtorpanva visszanézett a fogadósra.
- Reggelit kérhetek a szobába?
- Persze uram! Máris intézkedem felőle. Negyed óra és kiadós, két személyes reggelit vitetek önöknek.
- Remek. Köszönöm.
Kezdte úgy érezni, hogy egyre többször használja ezt a felesleges köszönömözést. Lassan indult föl, nem igazán volt kedve a mostanra valószínűleg felébredt mini őrjöngővel beszélni. Megvárja, hogy egyen aztán mehetnek is.
Vissza az elejére Go down
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 1952
Életkor : 739
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime2013-12-18, 2:05 pm

// Xerar, Syd, bocsi, próbállak utolérni benneteket Smile //

*Megfelelő volt a távolság, s Kain ebben a pillanatban úgy érezte, hogy ezúttal nem ő a préda, hanem a szerepek felcserélődnek, s ő válik vadásszá, míg Xerar és nőnemű társasága a zsákmány.
Az arany sárkány óvatossága egésze addig terjedt, hogy a késő délutáni órában még le, s fel járkáló népességet kihasználva fekete alakja el-eltűnve, éppen annyira lemaradva követte a párost az első fogadóig, amilyen távolságról még szemmel tudta tartani őket.
Belépésük után azonban sebesen teleportált a bejárat melletti sarok mögé, hogy ha mégis kilépne a sárkány, hát ne az ő arcába hulló fekete haját lássa meg elsőként. A fogadó sűrű füstje nem csak az ajtón, hanem a keskeny ablakokon is csak úgy dőlt kifelé. Ahogy a benti részegek lármás zaja is, így hallani nem hallotta, csak láthatta a füstön keresztül, hogy Xerar hogy dobja le az érméket az asztalra és a fogadós milyen sebesen indul meg, hogy felvezesse őket.
Az arany sárkánynak nem kellett nagy ész hozzá, hogy kitalálja, itt akar megszállni a vörös.
Nem akarta azonban kihasználatlanul hagyni az időt. Első gondolatra körbejárta a fogadót, második kijárat után kutatva, majd, úgy döntött, hogy ideje a város háztetőire felvenni magát. Ehhez az első olyan fát használta, ami egy sarok mellett nőtt, s el is mélázott azon, milyen régen töltötte már az éjszakát egy fa ágai között.
Az ablakokat, a házak tetején óvakodva, a lemenő nap fényében sokkal értelmesebb volt nézegetni, mint akár varázslatot indítani, amit Xerar talán felfedezhet, akár az egyre üresebb utcán leskelődni felfelé.
Olyan sokáig nem kellett keresni, hamarosan felfedezte a pislákoló fényben feltűnő, az ablakon kifelé néző fekete alakot.
Kain gondosan megjegyezte, hogy melyik az, mielőtt még a fény kialudt volna.
Mindehhez a tetőt, s a kémény rejtekét is kihasználta, utóbbinak dőlve még némi vacsorát is elfogyasztott táskájából a megfigyelés közben.
Kétlábúként leélt évszázadai alatt már megtanulta, milyen türelmesen figyelni és várni az adódó alkalomra vadászat közben, most is ugyanezt tette.
Az ébenfekete szemek sötéten csillantak, amikor a pirkadat egyre közeledett.
Kain sokat morfondírozott azon, ne lepje-e meg őket álmukban, azonban nem akart kockáztatni, s így egészen addig várt, amíg a szobába eső nap sugarai fel nem fedték neki az ott mozgó fekete ruházatot.
Ugyanilyen nyugalommal nézi végig, hogy távozik a szobából, majd tér vissza egy adag vízzel, s távozik újra a sárkány.
A megfigyelés innentől kezd érdekes lenni. Hamarosan felébred a nő is, és az arany sárkány szeme láttára tisztálkodik, majd öltözik fel.
Amikor elkészül, akkor jelenik meg sötétes ködfoszlányok közepette egy fekete alak mellette a szobában.
Azonban ez az alak korántsem Xerar, hőn szeretett fekete mágusa, sokkal inkább Kain.
A fekete bőrkabátba burkolt mágus elkapja a vörös hajú lány nyakát és szorítja a falhoz, hacsak nem olyan gyorsa a lány, hogy kitérjen elsőre előle. Ám akkor újra próbálja.
Néma csendben teszi ezt, s ha Sydney esetleg próbálna ellenállni, a marok szorosabbá fonódik nyakán, jelezve, élete a tét. Az arany sárkány érzi is az ujjai alatt verdeső pulzust a lány nyakán. Emlékezteti egy másik esetre, amikor Silaronát fogta éppen így Középvidék egyik fájának szorítva.
Tudja, hogy nincs túl sok ideje, de a nő ujjain megcsillanó gyűrű, s az azt körülvevő enyhe mágia épp elég, hogy felkeltse érdeklődését.*
- Egy kukkot se, vagy most töröm el a nyakad!
*Hangzanak hideg szavai, s ébenfekete szemei a zöldekre villannak, mielőtt szabad kezével elkapja gyűrűs karját a nőnek. Erővel emeli szeme elé, hogy ráolvassa szavait.*
- Breek!
*Ezzel már rántja is le, s dobja bele a mosakodó vízbe, hogy egy pillanat múlva már a városon kívül jelenjenek meg mindketten, kisebb facsoport takarásában, mit még a tetőről nézett ki magának Kain.*

_________________
"Egy kóbor álmodó.
Ez vagyok én,
messze szálldosó
a mindenség tengerén."
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Verinol - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verinol   Verinol - Page 6 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Verinol
Vissza az elejére 
6 / 15 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Nyugati szeglet-
Ugrás: