LANURIA A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma |
|
| Verinol | |
|
+38Glorien Kalandmester Markus de Berend Aldo Barras Lysanor Eweny Jeremy Talbot Ashyrt Tyton Alamaise Gomora Sydney H. Low Kain Namelyr Xerar Vogon Beebebrox Alvor Freyr Ottar Ilián Radomer Congrand Adria Belorian Balál Tangeran Merilien Lumel'Auvrea Cloud Revan's Nawarean Furia Al'Eron Ryden Savion Vash Regélő Kesa Klensbane Nibelon Thaloma Yz'Aires Came Akahana Sajmon Mitsuko Midnight Ariette Alex Ian Keegan Nasuada Görbelábú Frikk Roober Aurora Mesélő 42 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Regélő
Hozzászólások száma : 335
Character sheet Nép:
| Tárgy: Re: Verinol 2013-02-22, 2:41 pm | |
| *Seton arca megnyúlik Vash kérdésére. Hát nem értette meg őt az ifjú mágus.* - Nem arra céloztam, hogy téged üldöznek. Sokat kell még tanulnod, hogy legalább az országot ismerd, ahol élsz. Az elfek nem tűrik meg azokat maguk között, akik sötét mágiát űznek. Kitiltják őket, s ezek a kitiltott elfek alapították a várost. *Kicsit gondolkodik még, mielőtt folytatja. Nem fordul vissza az ablak felé, akkor sem, amikor újra megszólal.* - Később pedig már nem csak elfeket, hanem mindenkit befogadtak a városukba, aki sötét mágiát űz, vagy esetleg amiatt üldözik. *Megáll egy gondolatnyit ismét mondandójában, mielőtt megteszi megjegyzését a vörös ruhás mágusnak.* - Ha visszatérsz, el kell kezdened tanulni a történelmünket. Hogyan alapult Lanuria, hogyan érkeztek Lanur első csapatai a szárazföldre, kik az elfek, és egyébként is a többi népről is mit kell tudni.
| |
| | | Vash Feketeköpenyes
Hozzászólások száma : 60 Életkor : 33
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Verinol 2013-02-22, 9:46 pm | |
| Seton szavai igazak, az ifjúnak sokat kell még tanulnia. De ezzel tisztában van. -Igen, tudom hogy sokat kell még tanulnom, de tanulékony vagyok. -Vash ismét csak komolyan néz Setonra, hogy lássa rajta, komolyan beszél. -Szóval, akkor mi lessz a feladatom? //majd kérhetek linket hogy hova írjak? // | |
| | | Regélő
Hozzászólások száma : 335
Character sheet Nép:
| Tárgy: Re: Verinol 2013-02-24, 3:12 pm | |
| *A rend mestere elgondolkodik. Lehet, hogy tanulékony a fiú, de hogy nem figyel, az is biztos. Korábban már elmondta neki, de így Seton vesz egy mély lélegzetet és tömörebben, újra megosztja vele.* - Juss el Gwaith-dúrba és keresd Rothilion Praant. Ő mondja el neked a többi dolgod. A hegyeknél a sárkányok bukkanhatnak fel könnyebben, de a város közelében már békésebbek és elvileg van egy út, amiről ha nem térsz le, nem fognak bántani. Nincs más dolgod, a többit a sötét városban tudhatod meg. *E szavakkal Seton egy pillanatra az ablak felé néz, majd visszafordul Vash felé, s ha a fiú menni kíván, elbocsájtja őt.
//A vidék, ahol át fog haladni, de oda írsz, ahol ihletet kapsz, ha van kedved, út közben is találhatsz jó helyet, esetleg partnert is kereshetsz hozzá, akivel találkozol út közben: https://newagelanuria.hungarianforum.net/t193-nyugati-szeglethttps://newagelanuria.hungarianforum.net/f1-sotet-fenyveshttps://newagelanuria.hungarianforum.net/f50-sarkany-hegysegAz utolsóban találhatod Gwaith-dúrt.:// | |
| | | Vash Feketeköpenyes
Hozzászólások száma : 60 Életkor : 33
| Tárgy: Re: Verinol 2013-02-24, 8:47 pm | |
| Vash nem hogy nem figyelt Setonra, egyszerűen csak vannak lassú pillanatai. Sajnos ez is egy ilyen pillanat volt. De miután az öreg elismételte feladatát, felfogta a dolgokat. - Rendben, akkor hát elindulok.
Néz Setonra önbizalommal teli tekintettel. Reméli hogy mikor vissza tér, már a rend tagjaként teheti meg. Majd megfordult és távozott. | |
| | | Furia Fekete sárkány
Hozzászólások száma : 376 Életkor : 1128 Munkahely : Lanuria Furiája XD
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: Verinol 2013-05-23, 2:02 pm | |
| //Nyugati szeglet folytatása//
- Megértem. *Bólogat Leorin. Azonban ennyiért tartsa ő el ezt az ifjút? Engedjen belátást a nemesekkel folytatott diskurzusokba, tartsa magához közel őt?* - Ám azért egy kérdés felmerült bennem. Hogyhogy nem egy északi végvárat, például Sternt választja egy északi nemes család egy messzi nyugati végvár helyett? *Furia meghajtja fejét Leorin kérdése előtt. A kétlábú nem egészen gyengeelméjű, méltó partner egy jó beszélgetéshez.* - Sadir talán nem a megfelelő erre, kapitány. Az ottani nemességben előfordulnak ellenfeleink, effélét pedig nem akartunk kockáztatni, az unokaöcsémre élve van szükségünk. Családunknak érdeke az, hogy Ashyrt kiképzése magas szintű legyen, mint amilyen Verinol végvára is. *Leorin elgondolkodva szemléli a felkínált kövér zacskó darnát, majd felpillant a szőke fiatalemberre. Csendes férfi, láthatóan tiszteletben tartja a nálánál nagyobb rangút. Ez tetszik neki.* - Ez lenne minden? Mennyi időről lenne szó, ha felfogadom Verinol gárdájába a fiatalembert? - Fél évre előre adom ezt, majd eljövök, s ha elégedett leszek az eredménnyel, újabb fél évre egy hasonló csomagot hozok majd. Így méltányos? - Méltányos. *Dörmögi Leorin. Abban azért bizonyos, hogy fog ő még kérdezősködni északon a Tyton családdal kapcsolatban. Ez egy Lanuria védelmében alapvetően fontos vár. Nem engedhet be csak úgy mindenféle idegent. Viszont a darnára szüksége van. A Tanács nem ad, és a vár védőinek a fegyvereit fejleszteni kell. A kapitány kettőt koppant az asztalra az ujján lévő pecsétgyűrűvel. Egy pillanat múlva az ajtónálló lép be.* - Ashyrt urat magam mellé veszem, mint fegyverhordozót. Mutasd meg a szállását. *Megvárja, amíg kimennek vele, majd Furiához fordul. Fogalma sincs róla, hogy kivel áll szemben. A fekete szépség azonban láthatóan rá is hatással van némileg. Leorin kapitány belenéz azokba a hideg, fekete szemekbe. Olyan hidegek, mint amilyen a messzi észak hegyei között lehet.* - Megállapodásunk ezennel életbe lépett, úrhölgy. Északon van egyéb szokás, amivel szentesíteni szokás? - Bőven elegendő egy kézfogás. *Nyújtja kezét az ősi sárkány, belül némi undorral, s talán kissé a nagy erővel is szorítja meg a kapitány kezét.* - Távozom, kapitány. Bánjon rangjához és érdemeihez méltón Ashyrt unokaöcsémmel! - Meglesz, asszonyom. *Ezzel az ősi sárkány elhagyja a kapitány tornyát. Leorin párszor megmozgatja ujjait. Van erő ebben az északi úrnőben, annyi szent. Férfias fogása volt neki. Még csupán egy éjszakát marad a fogadóban, s mire reggel újra összegyűlik kísérete. Fojtott tanácskozás folyik, míg beszámolnak a megfigyelésekről, a kiadott feladatok elvégzéséről, majd kifizetve a fogadóst elhagyják a szállást. A sötét öltözetű csapat kilovagol a végvárból. Útjukat a Nyugat zöld lankái felé veszik, északi irányba. A lovasok vad vágtában tűnnek el az esetleges megfigyelők színe elől, élen szokás szerint ketten, mögöttük Beltia Tyton, az északi úrnő lovagol, majd követi a kíséret többi része.*
| |
| | | Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Verinol 2013-08-17, 4:43 pm | |
| //Februári 3. küldetés - Az istenek haragja// *Utazásaim során sok helyen megfordultam még ott is ahol sose gondoltam, hogy járni fogok. Gondolataim cikáztak miközben az utam egy töltésen vezetett keresztül. Egy kőre lépek, s mire lepillantanék már érzem is, hogy a kő áradatot kezdeményez. Minek következtében egyensúlyom meginog, még megpróbálom vissza nyerni de ez már túl késő s elkezdek lebucskázni a dombon. Hármat vagy négyet pördülhettem mire a talaj megfogott. Kis porfelhőt vertem magam körül ezzel az akcióval. Nem éreztem, hogy nagyobb bajom esett volna de azért a farcsontom sajgott. Nehézkesen felkászálódok a földről, kezemmel leporolom ruhámat. -Szomorodna meg az összes isten aki kitalálta ezt a földcsuszamlást... a sors istennője sem túl kegyes ma... *Talán a sors fintora lehetett a dolog, hogy ez mind pont most történt meg, s pont velem. Szemem előtt hatalmas fényáradat alakult. Kénytelen voltam szemem elé helyezni kezem s mire a fény lankadt egy isten állt előttem. Bár ebben nem voltam biztos de éreztem halandó ilyenekre nem képes. S most a bennem lakó is elbújt a legsötétebb kis sarokba. Nem szívlelte az isteneket, hisz jól kibabráltak vele. Majd megszólalt az előttem álló aki kizárásos alapon a nap istene lehetett. -Halandó! Hogy mered a szádra venni az isteneket? *Zúgott hangja, s látszik nem éppen a legjobbkor kaptam el, avagy mondhatnánk úgy is nem jókor voltam jó helyen. - Az emberek már csak ilyenek... *Az istenség morcos tekintetét vezeti rám, tényleg úgy tűnik nincs jó passzban. - Elkerülheted a büntetésemet, ha eleget teszel a kérésemnek! Ha nem! - Sok beszédnek sok az alja napisten... *Húztam ki magam előtte, láthatta, hogy nem nagyon hat meg a büntetés mivel fenyeget. Szemeit elhúzta majd közelebb lépett hozzám. -Verilion mellett egy sárkány füstje fedi be orcám színét, állítsd meg őt vagy érezni fogod a haragom. *Van mit tenni egy ilyen szívélyes kérésre? Csak bólintok egyet válaszom csupán ennyibe merült ki. Bár nem éreztem túl isteninek, hogy az ő gondját én oldjam meg. Majd az isten pont olyan gyorsan el is tűnt ahogy elém került. Bár most még csak időt sem hagyott, hogy eltakarjam a szemem s az utamat jó ideig villódzó fények s fekete pontok kísérték. Szerencsémre nem a kontinens másik felén járva kapott el az istenség, s talán három órámba telt mire eljutottam célomhoz. S már lassan tíz perce szemlélhetem a felfelé szálló füstöt amiről beszélt nekem. Megtorpanok, körbe tekintek, agyamon végig fut a gondolat, hogy most még vissza fordulhatok. De mégis mit érnék el vele egy isten mindenhova utánam tud jönni. S így nehezen de bele törődök abba, hogy amit meg kell tennem azt meg kell tennem. Lépteim nesztelenek s óvatossággal közelítem meg a sárkányt, aki teljes pompájában tündöklik előttem. Nem is álcázza magát, egyszerűen mint egy gyík lehelli ki torkából a tüzet. Vajon mi bosszanthatta fel ennyire, hogy mindent felperzseljen maga körül. Hátat fordít nekem, agyamon végig fut a lehetőség gondolata. Kezem a méregért nyúl, majd torkomon folyik végig a nedű akárcsak a méz. -Első tánc... *Ugrok ki a kő mögül mi mögött rejtőztem, majd lépteimet szaporára vettem. Mire a sárkány rám pillantana már farkán felfelé futva igyekszem koponyájához közel kerülni. A hírtelen megfordulása majdnem ledob a hátáról mire pikkelyében megkapaszkodok s vissza rántom magam oda. Egyre közelebb kerülök hozzá, legalább is a fejéhez. Két szarv forma akármi áll ki a fejéből ami biztos pontot fog adni tervem megvalósításához. S már a nyakán futok keresztül s kezem megmarkolja a szarvat. Másik kezem a mérgezett tőrért nyúl. Ebben a pillanatban a sárkány kapálózni kezd majd érzem a hőt mit képes egy szempillantás alatt elő hívni torkából. S ide oda rángatja fejét, hogy lerázzon magáról. Alkaromat sértem fel a fegyveremmel szemeim vérvörösben izzanak. -Második tánc! *Kezem még erősebben markol rá a szarvra, s közben máris kezdem megformálni a pecsétet, s vérem már a tőrre is kerül. Már csak egy gyengébb pontot kell keresnem ahol a sárkányba vághatom. Ami nem is kétséges a szája lehet. Avagy meg is vakíthatom de attól biztos nem lenne boldog. De a feladatom a megállítás s nem a meggyilkolás, s a feladat mindenek előtt áll. -A kínok pecsétje! *Majd elengedem a szarvat s a sárkány orra hegye felé veszem az irányt, szemei engem néznek. Nem árad belőlük a boldogság, hogy egy senkiházi kétlábú őt próbálja meglovagolni. Majd levetem magam elé s ő kap az alkalmon, s már nyitja is pofáját mire kezem lendül. Túl jól is céloztam talán hisz azonnal be is csukta pofáját ahogy berepült a tőr. S elkezdett krákogó hangot kiadni. S én rádöbbentem, hogy nem volt jól kitervelve ez mivel ahogy földet értem rettentő fájdalmat éreztem a lábamban talán el is törhetett. De a feladat attól még sikeresnek mondható. Ujjaimat felfelé helyezem majd ezzel aktiváltam is a pecsétet. S a sárkányra meglehetősen jó hatással volt. Lábai megrogytak szemeire kiült a fájdalom.Ingadozni látszott a hatalmas préda bár ebben a pillanatban én magam sem tudom eldönteni melyikünk az. Mély lélegzetet vesz s látom már mire készül, szénné égetne a nyavalyás, s erőt kell vennem magamon mielőtt még megtörténne, talpra állok amilyen gyorsan csak testem bírja. Ekkor érzem a meleget mi egyre közelebb ér. Kezeimmel védem magam bár mihaszna lenne eme erő ellen. Majd meglep, hogy a támadás célt téveszt. A sárkányt már csak dőltében láttam, s mellettem úgy tíz méterre az égő földet. Mély levegőt veszek, majd a sárkányra vetem tekintetem. Vergődni kezd a földön mint egy partra vetett hal. Tekintete a méreg hatásosságára utal, fájdalom lakozik benne. -A napisten küldött, hogy elhordassam veled az irhádat innen. Mit választasz? Elkotródsz innen? Vagy még hagyhatlak is ebben az állapotban míg a fájdalom addig nem kínoz, hogy belehalsz? Válassz! *Nem sok választást adtam neki s kínjában csak kezét emelte fel két ujját felmutatva nekem. Érthető volt mit mondani akart. A második lehetőséggel élne. -Ha feloldalak alóla tudd, hogy ismét rád tudom kényszeríteni. S onnantól már nem oldom fel s itt döglessz meg hogy a farkasok hordjanak szerteszéjjel. A pecsétet Feloldom. S most takarodj innen! *A pecsét hatása még mindig élt bár már nem olyan erősséggel ahogy eddig, kis idő kell míg kiürül a szervezetből. S a sárkány feláll futásnak eredne, s ahogy teheti szárnyra kap s elszáll a levegőben. Én megborzongva nézek utána, tudom, hogy ekkora hülyeséget még sosem csináltam mint most. A halállal néztem farkasszemet, s ha nem hazudnék jól most lehet széttépett volna. Feltekintek a napra s csak reménykedek, hogy az istenség is elégedett a feladat elvégzésével. Majd elkezdtem Verinol felé baktatni fájós lábammal.
A hozzászólást Aden Von Zaken összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-08-28, 2:48 am-kor. | |
| | | Cloud Revan's
Hozzászólások száma : 440 Életkor : 31 Munkahely : Gyalogság/Al'Eron Ryden tanítványa
| Tárgy: Re: Verinol 2013-08-23, 5:45 pm | |
| //Al'Eron ... ^^.. \o/.. xD... //
Hosszú utazás vette kezdetét inkább az emlékképei körül. A hajóút nagy részét félálomban, álomban töltötte. Jobban megviselte a Vadalani kiruccanás mind testileg, mind lelkileg, mint amire akármelyik ottani igéző, vagy mágus gondolt volna. Egyszer felébredt abban a kórteremben ahol ellátták elsőre is, de arra nem volt ereje, hogy fel is keljen. Valami ködös álomszerű ébrenlét kerítette hatalmába. Néha rávette magát, hogy megfigyelje mi történik a környezetében, de rendszerint nem tudod semmit, vagy csak pár csekélységet kivenni a szavak és zajok kavalkádjából. Így hát úgy döntött, hogy visszahúzódik, míg ki nem tisztul annyira a feje, hogy legalább fekve képes legyen felfogni a történéseket maga körül. Soura nem emlékezett, még akkor sem ha netalán találkoztak volna. Ahogy arra sem, hogy hogyan veszítette el a tőle kapott tollat. Ha valaki elmondaná neki, hogy fehéré változott a toll, akkor nagy eséllyel nem hinne neki, vagy olyan érzése lenne, hogy vissza kell mennie. Nem hagyhatják magára Sout. Azonban ilyen nem történt. Mivel nagyon legyengült, alig mutatkozott a hajó fedélzetén. A saját kis kabinjában rejtőzött el rendszerint. Néha meglátogatta egy >fehér köpenyes mágus<, mint azt meg tudta később. Ő gyógyította meg a hajó út alatt. Mikor kikötöttek Verinolban, már egészen jól érezte magát, habár a mágus óva intette a hirtelen cselekedetektől egy darabig. Nem sokat beszélt az út során, ami különös volt, leginkább saját magának. Főleg nem beszélt a furcsa kék bőrűek közt szerzett sérelmeiről. Megtartotta mindet magának. Csak egyet fogadott meg nagyon. Sokkal erősebb akar lenni. A mágussal egész jól kijött. Volt, hogy leült mellé és beszélgettek, ő meg készségesen válaszolt a kérdéseire. Elbeszélte, hogyan került a Katonaság kötelékébe, mire az ősz hajú mágus részvétét fejezte ki, és erőt és egészséget kívánt az elkövetkező megpróbáltatásaira. Cloudnak ez a szívébe markolt, olyan volt a hatása, ami elkerülhetetlenné tette, hogy valóban megpróbáltatások elé kelljen állnia. Nem szívesen vette, de azért hálás volt a mágus kedves szavaiért. Megköszönte a gesztust, majd folytatták tovább a diskurzust. Nem sokan mentek be hozzá. Az út nagy részén a legénység csak azt tudta, hogy valami menekült, aki hajszál híján meghalt Vadalanban. Még arról is sutyorogtak, hogy biztos meghal még az úton. Nem teljesedett be jóslatuk. Cloud Verinol partjainál elköszönt a mágustól, hátára vette jócskán megcsappant batyuját, majd kilépett a macska köves talapzatra.
Első dolga volt azt a kis helyet megkeresnie ahol azon a baljós délutánon megszálltak volna. Ő meg Eron, de reményei ellenére a tünde már nem volt ott. Számított erre, mégis elszorította a szívét az érzés. Talán soha többé nem találja meg az éjelfet. Vissza kell mennie a Fővárosba, mintha az egész meg se történt volna. Gyengébbnek érezte magát most, mint eddig valaha. Tudta, hogy Eron nélkül, valaki nélkül, aki hajlandó foglalkozni vele, nincs esélye ezen a kegyetlen világon. Csalódottan rótta a macska köves utat. Hátán minden holmija. Egy könyv Illiától, egy pokróc, a kardja. Még csak élelmiszer sem volt nála, pénz meg főleg. ~Azt hiszem munkába kell állnom... csak úgy tudok vissza menni a fővárosba.... ~ Fancsali ábrázattal andalgott előre. Nem akaródzott elmenni innen, de nem tudta, hogy mitévő is lehetne. Hol keresse a sötét elfet? | |
| | | Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
| Tárgy: Re: Verinol 2013-09-26, 1:13 am | |
| //Feb 5. küldetés - A másik én// *Nem is rég jártam erre, bár az idő számomra már olyan mintha nem is létezne, a nap naputáni élet velejárója ez. Sose tudhatom mibe botlok bele a kalandjaim során. S mindig valami váratlan meglepetés érhet. Mint most ez a kis szőke fiúcska aki boci szemekkel néz rám s könyörög. Mégis miért? Teszem fel magamnak a kérdést. Miért legyek egy próbababa? De ez a srác akkor sem tágít ha nemet mondok be akarja bizonyítani, hogy hatalmas varázsló habár még csak tanonc. Ahogy kiderült... nem is értem miért engem választott a tömegből. Ez máris felvet bennem egy kérdést. Amit nem fogalmazok meg, inkább beletörődve bólintok rá. Olyan érzésem van, hogy nem véletlenül választott egy nem ide valósi egyént. Halkan mormolni kezd valamit. Nem értek a mágusok nyelvén, nekem mindegyik vadidegen. Nem az a fajta vagyok aki ért a mágiához. Majd a fiú befejezi a varázslatot, furcsa érzés kavarog bennem. Mintha ketté szakadnék, fájdalmat nem érzek. De belül mintha ketté váltam volna. Mire a fény ami a varázslattal járt eloszlott én álltam magam előtt. Meglepődök ez nem is kétség arcomon meg is nyilatkozik ez. El sem hiszem, hogy leklónozott a kisgyerek. Majd mérges tekintetem vetül rá. -Mit tettél? *Arcáról lerí, hogy nem így akaródzott a dolog de éppen így sikerült. Mire vissza fordulok magam felé már egy kéz repül az arcomnak ami elől éppen csak sikerül kitérnem. De a válaszként én is lendítem karom, s a másik én azt hárítja. Mintha csak a fejembe látna. Bár ha tényleg olyan mint én ez nem is meglepő. Emelem kezem már a jelet formálva mire ő is megteszi s egyszerre hangzanak el a szavak. -A végső tánc. * Ez mindent bebizonyított saját magammal kell harcolnom, s érzem végre ellenfelemre akadtam saját személyemben. Késért nyúlok mire ő is azonnal rámarkol, a fekete pengék egymáshoz csapódnak. S az erőnk is megegyezik, a két penge lecsúszik egymásról. Majd mindketten elhátrálunk a másiktól. Feszült figyelemmel követjük a mozdulatait a másiknak. Már már viccesnek találom, hogy ennyire ismer ez a lény. S egyszerre nyúlunk zsebünkbe s kapjuk ki zsebünkből a benne lévő kis fiolát majd tartalmát szinte egyazon másodpercben öntjük le torkunkon. S ismét csak egyszerre hangzanak el a szavak. -A halál pecsétje. *A legerősebb pecsétet használjuk, s kezünkben húzzuk végig saját fegyverünket. Vérrel kenve be azt. Egy kört teszünk, miközben a másik mozdulatait lessük. Szép kis tömeg gyűlt össze körülöttünk, de ez cseppet sem érdekel. Szemmel láthatóan a másik én is elhanyagolhatónak tartja az embereket. De a varázsló kölyköt sehol sem látom. Megpattant a fene vinné el, legalább annyit elárulhatott volna mihez tudok most kezdeni ezzel a mágiával. Egyáltalán meg tudom e ölni? -A gyors. *Csattan a két penge ismét csak egymáshoz, s megkezdődik a huzavona ahol máris újabb egszerre megszólaló stílus következik. -Az óriás! *Kiegyenlített a kűzdelem ha ezidáig csak abból is állt, hogy teszteltük a másikat. Vajon mi járhat a fejében? Gyilkos szándéka egyértelmű. Tulajdonképpen ő is azt gondolhatja mint én, két dudás nem fér meg egy csárdában. Belőlünk sem lehet kettő. A pengék többször is egymáshoz csapódnak a csata már megizzaszt. Nem tudok kifogni magamon de ennek az a pozitívuma, hogy ő sem rajtam. Látjuk a másik gondolatait, s már előre látunk egy lépéssel a másik elé. Lassan már fél órája tart a párviadal s minden erőnkkel küzdünk a másik ellen. Kezdek fáradni érzem végtagjaim nem fogják már sokáig bírni ezt a tempót. Egyszer csak egy iszonyatos lüktetést érzek a fejemben, elgondolkodni sincs időm rajta mi lehet ez a fájdalom. Koncentrálnom kell a másikra, ha nem teszem lehet nem én fogok innen távozni. Egy pillanatnyi szünet alakul ki mire zsebembe nyúlok s előkapok egy fiolát s tartalmát a gyomromba eresztem. Pocsék íze van milyen is lenne, a gyógyszereknek sosem volt kellemes ízük. ~Salamon segíts... * Az imént kínzó fájdalom lassan tompulni kezd, legalább is a fejemben. Kis időre van szükségem míg teljesíti az elvártakat. S most gondolkodnom kell mi tévő legyek. Lándzsámra markolok majd döfök egyet ami láthatóan nem éri el a másik énemet. De sebaj mindennek megvan a maga taktikája. - Vállj szét. *S a lándzsa egyenesen a másik én gyomrához közelít, hogy kegyetlenűl átdöfje azt. Mire ő megmarkolja a fegyver elejét s karja nem engedi visszahúzódni. Nem is kellett ennél több mint, hogy egyik keze le legyen foglalva. Eleresztem a fegyvert mi mint egy darab kötél hull a földre. Mire a másik én már csak elgondolkodni képes lenne azon hogy mi is tőrtént, a feje a porba landol. S fekete füst száll el a helyéről. Kezemben tartott tőröm vissza helyezem hüvelyébe, s a fegyveremért is lehajolok. Láthatóan ő maga is szenvedett már a fáradtságtól, ezért nem volt képes reagálni az eseményekre. Tekintetem a varázsló fiút keresi de sehol nem találja. Ökölbe szorítom kezemet, magamban bosszankodok két sort. Majd körbe tekintek a bámészkodókon. Itt az ideje eltűnni s pihenni egy kicsit. S köd előttem por utánam lábaimat szedve tűnök el a tömeg kíváncsi tekintetei elől. S egy ház tetejére kapaszkodok fel, ott megülök s azon nyomba hátra vetem magam. - Szóval... ha nem lennél... még saját magamat sem tudnám legyőzni... * Veszem magamra a szomorú tényt, hogy az átkom ez alkalommal áldásnak bizonyult mint megannyi esetben ezelőtt. ~Ne szomorkodj gyermek... így van ez rendjén.
A hozzászólást Aden Von Zaken összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-11-20, 2:20 am-kor. | |
| | | Merilien Lumel'Auvrea Vér elf
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: Verinol 2013-10-16, 12:53 pm | |
| Érdekes beszélgetésnek voltam tanúja és érdekes, izgalmas új tudással lettem gazdagabb egy kereskedő volt-mágus meséje alapján. Azt állította, hogy felfedeztek egy újabb kontinenst, Vadalant, ahol valami ősi népek élnek és olyan kultúrájuk, hitük, kincseik és mágiájuk van, amit mi még csak nem is ismerhetünk. Elég nehéz ezt elképzelni, hogy vannak még ismeretlen tudások az elfek népe előtt, de úgy tűnik, hogy igaz. Gonosz mágusom hajtott hát, hogy jöjjek el ide a végvárba, és az első hajóval utazzak át erre a különlegesen fantasztikus kontinensre és keressek olyan mágiát - legyen az jó, vagy gonosz - amivel ismét életre tudom kelteni őt. Persze egyik felem nem akarja, hogy a gonosz mágus ismét ezen a világon legyen, másik részem viszont szívesen megszabadulna már a furcsa lélektől, akivel osztoznom kell a testemen. És sajnos ez a rész talán erősebb, mint a másik és ezt használja ki a mágusom is. Tegnap éjszaka érkeztem meg, a lovamat leraktam a fogadóban, pihen, erőt gyűjt a hosszú kalandhoz. És én is. A végvár egyik falán ácsorgok, felfegyverkezve ugyan, de lazán könyökölve a falra és nézek a messzeségbe. Nézem a tengert, aminek a végén ott van ez a varázslatos új, ismeretlen kontinenst és a nép, a vadalanok. | |
| | | Balál Tangeran Szürkeköpenyes
Hozzászólások száma : 690 Életkor : 51 Munkahely : Szabadúszó
| Tárgy: Re: Verinol 2013-10-16, 2:03 pm | |
| // Időn túli a lángoló tekintetű, fagyos szívű Meriliennel - hetekkel a vadalani incidenst követően //
A nyugati fal... Jó messze belátni innen a Remény tengerébe. Mióta Balál visszatért Lanuria földjére a Vadalani incidens. vagyis ahogy a vadász-mágus emlegeti, a Tűz-vihar- után, még nem bírt megpihenni. Olyanná lett, mint a mérgezett egér, fel alá rója a kikötőket, a Kalózok titkos öbleitől kezdve bezárólag eddig a falig. Képzeletében egy agg kékbőrű mágus jelenik meg, ahogy most is a habokat bámulva botorkál a falon. Egy kékbőrű mágus, aki mérföldeket és mindig egy kicsit hosszabbat teleportálva magát, próbált idejutni az ismeretlen világba. Évtizedeken át ő volt ez egyetlen vadalan, aki töretlenül hitte, hogy létezik még föld, ahol nimfák. ahogy ő mondta nirimfák élnek, létezik egy hely, minek nevét nem tudta- Lanuria. Balálnak fogalma sem volt, volt- e már azóta itt, vagy eljön-e valaha. Ő viszont megígérte az öregnek, hogy egy napon majd visszamegy egy hosszabb időre, felkészülten, mert meg akarja ismerni azt a kontinenst. Az öregnek is szavát vette, ha egyszer ráveszi magát és ide indul, feltétlen megkeresi őt, hogy kalauzolja ideát. Balál valahogy nem bírta még teljesen feldolgozni a Tűz-vihar okozta sokkot és az istenek blokádjának megnyitását. Őt nem a kékbőrűek idegensége, vagy a kereskedelem foglalkoztatták, mint a lanuriakat általában, őt tudományosan érdekelte az a világ, s tudós-mágus barátja, akit otthagyott. Ezért még nem bírt elszakadni a nyugati parttól. Még csak haza sem ment, csak kóborolt a nagy kaland után. Ma megfogadta, hogy ez az utolsó napja a nyugati part mentén. Nem talál ki semmi tudományos ürügyet, sem nyugati elf családok kutatását, se munkát, se kalózok soron kívüli ellátását, se... ~ Hmm ki ez a szépség? Na ezért a látványért megérte eljönnöm ide. Balál! Ne terelj!~ Parancsolt saját magának. Amúgy is indulni akart a délelőtt folyamán. De ha a felkelő napban ez a vörös ragyogás elvarázsolja... | |
Hozzászólások száma : 335 Életkor : 737 Munkahely : Vérelfek vezetője, vérelf-hercegnő
| Tárgy: Re: Verinol 2013-10-16, 2:14 pm | |
| Még éppen hogy felkelt a nap, de én máris talpon vagyok. Soha nem szoktam sokáig aludni, maximum egy kiadós éjszaka után, amikor kicsit dorbézolok, vagy éppen egy nagyobb harc után. És talán otthon. De ott a környezet, a kényelem miatt. Az itteni fogadóról nem mondható el, hogy kényelmes lenne. Persze aludtam már rosszabb helyeken is, az ilyesmiken már régen nem akadok fenn. A falon támaszkodva ácsorgok, és nézelődök a Remény tengerén. Elgondolkozom, hogy vajon honnan kapta a nevét és mért pont a remény szót választották. Ezen gondolkodva érzem, hogy enyhén megkordul a gyomrom. Hát igen, a nagy sietségben, hogy felfedezzem a várat elfelejtettem reggelizni. Habár jól bírom az éhséget, hiszen sokat vándorlok és sokat vagyok úton, mégis... Most, hogy itt a lehetőség arra, hogy jól belakjak, szeretném kihasználni az alkalmat. A pénzem még kitart, ha pedig értem, hogy csökken a tarsolyom súlya, majd keresek valami bérgyilkos munkát. Hiszen a jó bérgyilkosokat mindig busásan megfizetik, én pedig jól végzem a dolgomat. Ahogy ezen gondolkozom, léptek hangját hallom és oldalra pillantva egy magas férfit látok, akiből lágyan árad a mágia. Kíváncsi tekintettel méregetem a mágust, és elgondolkozom, hogy vajon milyen erős lehet és vajon milyen köpenyesekhez tartozik. A tekintetünk összekapcsolódik, én pedig nem fordítom el a tekintetemet, hanem kiegyenesedem, hangsúlyozva telt melleimet és csinos, vékony csípőmet, harcias testemet. Kicsit felé is fordulok és várakozóan nézek rá. Kíváncsi vagyok, meg mer-e szólítani és felismer-e, hogy ki vagyok... | |
| Tárgy: Re: Verinol 2013-10-16, 2:32 pm | |
| ~ Hát ez mesés! Balál, el vagy veszve! Még hogy nem kutatsz elfeket.. na jó, végül is nyugatiakat most nem.. ha szerencséd van, az elf lány elfelé készül innen és nem ejt valami vadul izgató csapdába, merthogy nem egyszerű a történet, mert ő egy ízig-vérig vérelf. Jó szagú mizéria! Balál ha nem vigyázol és tartod magad, mint egy végvár, máris elvesztél! ~ Ahogy az elf kihúzza magát, Láthatóvá válik ragyogó termete, izgató alakja és egzotikus színei. A nemesi arcélről, okosan csillogó szempárról nem is beszélve. Az ajka pedig...hmm...Balál hasonlót sem látott még sosem. Elég sok erejébe telik, hogy önmegtartóztatón parancsoljon magának. Ritkán kapja el a vágy, talán a most még bizonytalan és a vadalaniakat otthagyva éhező lelke az oka. Tökéletes nép, közel tökéletes, mint a vérelfeké. Elmegy a lány mellett, ifjú még, ezzel nyugtatja magát...Majd hirtelen erőt vesz rajta a látszólagos tudományos kíváncsiság, mivel életében két vérelfet látott eddig, azok sem érintették meg távolról sem ennyire. Váratlanul megtorpan és a lányt megkerülve a másik oldalon megáll. Egyenes tartással tekint a vörös szemekbe: - Üdvözöllek! Már meg ne haragudj, hogy megszólítalak, ám a Te népedből ritkábban láthatok itt egyet is, mint ahány vadalant! Már megbocsás, de ugye vérelf vagy? Talán egyenesen a titokzatos rejtek városból, Lumel'Auvreaból érkeztél? Ó tudom, hogy már így is többet kérdeztem a kelleténél. Nem szeretek indiszkrét lenni Hölgyem! Nem vagy köteles válaszolni.. természetesen, bár a szívem szakad meg, ha nem teszed. Engedd meg, hogy bemutatkozzam, ostoba vagyok, ezzel kellett volna kezdenem: Balál Tangeran vagyok, szolgálatodra! | |
| Tárgy: Re: Verinol 2013-10-16, 2:44 pm | |
| Figyelem a férfit, és szinte látom a fejében átsuhanó gondolatokat, és hogy az agya lázasan pörög. Majd - csalódottságomra - egyszerűen elsétál. Nem fordulok utána, kicsit lesütöm a szememet és azon gondolkozom, hogy vajon mi baja van a férfinek. Hova tette a szemét? Tudom magamról, hogy a szépségem igen nagy ajándék, hogy vörös hajam, vörös szemem és telt ajkam igazán izgató csak úgy mint telt mellem, hosszú combjaim és vékony, sportos, harcias alkatom. Azonban persze megesik, hogy valakinek nem tetszem, vagy ilyesmi, de be kell vallanom, hogy ez a ritkábbik eset. Hosszú kalandozásaim során alig töltöttem egyedül olyan estéket, amiket nem akartam, mert mindig volt valaki ember, vagy éppen pont egy elf, aki elszórakoztatott. Eszembe jut a derék elf harcos, Taltaur, akivel együtt töltöttem egy csodálatos éjszakát az elf vezér látogatása idején. A testem is beleremeg, hogyha azokra az erős karokra, határozott érintésekre gondolok. Lehunyom a szememet és ismét átélem az éjszaka fontosabb percet, amikor is meghallom, hogy a mágus visszafordul és megáll mellettem. Kíváncsiságom nőttön nő, így lassan, kecses mozdulatokkal fordulok meg, egyik kezemet a várfalon pihentetem és úgy emelem vörös szememet a férfire. Körülbelül egyforma magasak lehetünk, talán én egy leheletnyivel alacsonyabb vagyok, ami nem megszokott, hiszen tiszta vérű vérelfként igen magasra nőttem az emberekhez képest. De úgy tűnik, hogy a mágus is. A kérdéseire elfojtok egy mosolyt, ám az nem tűnik el nyomtalanul, ott lapul ajkam szegletében és úgy hallgatom végig a férfit. A végén be is mutatkozik, amire határozottan kihúzom magamat. - Üdvözöllek Balál. Mágus. - jelentem ki és fejet hajtok neki, de nem nyújtok kezet és nem s pukedlizek, hiszen sejtem, hogy rangban jócskán felette állok. A mágus szót azért tettem oda a végére, hogy tudassam a férfivel, bennem is csorog a mágia, így tudom, hogy ő is mágus. - Valóban a vérelfek nemes fajához van szerencséd személyemben, méghozzá Lumel'Auvrea vezetőjének lányához. Merilien vagyok. - mutatkozom be én is. Hangomból süt a magabiztosság, a nemesi hangszín és persze egy kis enyhe fellengzősség is. Mélyen a férfi szemébe nézek, majd lassan elnézek a tenger felé. - Vannak itt Vadalanok? - szólalok meg még mindig a tengert nézve, majd néhány másodperc múlva kérdőn fordulok vissza a férfi felé. | |
| Tárgy: Re: Verinol 2013-10-16, 3:43 pm | |
| Nyomát is eltünteti nyugtalanságának az izgató tudományos bizonyosság, hogy vérelf a lány, nem is akárki. Egy igazi nemes. Így azonban láthatóan ifjú kora is más értelmezést nyer, tekintete pedig nagy tapasztalatot, és meglepő módon bujaságot éreztet Balállal, aki idejét sem tudja felidézni, mikor érzett csak hasonlót is. De álljunk csak meg! Arról van szó, hogy nyomát is eltünteti a nyugtalanságának? Vagy tán' mégsem? Netán valami egész más nyugtalanság vesz rajta erőt. Óhatatlan, hiszen nem szokott ő ehhez hozzá. Már menekülne is tova a falon, akár le is ugrana, nem kell ez neki- amikor elhangzik a bűvös szó: vadalanok. Kinyitja a száját, majd becsukja.. menne és maradna. Miért maradjon? miért is menjen? Hiszen ma már menekülne a nyugati partról... menekülne egy vérelf nemesi szépségtől... van benne valami csontig izgató. - Vadalanok.. nos.. állítólag elindultak az első hajók, rakománnyal Vadalanból ide és innen láttam egyet felhúzni a horgonyt oda. De a Tűz vihar óta én nem... nagyon lá...- elharapta a mondatot. Sírni tudott volna. Mi a fene van vele, úgy vislekedik, mint egy sebzett gyerek! Mint aki nem talál másikat az elveszett játéka helyett. Megrázza a fejét, és kipillant a tengerre. MIÉRT ILYEN BÉKÉS? Miért hagy minden ilyen nyomot a mágia- felejtenie kéne. Neki nem szabad varázsolni, ha mégis muszáj, akkor kötelessége megtanulni! Ahogy erősödik az örökölt hatalma mint kitörni készülő tűzhányó, úgy válik mind nagyobb bűnné, hogy tiltakozik ellen és a tudás hatalma ellen. Mit tehet erről az a sok vadalani, akiket ha nincs a kékbőrű mágus talán tömegestül sodor Dremer kapujába, nem volt elég a végveszély, amit az a hajón utazó fehér mágus okozott talán éppen tudatlanság miatt? vagy mit tehet erről egy lány, akit mondjuk ki, mert a mágus is férfi, egyszerűen csak megkívánt? Mit tehet egy kimondott szó, vadalani? Gyűlölte ezt a helyzetet is, gyűlölte magát is, vagy egy halálra menő csata, vagy .. nem is tudom mi billenthetné ki ebből a rezignált hangulatból. Visszafordította kiszáradt pillantását a vörös szemekbe. Dühét is benyelte könnyeivel együtt. Szájszéle pengévé húzódott, és tökéletesen éles szemmel bántás nélkül végigmérte a harcias külsejű lányt, a lába ujja hegyétől a feje búbjáig. - Pihennem kéne és éhes is vagyok.Hosszú út áll mögöttem, még hosszabb előttem. Bocsáss meg, Szépséges Merillien! A vadalanokról órákat bírnék mesélni, de a délelőtti órákban indulni terveztem... az a Tűz vihar életem egy meghatározó eseménye volt, de ha azt vesszük te magad is ott lehettél volna!- Erőltetett egy enyhült mosolyt nyílt tekintete mellé Balál, hiszen mit tehet bármiről is a lány? | |
| Tárgy: Re: Verinol 2013-10-16, 4:04 pm | |
| A férfin látszik, hogy mennyire meg van döbbenve és engem elönt az önelégültség és alig bírom ki, hogy ne telepedjen arcomra egy önelégült, széles vigyor. De hál'isten megállom, hogy ne vigyorogjak el, mint egy kislány, akit mindenki dicsér. A bemutatkozás igen hamar lejzajlik és végül a férfi nem is veszteget rá több szót. A kérdésemre azonban igen furcsán reagál. Egyszerűen mintha meglepődne, vagy valami furcsa, rossz emlék száguldana végig a fején és az emlékekben elmerülve szomorú lenne. Kíváncsian vizslatom a tekintetét és azt kívánom, hogy bár tudnám, mi is jár a fejében. Azt azonban érzem, hogy heves érzelmek futnak át rajta, hiszen szíve egyre hevesebben pumpálja ereiben száguldó forró vérét. Sejtem, hogy a férfi furcsa érzelemviharát a Tűz vihar váltotta ki, amiről csak pletykákat hallottam, semmi egyebet. Azonban úgy vélem, hogy jobb nem feszegetni ezt a témát. Vagy legalábbis nem most, hanem esetleg pár korsó bor után. - Hajók... - hümmögök és ismét a tenger felé nézek. Felcsigáz az, hogy hamarosan talán vadalani rakománnyal tömött hajók térnek ide vissza. De nem igazán az árú érdekelt, hanem az, hogy mi lehet a kontinensen. El kell jutnom oda! És úgy tűnik, hogy ez a férfi már volt odaát. Jó vezető lenne belőle, aki eljuttat oda, ahova mennem kell. Sebesen száguldoznak a gondolatok a fejemben és végül arra a következtetésre jutok, hogy megpróbálhatnám itt marasztalni ilyen-olyan módszerekkel a férfit és talán arra is hajlandó lenne, hogy elutazzon velem a kontinensre. De addig is minél több információt szeretnék kiszedni belőle. - Nos, ma még én sem ettem. Velem tartasz, Balál? - mosolyodom el csábosan, és lágyan a férfi mellé lépek és belekarolok a karjába, hogy a fogadó felé húzzam. | |
| Tárgy: Re: Verinol 2013-10-16, 8:23 pm | |
| Látja a vadalani hajók elgondolkodtatták az elfet. Majd Balál meglepetésére belekarolt és elindult vele a közeli fogadó felé. Balál is ott szállt meg, ezért könnyedén beleegyezett a haladási irányba. - Voltaképpen miért ne? Egészen jól főznek. Olyan fácánragu levesük van, amilyet még sehol sem ettem. - Vallotta meg a mágus, baljával megsimogatva kissé a lány karját. A hófehér bőr szokatlanul meleg volt. A mágus halvány félmosolyt engedett meg a lány felé. Mire odaértek a fogadó étterme szinte üres volt, ami csak a kora délelőtti időpontnak volt köszönhető, még a reggeli ideje sem jött el, Balál örömére. Mindenesetre lehetséges, hogy egyszerűbb fogásokkal kell enyhíteniük az éhüket, de biztosan jót esznek majd, mert a lány gyomra meg-megkordult. A vadász úgy tett, mintha észre sem venné. Mire elkészülnek az ínycsiklandó étkekkel, esetleg tudnak raguval vagy pecsenyével szolgálni, esetleg egy jó levessel is, addigra lehet hogy ők ketten már messzi járnak. Ki jobbra, ki balra... | |
| Tárgy: Re: Verinol 2013-10-16, 9:02 pm | |
| Igazán elgondolkodtat ez a vadalani dolog és el is határozom, hogy megpróbálok minél több információt kicsalni ebből a férfiből. És lehet, hogy nem is kell érte morbid eszközökhöz folyamodnom, elég csak néhány kedves szó, simogatás és bájos pillantást. Feldobom az étkezés ötletét, és ellentmondást nem tűrve karolok bele a férfibe és pislogok, mosolygok rá csábosan, hívogatóan. Balál persze nem mond nemet és meg is indulunk a fogadó felé, ahol most nem sokan vannak. Még igen korán van, csak néhány korán kelő reggelizik, vagy éppen néhány későn fekvő iszogat még mindig az asztaloknál. Enyhe cefreszag van a fogadóban, és kicsit el is fintorítom az orromat, majd lassan az egyik nagyobb, de kissé eldugottabb asztalhoz sétálok és leülök az ajtóval szemben, és a lábammal kirúgom a szemben lévő széket Balálnak. Egy csábos mosollyal invitálom, hogy üljön le. - Szóval ragu? - szólalok meg és elmosolyodom, majd lassan felállok és ringó csípővel sétálok a pulthoz, hogy rendeljek magunknak egy rántottát, egy ragut, ami talán kicsit később készül el és egy kancsó bort. A borral visszaszambázok az asztalhoz, majd öntök a két kupába, és koccintásra emelem a poharamat. - Örülök, hogy megismertelek Balál! - nézek mélyen a szemébe, majd még mindig fogva tartva a tekintetét belekortyolok a borba. Lehunyom a szememet, halkan cuppantok és élvezem a bor csodás ízét. | |
| Tárgy: Re: Verinol 2013-10-16, 9:47 pm | |
| Nagyon izgató ez az elf lányka, Balál valójában egy porcikájával sem kíván elszakadni tőle pár óra múlva. Pedig jobb, ha kiveri a fejéből. Különben is akinek ilyen különleges hölgyek kedvessége adatott meg, mint például Elli a sárkánylány, az örüljön, együgyű alak létére, hogy egyáltalán rávethette a szemét ezekre a vörös szépségekre. Nem is értette, minek a párhuzam Ellivel, olyan rég volt már, talán a rőt hajszín ami mételyezi? Vagy ez a karakán kiállás, akaratosság, intelligencia? Mi, mi mi? És hogy jön ide Elli... Mikor itt van ez a hús vér lány, akinek oly kellemes az érintése. És akkor mit is akar? Hiszen indulnia kell! Az óhaja épp csak elhangzott, Merillien magáévá teszi és mielőtt Balál annyit mondana, hogy kukk, már a pultnál is van vele és leadja a rendelést. Reng a csípője, jó volna megérinteni, esetleg magához vonni.A fogadó fülledtségét is feledteti a vadásszal. Merilien bort tölt, muszáj lesz innia vele pár kortyot még indulás előtt. A karanát még be sem csomagolta... akkora volt a jövés-menés az éjjel a folyosókon, hogy jobbnak látta a párnája mellé tenni. Párna... olyan ritka így pihenni, még egyszer élvezni kéne ahogy a tollal vastagon kitömve szinte körülölel...honnan ez a nosztalgikus érzelem? Elveszi a poharat és koccintanak. - Nem.. nem igen tudom kifejezni, hogy én mennyire ...- őszintén szól, pedig mit sem tud a tündéről. A vérelfekről pedig olyan legendák keringenek, hogy jobb velük óvakodni. Dehát Balál sosem volt túl óvatos, csupán eléggé. Szélesen kivillantotta fehér fogsorát e gondolatra. - Egészségedre Merillien! Láttam a kereskedelem megindulása érdekfeszítő volt számodra. vagy talán az utazás gondolata... Vadalanra? Melyik izgalmasabb? Miért is nem bírja megállni ezt a kérdést? Ragyogó szemek kapaszkodtak a tekintetébe, talán azért? | |
| | | Adria Belorian
Hozzászólások száma : 79 Életkor : 34 Munkahely : a nagyvilág
| Tárgy: Re: Verinol 2013-10-20, 6:45 am | |
| [Sárkánylesen – Balál és Cloud után]
*Nagyon úgy tűnt, hogy Adria arra a jellemzésre hajt amit korábban említett Balálnak a neki való társról. Még ki sem hűlt a helye Középvidék fogadójában s már a nyugati szélen találta magát. Persze nem volt ilyen egyszerű és az eltelt időre vonatkozó megjegyzés is költői túlzás, de eszébe sem jutott, hogy bárhol tovább időzzön két-három napnál. Muszáj volt egy sárkányt találnia, vagy kettőt, esetleg egy egész…csordát, gulyát, csapatot, közösséget….a fene sem tudja hogy hívják magukat ha együtt vannak. Az is lehet, hogy nincsenek együtt. Fogalma sem volt, hogy a sárkányok mennyire magányos lények vagy sem. Elhatározta, hogy addig megy amíg nem talál egyet. A suhanc azt mondta, a közelben van egy város és lám máris látja messziről az égig nyúló tornyokat. Csodás kilátás lehet a tetejéről, talán felmehet oda, mindig is vágyott egy toronyszobából körültekinteni, de hát a magafajta szürke kis egereket nem engedik fel a vár tornyába. Még az előtérbe se nagyon. Az út során nem panaszkodhatott, gazdag földeken ment keresztül, volt elég apróvad amit elejthetett, hatalmas mező Fellának legelni és édes vizű patakok, hogy szomjukat oltsák. Kancája vígan kocogott az úton nyergében kedvenc terhével míg Adria meg nem állította kissé távolabb a vártól. Még világos volt és ki akarta használni az időt a szabadban. Estére majd behúzódik és szállást keres, vagy nem. Még nem döntötte el, persze minden bizonnyal biztonságosabb lenne a várfalakon belül, és kényelmesebb is végre ágyban aludni a puha moha helyett, mely között némi gyökérzet is lapult. Keresett egy megfelelően eldugott zugot az út mentén a fák között. A barna, nyúlánk törzsek nem túl sűrűn álltak egymástól, így volt hely bőven de a köztük lévő bokrok azért némileg eltakarták az úttól. A vár épp csak látótávolságban volt tőle, pihenő után egy kis vágtával azért még odaér kapuzárás előtt ha nagyon akar. Lenyergelte a hollófekete kancát, a nyeregtáskából adott neki egy fél almát, a másik felét pedig megtartotta magának. A nyerget egy öles fa törzsének támasztotta, azt használta párnának, maga alá pedig kihajtogatta a takaróját. Jó volt kicsit vízszintesen is kinyújtózni, még a legtöbbet megélt lovas fenekének is szüksége van némi pihenőre, Adriáé egészen elzsibbadt mostanra. A fák ágai között fürkészte az ég apró kis darabjait s közben a fél almát majszolta. Fella néhány lépésnyi távolságban tőle harapdált amit talált. Szellő csiklandozta a vállait, nem fázott a farkas szőrme ami mellényének szegélyére volt varrva kellemesen melengette, blúza sem vékony selyemből készült hanem strapabíró, fényes szürke anyagból, melynek széleit virágminták díszítették. Barna nadrágjának belső oldala bőrrel volt megerősítve, hogy ne kopjon el a nyeregtől. Csizmáját még azelőtt rúgta le magáról, hogy kényelmesen elfészkelte volna magát a takarón. Egyik lábát átvetette a másikon és élvezte az életet.*
| |
| Tárgy: Re: Verinol 2013-10-22, 1:51 pm | |
| Balál A fogadóba érkezvén hamar leadom a rendelést és tény, hogy az a célom, hogy minél tovább itt tartsam ezt a jó kiállású férfit. Tetszik a megjelenése, ez nem vitás és biztos vagyok benne, hogy én is tetszem neki. Így hát ki is használom a természet adta adottságaimat, és lassan közelebb csúszok a székemmel hozzá, és úgy koccintunk a borral, amiből egy kancsóval hozattam. A bor édes, és finom, lágyan csúszik le a torkomon, és telt ajkammal halkan cuppantok egyet, kiélvezvén az utolsó finom zamatát is a bornak. Még a szememet is lehunyom, hogy aztán tüzes pillantással nézzek a férfire, aki szintén iszogatja a bort. Igyekszem nem feltűnően csinálni ezt a csábítgatás dolgot, hiszen nem akarom, hogy Balál hamar rájöjjön, hogy mi is a célom. No meg... Ha nem is kísér el és nem is mond el többet Vadalanról, akkor is lehet vele egy kellemes éjszakám, mielőtt útnak indulok. Teljesen megfelel... Az őszinte vallomására egy pajkos mosoly jelenik meg az arcomon és halkan felnevetek. Talán máris sikerült megbabonáznom a férfit? Helyes! A kérdésére elgondolkozom és mélyen a szemébe nézek. - Nem is tudom... De nem a szép ruhák, a szebbnél szebb ékszerek és ilyesmik vonzzanak. - mosolyodom el és kicsit oldalra döntöm a fejemet, hosszú, vörös hajam a vállamról előre omlik. - Inkább a vadalani tudás, a furcsa nép ismerete. - jelentem ki határozottan, komoly arccal. - A mágiájuk, a varázslataik és a tudásuk. Igen, azt hiszem ez az, ami arra a különleges, Új Világra vonzz. - hosszítom meg kicsit a mondandómat és kíváncsian figyelem Balál reakcióját a mágia témára. - De... Ha jól veszem ki a szavadból, igen sokat tudsz erről a furcsa világról. Talán már voltál odaát? Talán onnan jöttél? - csillan fel kíváncsian a szemem és szinte arra csábítom a férfit, hogy meséljen. | |
| Tárgy: Re: Verinol 2013-10-24, 8:11 am | |
| Merillien valóban okos és érdeklődő teremtésnek bizonyul. Balál eddig nem csalódott, izgalmas külleme és az enyhe mágia elbájolja. Azon sem lepődik meg, hogy a mágia áramlása ellenére vonzódik a lányhoz, hiszen elf szépségről van szó, a bűvereje pedig nyilvánvaló. Ha neki lenne, bizton ő is élne vele. Van valami izgalmas abban is, hogy ráadásul vérelf a lányka. Kicsit hagyja, hogy körbeudvarolja őt a vadalanokról szerzett tapasztalataiért, olyan érzékien csinálja, hogy a mágusnak kevés löket kellene, hogy akár most azonnal kézen ragadja és kirohanjon vele a városból, mert a természet lágy ölén megölelni egy igazi tüzes menyecskét mindennél többet ér. Gyűlöli a fogadókat, rég elintézte már, amiért betért ide, de eddig ez eszébe sem jutott Merillien mellett. Ezen az erdei szépségen kívül a világon semmi nem marasztalja, ez az érzés viszont a zsigereiig hatol. Ahogy az ajka sarkába lesiklik egy cseppnyi vörös bor, ahogy jóízűen cuppant, ahogy érezhetően izgatottan lüktet az a meleg vér az ereiben, mit érdekli Balált, hogy talán éppen annyira a kíváncsiságnak is szól, mint a vágynak. Annál izgalmasabb, mert pezsgőn felforrósítja a vadász vérét is. - Vadalanban... Igen, valóban voltam ott.- Feleli végre, erőt véve fokozódó feszültségén, majd leveszi a kabátot a hátáról és egyik szék hátára dobja. A mosolyt már erőltetnie sem kell, kellemes érzések hatalmasodnak el rajta.- Mondom, sokat tudnék mesélni arról a világról. Nem tartom magam jó emberismerőnek, se nagy regélőnek, de amit láttam az ott élőkből szíves örömmel megosztanám... csakhogy evés után indulni készülök, mint tudod. Itt kell hagynom ezt a partot, ezt a várost. Ha ma nem teszem meg, akkor ki tudja meddig ragadok itt és éppen Vadalan az, amitől ténylegesen el akarok végre szakadni. A Tűz Vihart akarom kiverni a fejemből. Naponta többször élem át, mint kéne újra, meg újra! Sok ez az én öreg lelkemnek. Nem is tudom, mi segítene visszarázódni, valóban hazatérni?! Nem tudom, jót tesz-e ha mesélek neked az élményeimről...Őszintén szólva, terajtad kívül nincs semmi ami a városban tartson. Minden porcikám irtózik a helytől, a fogadótól, a tömegtől... A természet embere vagyok, egyáltalán nem érzem itt jól magam. A puha ágy az egyetlen, ami észak-nyugatról visszatérve ide csábító lehet még. A hideg és a fagy szinte kiveszi az életerőt az emberből, legyen akármilyen kemény élethez szokva s megérinti a vágy egy bélelt ágy után. Igazából ez a vágyam meg már beteljesült az elmúlt néhány napban, míg elintéztem itt a dolgom s lábadoztam kalandom után egy másik mágussal.- Ezt az utolsó két szót olyan visszafogott indulattal ejtette ki, hogy csepegett belőle valami irtóztató kegyetlenség és szinte mintha Erónia jeges szele hasított volna egy sávot kettejük közé a levegőbe a mágus szájából. El is hallgatott és inkább betelni képtelen leplezetlenül nézett végig ismét a lányon, nyilvánvalóan éreztetve vele, hogy kívánja megérinteni, de semmi tiszteletlent nem tett, vagy mondott. Elveszve a vörös szemekben hajolt egész közel, mintegy felmelegedni a kellemes archoz. Igazából már rájött, mit várhat el valójában, ahogy a lány kíváncsisága élénkült, úgy jött felszínre a kristályos gondolat. Idejét érezte, hogy kimondja: - Tudod, Merillien, én is roppant mód kíváncsi természetű vagyok ám- mosolygott és nagyon halkan beszélt-. Újabban komoly érdeklődésem alakult ki a különféle népek mágiája iránt, vajon mi az, amit hasznossá tehetek. A vérmágia pedig igazán különleges dolog, ahogy a bájolás is! Úgy érzem, mi ketten tudnánk egymásnak újat mutatni... Mit gondolsz? Valóban lenne elég indokom, hogy itt, vagy a közelben töltsek egy kevés időt még? Hm? | |
| Tárgy: Re: Verinol 2013-10-30, 3:31 pm | |
| Balál Ahogy eszegetünk és iszogatunk, szépen flörtölgetni kezdek a mágussal, hiszen minél több információt szeretnék kiszedni belőle. Minél többet szeretnék megtudni erről az új kontinensről, a népről, a dolgaikról, a mágiájukról. A gondolatra belső mágusom halkan mocorogni kezd, de a flörtölgetésben ő nem vesz részt, így egyelőre még magam ura vagyok. Egyelőre... Szerencsére igen hamar Vadalanra kerül a szó és hamarosan Balál nyelve is megered. Ki tudja, hogy a bortól, vagy a bűverőmtől, de nem is érdekel, csak figyelek, elraktározom minden egyes szavát, minden egyes mondatát, amiben értékes információt leheltek a későbbek folyamán. Látom, hogy mosolyog a férfi és igen kellemesen érzi magát. Ezt mindenképpen a bornak tudom be, hiszen én is érzem az enyhe melegséget a fejemben és a testemben, az arcom is kipirult kicsit. Érzem, hogy a férfi nagy titkokat fog most elárulni nekem, és kicsit folytatva a játékot, közelebb hajolok hozzá, felkönyökölve az asztalra, tökéletes belátást nyújtva a melleimhez. Mikor azonban Balál közli, hogy el akarja hagyni ezt a végvárat és vissza sem akar jönni, ráadásul már holnap, kimeredt, döbbent szemmel pislogok rá és néma "Nem!"-ez kiáltok. Azt hiszem, ez elég egyértelműen kiül az arcomra. - Még ma menni akarsz? - szólalok meg és valami furcsa, hamiskás dallam van a hangomban és egy titokzatos mosoly jelenik meg a szám szegletében. Balál azonban elejt egy fél mondatot, hogy nincs más, csak én, ami itt tarthatná. Helyes! Akkor bizony ezt fogom kihasználni. Észreveszem a furcsa hangsúlya a mágus szónál, amit nem tudok hova tenni, de most jelen pillanatban a legkevésbé sem érdekel, hogy érez Balál a többi mágus iránt.A férfi kicsit közelebb hajol és szavai halkak, ám elf fülem tökéletesen érti minden egyes szavát és kihallom belőle a burkolt célzást is. Lágyan felvonom egyik szemöldökömet és a titokzatos mosoly kicsit szélesedik. Lágyan felemelem a kezemet, majd látszik rajtam, hogy koncentrálok. Hogyha Balál nem védekezik, akkor érezheti, hogy az ő keze is lassan felemelkedik, közelít az enyémhez, majd az ujjaink egymásba fonódnak az asztal lapja fölött. - Az biztos, hogy ÉN tudnék újat mutatni neked... - mondom hasonló hangsúllyal, mint ahogy a férfi az előbb beszélt és szavaim - a titokzatos mosoly miatt - igen csak két értelműen hangzanak. - Ha Te mesélsz, Én mutatok. Rendben? - szólalok meg ismét, majd újra a vérmágiát alkalmazva állítom fel az asztaltól a férfit, vigyorogva a kezébe nyomom a bort, majd néhány perc múlva már egy szoba felé indulunk, az emeletre. | |
| Tárgy: Re: Verinol 2013-11-02, 6:47 am | |
| Minden sejtjében érzi a szépség mágiáját, de már inkább csak vonzza, semmint taszítaná. A lány szinte egész testével kiállt némán, hogy maradjon! Balál biztos benne, hogy betelni sem tudna azzal, amit Merilien mutathat, pláne így elmerülve a kivillanó domborulatai közt, elveszve a bortól, amihez szintén nem szokott. Itt a mágia lenne az utolsó szempont, hacsak nem arról egyezkednének. A mágusnak viszont szüksége van a vérelfek mesterségére az újjászületéshez. Elhessegeti a gondolatot, hogy az érdekeik mekkorát nyomnak latba, hogy kihasználják-e egymás kellemes társaságát. Rég nem volt asszony ilyen hatással rá. Mire összekulcsolódik a tenyerük az asztal fölött, már természetes a heves vérárammal dörömbölő vágy. Megígér mindent, persze! Oly könnyedén, a mesterkéltség utolsó álarcát is levéve egyezik bele, hogy hagyják itt a számára amúgy is terhes növekvő kocsmazajt, mintha mindig is erre a napra készült volna. Lángoló arcának csillogó barna szemeiben ígéreteket, testének mozdulataiban igéző kívánságokat hordozva követi az elf szépséget a szobájába. Ha tehetné, már útközben magához vonná és megölelné. Szaporázza is lépteit. Egy eldugott fordulóban a lány kezével együtt rákulcsolja azt a kezét hátulról a karcsú derékra. Szorosan mögé lép, s beszívja bódító édes illatát. Ha engedi alig érintve alabástrom nyaka bőrét csókot lehel rá. - Elnézést Meri! Túl sok itt a lépcső- suttogja mély baritonján, mint ahogy a szellő borzolja a szunnyadó mezőn a sárguló kalászokat, hogy készüljenek, mert könnyedén, játékosan meg fogja rázni őket, míg elalélva kezei alatt elvesztik minden méltóságukat. | |
| | | Ilián Radomer Congrand Arany sárkány
Hozzászólások száma : 51 Életkor : 925 Munkahely : valahol egy kovácsműhely
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: Verinol 2013-11-02, 9:10 pm | |
| // Adria //
Ilián élete az utóbbi időben egyre mozgalmasabb lett. S hogy ez örömmel, aggodalommal vagy bosszúsággal tölti el még maga sem tudja. A hosszú és igen érdekes beszélgetés után, mely egy kék sárkánnyal történt egy hasonlóan izgalmas kalandban volt része a Déli-dombságon. Információért és talán még több kalandért most nyugatra tart. Ha másra nem, hát arra jó lesz az utazás, hogy néhány megrendelést szerezzen. A hosszú úton, mely Verinolba vezet gyalogosan halad előre. Nem sok minden van nála, fegyver, ruha és némi élelem meg víz. Reméli, hogy a városban hamar talál majd szállást, no meg vacsorát is. Az út mentén áll néhány fa, ami kis árnyékot nyújt a megpihenni vágyónak. Ahogy az arany sárkány közelebb ér hozzá, látja, hogy egy ló legelészik a fák között. A lovast nem veszi észre, ezért mikor odaér az útról lelépve a ló felé közeledik, aki nyilván érez rajta valami nem tetszőt és nyerítve felágaskodik. -Hóó..hóó. Nem akarlak bántani téged. -Óvatosan hátrébb lép, miközben köpenyének csuklyáját a fejére húzza, hátha a lovat különös külseje rémisztette meg. Talán ez így volt, mert a ló kezd megnyugodni, vagy valami egészen más oka van. | |
| | | Adria Belorian
Hozzászólások száma : 79 Életkor : 34 Munkahely : a nagyvilág
| Tárgy: Re: Verinol 2013-11-03, 7:13 am | |
| [Sárkánylesen – Ilián]
*Kellemes időtöltés volt a fa alatt feküdni és csak nézni ki a fejéből. A sok lovaglástól elzsibbadt testét már minden ízében érezte, a fáradtságot egy időre elűzte magából. Fella ide-oda járkált, néha megállt és harapott az elszórt fűcsomókból, néha hozzábaktatott, lehajolt hozzá és megböködte az orrával, belehorkantott az arcába majd ismét odébbállt. Adria ajkai szinte folyamatosan egy révedező mosolyt formáltak, nem tagadhatta mennyire jól és elégedetten érzi magát. A város kapuja nem volt tőlük messze, az idő pedig mintha csak tovább akarta volna nyújtani számára a pihenést, lassan vánszorgott előre. Már egészen elzsongították agyát és figyelmét az erdő megszokott hangjai, a könnyű szellő mozgatta levelek susogása és az ezen kívül megtelepedő csend. Majdnem elaludt, az álom lassan és alattomosan húzta magával, hogy a saját mélyébe zárja, de Fella ideges nyerítése egyetlen pillanat alatt visszarángatta a valóságba. Az adrenalin villámsebesen robbant szét benne, érezte a szájában a fémes ízét miközben a maga mellé fektetett kardra markolt és ugrott fel egyetlen lendülettel, hogy körülnézzen a bokrok takarásából. Halk füttyszóval hívta vissza a kancát, aki ugyan nem nyugodott meg teljesen de nem nyerített és nem ágaskodott az idegen felé, hogy mellső patáival szétzúzza a koponyáját. Elhátrált a lány felé, orrlyukai azonban továbbra is kitágultak és szívta be magában a különös, soha nem érzett illatot ami a férfi felől jött. Adria karddal a kezében lépett ki a bokrok közül, miután csak egyetlen érkezőt sikerült befognia ónix fényű szemeinek kereszttüzébe, noha soha nem becsülte alá ellenfeleit és magát sem túl, úgy gondolta bármilyen szándékai is legyenek a csuklyás idegennek, vele azért csak elbánik. Legalább annyira, hogy időt nyerjenek. Persze csak ha ellenük fordul. Éppúgy lehetett egy ártatlan vándor is mint kegyetlen bérgyilkos. A hangja amivel Fellát próbálta megnyugtatni, cseppet sem volt reszelős és kellemetlen, de olyan sem mint a csorgatott méz. Mivel Adria még nem látott a csuklya árnyékán túl, fel sem tűnt neki a férfi különös arca amit Fella már látott. A kanca egyre csak hátrált szemmel tartva a számára különös jövevényt, Adria pedig várta, hogy odaérjen hozzá. Egy kurta „Üdv!”-el köszönt az idegen felé és oldalra hajtott fejjel próbált a csuklya pereme alá látni.*
| |
| Tárgy: Re: Verinol 2013-11-03, 1:44 pm | |
| Balál
Érzem, hogy a férfi immár csupa tűz, csupa vágy, és magamon is érzem, hogyan pirul ki egyre jobban az arcom, hogyan száguld a forró vér az ereimben, és hogyan jelzi a testem, hogy vágyom a férfi érintésére, a csókjára, hogy az ajkai olyan helyen simítsák végig a bőrömet, ahol nem sok férfi... Lágyan összefűzöm az ujjainkat a vérmágia segítségével, és mélyen a férfi szemébe nézek. Szinte mintha áramot vezetnének minden tagomba, a sejteim vágyért kiáltanak, egyszerre állunk fel, és sebes léptekkel sietünk el a kocsma hangos zajától egy nyugodt, rejtett zugba, a kivett szobámba, mely az emeleten van, az egyik eldugottabb részen. Szeretem a magányt és a nyugalmat, így nem csoda, hogy mindig ilyen helyre kérek szobát. Na, meg ismerem már magamat, hogy kelleni is szokott ez a fajta nyugalom. Szorosan vonva magam után a férfit szinte felszáguldunk a szobák felé és elkapom az egyik felszolgáló lány mosolyát, aki tudja, sejti, hogy hova is rohanunk mi ketten. A lépcsőket magunk mögött hagyva Balál az egyik eldugottabb sarokban a derekamra teszi a kezét, úgy húz közelebb magához, hogy lágy csókot leheljen a nyakamba, simogassa forró leheletével az amúgy is felforrósodott bőrömet. Ahol megérint, mintha égne a bőröm. Hangos sóhajjal mosolyodom el, majd lágyan megfogom a férfi kezét és szembe fordulok vele. Lágyan végigsimítok arcán, nyakán, mellkasán, majd az ágyékán is, egy titokzatos, pajkos mosollyal csókot lopva, és megindulok a hosszú folyosón. Lépteim ruganyosak, szinte hangtalanul koppan a csizmám a padlón, és hamarosan kulcszörgés, majd ajtónyitódás hallatszik. Mire a férfi odaér, az ágyon fekszem, csábosan mosolyogva és hívogatóan intek a kezemmel.
/ / Folyt. köv. +18! // | |
| Tárgy: Re: Verinol 2013-11-04, 10:15 pm | |
| Szeptember - novemberi küldetés - 4. Szabadulás Hideget érzek és valami keményet. Nem akarom még kinyitni a szememet, egyszerűen annyira jó itt feküdni. Csak fázom. Nagyon. Ismét kiráz a hideg, és lassan a hátamra fordulok. Halk szisszenés csúszik ki a fogaim közül, majd sóhajtok egyet. Lassan kinyitom a szememet és furcsa fénycsíkot látok. Ezzel egy időben konstatálom, hogy még mindig fázom, hogy valami hideg, kemény valamin fekszek, és hogyha megmozdítom a fejemet, eszméletlenül hasogatni kezd. Mintha valaki kalapáccsal ütögetné. Ismét sóhajtok egyet, lehunyom a szememet, majd oldalra fordulok. Ami nem túl jó ötlet, ugyanis leesek a priccsről és a még hidegebb kőre esek. Feljajdulok és a fejemhez kapok. - A francba! - morgom és megpróbálok felülni, de érzem, hogy szédülök. Rettenetesen. Lépteket hallok, majd valami kongó hang üti meg a fülemet. Felnézek és most nézek körbe először a helyen, ahol vagyok. Egy apró fogda, ahol egy zsák szalmaágy van, egy tál víz, valami híg lötty, ami az ételt szolgálhatja, valamint rácsok. Vastag, fém rácsok, ahol egy nagy darab férfi áll és engem néz. Uramisten, hol vagyok?
| |
| Tárgy: Re: Verinol 2013-11-04, 10:16 pm | |
|
Szeptember - novemberi küldetés - 4. Szabadulás A tekintetünk találkozik, és a férf ajka furcsa, titokzatos vigyorra húzódik. Szép ívű szemöldököm felszökik és úgy meredek vissza a férfira. - Felébredtünk, virágszálam? - nyájas a hangja, majd megnyalja nyelvével az ajkát, engem pedig kiráz a hideg. Ki ez a férfi, mit akar tőlem és hol a francban vagyok? - Ki maga? - vágom oda a szavakat, és igyekszem nem elszédülni. - És hol vagyok? Hogy kerültem ebbe a fogdába? - a hangom egyre határozotabban cseng, és úgy érzem, hogy lassan talán fel is tudok állni. Belekapaszkodom a zsákba, és a falnak támaszkodva lábra tornászom magam. Enyhén megszédülök, de ha nem mozgok, akkor meg tudok állni egyenesen. Ami előny, hiszen elég kínos lenne a férfi előtt összeesni. - Ilyenek ezek a másnapok, drága Merilien! - suttogja gúnyosan a férfi a szavakat, majd ott hagy, végig kongatva a rácsokat, amitől ismét hasogatni kezd a fejem elég erőteljesen. Érzem, hogy szédülni kezdek, lerogyok a zsákra és kiadom magamból azt, ami a gyomromban van. Nem sok minden marad benne, és sejtem, hogy ami kijön, az sem étel lehet, hanem bor. Sor bor… Uramisten, mi a franc történt velem?
| |
| Tárgy: Re: Verinol 2013-11-04, 10:17 pm | |
|
Szeptember - novemberi küldetés - 4. Szabadulás Elfekszem a zsákon, és igyekszem mély levegőt venni, hogy megnyugodjon a gyomrom. Ez persze nem sokat segít, hiszen a fogda dohos és elég büdös is van. Sejtem, hogy a közeli cellákból is átér ide az ürülék és esetleg a többi másnapos hányásának szaga. Ismét érzem, hogy felfordul a gyomrom, de már nem tud kijönni belőle semmi. Undorodom magamtól, a szagomtól, és attól, amit kiadtam magamból. A tál vízért nyúlok és nagyot kortyolok belőle, majd a fejemre öntöm a maradékot. Felfrissít a hideg víz, és érzem, ahogy nő az erő a tagjaimban. Immár szédülés nélkül fel tudok állni. Az ablakhoz lépek és kinézek rajta. Egy sziklaszirten lehet a fogda, ugyanis nagy sziklákat és a tengert látom. Elgondolkozom, hogy hol is lehetek. AZ biztos, hogy még Verinol-ban vagyok. De hogy kerültem a fogdába? Mit csináltam? Visszaülök a kényelmetlen zsákra és igyekszem erőltetni az agyamat - egyelőre sikertelenül. Néhány emlékfoszlány rémlik, hogy néhány férfi odaült hozzám, borral kínáltak, és megpróbáltak elcsábítani. Talán a figyelmem lankadt el, vagy a bortól részegültem meg? Nem tudom, de az is rémlik, hogy néhány orrot betörtem. És… Bevillan egy olyan emlék kép, hogy egy férfit szegeztem oda a falhoz az egyik tőrömmel. A kezembe temetem a fejemet és igyekszem megnyugodni. Valahogy ki kell jutnom innen!
| |
| Tárgy: Re: Verinol 2013-11-04, 10:18 pm | |
|
Szeptember - novemberi küldetés - 4. Szabadulás Ismét lépteket hallok, és az őr tér vissza. Megint megkongatja a vasrácsot, mire a fogamat csikorgatom. - Ezt ne csináld! - szűröm a szavakat a fogaim között, miközben dühös pillantást vetek a férfire. A férfi gonoszul elvigyorodik, majd ismét odaütöget a botot a vasrácshoz. - Hogy mit mondtál? - pofátlanul, széles vigyorral néz rá, majd körbenéz a folyosón. - Tudod, szabad bejárásom van a rabokhoz. Simán bemehetnék hozzád, leteperhetnélek, és magamévá tehetnélek. Igen szép kis elf vagy. - nyalja meg ismét a férfi az ajkait és mohó, éhes tekintettel mér végig. Elfintorodom, de úgy gondolom, hogy talán ezt még ki is használhatom. Beletúrok a hajamba és ringó csípővel kicsit közelebb sétálok a férfihez, épp annyira, hogy ne érhessen el. - Talán a szabadságomért cserébe meg is engedném… - suttogom csábosan a szavakat és szempillámat rezegtetve nézek a férfire. Látom, hogy éhes, mohó tekintete a mellemet vizslatja. Lassan még közelebb sétálok hozzá, majd végigsimítok a mellemet. - Szeretnéd? - súgom a szavakat, a férfi pedig lassan bólint egyet. - Gyere közelebb! - nyújtja be a kezét a rácson. - A-a! - csóválom meg a fejemet nevetve, és igyekszem elfojtani azt a fintort, hiszen a fejem még mindig fáj. - Be kell jönnöd érte…
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Verinol | |
| |
| | | | Verinol | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|