LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma

Kezdőlaphttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

Középvidék

Go down 
+47
Nie
Raven Back
Elonar
Valturaan
Hossin
Lysanor Eweny
Alamaise
Quverdinmia N'Alghir
Kockázó
Kalandmester
Jeremy Talbot
Daxa Lavenir
Regélő
Tom Lorneas Nightwalker
Feline Eryneth N'Ardes
Aldo Barras
Mia Ruton
Fela Husani
Sol
Moozen
Aranyszirom Amrita
Veron
Gomora
Trintorin
Ilsette Zinthe
Adria Belorian
Vogon Beebebrox
Wyerre von Morhan
Xerar
Nawarean
Darthys Indoril
Marius Dior
Balál Tangeran
Silarona
Alvor Freyr Ottar
Sou
Formenya Hyalma
Onoria
Arash N'gobo
Fatima Ferses
Lothár Von Falkenhausen
Raman
Gylnar Radek
Randalor Arthan
Kain Namelyr
Thalion Órëa
Mesélő
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 37  Next
SzerzőÜzenet
Nawarean

Nawarean

Hozzászólások száma : 1461
Életkor : 31

Character sheet
Nép: Emberek

Középvidék - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-08-19, 11:45 pm

* A lány ugy tesz ahogy azt mondom neki viszont szemei dacosak, s máris ontja rám a harmónia buborékokat. Megmozdítom a pengét felfelé egészen alkapcsa aljáig. Majd a pénzes zacskóra pillantok, majd vissza a nőre.
- Annyira... Szánalmas... ahogy mindannyiótok azt hiszi az a csilingelő akármi ott a zsebében értéket képez. Az igazi kincsed a kardom végén van, ott ahol szíved oly hevesen pumpálja a vért. Egyetlen vágás csupán és huss az egyetlen igaz kincsed már Dremer birtokolja.... Ezt jegyezd meg s vésd bele elmédbe.
* Lassan elhúzom a kardot a lány nyaka mellől. Viszont az kezemben marad.
- Hogy hívnak hegyesfülű?
* Nézek végig rajta, ahozz képest eleg formás kislány. Lábamat eközben fegyverére helyezem, Nehogy még a végén valami botorságba kezdjen. Szemeimet viszont rajta tartom pont úgy ahogy kis tehenét is figyelem.
Vissza az elejére Go down
Daxa Lavenir
Zöld elf
Daxa Lavenir

Hozzászólások száma : 372
Életkor : 186
Munkahely : Idomár

Character sheet
Nép: Elfek

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-08-20, 4:50 pm

Annak ellenére, hogy nem mozdultam, a férfi feljebb húzza a pengéjét a torkomon. Kicsit tartok tőle, de félni nem félek. Ha meg akart volna ölni,  már rég megtehette volna. Szavaimra megvetően válaszol. Hát honnan tudhattam volna, hogy nem egy közönséges rabló, aki a pénzem akarja? Végül leengedi a kardját, de el nem teszi, a lábával lándzsámra lép, hogy ne tudjam felvenni. Előre látó.
- Daxa a nevem. - Félelem röviden. Közben elmerengek azon, vajon miért kímélte meg az életem, ha nem a pénz kell neki? A kront irányítani nem fogja tudni... Nekem másom nincs. Bár a méregtése nem túl biztató, még sem kérdezek. Most ő irányít.

A hozzászólást Daxa Lavenir összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-08-20, 8:21 pm-kor.
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-08-20, 5:03 pm

*Halk neszeket hallok a hátam mögül, valószínűleg megtaláltam azt mit keresek. Jobban mondva ők találtak meg minket. Hátra tekintek, érkezésemet elvileg már várják. Kardom vissza csúsztatom hüvelyébe, lábamat leveszem a fegyverről majd lábam segítségével feldobom azt s kezemmel elkapom. Hegyét a földbe állítom. Végig mérem a lányt, s halkan megszólalok.
- Szeretném látni.... mit tud az a tehén...
*Hajolok közelebb kicsit, s oda súgom.
- Hallod őket? Nincsenek messze... engem keresnek... Talán hárman vagy négyen vannak...
*Húzódom el a lánytól.
- Ereszd rájuk...
*Démoni mosolyom előkerült, s be kell vallanom ez az első eset, hogy látok tehénen gatyát. Bár ez inkább harci páncél viszont mulattságosnak tartom.
Daxa Lavenir
Zöld elf
Daxa Lavenir

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-08-20, 8:44 pm

A neszeket én is hallom, ámbár a másik irányból, mint ahonnan jöttem. A fák közé pillantok, majd vissza a férfire, ahogy felveszi a lándzsát, majd a földbe szúrja. Egyenlőre nem nyúlok oda érte, mert kicsit közelebb hajolva kezd súgni nekem valamit. Homlok ráncolva hallgatom meg "kívánságát", s figyelem meg gonosz mosolyát. Cseppet sem biztató, sőt. Az ilyen emberből azt is kinézem, hogy hazudik. De miben? Abban, hogy őt keresik? Hogy hányan keresik? Hogy egyáltalán keresik? Vagy mindenben? Egy biztos, nem lehetek semmiben ténylegesen biztos.
- Nem támadok meg vaktában akárkit, senki "parancsára". Különben meg ha látni akarod, mit tud, ahhoz nyílt terep kell. A kron nem erdei harcra termett, ahhoz inkább farkasok kellenek, akik gyorsan és agilisen tudnak a fák között szaladni, be tudják keríteni az ellenséget és lesből tudnak támadni. A kron nem tud elég lendületet venni ilyen helyen, nem tud fordulni, sem öklelni. Különben meg minek támadnám meg azokat, akik utánad kutatnak? Tán tettél ellenük valamit, hogy megakarod őket öletni? - kérdezem cseppet sem együttműködően.
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-08-21, 12:47 pm

* Emelem fel kezem, már a farkasos résznél, csendre intve a lányt. Megingatom fejemet, majd mélyet lélegzem s halkan megszólalok.
- Daxa... S ha a saját életed a tét? Akkor megteszed? Nos...
* Fordítok hátat a lánynak majd az erdő felé nézek. Egyre Közelebb érnek. S egyikőjük feltűnik szemem előtt majd megtorpannak, hallom ahogy beszélnek egymással.
- Ez Hossin?
- Nem tudom a leírás alapján ő az... Vörös szempár fehér haj.
* Elvigyorodok, majd karjaimat össze fonom, s az erdő felé intézem szavaimat.
- Lépj elő ha már rólam beszélsz ember...
* S két ember lép ki a fák közül. S én enyhén előre dőlök, miképpen ők is ezt teszik.
- Üdvözöllek Hossin, már vártunk rád.
- Hirem hamarabb jött mint jómagam nem igaz?
- Valahogy úgy, ki ez a lány?
- Nem tudom,- felelek rá - itt láttam először.
- Mi az!? Egy tehén páncélban!
* Vissza tekintek vállam fölött. S meg is vonom azokat.
- Nem tudom de engem is érdekel. Viszont vissza a tárgyra hol a vezetőtök?
* Egymásra néznek.
- Amíg az idegen hallja nem fedjük fel a tábort.
- Ezesetben... Tegyetek ellene hogy ne hallja...
* Kardok kerülnek elő, s én magam ellépek a lány elől fegyverét ott hagyva neki.
- Megvárjalak titeket?
* Kerülnek ki két felől s én megfordulok, talán most a lány majd beindul s az allatkája is.
- Ha az életed múlik rajta nem igaz...? Daxa...
*Kérdezem vigyorogva a lánytól.
Daxa Lavenir
Zöld elf
Daxa Lavenir

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-08-21, 2:42 pm

Úgy tűnik, magyarázatom annyira nem érdekli, bár nem is baj.. Sikerült annyira kihúznom az időt, hogy megpillantsam azt a két fegyveres férfit, akik közeledtek. Amint meglátnak minket, megtorpannak, s beszélni kezdenek egymásnak. Ezáltal ki is derül, ki ez a férfi előttem, mert láthatóan ő róla beszéltek, s szól is nekik, hogy jöjjenek elő. Nem úgy tűnik, mintha ellenségek lennének.. De valamiért ez a "Hossin" még is csak rájuk akart uszítani, bár most így fordítva. Nem tudom, hogy őket, vagy engem tenne próbára, de ez eléggé idegesítő. Még is kinek képzeli magát, hogy életekkel játszhat? A másik meg, hogy nem mérték fel a helyzetet.. Először is rettentő butáknak kell lenniük, ha nem ismernek fel egy bikát és tehénnek nevezik. A különbséget tetézi, hogy kétszer, háromszor nagyobb bármelyik lanuriai "tehénnél" de mindegy. Az ő gondjuk lesz lassan, hisz fegyvert rántanak a vörös szemű férfi "parancsára". Így vagy úgy, de harcolnom kell, sajnos. Egy gyilkos pillantást küldök a rám vigyorgó alak felé, majd kikapom a földből a lándzsát és ajkaim, nyelvem és fogaim segítségével madárhangot adok ki, bár kicsit másképp, mélyebben, más ütemben. A hang hallatára Arakh'is felbődül, kaparni kezdi az avart, s egy erős oldalirányú mozdulattal bele öklel a mellette lévő fába, amelynek oldalát annyira behorpasztja, hogy az recsegve dől ki, rézsútosan szembe velünk. A felém közeledő férfi, ha nem ügyes és elég gyors, akkor a fa könnyedén ráeshet. Ha sikerült elugrania, hát velem találja szemben magát, ugyan is egy kis lendületvétel után, a kidőlt fa levelein keresztül támadok rá. Arakh'is továbbra sem mozdul, amíg a közelébe nem megy valaki.
Ha a másik férfi még is ő rá összpontosítana, ahelyett, hogy "parancs" szerint engem ölne meg, pórul jár: a bika körbe fordulva rúg és öklel, a közelében lévőket elsodorja, felökleli, vagy megrúgja. Alá kerülni nagy eséllyel végzetes, hiszen ha 1.3tonna tapos rád, nagy eséllyel mint egy buborék, úgy pukkan ki fejed, csontod. Páncélja habár nem vastag, a forgolódás által könnyen lepattanhat róla a kard.
Amennyiben mind a két férfi rám támad, igyekszem tartani a távolságot lándzsám forgatásával, annak végeivel viszek be ütéseket és szúrásokat, illetve kavarom fel az avart a földről, hogy a szemükbe sodorhassam. Nem félek rúgni, vagy ütni se, ha még is a közelembe érnének. Mozgásom akrobatikus és agilis, kihasználom a környezetem adta lehetőségeket: ágakat, a kidöntött fát, az avart. Ha nem vigyáznak, akár még Arakh'is elé is lökhetem őket, ő pedig nem lesz rest azonnal szarvait bele állítani az illetőbe.
Sou
Fehér sárkány
Sou

Hozzászólások száma : 772
Életkor : 74
Munkahely : ahol az érzésgombolyagok zárt ketrecének a kulcsa rejtezik.

Character sheet
Nép: Sárkányok

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-08-21, 5:47 pm

// Regélő - időn túli Smile remélem jót pihentél //

A látvány, ami elé tárul borzalmas. A megannyi mély barázdában húzódó sebhely láttán a hideg fut végig tagjain és hiába látja, valahogy akkor is hihetetlennek tűnik, hogy ilyen pusztítást túlélhet bárki is. Ezmot azonban mozgott, ha ilyen rozoga is, de ellátta testét, élt. A gondolatai még sem a sajnálat és az iszonyatos látvány keltette részvét felé terelődtek, bánta is a bűntudat egy ritka árnyalatával, hogy ilyen csak futólag is felmerülhetett benne. Életben hagyták, a puszta véletlen nem lehetett elég. De miért? Hogy az árulók árulója lehessen? Elfordította a fejét, lehunyva szemét próbált megszabadulni kártékony gondolataitól, mer hiába a pengeéles modora az öregnek, ezt nem akarta róla még csak feltételezni sem. Végül az elhangzó kérdésre röppentek tova, de talán nem túl messzire. Megrezzent, de minden magabiztosságával megrázta a fejét.
- Nem köszönöm. Sosem kedveltem az ilyesfajta húst. – adott teljes választ, a végén csak úgy megvonva a vállát is. Amíg nem létszükség addig békén hagyja a gazdák jószágait, meg, ha már azon múlik, inkább fog valami vad szárnyast, vagy nyulat, esetleg megpróbálkozik egy szarvas elejtésével úgy, ahogy azt Kaintól látta. Pillantása azonban inkább a rendelkezésére álló maradék helyet felmérni. A kis rejtekhely két sárkánynak talán már tényleg kicsi lenne. Azonban jobban megnézve, talált rá lehetőséget, hogy elférjen a kék sárkány roncs alakja mellett Még is tétovázott, talán Ezmot csak az étkezéshez öltötte fel ezt az alakját, de Sou pedig már túlságosan régen nyújtóztathatta ki a tagjait. Vágyott már egy kis sárkánylétre. Alkalmasabb helyet biztos találtak volna, de miért is rendelkezik az illúziókeltés igen erős alapjaival, ha nem használja őket?
Kellő erővel lökte el magát a fától, ügyesen választva ki érkezésének helyét, ami távolabb esett Ezmottól, de még is a bokros fák gyűrűjében maradt. Könnyeden négy mancsra érkezett, kissé megbontott szárnyait rögvest törzséhez simítva. Jól esően rázta meg magát, fellazítva hosszúra nőtt sörényét, ami így könnyedén verte nyaka mindkét oldalát. Ezmot felé pillantott, majd egy fél lépéssel egy bokor ágait is odébb parancsolva leheveredett, némileg kinyúlva a földön. Szemtelenül egészségesnek és sértetlennek nézett ki, ami heg díszelgett rajta, az nem volt több mint pikkelyein a kék árnyalatának jelenléte, azaz, alig felelhető gyöngyház cirádás pikkelyeken.
- Jobban érzem magam így, egy sárkány közelében. – hajtotta fejét kinyújtott mancsaira. Túl egyszerű és talán túl emberi lett volna csak úgy, egyszerűen bocsánatot kérni, már ha egyáltalán kellett volna valami miatt. Persze ekkor Sou már tudta, hogy meg akarja kérdezni, hogy ki művelte ezt Ezmottal, de szorosan összezárva a száját igyekezett magába fojtani az igen csak illetlen kérdést. Azonban, talán a félelem, amit éreznie kéne, mert könnyen ő is így végezheti, nem találta meg. Egy gyöngysárkány nem olyan erős, mint a többi sárkány. Lehet, eredetükből adódik a különbség, talán más miatt lettek mások. Mert még csak meg sem kéne nyomorítani, elég, ha bezárnák egy sötét lyukba és nem kellene sokat várni, hogy annak a veremnek az alján ne találjanak mást, csak egy bánatos fényű igazgyöngyöt.
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-08-21, 8:42 pm

*Csak nézem a csatát, messziről össze font karokkal. A fának dőlök s kissé unottan nézem a hadakozást. Persze tetszik a parádé amit előadnak viszont kicsit kezdem már unni. S időm is véges nem szeretek sokáig távol lenni, ki tudja mi történhet egyetlen nap alatt.
- Na mi lesz már a végén nekem kell befejeznem?
*A gyorsak táncában a fatörzsre suhanok. S leguggolok onnan nézem a csatát. S még a két életben lévő emberre pillantok.
- Rendben elég volt... Egyszer majd úgyis szembe kerülök vele... és akkor majd...
*Leugrok a faágról pengék kerülnek elő, mindkét oldalra néznek,egy a lány felé s egy a két rabló felé. A két férfi rögvest leengedi a kardját, s én is így teszek feléjük, tekintetem a lányra vezetem.
- Egyszer majd... szolga leszel... rabláncon s mikor eljön az idő... eledel...
Regélő

Regélő

Hozzászólások száma : 335

Character sheet
Nép:

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-08-21, 10:45 pm

//Sou//

*Az öreg pillantása értőn állapodik meg rajta.*
- Az én helyzetemben nem válogathat a sárkány. Azt eszi, amit el tud ejteni.
*Az öreg sárkányon a sor, hogy láthassa, bizony ez a fehér sárkány nem északról, Eronia jéggel borított szigetéről származik. Ez valami más, s hogy egészen biztos lehessen benne, a fellebbenő sörény még inkább árulkodik neki.*
~Gyöngysárkány….~
*A vér elborítja száját, jólesőn nyeli, s tépi kevés fogával a húst.
Az inak reccsenése, az izmok szakadása kedvelt zenét szolgáltat a vacsorához.
Nem reagál a kölyöksárkány szavaira. Mit is mondhatna, hogy neki már így sem, úgy sem kényelmes?
Nehezen állíthatná, hogy kétlábú formában szeret lenni. Sohasem szeretett.
Sárkányként igen, de ebben a testben már kín neki minden átélt nap.
A némaságot csak az evés zajai törik meg.
Ezmot nem tölti idejét azzal, hogy tüzet gyújtson, nyúzzon, vágjon, fűszerezzen, süssön.
Ahogy az istenek teremtették, úgy fogyasztja kétlábú rituálék helyett a húst.
Több időbe telik ezzel a testtel, a törött karmokkal, a fogatlan szájjal megenni, de azért csak elfogy.
Nem szép látvány, ami maradt, egy valaha dicső ragadozó mócsingos prédája.*
- Ha sárkánynak lehet egyáltalán hívni még…
*Jegyzi meg válaszképpen. Mégis könnyebb így pihennie, s ha ránéz testére egy kétlábú, még így is a bestiát, az égi fenevadat látja benne, s nem a nyomorékot.*
- Nem hittem, hogy léteznek még a fajtádból….
*Jegyzi meg, mikor leheveredik a fű hűvösére. Gyomra telve, egy darabig ez a test most bírni fogja. Nem repül, sokat nem is mozog vele, nincs szüksége annyi energiára.
Hideg szemei a fehér sárkányt veszik szemügyre.*
Daxa Lavenir
Zöld elf
Daxa Lavenir

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-08-22, 7:07 pm

// Nawa //

Kitartóan tartottam magam a két harcos ellen és inkább hárítottam, mint támadtam. Ennek eredményeként perceken keresztül csak "kerülgettük" egymást. A Hossin nevű férfi meg is unja és közénk ugrik, kivont karddal. Szavaira szinte rávicsorgok.
- Nem ma jött el se szolgaságom, se halálom ideje. De még annyit elárulhatnál, miért vagy ily ellenséges? Nem elég a kialakuló háború? - Kérdem értetlenül figyelve a három férfit, bár úgy sejtem, ők pont abba a kategóriába esnek, akik általában hasznot húznak a csatákból és gyilkosságokból.
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-08-23, 7:09 pm

* Végig mérem a lányt ahogy kezeiben tartja fegyverét. A beallását, a lábait keresem azt a pontot ahol a legsebezhetőbb. Hátrébb lépek kereken három lépéssel. Kardom még mindíg a lányt célozza, majd halkan megszólalok.
- Háború? Miféle háborút emlegetsz? Ez nem háború lesz hanem mészárlás... Adok egy kis ízelítőt azokból a démoni erőből amivel majd szembe kell szállnod ha a tieid mellett maradsz.
* Még mindig a gyorsak táncában vagyok viszont most szemem felvillan.
- Sárkány stílus.
* Eme táncot nevezte el Aden a sárkányölő táncnak viszont ez most elég kompromittáló lenne most mikor az ő oldalukon állok. Szememben vékony fekete ív fut végig, Körülötte sötét vörös s világosabb kavalkádja. A kard a hüvelybe kerül, ökölbe szorított kezek kerülnek a magasba.
- Nem láttam a félelmet a szemedben mikor találkoztunk vajon most majd megváltozik? Védd magad...
*Egyenesen a fegyver közepére ütök s ha az nem is törik ketté attól az erőtől amit ez a tánc ad nekem akkor elvezeti a lány kezeire. S ettől valószínűleg most rettentő fájdalmat érez. Viszont Továbbra sem hagyom nyugton, hogy feleszmélhessen a támadás alól.
- A gyors!
* Szemeim élénk színű lesz, s még azelőtt mielött csak megmozdulni tudna gyomorszájon ütöm a lányt, pont mikor levegőt venne. S letekintek rá, miközben mellkasa most hatalmas fájdalmakat produkálhat.
- Képes leszel legyőzni a démonokat? Akik majd eléd kerülnek, s ha én is eléd kerülök egy szép csata közepén vajon elfutsz majd tudva, hogy esélyed sem lesz? Avagy bátran meghalsz.... Gondolkozz el ezen hegyesfülű...
* A köpenyem meglendűl s én a rablók felé fordulok, s elindulok feléjük.
- Indulhatunk....
- Életben hagyod? Miért?
- Mert... Nekem nem kellenek indokok mit miért... Majd egy csata folyamán Úgyis végzek vele... Ha csak el nem hagyja lanuriát... Fuss csak! Vagy állj közénk s légy te is démon....

A hozzászólást Nawarean összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-08-24, 6:33 pm-kor.
Sou
Fehér sárkány
Sou

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-08-24, 4:03 pm

//Regélő//

Nem követi figyelemmel miként pusztítja el Ezmot a vacsoráját. Gondolatai eltekeregnek, hol ott igyekszik őket rövid pórázon tartani őket, mintegy elővigyázatosságból, hogy véletlenül se kérdezzen olyat, amit megbánna. Egy idő után, jobb híján farkának utolsó, egészen kicsiny csigolyáit mozgatta, így a selymes, hosszú szőrszálszerű tollakból álló bolyt jobbra és balra csalinkázott. Olykor elakadt egy-egy valamikor letört, ám már jócskán száraz gallydarabban, de egyik sem tépte meg.
- Ha annak érzed magad, akkor az vagy és az is maradsz… - szusszant egyet, vetve egy futó pillantást Ezmotra. Ő maga szeret sárkány lenni, de volt időszak, amikor szívesebben lett volna egyszerű ember, talán a mágia hiányát sem fájlalná, ha visszatérhetne a gondtalan évekhez. Felhőtlen, gondok nélküli napok. Felemeli a fejét, hogy kényelmesen a magasba emelhesse a tekintetét. A tinta kék ég és a rajta elszórt megannyi fényes gyémánt és lassan, egy megfáradt vándor iramában közelebb ér a hold is ezüstös fénnyel fakítva udvarhölgyei csillogását. Nem türelmetlenkedik, de tudattalanul is rendezettebbé teszi tagjait, mintha ugrásra készen állna. A lomb eltakarja a kilátás nagyját, de hagy elég helyet a kémleléshez is és ahhoz, hogy a hold fényében fürödve pikkelyei életre keljenek. Ironikusan figyelmeztethetné Ezmotot, hogyha még nem látott, akkor pillanatokon belül szemügyre vehet egy szentjánosbogarat, csak éppen sárkány formába öntve.
- Nem sok híja volt annak, hogy tényleg csak legenda maradjon belőlünk..- fordította fejét az elhelyezkedő kéksárkány felé. - .. de még élünk. – bár büszkének kellene lennie erre a tényre, inkább tűnt szomorúnak. – A Völgyben jártak fajtám béliek? Akik ugyan is elmentek nagyon ritkán tértek vissza, mi pedig, akik odafent éltünk sosem foglalkoztunk a földiek dolgaival. – némi kíváncsisággal állapodott meg Ezmot alakján tekintetével. Lanur tornyában egy festmény keretének díszeként talált gyöngyöket, akik önszántukból maradtak olyan helyen, ahol nem élhettek sárkányként. Akkor talán nem is foglalkozott azzal a gondolattal, hogy egy áruló nép kalandvágyó tagjaként nyerhetett e bebocsájtást, akár egy is a Völgybe, ami valami misztikus módon vágyott otthona Ezmotnak és Kainnak egyaránt. Sou fejében is megfordult a gondolat, hogy látnia kellene, de sosem érezte a vonzódást, vagy a csak pillanatokra elcsendesíthető kíváncsiságot. Sokkal inkább vonzotta észak mindig is, a hegyek megszámlálhatatlan csúcsa, az érintetlennek tűnő szabadalt tengerpart és az erdő, ahol egy lovaggal és egy nem e földön született mágussal hozta össze a sors.
- Hallottál Elo… mmm Evolyranról? – nehezen elevenítette fel az idegen földrész nevét, ha sikerült az igazit kiböknie. Ám, arra mindenképpen kíváncsi volt, hogy Ezmot ismeri e és így következtetve arra, hogy a többi sárkány tud e róla.
Regélő

Regélő

Character sheet
Nép:

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-08-25, 12:13 pm

// Sou //

*A kék sárkány nem annyira biztos benne, hogy valóban sárkány. Hiszen számára mi határozza meg a sárkány lét lényegét.
Talán az, ahogy kinéz? Leginkább immár egy amorf szörnyeteg külsejét öltötte magára.
Talán a repülés képessége? Furia elvette tőle egyszer, s mindenkorra.
Talán a vadászat öröme? Ő már nem vadászik. Rabol, főként kétlábú gazdaságokból, mert azok az állatok nem tudnak elfutni. Be vannak csukva, s szelídebbek is a vadon élőknél.
Népéhez tartozás? Egy megvetett kutya, árulója saját fajának.
Sou válaszára csak hümmög. Bizony az élet rendje ez.
Nem érzi a büszkeséget a fehér sárkány szavai mögött, de nem is keresi. Ő maga sem büszke már semmire.*
- Ott nem találkoztam velük.
*Böki ki végül, értse Sou ahogy akarja. Odakint, a világot járva már igen, elvétve, s innen ismerte fel a kölyök sárkányt is.
Csend ül közéjük, amit újra a fióka tör meg.
A kék sárkány hümmög ismét. Halkan morogva tudatja válaszát Souval.*
- Vándorolnak itt mindenféle kétlábúak. Nehéz megjegyezni mindnek szülőhelyét, ha nem is érdekel.
*Valóban, de ha esetleg Ezmot tudná is, mi fán terem Evolyran, ami akár lehetséges is, válasza inkább kitérő, semmint nemleges, vagy elismerő, még nem törvényszerű, hogy a Völgy sárkányai is tudnak arról a világról.
Ahogy azt sem tudni, nem fordult-e már meg abban a világban néhány közülük. Felderíteni az ottaniakat, esetleg fajtársakat keresni, akikkel szövetkezni lehet.*
- Eszerint te hallottál.
*Vonja le a következtetés állásfoglalás helyett.
A hús elfogyott, a maradék pedig a dögevőké lehet. Ő nem fogja magával cipelni.*
Daxa Lavenir
Zöld elf
Daxa Lavenir

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-08-25, 10:23 pm

//Nawa//

A férfi szavai csak dacot ébresztenek bennem, egészen addig, míg olyan gyorsan nem kezd el mozogni, hogy szemem nem tudja követni. Hallom a koppanást, mely fegyverem felől jön. Kicsit recseg is, de még nem törik el, ennek ellenére vissza vezeti felém a hullámot, amely megrázza kezeim. Azonban ennek csekély a fájdalma, főleg ahhoz képest, ami ezután jön..
Egy pillanat múlva egy ököl közelebbről ismerkedik a gyomrommal. A levegő kiszorul belőlem, s nem is jutok hozzá pár pillanatig. Lábaim megrogynak, térdre esve görnyedek össze.
"- Képes leszel legyőzni a démonokat? Akik majd eléd kerülnek, s ha én is eléd kerülök egy szép csata közepén vajon elfutsz majd tudva, hogy esélyed sem lesz? Avagy bátran meghalsz.... Gondolkozz el ezen hegyesfülű..." - szavai akár egy billog, úgy égnek belém, s komoly aggodalmakat gerjeszt bennem... Sárkányok, orkok, démonok. Mi jöhet még? Elegen leszünk vajon? Túl éljük? Megtudjuk védeni a birodalmat? Mi lesz, ha még sem? Akkor vajon milyenné fog változni? És már haramiák is követik... Aggályokkal telve pillantok utánuk, miközben még mindig próbálom összeszedni magam. Arakh'is közelebb lép, érzi, hogy ez nem egyszerű gyakorlás volt. Feltápászkodom és mély levegőt veszek, majd felpillantok a fák lombjaira. Madárhangot hallatok, miközben felszállok a bikára, bár nem neki adok ezúttal parancsot. Igazából nem is parancsolok, hívok. Körbe nézek, hallgatózok. Senki semerre. Elindulok, s pár pillanat múlva egy kismadár száll a vállamra, egy elég gyakori fajta. Halkan suttogok a fülébe, mire elrepül, én pedig ügetve indulok tovább Olassie felé.

A madár magasan a fák koronájában, hol szinte nem is látni, vagy épp azok felett -ahol biztonságos- követi Hossint és a két banditát.
Ha kiérnek a fák közül, magasra reppenve folytatja követésüket, egy nagyobb madárrajhoz csatlakozva, csicseregve.
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-08-25, 11:35 pm

*Nemsokára össze is futunk a vezetővel, egy kis tisztáson. S nem igazán alakulnak úgy a dolgok mint ahogy elterveztem. Egészen furcsa volt, hogy a férfi egyedül van s már ez rosszat sejtetett. Elvégre ötven emberről volt szó nem eme háromról. A férfi nem igazán számíthatott rá, hogy az én szemem nem csak a bokrokat látja hanem minden emberét akik odabent kivont karddal várnak rám.
- Hossin nagyúr! Üdvözöllek! Gargoyle vagyok.
*Hajol meg előttem, viszont arca mindent elárul nekem csapdába akart csalni, s elfogni.
- Nem hiszem, hogy végig gondoltad azt amire készültök...
- Hogy érted ezt nagyúr?
- Egy démon szemét nem lehet becsapni, pontosan tudom hol rejtőztök... S azt is tudom, hogy az a szukafattya most valamelyik bokorból figyel... Nehogy véletlen levágjam őt is... - Vonom ki kardjaimat- Veletek együtt....
*Az arcán látszik a megszeppentség, látom ahogy leesik neki, hogy tudom mi volt a tervük.
- Ezek szerint nem tervezed megadni magad...Tudod jól sokkalta többen vagyunk mint te...
- A helytartóm keze benne van?
- Eredetileg nem téged vártunk, úgy gondoltuk elküldesz valakit aki majd szépen kinyögi hol is bujkáltok s mi majd elintézzük a többit...
- Rendben van, akkor kezdjünk hát bele... Gyorsak tánca, mester tánc...
*A férfi még csak kardját sem volt képes elővonni, feje már a porba hullt, ezüstös pengéimről vér csepeg lefelé, s a fejetlen test először térdre majd a földre hull.
- Egy megvan...
*Nem volt hosszú csata s mire kardjaim vissza kerültek a helyükre egy hatalmas vértócsa közepén álltam körülöttem ötven hullával. Voltak kik még nyöszörögtek levágott végtagjaikon folyt ki vérük, mind a halálra vártak. S a szerencsések kik egyből elhulltak már nem kellett tovább szenvedniük. Előhúzok egy kendőt mibe bele törlöm arcomat s ezzel a vért is letörlöm róla majd eldobom. Ezek az emberek még csak annyira sem voltak méltók, hogy kardomat használjam ellenük.
- Annyi tartás sem volt bennetek, hogy együtt gyertek rám... így egyesével mint a vágóhídra érkezett marhák...
*Dobom el a kendőt majd sétálok vissza azon irányba amerről jöttem ideje haza térnem. Viszont az úton minduntalan olyan érzésem volt mintha valaki figyelne, hátra- hátra pillantottam de senkit nem láttam. Ami felettébb furcsa volt hisz ezek a szemek mindig mindent látnak. Ezért még a fák között úgy döntöttem hogy táncomba folytatom az utat. Aki követ is ezt a tempót nem képes tartani, s a fák mik rejtekül szolgáltak most mind- mind akadályként szolgáltak a kismadárnak. Egészen a hegyek aljáig tartottam az az iramot, s ott pihentem meg először.

/Ha most megfelel megköszönném a játékot Smile, szép csel volt viszont a tempómat nem hiszem hogy egy pici madárka képes lenne követni, pihenés víz és élelem nélkül. Köszönöm a játékot! Smile/
Daxa Lavenir
Zöld elf
Daxa Lavenir

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-08-26, 4:46 pm

A kismadár figyelte, ahogy a férfi lemészárolja a banditákat, majd elindul vissza. Irányát követte továbbra is, s habár sebessége megnőtt, Hossin nem rejthette el a fuvallatot, melyet keltett és ami bokrokat, fákat rezgetett meg, s a felriadó madarak, szétszéledő állatok is mind nyomát mutatták. A kismadár fürgén repült utána, hisz a fák között kacskaringózó férfi aligha érhette így el teljes sebességét. A fecskeszerű madár amúgy is képes gyors, 100-110km/h-ás sebességre, de kedvező hátszélnek hála ez többre is emelkedett. A magasban figyelte a fák alját, majd mikor a férfi elhagyta a fák rejtekét, már könnyebben követte, még akkor is, ha a távolság percről percre nőtt. Mellette szólt az is, hogy a férfi emberi teste sem bírja a végtelen iramot, s míg ő képes vitorlázni pihenésképp, a férfi kénytelen lesz majd lassítani, még ha nem is most. Az irány egyértelműen a hegyek.. S habár szeretné, a madár nem tudja útja végéig követni Hossint, hiszen az út majd két nap odáig, s azért ennie, innia kell, egy madárnak pedig ez kevésbé egyszerű, mint a férfinek. Talán félúton vannak, mikor a madár visszafordul, hogy félvégezte feladatát leadja Daxánál..

//Én is köszöntem a játékot Razz//
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-09-01, 4:50 pm

/Arash/
Előre jöttem így jó fél napra beelőztem a karavánt ami a mérget szállítja, ha Frikk igazat mondott az én zászlómat az orkok már ismerik, mégis óvatosan közeledem az ork tanyához. Rengetegen vannak ameddig a szem ellát mindenhol ők tanyáznak. Nappal van, s pont ezért gondolom, hogy valaki kiszúrt már, fehér zászlóm meglebegteti az enyhe kis fuvallat. Várok mikor jelenik meg valaki.
- Túl meleg van...
Arash N'gobo
Feketeköpenyes
Arash N'gobo

Hozzászólások száma : 149
Életkor : 91

Character sheet
Nép: NJK

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-09-02, 2:28 pm

//Nawarean//

*Arash és a sárkány nappalra felhőzetet idézett a sereg fölé, hogy a fényt kevéssé kedvelő orkoknak könnyebb legyen a haladás.
A több ezernyi ork páncélban, fegyvereiket tartva éjszaka vonult, nappal pedig a felhő, és a fellelhető árnyékot adó területeket kihasználva pihent. A környék vadállománya vagy elfutott előlük, vagy levadászták és haladtak tovább a következő este.
Tanya, uradalom, esetleg falucska nem volt biztonságban tőlük.
Tudták, hova tartanak és azt is tudták, hogy nem sietnek.
Az elfek már régen értesültek róluk, és bár Lanur tornyát elkerülték, Arashnak nem voltak kétségei afelől, hogy a torony őrsége is tudott róluk.
A barna bőrű mágus az orkok között ült sátrában. Sült húst falatozott. Vakítóan fehér fogaival úgy tépte a falatokat a csontról, mintha valami ragadozó lenne.
Az érkező fehér zászlós előtt egy elf alakja jelent meg. Szőke haja éppúgy volt fonva, mint bármelyik erdei elfé.
Barnás ruháján meglátszott, hogy jó ideje nem járt szabónál.
Barna szemeit az idegenre emelte.*
- Hossin Ekko. Mi okból közelítetted meg Arash táborát?
*A környéken néhány felderítő ork mozdult meg a fák, bokrok takarásában. A fű már régen le volt taposva, egy ekkora sereg után időbe is telik majd, mire magára talál.*
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-09-02, 2:38 pm

*Mindenek előtt enyhén előre dőlök, s vissza egyenesbe. Rettentő furcsa hogy mindenki ismer s már szinte be sem kell mutatkoznom, viszont ez fordítva kevésbé igaz. Nagy levegőt veszek, majd kifújva azt szólalok meg.
- Igen, Hossin Ekko szolgálatodra... Mielőtt még elmondanám szeretném tudni a neved, hisz fajtád az ellenségein sorait gyarapítja....- Majd egy enyhe mosoly- Vagy te vagy az, Ambaronból?
*S ha végül választ kapok a kérdésre máris nekiállok mondandómnak.
- Egyszerű, ajándékkal jöttem hozzátok, mi kicsit megkésve érkezik csupán. Mire a nap leszáll addigra ide is ér... Füstöt hoztam nektek...
*Szemeim lángba borulnak, arckifejezésemből meglátszik eme füst semmi jót nem jelent.
- De ha megkérhetlek, vezess Arashoz... Ha ő az a fekete mágus ki vezeti ezt a csapatot...
Arash N'gobo
Feketeköpenyes
Arash N'gobo

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-09-03, 9:44 am

*Az elf szemei Hossint járták végig. Az összes had és az ősiek között folyamatos a hírszolgálat. Ha más nem, legalábbis üzenetek formájában, hogy mindenki időben értesüljön a dolgok folyásáról.*
- Furia jele van rajtad, ez elég. Malliath a nevem, és őt követem.
*A további kérdésre kimérten meghajtotta a fejét. Ezek szerint ott járt ez a harcos is és ezek szerint ő lehetett az, akit odafentről akadályozott.
Nem derült arca mosolyra, nem az a fajta, aki derűsen fogadja az efféle dolgokat, még ha szövetséges is a kétlábú.
Otthon fiókái várják, mint mint sok másik sárkányt is, kik az ősiek hívására hadba álltak.
Kétlábút ölni indultak, kötelességüknek érezték az ősiek szolgálatát, akik mindig jót akartak népüknek, s az idők kezdete óta uraik voltak..*
- Találkozhattunk ott.
*Bólintott beleegyezőn. Az ork felderítők jól ismerték a sárkány alakját, emiatt nem is jöttek oda.
Figyelni azonban figyeltek, s ha úgy látták volna, közbe is avatkoztak volna.
Így azonban csupán figyelmük maradt rajtuk.
Malliath bólintott, majd elfordult.*
- Kövess!
*Nem tett megjegyzést, hiszen miért is lett volna büszke egy hadseregnyi orkra, számára is csak csapat ez. Egy hadsereg sárkányokból, az már valami lett volna!
Azonban a tájon pusztító hatalmas hordán az áthaladás nem kevéssé volt hosszadalmas.
Malliath és a vele haladó fehér hajú alak előtt szabad utat nyitottak. Mind félték a sárkányt.
Arash eközben sátrában befejezte az evést és a csontokat kilökte az ott őrködő orknak. Tegyen vele, amit akar.
Malliath intésére az őr a sátorba is beengedte őket, így ha beléptek, Arash szeme fehérje fenyegetőn villant. Arcát, tar, sötétbarna bőrű fejét most is hegek borították. Lila köpenye vállán pihent, botja pedig mindig keze ügyében, így a belépők első mozdulatára is meg tudta volna ragadni.*
- Mit hoztál nekem, Malliath?
*Morgott rá a sárkányra. Az pedig éppoly hidegen felelt.*
- Hossin Ekko, a fekete sárkány szövetségese jött hozzád. Arash.
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-09-03, 2:34 pm

*Végig sétálunk a valagnyi ork között, amíg a sárkány mellett haladok leginkább rám se néznek. Én viszont végig mérem őket, s leginkább csak azért, hogy lássák egyikük sem rettent el. Majd egy sátorhoz érünk, a sárkány belép majd én is követem őt. Fenyegető tekintet fogad minket, az én arcomra viszont nem ül félelem, szemeim semmit mondóan nézik a barna bőrű mágust. S annak fején éktelenkedő sebeit. Egyik szemöldököm felhúzom szavai hallatán. Majd a sárkány bemutat, s én előrébb lépek.
- Hossin Ekko- dőlök előre enyhén majd vissza egyenesbe- S nem hoztak hisz magamtól jöttem, ahogy társaim is kik nemsokára ide érnek. Gondoltam besegítenék a következő célpontnál... Ha nem is emberi erővel viszont csellel annál inkább... Természetesen ha érdekel a tervem... Arash...
Arash N'gobo
Feketeköpenyes
Arash N'gobo

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-09-04, 9:59 am

*A mágus láthatóan nyugodtabb lett. Nem örült volna, ha valamelyik ork lepi meg engedély nélkül, és ezt az őr is tudta.
Azonban Malliath beléphetett.
Mogorvasága ennek szólt, bár egyébként is fent kell tartani a tiszteletet és a félelmet is az orkokban.
Arash nem sárkány, hogy méretei és fajtája miatt féljenek tőle, neki ki kellett harcolnia a Sárkány-hegységben a tekintélyt.
Filnorenből az új helytartó, Zotreth küldte oda, hogy a fekete sárkánnyal kötött megállapodás értelmében sereget állítson fel az ottani orkokból.
Ez sikerült is neki és azóta egy könnyűszerrel megnyert mészárlás után volt.
Az ork sereg pedig az első igazi erőpróba fel tartott, a Sötét fenyves felé.*
- Arash N’gobo.
*Biccent a bemutatkozásra. Tanult annyit saját, megölt szüleitől, hogy legyen ennyi jólneveltség benne.*
- Nem nagyon szorulunk segítségre, megvannak a magunk tervei.
*Szögezte le, de aztán még gyorsan hozzá is tette a folytatást.*
- Érdekel a terved, mondd el és meglátjuk!
Sou
Fehér sárkány
Sou

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-09-04, 4:53 pm

// Regélő //

Csalódottság csillan szemeiben, pedig csak csekély reménye lehetett a felől, hogy akadt olyan gyöngysárkány, aki megláthatta azt a helyet, ahová a többi sárkány oly nagyon vágyik és mélyen bánkódik, ha oda már nem térhet vissza. Mindeközben, igazán fel sem fogja, hogy a szinte kimondhatatlanul hosszú idő után, végre kezdi megérteni ezt az érzést. Ez ugyan is semmiben sem különbözik attól, amit ő is érez, minden alkalommal, amikor tekintete megakad az égen feltóduló, sűrű-fehér felhőkön. Most is fájdítja a szívét a tudat, hiába is fürkészné az eget, ott nem találna semmi olyat, ami után úgy vágyik és most még a repülés puszta elemi öröme sem feledtetheti vele ezt az ürességet. Ezmot ugyan is nem tarthat vele. Nem kell újra a csonkokra pillantania, súlyos ár volt, amit fizetett árulásáért a kék sárkány és bár nem kellene, gondolatai megint ugyan abba az irányba fordulnak. Miként menekülhet meg ilyen állapotban az üldözői, főként egy ősi elől? Tapasztalt és minden bizonnyal elég ravaszság is jutott neki, de ha ezt el is fogadja, nem talál magyarázatot arra, hogy miért is kutatja a többi árulót. A végzetük egy, talán a sorsuk is, ám abban kételkedik, hogy ezt önmaguktól ne tudnák. Talán új szövetséget hívna életre, vagy vezekelni gyűjtené össze mindegyiküket?
- Ez igaz. – nevetne, de inkább lemondóan csengett hangja. Úgy látszik, csak őt érdekli azon dolgok többsége, amit nem ismer, mint például az említett birodalom, vagy egy egész földrész is megvan talán. Nem is igen bánta, hogy Ezmot látszólag nem mutatott a téma iránt különösebb érdeklődést, elvégre csak egy kósza gondolat volt, amit megosztott vele. – Igen, egy elffel találkoztam, aki onnan érkezett. Egészen új volt azt tapasztalni, hogy nem akarják rögvest a fejemet venni, mert sárkány vagyok. Fura találkozás volt egy annál is furcsább helyen, azóta sem jártam annyira északon. – kicsit gondolkodóvá válik a hangja és bár csak kicsit mozdít fején, de szemével az említett irányba les. De alig néhány pillanat múlva már Ezmot alakján függ tekintetével, a mérhetetlen pusztítás ellenére, ahol még megmaradt pikkelypáncélja, annak nagyon szép kék színe volt. Talán irigyelte is egy kissé, hiszen Ezmot többé-kevésbé beleolvadt az éjszaka világába, Sou viszont, nos, az ő furcsa pikkelyei a holdfénynek köszönhetően derengésbe fogtak. Tett is egy próbát, hogy valamivel több ág és levél takarja el, de csak részben ért el sikereket.
- Oh! – e pillanatban vet észre egy apróságot, ami a mielőbb még igen csak elkerülte a figyelmét. – Az előbb azt mondta, hogy a völgyben, azaz ott nem találkoztál olyannal, mint én. Ezek szerint, máshol viszont igen. Régen volt? – volt némi ifjonti hév a faggatózásában és ez valahol érthető is. Már nagyon rég, túl rég nem találkozott egyetlen egy gyöngysárkánnyal sem és most még annak a nyomasztó álomnak a képeire is tisztán, túl tisztán emlékszik. Valóságnak hitte, sokáig, pedig csak egy csapda volt, méghozzá a sajátja, hogy ha csalás árán is, de megszabaduljon Nawara fojtogató emlékeitől. Nem járt sikerrel, akkor még nem.
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-09-04, 11:30 pm

*Elő húzok egy térképet, a vérelfek városa nem az idegenforgalmáról híres bár ezt a várostérképet azért fel lehet lelni odabent. Amit egyik emberem hozott el onnan mikor össze hívtam az egykori gyilkos céheket. Kiterítem az asztalra Arash elé.
- Én egy elterelés támadásra gondoltam, nem kellenek sokan. Eközben a sereg java a túloldalon várakozik. Az egész terv az éjj sötétjére alapul, míg az elterelők oda csalják magukhoz a védőket, Malliath a levegőbe emelkedik, se tűz se varázslat, egyszerűen leszórja a város védelmére a bombákat. Nos ezért csak egy kis csapat kezdi meg az ostromot, hisz ez a méreg gyorsan hat. Perceken belül látászavarok, majd a beszédkészség hiánya jelenik meg. Ha a vezetők képtelenek parancsokat adni az embereknek, kitör a káosz. Fél óra kell míg a méreg kifejti teljes hatását ami Dremer ölelő karjaiba viszi ellenségeinket. Hoztam az ellenméregből is... a szél a mi oldalunkon fog állni... A főhaderőhöz a méreg nem fog eljutni... S ha a sárkány jól céloz ezreket küldünk át a halálba fél órán belül... Nos mit szólsz hozzá?
Arash N'gobo
Feketeköpenyes
Arash N'gobo

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-09-05, 2:35 pm

*A mágus lenézett a térképre.
Valóban, Lumel’Auvrea van rajta, legalábbis a város épített része.
Ő is, Malliath is végighallgatták a tervet, majd a sárkány ingatta meg fejét előbb.*
- Egy nyílt város ellen biztos siker lenne…Lumel’Auvrea a fenyves mélyén, a fák alatt rejlik. A fenyők oly sűrűek felette, hogy látni sem lehet a várost felülről.
Egy keményebb ágon, ha eltörik a bomba, nem ott fejti ki hatását, ahol kellene, hanem magasan a lombkoronában.
*Arash megemelte barna kezét. Világosabb bőrű tenyere szinte világított a a sátorban bőre többi részéhez képest.*
- A vér elfek mágiával is védik városukat.
*Ujjával a térképre mutatott, körberajzolta a külső vonalakat.*
- Valahol itt húzódik az elf mágia. Rejti a várost, ki megközelíti, s nem tudja megtörni, vagy, hogy mit kell nézni, rá sem talál.
Mi ezt fogjuk áttörni. A mérget érdemesebb a fák között dobni, vagy parittyában lőni….mekkora adagokban van?
*Nézett fel Hossinra.*
- S egy rongy kiszűri-e a levegőből?
Regélő

Regélő

Character sheet
Nép:

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-09-05, 2:50 pm

//Sou Smile //

*Habár egyáltalán nem érdekli Evolyran, vagy minek is nevezik azt az országot, Sou azért még beszél róla.
Vagyis inkább arról, akivel találkozott, s onnan származott.
A kék sárkány mancsaira hajtja a fejét.
Arra gondol, régen rossz, ha a ma élő kétlábúak a sárkány fejére vágynak, ahelyett, hogy saját nyomorult életüket mentenék a ragadozó feltűnése elől.
Elkanászodott nemzetség lehet a mostani, ha azt hiszik, olyan könnyű egy sárkányt elválasztani a fejétől.
A gyöngysárkány fészkelődik még, próbálja elfedni magát.
Mondhatná, ha erre téved egy kétlábú, s kíváncsi a fák között derengő folt eredetére, az életének legrosszabb döntése lesz és jó eséllyel az utolsó is.
Mégsem mond semmit. Rezignáltan veszi tudomásul az izgága fióka pillantásait, amelyekkel őt érinti, és a fészkelődést is.*
- Mi számít régennek? A mi életünkben, néhány évszázad sem túl távoli idő.
Talán néhány évtizede akadtam bele egybe. Akkor úgy hittem, új, külhoni fajjal van dolgom, de megtudtam, hogy nem, ezen világ szülötte ő is.
*Az a gyöngysárkány is titokzatos volt, de volt valami Sou naivitásából is benne.
Ki tudhatja, talán még rokoni is, nem csak fajtársak?
Az éjszaka csendje kicsit megül rajtuk. A környékbeli állatok ősi, ösztönös félelmüknek engedve meghúzódnak, vagy már elmenekültek.
Hajnalban pedig a gazda észreveszi majd, hogy hiányzik egy az állatai közül.*
- Pirkadatkor indulni kell. Vár minket a Kietlen puszta…
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-09-05, 3:16 pm

*Figyelem Arasht aki jóval több információ birtokában van mint én. Csak bólintok egyet, majd mély levegőt veszek, s megszólalok.
- Ezek szerint rám marad a bombák célba juttatása, a fenyők majd a segítségemre lesznek a haladásban, a méregbombák közel egy méteres körben lesznek veszélyesek, aki azon körben belélegzi esélye sincs, hogy túlélje. Minden bomba egy marokban elfér. Viszont a rongyos dolgot... Nem tudom biztosra megmondani, hogy képes lesz e megvédeni. Viszont ha elegendő levegővel vegyül, biztosra mondhatom, hogy az sem kell hozzá.
*Támaszkodok rá az asztalra s a térképet nézem ahova Arash mutatott.
- Akkor Arash, te megmutatod hol rejtőzik pontosan a város... Én a fenyvesek tetején várom majd a pillanatot mikor a város védelmét össze terelik egy pontba, s akkor rájuk szórom a halált.
*Emelkedek fel az asztalról.
- Ki szeretné kipróbálni, a kendős megoldást? Mikor a méreg megérkezik azzal együtt az ellenméreg is....- Körbe tekintek- Egy ekkora seregnek még csak a felének sem lenne elég... Viszont van egy alternatíva... De azt csak végső esetben szeretném felhasználni... Ha olyanért kell áldoznom a véremet, aki jelentőséggel is bír...
*Sétálok a sátor bejáratához, s az égre tekintek ki rajta.
- Hamarosan megérkeznek, szóljatok az orkoknak, hogy ne rontsanak rájuk... Megkérhetlek Malliath?
Arash N'gobo
Feketeköpenyes
Arash N'gobo

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-09-06, 8:03 am

*Arash meghallgatta Hossint. Nem szívesen áldozna fel egyetlen orkot sem csak azért, hogy méreggel hajigálózhassanak.*
- Ácsi, Hossin! Ezt az ostromot én vezetem!
*Morran fel a vörös szemű alakra függesztve szemeit.*
- Vegyél vissza, mert bárki is a barátod, parancsokat még én osztom itt! Ha nem tetszik, megleszünk a mérgeid nélkül is, legalább nem esik el harcosom csak azért, mert te dobálózni akarsz.
*Amennyiben Ekko még ellenkezett volna, Arash összefonta karjait, míg a sárkány csendben nézte a jelenetet.
Ha Hossin nem ellenkezett, a barna bőrű mágus elordítta magát.*
- Groba, ide hozzám!
*Nem telt el két pillanat, fajtájához képest méretes szürke ork érkezett a sátorba. Testét forradások szabdalták, már ami a vért alól kilátszott. Fél arca égési sebekkel volt teli, de ezek is régieknek tűntek már.*
- Érkezik egy szállítmány…engedjétek ide őket sértetlenül! Mozgás!
*Amint az ork kilépett a sátorból, a mágus a sárkányhoz és Hossinhoz fordult.*
- Ha Malliath vállalja, megmutathatja a város helyét. De olyan óvatosan, hogy ne vegyenek az elfek észre! Nem akarom, hogy megneszeljenek bármit a támadás terveiből!
*Arash pontosan tudta, hogy a sárkány vele egyenrangú, még ha az ork hadak vezére ő is. Körülbelül annyira félik is a fehér és szürke orkok, mint magát a sötét mágust.*
- Egy orkon lehet kipróbálni a rongyot! Ha belehal, akkor majd utána támadunk, ha a szél eloszlatta a gázt.
Vannak már eszközeink, nem véletlenül késlekedtünk ennyit Ambaron után!
A fák között is használhatóak lesznek.
*A sárkány hideg pillantása Arashon nyugodott, míg beszélt. Aztán Hossinra nézett, megfogta a vállát, s a következő pillanatban a fenyves sötét mélyén találták magukat. A fenyők vastag törzse mögött, ha Hossin nem is húzódott rögtön a törzshöz, maga Malliath lökte oda.*
- A várost védő mágia nem engedi, hogy észleld. Az őrök azonban látnak kifelé.
Ide tudlak hozni az ostrom kezdetén. A fák mögött, úgy tíz lépésnyire már a város kezdődik.
Kaphatsz majd néhány zacskót abból, amivel megtörjük az elfek illúzióját.

Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-09-06, 9:25 am

* Hallgatom a mágust majd elmosolyodok.
- Nyugalom Arash, nem kívántam elvenni a kezeid közül a vezetést. Vedd kérésnek a dolgot.
* Majd egy orkot hivat, ránézek az egyedre, sok csatában vehetett részt eddig, testét sebek ekesitették. Majd miután eltávozott ismét hozzám intézte szavait.
- Az remek lenne, a szél viszont megoldható. Erre tart egy mágus a csapatban aki egész jól bűvöli azt az elemet. Szóval miután a méreg kifejtette hatását, csak úgy elfújja a szél.
* Majd egy kezet érzek a vállamon, mire hátra pillantanék már egy fa törzséhez csapodok s a sárkány halkan megszólal.
- Értem és ez a dolog amit rászórtam a zacskóból meddig hat?
* Ha a sárkány választ ad ismét megszólalók.
- Rendben van vissza mehetünk a táborba. Köszönöm a segítséget.
Arash N'gobo
Feketeköpenyes
Arash N'gobo

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime2015-09-06, 1:38 pm

- Ez esetben máskor kérésként is add elő, Hossin!
*Morogta felvillanó szemmel Arash. Ő nem az a fajta diplomata, akivel packázni szoktak.
Orkjai rég megtanulták már, milyen kegyetlen is tud lenni.
Kevesen ismerik a múltját, nem tudják, mily hatalomvágyó is volt valaha, hogy borult sötétségbe élete, amikor saját családját irtotta ki réges-régen.
Ahogy azt sem, volt három lehetősége is, hogy ne azzá váljon, akivé mostanra lett.
Az istenek az első kettőt elvették tőle, harmadikat pedig fékezhetetlen természete miatt dobta el.
S most, hogy Alzareth bukása után, míg ő idegen mágussal vívott életre-halálra párbajt, Zotreth elorozta előle Filnoren helytartói székét, lehetőséget kapott, hogy bizonyítson mind a sárkányoknak, mind Filnorennek, megérett arra, hogy igazi vezérré váljon.
S ha így lesz, egyszer talán Zotreth helyén találja magát.
Talán épp a helytartó fejével kezében.
Arash a mágus ígéretére felvillantotta vigyorát. Vastag ajkai között szinte világítottak az erős, fehér fogak.*
- Egy mágus mindig jól jön.

*Lumel’Auvrea határai mellett Malliath suttogva felelt Hossinnak.*
- Úgy egy órányit, aztán újra szórni kell.
*Hossin már menne, de Malliath még várt valamire. Hideg pillantása a vörös szemekbe fúródott.*
- Nem tudom, mivel fogtad meg az ősit, de becsüld meg nagyon! Igen ritka, hogy egy kétlábúval barátkozzanak, s ez hatványozottan igaz Furiára.
*Ezzel ismét vállára helyezte kezét, s már Arash sátrában jelentek meg. A teleportálást kísérő sötétlő köd gyorsan oszlott körülöttük el.
A mágus lila köpenyét magára öltötte. Botja épp kezében.*
- Körbejárom a tábort. Hamarosan útra kelünk.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 20 Icon_minitime

Középvidék
Vissza az elejére 
20 / 37 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 37  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Középvidék :: Középvidék-
Ugrás: