LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma

Kezdőlaphttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

Középvidék

Go down 
+47
Nie
Raven Back
Elonar
Valturaan
Hossin
Lysanor Eweny
Alamaise
Quverdinmia N'Alghir
Kockázó
Kalandmester
Jeremy Talbot
Daxa Lavenir
Regélő
Tom Lorneas Nightwalker
Feline Eryneth N'Ardes
Aldo Barras
Mia Ruton
Fela Husani
Sol
Moozen
Aranyszirom Amrita
Veron
Gomora
Trintorin
Ilsette Zinthe
Adria Belorian
Vogon Beebebrox
Wyerre von Morhan
Xerar
Nawarean
Darthys Indoril
Marius Dior
Balál Tangeran
Silarona
Alvor Freyr Ottar
Sou
Formenya Hyalma
Onoria
Arash N'gobo
Fatima Ferses
Lothár Von Falkenhausen
Raman
Gylnar Radek
Randalor Arthan
Kain Namelyr
Thalion Órëa
Mesélő
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37  Next
SzerzőÜzenet
Nawarean

Nawarean

Hozzászólások száma : 1461
Életkor : 31

Character sheet
Nép: Emberek

Középvidék - Page 21 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-09-06, 6:35 pm

*Bolintok egyet Arash felvetésére miszerint jól jön egy mágus.

- Az legyen az én titkom és az övé...
*Válaszolom semmitmondó arccal a sárkánynak majd mikor vissza érünk Arash már körmenethez készült.
- Ha megengeded veled tartok...

/Jery, Kana Kernon/
*Eközben a hosszú s szinte végtelenségig tartó út célja elérkezett, már látni az ork tábort. Kernon megszólal.
- Megállunk, megvárjuk míg valaki értünk jön...
*Kana rátekint a mellette haladó férfira.
- Rendben- Húzza meg a gyeplőt- Hossin valószínűleg már felkészítette őket az érkezésünkre.
- Igen remélem.
- Hossin azt mondta az orkokat egy máfus vezeti, s egy sárkány kíséri.
*Kana csak rátekint Jeremyre de nem szól semmit majd maga elé bámul, majd miközben várnak az előőrse kicsit közelebb lép hozzá majd megszólal.
- Maradj mellettem Jeremy...

A hozzászólást Nawarean összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-09-06, 10:37 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 1188

Character sheet
Nép: Elfek

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-09-06, 6:57 pm

Az út nem olyan megerőltető, de semmilyen módon nem nyújt lehetőséget, bár most még nem is próbálkoznék, hiszen túlságosan kiszámítható lenne. Ha tehetem a sor végén poroszkálok és csak néha-néha vetek elgondolkozó pillantást a magába forduló Kana-ra, azon töprengve, hogy vajon hová is tegyem a felém megnyilvánuló "érzéseit", meglepő nyíltságát és védelmét.
Hossin aztán eltűnik és mi hármasban megyünk tovább, amiből sejtem, hogy utunk célja már nem lehet messze.
Aztán Kernon megállást vezényel és a szagok nekem sem hagynak kétséget, hogy nem kevés ork van a közelben. Elhúzom a szám és elfintorodom.
- Nem készültem sehová, főleg, amilyen társaságunk lesz hamarosan.
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-09-07, 2:27 am

/Jerry/
*A lány rápillant szeme sarkából a fiúra, majd egy nehéz mély levegőt vesz.
- Remélem is... Elvileg mi kimaradunk a harcokból, Hossin ha a tervek szerint alakított mi csak segítséget nyújtunk az orkoknak semmi több... Nem szeretnék bele folyni a harcokba, ez itt nem a mi stílusunk....
*Kernon rápillant Kanára majd megszólal.
- Így igaz, ez nem a mi játékunk, kíváncsi leszek, hogy mentek a tárgyalások a mágussal...
- Hossin azt mondta, ha mégis belekeveredünk, inkább lépjünk le... Nem szándékszik megöletni minket- Szólal meg Kana- Jeremy... Hossin nem véletlenül hozott el, te leszel aki vele mész. Az eredeti tervek szerint a sárkány lesz ki felvisz titeket, s onnan szórjátok az áldást az elfekre... Talán csak arra nem készült fel Hossin, hogy ez itt nem egy nyílt terep... S elképzelésin változtatnia kell majd... Véleményem szerint...
*Kernon állához rakja kezét, majd hatnapos szinte már szakállát simítja végig.
- Nem tudom járt e itt valaha... avagy csak a térkép volt ami megmutatta a várost számára. De kételkedem, hogy tudta volna mi vár itt minket... Mondjuk jobban járnánk ha a közelébe nem mennénk ennek a helynek... Egy sötét varázsló területe... Én is csak a mondákat hallottam róla.
- Kernon csak nem félelmet hallok a hangodban? - Incselkedik Kana.
- Ne beszélj ostobaságot... De nem kívánok szemtől szemben harcolni egy olyannal, aki azonos mágiákat használhat mint Zaricse...
- Nem is fogunk... Ha baj van it van ez... - Vesz elő egy kis tekercset.
- Mi az? - Sandít rá a kis tekercsre Kernon.
- Ezért késtem... Mivel egyikünk sem ért a teleportáláshoz kellett egy tekercs ami pótolja majd ezt... Persze ez nagyon rövid távú nincs talán egy kilóméter sem... onnantól magunkra vagyunk utalva... És csak három fő képes vele utazni... S rengeteg mágikus erő kell ahhoz hogy feloldjad.
- Egyszóval amelyikünk feloldja onnantól szinte mágia nélkül kell harcolnia... - Komoran szólal meg Kernon.
- Valahogy úgy...
- Akkor add ide, jóval több mágikus erővel rendelkezem mint te...
- Az meglehet- Nyújtja át a tekercset Kernonnak.- Viszont van egy kérdés...
- Ki lesz a negyedik aki itt marad ha futni kell... - Tekint rá Jeremyre a férfi.
- Hossin....
*Kernon tekintete hírtelen Kanára vándorol, nem mérges csupán kérdő jellegű.
- Itt hagynád a nagyurat?
- Ha választanom kell, kettejük közül... Akkor azt mondom Hossin képességei elegek, hogy maga is kijusson onnan... Viszont Jeremy....
- Közel nőtt a szívedhez... - Dünnyögi orra alatt a férfi. Meglátszik már arcán a kor jóval idősebb is mint Kana, még ismerte Zaricse apját s mellette szolgált hosszú esztendőkön keresztül.
- Mit mondtál? - Fortyan fel a lány.
- Ja semmit csak magamban beszéltem, nem érdekes....
- Jobban jársz ha nem beszélgetsz magadban... Vagy ha olyan akkor oszt meg velem is...
- Semmi olyan biztosíthatlak kicsi Kana... S higgadj le mielőtt még lefújod rólam a szakállamat is...
*A lány távolabb lép Jeremytől.
- Induljunk... Nem bírom ezt a várakozást...
- Rendben.
*S tovább menetelnek, az orkok felé.
Arash N'gobo
Feketeköpenyes
Arash N'gobo

Hozzászólások száma : 149
Életkor : 91

Character sheet
Nép: NJK

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-09-07, 1:53 pm

*Ork felderítők bukkantak fel az újonnan érkezettek körül. Komor ábrázatuk nem derült fel akkor sem, amikor felismerték az érkezőket.
Egyikük, aki a vezetőnek tűnt közöttük, előrelépett.*
- Vártunk rátok! Gyertek utánam!
*Ezzel, ha elindultak velük, hamarosan orkok ezrei között haladtak át. Voltak egymással kakaskodók egy disznóláb miatt, voltak olyanok, akiknek sütött a tekintetéből, hogy ha nem lenne tiltott, már nekik estek volna fegyvereikkel és voltak olyanok is, akik csak felnéztek és már tovább is léptek.
Valahol odabent várta őket Hossin, meg a hadsereg vezetése.

Arash csak bólintott egyet, aztán büszkén kilépett a sátorból.
Ha vele akart jönni, hát láthatta a sereget, amit idáig elvezetett. Az orkok magabiztosak voltak és büszkék is.
Pedig nem arattak komoly győzelmet. Egy falut és számtalan tanyát tettek tönkre, pusztítottak, amerre csak jártak.
De ez éltette őket. Nem voltak soványak, jó erőben voltak, majd kicsattantak.
Arash és a kísérője elől babonás félelemmel tértek ki. Mind látták már gyilkolni a mágust, látták, hogy még náluk.*
- Szedelőzködjetek! Azt akarom, hogy estére álljatok menetkészen. A fegyvereket is hozzátok!
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-09-07, 5:04 pm

/Kernon, Kana/
*Az orkoknak Kernon felelt, a lány némán sétált a ló mellett.
- Ez remek, akkor hát vezessetek utunkon.
*Míg az idős mágus teljesen higgadtan sétált végig az orkok tömegén a lány kevésbé volt ilyen higgadt. Miközben atvagtak a seregen a lány lépéseinél mindvégig érezhető volt a fagyos fuvallat. A közelben lévő orkok mind megerezhették ezt. Oda-oda pillantva Jeremyre haladt Kernon háta mögött. Majd lelassítja lépteit s kissé vissza fogja ezzel lovát is míg Jeremy mellé nem kerül. S a ekkor érezheti meg a fiú is a lány feszültségét. Halkan oda szól a fiúhoz.
- Nem tetszik ez a tekintet mivel az orkok java minket figyel... Olyan érzésem van mintha saját sírunkba sétálnánk bele...
* Kernon is érzi a lány felszabaduló energiáját, kissé idegesen hátra pillant rá. Majd szakállas képére egy enyhe mosoly húzódik mikor látja ki mellett sétál.
~ Fiatalság bolondság... Jajj de jó is lenne ötszáz évvel fiatalabbnak lenni... S még mindig öreg barátommal harcolni... De szép is volt...
*Egy hatalmas s mély lélegzet hagyja el ajkait, feltekint az égre.
~ Remélem büszke vagy ránk barátom, összegyűltünk békességben egy vezér alatt, vegre nem egymást gyilkoljuk halomra... Tudom ez volt az álmod....
Jeremy Talbot
Ember/vér elf félvér
Jeremy Talbot

Hozzászólások száma : 1188

Character sheet
Nép: Elfek

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-09-07, 8:05 pm

Nem tudom Kana ennyire nem ismeri vagy épp ellenkezőleg ennyire ismeri Nawa-t, hogy elhiszi, egy orkoktól hemzsegő vidéken, nem keveredünk sem bajba, sem harcba, de neki legyen igaza.
Mit is mondhatnék erre? Csak megvonom a vállam.
Aztán kicsit a háttérbe húzódok, ahogy beszélgetni kezdenek Kernon-nal, de a fülem azért hegyezem, mert néha azért nekem is címeznek mondanivalót.
- Ha itt akar ténykedni Hossin, akkor vakrepülés lesz és lehet pocsékba megy az egész. – intek a szállítmányra.
Egyáltalán nincs kedvem ebbe az egész dologba részt venni. Én nem vagyok gyilkos, de még nem találtam meg a módját, hogy bújjak ki alóla, de kezdetek megteszi, hogy arra hivatkozok, nem látok semmit, vagy nem jól látom. Az erdőt elnézve, nem is nagyon kéne lódítanom.
És ahogy elhallgatom Kernon és Kana beszédét rá kell azért jönnöm, hogy nekik is meg van a külön véleményük Hossin terveiről és nem akarnak fejjel rohanni a falnak és ez reményre ad okot.
~ Teleportálás? És csak három…….? ~
Megint meglep Holló, hiszen inkább Hossin-t hagyná itt, mint engem, még ha az indok alapos is, akkor is ……..furcsa.
Halkabbra fogják, így nem hallom a végét, de Kernon kérdő tekintetét, amit a lányra szegez, igen.
És én is furán érzem magam, ahogy Kana újabb jelét adja, hogy fontosnak tart engem, fontosabbnak, mint a nevelő apját, mint a vezérét…..még, ha burkoltan is. Szemeim megpihennek a lányon egészen addig, míg el nem indulunk újból.
Nem jutunk azonban messzire, hamarosan egy csapat agyaras vesz minket körbe, ami persze nem meglepő, bár szívesen elódáztam volna a dolgot, hiszen most már nincs mód visszavonulni, akkor se, ha nem akarunk semmibe belekeveredni. Megyünk velük!
A táborban elég vegyes a fogadtatás, de egyelőre távol tartják magukat büdös szájúak, amiért elég hálás vagyok, de míg Kernon nyugodtan sétál előttem, Kana láthatóan feszült és ideges, érzem ahogy árad felőle a zord hűvösség. Remélem nem veszti el a fejét, mert akármilyen erős, itt nem teremne számunkra babér.
- Nekem mondod? Szinte érzem, ahogy csorog a nyáluk. – sóhajtok egy nehezet.
Jó, hogy kezdi reálisan felmérni a dolgokat, de elég későn, mit tehetnénk már?
- De nyugodj meg, mert ha provokálod őket, akkor hamar bajba kerülhetünk. – súgtam neki vissza, megérintve a vállát nyugtatóan. – Egyelőre ússzunk az árral.
Talán van reményem, hogy Kana rájöjjön, hiba Hossin terveit segíteni. Hiszen nem akarhat olyan világot, amit ezek a lények uralnak.

Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-09-07, 11:09 pm

* Arashal éppen körbe jártuk az ork hadat mikor Megérkezett a kis csapat. Első pillantásra furcsa volt látni, Jerry kezét Kana vállán. Elvigyorodok a látványon mi mast is tehetnék? Majd oda fordulok Arashoz ki éppen befejezi parancsát az orkok felé.
- Megérkeztek, ha gondolod tarts velem, s bemutatom a kis csapatot neked. Természetesen nem kötelező.
* Ha Arash jön akkor a köszöntés után a nevek következnek.
- Ő itt Arash N'gobo, az ork sereg vezetője.
* Kernon ki a csapat elején állt eddig is megkezdi a köszöntést.
- Üdvözöllek Arash N'gobo. A nevem Kernon.
* Hajol előre egy kicsit a tiszteletet megadva a vezérnek. Majd az eddig háttérbe húzódott lány előre lép. Kissé meg mindig szeles természetével.
- Üdvözöllek... A nevem Kana...
* Mondja ezt ugy mint aki szinte a francba kívánja ezt az egészet, mire Kernon kicsit oldalba löki. S megvárják míg Jerry is felfedi kilétét. Majd Kernon szólal meg.
- Ne haragudj rá nagyuram, - intézi szavait Arash felé - gyermek még, s túlontúl elkényeztetett... Nem sikerült meg jómodórt vernem abba a makacs fejébe...
*Majd én is megszólalok.
- Igen ez igaz, feledtébb egyezik a modora az enyémmel... Ehm... - váltok témát - Ne rakodjatok ki túlzottan hamarosan indulunk...
- Ezesetben Hossin nagyúr, arra kérném had pihenjünk meg, s igyunk együnk egyett, hosszú volt az út. S a lovak is megfáradtak.
* Szólt Kernon.
- Rendben csak igyekezve nem akarok leszakadni a seregtől.
- Értettem.
* Majd Kernon ott hol helyet talált megállította a lovakat s rögvest Leült a Földre szusszanni egyet, amit Kana is követett.
Arash N'gobo
Feketeköpenyes
Arash N'gobo

Hozzászólások száma : 149
Életkor : 91

Character sheet
Nép: NJK

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-09-08, 2:24 pm

*A mágus arcán egy grimasz futott át. Pontosan tudta, hogy őt itt senki nem kötelezheti a jelenlévők közül semmire.
Hossin bemutatta őt, nem volt más dolga, csak fogadni a köszönéseket. Sötétbarna arcában ülő szemei gyorsan villantak egyik alakról a másikra.*
- Vannak engedetlen kölykök.
*Értett egyet Kernonnal, s nem is törődött már Kanával. A tolvaj köszönése, ha megtette, sem hatotta meg különösebben.
Miután nem tőle, hanem a mellette ácsorgó fehér hajútól kértek engedélyt megpihenni, Arash nem is ajánlotta fel a sereg készleteiből az ételt a csapatnak.
A lila köpenyes mágus tudta, hogy az orkok nem fogják bántani őket. Addig nem, amíg ő meg nem engedi. Különben megnézheti magát az a katonája, aki engedetlen lesz vele.
A Sárkány-hegységben már megalapozta hírnevét, s Ambaron ostroma közben és után is öregbítette ezt a hírnevet.
Meglebbentette a köpenyt és elfordult.*
- Alkonyat környékén indulunk.
*Jelentette még ki, aztán elindult visszafelé a sátra irányába. Még össze kell szednie holmiját, amit majd a hordárai hoznak utána.
A következő úti cél már maga a Sötét fenyves lesz.*
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-09-13, 11:32 pm

/Yamma Yi/
*Nem nevezném őrült vágtának ahogy Yi lovának lábai kapkodják magukat. Nem hajtotta meg magát hisz tudja semmiről nem késik le, az őr elárulta málhákkal indultak el, ez talán éppen elég volt ahhoz, hogy valamelyest beérje őket. A holdvilágnál is tisztán látszik, az orkok nyoma letarolt rétek mutatják az utat akárcsak egy iránytű. Lova faránál ott lóg a zászló amit Ekorin visel, lassú szél lebegteti, az öreg pipájából száll a füst, leugrik a lóról ami szinte rögvest meg is áll. Derekához nyúl, kiegyenesíti azt ropognak csontjai. Lehajol végig simítja a füvet.
- Igen igen... erre valami hatalmas volt,... Hmmm nem is olyan rég...
*Mászik vissza lovára majd vezeti útja tovább a fenyveshez.
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-09-16, 1:36 am

/Yamma/
*Az öreg végül elér az erdő széléhez, felsóhajt hosszú út volt ez, bár a csata még nemrég kezdődött. Pár orkot még látott is a szélen, bizonyos benne hogy jó nagy csapat gyűlt össze bár ez őt nem érdekli. Leszáll lováról, majd egy pokrócot terít le a földre. A pokrócon jelek vannak, közepében ott az árnyék hatos jele. Az öreg mormolni kezd, szemei elfehérednek. Keresi a gyermekeket az erdőben, mint apró szellem suhan végig egészen addig míg Kanát meg nem látja, majd tekintete Kernonra vándorol. S a harmadik, a fehér hajú mellett áll. Arcán kétségbeesés hagy nyomot, az öreg egész szomorú arcot vág a látványra.
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-09-19, 7:05 pm

/Yamma/
*Követi az eseményeket, látja amint a fiú csak nehézkesen indul el társai felé. Széthúznak ez nem jó, Yamma hosszú mormolásba kezd, értelmetlennek tűnő szavak követik egymást. Mágia árad belőle s nagy mennyiségben halmozza azt maga köré, keze az árnyak pecsétjének másán nyugszik, mi előtte van kiterítve. Hosszú varázslat veszi kezdetét majd egyszer csak hatalmas csend. A férfi mély levegőt vesz majd az eddig felhalmozott mágia most megteszi hatását az ifjak szeme előtt. Ugyan még jó kétszáz méterre van tőlük, ennek a teleportnak is vannak határai de oly sok energiát áldozott érte, hogy megnyissa mégsem tudta ennél közelebb helyezni hozzájuk.
- Az összes istenre gyermekek siessetek, nem bírom már sokáig....
Sou
Fehér sárkány
Sou

Hozzászólások száma : 772
Életkor : 74
Munkahely : ahol az érzésgombolyagok zárt ketrecének a kulcsa rejtezik.

Character sheet
Nép: Sárkányok

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-09-21, 5:29 pm

//Regélő és elnézést, még egy darabig lehet ilyen lesz a tempóm :-( //

Részben ismerős vonásokat vél felfedezni a kék sárkányábrázaton, ezért is fejezi be a mocorgást és helyezi végleges kényelembe magát. Meg sem fordul a fejében, hogy megláthatják, ám ez messze nem mulasztás a részéről és nem is a gyér fényjelenség rövid távon való észlelhetősége szolgáltatja ennek okát. Máskor is megjátszotta már, muszáj volt, mondhatni, legalább is amikor hajthatatlan késztetést érzett az igaz valójában való pihenés iránt. Illúzió, egy jelentéktelen kis bűvölet az, ami nem engedi láttatni mi is fénylik a bozótosban, meg hogy egyáltalán.
- MMm. – szusszanva ingatta meg a fejét. – Ezzel tisztában vagyok és nem is az emberek számítása szerint gondoltam. – morcoskodott. Némi színészkedés is volt benne, de nem olyan sok. Elvégre egy sárkány, a hosszú élete ellenére is el tudja dönteni, hogy régen, vagy a közelmúltban esett meg a találkozás. – Néhány évtizede… - ismételte meg csendesen, tekintetét merengve a sötétzöld levélrengeteg között ásító sötétségbe fúrva. Talán tennie kéne egy próbát a ligettel, de ennek puszta gondolatára, hogy odamegy végigfutott rajta a hideg. Nem remegett meg, de a gerincén végigvonuló sörényének rövidebb szálai bizony égnek meredtek, árulkodva arról, hogy bármi is jutott eszébe Sounak, az nem feltétlenül érintette kellemesen. Sőt, éppen ellenkezőleg történt.
- Értettem! – csak „írisze” fordult Ezmot felé, vetve az öreg sárkányra egy amolyan elköszönő pillantást. De miért ne tehetné meg szóban is? Túl emberi lenne? – Jó éjt! – suttogta, de nem csendesítve meg túlságosan a hangját. Lehunyva szemét, jólesően szippantotta be az éjszaka hűvös, sok-sok zöld illatával teli levegőt és csak lassan fújta ki, mintha még ízlelgetni szeretné. A látszat ellenére nem aludt el túlságosan hamar és valami rejtélyes okból kifolyólag nem is sikerült túl mélyen elszenderednie, vagy is pontosan az volt a baj, hogy csak szendergett és minden kisebb neszre ugrottak szarvai alatt „gubbasztó” fülei, megkeresve az irányt, elemezve veszélyes vagy csak megint a közeli fa ágán pihenő vén bagoly közli a két sárkány állandó, nyugodt helyzetét. Ezzel felébresztve az alvást igénylő elmét. Más talán nem is merészelte zargatni őket.
Szinte törvényszerű eset esett meg vele, nem sokkal pirkadat előtt döntött úgy az a zavaró elővigyázatosság, hogy békén hagyja pihenni és csak a környezet változásának szabályszerűségét érezve nem engedett a hívogató késztetésnek. A rossz alvók mogorvaságával pillantott fel az ágra, amin az éjszaka közepén fedezte fel a kuvikot, de most már nem volt ott. Jólesően ásított, kinyújtóztatva nyakát, lábait és némileg megfeledkezve arról, hogy társas szálláson osztozik, hát a szárnyait is kitárta. Egyikkel bele is ütközött Ezmotba, kivéve persze, ha időközben át nem helyezkedett, vagy fel nem vette emberi alakját. A bocsánatkérés szavai nem jönnek olyan könnyen, inkább csak biccent és vár, míg egy kicsivel éberebbnek mondhatja magát. Úgy sejti hamarosan emberi gúnyába bújva nekivághatnak a pusztának, de addig is kiélvezi a perceket.
Regélő

Regélő

Hozzászólások száma : 335

Character sheet
Nép:

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-09-22, 10:58 am

//Sou, időn túli - semmi baj//

*Ezmotot kevéssé sem hatja meg Sou játéka a hangokkal, s a viselkedéssel. Ő komolyan beszélt, s komolyan is gondolta, amit mondott.
A kék sárkány magában morog még valamit a kétlábúak között túl sok időt töltő sárkányokról.
Természetes az alkalmazkodás igénye, másképp nem lehet észrevétlenül elvegyülni közöttük, de maguk között cseppet sem elvárás az efféle gesztus.
Maga Ezmot sem aludt nyugodtan, de talán minden árulóról elmondható ez. A mély, hosszú álmok elkerülik mindet, s közel sem biztos, hogy a lelkiismeret okozza ezt. Egyetlen lényeges dolog van mögötte, hogy vadásznak rájuk.
S nem a kétlábúak, hanem náluk sokkal veszélyesebb vadászok.
Váratlanul éri pirkadat környékén Sou bökése szárnyával, de nem ébreszti fel.
Halkan morrant fel, mielőtt maga is megnyújtaná göcsörtös, heges, nyomorék tagjait.
A roppanások élesen fájdalmasak, s a kék bőr alatti izmok is megremegnek egy-egy mozdulatra.
Ő nem foglalkozott a kuvikkal, ahogy más állatokkal sem szokott. Természetes zajok ezek, s hasznosak. Mert az éjjeli vadak jelzik számára, ha ellenség közeleg.
Egy sárkány elől menekülnek, bújnak, s elnémul minden, hiszen csúcsragadozó érkezik közéjük, s az ősi félelem erősebb mindennél.
Megemelkedik a földről, s csakhamar kétlábú formájában leledzik egy hosszas, görcsös átalakulást követően.*
- Egyél, igyál, mielőtt indulunk!
*Nem köszön, nem kíván jó reggelt, számára ez a reggel is olyan nyomorúságos, mint a többi. Botját is megemeli, s arra támaszkodik. A keze ügyében lévő kulacsot leakasztja övéről, s jót kortyol belőle. Egyik tenyerébe löttyint egy keveset, mielőtt eltenné, s átmossa kétlábú szemeit.
A tegnapi vad húsa még benne van, rongy testének nem kell annyi táplálék, nem mozogja le, lassabb az emésztése.*
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-09-22, 11:28 am

/Yamma Kana Kernon/
*Nézi ahogy a két ifjú varázsló kiesik a portálon, ekkor a lány rákiált.
- Yamma mester Jeremy még odaát van tartsd nyitva még egy kicsit.
- Gyermekem minek nézel, rengeteg mágiát emészt fel ennek egyetlen perce is... De megpróbálom amíg át nem lép. De nem pazarolhatom erre minden erőmet.
- A sebeink beforrnak mágia nélkül is!
*Yamma bólint egyet s még egy kis ideig nyitva hagyja a portált.
- Hamarosan a többi ifjonc is megérkezik, már érzem a jelüket közeledni.
- Jön az árnyékcsapat?- Kérdezi Kernon
- Igen bár nem hívtam őket, majd Lux ellát titeket.

/Lux Gracia Imyr/
*Vad vágtában hajtják a lovakat, Lux rengeteg ereje ment el rá, hogy a lovak ne érezzék a fáradtságot az út alatt. S már ő maga is kifogyóban van az erejéből. Imyr spórol hátha ki kell hoznia a csapatot egy árnyékteleporttal. Gracia szemei fürkészik a terepet, felkészült rá, hogy zabolázatlan erejével akármire lesújtson mi veszélyforrásként szolgál az árnyékok csapatára.

/Bocs srácok hogy időnként ide pofátlankodok Very Happy De muszáj vinni az árnyékok sztoriját is /
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-09-30, 1:09 pm

*Az idős mágus még átér a portálom, nem szólal meg. Csupán leheveredik a duó mögé, halkan veszi a levegőt arcára mosoly kerül.
- Nyugalom Kana, tud vigyázni magára....
*A lány nem figyel az öreg mágusra, több nyíl áll ki hátából, s eme pillanatban csatlakozik Dremer országához, ki készséggel viszi el magával. S oldozza fel földi létének minden fájdalma alól.
- Be kell zárnom! nem tudom tovább tartani!
*A kapu bezáródik, a lány fejét lógatva hullajtja szemeiből a cseppeket.
- Miért nem jött...
*Az öreg feláll, s hátára rakja kezét.
- Azért mert az ő útja a másik irányba visz, s mikor Ritalea megint össze köti majd sorsotokat, ismét foghatod majd a kezét...
*A lány megtörli szemét, majd rápillant Kernonra, látja hogy az öreg nem lélegzik.
- A kurva életbe....
- Virágszálam... Becsüld meg azt amit Kernon adott neked, a saját éveit áldozta fel, hogy te megmenekülhess, hát ne beszélj így előtte...
- Igenis Yamma mester...
- Helyes, mindjárt ideérnek a többiek s akkor bérgyilkoshoz méltóan, megadjuk neki a végső tisztességet.
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-10-03, 3:24 am

* Imyr, Grácia és Lux kisvártatva megérkeznek.
- Yamma mester! - Szólal meg egy lágy női hang.
- Lux... Aranyom gyógyítsd meg Kanát... Imyr...- Fájdalmas hangon szól az ifjúhoz.
- Kernon... Meghalt?
- Nem gyermekem csupán Kana javára íratta hátralévő éveinek számát.- Nehezen mondja ki ezeket a szavakat az öreg, mégis arcára mosoly ül.
- Értem mester, akkor ezek szerint eljöttnek látta az időt, hogy átadja nekünk a helyét.
* Grácia letérdel kernon mellé majd végig simítja annak arcát, s szakállát min saját vére folyt végig.
- Elkezdhetem mester?- Kérdi a lány Yammától.
- Igen gyermekem, elkezdheted.
* A lany lehajtja fejét majd megszólal.
- Kernon az árnyak legidősebbje, fényeskedjék neked a hold a sötét éjszakában, túlvilági lépteidet óvják az árnyak. Ugy légy assasasin holtod után mint előtte. Porladj el majd kelj újra életre.
* A lány kezét végig simítja a halott arcán, száját mágikus szavak hagyják el. Feláll a tetemtől s az lángra kap. S minden nyomot eltüntetve maga után csak egy égett emberi alak nyomát hagyja a földben.
- Átkozott elfek...- Szólal meg Grácia.
- Ez nem az ő vétkük, tulajdonképpen Hossin hozta magával ahogy engem is... S ahogy Jeremyt is ki hátra maradt....
- Gyermekek, oly fölösleges szót emelni, hogy kinek a lelkén szárad Kernon halála.
Ha akart volna megmenekül s otthagyja Kanát, de ő úgy döntött a te életed többet ér. Meghalt s ezen már az eszetlen bosszú sem változtat. Hagyjuk megpihenni békességben. Indulunk!
* Mindannyian felkerekednek s lóra szállnak. Majd Imyr megszólal.
- Merre tartunk mester?
- Északnak a hegyekbe, de nem ekorinba lovagolunk. Ambaronba megyünk, ott nincs élet viszont van elég hely ahhoz, hogy megkezdjük az elemek kiképzését.
- Elemek?-Kérdez vissza Lux.
- Igen, Szél Víz tűz. Ehhez kapcsolódik a fény és a sötétség... S üzenek majd Zaricsének, hogy küldjön közénk egy új földmágust...
- Én lennék a tűz mester?- Kérdezi Grácia.
- Igen, habár tudom sokkal jobban idomitod a villámokat viszont ez a kettő nagyon is hasonlít.
- Mester ki lesz a fény?
- Hát én...
- Te is csatába szállsz majd?
- Ha a szükség úgy kívánja.
- Soha nem láttunk még harcolni mester...
- Imatkozzatom minden istenhez hogy ne is kelljen.
* Azzal ambaron helyére vették az irányt.
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 218

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-10-26, 10:39 am

*A hír, hogy a szakadár sárkány – ők nevét is ismerik – Nelarth, már hosszú ideje ugyanott tanyázik, hamarosan az egyik vadászt irányítja arra.
A vadász, méretes arany sárkány, hamarosan, kétlábú formában jelenik meg. Fekete csizmája, sötétkék köpenye az, mely látszik belőle, s lófarokba fogott, szénfekete haja.
Villanó pillantása találkozik Nelarthéval, s az már repül is hátra, falnak tántorodva a falu kocsmájában, ahová betért.
A teleportálás gyors, de a vadász is érti a dolgát, s mire a menekülő felvéve sárkány alakját, a levegőbe emelkedne, már a feltűnő ködben ott áll a kék köpenyes is.
Karját emeli a menekülőre, s az épp fellendülő sárkány megvonaglik a magasban, s visszazuhan a földre.
A vadász a kietlen mezőn felölti aranyszín formáját, s úgy lendül egy villanás után némán támadásba.
A két sárkány összeakaszkodva tarolja le a mező magasra nőtt aljnövényzetét maga körül.
Karmok csapódnak egymásnak, fogak csattoknak, s csikordulnak a kemény pikkelyeken.
Az árulónak vére serken, de nem adja magát olcsón.
Visszaharap, s elkapja ellenfele nyakát, mire az hátsó lábaival igyekszik megkapaszkodni Nelarth gyengébb, hasi pikkelyeiben, hogy azokkal együtt hasát is felszakítsa. Az arany sárkány hegyes tüskékben végződő farka is lecsap Nelarth szárnyára, eltörve azt váll részénél.*
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-10-26, 6:16 pm

/Húúú akármelyikőtök is az köszönööööm Very Happy /
*A sárkányok csatájára érünk oda, kezemmel megálljt mutatok, míg ők viaskodnak fegyverem új alakot ölt, egy hatalmas kalapács, minek fején egy tüske van, egy kézzel támasztom meg rúdját, majd egy hangos füttyentés követi ezt mit másik kezemmel produkáltam. Ha ez nem hat oda fordulok az egyik emberemhez.
-Keltsed fel a figyelmüket.
*A férfi felemeli kezét majd mágikus szavakat ejt ki, kezéből egy-egy fénygömb suhan a két sárkány tekintete elé s villan el ott. Remélhetőleg ez már kicsit hatásosabb lehetett mint az előző próbálkozásom.
- A nevem Hossin Ekko... Azért jöttem, hogy az áruló sárkányt! Magammal vigyem!
Kalandmester

Kalandmester

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-10-27, 2:19 pm

*Az áruló felüvölt, hangjától visszhangzik a rét, s most ő csap le farkával, de a tüskés, arany farok már rátekeredik, s lefogja azt.
A karmok szinte szikráznak a pikkelyeken, míg az arany sárkány nyakán már nincsenek a fogak, az üvöltés közepette elengedték, s most ő kapja el torkát az árulónak.
Tudják, hogy ott vannak a kétlábúak, de csekély az esélye, hogy azért félbehagyják egymás marcangolását.
Nelarth igyekszik mellső, s hátsó mancsaival eltávolítani hasától a hátsó lábakat, de mellsőit lefoglalják a vadász mellsői, a karmok egymásba kulcsolódnak, s a két sárkány áthemperedik. Nehéz megmondani, melyik testrész melyiké. Ha netán közelebb kerülne valamelyik kétlábú, a két sárkánynak hatalmas súlya, csapódó szárnyaik bármelyiket a földre terítenék.
Kiszámíthatatlan küzdelmük, s látszik, ez most életre-halálra folyó harc.
A vadász sem szól semmit, nem törődik Hossin Ekko szavaival, ő az ősiek törvényét, s parancsait követi, s az árulónak vesznie kell.
A lándzsára pedig ugyanúgy fittyet hány, mint a fényvillanásra, s a füttyre tette.
A Nelarth kapálózása mind gyengébb, a levegő, melyért küzd, nem jut tüdejébe, s ahogy gyengül, úgy nyílik fel hasfala, bőre, s apró pikkelyei is a vadász hátsó karmait követőn. Belsősége immáron kilátszik, vére pedig az arany pikkelyeket, s a mezőt is vörösre festi.*

//Nem volt szó arról, hogy újabb változásra képes a fegyver. A legutóbbi átalakuláshoz is külön engedélyezés kellett.//
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-10-27, 3:12 pm

*Nem igazán van kedvük rám figyelni, érthetetlen a dolog. Talán e szoros párbaj mit életre halálra vív e két lény megmagyarázza viszont nekem az áruló élve kell. Megmarkolom a kalapácsot majd a tíz fős társulatra nézek. Majd halkan megszólalok.
- Akkor a megbeszéltek alapján cselekszünk... Háromig számolok s akkor végrehajtjuk.
- Egy... Sárkánytánc...Kettő... három most!
*Három mágus kísért el utamon abból kettő rögvest mormolni kezdett, majd hátamhoz érintették kezüket. A mágia felerősíti e gyarló testet, erőt s gyorsaságot kölcsönözve nekem, s markom még erősebben szorítja a fegyvert mi méreteiből adódóan nehéz eszköz, pont azért ilyen nehéz, hogy képes legyen oly csapást mérni egy koponyára ami elkábíthatja azt. S a tánc és a benne keveredő mágia ereje számításaim szerint elégnek kell lenni. Majd egy fiolát kapok ki zsebemből, lenyelem tartalmát, szemem megvillan s halkan suttogom.
- Álom pecsét....
*A kalapács minek fején egy hegy van most megemelkedik a földről, s arra a hegyre saját vérem kerül ahogy tenyeremet bele nyomom a penge éles tűbe.
- Védd meg a többieket, s húzódjatok hátrébb.- Tekintek a harmadik mágusra aki a fényt is küldte- Ti ketten tartsátok fenn a mágiát míg véget nem ér a harc. Ha elesek menjetek vissza Ekorinba s jelentsétek Zaricsének a tőrténteket. Szabad kezet kap Ekorin irányítására...
*Majd vissza fordulok a két viaskodó felé, s mind két kezemmel megmarkolom a fegyvert. A mágia s a tánc elég ahhoz hogy szemmel tudjam követni a sárkányok testrészeit. Néhol nagyon is veszélyes közelségbe érkezett egy egy mancs szárny avagy farok rész. Viszont a szerencse úrnője ma velem volt. Találkoztam már a sárkánnyal s pontosan tudom melyik az, akkor a szerencsém vezetett győzelemre, most viszont maga az erő lesz az mi engem pártól. A hatalmas lények teste érdes a pikkelyektől, s a szakadár sárkánynak végig futnak a hátán a tüskék mik kapaszkodóként szolgálnak egy egy hirtelen mozdulatnál. Viszont fegyverem kiesik kezemből s a földön landol. Az aranysárkány kezd felül kerekedni a másikon sietnem kell, ha elérem a szemét, onnan gyorsan terjed a méreg. S tenyeremből még mindig csordogál az élet nedűje. Megcélzom hát, s veszélyes lépést teszek, amilyen gyorsan csak képes vagyok neki iramodok a két egymásnak verődő test között. S ha elérem a sárkány szemét, tenyerem bele is mártom abba, mi nem lehet kellemes. Viszont még mindig van egy hatalmas probléma ezután is hisz most így az aranysárkány veszélyes előnyre tett szert, mi könnyíti helyzetét.

/Mielőtt mondasz valamit írj privátot, ha elolvasod a feljegyzéseimet meglátod a Főadmin engedélyezte a fegyver átváltozását barlangon kívül is. Ha olvastad eddigi játékaimat az ezüstös penge többször is előkerült hol kard hol tőr hol marokfegyverként, s íj ként először/
Kalandmester

Kalandmester

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-10-28, 9:46 pm

*Az aláhulló lándzsa még mindig lényegtelen az arany sárkány számára. Ezt a küzdelmet meg kell vívni. Az áruló nem élhet, s ez is, mint minden áruló halála, üzenet azoknak, kiknek meginog hitük a törvényekben.
Elfajzottak ezek, nem mások. Látniuk kell, mi vár azokra, akik a Törvények ellen fordulnak.
Újabbat szorít a torkon, s hallja, amint a csigolyák engednek a fogak szorításának, s elroppannak alatta.
Nelarth hasa maga is tovább hasad, s a karmok, mik eddig még ellenálltak valamelyest, lehanyatlanak, egy rándulással.
Az arany sárkány szemébe fájdalom hasít. Dühében megrántja az eltörött nyakat, a hatalmas izmok reccsenve engednek az erőnek, s ő maga már mellsőjével csap a kétlábú irányába.*
- Az áruló az én prédám! A fejét viszem haza!
*Hatalmas testében terjedni kezd a méreg, de oly kevés, s annyival több az, ami a sárkányban kering, mint egy kétlábúéban, hogy nem hat oly erősen, s oly gyorsan, mint azt várni lehet.
Azonban a vadász tompábbá válik tőle.*
- Mégis miért tartana egy ősi kutyája igényt arra, mi az ősieké?! S honnan veszed a bátorságot, hogy szövetségesedre támadj?!
*Ránt még egyet a nyakon, mi tovább szakad. A tehetetlen, óriási test már csak a rántásokra moccan. Vér borítja a mezőt, s az arany pikkelyek is vérvörössé váltak tőle.
A tetem mellett felemelkedik a vadász, s dühödten tereli pillantását a kétlábúakra.
Megbolygatott szemét még jobban borítja a könny, de már nem fáj neki.*
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-10-28, 10:17 pm

*Egy ugrással felkapaszkodom a vadász fejére, kiálló szemének csontjában talál fogást a kezem s onnan húzom fel magam. S az első biztos pontba kapaszkodok bele.
- Mert égetően fontos a teste, min átveszem az uralmat! Egy szellem vagyok ki most erősebb gazdatestet keres. Azért tartok igényt mi az ősieké mert én magam is az övék vagyok. S ha azzal hogy az ő testében újjá születek csak az ősieket segítem majd! Kérlek ereszd el míg van esélye életben maradni!
*Kiabálok ahogy csak kifér torkomon, meg kell akadályoznom, hogy az egyetlen esély amiről tudok el is ússzon az árral.
- Ha megölöd hiába térsz vissza a fejével, ha ezzel nem kerül előrébb a ti ügyetek! Veszniük kell, tény de egy életért még százakat küldök a másvilágra! Kérlek Sárkány! Nincs oly sárkány ki önként adná testét! Most eléggé sebzett ahhoz hogy elraboljam, ha megölöd azzal csak saját ügyetek hátráltatod FONTOLD MEG!
Kalandmester

Kalandmester

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-10-30, 2:27 pm

*A vadász dühödten rántja meg fejét, hogy a rá csimpaszkodó kétlábú lerepüljön róla. Ha elsőre nem megy, hát ránt még rajta.*
- Az a test már nem él, nincs mit megszállni, kétlábú!
*Néz a földre hullottra. Most nem izgatja különösebben a többi kétlábú. Fejét rázza meg még egyszer, hogy elűzze a bódultságot elméjéből.*
- Nem féled a haragjukat?! Övék vagy, s azt hiszed, bármire is igényt tarthatsz, mi az övék?!
Eltaposnak, s megsemmisítenek! Segítsd őket azzal, mi a tiéd, s mit ők adnak neked, ne azzal, mire igényt tartanak!
Minden halott árulóval előrébb lesz ügyünk!
*Jelenti ki oly határozottan, mintha kinyilatkoztatná, s őszintén hisz is ebben.*
- Ez a háború még csak most indul. Meg fogod látni, ha még e világon leszel, milyen az, mikor a sárkányok érvényt szereznek saját ügyüknek. Attól fog haladni, s nem egy sárkány megszállásától.
*Többet ér számára egy áruló halála, mint egy áruló, ki megszállva él tovább.
Jelképe annak, hogy ha a sokból egy-egy ellenük fordul, annak ez a sors az, mi jut tettéért.
S üzenet mindazoknak, kik effélén törik fejüket.
Az ősiek törvényét, miként régen, most sem lehet kijátszani.
Lehajol, s fogait összezárva a tépett nyakon, majd megrántva letépi a fejet. Mellső lábai közé fogja, s azon véresen szétnéz a kétlábúakon.*
- Szolgáld fajtáddal az ősieket, s élni fogtok. Ím, a sorsa mindenkinek, ki ellenünk fordul!
*Emeli magasra Nelarth fejét. Hátsó lábaira, s farkára támaszkodik, hogy stabilan tartsa magát. A méreg még mindig szervezetében kering.*
Nawarean

Nawarean

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-11-05, 8:13 am

*Hallgatom a sárkányt, s miután kijelenti, hogy a test nem él egy mély lélegzetet veszek majd fegyveremért lépek. S magamhoz veszem, hátamra erősítem azt az annak megfelelő helyre s megszólalok.
- Ha mindentől tartanék... Ami végezhet velem... Nem jutottam volna el idáig.... Hisz még mindig a kis üregemben élnék ahol senki sem bánthat... Nem igaz?
*Majd intek kezemmel s a többiek elindulnak a hátasok felé.
- S most hogy a préda amiért jöttem már nincs az élők között... Nincs miért tovább pazarolnunk egymás idejét... Ezennel a pecsétet... feloldom...
*A sárkány hamarosan elkezdheti érezni, hogy az eddigi bódultság érzete enyhülni kezd.
- Ne tekints ugyanolyan féregnek mint ezek... Én egy másik világból származom... S száműzetésben élek itt, egy mocskos halandó testében... Én nem az ősiek tulajdonát akarom, csak közelebb kerülni a hajdani mivoltamhoz... Próbálj meg te egy mocskos emberi testben élni... Több száz éven keresztül... S győzd kivárni az időt míg vissza veheted azt mit elvesztettél... S most ha megengeded... Elmegyek hisz ahogy mondtad ez a háború még csak most kezdődött el... Ég veled sárkány...
*S ha nem tartóztatott fel, akkor tovább álltam a csapattal amivel jöttem.
Kalandmester

Kalandmester

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-11-05, 9:41 pm

*A vadász visszanéz a kétlábúra. Amikor a szemébe nyúlt, tett vele valamit. Nem tűnt fel neki, hogy mágus lenne. Talán nem is az, mégis tett vele. Átkozott kétlábú! Ha nem lenne rajta Furia jele, már halott lenne.
Még álmosan, tompán is végzett volna vele, ebben biztos.*
- Talán azt hiszed, nem töltünk sokan épp elég időt kétlábú testben…
*Jegyzi meg a sárkány, arra gondolva, hány testvére kóborol a kétlábúak között, esetenként még szolgálja is némelyüket, hogy eközben titokban információt szerezzen, irányítsa a háttérből a kétlábúak ostoba vezetőit.
Avagy eltüntesse őket, ha épp útjában állnak a terveknek.
Számtalan feladat, sok hős, aki beépült az ellenség közé, hogy annak alakjában, gyanakvását elaltatva szolgálja az ősieket, és saját népét.
Vannak, akik már évszázadok óta teszik ezt, akár megbecsült tagjai a lanuriai köröknek, eljátszva, hogy épp olyanok, mint ők.
Nem tartóztatja fel, az ősi, aki megjelölte, tudja, mit csinál. Ha ez az öncélú akarat elég volt neki, hogy szolgálatába fogadja, okkal látta jónak.
Ő nem fogja kétségbe vonni, de amikor a fejet bemutatja Enionban, jelentést fog tenni róla.
Hagyja, hadd távozzon a többi kétlábú samesszal együtt.*
- Az ősiek kegyelme követ téged.
*Nem tudni, csak kijelentésnek, vagy köszönésnek is szánta e mondatot, de hamar a levegőbe emelkedik, s mielőtt még a környékbeli falusiak rálelhetnének Nelarth fej nélkül hagyott testére, felégeti, nem csak azt, hanem a környéket is.*

//Köszönöm a játékot!//
Sou
Fehér sárkány
Sou

Hozzászólások száma : 772
Életkor : 74
Munkahely : ahol az érzésgombolyagok zárt ketrecének a kulcsa rejtezik.

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-11-13, 5:35 pm

//Regélő - nem sok mondanivaló jutott az eszembe : ( //

Hát. Megmorogják, azaz mormogja Ezmot az őt ért „atrocitás” végett és ez még érthető is. Sou pedig inkább lapított, de nem húzódzkodik görcsösen össze. Nem kapott fejmosást, meg az idősekre jellemző félhangos zsörtölődést sem kellett elszenvednie, pedig feltételezte Ezmotról, hogy ha mást nem rövid, igen velős rosszallásnak helyét adja. De nem. Nem mintha ezt Sou oly nagyon bánta volna, mindaddig ezzel így is volt, míg meg nem hallotta a megtört test riasztó nyögéseit. A hajnali félhomály elmosta fehér körvonalát, így talán nem volt annyira szembetűnő, hogy a hallottak szította borzongástól bizony a szőrszerű tollak felálltak a „hátán”. Megrázta magát, így kívánva szabadulni a kellemetlen, hideglelős érzéstől és egyben jobbnak ítélte meg visszabújni az álruhájába is.
- Jó reggelt! – nyújtózott, immáron két emberi kezét az ég felé nyújtogatva. Nem, nem suhant el a felett az apróság felett, hogy így rögtön ébredés után a fontossági sorrendben az evés és az ivás elvette a helyet a köszöntéstől. Ez a reggel még is más, mint a többi. Legyen bármennyire emberi szokásnak tartva, ő alkalmazza, nem szeszélyből és még inkább a hangzása miatt, egyszerűen így kicsit könnyebb arra gondolni, hogy gondtalan és szép napjuk lesz. Tarisznyáját az ölébe véve kutakodott benne és sikeresen a tegnap el-elteszegetett bogyókat tartalmazó kendőcskét halászta ki először, majd a kulacsát is kikotorta. Evett és ivott, eleget téve a morózus kérésnek, ajánlásnak. Az elpakolást gyorsabban megejtette, mint a mielőbb említettek előkerítését és amint végzett, némileg megigazította ruháit, szabadjára engedte szőke tincseit, végül a köpenyegének felöltése után a tarisznyáját is a vállára vette.
- Készen is vagyok! – jelentette be, mikor valóban útra készen Ezmot előtt állt meg. – Ha gondolod, indulhatunk is. – rábízta magát az öreg sárkány döntéseire, legalább is ezt a látszatott kelthette. Még is, a tegnap megesett diskurzus közöttük mélyebb nyomott hagyott benne, minthogy azt egy éjszaka képes lett volna, akár csak egy kicsit is megfakítani. A szalagot, mely korábban haját fogta össze, most arra szolgál, hogy némileg lekösse gondolatait, egyik ujjáról a másikra tekeri a sötét anyagot. Tanakodik, pedzeget dolgokat és közben megpróbálja a helyére rakni a dolgokat. Néhány dolgot csak most kezd megérteni, hogy utólag, kicsit jobban belegondol és Ezmot igazából ennek köszönheti, hogy Sou csendesen felvéve az öreg sárkány tempóját poroszkál mellette, méghozzá szemfülesen teszi mindezt. Amikor átsuhan egy árnyék, rögtön felkapja a fejét és rá is talál az gyorsan mozgó sötét folt gazdájára. Vadászik, a kecses égi ragadozó, teszi, amit tennie kell, de a sólymok valószínűleg nem haragszanak meg a mezők és az erdők más lakóira, mert itt vannak és olykor meglehet kárt is tesznek. Tovább teszik a dolgukat, elveszik azt és annyit, amennyiből fenntarthatják családjuk és saját maguk jólétét. Egyszerű, annak tűnik és még is azok nem képesek erre, akik többnek tartják magukat egy közönséges állatnál.
Silarona
Vörös sárkány
Silarona

Hozzászólások száma : 297
Munkahely : Néha van, néha nincs

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-12-29, 4:35 pm

// Kain, Telarból folytatva Smile - Pattan a labda!  bounce //

*A Középvidék nyílt, lapos hátán az éj sötétjében két ember alakja rajzolódik ki, egy törékenynek tűnő nő és egy nagydarab férfi. Az elf nő derekán frissen vásárolt, még karcolatlan penge lóg. Mellettük nem sokkal patak fut be egy erdőbe, körülöttük mező.
Még az este leszálltakor indultak Telar városából. Mindketten kimerültek kissé – a kétlábúak erős szaga, mely súlyos tömegként nehezedik a városokra, kikerülhetetlen a még humán alakban is érzékeny sárkányoknak. Végigmenni a piactéren, keresztülvágni a türelmetlen, hangoskodó zselén.
Nem mintha lett volna más választásuk. Silarona nem maradhatott tovább rendes fegyver nélkül. S Kainnak is igaza volt – valamit kezdeniük kell a kardtudásával, különben talán legközelebb nem lesz olyan jó vége, mint Vadalanban.*

- Rossz híreket kaptam. Több társunkat levadászták az utóbbi időben, s emellett az ősiek csatlósai is beszivárognak a kétlábúak városaiba. Háború készül.
*Háború készül… Az árulók tere méginkább összezsugorodik majd. Nekik pedig még veszélyesebb lesz együtt lenni.
Ha Kain engedi, vékony ujjait belecsúsztatja a tenyerébe. Nem tud mit mondani – az emberek ostoba frázisai, hogy „minden rendben lesz” és „ne aggódj”, nem tűnnek helyénvalónak. Az arany sárkány tisztában van a körülményekkel, még sokkal jobban, mint ő. Üres szavakkal nem lehet betölteni az űrt, amit a veszteségek okoznak, legyen az egy személy elvesztése, vagy az élettér, a szabadság megcsappanása.*

- A városok sem lesznek biztonságosak…. -
*Csak mintegy magának mormolja, miközben, ha Kain nem mozdul, nekidől a széles mellkasnak. Persze, üldözöttként a városok sem lehettek teljesen biztonságosak, ahogy egyik másik hely sem – de bármelyik ép eszénél lévő sárkány messzire elkerülte a kétlábúak tömegeit, ha tehette. A szag pedig elrejtette őket egymás elől, még ha ketten is kerültek volna ugyanabba a városba. De ez a beszivárgókkal hamarosan megváltozik. Ők nem fogják a véletlenre bízni a találkozást, ha a legkisebb jelét is látják a másiknak.*
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 2045
Életkor : 743
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-12-29, 9:26 pm

// Egy régi adósság - Silarona - és a labda csak száll...száll Smile //

*A gondolatok, melyek a kifelé vezető úton foglalkoztatják, nem nyomják el paranoiáját. Nem adja fel a megfigyelés biztonságát, s ebben új lendületet ad, hogy lassan elfogynak mindannyian.
Nagendra és Samael elvesztése azt jelzi, lassan mindannyiukhoz eljutnak majd.
Nem lesz menekvés, s a háború felbolygatja majd nem csak a sárkányok világát, a kétlábúakét is. A városokban szigorú ellenőrzések veszik majd kezdetüket, az idegenekre különösen figyelve.
A falvakban egyébként is ismer mindenki mindenkit. Ott egy kósza érkezése hír, és soká emlékezetes marad.
Vannak idők, amikor a bujdosónak már nincs menekvése tovább.
Hagyja, hogy Silarona vékony ujjai tenyerébe csússzanak. Élvezi a meleg kéz tapintását. Élvezi a közelséget.*
- Semmi sem lesz biztonságos. Talán már most sem azok….
*A közelségének hatása most is nyugtatólag hat rá. A nőstény érintése úgyszintén. Mégis, meg kell emberelnie magát.*
- Épp ezért lesz fontos feleleveníteni azt az elfelejtett tudást.
Meg kell tudnod védeni magad ebben a formában is.

*Morogja halkan a lány hajába, majd mély lélegzette beszívja az illatát.
Ez a hely megfelelő lesz gyakorlásra, azonban az éj épp alkalmas arra, hogy kipihenjék fáradalmaikat.*
- Holnap reggel bele is kezdünk, de most inkább pihenjünk.
*Jól esik a friss levegő és a nő közelsége. Ha Silarona is ezen a véleményen van, az arany sárkány hamar leteríti kabátját a földre egy kellően sötét helyen, ahová még a hold fénye sem jut el.*

a mindenség tengerén."
Silarona
Vörös sárkány
Silarona

Hozzászólások száma : 297
Munkahely : Néha van, néha nincs

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-12-29, 10:15 pm

// Kain - már-már röpibe illő mozdulattal megy is vissza! Very Happy //

*Tudja, hogy meg kell tudnia védenie magát. Az idők változnak – neki, aki hétszáz éve kóborol a kontinensen, függetlenül mindkét világtól, kötöttségek nélkül, most meg kell tanulnia, hogy többé nem személytelen. Oldalt már választott, most meg kell tanulnia kiállni mellette. Nem lehetnek biztosak, meddig maradhat névtelen. Ha Kain mellett találják, véglegesen az árulók közé kerül.
A férfi lehelete meglebbenti a barna hajszálakat. A pihenés jó ötletnek tűnik. Silarona halványan elmosolyodva figyeli, ahogy Kain a földre teríti a hosszú, fekete kabátot, mely már együtt jár a mágus sötét alakjával. A lány sárkány-érzékei befogadják a természetet körülöttük. Üdítő ez a város után. Könnyen lépkedve követi párját, s hacsak Kain meg nem állítja, leül a kabátra. Ha ő is követi, odahajolva ajkaival megkeresi a sápadt arcon az ajkakat. Szeretné elmosni a feszültséget, mindent, ami volt és ami még jön. Szeretné, ha ellazíthatná az évszázadok óta üldöztetésben élő arany sárkányt, aki, mielőtt észrevette volna, ilyen kedves lett a szívének. Ha nem is sokáig, legalább arra a kis időre, amíg együtt vannak, amíg megtehetik, hogy nem ezekre gondolnak.*

- Tudod, igazán semmi nem fogható ehhez az érzéshez. -
*Nem akarja körülírni. Nem is igazán tudja: a természet békéjét és ölelését, a pillanatnyi nyugalmat, ezt az eddig nem tapasztalt közelséget egy másik személlyel, azt, ahogy Kain illata megtölti az orrát, ahogy a jelenléte belengi a környezetet.
Ha Kain megállítja, csak kérdően néz rá – aggódik a másikért, még ha nem is tehet érte sokat.*
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 2045
Életkor : 743
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime2015-12-29, 10:45 pm

// Sil - lábbal nyúlok alá és pattan onnan fel : //

*Egyikük sem tudhatja biztosra, ám az, hogy Ezmot már látta őket együtt, az első sárkányt jelentette, aki megtudta, a két sárkány együtt van.
Az árnyak között teríti le kabátját, ott, ahová kényszerült már réges-régen. Ezek az árnyak jótékonyak, rejtve óvják a fekete öltözetű mágus sötét alakját.
Most nem kívánja az ételt, nem kell neki vacsora, hogy sárkány bendőjét jóllakottan tartsa.
Sőt, reggel éberen akar ébredni.
Amikor Silarona letelepszik, Kain mellé heveredik, erős tenyere végigvándorol az elf karcsú, izmos combján, miközben annak ajkai megtalálják a fakó arcban rejtőző száját.
Egyet kell, hogy értsen a kimondott szavakkal. Tenyere még mindig simítja az elf vonalait.*
- Semmi sem.
*Hagyja végül annyiban, s ha a lány is mellé heveredik, a férfi kardját maga mellé fekteti, lecsatolva oldaláról. Természetesen a Silaronával ellentétes oldalára. Karjával átöleli és magához húzza a nőt, hogy érezze leheletét, ahogy birizgálja bőrét, s hogy álmában is érzékelhesse a nőstény izgató illatát, testének vonzó, s megnyugtató közelségét.
Ha az elf még mindig ülve marad, akkor keze vándorol csak ismét rá, ha azt nem is löki el.*
- Tegyük el magunkat holnapra. Az éj hosszú, de szükség van a pihenésre, hogy s erőnkre is, mert holnap nehéz nap vár ránk.
*Ha az elf is mellé heveredik, s nem tartja éberen, hát hamar a szokásos féléber álmába zuhan.*

a mindenség tengerén."
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Középvidék   Középvidék - Page 21 Icon_minitime

Középvidék
Vissza az elejére 
21 / 37 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Középvidék :: Középvidék-
Ugrás: