LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

 

 Kikötő

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1293

Character sheet
Nép: NJK
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2009-06-06, 12:48 pm

A kikötőben két nagy hajó, és néhány kisebb, lélekvesztőnek beillő halászhajó horgonyzik állandó jelleggel. Ezek a már-már ócskavasnak is nevezhető ladikok már régen leszolgálták idejüket. Így most ott rostokolnak, s néma csöndben ringanak a vizen, míg a fürge halászhajók, s a mellettük óriásnak tűnő árbócosok nap, mint nap ki-be futnak az öböl nyüzsgő kikötőjében.
A kikötő piaca azonban nagy vonzerővel bír a helyi lakosságra, és az átutazókra egyaránt, hiszen virágzó kereskedelmüknek köszönhetően a legjobb minőségű portékákat kínálhatják a kofák.
Amerre csak néz az ide tévedő,mindenfelé csak azt látni, ahogy a kofák portékáikat kínálják az előttük elhaladóknak. Megszámlálhatatlanul sok matróz igyekszik a hajókra. Némelyek méretes hordókat, és útiládákat cipelnek a fedélzetre. Halászok is tevékenykednek hajóikon, hatalmas hordókba borongatva a halakat a hálókból, hogy aztán serényen nekiláthassanak a halászhálók átvizsgálásának, és javításának.


Kikötő Kiktnorlanszerk_by_stixion-d9owear
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-05, 1:39 pm

Csöndesen haladtam a kikötő piacának utcáin. Az emberek csak úgy nyüzsögtek, és nem csak emberek. Több száz más lény intézte a dolgát. Az emberek nagy része bevásárolt, kereste az értékes portékákat. Elég sokan álltak meg a selyem anyagokat áruló kofáknál.
-Höh emberek.-Gondoltam magamban, ahogy oda néztem, hogy mennyi pénzt adnak át azért, hogy szerezzenek egy keveset az anyagból.-Csak tudnám, miért dobnak ki ennyi pénzt azért, hogy szépen nézzenek ki.-Beszéltem magamban, aztán meghúztam a vállam, és folytattam a nézelődést, de engem a halak jobban érdekeltek mint a luxus cikkek. A kevés stand ami halakat árult nem igazán tűnt frissnek nekem. Mindössze pár halat találtam amik nekem kellenek, de azokat már a szagukról megismertem.~Hmm finom halacska~Gondoltam mosolyogva, ahogy kiváltottam az ételt.~Na ez megéri a pénzét, nem úgy mint azok az aranyozott vackok~Gondoltam miközben átnéztem a másik standra ahol mindenféle aranyból készült evőeszközt osztogattak eléggé magas áron.~Na de hol is tartottam... Oh igen.~Gondoltam, és ránéztem a szerzeményemre, elmentem egy eldugottabb helyre, és szépen befalatoztam csak úgy nyersen, hisz régebben is azon éltem, nekem ez nem volt újdonság, de tudtam, hogy az emberek nem néznék jó szemmel.~Na ez finom volt.~Elhajítottam a hal csontvázat, és ismét elindultam, hogy körbe nézzek, hátha találok valami hasznos dolgot, amit érdemes lenne megvenni.
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 30
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-08, 5:38 pm

Norlan kikötője egésszen más, mint a birodalmi nagy kikötő. Itt mindig vasárnap van. Az árusok mindenütt ott vannak. Ez a nyüzsgés, ez a sok zaj és csacsogás, a zsibongás eltelíti a levegőt, és nem hagy semmi mást. Valójában csak a kislány érzékelte így. Már jó pár napja van Norlan városbán, és mindezidáig csak az ünnepelő tömeget látta. Őszi aratásünnep van és ők is emiatt jöttek el ide. A vásáron minden megtalálható volt. Helen is annyira fellelkesült, hogy belevetette magát a sűrűjébe és olyan dolgokra is hangosan alkudozott, amit életében nem fog felhasználni. Aztán telepakolva új csiri viri függőkkel és medálokkal elindúlt kifelé, hogy kicsit kiszellőztese a fejét. Félúton megállt. Kinyújtotta karcsú kis nyakát és beleszagolt a levegőbe. Jobbról lédús, pirosló alma illata szivárgott felé. Gondolt egyett, majd lassan leeresztve az egyik kezét, egy nyolcast formázott meg a levegőben, majd elöbb az alma felé lendítette a csuklóját, aztán maga felé. Erre kisebb szellő sűvített el a gyümölcsös bódéja felett és az alma rakás szana-szét gurult. Míg szegény árus az almáit kergette Helen már arrébb majszolta a varázslat hajtotta gyülmölcsöt. Ugyanis nem csak az almarakást borította fel, de eközben egyett a kezébe repített. Most pedig boldogan élvezte a "jól megérdemelt" munka gyümölcsét. Szó szerint.

//Bocsánat, hogy ilyen későn írok... pale //
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-08, 7:02 pm

//Szörnyen csalódott vagyok Evil or Very Mad ... Dehogy is geek //

Hirtelen egy ismerős érzés kapott el.~Hmm... Csak nem mágia szagot érzek?~Kérdeztem magamtól, kicsit kuncogva saját gondolatomon, viszont ez hamar véget ért, mikor az egyik bódé felől hatalmas puffanás érződött.
-Nocsak.-Kaptam oda a tekintetem, de pont úgy fordultam, hogy az elröppenő alma hamarabb került a látóterembe.~No lám, tudtommal az almák nem képesek repülni.~Gondoltam mosolyogva és az útját kezdtem követni, és bár a tömegben ez nem volt épp könnyű, végül mégis csak megtaláltam. Elég sok ékszer volt, amitől már inkább úgy nézett ki mint aki összelopta őket, mint aki sokat költekezett, főleg ezzel a húzással, így ő volt az első célpontom.~Ha nem vagy elég feltűnő gyanús vagy, ha túl feltűnő vagy akkor is.~Először úgy mentem mintha csak haladnék az árral, majd amikor mellé értem megálltam.
-Tudod, ezek a csilli-villi cuccok nem állnak jól neked.-Mondtam halkan majd felé fordultam.-Nem gondolod, hogy ez egy kicsit-hogy is mondják az emberek?-bunkóság volt?-Kérdeztem a bódé felé bökve a hüvelyk ujjammal, de még mosolyogtam, hisz semmi okom nem volt beköpni... Még.
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 30
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-12, 1:00 pm

//Köszike, nagy kő esett le a szivecskémről. Very Happy//

-Csilli-villi? Nekem tetszenek, de mond csak mi közöd is van hozzá?
Fordúlt a férfi hangjának irányába. Nem téveszthette el, hiszen közvetlen közelről szinte a fülébe súgták a kérdést. Olyan vidámman és kedvesen ejtett ki minden szót, mintha nem is provokálni akarná. Majd jött egy igen furcsa kérdés, az előzőhöz nem igazán illett. Elősszőr nem tudta hova tenni a dolgot, majd miután a srác kinyújtotta a karját valami bevillant. Eszébe jutott a félig megevett alma a kezében. A srcác orra alá dugta vidáman, majd szinte a képébe mászott a kövekező kérdésével.
-Kééérsz??
Majd abbahagyta a pipiskedést, és úgy folytatta.
-Nem hiszem hogy tönkre menne belé....
Amolyan elgondolkozva de mégis határozottan beszélt, aztán rávilantotta a fiúra hófehér fogait és újabb sértést követett el a srác aurája felé, mivel egy szempillantás alattt odasimúlt a karjaihoz.
-Deeee, hogy is értetted azt, hogy.."hogy is mondják az emberek?" Talán csak nem valami istenség lennél? Vagy egy elf? Egy mágus? Törpéhez túl magas vagy és túl karcsú, de a karjaid izmosak!
Újjabb kacér mosoly, és hozzá meg is tapogatta a srác karját.
-Naa mond el mi vagy! Tudod én még sose találkoztam hozzád hasonlókkal. Szeretném tudni milyenek akik nem emberek. De ugye ti is esztek, meg vannak érzéseitek, meg azért nem gyűlölitek az embereket. Mert azt nagyon sajnálnám, nekem sok kedves emberi ismerősőm van, bizony!
Emellé elengedhetetlen volt az élénk bólogatás, s közben észrevétlenül tovább haladtak.
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-12, 7:02 pm

-Személyes vélemény. Ennyi közöm van hozzá.-Mondtam meghúzva a vállam, de ő egy kicsit tovább megy, és megkínál az almájával, pontosabban a képembe dugta.
-Kösz, de épp most ettem.-Mondtam, és hátrébb léptem egyet.~Azt ne mond, hogy már megint egy nimfával találkoztam.~Gondoltam magamban, miközben ő rám vigyorgott és átkarolt.~Ez egy nimfa, az tuti~Gondoltam magamban egészen addig amíg elkezdett, hogy úgy mondjam érdeklődni... Hevesen. Egy kis ideig tűrtem, de úgy tűnt nem száll le rólam amíg nem válaszolok, a kérdéseire.
-Nyugodj le, ha nem hagysz levegőhöz jutni akkor nem válaszolhatok.-Mondtam, miközben vettem egy mély levegőt.~Azt hiszem neki elmondhatom.~
-Kék sárkány vagyok, és az előbb mondtam, hogy most ettem, és igen vannak érzéseink, és az én fajomból elég sokan utálják az embereket... És nekem is sok ember ismerősöm van.-Mentem végig egyik kérdésről a másikra, majd sóhajtottam, és tudtam, hogy most jön a többi kérdés.~Milyen egy kék sárkány, miért utálják az embereket, stb.~De igaz nekem is lett volna egy kérdésem, miszerint,~Te, hogyhogy nem nimfa vagy?~De rájöttem, hogy tök felesleges lenne ilyeneket kérdezni.
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 30
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-14, 2:36 pm

-Naaaaa, tudtam, hogy nem kedvelik az embereket. Mindig mikor a városban járkálok, vagy egy-egy fellépés közben, mindig úgy veszem észre, tünde soem ül ember mellé, és ugyanígy ember törpe mellé. Sosem "láttam" például vadalant tünde mellett, de például emberek mellé csak ember ül. Egyszóval nagy viszályoskodás van mindenütt, de az embereket mindenhol egyöntetüen utálják, mintha az, hogy nincs varázsképességünk az kizáró ok lenne a társasági életből.
Felnevetett. Habár a lány nem lát, hírtelen jött különleges képessége kitöltötte az elveszett érzék helyén maradt űrt, és nem elhanyagolhatóan a többi érzékszerve is jobban kifejlődött, így egy idő után, már meg tudta határozni az egyes fajokra jellemző szagot, és ezzel behatárolni ki hol van. Majd idővel személyeként tudta a lépsekből, a szagokból, hogy ki közelít felé.
-De szerencsére, vannak közöttünk is különleges képeséggel rendelkezők. ÉS az emberek a legkitartóbbak minden faj között, és figyelemre méltó a harctekcnikánk is. Jaj, most olyan öszevissza beszélek, hihi...
-Mondjuk a mágusokat nem nagyon lehet észre venni, no meg nem is járnak církuszba, de mindegyik olyan tisztelettudó, és nem veti meg egyik fajt sem, legallábbis azok akikkel eddig beszéltem...
-De a sárkányokról nem tudok semmit...mond a sárkányok miért nem kedvelik az embereket?
-Na és én úgy tudtam egy sárkány nem így néz ki...
Erre uszgyi kiugrott a fiú karjaiból és körbe "szaglászta". Megtapogatta a lapockáit, a hátát, a másik oldalán a karját felemelte, de nem vett észre semmi különöset, majd vidáman megint bele"bámult" az arcába.
-Olyan furi vagy! Öhm, várj van még kérdésem...Ha te kék sárkány vagy, akkor kell lennie más színűnek is. Milyen van még? A többi sárkány is így érez az emberek iránt? Van rózsaszín sárkány? És a kék sárkányok miben másak mint a többi? Júj még azt sem tudom a többi milyen...
Elgondolkozva meredt maga elé, egy kis szünetet tartva ezáltal.
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-14, 3:02 pm

-Nem tudom, én még nem voltam előadásokon, hogy ilyet ellenőrizzek. Az emberek pedig azért nincsenek a többi faj szívében mert ők a dominánsak, holott az utolsó lények közé tartoznak akik értelmet kaptak. A sárkányok nagy része a múlt miatt utálja őket, mert régen az én népem volt a domi... Hé!... Ki mondta, hogy tapizhatsz?~Ez egyre furább, és furább.~Nem hallottál még arról, hogy illúzió? A sárkányok alap képessége, hogy humanoid alakot is fel tudnak venni.-Próbáltam magyarázni, de be nem állt a szája amire számítottam is. A kérdéseit olyan gyorsan tette fel, hogy néhányat fel sem tudtam fogni, de összeszedtem a gondolataimat, hogy folytathassam.
-Nem, nincsenek rózsaszín sárkányok... 5 fajta sárkány létezik: kék, vörös, zöld, arany, és fekete. A színek az őröknél fejlődtek ki, aszerint, hogy milyen területen éltek. Tehát a kék a víz, a zöld a föld és így tovább. Ez befolyásolja a mágikus erőnket is, és bár nem mindenki tud varázsolni a fajtámból, vannak elemek ahol optimálisabb. A fekete sárkány pedig egy kivétel. Őket ősi sárkánynak is hívnak. Az ő erejük szinte már akkora mint egy istené, és jóval nagyobbak, mint én az eredeti formámban.-Mondtam, és a kezemet jóval a fejem fölé emeltem, hogy mutassam mekkora, bár még az sem volt elég, talán ha egy ház tetejéről mutattam volna.
-Oh, és gondolom te is tudod, hogy mennyire különböznek az emberek egymástól. Ez nálunk sincs másképp, szóval nem mondhatom meg, hogy mennyien utálják az embereket, és mennyien nem.-Mondtam miközben haladtam tovább. Az egész válaszolgatás, inkább egy iskolában felolvasott szövegre hasonlított, és úgy adtam elő mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne.
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 30
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-18, 9:39 pm

Semmi másra nem figyel. Az összes "rizsa" elkerülte a figyelmét, és csak egyvalamire koncentrált, valamint járt az agya.
-Arany sárkány! Óóóóóó, be szép, nagy és fenséges, hogy milyen lehet egy aranya sárkány?Biztos hatalmas állkapcsai vannak, és tündöklik a nap fényében, hogy rá sem lehet nézni! Te, ...tényleg mi is a neved? Láttál már arany sárkányt? Kéérlek, mesélj az arany sárkányokról!
-Öhm, azt hiszem nem mutatkoztam még be, Helen Hoa vagyok!
Kinyújtotta kecses kis kacsóit, mellyen egyenként 3-4 díszes karperec lógott, csilingelő függőkkel. Aranyosan, bájosan mint mindig, majd rámosolygott.
-Mesélj még, nagyon tetszik ahogy magyarázol!
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-19, 3:43 pm

-Öm... Elkator Rayen-Fogadtam el a kezét kicsit vigyázva, kicsit megráztam majd elengedtem.
-Egyébként meg, nem sokkal különböznek a többi sárkánytól csak aranyszínű pikkelyeik vannak, de nem verik vissza a fényt. Pont olyan színűek mint a karperec a csuklódon. Szél mágiát használnak, és igen hatalmas állkapcsaik vannak, de nem mindegyik olyan fenséges mint képzeled. A legtöbbjük ugyanolyan embernek néz ki mint én. Én személyesen csak egyet láttam igazi alakjában.-Mondtam, és kicsit oldalra néztem, ahol épp egy nagy adag különleges édességet árultak.
-Jöjjenek csak kóstolják meg, a mennyei ízű mézet, a legfinomabb folyékony édesség amit kereshetnek a földön. Addig nem éltek amíg nem ettek ebből a csemegéből.-Kiáltozott az árus, és elég jól csinálta, mert nem egy járókelő megállt, hogy megismerje az ismeretlen finomságot. Engem személy szerint nem nagyon izgatott, hisz én csak húst és gyümölcsöt eszek, meg kenyeret. A többi étel nem az én szervezetemnek való, főleg nem a tiszta édesség. Egyrészt, én azt úgyis keserűnek érezném, másrészt az csak a test kényeztetésére való, és én nem vágytam kényeztetésre. Vagyis egy másik fajta kényeztetésre várok amit Soltól kaphatnék, de ő most nem volt itt, és ha itt lett volna akkor se jött volna össze,hisz tömegben nem változhatok át, hogy simogassa a szárnyaim, és az se biztos, hogy megtenné.
Viszont valami azt súgta, hogy Helen le fog csapni rá, így ha megtette akkor megálltam.
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 30
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-19, 4:51 pm

-Óóóó, kár!-Legyintett a dologra, mintha már nem érdekelné.
-Mindegy
~Úgyse látnám...
Tette hozzá magában, de nem akarta felvilágosítani a fiút. Jól esett, hogy most nem szerencsétlen vak kislányként kezelik, hanem annak ami. A mézárus viszont tényleg felkelltette a figyelmét. Karonfogta a fiút, és odacipelte az első sorba, majd beleszippantott az édeskés levegőbe.
-Melyik tetszik neked?
Kérdezte selytelmesen, majd gyorsan hozzá tette.
-Veszünk belőlle, és megesszük ketten, mit szólsz?
-Hmmm, ínycsiklandó illata van!
Lelkendezett, és már a szájában érezte a finomságot, ám eddig még nem nézett rá egyikre se.
-Na figyelj. Van itt csokis, vaníliás, kókusz! Kostóltál már kókuszt? Isteni, ahogy a kis rostok eloszlanak a szádban, és hiába rágod sosem lesznek kisebbek.
-Mirjam kisasszony! Láttam ám tegnap is. Egyszerűen bámulatos volt!-Szólt közbe az árus.
-Igazán? Annak örülök.
-Mit óhajt?
-Nem is tudom, igazán,... majd elválik, hihi.
Ekkor már nem karolt a fiúba. Azért nem akart túlságosan a nyakán lógni.
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-19, 6:52 pm

Nem tehettem semmit, hogy udvariasan kikerüljem a húzást, így kénytelen voltam vele tartani.
-Még nem ettem, de az én...-Próbáltam mondani, viszont így már túl közel voltunk a többi emberhez, és nem akartam kockáztatni, így inkább csak köhögtem egyet, és megváltoztattam.-Én nem érzem az édes ízt.-Mondtam, miközben szétnéztem. Az aki épp kiszolgált, megszólította Halent egy másik neven.
-Mirjam?-Kérdeztem tőle, kicsit érdeklődve. Mintha már láttam volna a nevét, de nem emlékeztem hol. Aztán beugrott, hogy egy plakáton.
-Nincs valami kevésbé édes? Vagy olyan aminek más íze is van?-Kérdeztem, de ahogy végignéztem nem láttam semmi biztatót.
-Nagyon finom, higgye el nyugodtan. Ha akarja, adok hozzá kenyértányért is. Az ős lakosok azzal fogyasztják.-Mondta, és elővett egy keveset. Sóhajtottam, egyet.
-Jó akkor legyen a kókuszos.-Mondtam, mire ő boldogan megtöltötte a kis kenyeret, és átnyújtotta. Én elfogadtam és fizettem érte ha már egyszer én kértem.
-Tartozol.-Mondtam, egy enyhe mosollyal, és oda nyújtottam az ételt neki.
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 30
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-21, 8:39 pm

A Mirjam kérdésre, felveti a fejét, és boldogan válaszol.
-Az a művész nevem. Hogy tetszik? Mirjam Raa...tudod én akrobata vagyok, vagy másnéven légitáncos. Egyszer megnézhetnél, most itt leszünk egy darabig.
Majd a fiú megvette a kókuszost, és ki is jelentette, hogy tartozik neki. Erre a lány csak bólogatott.
-Mit szólsz egy ingyen belépőhöz a ma esti előadásra?
Öszínte nevetés, abból a fajtából amelyiket az orvosok ajánlanak az egészség megőrzéséhez. Vett a mézből, majd teli szájjal tette fel a következő kérdést.
-Szóval tényleg nem érzed az édeset? Én nem tudnék édesség nélkül élni...olyan ez nekem mint a víz.
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-22, 7:49 am

Halványan elmosolyodtam, a magyarázatra. Amikor pedig nevetett, én is megengedtem magamnak egy rövid kacajt. Amikor megkérdezte, hogy tényleg először csak bólintottam aztán hozzá kezdtem, hogy elmondjam miért is.
-Tudod, én rengeteg időt töltöttem a víz alatt. Mondhatni a gyerekkorom ott éltem le. És ott nem volt bármilyen édes íz... És mivel nem volt mit érzékelni feleslegessé vált.-Mondtam, majd ismét körbe néztem. Nem igazán tudtam mit mondani, és nem igazán jutott eszembe semmi egy ideig, ezért még nézelődtem egy kicsit.
-És... Rajtad kívül milyen fellépők vannak még?-Kérdeztem még, mert más nem jutott eszembe.
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 30
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-22, 8:10 am

-Ühüm, éjtem.-ezután lenyelte a falatot, és úgy már könnyebb volt a beszélgetés is. Arra, hogy Elkator megkérdezte kik is lesznek ott, érdemes is volt félbeszakítania. Úgy felellkesült, hogy hadonászni kezdett a mézzel a kezében.
-Óóóó, lesznek ott oroszlánok, meg elefántok. Gondolom láttál már ilyen állatokat, és az idomáruk egy nagy tagbaszakadt férfi, olyant fog mutatni a közönségnek, amiről azt sem hinnétek, hogy ezek az állatok meg tudják egyáltalán csinálni.
Csak kérlek ne edd meg az állatokat, jó!
Újjabb széles mosoly következett, és türelmesen kivárta a reakciót. Szereti feszíteni a húrt, de sértésbe nem megy.
-Aztán vannak lovasok, akik vágtázva állnak fel a hátasaikon, és közben átugranak egyikről a másikra, vagy egyre mindannyian, és egy oszlopot csinálnak.
Vannak kígyóbűvölők, kardnyelők, és vannak kardforgatóink, az egyikük, Sam igazán jó benne, mondjuk ő is tudja a kardnyelést, de az olyan félelmetes. Olyankor még a fülemet is becsukom, hogy ne halljam. Remélem ő lép fel ma. Kár lenne ha nem látnád.
Júj hol is tartottam, jah igen képzeld páran olyan hajlékonyak köztünk, hogy még én is csodálom...szeretnék olyan lenni.
Nah de nem ezt kérdezted, hmmm lesznek bóhocok is! Szereted őket?
Tette fel hírtelennyében a kérdést, és még meg is állt hozzá, hogy közelebb hajolhasson a fiúhoz. Vajon miért teszi ezt?
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-22, 3:30 pm

A monológját csöndesen hallgattam, és néha hümmögtem egy-két dolgon.~Érdekes, talán megérné elmenni.~Gondoltam magamban, miközben ő folytatta, az infó átadását.
-Nyugi nekem a hal is bőven elég.-Mondtam mosolyogva, miközben ő újra belekezdett a mondókájába. Látszik, hogy közben eléggé elkalandozott, de nem szóltam inkább megvártam amíg visszatér. Aztán egy érdekes kérdést tett fel.~Bohócok?... Azok kik is?... Az emberek szokták használni, de kikre is?... Ja igen az idiótákra.~
-Őőő... Azt hiszem. Bár én nem igazán tudtam, hogy ez egy külön munka. Én azt hittem, hogy azokra mondják akik valami hülyeséget csinálnak.-Mondtam, bár sejtettem, hogy ez is hasonló lesz, de nem árt rákérdezni. A zavaromban észre se vettem egy ideig, hogy közel hajolt, de miután végeztem észre kellett vennem.
-Őm... Mi van?
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 30
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-23, 10:30 pm

Mikor megpróbálta körül írni Elkator a bohóc szót, huncut nevetésbe kezd. Mint egy kisegér, aki épp most lakot jól, és nézi ahogy a macska bénázik az egérlyukkal.*
-Nem egésszen, de szokták erre is használni a szót. A cirkusz világában a bohóc, egy igen ügyes akrobata, aki úgy hajtja végre a mutatványt, hogy közben nevetésre készteti a közönséget.
A felületes szemlélő talán azt hiheti, hogy egyfolytában bénázik, de valójában jól megszerkesztett produkció tanui lehetnek.
Aztán tudatosult a fiú elöbbi kérdése is. Mondjuk válaszadás közben már kibújt a képéből, de azért válaszolt erre is. Ne hagyja szegénykét kétségek közt. Elmosolyodott, és teljes nyugalommal, ugyanolyan határozottan mint az elöbb, elkezdte kifejteni a miértet.
-Sajnálom, tudod így könnyebb kivenni a reakciódiat.-Majd a szeme felé bökött, még meg is csapta a homlokát, hogy szemléltese mi a gond.
-Van ez így, ha az ember nem lát!
Újra felkacagot, de hírtelen rájött mit tett. A férfi eddig nem vette észre, és most ő maga buktatta le saját magát. Pedig eddig olyan jól ment minden. Hogy miért jár el a szája mindig, miért nem tudja tartani?! Megmerevenedett, elcsuklott a hangja. Lefagyott a msoly rólla. Aztán elrohant...azaz előre rohant pár métert. Nem mintha nem bírta volna, vagy nem akarta volna, egyszerűen leált a lába. Lehorgasztott fejjel állt bénán, mintha a világ omlott volna össze. Ha a fiú utánna ment, nem állhatta meg, hogy ki ne mondja amit gondol.
-Nem baj ha el akarsz menni. Ilyenkor általában ezt teszik.
De ha nem adddig maradt úgy amíg el nem ment a sárkány is.
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-24, 2:43 pm

A válaszra bólintottam. Nem igazán tudtam mit mondhattam volna. Kicsit bővült a világom egy új fogalommal.
-A reakciómat?-Kérdeztem, mire megmutatta a szemét amibe eddig belese néztem rendesen... És akkor tudatosult bennem a dolog.
-Várj akkor te... Vak vagy?-Kérdeztem, de eddigre ő is rájött, hogy mit mondott. Hirtelen mintha kicserélték volna, elkezdett rohanni. Viszont pár méter után megállt, és lehorgasztott fejjel állt. Mintha valami szörnyűséget mondott volna. Egy kis ideig csak néztem aztán oda mentem hozzá. Amikor oda értem egy eléggé meglepő mondat hagyta el a száját. Én el se tudtam volna képzelni miért hagyna valaki cserben egy vak lányt. Mellé sétáltam, és rátettem a kezem a vállára.
-Az emberek talán ezt tennék.-Mondtam, majd mosolyogva szembe fordultam vele, és kicsit előre dőltem, hogy az arcunk egy szinten legyenek.-Csakhogy én nem vagyok ember.-Mondtam, és oda nyújtottam neki a kókuszos mézet.-Kérsz?-Több kérdést nem tettem fel. Ilyenkor jobb nem kérdezősködni, majd ha jobban lesz akkor talán, de most semmikép.
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 30
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-25, 5:06 pm

Érzi ahogy megragadják a vállát, és gyengéden elfordítják. A sárkány, most egy letört lánykát láthatott maga elött. Alig bírta visszafolytani a sírást, habár egy-két könycsepp már legördült az arcán.
-Azt mondják, hogy az istenek átka van rajtam.
Szipogott, majd érezvén, hogy el fog törni a mécses, elfordult. Meg akarta őrizni a még megmaradt higadságát.
-Öhmmm, nem mindeki ilyen, csak akik nem ismernek...
Próbálta védeni az embereket. Végtére is ő maga is az vólna. Majd a felhívásra kissé bátortalanul, ám elfogadta a mézet. Kivett egy kisebb darabot, és úgy szorongatta, mint aki ezután már nem fogja soha többé elengedni.
-Rayen, sajnálom, biztos neked is rosszúl eshetett, az ahogy az arany sárkányokat dícsértem. Míg ezeket mondta, próbált a fiú felé nézni, majd újra lehorgasztotta a fejét.
-Meg tudsz bocsátani?
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-25, 9:46 pm

Csendben hallgattam a lányt aki mintha csak kifordult volna magából, teljesen eltűnt a vidámsága, és a játékosság. A könnyek az én szívemet is szorongatták.
Hirtelen nem tudtam, hogyan kezdjem el vigasztalni, amíg megint valami hülyeséget mondott. Engem nem igazán hatott meg, hogy az arany sárkányok jobban érdekelték, hisz lélekben még fiatal volt, és a fiatalokat mindig a szebb név húzza.
-Csak akkor ha abbahagyod a szomorkodást.-Jelentettem ki végül, majd átöleltem.-Ne légy szomorú. Nem a te... Hogy is mondják? Stílusod? Igen azt hiszem ez a jó szó.-Próbáltam felvidítani, egy kis bénázással hátha ezzel sikerül jobb kedvre deríteni.
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 30
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-29, 11:58 am

Sikerült is. A lány egyszerre elnevette magát. No igen, tényleg nem emberrel lenne dolga. Szorosan kapaszkodott a fiúba. Addig el nem engedte, amíg ki nem sírta magát igazán. Aztán lassacskán eltávolodott, hogy újra felvehessék a régi "illendő" helyzetet.
-Köszönöm.-még törölgette közben a szemét, de már nem sírt.-Nagyon kedves vagy hozzám...nem is tudom mivel érdemeltem ki.
De egyből felkacag.
-Nem húzom az idegeidet, azt ígértem, hogy nem sírok!
Hátrébb lépett két lépést, majd nagy mozdulatokkal integetni kezdett.
-Most megyek, kipihenem magam a fellépésig.
Ezzel már meg is fordult és futott a cirkusz felé.
-...és köszönöm a mézet!


//Noh, ha gondolod, el is búcsúzhatunk, de ha a kari olyan el is jöhetnél a fellépésre Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-11-29, 4:44 pm

Nos sikerült megnevettetnem, és ez engem is boldoggá tett.~Sokkal jobb.~Gondoltam egészen addig amíg belém nem temetkezett, hogy kiadja magából a szomorúságát. Hagytam, hadd csinálja bár a köpenyem nem nagyon tolerálta ezt az ötletet. Miután befejezte meg köszönte, bár nem értette miért vagyok ilyen kedves, de utána egy újabb mondattal le is zárta a témát. Erre csak egy mosollyal válaszoltam, miközben ő hátrébb állt és elköszön, pontosabban csak elindult a cirkusz felé.
-Majd nézlek!-Kiáltottam még utána, majd megfordultam, és még kicsit szétnéztem, mielőtt elindultam oda ahova ő.~Kíváncsi vagyok milyen lesz.~Gondoltam magamban miközben sétáltam a cirkusz felé. Jegyet szerencsére nem kellett váltanom, mert miután elmondtam, hogy Halen barátja vagyok, beengedett. Gondolom szólt nekik, vagy csak azért mert tudom az igazi nevét ki tudja. Leültem a közönség soraiba és vártam, hogy kezdődjön.
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 30
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-12-25, 12:29 pm

Az első produkció egy elég rövid, ám annál érdekesebb vízi mutatvány volt. A mágus aki végrehajtotta egyhelyben állt, miközben körülötte látványos alakokat öltött a levegő párájából kinyert víz. Majd jöttek a lovasok, a már kitárgyalt bohócok. Valami őrületesek voltak, ugráltak össze vissza, egyszer még azt is eljátszották, hogy belesenek a közönség közé, épp Elkatorék ülőhelyeihez, de a legvégén, mikor már mindneki arra gondolt, hogy elkerülhetetlen a baj, az egyikük visszarántotta az összes többit. Eltellt majd egy óra, és Helen még nme lépett fel, és ekkor bejelentették, hogy tartanak egy kis szünetet és aztán jön az utolsó pár szám is. A szünet után, ha még a sárkány bírta, elősszőr a Helen által említett hajlékony lányok jöttek, és olyan alakokat vettek fel, amiket éppeszü ember még csak meg sem próbal, vagy még eszébe sem jutna. MAjd egy igen vékonyka, 20 év körüli fiú következett. Két fáklyát fogott a kezében, egy ideig azzal barvúrozott, hogyan tudja fel le dobálni, úgy hogy mindkettőt elkapja, majd kapott még többet és azokka l hadonászott egy ideig. Voltak a mennyezeten fellógatva különféle kisebb nagyobb karikák. A fölösleges fáklyákat úgy dobta, hogy a karikák meggyúlladjanak, az utolsót viszont magánál hagyta. Előkapta az oldalán lógó kardot, párszor meglengedte a tűz felső, egyben legforróbb részén, és kinyújtva a fáklyás karját, mindenki szeme láttára egészen a markolatig "lenyelte" a fém pengét. Pár pillanatig úgy hagyta, majd nagyon lassan kivette a kardot, és bele szúrta a földbe maga mellé. A fáklyába pedig fölfel tartva belefúlyt. Ez óriási tűzet eredményezett. Az elöbb meggyújtott karikák is újfent föllángoltak, de nme sokra rá, a fáklya elaludt és a tűz helyébe nagy füst lépett. Mire a nézők újra látthattak valamit, már nem az elöbbi szőke fiút láthatták, hanem egy lila ruhás, lila köpenyes lányt telis tele minednféle csillogó ékszerekkel. MÉg a ruháján, és haján is volt a drága ékszerekből. Ő is, mint a fiú széttárta karjait, nagy mosolyogva meghajolt, majd felugrott. Nem hátra, fel! Megcsinált röptében két szaltót, majd mintha megállna a levegőben, lábbal lefelé fordúlt a nézőtréhez, de nem kezdett el zuhanni, a kezeit is lefelé tartva mintha abból valamiféle erő jönne, nem engedte lefelé. És akkor kezdetét vehetette az utolsó produkció. Bravúrozott a lány, mert megérezte a kék sárkány illatát. Sorba eloltotta az égő karikákat kezének egyetlen mozdulatával, de nem ez volt a mutatvány lényege, hanem amit a lány művelt közben. Szinte siklott, nem is, a levegőben táncolt! Háttra vetette a kezét, egy pillanatra mintha megállni látszott volna a levegőben, aztán siklott is tovább, ám úgy nézett ki, hogy még ha teljesen is kinyújtja a kerját, nem fogja elérni a hozzá legközelebbi kötelet. íbizony ezt ő is észrevette, és nagyon megilyedt. Egyrészt nem lehetetlen, hogy leesik, és mégha az erejét használva sikerül is legyengítenie az esést, akkor is megsérülhet és netalán olyan helyen, hogy nem folytathatja a zsomglőrködést. Nem dolgozik védőhálóval, csúnyán megbűnhődhet érte. Másrészt ott ül valahol Rayen is, és most nagyon nem szeretné, ha elszúrná a dolgott. Lelassúlni látszott az idő. Nem fogja elérni, túl messze van még ahhoz. A kis kötél parányit mozgott elötte, és lelki szemeivel tudta merre van...messze. Már nem előrre, hanem jól kivehetően lefelé kezdett zuhanni, most mi legyen használja az erejét, és lesz ami lesz, vagy próbálkozzon mega kötéllel? Igen, megkeményítette magát, és prödült egyett, ezzel elérve hogy nem a kezével, hanem a lábával, de elérhesse az áhított kötelett. Pördűltében rácsavarta magát a kötélre, így most nagy megkönnyebülésére, ott lóghatott a kötélen. Nevetett egy nagyott, és széttráta a kezét, majd lendűlt egyett és megragadta a kötelet. Meghúzta és újra széttárta a karjait, de ezúttal nagy szél kerekedett bent a zárt helységben és az összes kötél felé mozdúlt. A lány ezen jelenség közepette ért földet és meghajolt újfent.
--------------------------------------------------O-------------------------------------------
A cirkuszi előadás végén, kirohant a kocsijából, és csak Ryent kereste. Miután rálelt, odalopózott, teljes csöndben. Egyetlen kis neszt nem keltett, mintha ott sem lenne, és mikor elég közel ért hozzá, rávetette magát. Átölelte hátulról, és hangos nevetés közepette tette fel a kérdését.
-Nah, hogy tetszett?


//Mea culpa, nagyon sajnálom, annyit várattalak, sajnos száz felé áll a fejem,de azért remélem nem haragudtál meg rám *.*, engesztelésül egy ilyen szép nagy hszt írtam neked.//
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-12-25, 6:17 pm

//Őszintén szólva azt hittem azért nem írsz mert már befejezted Razz//

Érdekes volt az előadás. Az első bemutatót egy víz mágus hajtotta végre. Elég ügyes volt, bár szerény személyem véleménye szerint én sokkal szemkápráztatóbb mutatványokat hajtottam volna végre. Aztán lovasok és bohócok jöttek. Elég viccesek voltak, de mint ahogy Helen mondta igazán ügyes akrobaták voltak, és amikor már úgy tűnt, hogy rám zuhannak, bevallom már készítettem egy vízpajzsot, hogy tompítsam az ütközést. Aztán szerencsére visszarántották egymást.
Egy órával később még mindig mentek a műsorok, de Helen sehol se volt. Aztán bejelentették, hogy pihenhetünk egy kicsit. Jártam egyet, és kicsit felderítettem a cirkusz területét. Láttam pár kocsit, és az egyiken megláttam Helen művész nevét, de természetesen nem mehettem oda, csak messziről tekintettem meg.
Aztán visszamentünk, hogy jöjjön a maradék művész műsor. Először is egy férfi jött két fáklyával, amikkel elkezdett zsonglőrködni, és egyre többet kapott amikkel meggyújtott pár karikát. Ezután elővett egy kardot amit először felhevített majd lenyelt. Nyeltem egyet ahogy kinézett ez az egész. Kicsit rosszul is lettem. Aztán kihúzta, majd pedig a tüzet egy hatalmas lángcsóvává alakította.~Hmm... érdekes.~Gondoltam magamban, miközben ő befejezte a műsorát, azzal, hogy sötétséget teremtett. Mikor felgyúltak a fények, már Helen állt előttem, és elkezdte a produkcióját. Meg kell hogy mondjam elég ügyes volt, nagyon. Ha csak nem volt egy mestere akit titokban tart, igazi zseni. Ha megnézni egy idősebb mágus, lehet még tanítványának is felkérné.
Viszont volt egy pont ahol azt hittem, hogy valami baj lesz, de úgy tűnt csak ijesztgette a közönséget.
Ezután vége volt az előadásnak. Csendesen kimentem, és elkezdtem nézelődni, viszont pár perc múlva, rám dobtak pár kilót.
-Uff! Hé!-Mondtam, majd enyhén elnevettem magam. A kérdésére pedig szélesen elmosolyodtam.-Elég ha csak azt mondom Helen mester?-Mondtam viccelődve.
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 30
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-12-25, 6:36 pm

//hihi nem lépnék le búcsú nélkül! Wink //

Igazán hízelgő volt a férfi válasza. Rendesen bele is pirult a lány. Még el is kacagta magát, miközben lemászott az elöbb említett személy hátáról.
-Ne mondj ilyeneket, még elpirulok.
De azzal a hévvel már terelte is másfelé a beszédtémát.
-Láttad az elöttem lévőt? Az a kardos rész egésszen őrületes! A neve Sam, ha akarod bemutathatlak neki.
És már mondta is a magáét, hogy mennyire bravúros a srác, és hogy mindezt amit tud, úgy csinálja, hogy ember.
-Elősszőr amikor megismertem, azt hittem, hogy elf, de legalább is mágus. Nem tudtam elképzelni, hogy ilyet egyáltalán meg merjen csinálni valaki, anélkül, hogy lenne valami varázsereje. Biztos elég forró lehet az a kard, na meg nem is arra való amire használja!
Nevetve felmutatta a mutató újját, az ég felé, mint aki most valami nagyon fontosat mondott, aztán nagy csillogó szemeit rámeresztette a fiúra. Most sem látszott meg, hogy vak, talán még Rayent is elbizonytalaníthatja, pedig ő tud róla.
-Úgy örülök, hogy itt vagy!
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-12-25, 7:05 pm

-Ugyan Helen mester. Megérdemled.-Mondtam még mindig viccelődve, de ő már tovább vitte a szót a másik fiúra.
-Igen láttam, elég ügyes volt.-Mondtam, miközben ő elkezdett áradozni róla.~Heh... Igen, az emberek bármit megtudnak csinálni, ha eléggé akarják, ezért lettek domináns faj.~Gondoltam magamban, miközben őt hallgattam. Amikor felmutatott a levegőbe előbb oda néztem, majd a szemeibe. Kicsit azért fura volt, hogy a halott szemeivel is milyen élethetű volt a tekintete.
A szavaira halványan elmosolyodtam.
-Örülök, hogy örömet okozhatok egy barátnak.-Mondtam kedvesen, miközben mellette sétáltam.
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 30
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-12-26, 9:30 pm

~Barát!
Elcsodálkozva hagyta nyitva a száját, aztán kisvártatva egy hálás mosoly jelent meg az arcán. Nekidőlt mentében a fiúnak, és úgy mentek egy darabig. Annyira jól esett neki ez a kijelentés, hogy szóhoz sem jutott.
~Barát...
Aztán öszeszedte magát és sietősre fogta a dolgot. Elvonszolta a fiút, egy már közeli kis kocsihoz.
-Gyere itt van Sam!
Bekopogott, és illendően megvárta míg ajtót nyitottak. Sam egy magas, szikár termetű srác volt kócos szőke fürtökkel. Mikor kinyitotta az ajtót, épp valamit ivott, erre Helen furcsa magas hangon kezdte kérdezgetni rólla.
-Nahát, mindig ezt a lötyött iszod fellépés után?
A fiú kedvesen elmosolyodott, és megrázogatta az italt.
-Nos igen, nem valami jó az íze, de elvileg nem dőlök ki olyan hamar, ha megiszom.
Helen öszecsapta a kezét.
-Szóval ez egy gyógyszer? Öhm olyan figyelmetlen vagyok...Ő itt Elkator Rayen...képzeld, Ő egy sárkány! U....
Lassan, megszeppenve fordúlt a kék sárkányhoz.
-...bocsi, ugye nem nagy baj?
Egy pillanatra megdermedt a levegő. Ugy látszik a lány elszólta magát, de a srác közbelépett.
-Üdvözletem, Sam Ravenwood, tudom elcsépelt név, de ezt kaptam, ezt kell szeretni!
S barátságosan nyújtotta jobbját Rayen felé.
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-12-27, 7:16 pm

Nekem eléggé úgy tűnt, mintha először szólította volna valaki a barátjának. Legalábbis a testbeszéde erről árulkodik.~Érdekes azt hittem legalább a többi fellépő a barátja... de úgy tűnik nem.~Úgy dőlt nekem mintha belém szeretett volna.~Uh remélem, nem... Rossz lenne ha el kéne magyaráznom, hogy már mást szeretek.~
Aztán hirtelen megragadott, és elvonszolt a legközelebbi kocsihoz. Miután bekopogott, az előadásról megismert férfi jött ki,aki épp valamilyen italt iszogatott, amiről rögtön kiderült, hogy állóképesség javító.
Helen végül bemutatott... Kicsit túlságosan is. Egy kicsit elsötétült a szemem. A dermesztő hideget, szerencsére a másik megtörte. A szemem lassan kitisztult, és megfogtam a kezét.
-Örvendek. Tetszett az előadása. Nem gondoltam volna, hogy valaki képes lehet ilyesmire illúzió nélkül.-Mondtam, majd elengedtem a kezét. Vártam, hogy mi lesz a folytatás közben elővettem a kulacsom és beleittam, majd pedig visszacsatoltam az övemre. A nap lassan elindult lefele, ami szép narancsossá varázsolta az éget. Eddig fel se tűnt, de csak úgy megérzésből néztem fel az égre. Halványan elmosolyodtam.~Nem kell felhúzni magunk, rendes srácnak tűnik.~
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 30
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-12-28, 6:50 pm

Nagyon úgy látszott, hogy azért mégsem kellett volna kikotyognia a dolgot. Helen a kis csend közepette szépen kicsire húzta össze magát. Szerencsére azonban Sam kimentette a csajszit bemutatkozásával. Rayent érdekesen érintette a dolog, de végül nem csinált semmit. Aztán újból Sam vette át a szót. Beinvitálta mindkettejüket.
-Illúzió nélkül sokkal érdekesebb, nem igaz!?-úgy nevetett fel beszéd közben, hogy Helent is megmosolyogtatta. Vidám szemével ránézett a lányra, és megfogta a kezét.
-Gyertek beljebb! Úgy sincsenek vendégeim soha.
Közben persze kitárta az ajtót és már bent is volt. Onnan bentről beszélt kifele, egésszen megváltozva, már már lelkendezve.
-Mit kértek? Van itt mindenféle ital... lássuk csak...
-Én csak édeset iszom!-Szólt közbe Helen.-Nagyon örülnék ha lenne rostos üdítő...
-Csak miattad Helen!
Felkapott egy üveg üveget, amit szorosan lezártak. Benne láthatóan gyümölcslé volt, ésátdobta a kocsin, egyenesen a beérkező lány felé. Helen rutinosan nyúlt felé, és elkapva Rayenhez fordult. -Ne haragudj, ígérem nem mondom el többé.-Bűnbánó arccal "nézett" a sárkány felé, majd ha a fiú pozitív választ adott, vidáman folytatta.
-Gyere!-és már jött is kijebb hogy bevonszolhassa.
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime2010-12-28, 7:49 pm

-Mondhatjuk. Az illúziók csak addig érdekesek amíg nem fedik fel a titkuk.-Mondtam, miközben ő beinvitált minket. Ezután azt is megkérdezte, mit iszunk.
-Én semmit, köszönöm.-Mondtam, miközben beléptem, és szét néztem. Elég kis hely volt, de gondolom el lehet élni benne. Ezután lenéztem Helenre aki bocsánatot kért. Sóhajtottam egyet, de nem tudtam haragudni rá "azokkal" a szemekkel nézett rám. Végül csak rá tettem a kezem a fejére és kicsit megkócoltam a haját.
-Jól van megbocsátok.-Mondtam, majd ő mosolyogva, elkezdett bevonszolni.
-Jövök, jövök.-Mondtam egy kis kuncogás kíséretében. Ismét szétnéztem, és leültem egy arra alkalmas helyre.
-Gondolom, úgysem árulód el, de hogy csinálod?-Kérdeztem Samet, miközben kicsit kényelmesebb helyzetet vettem fel.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Kikötő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő   Kikötő Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Kikötő
Vissza az elejére 
1 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Keleti szeglet :: Norlan-
Ugrás: