LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

 

 Hyarmenya dzsungel

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Nawarean

Nawarean

Hozzászólások száma : 1461
Életkor : 27

Character sheet
Nép: Emberek
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-08-07, 12:01 am

/Balál/
*Magam sem tudok rájönni miért is keveredtem ide, lehet csak a véletlen az amiért ide kerültem. Avagy a sors bűvös játéka ami ismét egy ismerős hangot csalt a fülembe. Bár ő is mint sok más a régi nevemen szólít. Elmosolyodok rajta bár meg kell hagyni kissé keserű ez a mosoly.
-Üdvözöllek, öreg barátom...
*Tekintek rá a medveszerű alakra, majd letolom magamról a csukját. Első pillantásra is megváltozhattam, régen találkoztunk már. Már idejét sem tudom mikor történt. Lassan közelebb léptem hozzá. Mély levegőt vettem, majd kezemet nyújtottam a férfinek.
-Bár már más néven futok mostanában.
Vissza az elejére Go down
Wyerre von Morhan
Barnaköpenyes
Wyerre von Morhan

Hozzászólások száma : 226
Életkor : 27

Character sheet
Nép: Mágusok
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-08-07, 10:16 am

//Ítéletidő//


A vihar minden eddiginél jobban zendített rá, a messzeségben sújtotta fa tűznyalábjai terjedve tépázták a dzsungel egy néhány lakójának koronáját. Szerencsésnek nem mondanám, ha menedéket keresve kell megküzdenem a vízzel, s a tűzzel egyszerre. Az égi könnyek nem oltották, a kiszáradt ágak úgy vonzották egymásról a lángokat, mintha jól összebeszélt terveiket valósítanák meg. Más esetben nem akadályoznám a természet újjáformálódását, néha nem árt a teljes pusztulás, hogy a friss hajtások gyökeret verjenek a megtisztult földközé. A nagyobb kitetőzés előtt szüntetem meg a terjedést. Kezem kitárva markolok a zúduló eső néhány cseppje után, de már oly egybe olvadt minden, teljesen vízbe borult küllemem a hidegrázástól rezzent össze. Eredeti célom elől a hideg csekély eltántorítás, már megragadva a magaslati tűz erejét, ujjaim összezárulásával egyidejűleg borult füstbe a tűz eddigi helye. Teremteni nem tudom, de irányítani, többek közt megszüntetni annál inkább... Lépteim most megsürgetem a pillanatnyi lassúságból, ám egy hirtelen jött széllökést egy méretes árnyék követ, a sárkány eddigi helyét elhagyva suhant el felettem a fák rejtekébe. 
Különös mordulás, zengés tört ki egy megnyílt fekete felhő közt pontosan felettem. Az arcomba hullt vízcseppek ébresztettek fel a tűnődésből, vajon ez miféle képződmény lehet... Habozás nélkül iramodtam futásra, s pár méterrel távolabb már csak a robajt hallom, amivel az előbbi pozícióm helyébe csap a ménkű. Lehet akár puszta véletlen, vagy valaki tréfát űz velem, és próbál megfélemlíteni. Nem kapálózok az ágak közt, csendben, sűrűn hajolva s hárítva megyek egyre beljebb a dzsungelba. A leveleken leperdülő cseppek valamivel szebb látványa megállásra intett, ennél beljebb nem akartam menni, ez a távlat bőven elegendő. Egy törzsnek dőlve néztem körül a környéken, a nem is messzi feltűnő körvonalak láttán leguggolva lapultam meg egy sűrűbb növényzet mögött. A letört ágak, és a sárkány jelen testhelyzete, na meg mozdulatai árulkodnak a történtektől. Kezeimmel ketté tárt susnyás most csattanva zárul össze előttem, ennyi nézelődés elég is volt. Amíg nem ad rá okot nem pazarlom rá erőm, viszont, ha a vihar elillan már az okok sem lesznek mérvadók. 
Elnyújtózva támasztom vissza testem a fa vastag törzsének, kezeimet fegyvereimen pihentetve éberen figyelek a hangokra, és látottakra. Habár a fehér tollak tulajdonosát csak most látom először, ugyanolyan besorolást kap, akár a többi hozzá hasonló, a sárkány az sárkány... Legyen akár vörös, kék, arany... sosem feledem el, ami egykor történt. A kezdeti támadásaikkal nem minden elf tudott megbirkózni, de áldozatok mindig is voltak, még az ő soraikban is. S hiába a hatalmas termet, átható tekintetek; számomra sosem keltett más érzelmeket a haragon kívül. Emlékszem mikor a sötét mágiát használva zártuk el humán testük elől a földre lépést (előfordult, hogy ily módon közelítettek meg néhány sötét tündét), szárnyaló alakjukat nyilakkal záporoztuk, de azzal mégsem értünk el semmit. Ellenben a varázslat, olykor őket is béklyóba csavarva szólította zuhanásra, az erős pikkelyek mit sem értek az őket veszélyeztető dárdákkal szemben, miknek süvítő hangja, előszele volt egy nálánál hangosabb lény morajának. Akkoriban a kezdetleges laboratóriumomban vizsgáltam meg egy-két érdekesnek tűnő egyedet. Természetesen nem egészben, csak a legfontosabbakat szem előtt tartva. A kísérleteim ahogy kudarcot, úgy sikereket is tartogattak...  
A dzsungel fáinak védelmében már nem gyötri légzésem a szél, lehúzom a rám tapadt csuklyát, a kusza nedves hajtincseket is rendre igazítva hátratűröm. Azt ezüst írisz könnybe lábadva reagált a hidegre ami végig futott rajtam, leheletem is meglátszódott a levegőben. Egy közeli reccsenésre azonban visszafojtom, de még nem mozdulok, csak figyelmes szemlélőként meredek a látóhatáromon belül.  
Vissza az elejére Go down
Sou
Fehér sárkány
Sou

Hozzászólások száma : 772
Életkor : 70
Munkahely : ahol az érzésgombolyagok zárt ketrecének a kulcsa rejtezik.

Character sheet
Nép: Sárkányok
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-09-02, 7:14 pm

//Ítéletidő//

Fehér. Pont olyan, ami a lehető legtökéletesebben fest az erdő zegzugos fekete és árnyalatokban gazdag szürkébe sejlő zöld vásznán. Maradni, avagy álcába bújni, ez lenne most is a nagy kérdés. Villám sújtó dübörgése és vakító fénye csalja a zöld íriszeket az ég felé. Az lombkeret közé szorult, a felhőkből aláhulló kövér cseppek pedig minden koppanással apróbbra „tőrnek”, szinte kellemes, gyengéd páraként terülve el a fehér pikkelyeken. Erős aroma járja át a levegőt, ennek ellenére Sou még is munkára fogja az orrát, a szimat’ pedig válogat. Föld, kesernyés növény, víz és…és vér? Tompa, talán csak egyetlen szemcse’ jutott el sárkányorráig, mert utána kapna mélyebben szívva magába az erdő fülled levegőjét. Nincs több, csak baljóslatú árnyként marad meg ez a bizonytalan felfedezés.
Körbepillant, még egyszer, de jóval lassabban jártatja végig tekintetét alkalmi menedékén. Fák és bokrok váltják egymást, alig tisztásokat hagyva itt-ott hézagként maguk között. Hiába nem vitte szárnya mélyebbre az erdőben, - amit azért annyira nem is bán- annyira azért besodródott, hogy ne mozoghasson kedve szerint. Szűk minden és semmit sem igazítottak egy sárkány formájához, még ha eme jelenlegi sárkány, ha összehúzza magát, rugalmas gerincének köszönhetően, akárcsak egy kígyó, leküzdené az erdő adta akadályokat. Ám egy ember vélt vagy valós közelségével nem tűnik kecsegtetőnek a szorult helyzet. Persze, ott a mágia. De, már is pocsékolja el, bőkezű úr módjára szórja el mágiáját?
Nem lehet elég óvatos. Hiába kutatnak fülei, orra és hiába pásztázza a hirtelen előtörő fényből a teljes sötétbe süppedő vadregényes tájat tekintetével, a vihar természete elrejthet bárkit előle. Kockáztat. Olykor kockáztatnia kell, de megvárja a pillanatot, azt, amikor a sötétség visszaveszi, ami ezen az órán az övé lenne. Gyors, elég egy pillanat, hogy testét valami egészen apró tokba préselje, ami már kevésbé feltűnő. Sőt, azon nyomban fejére húzza köpenyegének csuklyáját, miközben már a legközelebbi fa kérgéhez simul hátával. Szőke fürtjei így már nem árulhatják el, már ha van kinek és ezt meg is jegyzi magának, mert hát, lehet hogy csak fölösleges pánik az egész. Nem pánik, mivel nem tart a köpenyes alaktól, attól, aki a mezőn keveredett elé, sem pedig attól, aki talán sérülten búvik meg valamelyik fatörzs mögött. Bár lehet nem ártana még is csak …
~ Jobb lenne közelebb lenni a széléhez. ~ Újra a fákra nézett, eddig is fölé kerekedtek magasságukkal, most meg aztán pláne, de mivel közelebb volt a földhöz mást könnyebben észrevett. Pont a lába mellett, egy túlontúl ismerős indát és igen, semmi gondolkodás nélkül lépett el a növényi rész mellől. Ám, az mozdulatlan maradt. Pedig a szél időközben nem felejtett elfújni, megtépte és megborzolta a legtöbb leveles zöldet, még az éppen térd magas füvet sem hagyta nyugodni. Sou inkább tovább hátrált és még tovább, egészen egy bokorig és azon is tovább, ám bár már nem lábai vitték, inkább a jó öreg gravitáció. Egyetlen ágat sem tört el, nem volt még csak recsegés sem, csak egészen halk zizegés, zörrenés. Ellenben, amint földet ért joggal érezhette úgy, hogy valamije eltörött. A csont jellegzetes roppanó hangját már volt alkalma mindkét szemszögből megtapasztalnia és most a „valamije” annyira nem is helyes. Sajgott ugyan a bal karja, amivel volt szíves elsőként a földre érkezni, de nem esett még csak kis baja sem. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy egy szempillantást követően, már négykézlábra lökte magát és egyenesen az összeroppant csontra nézett. Első pillantásra is nagynak tűnt, nagyobbnak még a sajátjainál is. A meglepettséggel vegyes döbbenet azonban gyorsan tovaiszkolt, teret engedve az ösztönöknek, amik késlekedés nélkül arra sarkalták, hogy megtalálja a tettest. Aki történetesen az ő életét is fenyegeti. Emlékszik még mit kell felismernie, az elkövetőnek azonban írmagját sem találja, de mintha ott .. valami más .. igen, ott az egyik fa mellett lenne valaki.
- Feletted! – Olyan természetesen tört fel belőle a figyelmeztető kiáltás, mintha egy barátjának szólna. Pedig, lehet, hogy csak a természet kreativitása ott a fa tövében, de élethűnek tűnik, legalább annyira, mint a lefelé kúszó, zsákmányra leső indapáros.
Vissza az elejére Go down
Wyerre von Morhan
Barnaköpenyes
Wyerre von Morhan

Hozzászólások száma : 226
Életkor : 27

Character sheet
Nép: Mágusok
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-09-13, 7:51 pm

//Ítéletidő// 


Hiába a fák takarása, a lombozatáról nyújtózó epifiton növényzet megállás nélkül továbbítja az égi fakadást. A hidegrázás ellenben múlandó, hiszen ezt a környezeti elemet is, akár a meleget, egy idő után meglehet szokni. Alsó ajkam remegése ugyancsak megszűnik, ahogy felső társával könnyedén visszatalálkozik. A reccsenő hang irányához vizuális kép párosult, mikoron a fűből valami megmozdulni látszott. Meglehet, egy a vihar elől menekülő elevenszülő, de éppenséggel a sárkány megváltozott, humanoid alakjának ténykedése is lehet. Finoman két ujjal döntöm oldalvást az arcom elé lengedező növényt. Vékony, függő szálai tenyerem csiklandozzák, mintha ragaszkodnának az érintéshez, kis idei figyelmem ezzel kiérdemelve, megcsodálom különös alakját. Tacca Chantieri, lenyűgöző, hogy a természet efféle "csodája" milyen hatást képes kelteni. Ám mint minden jó, ez sem tarthat örökké, a figyelmeztető férfihang előbb szólal, minthogy másodszori pillantással méltathatnám az alakot. A szár megremegve tér vissza eredeti pozíciójába, midőn amazt érintő kezem elengedi, s ökölbe szorul, míg másik fegyveremért nyúlna, mialatt gondolkodás nélkül felállok. Hátammal még a fának vetődve nézek felfelé, túl késő, tőröm már nem vagyok képes előrántani. A semmiből jött, hirtelen, oly helyről, honnan érkezése kiszámíthatatlan gyorsasággal lepheti meg az embert. Sikamlós, ámde masszív erősségű inda tekeredett jobb kezemre, megakadályozva próbálkozásom az ismeretlen támadására. Hezitálás nélkül kapok másik kézzel a tőrért, ekkor ér a következő váratlan lépés. Időben mozdulok, s így csuklóm helyett, egyenest a fémre tekeredik rá a végén elvékonyodó inda. Torkom köszörülöm, akárha szólással akarnám „elüldözni” a növény "karjait", még szőke hajam is könnyed biccentéssel dobom hátra, s mozdulatlan maradok, kivárok. 
Azt a pillanatot keresve, mikor a támadó, joggal érezheti azt, feladta magát a préda és már rántaná is felfelé, hogy selyem szirmai közt az emésztést megkezdhesse. 
A rántás megvan, a törzstől ez a hirtelen jött lódítás emel el, mi elegendő ahhoz, hogy behajlított lábaimmal a fának feszülve rugaszkodhassak távol. A tőrre tekeredett inda reccsenve szakad, míg jobbomról csattanva fúj visszavonulót. Tenyereimre érkezve fordulok át egy légies mozzanattal, mit jelentősen megnehezít a csurom vizes köpeny súlya. Tőröm a fűbe vész, mely után rögtön nyúlnék, hacsak a hátulról érkező csapás nem billentene ki egyensúlyomból. Így kerül kezembe a fegyver, mint kapaszkodó, markolom azt immár hason fekve a földön.
Térdeim alatt megmozdul a föld, mintha végig repedne, talán épp ahhoz, aki figyelmeztetett. Egyre biztosabb lehetek elképzelésemben, szemeim előtt feltörő hajszálvékony gyökér szálak, egy náluknál vastagabb részei, ez nyilvánvaló. A föld alól is tájékozódik, érzi a rajta tett lépteket, táplálékának kiegészítését az anyaföld juttatja, amit egyúttal támadásra is használhat… - Tréfás est, mi tagadás… - Nem használok mágiát, esélyt adok mint a nővénynek, mint magamnak, vajh’ ki a gyorsabb, s ennyi év elteltével is hasonlóan élvezetes lesz-e a küzdelmünk. Talpra állok, a lassanként megrogyó talaj előrejelzés, hogy rögvest ugorjak egy közeli fa sűrűn függő, csak szél lengette indái közé. Óvatosan veszem fogaim szorítása közé a pengét, felszabadult kezemmel feljebb húzom magam, s onnan figyelem a feltörekvő "támadót" ki most nem engem vett célba, annál inkább a következő kiszemelt prédáját.
Hiába az előbbi felszólalása, kérés nélküli, kölcsönösségtelen dolog is lehetne. Mást nem láttam errefelé, s így "magaslatibb" helyzetből már a sárkányt sem látom, ami arra ad következtetést  már megváltoztatta alakját. Ebben a fák övezte, számára szűkös helyen, kis idei esése óta, valószínűtlen, hogy nesztelen tette volna útját.
Elkomorodom, hamis mosoly villan fel szám szegletében, miután ajkaim közül elveszem a pengét.
- Ide… Jobb ha futsz… 
Vissza az elejére Go down
Csatabáró Mordon
Sámán
Csatabáró Mordon

Hozzászólások száma : 248
Munkahely : Minden idők legnagyobb ork sámánja és spirituális vezetője *morog*

Character sheet
Nép: Orkok
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-06, 5:33 pm

//Miriana és Mordon Ismur találkozása//

Mordon első komolyabb első eredi útja a mai nappal kezdett eléggé émelyítővé válni. Ugyan a nap fénye most nem gátolta céljaiban, de annak melege annál inkább. Az erdő meleg, párás levegőjét csak nehezen tudta belélegezni satnya testébe, hisz nem ehhez volt szokva, de céllal jött ide, és nem fog visszafordulni csak úgy. Hogy mi volt a célja? Ez az egyszerű kérdés, egyszerű választ érdemel. Köztudomású, hogy ez az erdő annál veszélyesebbé válik, minél mélyebbre merészkedik benne valaki, ezt a veszélyt pedig az erdő élővilága jelenti, ami Mordon szemében csak egy újabb eszközt jelentett aljas tervei megvalósításában, mégpedig abban, hogy bosszút álljon elmaradott törzsén azért, mert gyávák voltak olyan útra lépni, amit nem ismertek, ezért azzal akarja rajtuk dühét csillapítani, amivel még hatalmasabbakká válhattak volna.
Mordon jelenlegi feladataként a helyi élőlényekről gyűjt olyan információkat, melyek hasznosak lehetnek számára, és kitudja, talán még szert tehet pár értékesebb információra is.
Vissza az elejére Go down
Miriana
Zöld elf
Miriana

Hozzászólások száma : 42
Munkahely : Bárhol, ahol kapok darnát.

Character sheet
Nép: Elfek
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-06, 6:16 pm

-Hogy szakadna le rád az ég! Na várj csak, holnap megérzed majd az átkom erejét, akkora esőt kapsz, hogy...
Miriana szitoközöne egy furcsa kék virágnak szólt, ami úgy rátekeredett karjára, hogy ujjai már olyan vörösek voltak, mintha vér folyt volna belőle. Miközben tőrét próbálta előkaparászni övtáskája alól Yko - az elf lány farkas társa- saját farkát próbálta meg kiszabadítani egy ugyan ilyen virág hosszú leveléből. Ez még nem is lett volna olyan nagy probléma, ha a kis páros nem épp egy undorító, nyáladzó (fúj!!!) piros óriásvirág alatt esik csapdába. Annyiban szerencséjük volt, hogy a piros virág épp farkasszemezett a mellettük lévő világoszöld lombozatú fával. Mondjuk ez egy elég hátborzongató helyzet volt. Miriana a lehető leggyorsabban ki akart szabadulni a kék virág szorításából, hogy még azelőtt elmenekülhessen, hogy eldőlne melyik növény kap ma vacsorát.
Azért jött ebbe az erdőbe, mert azt hallotta sok különös növény van itt, így arra gondolt, esetleg van pár olyan is, amiből képes lesz gyógyszert készíteni. Na meg természetesen olyan, amiből jó használati tárgyakat lehet készíteni... Meg mágikus tárgyakat. De most, ahogy ott állt, legszívesebben visszament volna a piacra, hogy megüsse azt a két pletykálkodó emberasszonyt.
Végre előszedte tőrét. Abban a pillanatban, hogy elvágta saját és Yko természetes láncát, a piros virág nagy sivítással tekeredett a fa köré. Az elf lány és farkas társa futásnak eredtek. A távolból még hallottak egy nagy reccsenést, aztán minden elnémult. De ők csak futottak egyenesen, egyre messzebb az undorító nyáladzótól. Hirtelen valami egy nagy rántással felkapta párosunkat, ezzel megoldva, hogy a lány kiejtse kezéből a még mindig elöl lévő tőrt.
-Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Yko, ha tudsz írni, akkor itt az idő, hogy elgondolkozz a végrendeleteden. - Mondta Miriana, mikor meglátta a pálmafához hasonlító szörnyet, melynek kókuszdióhoz hasonlító fejei mind soksoros fogaikat csattogtatták fekete lyukhoz hasonlító szemük alatt. - Ha most meghalok - gondolta az elf - legalább a természetet segítem. Érdekelne, hogy néz(ne) ki ennek az erdőnek a nimfája...
Vissza az elejére Go down
Csatabáró Mordon
Sámán
Csatabáró Mordon

Hozzászólások száma : 248
Munkahely : Minden idők legnagyobb ork sámánja és spirituális vezetője *morog*

Character sheet
Nép: Orkok
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-06, 6:38 pm

Mordon kutatásainak jelenlegi központjában, jelenleg leginkább azon növények álltak, amik vagy a szuszt is képesek kipréselni az áldozatukból, vagy épp felfalják azokat. Ezekhez a jelenségekhez egy olyasféle teóriát kapcsolt, miszerint ezt a növény valamiféle tápanyagpótlásként hajtja végre, ami ezen környezetben logikusnak tűnt.
Mordon nagy nehezen leereszkedett a talaj közelébe, és keveset felmarkolt a helyi talajból, majd az alaposan megszaglászta és megkóstolta. Igaz, ez nem valami bevett szokás, de jelenleg nem volt más lehetősége, ez volt az egyetlen megoldás arra, hogy kiderítse igaza van-e, ugyanis ha van valami a talajban, annak ízben is nyoma van. Például a fémben gazdag talajoknak fémes íze van, de ez persze egyértelmű.
~Túl sok a vetélytárs, és még kevesebb az erőforrás.~ Gondolta Mordon, és miután megízlelgette azt a keveset a földanya testéből, egy fintorral kiköpte azt, vissza a földre, majd tovább állt, közben azon morfondírozva, miféle hasznát láthatja a növényeknek.
Rövid, ám annál kimerítőbb sétát követően, pedig hangokra lesz figyelmes a sűrű növényzetben, és ezen a helyen ez csak egyvalamit jelenthet, mégpedig azt, hogy valaki bekerült a helyi tápláléklánc legalsó fokára. Ez persze felkeltette Mordon érdeklődését, ezért ahogy teste börtöne és a terep adottságai engedték, elindult a hangok irányába, és nemsokkal később oda is ért. Meglepetésére pedig szemtanújává vált annak, ahogy egy fa, fel óhajtja zabálni legújabb prédáját, épp orkunk szeme láttára, amin ő csak egy gonosz mosolyt eresztett, tekintetét a szerencsétlenre irányítva, aki mint látható volt, egy elf nőstény volt, akikkel szemben nem épp volt előítéletmentes.
Vissza az elejére Go down
Miriana
Zöld elf
Miriana

Hozzászólások száma : 42
Munkahely : Bárhol, ahol kapok darnát.

Character sheet
Nép: Elfek
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-06, 7:08 pm


Miriana már épp azon volt, hogy most csukja be a szemét és adja fel a harcot -na nem minthogyha küzdött volna a pálmafa ellen, de azért mégiscsak Ykoról van szó, az egyetlen barátjáról, akit meg akart védeni -, amikor zörgést hallott maga mögül. Először csak egy sötét foltot látott, aztán egy fekete köpenyt, majd egy orkot is a köpenyben. Az ork csak úgy megállt, és vigyorgott rá.
~Hahh szegény pára. Olyan buta, hogy még azt se veszi észre, ha valaki bajban van. Hogy milyen bambán áll ott... Biztos még arra se jött rá, hogy ez egy húsevő növény, aminek valószínűleg ő lesz a következő áldozata. - gondolta a lány.
~Nem mintha annyira érdekelne, legalább még egy adag műtrágya, de akkor is...Ha ránézek erre az szánalmas fejre... Hahh. Na jó. Szétkapom ezt az izét, nehogy még a végén megegyen egy gyereklelkűt.
Az elf egy pillanat alatt előrántotta egyetlen szál nyilát, mely a rántás után még tegezében maradt, és egy varázsigével megerősítve beledobta a szörny legnagyobb fejébe. Az nagyot sikoltott - vagy inkább sípolt- és felrobbant, furcsa színű kókusz illatú levet locsolva minden felé. Ettől aztán, mint valami láncreakció, az összes fej ugyan így tett. Yko vonyított egyet éljenzés képpen, Miriana pedig beleöklözött a levegőbe. És eddig tartott örömük, mert az inga szerű csápok nem engedtek a szorításból. És ekkor döntötte el a lány; amint lekerül erről a fáról, felszedi a kókuszlevet, viszamegy, és lenyomja a két emberasszony torkán.
Vissza az elejére Go down
Csatabáró Mordon
Sámán
Csatabáró Mordon

Hozzászólások száma : 248
Munkahely : Minden idők legnagyobb ork sámánja és spirituális vezetője *morog*

Character sheet
Nép: Orkok
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-06, 7:22 pm

Orkként Mordont is lázba hozták az olyasfajta brutális események, mint az a balszerencsés eset, ami előtte zajlott le...volna, ha a lány nem ügyeskedi ki magát a növény ellen, mégpedig egy ügyesen bevitt, lövéssel, ami lássuk be, nem tetszett orkunknak, és az elmaradt műsor hiányában lefagyott arcáról az addigi kárörvendő arckifejezés, és helyét egy unott, kicsit bosszús arckifejezés vette át, főleg hogy valami furcsa lé kezdte átáztatni, ami az elpusztult növény hagyott hátra maga után.
-Hogy a dögevő bogarak rágnának meg.- Morogta a csuklyája fedezékében Mordon, miközben a kialakult eseményeket tovább szemlélte. Igaz, hogy az elfből és kísérőjéből, akit addig Mordon nemigazán vett szemügyre, nem lett eleség, de legalább szert tehetett némi mintára a növény nedvéből, amit kénytelen-kelletlen meg is kóstolt, hogy a szájába maradt sivár, földes ízt elnyomja. Meglepetésére ez a kísérlet alátámasztotta amit gondolt, miszerint ténylegesen a vadászat tartja fenn a helyi növények bizonyos részét.
Vissza az elejére Go down
Miriana
Zöld elf
Miriana

Hozzászólások száma : 42
Munkahely : Bárhol, ahol kapok darnát.

Character sheet
Nép: Elfek
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-06, 7:50 pm

~Na most meg nyalogatja! Azt tudtam, hogy az orgok nem valami eszesek, na de hogy ilyen együgyűek legyenek... Nem... Ez a példány biztos még csak egy gyerek. Úgy tudom, épp ahogy nálunk egy emberi évben 20 évesnek tűnő elf lehet akár 200 éves is, úgy az orkok közt is vannak 8 évesek 20 évesnek tűnő külsővel, hála az izomzatuknak. Ráadásul ennek még az sincs. Biztos csak egy gyerek. Miközben ezen morfondírozott, a lány rúg-kapált, megpróbálta szétszakítani az ingát, és utasította Ykot, hogy próbálja meg szétrágni fogvatartójukat.
Aztán hirtelen az egész értelmetlenné vált. Miriana legszívesebben jól hátsón rúgta volna azt az idiótát, aki képes volt ilyen növényeket tenyészteni. Ugyanis ebben a pillanatban ért oda a piros nyáladzó virág.
Vissza az elejére Go down
Csatabáró Mordon
Sámán
Csatabáró Mordon

Hozzászólások száma : 248
Munkahely : Minden idők legnagyobb ork sámánja és spirituális vezetője *morog*

Character sheet
Nép: Orkok
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-06, 8:12 pm

~Milyen szánalmas. Nincs jobb ötlete mint rugkapálni mint egy csecsemő?~ Nézett kérdőn az indák fogságában lévő elfre és kísérőjére, akik mi tagadás, tanulságos műsort adtak arról, hogy "hogy ne kérjenek segítséget". Minden esetre kezdett már unalmassá válni Mordon számára az a szerencsétlenkedés, ami szeme elé tárult, így miután befejezte a lé kóstolgatását, közelebb ment a növényhez, ami fogságban tartotta addigi szórakozása legfőbb tárgyait, majd maga elé emelte a kezét, és egyenesen a növényre célozva elmormolt pár varázsszót, és orkunk kezét egy kék fénycsóva hagyta el, és egyenesen az indák forráspontjába csapódott, aminek következtében a növény előző társához hasonlatos hangot bocsátva ki magából, és az indák, amikkel áldozatait fogta, lassanként elkezdtek megfagyni, és a fagyás hatása egyre fentebb kúszott az indákon, egészen a lányig és jószágáig, ahonnét már nem is kellett komolyan erőlködniük a szabadulással.

Miután azok kiszabadultak Mordon így szólt.
-Még egy elftől is elég gyenge teljesítmény. És még ti vagytok az erdő gyermekei meg ilyenek. Röhögnöm kell.- Mondta, majd egy fintorral lassan elkezdett elbotorkálni abba az irányba ahonnét jött, ügyelve arra, hogy ne essen az előzőhöz hasonló csapdába, nem is törődve azzal, hogy követik-e egyáltalán.
Vissza az elejére Go down
Miriana
Zöld elf
Miriana

Hozzászólások száma : 42
Munkahely : Bárhol, ahol kapok darnát.

Character sheet
Nép: Elfek
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-06, 8:41 pm


Miriana meglepődve nyugtázta, hogy egy olyan orkkal került össze, aki még azt se tudja, hogy a meleg, és a napfény elég gyorsan megolvasztja a jeget. Ráadásul bizonyára megfelelő oktatásban sem részesült, mivel az erdő gyermekei a nimfák, míg az elfek a föld szülöttei. Továbbá az is meglepte, hogy a piros virág elment mellettük, mint aki jól végezte dolgát.
Nos, nem mintha hálás lett volna, de azért az ork-gyerek mégis csak segített neki, úgy illik, hogy viszonozza. Csakhogy mire ezt így kigondolta, Yko már utánament. És egy jó nagy nyálas puszit adott megmentőjük fejére.
-Ne! Yko! Ő nem étel! Még megbetegszel tőle! Látod mit összeevett!
Ekkor mintha az ork körül halálos aura gyülemlett volna fel. Egyértelműen látszott, hogy nem szereti, ha megnyalják.
Vissza az elejére Go down
Csatabáró Mordon
Sámán
Csatabáró Mordon

Hozzászólások száma : 248
Munkahely : Minden idők legnagyobb ork sámánja és spirituális vezetője *morog*

Character sheet
Nép: Orkok
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-06, 8:53 pm

Orkunk csalódottan elindult azon a kitaposott ösvényen, amit az oda vezető úton vágott magának, de szinte a semmiből jelent meg előtte az a farkas, ami az előbb megmentett elffel látott egy társaságban, ráadásul épp rárontott. Ezt a hirtelen feltűnést Mordon támadásként értelmezte, és már épp reagált volna, amikor az állat letepert őt a földre, ami lássuk be, nem volt valami nehéz, orkunk testi állapota miatt, aki sehogy sem tudott védekezni a hirtelen jött támadással szemben. Már épp azt hitte hogy ott helyben kileheli a lelkét, de mint kicsivel később észrevette, a jószág csupán nyalogatni kezdte őt, ez azonban nem tudta hova tenni, így hát veszetten kapálózni és kiabálni kezdett.
-Nem vagyok velős csont te korcs! Eressz el!- Szólt rá parancsolón az állatra, miközben próbált felkecmeregni a földről, és már azon gondolkodott, hogy valami tetszetős jégszoborrá változtatja a rá rontó ölebet.
Vissza az elejére Go down
Miriana
Zöld elf
Miriana

Hozzászólások száma : 42
Munkahely : Bárhol, ahol kapok darnát.

Character sheet
Nép: Elfek
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-06, 9:04 pm


Meg kell hagyni, igazán mulatságos volt látni, hogy kecmereg fel a földről az ork. De most már Mirianának be kellett látnia, mégis csak egy felnőtt orkot fogott ki. Nos, végtére is lényegtelen, hány éves, a lényeg, hogy Yko megkedvelte. Ráadásul segített is neki. Nem szeretett ilyen kínos dolgokat tenni, de végül is meg kell csinálni.
~Kair is megtette volna. Gyerünk.
Ezzel tett néhány nagy lépést, és megállt az ork mellett. Elővette kendőjét, és felé nyújtotta.
-Köszönöm.
Vissza az elejére Go down
Csatabáró Mordon
Sámán
Csatabáró Mordon

Hozzászólások száma : 248
Munkahely : Minden idők legnagyobb ork sámánja és spirituális vezetője *morog*

Character sheet
Nép: Orkok
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-06, 9:29 pm

Miközben hevesen folyt a "viaskodás" a farkas és Mordon között, addigra a farkas gazdája is megjelent, és orkunknak is sikerült nehezen ugyan, de felkecmeregnie a földről, arcát, a lehető legtávolabb tartva a nyalásra hajlamos fenevadtól, akire szúrós pillantást vetett, és szíve szerint még alaposan el is gyepálta volna az állatot, már ha lett volna arra alkalmas eszköze, és a gazdája nem lenne még a közelben sem. Ám mivel ott volt, inkább nem is gondolt erre, ráadásul még egy kéretlen hálálkodást is el kell viselnie.
-Van mit.- Felelte, majd elvette a kendőt, és elkezdte letörölgetni a nyálat az arcáról, miközben magát kárhoztatta, amiért nem hagyta hogy a növény jóllakjon két kéretlen társalkodópartnerével.
-Ostobaság volt a részedről de jönni. Tudtad egyáltalán mi vár itt rád?!- Kezdte el Mordon morogva felelősségre vonni az elfet.
Vissza az elejére Go down
Miriana
Zöld elf
Miriana

Hozzászólások száma : 42
Munkahely : Bárhol, ahol kapok darnát.

Character sheet
Nép: Elfek
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-06, 10:09 pm


~Hogy ez milyen bunkó! - fakadt ki magában a lány. ~Tudja egyáltalán, milyen kínos, és megalázó köszönetet mondani? Nem kellett volna megállítanom Ykot.
-Miért, te talán tudtad? Az alapján amennyi undorító dolgot a szádba vettél, nem hiszem. És amúgy is, ha nem akartál segíteni, nem kellett volna. Egyedül is képes lettem volna kiszabadulni. Majdnem lefagyasztottál! Most gondolj bele, mi lesz, ha a kis akciódnak köszönhetően nem állnak majd szóba velem a nimfák? Mihez kezdjek én akkor? Egyáltalán minek jött ide egy ilyen mogorva ork, aki még csak arra se képes, hogy elfogadjon egy nyomorult köszönetet?
Miriana teljesen ki volt borulva. Tudta, hogy ha akarja, kényszerítheti a növényeket; hagyják őt békén. De annak mi értelme? Ő gyógynövényért jött, azért, hogy magától ismerje meg a helyet. Egy vándor felderítő, akinek az a munkája, hogy felderítsen! Erre jön ez a kis mitugrász, mindenbe beleüti az orrát, kárt tesz a növényekben, és még azt se hagyja, hogy ő maga a környezet táplálékává váljon. Borzalmas. Már nyitotta volna a száját a következő rohamra, mikor inkább meggondolta magát, kikapta az ork kezéből kendőjét, és Ykoval a nyomában elindult vissza, a kék virágok felé. Nem fog itt egy tudatlannal szórakozni.
Vissza az elejére Go down
Csatabáró Mordon
Sámán
Csatabáró Mordon

Hozzászólások száma : 248
Munkahely : Minden idők legnagyobb ork sámánja és spirituális vezetője *morog*

Character sheet
Nép: Orkok
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-06, 10:28 pm

Orkunk elégedett volt azzal, ahogy kérdőre vonta az elfet, mivel büszke népségnek tartotta, akik túlzottan fennhordják az orrukat. Ez a teóriája még inkább megerősödni látszott, amikor társalkodópartnere is némileg bosszús lett, bár Mordonnak nemigazán tetszett ahogy kérdőre vonta vizsgálódási módszere végett.
-Jaj, bocsássa meg magasságos hegyes fülű falevélzabáló kisasszony, hogy nem gyújtottam fel azzal a nyomorult kóróval egyetemben! Látszik hogy milyen járatlan vagy. Ha megfagysz, azt még talán túlélted, nem úgy mintha ropogósra sütöttelek volna!- Felelt Mordon, majd a maga lassú tempójában folytatta az útját, majd menet közben hozzátette. -Akkor nem kellene a nyafogást hallgatnom és legalább lenne némi élelmem is. Kellett nekem segíteni...szóba állni az elf nőstényekkel.... mindig csak baj van velük...- Folytatta morogva, miközben a bozótosban botorkált.
Vissza az elejére Go down
Miriana
Zöld elf
Miriana

Hozzászólások száma : 42
Munkahely : Bárhol, ahol kapok darnát.

Character sheet
Nép: Elfek
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-06, 10:46 pm

"...mindig csak a baj van velük..." - Na ekkor lett elege Mirianának. Gyorsan dolgozott. Hátra lépett kettőt, miközben már húzta elő táskájából az almát, és a mozdulatsor végén, egy dárdavetőt is megszégyenítő ügyességgel vágta az ork fejéhez a gyümölcsöt. Még hogy "levélzabáló"! Még hogy "elf nőstény"! Miután elégedetten nyugtázta, hogy az alma leve még jobban összemocskolta a kókuszlétől már amúgy is koszos köpenyt, megfordult, és elrohant. És nagyon remélte, hogy soha többet nem látja viszont ezt az undok, zsörtölődős, fekete köpenyes orkot.
Vissza az elejére Go down
Csatabáró Mordon
Sámán
Csatabáró Mordon

Hozzászólások száma : 248
Munkahely : Minden idők legnagyobb ork sámánja és spirituális vezetője *morog*

Character sheet
Nép: Orkok
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-07, 8:07 pm

Látszott hogy nem volt tisztában a lány miféle orkkal kezdett ki, mivel aljas módon fejbe dobta. Mordon egyébként sem volt nyugodt jellem, tetteinek határát is csak fizikai testének gyengesége jelentette, ami varázserejének felhasználását is korlátozta, de az ilyen mitugrászok megérdemlik a leckét, főleg azok után hogy nem adta meg még a minimális tiszteletet sem.
Mordon lassan, rút fogaival vicsorítva megfordult, majd felvette az almát a földről, és jól megnézte magának. Igazán szép, érett darab volt, és a legfontosabb hogy friss, tele élettel, és ami ennél még fontosabb, adott annyi életenergiát, hogy azzal komolyabb valami kicsi, de komoly varázslatot hajtson végre. Miután orkunk kigyönyörködte magát az erős alma láttán, szájághoz emelte, és beleharapott, kiszívva belőle azt a kis erőt amit magában hordozott, amitől az alma Mordon kezében pár pillanat alatt elrohadt, majd az ebből származó minimális erőtöbblettel és egy alattomos ork mosollyal fordult az elfhez, akit új célponjaként szemelt ki magának.
-Lehet hogy elf fajzat vagy és tudsz varázsolni, de gondolom ork feketeköpenyessel még nem volt dolgod. Megbánod még ezt a tiszteletlenséget.- Mondta orkunk, majd célba vette kezével ellenfelét és elengedett egy újabb varázslatot, de ez másabb volt az előzőnél. Sötétlila csóva indult a lány felé, és ha Mordon elég szerencsés volt, a lány reszketve terült el. Hogy miféle mágia okoz efféle tünetet? Ez talán az egyik első lecke volt amit annak idején Mordon elsajátított mesterétől, ez pedig az árnycsapás volt. Neve igen találó, mivel az akit egy efféle támadás eltalál oly mértékben foglyává válik a csapás erejének, hogy testét kirázza a hideg, és mozgásképtelenné válik. Mondhatni olyan mint a fagyasztás, csak épp a test és a a lélek közti kommunikációt fagyasztja meg egy pillanatra. Igaz hogy kevés erő falhasználása mellet nem valami veszélyes támadás, de ilyen alkalmazás mellett túsz ejtésre és hasonlókra megfelel.
Ha a támadás sikeres volt, mordon elégedetten tekint áldozatára, és egy gonosz mosoly mellett, előkotor a páncélja alól egy rongydarabot, és megkötözi vele a lányt, majd szépen átkutatja a holmijait.
Vissza az elejére Go down
Miriana
Zöld elf
Miriana

Hozzászólások száma : 42
Munkahely : Bárhol, ahol kapok darnát.

Character sheet
Nép: Elfek
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-07, 8:26 pm


A lány nem hitte el, amit látott. Hirtelen valami furcsa hangot hallott maga mögül, és amikor hátrafordult, furcsa lila fényeket látott. A következő pillanatban meg már csak annyit vett észre, ahogy Yko pont ott, ahol eddig még ő állt a lila fénytől mozdulatlanul, remegve, üres tekintettel esik össze. Miriana teljesen leblokkolt. Körülötte minden elsötétült, és csak a farkasa lebegett szeme előtt. Tett egy lépést barátja felé, majd lerogyott mellette a földre. Fel se fogta, amikor a következő lövés ezúttal őt találta el.
Vissza az elejére Go down
Csatabáró Mordon
Sámán
Csatabáró Mordon

Hozzászólások száma : 248
Munkahely : Minden idők legnagyobb ork sámánja és spirituális vezetője *morog*

Character sheet
Nép: Orkok
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-07, 8:56 pm

Mordon nem hazudtolta meg ork mivoltát, és nehézkesen ugyan, de letérdelt a lányhoz, és elkezdte átkutatni a holmiját, annak reményében, hogy talál valamiféle értéket, azon az íjon kívül amivel a lány a kókuszpálmát elpusztította, de csupán egy tőr és egy szütyő pénz volt az ami igazán felkeltette mohó orkunk érdeklődését, aki jobb híján az oldalára kötötte a frissen szerzett pénzkiegészítését tartalmazó tarisznyát, a tőrt pedig a kezében nagy elégedettséggel próbálgatta.
-Úgy néz ki mégiscsak hasznodat láttam. Hálás vagyok az új tőrömért, ezért nem öllek meg, legalábbis most még. Hátha hozol nekem még egy kis szerencsét.- Elegyedett társalgásba Mordon a földön fekvő áldozatával, aki mitagadás, végül is kellemes csalódást okozott számára.
Miután eleget játszott új szerzeményével, orkunk a köpenye alá tejtette új szerzeményét, és elvette az elf táskáját, és felállt, majd türelmesen megvárta amíg áldozata ismét urává válik testének.
Vissza az elejére Go down
Miriana
Zöld elf
Miriana

Hozzászólások száma : 42
Munkahely : Bárhol, ahol kapok darnát.

Character sheet
Nép: Elfek
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-07, 9:25 pm


-Add vissza! Szépen kérlek. - kelt fel a lány. Kimerült volt. Amikor meglátta Yko-t abban az állapotban, nagyon megrémült. Nem akarta, hogy még egyszer megtörténjen az, ami az előbb. Amúgy sem szeretett vitába szállni másokkal, nem is értette hogy húzhatta fel magát annyira, hogy egyetlen darab, vacsorára szánt almáját egy vadidegen fejéhez vágja. Mikor látta, hogy az ork kajánul vigyorog rá, Yko meg még mindig remeg, felsóhajtott.
Habár az előbbi fénycsóvától még mindig görcsben állt minden izma - sőt lába egy picit még mindig remegett, de meg nem adta volna azt az örömöt a fekete köpönyegesnek, hogy fel is hívja erre figyelmet - lassan letérdelt. Kezeit letette a földre és fejét lehajtva így szólt:
- Kérlek add vissza. Kárpótollak majd valahogy, de kérlek add vissza a holmijaimat.
~Hogy mit meg nem teszek a farkasomért
- gondolta. Már kezdett nagyon elege lennie mindenből. A helyből is, az idegenből is és az egész szituációból is. Most már biztos volt benne. A két emberasszony egy életre félni fog a pletykáktól, és ha csak egyet is meghallanak, rettegve fognak ágyuk alatt imádkozni.

Vissza az elejére Go down
Csatabáró Mordon
Sámán
Csatabáró Mordon

Hozzászólások száma : 248
Munkahely : Minden idők legnagyobb ork sámánja és spirituális vezetője *morog*

Character sheet
Nép: Orkok
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-07, 10:00 pm

Mordont egy számára kellemesen ismerős érzés kerítette hatalmába, amit már rég érzett. Ilyet legutóbb a régi hordája tagjaként érzett utoljára. Elégedetten tekintett a lába előtt könyörgő hegyes fülűre, aki mitagadás eléggé könyörgött a holmijaiért. Mordonnak már-már megesett volna a szíve, ha nem lenne ork, de számolnia kellett a lány farkasával, aki minden bizonnyal kevésbé lenne szívélyes vele szemben ha a gazdája nem szabadul meg a köteleitől, ezért fintorogva ugyan, de a lány elé vetette annak a kését, és hagyta hogy azzal kiszabaduljon, majd kezébe vette a pénzes szütyőt és a táskát is, nagyot horkantva azokat is ledobta a földre.
-Hova van ilyenkor a büszkeség?- Kérdezte némi undorral, majd elfordult, és egy nagyot köpött a talajra, undorát kifejezve a helyzettel kapcsolatban, habár ezt páran nemigazán értelmezhetik logikus lépésként.
Vissza az elejére Go down
Miriana
Zöld elf
Miriana

Hozzászólások száma : 42
Munkahely : Bárhol, ahol kapok darnát.

Character sheet
Nép: Elfek
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-07, 10:49 pm


Miriana alig hitte el, ami az imént történt. Az ork - nem tudni milyen csoda folytán, de - visszaadta mindenét, sőt, még azt is hagyta, hogy tőrével elvágja nem túl szoros, de annál jobb csomóval ellátott köteleit. Mi tagadás, profi munka. Az elf elgondolkozva nézett a morcos, bicegve futó alak után. Elég vicces látvány volt. De mégis ez a morcos, bicegve futó alak az előbb segített neki. Ezúttal tényleg meg kell hálálnia, az előbb is megígérte. Ránézett farkasára, és szinte észrevehetetlenül bólintott.
Körülbelül öt percükbe telt összeszedni a nyílvesszőket és megtalálni a fekete köpönyegest. Mikor utolérték őt, Miriana megállt vele szembe és meghajolva ezt mondta:
- Ezúttal tényleg szívből hálás vagyok azért, amit tettél. Előbbi ígéretemhez híven kárpótollak téged. Mondd, mért jöttél ebbe az erdőbe, és minden erőmmel azon leszek, hogy segítsek elérni a célod. Zöld elf vagyok. Talán hasznos lehetek a növényekkel szemben, ha nem akarsz velük harcolni.
Vissza az elejére Go down
Csatabáró Mordon
Sámán
Csatabáró Mordon

Hozzászólások száma : 248
Munkahely : Minden idők legnagyobb ork sámánja és spirituális vezetője *morog*

Character sheet
Nép: Orkok
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-08, 4:50 pm

Orkunk igaz, szíve szerint elátkozta volna az elfet egy életre, de azzal kockára tette volna azt kevés erejét is, ami rendelkezésére állt, így hát inkább morgolódva otthagyta farkasának társaságában. Ha ezt akár egy ork is látta volna, olyan szégyenbe érte volna, amit le nem tudott volna magáról mosni. Egyetlen öröme az egész találkozásban is csak az volt, hogy alkalma volt kicsit szórakozni az elffel.
Mordon lassan de biztosan botorkált, egyre távolodva a számára szégyenteljes összecsapás helyszínétől, amikor az elf lány ismét elébe állt. Mordon nehezen viselte el kéretlen társaságát, de egyenlőre lenyelte a keserű pirulát.
-Legyen elég hogy dolgom volt, és most már tudom amit tudnom kell.- Válaszolta orkunk morgolódva, de mégis türelmesen, hisz ha már a lány felajánlotta szolgálatait, akkor él is vele, hisz fajtájának társasága híján minden fogódzót ki kell használnia ami kínálkozik, nem válogathat.
Vissza az elejére Go down
Miriana
Zöld elf
Miriana

Hozzászólások száma : 42
Munkahely : Bárhol, ahol kapok darnát.

Character sheet
Nép: Elfek
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-08, 6:40 pm


Az elf lassan bólintott. Tehát ellenfelének és egyben megmentőjének ebben az erdőben már nincs dolga. Akkor hát nincs más választás, máshogy kell kifejeznie háláját. Tulajdonképpen már neki se volt sok tennivalója itt, mivel nem olyan helynek tűnt, ahol gyógynövényeket tudna szerezni, és nimfákkal se nagyon találkozott. Alaposan átgondolta, mit tehetne, és végül elhatározta magát.
-Akkor elkísérlek utadon. Veled megyek, amerre mész, és addig követlek, amíg vissza nem tudom fizetni a szívességet. Szavamat adom. És én sosem szegem meg a szavam. Miriana egy percig még gondolkodott; biztos jól döntött-e, de végül arra jutott, ez már nem számít, hisz az imént mondta: ő sosem szegi meg a szavát.
Vissza az elejére Go down
Csatabáró Mordon
Sámán
Csatabáró Mordon

Hozzászólások száma : 248
Munkahely : Minden idők legnagyobb ork sámánja és spirituális vezetője *morog*

Character sheet
Nép: Orkok
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-08, 7:14 pm

Mordon ugyan nem volt elégedett a kialakult helyzettel, de jobbnak tartotta mint farkasfogak közt rágódni, így hát elfogadta útitársául az elfet, akinek társaságában folytatta az utat, kifelé az erdőből. Néha ugyan bukdácsolgatott a magas bozótokban, de ezt azzal küszöbölte ki, hogy köpenye szélét összeszedte a kezébe, szabaddá téve lábszárait, de így némileg könnyebbé vált számára a közlekedés. Néha ugyan megállt megpihenni, hogy erőt gyűjtsön a folytatáshoz, de utána töretlenül tört előre, ki az erdőből, bár egy hirtelen jött ötlettől vezérelve megállt, és elgondolkodott a folytatásról. Most hogy megismerkedett a helyi növényekkel, értékes információkat szerzett amiket érdemes lenne a sötét tanok szemszögéből is megismerni ezek felhasználását, ezért a legésszerűbbnek egy ilyen tanokkal rendelkező város meglátogatását tűzte ki célul, ami mondjuk lehetne Gwaith-dúr is.
Miután eme gondolatmenet végére ért, a kísérőjéhez fordult, majd körbetekintett.
-Messzire megyünk. Élelemre lesz szükségünk.- Mondta, bár számára ez a többesszám szokatlan volt, de mivel szeretett volna munkához látni, körbenézett a környezetében, valami ehetőt kutatva, és felhasználva a hordában szerzett ismereteit, ráismert az egyik táplálékkal bíró növényre, és odabaktatott hozzá, majd elkezdett a tövében kotorászni annak gyökereiért.
Vissza az elejére Go down
Miriana
Zöld elf
Miriana

Hozzászólások száma : 42
Munkahely : Bárhol, ahol kapok darnát.

Character sheet
Nép: Elfek
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-08, 7:33 pm


Miriana nem kérdezett semmit. Ő is odament az orkhoz, és felismerve egyik kedvenc gombáját, azt kezdte el kiszedni. Mikor már vagy 10 perce néma csöndben szedegették az élelmet, a lány végül megszólalt.
-Amúgy a nevem Miriana, a farkasom pedig Yko. Zöld elf vagyok. - Mikor válaszul csak egy horkantást kapott, folytatta - Mondjuk érdekelne, végül akkor hová fogunk menni? - Majd hirtelen eszébe jutott valami - Megmaradt még valami az almából, amivel megdobtalak? Mondjuk a magja?
Ha igen, a lány képes lesz varázslattal "felnevelni" egy kisebb fát.
Vissza az elejére Go down
Csatabáró Mordon
Sámán
Csatabáró Mordon

Hozzászólások száma : 248
Munkahely : Minden idők legnagyobb ork sámánja és spirituális vezetője *morog*

Character sheet
Nép: Orkok
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-08, 9:31 pm

Mordon a maga tempójában ugyan, de szépen kitúrta a gyökereket, amik szerinte megfelelőek lesznek az útra élelem gyanánt, már ha útitársa is hajlandó lesz azt megenni. Mordon egyébként sem válogatós, megeszi azt amit talál legyen bármilyen undorító.
-Mordon.- Mutatkozik be nyersen orkunk, aki épp tőrét veszi elő, amivel a gyökereket épp levágja a növényről, majd azokat gondosan betekeri egy rongyba, amit páncélja alól húz elő, ami így is eléggé lötyögőssé vált vézna testén, így az elég kényelmetlenné vált. Ezután szóba került az az alma, amit a lány hozzávágott.
-Nem tudom. Lehet.- Válaszolja orkunk ismét elég szűkszavúan, mivel ostobaságnak tartotta azt, hogy azzal a jelentéktelen almával foglalkozzon, aminek biztos semmi íze nincs már. Miután összeszedett kellő mennyiségű gyökeret, a csomagot a hóna alá kapta, a tőrt pedig visszahelyezte a helyére, majd nagy nehezen felállt.
Vissza az elejére Go down
Miriana
Zöld elf
Miriana

Hozzászólások száma : 42
Munkahely : Bárhol, ahol kapok darnát.

Character sheet
Nép: Elfek
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime2013-10-09, 8:41 pm


Miriana egy vállvonással vette tudomásul a választ. Már így is több választ kapott, mint amennyit várt. ~Szóval Mordon - tette el az agyának egy hátsó részébe a nevet. Mikor látta, hogy új útitársa végzett a "betakarítással", ő is felkelt. Megnézte táskája tartalmát, és arra jutott, elég lesz egy többnapos utazásra. Yko még hozott egy kevéske növényt, azt eltette és az ork nyomába eredt. Kíváncsi volt, vajon hová mehetnek, de inkább nem kérdezett rá, valószínűleg úgy se kapott volna választ. A lány most már tényleg el akart menni a dzsungelből; zavarta, hogy eddig ilyen sok szörnnyel találkozott, most meg egy sincs. El akart tűnni innen, és soha többé nem jönni vissza.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hyarmenya dzsungel - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hyarmenya dzsungel   Hyarmenya dzsungel - Page 9 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Hyarmenya dzsungel
Vissza az elejére 
9 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Déli szeglet-
Ugrás: