LANURIA A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma |
|
| Filnoren - Az égi vár | |
|
+6Nawarean Nizzre' Zotreth Alzareth Furia Sou Arielle 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Mesélő
Hozzászólások száma : 1520
Character sheet Nép: NJK
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-04-26, 9:37 pm | |
| //Mese: Égiháború//
*Avlanion, a vízesések városa ostromlott várrá alakul, noha az ellene törő erők nem a környező hegyekből, erdőkből zúdulnak falaira, hanem az égből, egy fent lebegő erődből. Filnoren támadó seregei kezdetben csupán a stratégiai pontokat szállják meg. Épületeket a városban, a vízesések posztjait, a Tanácsháza tetejét, s további, taktikailag fontos helyeket. Ezt követően démonok szabadulnak a városra, s a repülő erőd is égő olajjal, s kövekkel kezdi bombázni a megtámadottakat. Midőn végre a védelem is méltó választ ad saját hajítógépeivel, s híres grifflovasai az égbe emelkednek, árnyékból szőtt testű sárkányt szabadít rájuk, s a város haderejének törzsét adó sárkányfattyak is belépnek a küzdelembe. Sorra foglalják el Avlanion tornyain, bástyáin a város hajítógépeit, leölve őrségüket. Számukra kevéssé fontos, hogy fegyverük öli meg a katonát, avagy az öli meg őket, s haláluk pillanatában immáron ellenükkel együtt dermednek kővé. A csata odafent is dúl. A sárkány fattyak megütköznek a grifflovasokkal, Noha a lovasok vannak kevesebben, mégis méltó ellenfelei a támadóknak, s az árnysárkány, mely hasonlatos az Ambaronnál megjelenőre, szintúgy fogyatkozást ér el a lovasok között. Zotreth hajítógépei változatlan szórják a követ, s a tüzet Avlanion lakosságára, nem törődve vele, hogy védmű, avagy csupán családi ház volt azelőtt. S ha minden nem volna elég, az elfoglalt hajítógépek is a város lakosságát kezdik lőni. . Akadnak katonák a vízesések városában, kik megkísérlik visszafoglalni, vagy lerombolni ezen harci eszközket. Addigra már ballisták is harcba kerülnek, még Avlanion katonáinak keze alatt, s a kilőtt súlyos, méretes nyilak fattyakat találnak, s gyilkolnak le. Az ádáz küzdelem tovább folyik, vajon Filnoren mit húz legközelebb elő tarsolyából? Avlanionban egyes területeken még mindig a tűz az úr, miközben a vízesések java is a támadók kezén van.*
| |
| | | Mesélő
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-05-31, 9:41 pm | |
*A lángokban álló ostromlott város felett, a füstfelhők takarásában lebegő, óriási erőd körül tovább zajlik a küzdelem. Grifflovasok tartják ostrom alatt, s Filnoren sötét mágusai, elfjei, s sárkányfattyai védik. Az ütközetben száz lovas fordul le a várról, s indul Avlanion déli kapujának segedelmére, mire szükség is van. Filnoren még mindig szinte érintetlenül lebeg odafent, s noha támadják a grifflovasok, védői jól értik dolgukat. E küzdelemre is felkészültek. Odalent a fogadóban is akadnak események. A fogadót megszállók többsége elhagyja azt, de az épület remegni kezd, mintha odabent gigászi erők mozdulnának. Ki tudja, miféle irtózatot készül Avlanion megtépázott városára szabadítani a sötét sereglet, mely immár dolgát végezve hagyja el. Avlanion keleti kapuja is a támadók uralma alá került, s az utolsó, nyugati kapu körül is ádáz harc dúl. A megfagyott vízesést hamarvást újabb jégbe forduló követi, s eme varázs, mi jéggé tette az eleddig még zuhogó vizet a város falai, s házai felé tart. Nem egy akad, mi immáron megdermedve várja sorsát, a benne lévő, menekülésbe fagyott lakosokkal egyetemben.*
| |
| | | Mesélő
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-06-15, 8:57 pm | |
S hogy ne feledjük, Filnoren vára a magasból újabb tüzeket zúdít a még nem felgyújtott városnegyedekre, s habár így is sokan haltak meg a tűzben, melynek oltásával most is foglalatoskodnak, hisz a várost nem lehetett kiüríteni, újabb lakosok lelik halálukat a tűzben, s a fagyban, mely a vízesések felől terjeszkedik a városban. Zotreth, Filnoren helytartója elégedetten szemlélheti a csata alakulását, hiszen a nyugati kapuja a városnak immáron övé, a délinél szövetségese, egy sárkány készül segítségére lenni csapatainak, a harmadik kapunál pedig még folynak küzdelmek, ám idővel az is övé lehet. A várost lángba borította, Filnorenben eziádig csupán betörni volt képes grifflovas, s a hajítógépek sem árthattak a levegőben lebegő erődnek. Újabb csata lehet ez, mely öregbíti a rettegett vár hírnevét.* | |
| | | Mesélő
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-06-22, 5:37 am | |
*A vízesések városa önnön létéért küzd. Már közel sem a hírnév, a gazdagság az, mi célt adhat eme élet-halál harcban. A csata elején elfoglalt vízesésektől, hol sötét mágiát gyakorlók vetették meg lábukat, fagyasztó átkok indultak meg, s elérve a várost egyre nagyobb területeket dermesztenek tetszhalott állapotba, hol élőt már nem láthat senki. Igen súlyos csapás ez, s míg a város egy részét a téli fagy, másik részét a tűz pusztítja el. Filnoren repülő erődje él helyzeti előnyével, s felülről borítja lángba az alant elterülő épületeket. Nawarean ezenközben megérkezik Filnoren udvarára. Midőn földet ér, az első tűzlabdák és nyilak már készenlétben is vannak, s az idegeket elhagyva süvítve szállnak Nawarean felé. Betolakodó, mint bármely grifflovas érkezése esetén rögvest nyakába is kapja a neki készített fogadtatást. Ha elég nyíl, s átok éri őt, hát immáron csaknem holtan terülhet el az udvaron. Ha mégis túléli, hát e hely a sárkányfattyak birodalma, bátorsága itt kevés, s képességeit gyengíti a Halál pecsétje, s a sebesülések, melyeket még odalent szerzett. Nagy fába vágta fejszéjét, ez kétségtelen, s eme kaland könnyen lehet az utolsó életében.
| |
| | | Nawarean
Hozzászólások száma : 1461 Életkor : 31
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-06-22, 6:35 am | |
| *Az akció sikeresen lezajlott, a várba bejutni egész könnyen ment, Sou szélvarázslata bevitt s még csak ekkor tapasztaltam meg a neheze hátra van. ~A gyors! *Bár sebesüléseim voltak igaz, de egy hatalmas sprinthez épp eleget pihentem, ahogy földet érnek lábam, kirobbanok a gyorsak teljes erejével mit ebben a pár percben szedtem össze. Láttam ahogy a gömbök jönnek felém, Sou köpenye lángra kap. Nyakamból leakasztom. A vesszők lassan suhannak el mellettem. S csupán egy pillanat ennyi kellett, hogy kiérjek a körből. Erre az egyre tettünk fel mindent, amink csak van. Az utolsó esély erejével rohanok végig a városon. S egy sikátorba térek be. Az árnyék elfed, szemeimmel az utcát pásztázom. Halkan veszem a levegőt, nehogy meghallják, Filnorea azon felén lehetek amely már az elpusztított rész mögött van. ~Jönnek! *Húzom meg magam, szememet becsukva, hogy ne villanjon fel a vörösen izzó szempár. Hallom megtorpannak, ketten vannak a léptek zajai árulkodnak. Távolodnak tőlem, szemem csak ekkor nyitom ki. Utánuk kémlelek, elfelé tartanak. ~Huhh... *Ez most pont olyan izgalmas mint a legelső küldetésem, mikor még csak tizenhárom voltam. Egy várba kellett betörni s meglovasítani a jegygyűrűjét az uraságnak. De ez most kicsit más, nemsoká ide is elér a híre hogy valaki bejutott. Az utcák rejtekében osonok, s egy adag hordót találok mik fel vannak kötve. Jellegzetes olajoshordók. De amint közelebb lépek látom hogy ez szurok. Teljesen jól jön, rejtőzéshez festék. Hajam s felső testem egészére kenek arcomat sem hagyom ki. S milyen zseniális ötlet támad fejemben. ~ Félig elf vagyok... Fel sem fog tűnni nekik... Remélem.... *Most már csak a vadászat volt hátra, egyre sűrűbben jöttek s mentek körülöttem. Egy rámpa oltalmában bújok meg kerülöm a fényt, mindig a sötétség leplében mozgok. Az este amúgy is az én pártomat fogja. Egy kis csapat fut el előttem. Szívem a torkomban dobog, de elhagynak s kiabál valamit az egyik sötét bőrű. Majd az utca elején egy katonát pillantok meg. Közelebb lopakodok, ebben a pillanatban senki sincs csak egy másodperc kell. ~Sárkányölő! *A katona feje a földre hull a pengémen végig szalad a vér, másik kezemmel elhajítom a egy beugróba. Ahogy látom valamiféle lépcső vezet felfelé. De nincs most időm ezen morfondírozni. Bújtatom ki a katonát a saját ruhájából, először felső ruházatát veszem le s én magam bújok bele. Lépteket hallok! ~A fej! *Majd hangok ennyi volt itt az ideje távozni, fel a lépcsőkön, majd el balra. Két ellenfél, kik a meglepetésben már csak kövek formájában díszelegnek mögöttem. Ismét elbújok most egy üres boroshordó segít nekem, egy hordó milyen ironikus. Belsejéből egy lyukon pislákolhatok ki, elfutnak mellettem követik az utcát majd a végén eltűnnek. Eközben sminkemet megigazítom s ügyelek rá hogy ne maradjon fehér pont az arcomon. Hajam teljesen hátra simítom a szurok rettentő jól köt többször végig húzom kezemet rajta. Nem hallok semmit csak távoli vijjogást. Futkozásban tör ki a hatalmas csend, engem keresnek. Egy hordó az utca szélén nem valami hatalmas látvány s akadt öt percem hogy szusszanjak kicsit. S eközben a két penge két tőrré válik. Minek pengéje hullámos, az ököl résznél egy tömbben szegek állnak ki belőle. Éppen csak akkorák hogy a használó súlyos sérülést okozzon vele de ölni nem képesek. Bár ez csak attól függ mekkora az az ütés. Hamarosan ismét elül a zsivaj csak avlanion megszállásának szokványos zaja hallatszik. ~Itt az idő most vagy soha! *Bújok elő a hordóból, késeimet elrejtve a ruha alá. Futni kezdek, egy csapat gyík rohan el mellettem. Látják a rajtam lévő ruhát a fekete bőrt, meg se állnak úgy rohanunk el egymás mellett. Kivételesen most nem sietek sehova, normális tempóban haladok. Mikor bele futok két fajtársamba. Kik megfordulnak s tekintetük egyenesen rám vetül nem nyúlnak a kardjukért ez jó jel. -Elnézést! *Majd mennék tovább. - Elnézést?! Talán Elnézést uram tudd hol a helyed! *Kihúztam magam haptákba vágtam a lábaim. - Elnézést uram! - Helyes! Hova tartasz? *Na ebben a szempillanatban ledermedek. - A helytartóhoz! A falakon álltam mikor láttam erősítés érkezik a hátunk mögül! Azonnal jelentem kell! *A két katona egymásra néz, kész vagyok hogy egyetlen szempillantás alatt elhallgattassam mindkettőt. A sárkányölő elég gyors, s erős ahhoz, hogy két nyakat hasítson fel egyszerre... //Mesélő rád várok // | |
| | | Mesélő
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-06-24, 3:11 pm | |
| //Mese: Égiháború - Nawarean//
*Nawarean könnyedén jut át a kilőtt átkokon, nyilakon, tűzgömbökön. Elvesztegetett köpenye helyébe megölt harcos ruházatát húzza, s egészen addig sikeres is, míg két sötét elfbe nem botlik. E lények magasabb rangúak, mint az eddigiek, s ily formán a behatoló kénytelen fejet hajtani előttük, ha álcáját tartani akarja. Csaknem mindenre gondolt, noha a magára kent szurok szaga elárulja őt, s gyanakvást szül. Hiába sárkányölője, minden ellenfelet azzal sem bírhat le.* - Ez nem a te dolgod. Az őrszemeket ezért tartjuk! *Társa kevésbé barátságos, kihúzza fegyverét, s ha őt netán el is kapja Nawarean, a másik teste homályból szőtt köddé válik előtte, s fegyverei akadálytalan suhannak át rajta. A sötét elf parancsnok rúgása hátulról éri térdhajlatát, hisz megtorpanva keresheti ellenét, ki háta mögül támadja meg. Le is rogy előtte, s jól gondolja meg, mily eszközhöz nyúl, ellenfele sem képzetlenebb azoknál, kikkel eddig találkozott odalent a városban, s megkeserítették éltét. Ellenfele néma csendben tűnik el mögüle, miként macska játszik az egérrel. A harcos combján azonban e pillanatban vágásból buggyan ki vére, s folyik le a földre. Ellene csizmájában is akadt fegyver, mivel a rúgás pillanatában felhasította azt.*
| |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-06-24, 3:34 pm | |
| *A lebukás elkerülhetetlen volt, a gyorsan elhaladók nem szúrtak ki viszont ez a kettő veszélyes közelségben volt, s ebben a pillanatban rántana kardot az egyik. Kezeim mozdulnak de tervem csak félig volt sikeres. Ki éppen kardot rántana hamar torkához szegezi kezét miből friss vér fröccsen arcomra. Viszont a másik egérutat nyer, s érzem a fájdalmat a lábamban megvágott, fekete ködfátyolként mozog s most ismét szorult helyzetben vagyok. Mikor egy pillanatra megdermedni látszik az idő. S magam is mozdulatlan maradok, furcsa sötétség leple húzódik szememre. Majd egyre távolabb kerülök a világtól. S csak egy hangot hallok mélyen benn. ~ Aden Von Zaken... A te utad itt véget ért... Aludj hát míg nem jön el a te időd.... *Szemembe visszatér a fény mély lélegzetet veszek majd felkacagok. Több ezer év szunnyadás után végre felébredhettem. - Ohh Salamon te átkozott. Azt hitted csak te ismerted a technikát? *Talán a sötét elf nem is érti mi történik éppen, de ebben a pillanatban jött vissza eme valóságba Hoshin Ekko. Majd vérző lábamra pillantok. - Ejnye ejnye... barátom... még csak be sem mutatkoztál s máris életemre törsz, hisz a küzdelem most egy az egy ellen... Hova tűnt a régi idők eleganciája... *Ingatom meg fejemet, majd hallom ahogy ismét támadásba lendül, s én csak várok. Az utolsó pillanatig majd pengéje az ezüstős tőrök közé kerül. S a vöröslő sárkány szerű írisz villan a szemébe a lénynek. - A nevem Hoshin Ekko, a fekete sárkányt szolgálom. Kain Namalyrt üldözöm s a fejéért küldött. *Lököm el magamtól a harcost, s beállok védekezéshez. - Többet érek élve mint holtan. Hisz én bejutottam a nagytanácsba, az elf s nimfa vezetők megbíznak bennem... Vezess hát a helytartóhoz... *Lábamból még mindig folyik a vér, viszont ez engem egy cseppet sem izgat. Végre ismét érezhetem a levegőt ahogy az arcomat símogatja, a halál szagát. S végre egy háborúba csöppentem. Mindenre emlékszem mióta csak létezek. Szemmel követtem Salamont, s egész gyermekeink sorát. Salamont az áruló kígyót, ki elárulta saját népét. S apámnak nevezte magát. - Nos megküzdesz az ősi idők visszhangjával, meghiusítod utam a fekete sárkányhoz, avagy elrakod fegyvered... S végre a segítségemre leszel, s talán megemlíthetem neved a jutalomosztásnál is... | |
| | | Mesélő
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-06-25, 12:10 pm | |
| //Mese: Égiháború - Nawarean//
*Hang harsan a semmiből.* - Ne beszélj eleganciáról! A te tetteid hasonlóképp bemutatkozás nélkül valók, s hazugságokkal tetézed egyébként is ingatag helyzeted. *A támadást kivédi a behatoló, hiszen utolsó pillanatban már testet ölt, hogy pengéje célt találjon. Nawarean ügyesen védi, noha lába bizonyára egyre fájdalmasabb, a halál pecsétje nem segíti őt a harcban e pillanatban.* - Hazudsz, a Tanácsban nincs ilyen nevű. *Tűnik el ismét, hogy aztán ismét ismeretlen irányból érkezzék szava. Gúnyos a hang, mit hallat, metsző, s hideg, miként illik az egy sötét elfhez.* - Keresheted a feketét, itt nincs jelen, hogy szavad igazolja, s a jutalmat sem a te szavaid alapján osztják majd. *Váratlan bukkan fel az árny, mi sebesült lábára tekeredik a behatolónak, lent tartva ama lábat Filnoren kőből álló talaján, s a ködből újfent feltűnik a parancsnok. Ívelt pengéje fényesen csillan, szürkés arcában ülő szemi ében sötétsége mélységes, mint az éj. Nem közelít kartávolságba, tűnődve nézi a behatolót, kinek sebéből még mindig folyik a vér.* - Megölhetlek, avagy meghagyhatlak a fattyaknak, hogy ők végezzenek veled, s majdan húsodból lakmározzanak halálod után, behatoló. Filnoren nem olyan, mint a lenti városok, hová kedved szerint osonhatsz.
| |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-06-27, 8:09 am | |
| *Elvigyorodok a semmiből jövő szavakra. Vállat vonok mi mást is tehetnék. - A hazugság az mit annak vélsz, nincs itt a fekete királynő... Ez sajnálatos - tekintek fel az égre - Pedig oly izgalmas lett volna ismét összecsapni vele... *Tekintek le a lábamra mit ebben a pillanatban tapaszt oda a fekete árnyék. Közöny ül ki arcomon, spont eképpen nézek fel a megjelenő elfre is. Megharapom ajkam mitől vérezni kezd. Majd egy pillanattal később a kartávolságra lévő fekete érezheti ahogy arcán lefolyik egy jó adag nyál s vér keveréke. Majd elvigyorodok. - Ha már így áll a helyzet... Bocsásd meg faragatlanságom... De lábam lekötötted... Így kénytelen voltam ehhez folyamodni... Ha már itt ér a vég te is velem tartasz... Dremer már régóta ácsingózott utánam... Ha kérsz egy tanácsot ne nagyon ficánkolj, s pazarold az erődet. Szükséged lesz rá, hogy percekkel tovább élhess. *Rakom el tőreim, majd ismét belekezdek. - Hoshin Ekko nem tanácstag, csupán közeli ismeretségben vagyok a vezetőkkel. Mielött rám támadnál tudd megmérgeztelek, egyetlen személy van ki megmenthet a haláltól az én vagyok... Talán már érzed is mintha meleged lenne... Ezek szerint most nagy szükségünk van egymásra. Vagy talán saját életed semmit sem jelent? *Nézek rá kérdőn. - Második kígyótánc a gyorsak tánca... Ha mégis úgy döntöttél volna, hogy ismét hazudok... Eltűnődtél már rajta hogyan sikerült átjutnom többszáz társadon? Gyorsabb vagyok mint akármelyikőtök, ha nekem támadsz az olyan mintha egy csiga versenyezne a nyúllal. S míg várunk arra, hogy meghalj vagy jobb belátásra térj elmesélek valamit persze csak ha megengeded... *Látóm az első verejtékcseppeket a homlokán már ő maga is rájöhetett hogy nem hazudtam a méreggel kapcsolatban. -Hajdanán mikor a mai lanuria született s a sárkányok még Sehol se voltak az állatok uralták a vidéket. Csak az ősi törvény uralkodott megesznek vagy megeszed. Ekkor születtek az első Nawareanok. Kígyók voltunk, nagyok! Majd jöttek az istenek s benépesitették a Földet. S egyikőnk egy hozzád hasonlót szeretett kimiatt lemészárolta a klánt Nehogy elpusztitsunk bennetek. Igaz milyen szép a szerelem? Majd egy csatában alul maradtam vele szemben. Salamon az öcsém erős utódot kreált varázslattal... Viszont nem hagyhattam ennyiben s elbujtam míg el nem jön az én időm... Így most aki előtted áll nem az aki beosont ide... Láttam ahogy az első sárkányok megjelentek őket is túléltem... Ezt is túl fogom... Ez egy igencsak rövid verzió volt mert minél többet beszélek annál kevesebb időd marad... Hogyan döntöttél? Szúr már a mellkasod? Érzed ahogy elhagy az erő? Percek vannak hátra én sietnék... | |
| | | Mesélő
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-06-28, 2:12 pm | |
*A parancsnok nem kartávolságnyira van, hiszen ez esetben ellene fegyverével is elérhetné, s most nem áll szándékában közelharcba bonyolódni…még. Azonban arcára így is kerül Nawarean nyálából, s mérgéből, mit undorral töröl is le onnan rögvest kesztyűs kezével. Így távolítja el a mérget, majd hallgatja tovább a behatolót. Nem tudhatja, mily erős ama szer, így logikusan idő, mire fény derül arra, letörölve is hatásos-e, avagy ezzel meg is menekült. Amaz rendületlen folytatja mondandóját, s ez valamelyest elbizonytalanítja a sötét harcost. A mondandó végül egész hosszasra nyúlik, s pusztán a feszültség keltette izzadtság csordul le a parancsnok bőrén, ám méregnek nyoma sincs. Hosszas szavakra, mély hangon felel.* - Erőmnek, s testemnek kutya baja, s kétlem, hogy több száz társamon jutottál át. Akadt, kit megöltél, s tudjuk, hogy egy sárkány segített ide. *Kesztyűs balját emeli a földhöz kötött lábú férfira.* - Vajh sebességed megment-e ettől…? Nwalmë naica! *Nawarean teste e pillanatban görnyed össze, s a parancsnok még mindig ugyanott állva tekint le rá. Megjelennek az első sárkányfattyak, szárnyuk suhogása betölti a teret. A sötét elf ott áll, s nézi, miként gyűlnek össze egyre többen. Keze a magasban, mellyel megálljt parancsok nekik.*
| |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-06-28, 4:32 pm | |
| *Összegörnyedve térdelek, viszont mikor ismét felnézek rá csak kaján vigyorom láthatja. Eltűröm hajam a szemeim elől. - Egy halott nem féli már a halált... Viszont mint mondtam neked sincs sok hátra... *Hallom a fattyakat mégsem támadnak. - Az a nyál s vér keveréke ami arcodra került, egy átokpecsétet hordozott magában... Ha megittad volna a vérem már nem élnél, így lassú lesz... lassú és fájdalmas... A gyorsaság s az erő az én fegyverem, de ha Ritalea azt ítéli az én sorsom fonala itt ér véget... hát legyen... *Minden erőmet lattba vetve állok fel, s kezeimbe veszem a fegyvereket. - Meglep- nézek kőrbe- az hogy még mindig nem támadtak meg. Talán megfontoltad mit mondtam? Kapitány? Élvezetes lett volna veled úgy küzdeni ha nem ilyen állapotban találkozunk össze... *Vigyorodok el a férfi felé. - Viszont egyet kérnék, vedd ezt utolsó kívánságnak a részemről. Üzend meg a fekete sárkánynak, hogy Kain észak felé tartott, s onnan nyoma veszett. Több tucat bérgyilkosom keresi őt... S a fővárosba minden vasárnap a vásárban keressen egy kövér embert kit három fekete ruhás követ kik fel vannak fegyverezve. Hivatkozzon rám, Nawarean... Ő majd segítségére lesz a felkutatásban... Nos akkor... *Elég sok vért vesztettem, arcomra már ki is ült ennek a jele. Kissé meginogtam, tompítottam a vérzést de annyira már nem bírja a test, hogy meg is fékezze azt. Majd ismét térdre esek. Fejemet lehajtom, kezeimben a tőröket markolom. - Lehetetlen... egy küldetés mit nem fejeztünk be... Viszont igaz bérgyilkoshoz méltóan ér majd a végzet... *Halkan mondom orrom alatt. Majd feltekintek a kapitány még áll, s intő keze a megálljt mutatja... - Megvárlak a túloldalon kapitány, majd ott bemutatkozhatsz... Társalogtam már Dremerrel talán ennyit még megengedhet nekem, hogy végig nézzem a tiedet is. *Szememben nem volt hazugság, arcom viszont elkenődött volt. Sok vérveszteség nem tett jót. -Euren ethan da killak... *Ejtettem ki az ősi szavakat... majd vártam vajon mit felel a férfi. | |
| | | Mesélő
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-07-02, 2:07 pm | |
- Meglepne? Tán csak játszom veled, behatoló… *Válaszol faarccal a férfi. Valóban, kemény ellenfél lenne az idegen, ha a lenti csatában szerzett sebei, s a fentiek nem gyengítették volna kellően. Tán neki legyőzhetetlen ellenfél is, noha olyannal még nem találkozott. Azonban e pillanatban még kivár. Csupán idő kérdése, hogy az elővett fegyvereket elejtse az ellen, s azon idő alatt már csupán harcképtelen préda marad belőle. A fattyak ott keringenek felettük, várva a kéz mozdulatára, mi szabad ölést enged majd nekik.* - Neked vesszőparipád a fekete sárkány. Tán azt hiszed, keresni valója van itt, fent, Filnorenben…ez esetben tévedsz. Elég erősek vagyunk magunkban is! Ha látom, majd átadom, mit üzensz. *Jegyzi meg a végén, holott ő is látta, mily tisztelet övezte azon időkben a feketét, midőn kísérettel érkezett tárgyalni az új helytartóhoz. Zotreth….ki megerősítette Alzareth halála után eme erősséget, még ő is tisztelettel fogadta vendégét.* - Odaát találkozunk, behatoló. Ha majd eljő az időm, megkereslek Dremernél.
| |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-07-05, 1:22 pm | |
| *Elvigyorodok, majd a férfire emelem tekintetem. - Honnan tudod? Hogy te játszol énvelem s nem én veled... Vesszőparirám... ohh igen, mi más is lehetne. Megértenéd ha harcoltál volna vele, tudnád milyen az mikor az adrenalin az egekbe szökik, s tudod ez életed utolsó csatája... De mégsem az... Hisz túlélhető, s ha már képes voltál túlélni egy találkozót vele... Majd akkor említheted te is vesszőparipádnak... Meglepne ha megértenéd... hisz te magad olyan vagy ki seregek mögé bújik, de egy assasin mindig egymaga vívja meg háborúit... *Csúszik ki kezemből a két penge. -Sárkányölő...-Súgom halkan. - Odaát... | |
| | | Mesélő
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-07-05, 9:27 pm | |
*A sárkányfattyak körözni kezdenek, midőn a behatoló újfent beszélni kezd. A fekete sárkányt mind látták, midőn meglátogatta Filnorent, s ez az utóbbi években nem egyetlen alkalommal történt. Egyikük sem küzdött azonban vele.* - Fajtád nem érdemel könyörületet. Egy assasin tudhatná, mikor dőreség egyedül betörni, s hogy hová az…. *Hallja a lehulló pengék puffanásait Filnoren talaján. Odafent a fattyak még mindig figyelik célpontjukat, s epedve várják, hogy lehulljon a magasba emelt kéz, mely jelzi számukra, eljött az ő idejük, s széttéphetik a vakmerő betolakodót.* - Annyi sem volt benned, hogy fegyvereid letedd, s némi alázatot tanúsíts, hát becsüld meg halálod, legyen az bármily formájú is. *Jegyzi meg a sötét elf parancsnok, s a kéz megmozdul, de még nem hull le. A lenti robbanás hangja még ide is felér.* - Városod lassan elesik, behatoló….
| |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-07-05, 10:48 pm | |
| *Felpillantok a kapitányra. - Tán azt mondod, mikor megérkeztem Filnoreába.... le kellett volna tennem a fegyvert? Mindazon támadások ellenére amik értek... Megpróbáltam eljutni az egyetlen személyhez ki talán meghallgat.... Azt mondod, mikor társad a kardért nyúlt, hagynom kellett volna a fejemet venni? *Elvigyorodok a város hallatán. - Ott vigye a dögvész... Vajon hol éreznéd magad biztonságban kapitány ha a helyemben lennél? Odalent vagy idefent? Mind a két helyen ellenség vagyok... odalent esélytelen volt a túlélés, s a kapuk zárva, ki tudja mi vár ha kilépsz a kapun... Válaszolj... te melyik úton maradtál volna? | |
| | | Mesélő
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-07-09, 12:36 pm | |
| -Nekem itt az utam, Filnoren erődjében. Különös, hogy Filnoreának hívod, ezt a nevet még senki nem említette, betolakodó. Társam azért nyúlt fegyverért, mert már öltél idefent. Igen, el kellett volna dobnod, s megadni magad, ha beszélni akarsz bárkivel is idefent, ahelyett, hogy betörni próbálsz, s ölsz. *A parancsnok megvonja a vállát.* - De mindegy már. Sorsod kovácsa tenmagad voltál, s miként cselekedtél, azon végzet fog rád szállni. *A sötét elf szemei megcsillannak, először látszik rajta az élvezet, hogy irányíthatja, a fent köröző fattyakat, irányíthatja őket. Tán szívesebben harcolna ő is, ahelyett hogy Filnoren védelmében vegyen részt.*
| |
| | | Nizzre' Zotreth
Hozzászólások száma : 75 Életkor : 667
Character sheet Nép: Mágusok
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-07-09, 10:01 pm | |
| *Filnoren helytartója továbbra is elégedetten figyeli az eseményeket. Minden a tervei szerint alakul, még Lanuria elitjének számító grifflovasok is inkább az erődítményével foglalkoznak, teljesen eredménytelenül, mintsem a város szívében burjánzásnak induló rettenettel. Gúnyos vigyorral képzeli el maga előtt a városiakat, ahogy végre megtudják mit is tervelt ki számukra. Még Furia túlbuzgó megfigyelőjétől is sikerült megszabadulni azzal, hogy felajánlotta a közbelépés lehetőségét a meggyengült déli kapunál. Bárcsak minden sárkányt ilyen egyszerűen manipulálhatna, akkor nem kellene beérnie csupán a helytartó címével. Az ostrom elégedett figyelésében egy sötét elf zavarja meg, tudatván vele, miszerint sikerült megtalálniuk a behatolót. * - Mutasd az utat! * A korábbi behatolók oly jelentéktelenek voltak, hogy még csupán a figyelmét sem kellett feléjük fordítani, de a mostani más. Nem csupán azt sikerült elérnie, hogy túlélje az érkezést, de még rövid időre szem elől is tévesztették. Felkeltve ezzel a helytartó érdeklődését. Nawarean és a parancsnok közelébe érve nem avatkozik be azonnal az eseményekbe. Hagyja, hogy azok ketten folytassák a beszélgetésüket, ezzel több és több információhoz juttatva őt a behatolóról, miközben ő egy kis játékot űzhet, mégpedig azt, hogy kitalálja, mit is fog tenni alárendeltje. Kezével jelzi a fattyaknak, hogy innentől tőle kapják a parancsot. Úgy véli parancsnoka, a fattyakkal kívánja kivégeztetni a behatolót, mindig is szerette a hatalmat. Kicsit saját magára emlékezteti. Mégis ha sikerül meglepnie, és nem a fattyakkal akarja kivégeztetni, akkor nem kíván az útjába állni. Jutalmul ő dönthet a behatoló haláláról. * | |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-07-10, 9:24 am | |
| *Hallgatom a szavakat, s utolsó mondatát is befejezve a fekete elf, én lehajtom fejem. Majd halk nevetés vette kezdetét mi egyre csak Erősödött s én feltekintettem rá. -Imádom mikor egy halandó istent játszik! Tenmagad kovácsoltad.... S eképp járok én is.... Milyen igaz, csak annyi a különbség hogy nekem nem kellett egy sereg ahhoz hogy elitjeiteket... Harcosaitokat s azokat a madarakat megöljem.... Míg te ki istent játszol, gyáva vagy még egy fegyvertelen emberrel szemben is... *Gúnyos vigyor ült ki arcomon s emelem fel mutatóujjam. -Míg te fogva tartasz s sereget toborzol.... Kardal hadonászol mint egy szerencsétlen... Nekem ez az egy ujjam elég ahhoz, hogy végezzek veled.... Azt hiszed hatalmas vagy? Gyere mutasd hát meg az alattvalóknak, hogy érdemes vagy arra hogy vezesd őket... Vagy halj meg úgy ahogy egy katonának illik... Órák kérdése s mérgem ugyis vegezveled... ~Egy esély! A gyors! Ahogy kitérek rögvest váltani kell. *Tervem remélhetőleg beválik s eléggé arcátlan voltam ahhoz hogy nekem essen. | |
| | | Mesélő
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-07-11, 9:32 pm | |
- Istent? Óh, nem, betolakodó…csak valakit, ki erőfölénnyel élve markában tartja végzeted. S ha azt hiszed, szavaiddal provokálni tudsz, súlyosan tévedsz. Az én feladatom nem ez, hanem a vár védelmének irányítása. S ebbe nem tartozik bele, hogy holmi aljas besurranókkal magam végezzem. Erre itt vannak a fenti harcosok. *Hallatszik a szürkés bőrű elf válasza. Hideg a hangja, nem remeg benne visszafojtott harag. Tudja, hol a helye, s ekképpen nem is támad rá Nawareanra, helyette karját lendíti lefelé, hogy a sárkányfattyak támadjanak rá a sebzett vadra. Annak nincs már ereje kiállni ellene, ezzel tisztában van ő is. S tisztában van azzal is, ha az netán néhány sárkányfattyat a másvilágra küld – van belőlük épp elég – csupán pillanatokat nyer, mert a többi végez vele. Ám a meglepettség ekkor ül ki arcára, hisz a felettük köröző fattyak nem követik kezének parancsát, s továbbra is odafent köröznek csupán. Kollektív parancsmegtagadás! Nem hinné, hogy tekintélyén csorbát ejtett volna az iménti párbeszéd, mely szórakoztató volt, ám végtére unalomba torkollt. Pillantásával keresni kezdi azt, ki elvette tőle az irányítást, miközben pajzsot is von maga köré, hisz a sebzett préda még él, s nem kíván nyílt céltáblája lenni neki.*
| |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-07-12, 5:28 pm | |
| *Nem jött be a csel viszont a mozdulatra sem történik semmi, a madarak tovább köröznek felettem s még mindig nem támadtak meg. Vigyor húzódik a számra s le eresztem ujjamat magam elől. -Az erő, ez lenne a te erőd? *Nézek körbe a sok tétlen lényen majd egy furcsa alak kerül szemem elé. - Egy kölcsönkapott hatalmat akármikor elvehetnek nem igaz... *Intézem szavaimat a különös elf felé. - Hisz, ezek itt a te szolgálóid nem de bár? Akkor ezek szerint megtaláltam aki kerestem.... *Örült vigyor virít arcomon. - Üdvözöllek... Én vagyok Hosshin Ekko... S a fekete sárkány szolgálatában állok... Balszerencsémre, bele ütköztem egy lerohanásba, míg Namelyrt kerestem.... *Tekintetem vissza fordítom a kapitányra. - Még így lekötözve s megsebezve is messziről érzem a félelmed bűzét... | |
| | | Nizzre' Zotreth
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-07-16, 10:52 pm | |
| - Szóval te lennél az a bizonyos behatoló?! * Alaposan végigméri a több sebből vérző Nawareant, aki Ekko néven mutatkozott be neki. * - Üdvözöllek Filnoren erődjében Hasshin Ekko! Én Nizzre’ Zotreth vagyok. Öröm találkozni a fekete sárkány egy szolgálójával. Hamarosan találkozhatsz a mestereddel is. Az ostrom után újra el fog látogatni hozzánk… * Mikor Ekko elfordítja a fejét, Zotreth is abbahagyja mondandóját. * - A félelem pedig hasznos dolog, elővigyázatossá tesz, és gátat szab olyan meggondolatlan cselekedetnek, mint például hívatlanul betörni Filnorenbe… Ráadásul kettőtök közül nem ő van a halál szélén, ehhez pedig még csak nem is volt szüksége a … Minek is nevezted? … Ahh igen, kölcsönkapott hatalomhoz. * Kezével int egyet a mögötte álló sötét elfnek. * - Most pedig add át a fegyvereidet. Meg kell értened, egy ostrom közepén vagyunk. A fekete sárkány szolgálójának pedig nincs mitől tartania. | |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-07-16, 11:49 pm | |
| *Hallgatom a helytartót majd elvigyorodva tekintek vissza rá. S ujjammal a Földre mutatok. Ezzel jelezve a törökre amik ott hevernek. -Ha csupán ezen fegyverekre vágysz nyugodtan küldj értük valakit. Viszont az igazi fegyvereimet képtelen vagyok oda adni. Hisz azok... *Emelem fel ökölbe szorított kezeimet. -Hozzám nőttek...hehe *Nevetem el magam majd eresztem le a kezem s egyenesedek ki. Majd ismét megszólalok. - Igen igen az ostrom, bízom adott szavadban Zotreth helytartó. S a halál már nem egyszer járt felém ezelőtt ezer évekkel is kutatott keresett de nem sikerült neki. S kapitányod a csata végére valószínűleg meghalt volna... S még most is kezemben az élete... *Tekintek át a kapitányra. -Emlékszel mit mondtam igaz....? Egyetlen csepp ebből a vérből képes kioltani a halandó életét... S hamarosan magad is megtapasztalod milyen jeges is a halál közeledte. * Majd vissza tekintek a helytartóra. -Viszont az úrnő szolgáinak nincs félni valója. S örömömre szolgál hogy erre tart a feket úrnő...Lesz mit mesélnem neki... Viszont mindenek előtt szeretném össze szedni magam kissé... Nem volt egyszerű feljutni ide s idefent sem volt egyszerűbb a helyzetem mint odalent... De legalább idefent valakinek a fejében is van valami... Elengednél végre katona? *S ha megteszi megmozgatom lábamat. -Ahogy érzem, elkélne egy kis segítség... Még három óra mire magamtól regenerálódni kezdhetek. S ha érdekel helytartó neked is tarthatok mese estet, ha éppen nem köt le túlzottan egy nyertes csata további eseményei. *Villan rá vöröslő kígyó tekintetem. | |
| | | Mesélő
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-07-17, 11:26 am | |
*A parancsnok mozdulatlan áll, s tekintetét a helytartóra függeszti. Nem ül fel a provokációnak, jobban becsüli pozícióját annál, semmint olcsó közkatonaként rontana haragtól habzó szájjal az idegennek. A helytartó már fel is vette az idegennel a kapcsolatot, s innentől a rangidősé az utasítás is. Nincs oka a parancsát megtagadó fattyakra neheztelni, hiszen már tudja, Zotreth átvette tőle e sereg vezetését. Ő maga is immáron utasításra vár. Eme harcos azonban bizonyos abban, hogy feltétlen át kell még vizslatni a behatolót, hiszen rejtőzhetnek más fegyverek is nála, nem csupán e két tőr, mit a földre ejtett. S ha erejét összeszedi, könnyedén okozhat problémát. A parancsnok már nem fél. Nem tudja elképzelni, hogy sértetlen bőrén akad olyan méreg, mely nyom és eleddig hatás nélkül szívódhatna fel. S ha mégis, hát vannak mágikus praktikák is az ősi elf módszereken kívül, mikkel fel lehet venni a harcot az ily lassan ható halálos mérgekkel is. Jól is gondolja, Nawarean mérge nem hat ily könnyed módon, s miként nyomban eltávolították, sebbe, szembe nem került belőle, nem is mérgezte meg a parancsnokot. Nem engedi el még a behatoló lábát fogva tartó varázst, csak ha erre maga a helytartó utasítja. Ellenben hideg pillantását megjáratja a behatolón.*
A hozzászólást Mesélő összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-07-26, 3:15 pm-kor. | |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-07-18, 8:15 pm | |
| *Ha Közelebb ér a sötét elf kit a helytartó utasított elvigyorodok rá. S a kapitány hideg pillantására is csak egy arcátlan vigyorra futotta felé. -Gyere csak nyugodtan amíg fegyvert nem vonsz elő, addig félnivalód nincs. *Amint felveszi a tőröket egy újabbat veszek ki a ruha ujjából. S tenyerébe rakom, s halkan megszolalok. -Vigyázz az ezüstös pégékkel egy vágás és véged... *Majd vissza pillantok a helytartóra. -A fegyvereimet vissza várom, helytartó. Értékesebbek mint holmi csecsebecse... Viszont ha megtennéd akkor végre elereszthetné a lábamat... Elvégre a fekete úrnő szolgáinak nincs félnivalója... Nem igaz? *Elvigyorodok majd ha eleresztik lábamat akkor kicsit megmozgatom azt. -S mint mondtam nincs szükség fegyverekre ahhoz hogy öljek. *Majd elkezdem feloldani a pecsétet, hogy ennyivel is gyorsabban lezdhessem meg a következő pecsétet használni. -Halál pecsét - kezeimmel jelet formálok - feloldás....-Majd feltekintek a helytartóra. | |
| | | Nizzre' Zotreth
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-07-24, 9:23 pm | |
| * Ekko felmutatott öklei, vigyora, és hangneme a helytartótól is hasonló vigyort csikar ki. * - Ha gondolod, könnyen segíthetünk ezen. * Jobb karjával enyhén megkocogtatja saját kardját, jelezve, számára egyáltalán nem jelent problémát levágni a kezeit. A továbbiakban szó nélkül hallgatja a férfi különös szavait. Csupán akkor szólal meg ismét, mikor Ekko meginvitálja. * - Egy jó történetet mindig kellemes időtöltés. Úgy érzem, lenne mit mesélned számomra. * Kezével ismét int egyet, ezúttal a parancsnokának. * - Úgy vélem már kellően ismeritek egymást. Kísérd el a fekete sárkány szolgálóját a szállására. * Közben a sötét elf is odaér Ekkohoz, aki korábbi szavaival ellentmondásosan egy másik fegyvert is előhúz ruházatából. * - Mégis csak akad olyan darab, ami szakértő beavatkozás nélkül is eltávolítható. *Az eddig elhallgatott fegyver nem lepi meg a helytartót, sőt szinte biztosra veszi, hogy továbbiakat is rejteget még. * - Mégis mit…. * Egy másik sötét elf nyitná száját válaszra, amit azonnal csöndre int a helytartó. * - Meglehetősen sértő a feltételezésed. A fegyvereket természetesen vissza fogod kapni. Ha pedig egy ilyen apróság képes félelmet szülni a fekete sárkány szolgálójában, akkor meglehet nem is a parancsnokom félelme volt, ami annyira sértette az orrodat. * Korábbi vigyor ismét megjelenik a helytartón, miközben felemeli a tekintetét. * - Ti hárman ott! Segítsétek a fekete sárkány szolgálójának eljutni a szállására. * Ekko felé fordulva folytatja. * - Ideje ellenőriznem az ostrom állapotát, de már várom azokat a történeteket. * Ezzel hátat fordít Ekkonak, hogy visszatérhessen a várfalhoz. * - Innentől a többit magára bízom parancsnok! * A várfalhoz vezető úton még két sárkányfattyat hív magához, akiket rövid utasítás után útjukra is enged. Egyikük a magasban lévő társai felé veszi az irányt, míg a másik a városban lévők felé. *
| |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-07-24, 10:27 pm | |
| *Lám mégis jó embert találtam meg. S örömmel hallom hogy hajlik a békés megoldás felé. - Ne érts félre több ezer éve engem szolgálnak, s nem oly értéktelen mint amit egy közönséges kovács képes gyártani. *Majd bolintok egyet miközben alattvalóit utasítja. Majd hamarosan a lábam is szabadon ereszti a kapitány. Kissé bicegek míg elkísér a hármas a szállásomig. Viszont mielött tavozna a helytartó még utána szólok. -Köszönöm... S meglásd halám nem fog elmaradni. Akkor indulhatunk? *Tekintek a katonákra. | |
| | | Mesélő
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-07-26, 3:14 pm | |
*A parancsnok szenvtelen arccal oldja fel a mágikus kötést Nawarean lábán. Mindezt a helytartó utasítására teszi, s maga sem lepődik meg a nagyhangú behatoló szavaira. Legyenek azok akár igazak, akár hamisak. A helytartó parancsát teljes egészében érti, s bízik urában, ő is hasonlóképp döntene. Azon kevesek közé tartozik, kik ismerik a fekete sárkányhoz fűződő kapcsolatát Filnorennek, s ekképp láttak már rengeteg szolgálót körülötte.* - Úgy lesz, helytartó! *Nyugtázza Zotreth szavait a parancsnok, s a mellé rendelt sárkányfatty harcosokkal közrefogják a behatolót. Így vezetik, avagy ha netán szükséges, hát támogatják el Filnoren mélyére Nawareant. Tán azt hinné, hogy eme kísérők egyenest királyi szállásra, roppant csarnokba viszik, ám csakhamar egy cella megbűvölt fémrácsa csukódik rá. Oly mágiával, mi visszatükrözi éppoly méretben a rá mért támadást, mint mivel mérték. Száraz szalma, kemény priccs, de láncok nincsenek rajta.* - A helytartó így rendelte szállásod, s ha úgy akarja, majd meglátogat, hogy meséd hallhassa, behatoló. Maradj veszteg, s midőn a fekete sárkány majd igazolja kiléted, elnyerheted tőle, mit kiérdemeltél.
| |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-07-26, 3:25 pm | |
| *Nem, igazából nem számítottam másra. S ahogy csukódik a rács elvigyorodok. S kirakom kezeimet a rácsok között. - Azért... Egyszer még megküzdhetnél velem, úgy hogy nem ebben az állapotban találkozunk. *Leülök a priccsre, malmozni kezdek ujjaimmal. S várom a helytartó midőn ér ide. | |
| | | Nawarean
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-07-28, 1:48 pm | |
| *Az órák telnek múlnak s odakint valószínűleg már vége is a csatának. Eközben pecsétet formálok, s elkezdem a helyreállítást. Igaz sokkal lassabban megy mintha gyógyszert is alkalmaztam volna viszont ez is éppen elég ahhoz hogy össze szedjem magam. S jobb hijján meditálni kezdek, ilyen az élet. Hol fenn hol lenn viszont most gondolkodóba estem. - Össze kell hivni a gyilkos céheket... Egy ember vezetése alatt... *A lehetséges idő mire ideér a fekete s én szabadulok, talán napokat is igénybe vehet, viszont nekem még azelőtt egy levelet kellene küldenem ahhoz a hájas segghez. Hangokat hallok a rácsokon túl. -Hé! Akárki is vagy, jól jönne valamilyen gyógyszer! Nem érdekes mi az... | |
| | | Mesélő
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár 2015-07-31, 3:45 pm | |
*A helytartónak kisebb dolga is nagyobb annál, semmint a vendéget meglátogassa. Talán később, az ostrom múltával szakít rá időt, ha nem lesz jelen addigra a fekete sárkány. Valamelyik…. Minden esetre az osrtrom múltával sem rendelkezik majd sokkalta több idővel, mint jelen pillanatban, hisz Avlanion városát nem csupán azért ostromolják meg, hogy leöljék lakóit, s lerombolják a várost. A tervek kovácsolóinak céljaik vannak vele, s Filnoren részt vesz ezen célok előkészítésében.* - Ha Riatlea is úgy akarja, behatoló, megküzdünk majd. *Pillant vissza sötéten a parancsnok, mielőtt elindul a rácsok közeléből. Nincs oly pecsét azonban, mely felgyorsítaná a gyógyítást, a mérgek pedig e pillanatban odakint vannak, hol fegyvereit is tárolják a harcosok, hisz nem csupán a tőröket, s a többi fegyvert tették el. Nawarean pecsétjei csupán e szerek bevételével kombinálva hatásosak, ily módon be kell érnie azzal, hogy a halálos méreg lassan kiürül szervezetéből, s az természetes módon kezd gyógyulni. Az egyik sárkányfatty őr pillant oda a rács mögött fura pózban ücsörgő, fehér hajú lényhez.* - Mégis mifélét akarsz, he? *Meghagyták neki, ódzkodjon az idegentől, ki még súlyos sebei mellett is veszélyes.*
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Filnoren - Az égi vár | |
| |
| | | | Filnoren - Az égi vár | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|