LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

 

 A város

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next
SzerzőÜzenet
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1198

Character sheet
Nép: NJK
A város Empty
TémanyitásTárgy: A város   A város Icon_minitime2009-06-06, 12:24 pm

A kelő nap sugarai vidáman játszadoznak Telar ódon kastélyának ablakain, melyeken a szivárvány minden színe megtalálható. Közel tíz méter magas, erős fal öleli körül a várost, elrettentve minden támadást fontoló hadat. Duplaszárnyú kapujában egy kisebb sereg katonái is elférnének egymás mellett. Az udvar központjában monumentális szökőkút, körben álló, vizet fújó sárkányokkal. Arany-, vörös-, és kék sárkányok fantáziadúsan kidolgozott alakjainak szájából hull alá a víz.
Mint nyüzsgő hangyák, igyekeznek az udvari szolgálók dolgukat végezni. Felfegyverzett vértezetben feszítő katonák strázsálnak minden ajtónál, és zsoldos őrszemek róják útjukat a falakon belül körbe-körbe. A városba érkezőket mindig lenyűgözi az udvari népség sertepertélő hada.


A város Telarszerk_by_stixion-da9kzdc

A város úrnője: Narin
Gyönyörű, gazdag, és nimfomán.
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-13, 3:40 pm

Csodás nap volt az a nap, amikor beléptem a kapukon, legalábbis úgy kezdődött. A kapuk hatalmassága és szépsége meggyönyörködtetett. Lassan haladtam, hogy mindent jól megnézhessek alaposan nem is törődve, hogy már mindenki összesúg a hátam mögött."Fogadjunk, hogy sosem járt még itt..."Mondogatták egymásnak én pedig csak szívtam magamban a környezetet. Ahogy sétáltam megálltam egy szökőkútnál amibe három sárkány fújta a vizet. Elmosolyodtam és végig simítottam a kék sárkány szobrát miközben magamban egy"Én nem is így nézek ki"-t mormogtam. Aztán a többi sárkányhoz léptem és alaposan szemügyre vettem mindet. Csodálatos munkának tűntek a szemeiben.~Biztos sokáig tartott elkészíteni~Gondoltam. Körbe jártam és most magát a szökőkutat nézegettem ahogy a víz szépen, és játékosan csillogott. Belemártottam a kezem, hogy érezzem a tapintását és ettől még inkább elmosolyodtam. Leültem a szélére és a táskámból elővettem az úti élelmem-Mely egy almából, és egy kis húsból állt-és elkezdtem enni. Bár a gyümölcsöket sosem imádtam annyira most mégis megközelítette a finom kategóriát. Eddigre már elég sokan megnéztek és valószínűleg mindenki úgy gondol rám mint egy kis vándor diákra aki mindentől elámul. Végül is, ez volt a célom. A tökéletes álca, ha egy minimális szinten feltűnősködsz akkor annyira figyelnek fel, hogy aztán már nem is érdekli őket.~Kíváncsi vagyok, hogy vajon van-e valaki aki közeledik is egy ilyen eltévedt diákhoz.~Gondoltam magamban ahogy körül néztem mire több tekintet is más merre irányult. Kicsit kuncogtam az emberek kiszámíthatóságán.
Vissza az elejére Go down
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 1948
Életkor : 739
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-13, 4:40 pm

*A rabszolgapiacot hagyta el nemrég. Kifelé igyekezett, mikor a kastély udvarára érkezve megérezte egy másik sárkány közelségét.
Fekete bőrkabátját összehúzva tartotta magán, ennélfogva kereste az árnyékos helyeket, mert a nap meleg tud lenni ebben az évszakban.
Meg is állt, s onnan figyeli, még árnyékból az udvart.
Sötét tekintete kutatóan mérte fel a terepet. Kereste azt a másikat, akit még mindig érez.
Fekete bőr csizmái megcsikordultak a kővel burkolt talajon, ahogy megindult a szökőkút felé. A feltámadó szél hosszú, sötét hajába kapott. Impozáns látványt nyújt így, ahogy a sárkányokkal díszített kút közelébe igyekszik.
Figyelmét nem kerüli el az emberi táplálék sem, s az sem, hogy a sárkány emberi alakja egészen fiatal. Igaz, az övén sem látszik meg az a bő hét évszázad, amit betöltött már.
Szó nélkül ül le a kút szélére nem messze a fiútól. Nem néz rá sem, csupán kezét meríti meg a kút hűs vizében, hogy haját félrehajtva nyakára fröcsköljön egy kis hideget.
Még mindig nem néz a fiúra, tekintete fekete bőrnadrágját pásztázza, mikor halkan megszólal.*
- Ritkaság, hogy sárkányra akadjak Lanuria ezen részén. Úgy tűnik, az utóbbi időben egyre többen ereszkednek a kétlábúak közé.
Most hagytad el a Völgyet?

*Sötét szemeit a fiúra függeszti, miközben kivillan kabátja alól kardjának markolata, s a markolat végén megcsillan a nap a sárgásvörös díszkövön.
Kain nyugodt és hideg tekintettel mélyed a másik arcába. Nem ismerős neki régről.*
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-13, 5:05 pm

Folytattam az ebédelést ami elég laktató volt ám tudtam, hogy ez nem sokáig fog tartani. Ám ekkor éreztem, hogy egy másik sárkány lépett a közelébe. Nem volt túl jó az aurák érzékelésében így nem igazán érezte meg egészen addig amíg el nem indult felé. Fekete volt mint egy fekete sárkány mégis érezni lehet benne az fehér erőt.~Talán egy arany sárkány? Egy eléggé sötét aranysárkány~Gondoltam magamban. Lassan követtem a szememmel az idegent, és néztem ahogy az hűti a testét végül az idegen megszólalt amit végig hallgattam bár nem nagyon értettem meg elsőre aztán eszembe jutott, hogy legtöbben a Völgyben élnek nem úgy mint én. A szüleim egyszer meséltek róla. Ők onnan származtak, de nem bírták az eseményeket amik ott folytak így elmenekültek, hogy valahol máshol békében élhessenek. Ekkor találtak meg engem.
-Hogy őszinte legyek én még sosem jártam a Völgyben.-Mondtam halkan és beleharaptam az almába.-És te?-Kérdeztem.-Te mit csinálsz ezen a környéken?
Vissza az elejére Go down
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 1948
Életkor : 739
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-13, 5:24 pm

*A másik szintén figyeli őt. Ez tetszik neki. Nem nyeretlen kis suhanc akkor. Azonban szavaira eléggé értetlen arcot vág, ami azt jelezheti, hogy talán köze sincs a völgyhöz, még kevésbé Enionhoz.
A fiú végülis igazolja is elgondolását. Kain tudja, hogy nem ő az első, aki nem is élt a Völgyben. Mostanában ilyenekkel hozzák össze az istenek.*
~Remélem, nem Roober egyik játéka ez megint! Semmi kedvem megint valakit a nyakamba venni. Habár nem volt semmi gond sem Nasuadával, sem Souval. Mégsem vágyom újabb társaságra.~
*A fiú folytatja a táplálkozást. Kain elveszi róla a tekintetét. A tömeget kezdi vizslatni. Csapdát gyanít, de sem másik sárkányt, sem gyanús embereket nem lát. Kivételes.
Paranoiája talán most a semmiért aggasztja.
A fiú kérdésére csak mordul egyet.*
- Dolgom volt. Itt, a rabszolgapiacon…
Épp távozóban vagyok.

*Ismét a másik sárkányra néz. Nem tűnik veszélyesnek. A hosszú bújkálás és rejtőzködés, a legutóbbi csatája a kék sárkánnyal lassan egy remegő pipogya alakká teszi.
Hát nem! Nem fog barlangjába zárkózni csak azért, mert esetleg még üldözhetik. Az már hétszáz éve volt. Igazán leszállhatnának róla.*
- Te meg csak látogatóban valami ismerősnél?
*Rápillant a kútra.*
- Az a szobrász életében nem látott élő sárkányt….
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-13, 5:42 pm

Bekaptam az utolsó falatot is az étkemből és eltettem az üres kendőt a hátizsákomba.
-Értem.-Mondtam halkan. Nem voltam az a faggatózós fajta. Ha nem mondja el mi volt a dolga akkor biztos okkal. Kicsit hátradőltem és megtámasztottam magam miközben a másikat hallgattam. Amikor szétnézett én is követtem a tekintetét.~talán keres valakit~Kérdeztem magamtól. Aztán egy kérdésre lettem figyelmes majd egy megjegyzésre, amin kicsit kuncogtam, de még nem feleltem elgondolkoztam rajta mit feleljek hisz nincs kedvem valami hülye félreértés miatt bajba keveredni. Miután átgondoltam mit fogok mondani megszólaltam.
-Nem mondhatnám... Először járok itt. Ez egy olyan szép város. Kár, hogy a ronda fal elzárja a külvilágtól. Igaz a védelem sosem lehet elég erős, és a falról magasból is látható.-Mondtam mosolyogva.-És a szobrokban úgysem az a lényeg, hogy pontosak legyenek, hanem, hogy szépek... Legalábbis nem hiszem, hogy ez egy műemlék.-Ismét belenyúltam a vízbe ezúttal két kézzel és felhúztam a számhoz a kút vizét és belekortyoltam.
Vissza az elejére Go down
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 1948
Életkor : 739
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-14, 8:10 am

*Közben Kain gondolatai egy pillanatra elkalandoznak Rodelus felé. Halott egykori barátja nem ok nélkül próbálta megölni. Ha az a sötét alak a rabszolgapiac kocsmájában igazat mondott, komolyabb dolgok vannak a háttérben, mint gondolta.
Bár az a fejébe nem fér, hogy mi is lehet az oka annak, hogy ekkora összeesküvés szülessen az ő megölésére.
Csak egy sárkány, aki részt vett a háborúban. Egy sárkány, aki mindkét oldalon harcolt, mielőtt önkéntes száműzetésbe ment volna.
Közben a fiú megszólal.
Namelyr félbeszakítva merengését figyelmesen hallgatja szavait, bár tekintete továbbra is a teret pásztázza.*
- Szép város. A kétlábúak szeretnek falakat emelni maguk köré. Szerintem ezzel csak saját magukat zárják be. A sárkányok ellen egy fal mit sem ér.
A hozzájuk hasonlókat állítja csak meg.
*Elgondolkodva néz a kút sárkányaira ismét. Szó, mi szó, ha elvonatkoztat attól, hogy milyen egy igazi, hús-vér sárkány, esztétikailag mutatósak.
A fiú iszik.
Nekem lassan mennem kéne. Figyelem a mozdulatait. Ismét csak az az érzésem támad, hogy még fiatal.*
- Tarsisba tartok. Lassan mennem kéne. Te maradsz?
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-15, 9:39 pm

Miközben ő válaszolt én néztem, ahogy továbbra is pásztázza a teret. Már biztos voltam, hogy keress valakit a szemeivel egészen addig amíg azt nem mondta, hogy elfele megy. Kicsit elgondolkodtam mielőtt válaszoltam.
-Tarisba?-Kérdeztem vissza.- Oh, ott én is jártam már. Az is gyönyörű város, de sok a bunkó nemes is. Azt hiszik ők a feketék a népük fölött.-Ráztam a fejem.-És ott mit csinálsz?-Kérdeztem, habár eléggé meg voltam győződve, hogy szintén üzleti ügy. Bár nem zavart, kicsit elgondolkodtam, majd ezt válaszoltam.- Végül is nem látom okát, hogy ne kísérjelek el odáig. Ritka dolog, hogy egy magamfajtával találkozok. Legalább élvezzük addig egymás társaságát.- Mondtam mosolyogva.- Öm azért lehet egy kérdésem? Te milyen színű vagy?
Vissza az elejére Go down
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 1948
Életkor : 739
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-16, 8:30 am

A fiú megfontolt. Már nem először gondolkodik el, mielőtt válaszolna. Azért kíváncsi volna, hogy ilyenkor mi fordul meg a fejében.
Tarsisról alkotott véleménye mindenképpen érdekes. Kainnak nem sok dolga akadt nemesekkel. Amikor harcolt, akkor előfordulhatott, hogy megölt párat, később esetleg az oldalán is harcolhatott egy-kettő, de akiket megismert, mind közönséges emberek voltak. Közrendűek, akik sokszor csak kötelességből vonultak a csatatérre.
Később, mikor már száműzetésbe vonult, kevés jó barátra számíthatott, de azok is az alsóbb rétegekből kerültek ki.
Egyszóval nem volt dolga nemesekkel.*
~Mit csinálok ott? Milyen kíváncsi! Bizony nem mondom el, annyi szent.~
*Sötét szemeit a másikéba mélyeszti.*
- Üzlet egy kétlábúval.
*Közben a fiú kijelenti, hogy vele tartana. Ám legyen. Közben Namelyr felemelkedik a kútról, jelezve, hogy indulna. Kulacsát megtölti a vízzel, majd visszaakasztja övére átellenben kardjával.
Mindeddig csendben marad.
Felegyenesedve rátekint a fiú arcára.*
- A városon kívül megmutatom. Ha már együtt megyünk továb….Kain vagyok.
*Nyújtja kezét újdonsült útitársának.*
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-16, 3:16 pm

A gondolataim beigazolódtak. Tényleg üzleti ügy volt. Ugyanakkor kicsit elgondolkoztatott, vajon miért két lábút mond egyfolytában. De ezt nem kérdeztem meg hisz a végén olyat tudok meg amit nem akarok így inkább csak felálltam és vártam, hogy ő befejezze a kulacsának feltöltését. A válasza kicsit megmosolyogtatott. Nem gondoltam volna, hogy megmutatja az igazi alakját. Bár kíváncsi és izgatott is voltam egyszerre kibírtam, hogy ne támadjam le újabb kérdésekkel. Amikor bemutatkozott és kezét nyújtotta megragadtam és megszorítottam.
-Elkator Rayen.-Mondtam mosolyogva és elengedtem a kezét majd a tarkómra helyeztem. Kicsit még körbe néztem hátha látok valamit. Kicsit sajnáltam, hogy nem volt időm felfedezni az egész helyet, de egy új barátság kezdete sokkal jobb mint pár márványkő megtekintése.
Vissza az elejére Go down
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 1948
Életkor : 739
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-16, 5:02 pm

*A fiú láthatóan visszafogja magát. A felé nyújtott kezet viszont nagy lelkesedéssel szorongatja.
Kain türelemmel kivárja, míg elengedi, s elárulja nevét.
Egy pillanatra elcsodálkozik, hiszen sárkány körökben ritka a kettős név. Általában egyetlen nevet használnak.
Közben elindul kifelé a városból, figyelve, hogy Elkator követi-e.*
- Meglehetősen ritka, hogy kettős nevet használsz, Elkator. A mi köreinkben általában csak egyetlen név jelzi a nép egy tagját. A kétlábúak használnak családneveket is az egyéni neveik mellett.
*Kain láthatóan nem örül annak, hogy út közben kifelé a tömeg valami látványosság miatt összesűrűsödik.
Nem szereti, a bűzt, az emberi testek sűrű melegét és már alig várja, hogy újra kint lehessen a szabadban a friss levegőn. Még inkább a tiszta, kék égen.
Reméli, az ifjú sárkány mellette bírja olyan jól a repülést, mint Nasuada, vagy Sou, mert Tarsis nem a szomszédban van.*
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-16, 5:28 pm

Mikor elindultunk a másik érdeklődni kezdett a nevem iránt, mire ismét elgondolkodtam. Már nem igazán emlékeztem miért is kaptam két nevet. Lassan mentem visszafele emlékeimben, és végül eszembe jutott, hogy miért. Természetesen ez csak az volt amit mondtak nekem nem pedig az igazság, de én erről nem tudtam.
-Tudod, a szüleim egy klánba tartoztak és ez volt a klán neve. Nem hallottál róluk?-Kérdeztem ahogy feltömörültünk egy csapat ember mögé és próbáltunk átkeveredni ami eléggé lassan ment.~Ah ilyenkor utálom, hogy nem tudok repülni.~Gondoltam magamban ahogy két meglehetősen testes személy közt furakodtam át. Vissza kellet tartanom a lélegzetem annyira áradt belőlük az izzadtság szag.
Vissza az elejére Go down
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 1948
Életkor : 739
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-17, 8:26 am


*Kain a tömegben mérgelődve kissé elgondolkodik, de soha nem hallott a Rayen klánról.
Persze nem ismerhet minden sárkány csoportosulást. Ha így lenne, őt is ismerné mind, annak pedig kimondottan nem örülne.
Nem lenne a világnak olyan szeglete, ahova eltűnhetne a kereső szemek elől.
Nagy nehezen keresztülfúrják magukat a tömegen és hamarosan a hatalmas kapuszárnyak között haladnak át.
Az őrök jól megnézik a sötét „mágust” és ifjú társát, de nem állítják meg őket.
Kain végre fellélegez. Áthaladtában még elmorfondírozik a kapun.*
~Akkora ez a bejárat, hogy még sárkányként is játszva átférnék rajta. Nem tudom, mennyire védhető. Bár a szárnyak maguk elég vastagot, de mégis ez a fal legsebezhetőbb pontja, ha kétlábú hadakkal kell szembenéznie.
Egy jókor faltörő kos és már bent is vannak.~

*Egy pillanatra kibújik belőle a harcos, de gyorsan el is tűnik. Csendben halad Elkator mellett. A fiúnak hamarosan rá kell jönnie, hogy Kain alapvetően nem egy beszédes és nem is mindig barátságos útitárs.
Megkerülik a várostól nem messze kezdődő dombokat és egészen addig mennek, míg a város már eltűnik szemük elől a dombok és a fák takarásában.
Namelyr megáll egy alkalmas tisztáson és Elkatorra néz.
Egy apró villanás és a helyén egy méretes sárkány áll. Arany színű pikkelyein megcsillan a magasan álló nap fénye. Aranyszínű szemei már-már vidáman méregetik a fiút.*
~Mire vár??~
- Van kedved egy kis repüléshez?

Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-17, 3:26 pm

Végül is előbb utóbb sikerült átjutnunk a kapukon. Én közben nézelődtem kíváncsian vajon mi lehetett annyira érdekes, amit minden áron látni akar mindenki. A válasz egy karaván volt amiből egy ember szállt ki és elkezdett bontogatni a kötéseket, hogy árúját a világ elé tárja.~Valószínűleg mindenféle luxus baromságot árul.~Gondolkodtam el ahogy tovább mentem. Sosem értettem, hogy az embereknek miért kellettek a csillogó, fényes, és méreg drága háztartási cikkek. Azért, hogy felsőbb rendűnek tűnjenek? Talán. Lassan haladtunk és a másik egyszer sem szólalt meg és nekem sem volt kedvem beszélgetni. Ahogy haladtunk elmentünk a város mellet megkerültük a dombokat és egy erdős vidékre érve álltunk meg, egy tisztáson. A sárkány nem várt egyből felvette eredeti alakját. A pikkelyei csak úgy csillogtak a napfényben mint az arany. Habár ez nem is igazán meglepő egy aranysárkánynál, de egy újszülöttnek minden új. Életemben eddig csak szüleim voltak az egyetlen sárkányok akik ismertem. A meséjükből próbáltam elképzelni a többit, de amit most láttam azt nem lehet csak úgy elképzelni. És akkor hirtelen meghallottam a hangját ami egy kérdés formájában tört elő. Fejem lassan lefelé hajolt és úgy néztem lefelé mintha hirtelen valami érdekes dolog ugrott volna a cipőmre.
-Én...-Kezdtem bele halkan-Nem tudok repülni.-Fejeztem be majd felemeltem a kezem miből víz jött elő ami beburkolta a testemet és szép lassan egyre nagyobb lett majd egy hirtelen kipukkadt mint egy buborék, természetesen hatalmas durranás kíséretében. Kain most már láthatta az igazi alakom. A kecses testalkat, a tenger kék pikkelyek, és a fátyol vékony a szivárvány színeiben pompázó szárnyakat melyek alig voltak nagyobbak mint a én emberként. A fejem még mindig kicsit kókadt volt, de erőt vettem magamon és felnéztem.
Vissza az elejére Go down
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 1948
Életkor : 739
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-17, 5:00 pm

*Kain sárkány képén döbbenetet láthatott, már ha a sárkány pofán felismerhető ilyesféle érzelem.
Bizony, erre nem számított. Hallott már ugyan olyan sárkányokról, akik annyira alkalmazkodtak a vízhez, hogy nem tudnak repülni, de eddig akikhez szerencséje volt bő hét évszázad alatt, mind a levegőbe tudott emelkedni.
Első szava a csend, a második is. Sosem volt a szavak sárkánya, de ez most sokkoló volt.
Nagyon készült egy jó kis szárnyalásra. Azt meg csak nem ajánlja fel már a fiúnak, hogy ülje meg őt.
Ilyen pár kivételes alkalomtól eltekintve nem fordult még elő, mióta él.
Mégis látva az elesettséget a gyermeken nem akarja megbántani.*
-Ehm…öhh…hát akkor gyalog megyünk.
*Egy villanás alatt nyeri vissza mágus alakját. Még egy biztató mosolyt is sikerül az arcára tennie, pedig az sárkányként és mágusként sem erőssége.*
- Viszont akkor nem ártana két szelíd lovat szereznünk.
*Újra Telar felé fordul, mint a legközelebbi lakott hely felé, ahol hátasokat lehet szerezni.
Visszanéz a fiúra.*
- Semmi baj! Gyere csak bátran!
*Maga is elcsodálkozik lágyszívűségén. Morogna is valamit, ha nem tudná, milyen jó fajtársának a hallása. Így inkább csak Magában hőbörög olyasfélékről, hogy a kor, meg az ellágyulás, meg az öregedés.*
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-17, 5:31 pm

Ismét lenéztem ahogy testem elkezdett kéken fényleni és zsugorodni egészen amíg újra ember nem lettem. Még mindig lefele néztem. Eléggé szégyelltem magam.~Most az ő szabadságát is elveszem.~Gondoltam ahogy felzárkóztam hozzá, de akkor eszembe jutott valami.
-Talán nem is kell.-Mondtam halkan és megfogtam a köpenyét.-A közelben van egy folyó ami végig folyik ezen a területen ráadásul nem messze az ulticéltól ér véget. Én azon jöttem ide. Vízben tudok olyan gyorsan haladni mint mások levegőben.-Mondtam mosolyogva. Így legalább nem kell pénzt költeni lovakra csak azért, hogy tudjunk utazni. Folyó elég sekély volt, de hála a páncélozott pikkelyeimnek a hasi tájékon nem okozott gondot a mozgás, és ő is láthat a magasból. Örültem, hogy eszembe jutott így legalább nem hátráltatom. Hisz én akartam vele menni a legkevesebb, hogy nem idegesítem mindenféle dologgal. Lassan megfordultam és elindultam.
-Gyere! Megmutatom, hol van.
Vissza az elejére Go down
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 1948
Életkor : 739
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-18, 9:08 am

*Kain végignézi az átváltozást oda és vissza is. Külön érdeklődéssel figyeli a hasi oldalon lévő erős pikkelyeket.
Ilyet még nem látott. A legtöbb sárkánynak a hátoldalán komolyabb a védelme.
Aztán mikor elindul előre Elkator visszahúzza a köpenyétől fogva.
Kérdő tekintettel fordul meg.
Csendben végighallgatja a másik szavait. Csak egy pillanatig gondolkodik. A lehetőség, hogy a levegőben lehet, mindennél többet ér számára.*
- Legyen hát, vezess!
*Öles léptekkel indul el Elkator mellett és közben figyeli a tájat is.
Érzékei továbbra is ugyanolyan élesen figyelik környezetét, a régi beidegződéseken nem is tudna, nem is akarna változtatni.
Mindig készen áll arra, hogy védekezni tudjon, ha támadás érné.
Még a háború idején szokott erre rá, s a háború után még inkább szüksége volt rá, mert tartott attól, hogy Anzar utódja, vagy éppen csak saját népe üldözni fogja.
Néhány alkalommal elő is fordult, hogy meg kellett küzdenie az életéért. Legutóbb épp nem messze a Pirkadati fogadótól és épp egy kék sárkánnyal.
Visszagondolva nem az volt élete legsikeresebb csatája, de a másik sárkány járt rosszabbul.
Szemei előtt közben feltűnik a kis folyócska, de úgy van vele, hogy Elkator biztosan tudja, hogy hogy fér el benne, hogy úszni is tudjon.
Neki sekélynek tűnik.*
- Ez volna az?
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-18, 2:31 pm

Miután jól láthatóan elfogadta a felkérést elindultam gyors léptekkel. Alig vártam, hogy ismét vízben lehessek hisz nincs annál jobb mint amikor a környezetemben lehetek. Lassan, de biztosan eljutottunk a tóhoz én pedig mosolyogva fordultam felé. A másik eléggé megdöbbent amikor megtudta, hogy én ilyen helyen akarok úszni és rá is kérdezett. Én pedig csak mosolyogva válaszoltam.
-Igen.-Mondtam büszkén és beleugrottam a vízbe és ismét elkezdtem az átváltozást. Nem telt el pár másodperc és már kész is voltam. A folyó azóta még mélyebbnek tűnt, hisz tegnap esett az eső így megnövelve a vízszintet.
-Indulhatunk?-Kérdeztem és vártam, hogy átváltozzon, ha ezt eddig nem tette volna meg. Miután ő felrepült az égbe én egy szárny-, uszonycsapással megindultam, eléggé gyorsan ahhoz, hogy lépést tudjak tartani vele.
Vissza az elejére Go down
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 1948
Életkor : 739
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-19, 12:13 am

*Kain nem szól a vízzel kapcsolatban. Ő maga ki nem állhatja. Inni issza, mert inni kell, de hogy fürödjön benne…na azt már nem.
A sárkány közben elmerül a vízben és Namelyr ismét szemtanúja lehet az átváltozásnak.
Nem filozofálgat azon, hogy vajon miért más az átalakulás módja, a páncélzat elhelyezkedése.
Elkator ilyen és kész.
Elméláz kicsit, a fiú szavára ébred.
Csak egy villanás az egész és újra a hatalmas termetű arany sárkány áll a fekete ruhás mágus helyén.
Kiterjeszti szárnyait és nem kis szelet csapva felemelkedik a magasba, a felhők közé.
Olyan magasra szárnyal, ahonnan még jól láthatja az alant úszó Elkatort. Nem akarja szem elől téveszteni.
Mégis a pikkelyeit körbesimogató szél, a nap melengető sugarai, a szárnyai alatt szertefoszló felhők szinte megrészegítik. Könnyűnek és gondtalannak érzi magát. Szemei mosolyognak, s ha értelmét látná, még műrepülne is. De most nem teszi, inkább figyeli az alatta a vízben sikló másik sárkányt. Tarsis nincs már olyan messze.
Mégis, egy pillanat alatt zuhanórepülésbe megy át, s csakhamar ott siklik kiterjesztett szárnyakkal a víz felett, alatta közvetlenül pedig Elkator.
Élvezi a sárkány létet. Ez az igazi élete, nem a kétlábú, emberek között szorongó.*
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-19, 2:30 pm

Miután az útitársam átváltozott és felszállt én is elindultam. Nekem a víz olyan volt, mint neki a levegő. A víz volt az ami a kezdeteket adta, az volt az első mesterem és anyám. Imádtam ott lenni és miközben hallattunk több előlem menekülő halat is bekaptam mint elemózsiát. Néha felnéztem az égre és láttam a könnyed röptű sárkányt az égben, ahogy az utazás élvezetét szívja magába. Ilyenkor szoktam azt kívánni bárcsak én is tudnék repülni. Felszabadító látvány volt, minden egyes repülő teremtmény. De ez így van rendjén, a mélység kék teremtménye nem juthat fel a világos kék magasába. A színarányok nem fognak megváltozni, és bár össze illenek nem érhetnek egymáshoz. Az úszás alatt a víz néhol sekélyebb néhol magasabb volt a kelleténél, de sosem lassultam le, hála a páncélomnak, mely külön arra alkalmazkodott, hogy megvédjen az e fajta sérülésektől. A tó ahol én éltem még mindig sok emlékét tartotta rajtam. Mély volt, de rengeteg törmelék volt szétszórva, és ameddig a páncél nem alakult ki, folyamatosan megsérültem amikor vadásztam, hisz a halak tudták, hogy gyenge a hasam.
A visszaemlékezésből az ébresztett fel, hogy az aranysárkány zuhanórepülésével keltett szél megcsapta a fejem ami épp kint volt a vízből. Felnéztem és láttam, hogy közvetlen fölöttem repül. Kicsit elmosolyodtam és fel fújtam egy kevés vizet amik szép nagy cseppekben maradtak meg a hasán.
Vissza az elejére Go down
Kain Namelyr
Arany sárkány
Kain Namelyr

Hozzászólások száma : 1948
Életkor : 739
Munkahely : A magam ura vagyok

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-19, 5:08 pm

*Hogy, hogy nem, egyik pillanatban valami hideget érez a hasán.
Víz.
Márpedig ő nem ért vízhez. Ez pedig akkor csak Elkator műve lehet. Csap egyet-kettőt széles szárnyaival. Könnyen emelkedik, hiszen alapvetően is nagyobbak méreteti egy halandó sárkányénál, csak a fekete sárkányokét nem éri el teljesen, bár néhány kisebb példánnyal össze lehetne mérni.
Minden esetre könnyedén lendül, s a következő mozdulattal hirtelen úgy érkezik a folyó fölé, amelyben láthatóan a másik sárkány halad, hogy kitakarja a víz felett a napot, ily módon a kék sárkány előtti vízszakasz árnyékba boruljon.
Pár másodpercig repül így, majd ismét feljebb emelkedik. Igaz, néhány madár kissé figyelmetlenebb, s kis híján el is sodorja őket, de most nem áll szándékában sem ölni, sem enni. A távolban már felderengenek Tarsis tornyai, de még kissé távolabb vannak, elég távol ahhoz, hogy gond nélkül landolhasson a folyó mellett.
Meg is teszi, s amikor hátsó karmai a talajba szántanak, miközben szárnyaival fékezi az érkezés lendületét, tekintetével már az ifjú sárkány keresi.*
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2010-08-19, 9:00 pm

A másik sárkány a magasba emelkedett és elsötétítette az utamat így nehezebbé vált a betájolás, de szerencsére nem volt olyan bonyolult hisz csak egyenesen kellet haladnom. Egy ideig haladtunk így, de nem különösebben zavart. Nem sokkal később a másik ereszkedni kezdett. Én pedig begyorsítottam és hamarabb jutottam ki mint ő felvettem eredeti alakom és egy fa mögött állva várakoztam, hogy leérkezzen. Végül előléptem, de úgy, hogy ő épp háttal állt nekem bár tudhatta, hogy ott vagyok azért eljátszadoztam a gondolattal és kicsit körbe néztem.
-Kit keresel?-Kérdeztem mosolyogva.
Vissza az elejére Go down
Sol
Föld nimfa - Alonida nimfa
Sol

Hozzászólások száma : 246
Életkor : 32

Character sheet
Nép: Nimfák
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2011-01-05, 8:25 am

*A nimfa megnyugodott, hogy nem került sor a nézeteltérés erőszakkal történő rendezésére a sárkány és Negan között.
Amíg Kalaranhoz tartottak, addig tüntetően egyetlen szót sem szólt a mellette haladóhoz. Úgy tűnt, Negant ez nem hozta különösebben ki a sodrából. Magában morgolódva haladtak, míg végül az egyik belső szobában meglelték az öreg mestert.
Kalaran nem volt ugyan elszállva az örömtől, hogy Sol végre megérkezett, de legalább egy sóhajjal tudatosította magában, hogy megérkezett, épségben elé.
Kalaran sosem mondta el lányának és nem is tervezi a közeljövőben, miért is tartja olyan szoros ellenőrzés alatt.
Csak az ő titka ez.
Minden esetre hamarosan újabb feladattal bízza meg a rimánkodó nimfát, ezúttal Telar kastélyának udvarára küldi őt.
Így ad még egy kis időt a lánynak. Reméli, hogy semmiféle fiúügybe nem keveredett bele.
Fiatalnak gondolja még ehhez.
Sol örömittasan indul el kezében egy kis dobozkával egyenesen Telar szökőkútja felé.
Negan is feladatot kapott a mestertől, de ez a feladat a közelébe sem viszi a lánynak, vagy a sárkánynak.
Sol sietve érkezett a szökőkúthoz, ahol a sárkányok ontják magukból a vizet.
Vidáma n pattant Elkator elé*
- Itt vagyok!
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2011-01-05, 3:03 pm

Miután elhagytam a templomot történt még egy kis incidens, ami elszórakoztatott amíg Sol Karlant kereste. Néhány nehéz fiú jött a közelembe. Azt hitték nem vettem őket észre, csak úgy követtek. Volt egy sejtésem, hogy a kis nemes küldhette rám őket, hogy bosszút álljanak megalázó vereségéért, de nem nagyon érdekelt. Az egyik sikátorban aztán összecsaptunk, de mivel csak erősek voltak nem tartott sokáig, hogy győzedelmeskedjek.
-Heh, szánalmas... Ha legközelebb egy jégdarab közeledik feléd akkor térj ki és ne próbáld a fejeddel felfogni.-Mondtam a kába alaknak, aki ezután el is ájult. Fütyörészve mentem a szökőkút helyszínére, és leültem a kút szélére. A kezemet a vízbe mártottam, ami finoman ölelte át az ujjaim.
-Ah, de kellemes.-Mondtam miközben köröztem az ujjammal, és felnéztem a sárkány szobrokra. Ekkor hallottam meg Sol hangját amire mosolyogva fordultam meg.
-Szia!-Mondtam mosolyogva és felálltam. Aztán észre vettem a kis dobozt a kezében, és kicsit elgondolkodtam.-Mi az ott?-Kérdeztem tőle végül.
Vissza az elejére Go down
Sol
Föld nimfa - Alonida nimfa
Sol

Hozzászólások száma : 246
Életkor : 32

Character sheet
Nép: Nimfák
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2011-01-07, 4:54 pm

//Ne haragudj a késedelemért!Embarassed //

*Sol is tekintetét a szökőkút sárkányaira vetette egy pillanatra.
Látta, hogy a fiú mosollyal fogadta és ez jól esett neki.
A kérdésre gyorsan válaszolt.*
- Kalaran adta, a jósnőhöz küldött vele, hogy adjam át, de nem baj, legalább addig is kint lehetek.
Ja, Negannal meg nem kell foglalkoznod. Az egy barbár, azt hiszi, hogy övé a világ. Nem különb a többi mágustanoncnál, akik a mester mellett sürgölődnek.
*Kissé elkomolyodott, miközben mesélt Elkatornak, hiszen eszébe jutottak azok a dolgok, amiket még Tarsisban és Norlanban élt át mellette. Még mindig zavarba ejtették a képességei, néha sokkal többnek tűnt, mint egy sima mágustanonc.
Meg is kérdezte egyszer Kalarant, hogy mit gondol a férfiról, de a mester kitérő választ adott.
Csupán egy átlagos tanítványnak tekintette, aki nagyon tehetséges és igen csavaros, eredeti észjárása van neki.
Akkor úgy tűnt, a mester nem mond el valamit, de megszokta már, hogy gyerekként kezeli, s néha titokban tart előtte dolgokat.
Ahogy ő mondta, hogy megóvja vele.*
- Van kedved elkísérni a jósnőhöz?


Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2011-01-07, 8:01 pm

//Nem baj.//

-Értem.-Mondtam a doboz magyarázatára.~Kár azt hittem nekem hozta~Gondoltam magamban, közben a mágussal kapcsolatos megjegyzését hallgattam.
-Hát igen, kész fekete...-Mondtam halkan. Az eszembe se jutott, hogy Sol esetleg nem tudhatja, hogy Negan is egy sárkány. Ez valószínűleg kicsit megzavarhatja, de amíg nem kérdezi meg nem beszélek róla. Az ereje viszont jó erős volt, még az enyémnél is nagyobb, ami mondjuk nem olyan nagy szám hisz ő tanulta a mágiát, én meg csak úgy spontán állítottam elő, bár már így is túl múltam jó pár "kis mestert". Növényeket is tudtam már mozgatni a bennük lévő folyadékot irányítva. Kíváncsi vagyok, hogy vajon ahhoz mit szólt volna az a nagy képű.
-... Remélem varázslás közben nem ilyen, mert a végén felrobbantja a földet.-Mondtam viccelődve.
-Persze szívesen elkísérlek.-Mondtam kedvesen, és felálltam.-De előtte...-Mondtam kicsit sejtelmesen majd megfordultam, és belenéztem a szökőkút vizébe majd vettem egy mély levegőt, és hirtelen kar mozdulattal a vizet a magasba emeltem. A víz torony a magasba emelkedett és elkezdett vékonyodni a végéétől, miközben a teteje egyre nagyobb lett. Végül egy gyors mozdulattal megfagyasztottam az egészet. Ahogy a vékony részen végig futott a fagyás ide oda pattantak kisebb vízhullámok, mintha tüskék lennének. Ahogy a teteje fagyás közben szétnyílt egy rózsa szirmai rajzolódtak ki a szem előtt. Ismét megfordultam.
-Egy kis művészet, csak neked.-Mondtam mosolyogva, és meghajoltam. A jég gyorsan elolvadt, és vissza tért eredeti helyére.
Vissza az elejére Go down
Sol
Föld nimfa - Alonida nimfa
Sol

Hozzászólások száma : 246
Életkor : 32

Character sheet
Nép: Nimfák
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2011-01-07, 9:42 pm

*Sol mintha némi csalódottságot látott volna végigfutni a sárkány arcán, mikor a dobozról beszélt, de nem vette fel.
Elkator viccelődésére halkan felnevetett. Neganról mindent el tudott képzelni, csak azt nem, hogy elrontson egy varázslatot. Valahogy mindig az a benyomása volt róla, hogy pontosan tudja, mit, miért tesz és azt teszi, amit tenni akar.
Végre Elkator is feláltl, a nimfa úgy is veszi, hogy akkor indulnak végre, de a fiú a tüzijáték felé fordulva megmozgatja a vizet.
Ami ezután történik, igazán szép.
A jégrózsa meghatotta a lányt. Ez az első jele volt számára, hogy talán Elkator többet is gondol sima beszélgetésről kettejük kapcsolatában.
Tréfásan pukedlizett egyet, kezében a dobozzal.*
- Köszönöm szépen!
*Bár nem éppen kettesben voltak, most nem érdekelték az emberek, sem a véleményük. Sokan már legalábbis látásból ismerősek voltak. Ő inkább nem próbált meg varázsolni, mert úgysem sikerült volna. Legalábbis ezt gondolta.*

Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2011-01-07, 10:28 pm

Örömmel vettem, hogy elfogadta a kis ajándékom. Ismét állásba léptem.
-Akkor... Mehetünk.-Mondtam kedvesen, és elindultam, lassan, hogy minél tovább lehessek a közelébe. Lassan lépkedtem, miközben a város embereit figyeltem. Az öregebbek mintha összesúgtak volna, ahogy elhaladtunk mellettük. A gondolat kicsit megmosolyogtatott.
-Mellesleg, tanít téged Karlan? Mármint mágiára?-Kérdeztem kedvesen, hisz szerettem volna tudni, hogy vajon milyen jó mágus lehet, ha egy híres mester lánya.
Nekem valamiért az jutott eszembe, ha egyszer kétszer kijut az erdőbe, rögtön neki áll kísérletezni a varázslataival.
A mágia művészete szinte mindig magába ragad valahányszor rágondolok, bár most nem azt kéne tennem, hisz most nem az elmémben lévő szépségeket próbálom megismerni, hanem a mellettem haladó nimfát.
-És... Jártál már a közeli folyónál?-Folytattam a kérdezgetést.-Igazán szép hely. Egészen az óceánig elmegy. Sajnos a víz kicsit sós nekem, én édes vízi vagyok.-Mondtam egy gyenge nevetéssel.
Vissza az elejére Go down
Sol
Föld nimfa - Alonida nimfa
Sol

Hozzászólások száma : 246
Életkor : 32

Character sheet
Nép: Nimfák
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2011-01-09, 12:08 am

*Sol nem látta a körülöttük összesúgó öreg városiakat. Elkator kérdésére. Figyelt fel.
A tanításról eszébe jutott, hogy bizony akadnak hiányosságai. Legutóbb kis híján otthagyta a fogát az erdőben, mikor Narin sabbati bérgyilkosa a víz alá szorította.
Azóta is hálát adott minden nap az isteneknek, hogy Rianát arra vezérelték, mikor a hívó varázslattal megidézte.
A párbajban ő maga könnyedén alulmaradt a sabbatival szemben.*
Nincs azonban ideje válaszolni, mert a sárkány már legközelebbi kérdését is felteszi neki. *
- Tarsisba tartottunk, Kalaran akkor küldött először ki a városon kívülre…Negannal…
*Kicsit elakad a szava zavarában, hiszen ketten kapták a feladatot, hogy egy levelet elvigyenek Onoriának. Akkor jó sokáig mentek a Hajnal folyó mellett.*
- Tényleg gyönyörű a folyó, a mellette lévő városok és erdőségek, amelyek a széles mezőkkel váltják egymást szintén nagyon magukkal ragadóak. Amikor arra mentünk a karavánnal, nem győztem betelni vele.
*Na igen, de sajnos ott volt közben egy-két affér Norlan úrnőjével, vagy éppen magával Negannal, ami miatt nem egyszer a bosszúságtól az orra hegyén túl nem is látott a nimfa.
Egészen mellékesen, bár nem teljesen véletlenül az első kérdésre kerüli a választ. Nem akarja, maga előtt sem bántani az öreg mestert. Hiszen megtanította sok mindenre. Egyetlen sima ember, vagy más olyan lény, aki varázsolni nem tud, nem ellenfél neki, de komolyabb mágus ellen nem készült fel. Eddig nem is nagyon volt rá szükség azt az egy esetet kivéve.
A mester úgy látta jónak, ha csak ennyire tanítja.*
Vissza az elejére Go down
Elkator Rayen
Kék sárkány
Elkator Rayen

Hozzászólások száma : 177

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime2011-01-10, 7:07 pm

-Igen az, már rengetegszer vettem igénybe... Már azt is mondhatnám, hogy az az állandó szállásom-Mondtam mosolyogva, és elnéztem a folyó irányába. Bár városban voltunk, már annyira kötődtem hozzá, hogy szinte látom a falakon át, és figyelem az útját.
~Már megint elkalandoztam.~Ráztam ki végül a fejemből a képet, és vissza fordultam.
-Nem válaszoltál az előző kérdésemre.-Szóltam újra. Szerettem volna tudni, hogy ő is tud-e kicsit bűvészkedni az elemekkel, hisz ki tudja talán a következő alkotásom már vele csinálom, persze csak ha képes rá. Remélem nem csak "hasznos" mágiát tanult. Az életbe kellenek kisebb örömök is, mint amikor a vízből kis jégkristályt csinálunk. Igaz az a trükköm balul sült el, de ha nem lett volna ott annyi ember akár egy kedves öleléssel is nyithattam volna a találkozást.~Na nem baj, végül is meg oldottam.~
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
A város Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A város
Vissza az elejére 
1 / 17 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Középvidék :: Telar-
Ugrás: