LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

 

 A rabszolgapiac

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
SzerzőÜzenet
Kra`h Lur Dazulax
Ametiszt sárkány
Kra`h Lur Dazulax

Hozzászólások száma : 60
Munkahely : Ügyeletes gonosztevő

Character sheet
Nép: Külhoniak
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-02-20, 8:03 am

// Mese: Véráztatta földek //

* Az ellenséges mágus választámadása ledöntötte Dazulaxot a lábáról. Mellkasából kiszaladt az összes levegő, s feleszmélni is alig volt ideje, máris újabb tűzgömb száguldott felé. Azonban az előző támadástól elakadt a szava, s nem tudta kimondani a szükséges igét. Így csak annyit tehetett, hogy amilyen gyorsan csak tudott, félregurult. Remélte, hogy ezáltal kitérhet a tűz elől. Igyekezett arccal lefelé maradni, hogy ha a kitérés mégsem sikerülne teljesen, akkor köpenyét érjék a lángok az arca helyett.

Tovább bonyolította helyzetét, hogy a rabszolgák csürhéje pont rajta keresztül látták az utat a meneküléshez. Ekkor még nem látta, pontosan mi elől is futnak, csak súlyos léptek rezgéseit érezte a földben, s a különös robajt is hallani vélte.
Mikor már újból meg tudta tölteni a tüdejét levegővel - reményei szerint sértetlenül -, első dolga volt, hogy megköszönje a mágusnak a tűzgömböket. Ismét keresni kezdte tekintetével, s ha jól sejtette, akkor nincsen messze tőle. Ha meglátja, akkor újabb átkot küld reá, mely testét belülről kezdi szétfeszíteni. Ha nem siet a varázslat hatástalanításával, könnyen lehet a mágusból nem marad több egy alaktalan, vöröslő húskupacnál.

Csak ekkor fordul a felé rohanó rabszolgák felé. Ha túl közel lennének már hozzá, akkor egyszerűen füst formájában ismét tovaszáll Hildemond irányába.
Ha maradna még ideje, akkor nem rest megállj parancsolni végre az eszetlen bagázsnak. Újabb varázslata a talajt sűrű, térdig érő, fekete sárrá változtatja, melybe beleragadnak a siető lábak. *
Vissza az elejére Go down
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 857
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Mágusok
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-02-21, 12:26 pm

//Mese: Véráztatta földek//

Az rám zúduló ütést immár egy erősebb testben fogadom, emberi formában gyakorlatilag már egy húspaca lennék. Nem mintha életem vágya lett volna egy ekkora elementállal bunyózni, de úgy tűnik Ritalea mégis kegyes hozzám kicsit. Ha megszerzem ennek az Ariel átka elementálnak a szívét, sokkal erősebbé válhatok, legalábbis a földel kapcsolatos mágiák terén. Ami lássuk be sokat dobna azon tervemen hogy ha ebben a szánalmas formában de sárkány alakot rántsak magamra a föld elemeiből, és ne merüljek ki tőle. Na de foglalkozzunk a melákkal is. A csapását szintén fél kézzel pontosabban alkarral hárítom, és még így is megroggyanok tőle. De ahhoz hogy megöljön ez kevés most már. A katonák felé morranok, kicsit sem érdekel a rettegésük ez egy ötletet fogalmaz meg a fejemben, ami nem kicsit gonoszság de kit izgat szörny vagyok.
- Fúvassatok riadót, ez csak elterelés lesz.
Majd a körülöttem lévők rettegését felszívva és a rövid ideig tarthatósága miatt egy elemi csapássá formázva a monstrum képébe köpöm csóva formában. Ezzel is megkímélve magam a gyors kimerüléstől. Na meg mert tovább nem maradna meg bennem az a finom rettegés. Ez arra elég lesz hogy szét essen pár pillanatra, bár megölni nem hiszem hogy képes lesz. Ahhoz ki kell tépjem a szívét. Amit a köpés után tettekre is váltok, és igyekszem kettétépni, noha megölni ez sem fogja, de talán felfedi a gyenge pontját.
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1293

Character sheet
Nép: NJK
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-02-21, 9:24 pm

//Mese: Véráztatta földek - Dazulax, Shuga//

*Dazulax szerencsésen gördül félre a filnoreni mágus tűzgömbje elől. Nem becsülte alá az ellenfelét, ám az hamarabb eszmél, mint várta. Azt remélte, hogy a tűzgömb sikeres lesz ellene, de ez most nem jött be neki.
Ellenben a sötét elf varázslatot mond rá, s máris érzi az átok hatását.
Görnyedve igyekszik ellenállni a testét feszítő érzésnek, miközben botját saját homlokához érinti.*
- Insanus ruber…
*Nyögi ki fájdalmában, s e varázslat egyúttal a keléseket is megszüntetni. Mindezzel időt veszít, noha a szerencse nem hagyja el, ugyanis a sötét elf az arra tartó rabszolgákkal foglalkozik helyette.
A sár, mit odavarázsol az első sorokat meg is állítja, noha a mögöttük érkezik már a sárba ragadtakat ledöntve másznak át rajtuk, s közelítenek tovább a sötét elf felé.
A mágus kezét szájához emeli, miközben botjával Dazulaxra mutat.*
- Legulla fea!
*A dadogás átka körülbelül két percig él csak, ám a sárkány addig varázsigét nem lesz képes kimondani, más módon kell hát cselekednie.
A katonák hátrálnak, ám nem kell elrohanniuk riadót fúvatni, ugyanis végre megszólalnak Telar kürtjei. A rabszolgapiachoz nem látszik oda, ám a kapun betörtek az orkok, s az egykori sterni parancsnok, Sadir vezetésével száll szembe a sebtiben összegyűjtött maroknyi őrsereg a betörő ellenséggel.
A grifflovas kitér a földelementál elől, miközben figyeli, ahogy a két szörnyeteg, a kicsi és a nagy, összecsapnak.
Shuga a hatalmas lény csapásától megroggyan, ám hiába kerül féltérdre, karjával hárítja az első csapást.
Az általa indított első csapás akkor éri a földelementált, midőn annak másik karja oldalba kapja a féllényt.
Míg az elementál meginogva dől az egyik ház falának, be is döntve azt, addig Shuga is arrébb repül néhány métert.
A mágus természetesen nem tétlenkedik, hisz, habár nem számított arra, hogy itt is varázstudókba, akár démonokba botlanak, kihasználja, hogy az elementál eltereli a démon figyelmét.
Tenyerébe rejti varázsbotja csúcsát, s kiejti újabb igéjét.*
- Otfiro filé!
*Kezében vörös kis felhő jelenik meg, mi egyre hő, míg emelkedik. Így sem lesz óriási, ám a mágus botjának intésével Shuga felé küldi azt, s a felhőből tűzvillámok csapódnak a minden bizonnyal időközben felálló démon testébe.*
Vissza az elejére Go down
Kra`h Lur Dazulax
Ametiszt sárkány
Kra`h Lur Dazulax

Hozzászólások száma : 60
Munkahely : Ügyeletes gonosztevő

Character sheet
Nép: Külhoniak
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-02-28, 8:24 am

//Mese: Véráztatta földek//

* A megidézett, fekete sár csak félsikert aratott, így hát Dazulax körül továbbra sem álltak fényesen a dolgok. Ezúttal Hildemondot akarta maga mellé idézni, aki még mindig a varázsketrecében sínylődött, azonban nem tudta helyesen kiejteni az igét.

Ugyanis dadogott.

Akaratlanul is torkához kapott, nyelt egy nagyot, de ez sem segített. Kezdett már nagyon az idegeire menni az a mágus. Dadogás, mint átok!? Nem igazán hallott még róla. Némításról igen, no de dadogással átkozni valakit. Igazi komédia.
Dazulax szavak nélkül is sárkánnyá alakulhatott volna, azonban ezt a feltűnést most igyekezett elkerülni. Szemet szúrt volna a kétlábúaknak, s az ellenségnek is. Azonban ha továbbra is ilyen silányul mennek a dolgai, akkor fontolóra kell vennie ezt a lehetőséget is.

Nem volt más hátra, mint hogy fedezéket keressen addig, amíg elmúlik a varázslat, vagy amíg meg nem tisztítja magát tőle. Pont a csürhe érkezésekor a legközelebbi bódé mögé vetődött s remélte, hogy az átkozott varázshasználó a rohanók miatt nem vette észre, hogy hova bújt el.

Kicsivel odébb a két behemót robaja bezengte a piacot. Talán ha a mágus inkább azokkal lenne elfoglalva akkor némi előnyre tehetne szert, s megfoszthatná őt silány életétől. *
Vissza az elejére Go down
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 857
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Mágusok
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-02-28, 2:56 pm

//Mese: Vér áztatta földek//

Az hogy a monstrum nem tudott kitérni öröm a szívemnek, az hogy most én vagyok szarban üröm a tudatomnak, és hárman szidjuk egymást. Ugyanis míg a pofájába zúdítom a támadást a melák tökéletesen és tisztán oldalba csap, bordák reccsennek, ezért sem kapok homlok csókot senkitől az tuti. De a másik irányból egy tűzvillámot szóró felhő tart felém. A végeredményt nem tervezem kivárni, mert Furia is rohadtul sunyin játszik, így a humánok közt is akadhat, aki ötvözött egy vagy két hatást. Viszont előbb levegőhöz jutnék, ha nem fájna. Így kénytelen vagyok olyan varázslatot használni amit mélyen megvetek, de nem is sűrűn használom. A vadi új mocsár ami megjelent még hasznos is lehet a számomra, noha nem ér el messzire, arra elég hogy megkönnyítse a varázslatom létrejöttét, azaz ne keljen vizet idéznem. A vizet kiemelem a mocsárból, ezzel satuba fgogva a beleragadtakat, jó eséllyel katonákat is de azon majd segítek. A vizet két irányba tolom. Azh egyik a tüz izé felhő és annak randa lángjai. A másik a nyomoronc földelementál aki a szuszt is kitervezi verni belőlem. Amennyiben a két hatás időben sikerül valamelyest akkor felállok végre. Ekkor szúrom ki a templom tetején a feketét. Első rémületemre Furiának vélem, de ezt hamar elvetem hisz a sárkány meg se moccan csak nézelődik. Extrém tempóban végigzongorázom, kik merre is vannak kábé, már akikről tudom. De ez a példány kisebb mint Furia így az ő tartózkodása továbbra is rejtély. Nagy valószínűséggel Inaeth az, de ha ő itt van az gáz méghozzá nem kicsi. Ugyanis a duzzogó nőstényt az orkok felügyeletével bízta meg a már túl sokat emlegetett Furia. Ha ő itt van, az orkok is itt vannak.
- A rossebbe orkok a falaknál, és már sárkányok is vannak itt.
Bömbölöm el magam, és ezzel sajnos önmagamnak ártok, hisz bárki kihasználhatja a helyzetet és előre félek attól mi fog történni.
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1293

Character sheet
Nép: NJK
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-02-28, 8:56 pm

//Mese: Véráztatta földek - Dazulax, Shuga//

*A tömeg, mi a sárban dagonyázva igyekszik átjutni a téren, most jó szolgálatot tesz és Dazulax, a sötét elf bőrbe bújt sárkány sikerrel talál magának fedezéket. A két perc nem sok idő, s noha nem sejti, csupán ennyit kell kibírnia, hogy újfent használhassa varázsigéit.
Hildemonddal egyetlen hiba van, ő a ketrecbe zárva nem képes onnan szabadulni. A ketrecet kell megszüntetni hozzá, s mint korábban a féllény tapasztalta, az fizikai erővel nem lehet.
A mágus nyakát nyújtogatva keresi a sötét elfet, ám nem leli.
Bosszankodva figyeli, miként szárad ki a mocsár. No, nem azért, mert az zavarta, de így a benne lévő emberek sem fognak egyhamar kivergődni onnan, s akadályozzák abban, hogy meglelje célpontját.
A rabszolgák maradék része a katonákkal csaphat össze. A mind nagyobb számban érkező telari harcosok azonban már fölényben vannak, s a feltüzelt rabok harci kedve is mind jobban romlik. Immáron inkább életükért, s a szökésért harcolnak.
Eltelik két perc is sebesen, s a sárkány visszanyeri uralmát nyelve felett.
Shuga varázslata is működik, a víz gőzzé válva oltja ki a tűzvillámokat lövellő felhőt.
A másik vízcsóva a földelementált mossa meg, s ez időt ad a démonnak, hogy felemelkedjen.
A templom tetején egy kétlábú alak ül lábait lógatva, kevéssé nézhető sárkánynak, így aztán a démon kiáltása bizony előbb riadt, majd hitetlenkedő pillantásokat kelt: egy fia sárkányt nem lát senki Telar felett, vagy Telarban.
Az orkok jelenléte viszont nem titok, a kürtök miattuk is szóltak, hisz a kapunál Sadir vív elkeseredett harcot kevés harcossal oldalán.
A rabszolgapiacon viszont, mi azért nem rögtön a kapunál helyezkedik el, nem láthatók az orkok.
Az elementál az, mi elsőként kihasználja a helyzetet, s döngő léptét követőn ismét lecsap a démonra.
Ha ez nem volna elég, a mágus is kívánja segíteni a megidézett lényt, s míg az felülről, ő alulról támadja a féllényt, kinek lábai alatt megmozdul a föld, hogy kibillentse egyensúlyából.
Az, ki mégis meglepetést okoz, a grifflovas. Íjat ragadva nyilat küld a mágust szíve felé.*
Vissza az elejére Go down
Kra`h Lur Dazulax
Ametiszt sárkány
Kra`h Lur Dazulax

Hozzászólások száma : 60
Munkahely : Ügyeletes gonosztevő

Character sheet
Nép: Külhoniak
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-03-05, 1:52 pm

// Mese: Véráztatta földek //

* Szerencsére fedezéke biztosnak bizonyult. A mágus nem lelte, s a varázslatnak is időben vége szakadt. Azonban az idézésre Hildemond nem jelent meg mellette, ami mérges grimaszt csalt Dazulax arcára.

- Átkozott kísértet! Mindig nekem kell megmentenem...

Gomolygó, fekete füstként libbent oda a mágikus ketrechez, hogy közelebbről is megvizsgálhassa. Bízott benne, hogy a lidérc sikolyai elriasztják a kétlábúakat a közelből, így nyugodtabban keresheti a megoldást Hildemond kiszabadítására. Egy egyszerű megszüntető varázslattal próbálkozik, de ha ez nem sikerül, akkor a szabadítás igéjét mondja a lidércre, aki már igencsak türelmetlenül várta a szabadulást.

Igyekezett kerülni a telari katonák figyelmét, elvégre egy lidérccel az oldalán könnyen nézhetik őt magát is filnoreninek. Persze mindemellett szeretett volna az ellenséges máguson is kellő elégtételt venni, így hát ha még nem késett el, ő maga is indít egy újabb támadást ellene. Hildemondot sokszorosítja, így öt lidércet küld felé, akik a mágus körül és rajta keresztül libegnek, zavarva őt a szabad kilátásban, s a holtak jéghideg érintésével sújtják. A valódi Hildemond pedig varázserejét próbálja megcsapolni. *
Vissza az elejére Go down
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 857
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Mágusok
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-03-07, 5:56 pm

// Mese: Véráztatta földek //

A harc egyre izgalmasabb és persze jól is érzem benne magamat, ha nem háború lenne ahol az időhúzás vereséghez vezethet. Dühömben majdnem nem veszem észre a kettős támadást, csak a melákét. Aki nem egy észlény, cserébe eszméletlenül hatékony romboló erővel bír, a gazdája viszont egy sunyi disznó. Ismét kétirányú támadás érkezik, így a békesség érdekében taktikát váltok és nekik az jön le hogy a támadásuk sikeres volt. A túlméretezett ököl becsapódása előtt homok testre váltok, így a földrengés sem probléma és vicces látványt nyújthat, ahogy a hús és vér helyett homokon üt át.
- Komolyan azt hitted, hogy egy hozzád hasonló entitást ilyen piti támadással elintézhetsz?
Szólalok meg amint egy nagyobb kupac homokká állok össze alatta.
- Időszerű megmutatnom milyen az amikor valakit a saját erejével nyomnak le.
Közben a hülye elf is munkához lát, amitől elfog az ideg, és a rémület egyszerre. Az ideg azért mert nincs több időm az elementállal játszani, a rémület is épp ugyan e miatt, hisz most azonnal meg kel szereznem az elementál szívét. Már ha nem esik szét az idézője halála miatt. Ha megtörténik, az elfet felfalom a büdös francba az tuti. A támadásomat a vizes talajjal kombinálva indítom meg a kő és földből álló melák ellen. Azaz a lábára csavarodom, felkúszok a testén, és igyekszem elnyelni, és darabokra zúzni egyszerre. Nem finomkodhatok, és tökölhetek, hisz a legrosszabb forgatókönyv szerint az elementál tombolásba kezdhet. Így gyorsan végeznem kell vele, és megszereznem a szívét. harcunk minden bizonnyal át alakul két metamorf földkupac harcává, azaz ki éli túl a másik támadását.
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1293

Character sheet
Nép: NJK
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-03-07, 8:51 pm

//Mese: Véráztatta földek - Dazulax, Shuga//

*A rabszolgapiacon Dazulax meglóg a mágus elől, kinek ezúttal már nagyobb gondja az, hogy a katonák a rabszolgákat módszeresen legyőzik. Kik életben vannak még, a fegyvert eldobva adják meg magukat a jobban képzett és jobb erőben is lévő telariaknak.
Eközben a sárkány kísértetét igyekszik kiszabadítani. A ketrecet kísértetek fogva tartására találták ki, így maga a sárkány könnyen beléphet, vagy kiléphet, egyedül a kísértetek nem tudnak rajta ki-be járni.
Épp emiatt a szokványos szabadító varázslatok, megszüntető varázslatok sem hatásosak a ketrecre.
Valami mást kell kiötlenie, ahhoz, hogy visszaszerezze hőn áhított csatlósát.
Dazulax korábbi ellenfele így a rabszolgapiac előtti tér különböző sarkainál jelenik meg.
Mindnél elmormol néhány varázsigét, s megérinti a tér sarkánál álló épület mellett a földet is, aztán áll odébb a következőhöz.
A katonák nem tudják követni, ahhoz túl gyorsan áll odébb.
Shuga homokká vált testén áttör a földelementál ütése. Eközben a grifflovas nyila eléri a mágus szívét, s olyan pontos, mint a halál, mit okoz a lövés.
A két földlény küzdelme is addig tart, míg a sötét mágus a szívéhez kapva dől oldalra.
A grifflovas nem büszke tettére, fordul a két harcoló lény felé, de nem hozzájuk megy, griffjéhez tart, ki már holtan hever odalent.
A földelementál a mágus halálának pillanatában válik azzá mi eredetileg is föld. Élettelen darabokra hull, betemetve magát Shugát is.
A másik mágus ekkor ér körbe a tér körül, végzett az előkészületekkel.*


Vissza az elejére Go down
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 857
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Mágusok
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-03-14, 4:09 pm

//Mese:Véráztatta földek//

A csata végre igazi harccá vált, főleg hogy sietnem kell a bolond elf miatt. A harc ugyan kétesélyes volt, de végre elértem a szívéhez, amikor az fogta magát és kifakult, vacak földkupaccá omlott szét amint megkaparintottam volna. Nem tudom mi volt nagyobb a haragom vagy a meglepettségem, hogy összeomlunk. De hamar felhorgad a mérgem, és üvöltve robbanok, kúszok  és török előre, egyszerre mindet és az elfet keresem, hogy széttépjem. Amikor meglelem a haragom és a sértettségem lejjebb vesz a tüzéből, hisz az elf a társát veszette el, míg én csak egy vacak követ. A kettő nem mérhető egy súlycsoportban. Ahogy ott hagyom a harcom helyét, azt elf felé lépdelve nyerem vissza az emberi alakomat. A kezem a vállára teszem, és noha jó esetben üres szavaknak tűnhet igyekszem helyes szavakat használni.
- Őszinte részvétem a társad elvesztése miatt, azt nem mondhatom, hogy tudom min mész át, de azt tudom hogy a griff lovasok nem hátasként kezelik a Griffeket. De most nem érünk rá gyászolni, valami még történni fog és meg kel állítsuk a támadást. Amint végeztünk a harccal rendes temetést tartunk a számára.
A zavarom elég nagy hisz a testvérét vesztette el így bármit is mondanék vagy mondok, lehet hogy balul sül el. Na meg van dolgunk bőven még.
- Engedelmeddel megtennék valamit a testével, hogy ne jusson ork kézre és hogy eltudd temetni őt tisztességesen a hegyekben.
Ha engedélyezi egy rövidebb igével elemelem a tetemet a talajtól, és egy nem épp erre a célra kikísérletezett varázslatot használok, amivel már Verinolból is loptam el sárkány testeket. A test zsugorodásnak indul, majd egy kristályba zárt grifftoll medállá alakul. Amit könnyen eltehet és megadhatja a végtisztességet a társának.
- Egyelőre ennyit tehettem érte, amikor eltemeted, ki tudod szedni belőle, nem lesz nehéz. Így tudsz rá vigyázni, és nem veszíted el.
Hajolok meg az elf felé.
- Engedelmeddel most csatlakozom a harcokhoz.
Hagyom ott az elfet, majd miközben gyanítom a vesztesége miatt kicsit üres lehet, inkább magammal vonszolom mielőtt hülyeséget tenne.
- A halál nem old meg semmit, ne add fel az életed. Így jobb ha mellettem maradsz, még a végén a te halálod is az én lelkemen fog száradni.
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1293

Character sheet
Nép: NJK
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-03-14, 10:22 pm

//Mese: Véráztatta földek - Dazulax, Shuga//

*A rabszolgapiacon a rabszolgák felkelését leverték, a telari katonák lefegyverzik őket, s elkezdik visszaterelni a ketrecek felé.
Odafent tovább folyik a harc, a repülő vár ontja a tüzet a városra, mágusokat, démonokat küld a védők ellen, miközben a grifflovasok is küzdenek a levegőben szálló ellenséggel.
Odalent Dazulax kísértete kiszabadításán fáradozik, midőn korábbi mágus ellenfele a tér különböző sarkain helyezi el a korábban kikészített varázslatokat.
Shuga és a grifflovas legyőzi a másik mágust és az általa megidézett földelementált.
A barnaköpenyes gesztusa meglepi a lovast, s tán, ha nem gyászolná épp a griffet, kivel oly mély kapcsolat fűzte össze, tudná is kellőképp értékelni.
Azonban a gyásza most mélyebb, mintsem kellőképpen megköszönni tudná a mágus szavait.
A varázslattal készült medált tenyerébe zárja, s lehajtott fejjel áll a tér közepén, miközben a barnaköpenyes nem hagyja magára, bár szavai szerint távozna a harcba.
A mágus a tér közepén jelenik meg, miközben hangos kántálással döfi botját a tér közepébe.
A bot és a tér sarkaiban elhelyezett mágikus csomagok zöldes fénnyel fénylenek fel, s mind kapcsolatban lépnek egymással.
Megremeg a tér köve, s a mágus varázslatára zöld fénycsóva tör a magasba, míg másik fele a mélybe nyúlik, valahova oda, hol már a holtak is nyugszanak.
A holtak, épp, kiket lemészárolt az iménti csata, megmozdulnak. Elesett rabszolgák, katonák, még az imént lenyilazott mágus is megmozdulnak, s lassan feltápászkodnak.*
Vissza az elejére Go down
Kra`h Lur Dazulax
Ametiszt sárkány
Kra`h Lur Dazulax

Hozzászólások száma : 60
Munkahely : Ügyeletes gonosztevő

Character sheet
Nép: Külhoniak
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-03-15, 8:20 pm

// Mese: Véráztatta földek //

* Amint a sötételf alakba bújt sárkány Hildemonddal perlekedett a lidérc hasznavehetetlensége miatt, az ellenség varázsolt. A föld megremegett, s a holtak megmozdultak.
Dazulax bosszús fintorra húzta a száját.
- Ez csak akkor móka, ha én csinálom - mormogott, majd ismét visszafordult Hildemondhoz. Most már rájött, hogy a rács nem számára akadály, hanem csak a lidérc számára. Vagyis az anyaga a kísértetéhez hasonlatos. Ebből pedig az következik, hogy ami a kísérteteket pusztítja, az ezt a ketrecet is.
- Na, húzd össze magad - mondta Dazulax, majd mutatóujját a mágikus ketrechez tette. Bár megérinteni nem tudta, ez csak ahhoz kellett, hogy csak arra koncentrálhassa erejét, és Hildemondnak ne legyen baja.
- Xha kramna - mondta, majd reményei szerint sikerült kiszabadítania szolgáját.

Ekkor fedezte fel ő is az égen megjelenő fekete sárkányt, s az őt kísérő fehér sárkányokat.
- Gyerünk innen Hildemond, van itt elég káosz nélkülünk is... - mondta Dazulax ugyanazzal a méla grimasszal a száján. Bár eléggé csalódott, hogy üres kézzel kell távoznia, az új haderővel túl nagyra nőtt a kockázat. Semmi kedve sem volt egy ősi sárkánnyal - főleg nem Furiával - ismét szemtől-szembe állni. Attól tartott, azt már nemigen élné túl.

Így hát Telar egy távoli pontjára igyekszik teleportálni, ahol még jó kilátás nyílik a város pusztulására. Talán ha majd elvonul a támadó sereg, marad majd valami a keselyűknek. *
Vissza az elejére Go down
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 857
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Mágusok
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-03-21, 10:10 am

//Mese: Véráztatta földek//

Az öröm az ürömben az elf úgy tűnik a bánata ellenére sem hátráltat, noha szerintem nem is szeretne velem tartani. Ezt mondjuk jó eséllyel meg tudom érteni. Viszont míg haladnánk több dolog is történik egyszerre. Az égen megjelenik Furia, és Darur elcseszett gyíkjai kezdetnek.
- Mit is mondtál az előbb?  Hogy nincsenek itt sárkányok, hát nesze ott vannak. Ráadásul Duzzogó Inaeth és Hisztis Furia a feketék közül is itt van. De a kedvencem, akit még Furia mamánál is jobban rühellek Darur is tiszteletét tette a városba, és hozta a népes jéggyík seregét is. Hogy hűlne rá a bőr. A többi meg elég mellékes eme három mellett.
Morranok dühösen, de nagyon nincs időm a túlerőn tépelődni mert egy varázslat hullámai csapnak szét a területen aminek hatására a holtak feltápászkodnak. Lehet hogy most kezdek kiakadni?
- Tudod, lehet hogy tiszteletlenség a részemről, de örülök az ötletemnek hogy elmenekítsem a társad holtestét. Most vele harcolhatnánk.
De a kedvem elég drasztikus mélységbe sűlyedt, és egy szemét varázslatot alkalmazok a hülye hullakeltő ellen. Két oldalról egy-egy 2 méteres földből formázott tenyérrel lapítom össze a mágust. Ha sikerül, kevesebb gondom lesz a hullákkal, ha nem akkor tényleg ideges leszek.
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1293

Character sheet
Nép: NJK
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-03-21, 9:25 pm

//Mese: Véráztatta földek - Dazulax, Shuga//

*A rabszolgapiac felett is harcolnak a grifflovasok, sárkányfattyak hullnak kővé váltan, avagy félholtan a talajra, hogy a zuhanást követőn ott váljanak élettelen szikladarabokká.
A lefegyverzett, megtört rabszolgák nem jutnak el a ketrecekig, ugyanis a mágus által megidézett holtak serege megindul nem csak Dazulax, hanem a telari katonák vezette foglyok és Shuga felé is.
Dazulax végre sikerrel szabadítja ki a kísértetet, s lehet, hogy jobban is teszi, ha távolabbra kerül, noha Telarnak jelenleg nincs olyan pontja, mit nem érintene a háború.
Van, hol Filnoren sötét mágusainak tüze pusztítja a város épületeit, van, hol a grifflovasok harcolnak, máshol zsoldosok, vagy telar saját katonái küzdenek a sárkányfattyakkal, megint másol pedig a betörő orkok harcolnak a város védőivel. S akkor még a sárkányok csak most érkeznek, hogy kivegyék a részüket a város pusztításából.
Dazulax választhat, hová is teleportál a kiszabadított Hildemonddal.
Shuga eközben jól láthatja, hogyan indulnak meg a holtak felé, s gyászoló grifflovas felé is.
Utóbbi nem reagál semmit a mágus szavaira, sem a közeledő holtakra.
A barnaköpenyes varázslata bizony meglepi a megmaradt mágust, ki úgyis elhasználta már ereje javát, így valóban véres palacsintává lapulva csúszik szét a földön, midőn a két földből varázsolt tenyér eltűnik körüle.
Ez természetesen nem menti meg a téren lévőket, a feltámasztott holtak már nem az ő mágiájából nyerik erejüket, vérre, s életre áhítozva támadnak meg minden élőt, ki a téren, vagy annak környékén tartózkodik.
Így máris rátámadnak, méghozzá igen sebesen Shugára és a grifflovasra is. Meregetett fogaik a vérüket szomjazzák.*

Vissza az elejére Go down
Kra`h Lur Dazulax
Ametiszt sárkány
Kra`h Lur Dazulax

Hozzászólások száma : 60
Munkahely : Ügyeletes gonosztevő

Character sheet
Nép: Külhoniak
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-03-27, 8:12 pm

// Mese: Véráztatta földek //

* Hildemond végre szabad volt, s immár semmi sem akadályozta meg abban Dazulaxot, hogy maga mögött hagyja az ostromot, s az egyre szaporodó ellent. Bár végtelenül csalódott, hogy ezt kell tennie, hiszen üres kézzel kényszerül kihátrálni.
Agyán gyorsan futott végig, hogy hova lenne érdemes teleportálnia, de a körülötte lévő helyzetből, és a zajokból kiindulva már egész Telar ostrom alatt lehetett.
Így hát a városfalon túlra utazott, az orkoktól távolabb eső helyre. Innen tervezett fedezékbe bújni, s szemmel tartani a csata menetét. Ám ha itt is forrósodna a lába alatt a talaj, akkor kénytelen visszatérni fészkébe, a sivatagi kriptába. *
Vissza az elejére Go down
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 857
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Mágusok
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-03-28, 1:51 pm

//Mese: Véráztatta földek //

A varázsló halott a zombik hamarosan összeesnek, így egyelőre csak az elfre kell figyelni. Ahogy telnek a pillanatok, a dög zombik csesznek összesni és megadni magukat az enyészetnek. A haragom felhorgad, az elf magába borult, én meg most ezerrel agyalhatok azon, hogy éljük túl ezt a túlméretezett sétáló hulla sereget. Ha egyedül lennék már rég nyulcipöt húztam volna, de így nem lehet.
- Hogy a bőr hüljön a nyamvadt hullagyalázó mágusra. Illetve valami jobbat kell kitalálnom mert perpille épp ezt teszi.
Amíg a lovas depizik újra felveszem a démoni formám kerülve a fölösleges sallangot, és első körben vissza változok. Jobb ötletem támadt, kérünk egy kifelé táguló tüzgyürüt húzok fel. Amíg a tűz minimális ideig távol tartja, majd begyujtja a holtakat a botom végére egy elemi energiából álló kaszapengét hozok létre. Úgy is rég volt lehetőség arra hogy a sárkányok által kifejlesztett közelharci tudásomat használjam. Épp itt az ideje egy kis szórakozásnak. Az elfre egy komolyabb védelmet rakok, így miatta nem kell streszelnem. Magamra egy kicsit testhez álló aurát rakok megvédve magam a harapásoktól és karmolásoktól. Most már készen állok a harcra, és megtámadom az első immár lángok által ölelt zombikat amik átléptek a körön. Noha tutira nem önszántukból, de ezen nem rágodom ön már csak halottak. Az elfet örizve minimális takarékos mozdulatokkal ritkítóm meg a zombik seregét. Persze ez csak idő húzás, amíg el unom a dolgot. A körön kívüli egyedeket derékik berántom a talajba, úgy harminc méter sugarú körön belül. Ezzel is időt nyertek, na meg a tüz is eléri öket. Amint lehetőségem van pihenni, az elfet veszem kezelésbe és lezavarok neki egy pofont hogy magához térjen. Azután ahelyett hogy, jólesett érzéssel rángassam meg, a kezemet fujogatom böszen, és a saját öseimet szidom amiért egy védelemmel ellátott alakot akartam felpofozni.
- Magadhoz térnél már, ne kelljen agresszívabb módszert alkalmazni. Rengeteg még a zombi körülöttünk, ha meg akarsz halni itt a lehetőség. Ha nem akkor eszméletlen gyorsan rántsd elé a kardod és készülj a zombik érkezésére.
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1293

Character sheet
Nép: NJK
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-03-28, 10:19 pm

//Mese: Véráztatta földek - Dazulax, Shuga//

*A rabszolgapiacon eközben Dazulax megörül a kiszabadult kísértetnek, s onnan teleportálva a városfalon kívülre helyezi magát. Odakint is vannak orkok még, noha közte és a városfal között, s ők is a kapun törtetnek befelé, hogy végleg kardélre hányják Telar lakosságát.
Dazulax szemlélődhez, s várhat az alkalmas pillanatokra.
A rabszolgapiacon a magukra maradt Shuga és a grifflovas egyedül állnak a feléjük törtető élőhalottakkal szemben.
A telari védők hátrálnak jelen pillanatban, nem találva a fogást a holtakon. Nyilaik, döféseik nem állítják meg őket, levágott karral, lábbal is tovább törtetnek előre.
Shuga is tapasztalhatja, hogy nem érzik a fájdalmat, a lángokon át betörnek, és a démon gyilkolásai aprítják őket, s ez hasznos, hisz ha kellőképpen apró darabkákra vágja az ellent, hát sikerrel akadályozza meg előre haladásukat is.
Fejüket véve pedig végleg ártalmatlanná teheti az ellent.
Ő mégis a grifflovas ellen lép, s saját varázslata ellen is.
A grifflovas mély fájdalma nem akadályozza a harcost, hogy megmozduljon, s felpillant a démonra, ki az imént kezet emelt rá.
Lassan ébred tekintete, felméri a helyzetet. A holtakat, a háborút, a harcokat, mindent, miben ezelőtt részt vett.
Ebben a pillanatban megfogja a kardot, s az kikerül hüvelyéből.
Odafent a felettük szárnyaló fehér sárkány lepillant rájuk, s nem lát okot a beavatkozásra. Van ott elég dolog, inkább tovább szárnyal, s a tértől nem messze csap le egy kisebb adat telari harcosra.
Karmai, fogai, ott tépik szét a védőket. Eközben a holtak, kiket nem sikerült Shugának a földbe rögzítenie, rájuk is támadnak. A grifflovas megindul, hogy elégtételt vegyen rajtuk.*

https://www.youtube.com/watch?v=DgWLDfC4dYM
Vissza az elejére Go down
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 857
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Mágusok
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-04-04, 7:18 pm

//Mese: Véráztatta földek//

Az elf végre magához tér, és egyelőre nem látszik mérgesnek az ütés miatt. De nincs is időnk tökörészni, hisz akiket lehuztam már elértem. De a gyürű is lassan kialszik. Új tervet kell kitalálnom, vagy feldobjuk a talpunk. A sárkány elhúz a fejünk felöl, így egy veszélyforrás eltűnik.
- Egy sárkány mínusz az ellenség részéről, igaz csak elhúzta a helyét. Ahogy észrevettem hiába támadtam a testét és a karjait azok nem állították meg őket. A tüz valamelyest lassította öket, de a komoly csapást a fejeket ért sebzés okozta náluk. Igyekezzünk elválasztani a fejeket a törzstöl, az lesz a megoldás.
Egy szél varázslattal élesebbé teszem a fegyverét, noha gyanítom neki is van hasonló trükkje. A közelben levő zombikat közös erővel apritjuk. De előbb utóbb győz a tömeg. Ezen gyorsan változtatni kell, új ötlet villan a fejemben, ez végülis akár müködhet is. Miközben harcolunk port, homokot, földet húzok fel a levegőbe. Ezt egy intenzív gyűrűvé alakitom, miközben a zombik rohama egyre szorongatóbb nem lesz. Ekkor a gyűrűt elvékonyitom és a még korábban kifejlesztett gömb vatázslatomhoz hasonlóan a három típust forgatni és forogni kényszeritem. Így a kartávolságon kívüli zombik hamar fej nélkül találják magukat. A többi meg elesik az elf és az én csapásaim álltam. A homokgyűrűt nem eresztem el. Így haladunk a védelem felé, miközben ritkitjuk a hullákat. Persze gyanítom a sárkány is visszatér ha észreveszi hogy megritkult a zombi állomány, de már a számára is van egy meglepetés előkészületben. De a fő gond jelenleg az hogy eljussunk az örség tulélöihez, és teljesen elpusztitsuk a hullákat, akik közt biztosan akad elesett bajtárs is.
- Mozogj, a végén lemaradunk az erösitésröl, és még egy randa gyík is visszatér ha sokat vacakolunk itt.
Remélhetőleg élve eljuttatom az elfet a többiekhez, és a zombikat is sikerül látványosan meggyengiteni. Ha sikerül elérni a többi katonát, a varázslatot megváltoztatom és ahogy a tüzgyürüt is szétlököm kikerülve a mieinket és lefejezve a zombikat, hogy, ök is levegőhöz jussanak, és felvegyék a mi ritmusunkat. Így egy hosszabb huzavona után talán kiürült a piac felénk eső része. Persze ez nem jelenthet teljes gyözelmet, csupán van időnk szervezkedni, és újra szervezettebb formában harcolni.
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1293

Character sheet
Nép: NJK
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-04-04, 7:59 pm

//Mese: Véráztatta földek - Shuga//


*Az elf, noha hitetlenkedik, hallgat Shugára, s a felüket, nyakukat támadja.
Éles kardja sebesen villog, ahogy haragját, s bosszúvágyát elkezdi kiélni a holtakon. Azok azonban túl nagy számban vannak, s láthatóan éhesek az élőkre.
Shuga varázslata sikeresen fűrészeli le a körülöttük lévők fejét, s a többivel végez a grifflovas, ki belül maradt.
E varázslat mellett nem lehet elegendő figyelme mindenre, így most jól jön a harcos mellette, kinek csak az a dolga, hogy kinek már korábban sem volt a feje fejmagasságban, ne kapaszkodhasson a mágusba, vagy a lovasba.
A védőknek, mikor végre van lélegzetvételnyi szünetük, lehetőségük van rendezni soraikat, ellátni a sebesülteket.
Időszerű már, hiszen számuk megfogyatkozott. A téren hirtelen viszonylagos béke van, egészen addig, míg a fehér sárkány nem tér vissza, s nem égeti fel a tér egy részt, épp, hol a féllény, a védők, s a grifflovas tartózkodnak.
Jó néhány újabb telari katona váik a tűz martalékává, s a sárkány a levegőben tesz egy kört, hogy visszatérve végezzen a többivel, s a mágussal is, ki még odalent van.*
Vissza az elejére Go down
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 857
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Mágusok
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-04-11, 10:43 am

//Mese: Véráztatta földek//

Ahogy, végre elértük a többieket elég gyér idönk volt egyeztetni bármit is.  Mert az a gekkó visszatért és lecsapott a katonákra. Pár parancsot osztok ki mig újra ránk fordult a dög.
- Mindenki szóródjon szét ne legyetek egy kupacban. Akiknél íj van még messzebb és több teret hagyjanak maguk közt a dög sárkány ne szedhesse le egyszerre mint a birkákat. A maradék közelharci egység meg a megmaradt zombiktól védje az íjász és esetleges gyógyítás képes embereket.
Körülbelül ennyire volt időm, és a sárkány már jött egyenesen felém, hisz engem tart fő problémának, nem is tudja milyen igaza volt. Ahogy zuhanó repülésre vált és felkészül a tűzokádásra, az arcomon rettegés helyett kalyán vigyor terül el. Nem hiszem hogy komolyan vesz, így tartja az irányt, neki én csak egy kétlábú gyenge mágia használó vagyok. A megfelelő időt kivágva, azaz mielőtt a földön felénk kúszó azonnali lánghalál elérne egy tükör pajzsot rántok a higagyú sárkány lángja és közénk. Ez talán meg is sebzi, de nem állok le itt. Ahogy ha megússza kisebb sérülésekkel, a kioltódó lángokon egy 5 méteres bestia ugrik felé és tépi fel a torkát avagy a hasát, ahol eléri. Nem is eresztem el a hüllőt, hisz ő kezdte a kötekedést, én csak éhes vagyok ahogy a zombik is azok voltak. Csupán az övék gyenge másolata az én bármit felfaló feneketlen éhségemének. Egy jobb, és puhább pontot keresve marok a sárkány oldalába a fogaimmal és karmaimmal.
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1293

Character sheet
Nép: NJK
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime2021-04-11, 8:54 pm

//Mese: Véráztatta földek - Shuga//

*Az egykori rabszolgapiacon hullahegyek, zombik levágott karjai, lehullott testei fekszenek.
A legutóbbi sárkánytámadást követően hamvasztott, lángokban álló testek hevernek, hol a lángcsóva végigdúlta a teret.
Shuga az újabb támadás előtt átrendezi a megmaradt katonákat. A grifflovas is íjra kap, s pontos célázását igyekszik latba vetni, hogy szembeszállhassanak az új ellenséggel.
A gyalogosok a megmaradt élőhalottak ellen állnak fel, hogy az íjászokat, s önmagukat is védjék a támadástól.
A sárkány támadása visszacsap a fehér óriásra, s noha megpörköli, komolyabb sebesülést nem okoz neki.
A féllény, mi rátámad, feltépni nem tudja torkát, hasát, fogai, karmai lecsúsznak a sárkány kemény, hószín pikkelyeiről, noha megkapaszkodnia sikerül velük ugyanezen pikkelyekben.
A sárkány első reakciója, hogy szárnyaival magasabbra emelkedik, miközben mellső és hátsó lábainak karmaival megpróbálja levakarni magáról a démont. Miután ez nem sikerül, a karmok csak belehasítanak a féllény testébe, izmos farkával vágja hátba Shugát, s eme ütések nem állnak meg egynél.*
Vissza az elejére Go down
Shuga
Barnaköpenyes
Shuga

Hozzászólások száma : 857
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Mágusok
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitimeYesterday at 2:22 pm

//Mese: Véráztatta földek//

Az hogy, hülye vagyok nem kérdés. Ahogy az sem hogy szorult helyzetben vagyok. A támadásom félre csúszott, és még csak meg sem sebeztem a támadót. Ő bezzeg nem volt rest. Levakarni nem tudott, így a karmait vágta belém noha mintha neki sem sikerült volna valami fényesen. A helyzet az hogy én próbálom őt megsebezni, a gyík meg igyekszik levakarni magáról. Ez utóbbit nem megy fényesen, mint már említettem, ezért a mocsok tervet vált, és püfölni kezdi a hátam. Ez több szempontból is jelentős gondhoz vezethet. Az első és talán meg enyhébb verzió hogy hülyére zúz, és talán leesek. A második hogy célzottan fog ütni, és így hamarosan a tüskés farkával ismerkedhet a lassan megtörő börömet és testemet. Egyik sem nyeri el a tetszésemet, ideje pozíció váltást eszközölnöm. A ki tudja hanyadik ütés után némi meglepetést tartogatok a dögnek. Amint újra teljes erejével csap felém folyos homok állapotban a hátára siklok, itt állok össze. Az ütés remélem neki is fájt, de hogy biztosra menjek és kicsinyes is legyek a szárnya érzékeny részén élesítem a karmaim. Persze előtte alaposan két pozíciót markolok meg a lábaimmal. Remélhetőleg a szárnyát ért támadást már megérzi, noha nem tervezek sokáig itt heverészni. Mert ha egy rövid ideig zuhan is annyira komoly sebet nem okoztam talán neki hogy lezuzanjon. Mert az is egy idióta dolog lenne. Bár én alapból az vagyok. Na mindegy ha újra farok támadásra vált, a szárnyai tövét szorítom meg persze a karmaim is bele mélyesztem. Az esetleges érkező ütés elöl a nyakára menekülök egészen a tarkojáig.
- Nem utállak, de sajna le kell verjelek. Jó éjt testvér.
A homlok és a koponya közt lelhető emberek számára kicsit sem publikus és nem is hozzáférhető részre sujtok. Beleviszek apait anyait, meg akiket még találok az ütésbe. Remélhetőleg elvakul és egy kicsit talán el is kábul, így valahol a városban kötünk ki. Említettem már hogy miért is ne csináljuk ezt? És még van aki kétkedik abban hogy bolond vagyok. De ettől még nem adom fel, hisz ha ez itt alattam kiszáll a harcból anélkül hogy meg kelljen ölnöm akkor is rengeteg ellenfél marad, nem egy sárkány köztük.
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1293

Character sheet
Nép: NJK
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitimeYesterday at 9:44 pm

//Mese: Véráztatta földek - Shuga//

*A fehér sárkány és Shuga harcát a telari védők és a grifflovas is tétlenül szemlélik. Még a lovas sem mer nyíllal támadni, jóllehet, pontosan céloz. Fél, hogy esetleg nem a sárkányt, hanem a démont találja el.
Így hát a páros magára marad a harcban. A sárkány farka fájdalmas ütésekkel zúzza Shuga hátát, ellenben a féllény alakot váltva a hátára kerül. Természetesen mindezt érzékeli a sárkány is, s a levegőben forogva igyekszik onnan lerázni az ellenséget, ha már karmaival nem éri el.
A testét elölről ért ütés nem olyan erős, mint amiket Shuga kapott, jóllehet, fáj neki.
Éles fogaival fordul hátra, hogy lekapja onnan a koloncot, mi oly fájdalmasan és kitartóan kapaszkodik belé.
A fogak ott csattannak egészen Shuga mellett, ha nem kapja el fejét, s hogy teljes legyen a mágus öröme, hát kap a farokból is. A fehér sárkány megpróbál mindent, mit fizikailag lehetséges, s eszébe is jut, hogy megszabaduljon tőle. Mindeközben odalent is alakulnak a dolgok.
A rabszolgapiacra egy csapat ork érkezik, kik időközben áttörtek a kapu közelében álló védelmen, így az eddig bámészkodó katonáknak is dolguk akad.*
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
A rabszolgapiac - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A rabszolgapiac   A rabszolgapiac - Page 7 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A rabszolgapiac
Vissza az elejére 
7 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Középvidék :: Telar-
Ugrás: