LANURIA A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma |
|
| A város | |
|
+50Nar Lúrion Mesélő Nizzre' Zotreth Kra'h Lur Dazulax Shuga Thalion Órëa Nie Görbelábú Frikk Alamaise Jeremy Talbot Aegaqien Valturaan Furia Mia Ruton Fela Husani Kalandmester Loara Raman Sol Ezana Firri Onoria Feynras Regélő Ryn von Samok Gomora Xerar Sydney H. Low Wyerre von Morhan Admin 2 Kockázó Akirtep Novalor Silarona Vogon Beebebrox Nawarean Balál Tangeran Fang Aerith de l’Phairdon Alvor Freyr Ottar Zack Cloud Revan's Helen Hoa Kesa Klensbane Fatima Ferses Edward Dylan Sou Lothár Von Falkenhausen Mitsuko Midnight Don Tirion Esteban Alex Ian Keegan Kain Namelyr Elkator Rayen 54 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Mitsuko Midnight Zöld elf
Hozzászólások száma : 745 Életkor : 913 Munkahely : ahol szükség ott a segítség
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: A város 2011-07-25, 12:45 am | |
| *Amint megérintette arcomat szomjam erősödött.* ~Még bírom... *Győzködtem magamat. Elállt a lélegzetem amikor ajkai ajkaimhoz értek. Éreztem a fájdalmát. Kezem, fejéről vállára csúszott. A csók végénél mély levegőket vettem hagyva, hogy égesse tüdőmet is az illat. Egyenesen csak a szemét néztem, majd kicsit kipirult ajkait.* ~ A vére... ne.... *Gondoltam magamban, de lehunytam szememet s engedtem, hogy ismételten érintkezzenek ajkaink. Ez a csók már más volt... ebben már szenvedély is volt. Viszonoztam a csókot. Másik kezemet arcára tettem, majd le nyakára. Éreztem ahogy szinte dübörög a vére az ereiben. Kezemet inkább füleihez húztam majd a tarkójára. Már nem bírtam. Ismételten a régi cselhez folyamodtam. Ajkait gyengéden megharaptam, de úgy, hogy szemfogaimmal érjem őket. Nem váratott magára a vér, rögtön ki buggyant s vele egyszerre végig futott bennem a tűz. Nyelvem hegyével nyalta le a vért, majd ismét csókoltam.* | |
| | | Alex Ian Keegan Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 647 Életkor : 39 Munkahely : épp ahol
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: A város 2011-07-25, 12:55 am | |
| * Nagyon örült, hogy a lány nem utasítja el. Mikor szenvedélyesen csókolta, hát persze, hogy megérezte azt a pici fájdalmat. A lány megharapta, hogy vérezzen. Alex nem tudott másképp reagálni, mint hogy szélesen elvigyorodott. Közben már a lán nyakát szagolta, majd újra megcsókolta. De egyszer meg is szólalt mosolyogva lehunyt szemmel.* - Ejnye! Rossz vagy. De kérlek, ne egyél meg.- *Mondta incselkedve, majd még inkább belefeledkezett a lány ajkaiba. Nőcsábász, az tény, de jó ideje csak bókokat szórt. Most azonban nem tud uralkodni vágyán, s ösztönein. Megfordul a lánnyal együtt, jobb karjával átöleli Mitsi derekát, s gyengéden az ágyra fekteti. Majd lassan kezd megszabadulni a ruhájától... ha a lány besegít. S ő is így tesz a lánnyal, ha ő hagyja. Milyen paradoxon a helyzet. Az előbb még agyonvert valakit, aki belehalt a sérüléseibe. Majd a hullát felégette, s most egy lányt csókolgat...* | |
| | | Mitsuko Midnight Zöld elf
| Tárgy: Re: A város 2011-07-25, 1:16 am | |
| *Tudtam, hogy nem lenne szabad de tovább csókoltam. Amikor nyakamhoz ért csak felsóhajtani tudtam. Rabul ejtett a vére. Úgy éreztem mozdulni sem tudok. Mondatára reagálni sem tudok.* ~ Gyl.....Gyerek..... VÉR.....! *Futnak át az agyamon a szavak egyre csak gyorsabban. És egyszer csak a Vér volt az ami maradt. Amikor már az ágyon voltam éreztem ahogy elkezd izzani a jel a hátamon. Egyre jobban. S égetett, de nem annyira mint amennyire Alex vérének illata. Megpróbáltam csak egy kicsit is feltápászkodni, hogy véréhez jussak, de nem értem el vele semmit. Jobb kezemmel végig simítottam arcán majd hajába túrva közelebb húztam magamhoz, egészen ajkaimig. Egy csók keretében ismét vérhez jutottam, de egy csepp már nem enyhített. Ajkaitól füléig végig csókoltam, majd orrom hegyével érintve a bőrét haladtam lejjebb. Nyakszirtjéhez érve, mint akit meg ráz az áram úgy ért a vér lüktetésének ereje. Először csak ajkaimat helyeztem rá, majd megcsókoltam, s végül fogaimmal átharaptam bőrét. Nyugodtam szívtam egy nagy kortyot míg végül elengedve nyakát nyelvem hegyivel távolítottam el az ott maradt vért.* | |
| Tárgy: Re: A város 2011-07-25, 1:41 am | |
| *Kezdte elveszíteni a fejét. Nem sok hiányzott már az igazán lelkes részig, azonban a lány megharapta a nyakát. De el is engedte. Ekkor hirtelen elkapta a fejét Alex, s belenézett a lány szemébe. Halál komolyan nézett a lányra, s szólalt meg.* - Mit szeretnél? Meg tudod tenni, hogy nem csapolsz meg teljesen... vagy talán a vérem fontosabb neked, mint én? Hagyhatom, hogy igyál belőlem... de... mi legyünk a központban. Ne a vérem. Meg tudod ezt tenni? * Őszinték voltak a szemei, ugyanakkor határozottak is, mert ő tudta, mit akar. Most már egyértelműen akarta a lányt, s ott volt felette, a bőr kabátja nem is volt rajta már. Ő már teljesen készen állt a dologhoz, de nem volna jó, ha a lány nem tenne mást, csak inná a vérét.* | |
| Tárgy: Re: A város 2011-07-25, 1:49 am | |
| *Nem tudtam megszólalni. Csak bólintottam és lehunytam a szememet. Hagytam hogy a fejem teljesen kiürüljön és semmi sem maradjon benne. Majd ismét kinyitottam a szememet. Ujjam hegyével először fogaim nyomát érintettem meg, majd Alex ajkait.* ~ Nem akarok több vért.... nem szabad... *Gondoltam, majd ujjaimat ajkaim követték, s így csókoltam meg lágyan a fölöttem lévő sárkányt. Mivel ajkait immáron ajkaim foglalták el kezemmel először hátát majd tarkóját simogatták, míg végül hajába túrtam.*
A hozzászólást Mitsuko Midnight összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-07-25, 2:51 am-kor. | |
| Tárgy: Re: A város 2011-07-25, 2:06 am | |
| d *Megkönnyebbülve hunyta le a szemét a biccentésre, s egyszerűen csak mozdulatlanul várta, hogy a lány közeledjen felé,s megcsókolja. Majd folytatódott minden onnan, ahol abbamaradt. Alex is egyre jobban a pillanat hevében volt, s már mással nem is foglalkozott. Nem foglalkozott azzal, hogy már éjszaka közepe van, hogy a lán szobájában egy sérült alszik, hogy az udvaron egy gyilkosnak a hamvai vannak. Lassan már egyikőjükön sem volt ruha, s egymásba feledkeztek. Már csak órák kérdése volt, hogy rájuk szóljon a hajnal kakasa, s melengetve süssön be a vöröslő nap fénye.*
//Szánalmasan rövid Jöhet a reggel // | |
| Tárgy: Re: A város 2011-07-25, 2:17 am | |
| *Reggeli fény súrolta arcomat, minek hatására felébredtem. kinéztem az ablakon majd másik oldalamra. Alexet láttam nyugodtan aludt félig betakarva. Meztelen háta kékesen verte vissza a nap sugarait. Éreztem, hogy engemet is csak a takaró fed, s valószínűleg semmi más.* - Istenem...! *Ültem fel hirtelen az ágyban magamra szorítva a takarót. Másik kezem ölembe hullt. Valami kezemre csöppent.* ~ Könnyek... sírok.... Gyl.... a pici.... *Gondoltam miközben egyre jobban záporoztak a könnyeim kezemet hasamra tettem s felhúzott lábamra hajtottam a homlokomat.* | |
| Tárgy: Re: A város 2011-07-25, 10:15 am | |
| * Alex félig ébren volt, de még jó volt szunyókálni. Azonban mikor mozgolódást észlelt az ágyban, megfordult. * - Jó reggelt! *Nézte a kuporgó lányt, majd felült, s aggódon szólalt meg. * - Mi a baj Mitsi? * S kezét gyengéden a lány vállára tette. Nem valami jó jel, hogy a lány sír.* ~ Talán... én voltam neki az első? Vagy valami rosszat tettem? Mi történt?~ *Zakatoltak a gondolatok a fejében, melyek nem hagyták nyugodni.* - Kérlek, válaszolj! *Kérlelte még mindig aggódón a lányt a sárkány. Közben fel-felvillannak benne jelenetek a tegnap estéről. Mikor a lány bólintott, hogy nem a vérével fog foglalkozni, utána Alex felszabadult, s jobban felülkerekedtek rajta sárkány hormonjai. Nem. Nem volt erőszakos, de kicsit vadabb, s szenvedélyesebb.* ~ Vajon ezzel bántottam meg? Szólhatott volna...~
| |
| Tárgy: Re: A város 2011-07-25, 1:09 pm | |
| *Érintésétől csak még jobban elkezdtem sírni.* ~Hogy tehettem ezt? *Kérdeztem magamtól. Bűnösnek éreztem magamat s így is volt. Felemeltem a fejemet s Alex szemébe néztem. Láttam benne, hogy aggódik. De én dühös voltam és mérges, de nem rá hanem saját magamra.* - Alex én már gyereket várok! *Szinte ordítottam, majd ismételten zokogásba kezdtem. Éreztem, ahogy a szívem összeszorul s levegőt is csak épp hogy venni tudtam. Hiszen Gyl keresésére indultam, hogy megmondjam neki, erre ezt teszem.* - Egy embertől... Hogy tehettem ilyet? *Mondtam továbbra is sírva, majd oldalra dőlve visszahuppantam az ágyra és tovább zokogtam.* - Borzalmas vagyok... egy szajha.... *Teljesen összegömbölyödtem, arcomat kezeimbe temettem. Könnyeim csak záporoztak megállás nélkül. | |
| Tárgy: Re: A város 2011-07-28, 9:45 am | |
| *Mikor a lány Alexre nézett, a férfi komolyan nézett vissza, s várta a választ. De erre nem számított. Kikerekedtek szemei, s annyira megdöbbent, hogy hátraugrott egy kicsit. Majdnem leesett az ágyról. Az, hogy kiabálta a lány, persze, hogy ijesztő, de a mondani való még rémisztőbb volt. Reflexből kérdezett vissza.* - Mit mondtál? * Le is szállt az ágyról, s ott állt ledöbbent fejjel. Nem akarta elhinni. A lány folytatta. Majd mikor az ágyban zokogott, Alex az ablak felé fordult, lehunyta a szemét, s ökölbe szorította a kezét. Káosz volt a fejében. Valami köd szállt az agyára, nem tudott ésszerűen gondolkodni. Villámgyorsan cikáztak benne a gondolatok. A lány folytatta, hogy önmagát hibáztatja. Alex egyre sebesebben gondolkodott.* ~ Ezt nem hiszem el! Hogy történhetett ilyesmi? De ez az ő hibája! Miért nem szólt? Akkor biztosan nem teszem meg. Ez az ő hibája! ...nem... nem. Ez az én hibám. Mikor legelőször visszautasított már akkor hagynom kellett volna a dolgot, s el kellett volna küldenem. Túl rámenős és erőszakos voltam...~ * Miközben vitatkozott magával, felvette a nadrágját. Kis idő után Alex leült az ágyra, háttal a lánynak. Lehajtotta enyhén a fejét, majd nagyon csendesen megszólalt.* - Nem a te hibád! Az enyém. Nem szabadott volna erőszakosnak lennem. Te nem is akartál velem lenni. * Felállt s az ablakhoz lépett. Kinézett rajta, s meglátta a hamudombot az udvaron.* - Nem kérek bocsánatot, mert nem nyerhetek bocsánatot. Nem bocsáthatsz meg... ~ Talán jobb volna eltűnnöm. * Inkább kimenne az ajtót, s tenne egy nyugtató sétát, de nem hagyhatja faképnél itt a lányt, ebben a helyzetben. Ki tudja, a lány még rosszabbul érezné magát. Megvárja az elf reakcióját, s ha úgy alakul, akkor elmegy. Így is eleget időzött itt Telarban.*
A hozzászólást Alex Ian Keegan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-08-09, 11:30 am-kor. | |
| Tárgy: Re: A város 2011-07-28, 11:25 am | |
| *Hallottam mikor leült az ágyra, s kicsit elhallgattam. Csendben sírtam.* ~ Hogy tehettem ilyet?... mért nem álltam ellen? Mért nem mondtam semmit? Mért nem állítottam le? *Kinyitottam szemeimet. Megtöröltem szemeimet, s késztettem magamat arra, hogy abbahagyjam a sírást. Takarót magamra szorítva felültem az ágyban, s Alexet néztem, aki ár az ablaknál állt. Magát hibáztatta... pedig tudtam, hogy nem ő tehetett róla. Felálltam az ágyról miközben kezemmel továbbra is magamon tartottam a takarót. Odasétáltam Alex mögé, majd ráhelyeztem egyik kezemet vállára.* - Alex... nem te tehetsz róla... én voltam az... aki nem tudott uralkodni vágyán, ...s hagyta hogy más felé irányuljon. *Mondtam, miközben szemeibe néztem. Kezemet fejére helyeztem majd megpaskoltam.* - Éreztem, hogy szeretetre vágysz.... és pontosabban kellett volna célzanom vacsoránál... akkor nem történt volna ilyen... ne hibáztasd magad... elég bajod van neked...erről én tehetek. * Mondtam egy apró mosoly kíséretében, de közben egy egy könnycsepp legördült arcomon, melyeket sietve töröltem le.* | |
| Tárgy: Re: A város 2011-07-28, 1:10 pm | |
| * Egy kis csend támadt, de ekkor Mitsi odasétált a férfi mögé, s megszólalt, miután a vállára tette a kezét. Alex meglepődött, de nem fordult szembe a lánnyal. Akkor fordult csak meg, amikor az elf már ott tartott: "hagyta hogy más felé irányuljon". Alex nem tudott a lány szemébe nézni, így nem foglalkozott azzal, hogy viszont neki a szemébe néznek. * ~ Éreztem, hogy szeretetre vágysz...~ *Ez a mondat feldühítette. Mi ő? Egy elázott kiskutya, akit vigasztalni kell? Egy apró düh jelent meg a szemében akár a parázs, s most már nem kerülte a lány szemét, mélyen a belenézett értetlenül. Mikor az elmosolyodott, így szólt.* - Akkor... csak szánalomból tetted? Talán te vagy a megtépázott szívű férfiak vigasztalója? Akkor, én nem is vagyok hibás? Csak egy elárvult kiskutya vagyok, akit meg kellett simogatni, mert különben magára marad és sírni fog? Ne akard a bűnt nem bűnnek nevezni! Ne akard magadra fogni a dolgot! Mindkettőnknek része volt benne. Enyém a több. Hisz képes voltam a megtépázott szívű férfiak vigasztalóját az ágyamba hívni! Azt hiszem... bármibe belefogok, az átkozott. Bármihez hozzáérek, az tönkremegy, vagy elég. Jobb lesz, ha kerülöd az olyanokat, mint én vagyok, mert csak szenvedést kapsz tőlük. Ég veled!- *Mindezt egyre emelkedettebb hangnemben mondta, s egyre dühösebben. Mikor befejezte, elfordult a lánytól, a székről még felkapta kabátját, s kivágtatott az ajtón.*
//Ha nem jössz utánam, akkor is írok még egyet. //
A hozzászólást Alex Ian Keegan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-08-09, 11:33 am-kor. | |
| Tárgy: Re: A város 2011-07-28, 1:39 pm | |
| - ALEX! * Ordítottam utána az ajtóból. * - ALEX GYERE VISSZA!!! * Ordítottam ismételten, de már ismételten sírva. Már magamra tekertem a takarót s úgy dőltem neki az ajtó félfájának. Megijedtem, amikor egyre hangosabb és dühösebb lett. Nem erre számítottam.* - Nem szánalomból tettem... Alex....KÉRLEK NE HAGYJ ITT EGYEDÜL!! * Lecsúsztam a földre. Nem akartam, hogy ez történjen, és tudtam, hogy nem szánalomból tettem. Hogy miért is tettem amit tettem? Fogalmam sem volt róla. Mindent amit a fejemhez vágott csak egy halk nemmel tudtam nyugtázni. Nem úgy tekintettem rá, mint egy kiskutyára akit szánalmat igényel... nem... ebben biztos voltam. De hogy mért nem tiltakoztam, azt nem tudtam, de azt igen, hogy ne engedhetem el csak így Alexet, hogy azt hiszi csak megsajnáltam. Gyorsan felálltam, a lehető leggyorsabban magamra kaptam ruháimat, majd Alex után siettem, ha nem jött vissza.*
/igen csak furcsa látvány lehet egy meztelenül rohangáló kékes bőrű ember XD ugyanis nem írtad a ruhavételt sehol XD // | |
| Tárgy: Re: A város 2011-08-09, 11:43 am | |
| *Alex hallotta a kiabálást, de túl dühös volt, ahhoz, hogy megálljon, s szóljon csak egy szót is. Levágtatott a lépcsőn, mindenki kicsit furán nézett rá, de ő ezzel ne foglalkozott. Kivágta magát az ajtón, majd azt becsapta. Gyorsan igyekezett az orra után menni, de végül csak lelassult. Gondolatai lassították le. Végül az egyik ház falának dőlt, s lehunyta szemeit, hogy lenyugtassa magát. * ~ Nem is tudom, miért érdekel a dolog. Vadalanban azzal a nővel lehettem, akivel csak akartam. Lelkiismeret furdalás nélkül...~ * Persze azt nem gondolja hozzá, hogy azok azonban szabadok voltak, vagy nem tudta meg soha, hogy van valakijük. * ~ Nem kellene mindenki terhét hordoznom. Erre senki nem képes. Nem hogy egy ember, de egy sárkány sem. Túl sok minden történt velem mostanában. Jó lenne lenyugodni. Azt hittem Telarban megpihenhetek. Hmm... tévedtem. ~ * Nem foglalkozott azzal, hogy talán furán néznek rá, de miért is néznének furán rá, hisz csak leül a ház tövébe. Felhúzza a térdét, s rádől. Lehunyt szemmel egyszerűen csak pihenni szeretne. *
// Nos... a ruha kérdést megoldottam az előző, és az az és az előtt hsz-ben. Asszem... És még annyi, hogy Alex most nem kék bőrű. A kenőcs, amit használ, az teljesen emberi színné változtatja a bőrét. Azt a kenőcsöt megszerezte Sternben, bár ott nem írtam róla. // | |
| Tárgy: Re: A város 2011-08-09, 5:10 pm | |
| *Éppen leértem a lépcsőn amikor hallottam a fogadó bejáratának becsapódását. Utána siettem, de persze én az ajtót csendben zártam be és bocsánatot kértem Alex nevében is. Hiába siettem eltűnt a szemem elöl, de nem estem kétségbe. Lehunyva szemeimet a már ismerős szívdobogást kerestem, s a levegőben vérének illatát.* ~ Tudom, hogy ez így nem ér, de muszáj megtalálnom.... *Gondoltam, majd úgymond "szagot fogva" elindultam. Nem telt bele sok idő meg is pillantottam őt. Éppen leült egy ház tövébe, majd felhúzva lábát térdére dőlt.* - Alex... *Sóhajtottam. Nem akartam, hogy meghallja ahogy közeledem, így egy picit elrugaszkodva a földtől odaszálltam hozzá, remélve, hogy nem hallott meg semmi neszt. Kicsit nézte még, majd leereszkedtem elé és letérdepeltem vele szemben. Nem tudtam megállni, hogy kezemmel ne érintsem fejét. Lágyan végig simítottam haján.* - Alex... * Kezdtem halkan majd megvártam míg felnézett rám. Bocsánat kérően néztem rá.* - Ne aggódj... nincs semmi baj... kicsit túlreagáltam a dolgot... nem a te hibád...
| |
| Tárgy: Re: A város 2011-08-11, 10:51 am | |
| *Lenyugodni. Ez volt az egyetlen vágya. Kikapcsolta az agyában a külvilágot, még a gondolatait is, mert túl hangosak voltak. Egyenletesen vette a levegőt, szíve végre nem vert oly hevesen. Így nem is hallhatta, hogy valaki közelít felé, bár az ismerős illatot megérezte, de egyelőre nem fogta fel. Mikor elé térdeltek, akkor érzékelte igazán, hogy valaki szemben van vele, de már meg is simogatják a fejét. Majd hallja a hangot. Feltekint hát, s szemében hidegség van. Meghallgatta a lány beszédét, majd a sárkány hátradöntötte a fejét, hogy nekitámassza a falnak. Eleresztett egy gúnyos mosolyt, majd a semmibe nézve felelt.* - Dehogy... én reagáltam túl. Hisz... nem olyan vészes a dolog. Csak éppen velem csaltad meg a párodat, akitől még gyereked is lesz. Nem számít. A hiba mindig belecsúszik az életbe. A társad is biztos igazán megértő, ha elmondod neki... megbocsát.- * Mindezt kis iróniával fűszerezte, az utolsó szónál azonban élesen a lány szemébe nézett. Majd tekintete lágyult, s végig a lány szemébe nézett. Csend volt. Várta a választ. Kicsit haragudott a lányra, hogy hogy tehette ezt a gyereke apjával, de talán mindennek meg van a maga oka. Nem kárhoztathatja Mitsit. Nem tudja az okokat, a körülményeket. És ha igaz, amit a lány utána kiáltott, hogy nem megsajnálta, akkor... mi lehetett az ok? Ennyire ellenállhatatlan lenne? Nem hiszi... Szeretné tudni a miértekre a válaszokat. De a legfontosabb azt tudni, vajon a lánynak mennyire van lelkiismeret furdalása. Ha nagyon... akkor a gyűlölettel lehet enyhíteni rajta...* | |
| Tárgy: Re: A város 2011-08-11, 1:43 pm | |
| *Ironikusságán elmosolyodtam, de a szemében az az él, tudatta velem, hogy bűnösnek kéne éreznem magam. Örültem, amikor megváltozott, és már nem láttam benne azt az élességet. Nagy levegőt vettem.* - Még nem a párom... *Kezdtem, majd leültem sarkamra.* - .. egyenlőre azt sem tudja, hogy gyermeket várok tőle... * Kezemet gyengéden hasamra tettem, s mosolyogtam. Eszembe jutott, az a pillanat, amikor egy Ren nevezetű kisfiúval megvicceltük. Elnevettem magamat az emléken. Az a pillanat felejthetetlen volt.* - Nemrég indultam neki keresni őt, mert azért mégis csak tudnia kéne. És ahogy magamat ismerem, biztos vagyok benne, hogy el fogom neki mondani, mi történt itt Telarban. *Hasamra tévedt tekintetemet felemeltem, s Alex szemeibe néztem. Ismét mosolyogtam.* - Azt is elfogom neki mondani, hogy nem szánalomból tettem, s hogy mi volt oka annak, hogy nem ellenkeztem én magam sem tudom. *Feltekintettem az égre. Felhőtlen volt. A nap is már erősen sütött. Az emberek minket bámulva mentek el mellettünk, de nem törődtem velük. Ők csak azt láthatják, hogy egy hegyes fülű és egy ember egymással szemben ül. Minek törődni velük, ha nekik is meg van a maguk gondja baja. Inkább a madarakat figyeltem, ilyen szabadon és gondok nélkül szárnyaltak. Reméltem, hogy egyszer én is kapok olyan szárnyakat, melyek magasra repítenek.* - Mondjuk jókor kezdem el a "szórakozást". Azt még a terhesség előtt kellett volna... nem utána.. *Mondtam kis vidámsággal a hangomban, miközben lehunytam a szememet s élveztem, ahogy a szellő s a nap sugarai cirógatták arcomat.* | |
| Tárgy: Re: A város 2011-08-11, 8:43 pm | |
| *Kérdőn nézett a lányra, mikor az kijelentette, a férfi még nem a párja. A nők is olyanok, mint a férfiak. Keresik az együttlétre az alkalmat. Csak hogy az eredmény gyermekáldással végződhet. A férfiakon akkora felelősség nincsen. Ők csak élvezik a pillanatot, majd eltűnnek. Az, hogy talán maradandót alkottak, fel sem merül bennük. Ki tudja. Talán Alex is hagyott így magára nőt. Imádkozik azért, hogy ez ne így legyen. Mikor Mitsi a hasára teszi a kezét, Alex azt kezdi nézni. Majd a lányra nézett.* - Elmondod hát... * Suttogta maga elé. Majd a lány folytatta. Alex gyengéden, de még mindig kérdőn nézett a szemébe.* ~ Nem tudod? Hogy nem lehet ezt tudni? Egyértelmű... mindkettőnket azok a testies hormonok vezéreltek. Én megszoktam... de egy nő... ez nem természetes...~ * Mitsi a madarakat leste, Alex meg a lány szemét. Még mindig felfoghatatlan volt számára a lány gondolkodása.* ~ Szórakozás? Igen ez az... ha nem az volna, nem tenném. De egy nő is ilyen lehet? Hajt a férfiak után? És szórakozásnak tartja, s addig teszi, míg terhes nem lesz? Aztán meg azt a férfit kajtatja, akitől a gyerek lett, s majd a felelősségről kezd el áradozni. Nesze... felelősség. Úgy tűnik, a nők sem ismerik ezt a szót. Csak elvárják a férfiaktól.~ * Ezekre a gondolatokra fel is szikrázott a szeme egy pillanatra. Ekkor nem foglalkozott egyébbel, feltápászkodott. Nem a lányra nézett, hanem az emberekre, akik a közelben tettek-vettek. * - Nem tetszik a gondolkodásod. Azonban én is ilyen vagyok. Hogy ítélhetnélek el? * Mondja csendesen, majd a mondat végén a lány szemébe néz. Még mindig lángol a szeme.* - Többet érsz annál, hogy csak "szórakozz". * Majd elindult a lány mellől vissza a fogadóba. Ha a lány követi, akkor még folytatja. * - Én továbblépek. Összepakolok, s elhagyom a várost. * Hirtelen megáll, s megragadja a lány karját óvatosan. * - Te meg keresd meg azt az embert, s mondj el neki mindent. Addig azonban... ne kövess el újabb hibát! * Elengedte, s tovább ment. Bement a fogadóba, s határozottan de nem elsietve felment a lépcsőn. Ekkor még a lányhoz fordult.* - A betegről ne feledkezz meg! * Utal Mitsi szobájában szunnyadó félholtra. Bement a szobájába, s összepakolta dolgait. Kardját is felkötötte oldalára, majd elkészült.*
| |
| Tárgy: Re: A város 2011-08-11, 11:46 pm | |
| - Ha csak félre nem értetted mondataimat, akkor tényleg hasonlítunk. * Követtem Alexet vissza a fogadóba, de nem szóltam semmit, csak hallgattam őt.* - Hidd el mindent el fogok neki mondani. * Határozott voltam amennyire csak lehetett.* - Nem fogok megfeledkezni róla. *S mondatomat igazolva, máris besiettem szobámba és gyors ellenőrzést végeztem a férfin. Igencsak jó állapotban volt, ezért visszasiettem a folyosóra, ahol még éppen időben ragadtam meg Alex kezét. Mélyen a szemébe néztem. Először nem szólaltam meg, csak a lehető legmélyebbre néztem tekintetében.* - Alex... ne hidd azt, hogy ez a gyermek egy baleset eredménye... nem... ő egy szerelem édes gyümölcse lesz. Nem követtem el akkor hibát... mindketten beleegyeztünk és vállaltuk tettünk következményeit. Én szeretem a gyermekem apját, s ez viszonozva is van. *Ismételten törtek fel bennem emlékek. Amikor Gyl kijelentette, hogy szeret, s hogy nem bánja, ha teherbe ejt. Éreztem ugyan azt amit akkor. Boldogságot.* - TE voltál a második férfi akivel valaha is megosztottam az éjszakámat. Úgyhogy bármit is gondolsz rólam ezt vedd figyelembe.. *Szelíd mosoly terült el arcomon, majd elengedtem kezét. Azt akartam, hogy tudja, nem vagyok egy könnyű nőcske, aki minden jött-mentel lefekszik.*
| |
| Tárgy: Re: A város 2011-08-12, 5:56 pm | |
| *Mikor kijött a szobából, Mitsi máris letámadja. Persze nem negatív értelemben. A férfi állja a lány pillantását, de a szavakon elcsodálkozik. Mikor a lány teljesen befejezte mondókáját, akkor felocsúdva szólalt meg Alex is. * - Értem... mármint... ezt tudva... még inkább nem értem. * Ráz egyet a fején, majd elmosolyodik. Mert el kell, mulatságos a helyzet, mert most még jobban nem érti, hogy ha a lány nem adja oda magát csak úgy bárkinek, akkor ő neki miért tette? Pff.. és csak annyi a válasz, hogy nem tudni. Ez marhára dühíti a pasast, de már annyit tombolt az elmúlt két napban, hogy most már ki ment belőle minden tombolásra tartogatott energia. Így csak mosolyog. Ennyire képes, nem többre. Azért is mosolyog, mert úgy tűnik, a lánynak abszolúte nincsen lelkiismeret furdalása. Nagyszerű! Legalább nem kell megutáltatnia magát a lánnyal, mert ha a csajszi nagyon szét lenne esve a dolog miatt, akkor még rátenne egy lapáttal Alex, hogy meggyűlölje őt Mitsi, így segítve az ő lelki gyógyulását. De mivel nincs a lánynak lelkiismeret furdalása, így teljesen felesleges volt ezt a sok mindent elmondani, illetve Alexnek végiggondolnia. Haladjunk is tovább akkor... Mikor a lány elengedte a kezét, Alex akkor mosolyodott el, majd gyengéden megsimogatta a lány karját.* - Fura gy nő vagy te. * Majd elengedte, s minden holmijával lesétált a lépcsőről. Az ajtóhoz lépett s kinyitotta. Még mindig mosolygott, úgy fordult vissza.* - Találkozunk még Mitsi! * Majd a csukját a fejébe tette, s már ment is a rabszolgapiacra, reménykedve abban, hogy megtalálja Zacket. *
// Köszönöm a játékot! Élveztem // | |
| Tárgy: Re: A város 2011-08-12, 6:14 pm | |
| - Nah ezt még nem mondták. * Mondtam mosolyogva, majd intettem neki búcsúzás képen.* - Biztos vagyok benne Alex! *Válaszoltam neki mielőtt kilépett az ajtón. Nagy levegőt vettem, s elindultam szobám felé, mégsem feledkezhettem meg az ott fekvő tegnap még haldokló emberről. Miután megvizsgáltam, s beadtam neki egy két gyógyszert, majd elrakosgatva a maradék gyógyszert elindultam le a lépcsőn.* - A beteg ott van fent a szobámban továbbra is. Kérem minél hamarabb vigyék be egy kórházba. - Természetesen. - Köszönöm. Viszlát. - Viszontlátásra. * Azzal kiléptem az ajtón. Nagyot szippantottam a levegőbe, s úgy indultam meg a főtér felé, hogy onnan mehessek tovább Gylt kutatni.* - Alex.... mindennek valami oka van.. Ennek az éjszakának is volt valami. *Mondtam magamnak, majd gyorsan kiérve a főtérre elrugaszkodva a magasba szálltam, s folytattam az utamat.*
//Én is köszönöm. Gondoltam XD // | |
| | | Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
| Tárgy: Re: A város 2011-09-14, 5:16 pm | |
| 3. küldetés - Bosszú
*Kain a nemessel történt kaland után végre elhagyta a börtönt. A gondolat továbbra is megmaradt, lóra van szüksége. Márpedig a lovat nem ingyen adják. Telar városa azonban nem csak a piacról ismert számára. Van még valami, ami miatt érdemes a városba ellátogatnia. Korábban történt az eset, Kain éppen igen nehéz időszakot élt meg és ennek az időszaknak a közepén jutott el Telar rabszolgapiacára. A piac ugyanolan mocskos és nyüzsgő életet élt, mint most és a sárkány ugyanúgy nem foglalkozott senkivel és semmivel, mint most. A sárkány a tömegen fúrta keresztül magát. Volt azonban egy kis kavarodás, éppenséggel egy emberi nőt rángattak a hajcsárok az egyik pódium mögé, amin eladásra kínálták az embereket. Az arany sárkányt hidegen hagyták a rabszolgasággal foglalkozók, éppúgy, mint a rabszolgák. Emberi bolondságnak gondolta, hogy saját társaikat nyomják szolgasorba, verik láncra és tartják sokszor rosszabb körülmények között, mint a kutyáikat. Kétlábú őrültség, olyan, ami egy sárkány számára, ismét csak eme faj kiforratlanságát és esendőségét mutatta. Most sem törődött volna vele, azonban a nő olyan határozottan állt ki saját igazáért és olyan hévvel küzdött, hogy az felkeltette az érdeklődését, még ebben a magába fordult állapotban is. Lassan utat tört magának széles vállával a bűzös emberi tömegben, egészen addig a körig, ahol az emberek már a küzdelmet figyelték. Jellemző módon még fogadásokat is kötöttek rá.*
| |
| Tárgy: Re: A város 2011-09-14, 5:16 pm | |
| *A sárkány gyomra felfordult ettől a dologtól, alantasabbnak látta őket minden más teremtménynél. Pusztulásra méltónak. Ezekért árulta el Anzart és népét és dobta el addigi életét. Azonban a nő más volt, valahogy különbözött. Jól irányzott ütésekkel bánt el a hajcsárokkal, majd kiszabadította a nőt és kitörtetett a felbolydult tömegből. Tette azonban felkeltette egy mágus figyelmét. Az arany sárkány nem emlékezett rá, de a mágus felismerte benne azt, aki ellen harcolt még a háborúban. Nem tudott róla, hogy a sárkány átállt. Azóta eltelt pár száz év és a mágus is elfeledkezett már az arany sárkányról, de most, hogy látta emberi alakját, ismét felbolydult benne a régi gyűlölet. Támadása váratlanul érte a sárkányt és a mágus is erősödött azóta. Ezúttal a nő mentette ki, hiszen a mágus nem számított egy kis városi lány ellenállására. Így tett szert Kain kedves ismerősre minden erre irányuló szándék nélkül. Mágus okozta sebeit már a nő házában látták el, s itt bizonyosodott be, hogy a piacon igaza is volt neki, hiszen nem rabszolga, hanem nemes kisasszony, még ha a szegényebb fajtából is. Kainnak ő jutott eszébe. Azóta eltelt néhány év, de még mindig tudja a járást a házhoz. Fekete haját rendbe teszi, fakó arcára mosolyt varázsol, ahogy közeledik. A nő mindig kérte, hogy mosolyogjon. „A világ olyan, amilyen szemmel nézzük.” Mondta Aysha. „Ha szomorúan figyeljük, borongós és szürke lesz, de ha mosolyogva, kisüt a nap és kinyílnak a virágok.” Az ajtó előtt megáll, még megigazítja fekete bőrkabátját. A kopogtatásra nem jön válasz, viszont az ajtó lassan kitárul előtte.*
| |
| Tárgy: Re: A város 2011-09-14, 5:17 pm | |
| *Baljós gondolatokkal lép be, hívatlanul. Nem kell sokat haladnia beljebb, feltűnik neki a ház rendetlensége, a törött, szanaszét dobált tárgyak, a felborított bútorok és egy test. A földön fekszik, vértócsa körülötte, vágások, zúzódások a testén, s egy ujja is hiányzik. Az, amelyen a kétlábúak jegygyűrűjüket hordják. Megmaradt ujjain körmei alatt vérnyomok. A sárkány odarohan és letérdel mellé. Gyógyító bűbájt próbál rajta, de tudja, hogy már régen késő. Aysha teste már kihűlt. Marad ott térden a nő mellett. Nem öleli, nem az a fajta. Dühe viszont egyre csak nő, ordítani tudna.* ~ Ki az a szerencsétlen, aki egy ilyen csodálatos teremtményt ilyen kínoknak tesz ki? Csak kétlábú lehet!~ *A ház kihalt, a szomszédok nem törődnek vele. Már régen hívhatták volna az őrséget, vagy maguk nézhettek volna utána, hogy mi történt, de nem tették. A gyilkos óta senki nem járt ott. A sárkány felemelkedik. Fekete csizmái halk koppanásai visszhangzanak a házban, ahogy végigjárja azt. Nyomokat keres. Férfiholmit talál, de a férfi sehol. A szagát is érzi, orrfacsaró, még rosszabb, mint a legtöbb kétlábúé. Ritkán érez ilyet. Ahogy visszafele halad, megáll ismét a test mellett. Nem bírja így nézni. Visszafordít egy ágyat, s odahelyezi a fal mellé. Felemeli Ayshát és szépen lefekteti az ágyra, majd az ablakról letépi a függönyt, s a testre takarja. Ennyit tehet érte, a többi már Dremer dolga. Kain már lenyugodott annyira, hogy gondolkodjon. De első lépésként el kell hagynia a házat. Nem törődik a szomszédokkal, azok sem törődtek a nővel. Jól is sejti, mert senki nem figyel rá, ahogy kilép az ajtón és becsukja azt.*
| |
| Tárgy: Re: A város 2011-09-14, 5:18 pm | |
| *A szagot könnyű követni, a sárkány már tudja, hogy kit kell keresnie. Kain arcán néma fintorral mélyet szippant Telar levegőjéből. A szag még erős, a gyilkos nem hagyta el azonnal a házat sem és az utcát sem. Egy ember, mint Aysha ki van téve a varázstudók illúzióinak. Nem tudhatta, amit a sárkány igen. Persze, hogy a város fertője, a rabszolgapiac felé vezet a nyom. A sárkány ellentmondást nem tűrően menetel előre. A gyilkos őt nem ismerheti. Ő viszont megtalálja, és nem viszi az őrparancsnok elé, aki amúgy sem akarja látni a sárkányt. A férfi már egy újabb úri hölgyet csábítgat. Ki tudja, mely arcát viseli éppen? Azt biztosan nem, amit legutóbb viselhetett, de Kain jól tudja, hogy egyik sem az igazi. Csak a szaga árulja el. Az arany sárkány sötét alakja felmagasodik a párocska mellett. Nem is törődik a nővel.* - Újabb áldozatra vadászol, sabbati? Nem volt elég Aysha élete? *Furcsa fény villan a másik szemében, nem számított támadásra, főként nem arra, hogy valaki itt felismerje. Nem emlékszik a legutóbbi nemes nő ismerősei közül erre a magas, fekete alakra. Csak játszadozni, majd rabolni akart. Elcsábította hosszas udvarlás után a kisasszonyt, majd mikor már a kezét is megkérte s az elvarázsolva igent mondott, egy óvatlan pillanatban elkapta. Szokatlanul erős volt az ellenállása, így a sabbati feldühödve addig kínozta, míg élt. Elvitte az értékeit, még a jegygyűrűt is levágta ujjával együtt, mert anélkül nem bírta levenni a halottról.*
| |
| Tárgy: Re: A város 2011-09-14, 5:19 pm | |
| *Nem elég gyors, a sárkány vele együtt teleportál el, hogy aztán a városon kívül, a folyó mellett találja magát. A vizet hívja kitekintve, de ahogy a hullám magasodik, a sárkány csak kezét nyújtja felé és mormol valami idegen szót. A hullám szétrobban, és a vízpermet áztatja őket csak.* - Fajtádnak is szégyene vagy, te szerencsétlen….azok csak ölnek, de te álnokul kínzol, becsapod az ártatlant! *A sárkány kézfejét behajlított ujjaival nyomja a sabbatiba.* - Weerling! *Az ujjakból apró villámok szaladnak a férfi testébe, mire az összerándulva a földre rogy, de emberi alakját nem dobja le. Namelyr újra felemeli, majd mikor az álnok egy bűbájjal próbálkozik szinte félresepri és egyúttal el is töri a csuklóját, mellyel rá kívánta küldeni azt. Újabb villámokat küld testébe.* - Ne…van pénzem… *A sárkány újabb villámokat ereszt bele.* - Nem vagyok ostoba kétlábú, hogy holmi efféle hasson rám. *Az újabb villámra megint összerándul a férfi és végre lehull álcája, mint kígyóról régi bőre. Helyette a sabbatik tipikus békaszerű képével néz szembe undorral.* - Megöltél egy olyan kétlábút, aki kivívta egy sárkány tiszteletét. Egy jó embert. Megkínoztad és megölted. *Minden mondatra újabb villámok hasítanak a sabbati testébe.*
| |
| Tárgy: Re: A város 2011-09-14, 5:20 pm | |
| - S-sárkány…mit kívánsz hát, hogy meghagyd életem? *Lihegi a férfi. Szemében egyre csak gyűlik a félelem. Álnoksága viszont még nagyobb. Míg a sárkány kezére borulva lóg, ép kezét a háta mögött tartja, s kellő méretű tőrt formáz lángból benne. Gyors mozdulattal szúr is vele, s ezúttal a sárkány sem elég gyors, hogy hárítsa. A lángpenge a testébe mélyed, égett hús szaga terjed a levegőben. Kain felüvölt, majd elengedi a sabbatit, aki megviselten ugyan, de menekülni próbál. A lángfegyver inkább csak megégette, de sárkányként nem komoly a seb. Az arany sárkány felemeli fejét, fekete haját egy fejrántással kisepri arcából, s a fekete szemek helyén immár sárkányszemei villannak a meneküli sabbati után. Egyik karját löki csak előre, s ujjaiból az apró villámok egy nagyobba állnak össze.* - Weerling! *A kicsapó kékesfehér villanás lábon találja a sabbatit és az immár a folyóparton csúszva kénytelen látni, ahogy a sárkány sebét fogva közelebb lép hozzá. Már sejti, mivel áll szemben és tudja is, hogy nincs esélye ellene. Megadón nézi a sárkány kezében növekvő tűzgömböt, és ordítását visszhangozzák a part menti fák, mikor lesújt rá. Utána már csak csend marad.*
| |
| Tárgy: Re: A város 2011-09-14, 5:20 pm | |
| *Az őrség kapitánya immár másodjára látja a fekete alakot. Előbb verekedésen kapták emberei egy páncélozott evolyrani nemessel, most pedig egy halott, összeégett sabbatit – a közismerten bérgyilkos faj egyik tagját – ejt holtan az orra elé. A szomorú sötét szemek belemélyednek az övébe. Nem beszél sokat az idegen, de mielőtt még a kapitány kérdezhetne bármit is kijelentést tesz.* - Aysha Faaling gyilkosa. Temessék el méltón a hölgyet. Nem ezt érdemelte volna. *Síri a hang és kérdés nélkül tűnik el a sötét alak, csak szertefoszló köd maradt utána. A kapitánynak lennének kérdései, de már nincs kinek feltenni őket. Cifra káromkodások közepette zavarja szét az embereit. Egyiket a sabbati elföldelése miatt, a többit pedig, hogy derítsék ki, ki is az az Aysha Faaling. Az arany sárkány eközben már a folyó túlpartján pihen a fák alatt egy réten. Aranyszínű pikkelyein megcsillan a lombokon keresztültörő fény, míg fejében egy újabb halott barát szavai csengenek: „A világ olyan, amilyen szemmel nézzük. Ha szomorúan figyeljük, borongós és szürke lesz, de ha mosolyogva, kisüt a nap és kinyílnak a virágok.” Az arany szemeket lehunyja, mert most csak szomorúan tudnák nézni az őt körülvevő dolgokat.*
| |
| | | Sou Fehér sárkány
Hozzászólások száma : 772 Életkor : 74 Munkahely : ahol az érzésgombolyagok zárt ketrecének a kulcsa rejtezik.
| Tárgy: Re: A város 2011-12-13, 2:47 pm | |
| 3. küldetés - BosszúEz a város még mindig nem képes változni, akárcsak Sou érzései ezzel a hellyel kapcsolatban. Kellemetlen és visszataszító az egész hely, akkor is, ha parányi, virágzó oázisok is megbújnak a kapzsiságból épült falak között. Nem vigasztalja, a kapuig még töretlennek hitte jókedvét és vélte, képes lesz azt odabent is megőrizni, de átlépve a vonalat és az újabbakat, hiszen kénytelen volt átverekedni magát a piacon, amely a maga látványával minden épeszű lény kedvét szegi. A szerencsétlenek, akik csendben reszketnek, láncaik szemét morzsolgatva, talán a szökés és a remény között tépve gondolataikat, kilátástalan helyzetükben is bízva talán az istenekben, hogy majd megsegíti őket és jó helyre kerülnek. Hányan? Vajon hányan jutnak el épségben új gazdához és lesz életük életre érdemes, nem pedig a végig tartó pokol? Utált ezzel szembesülni, ezért a kosztól feketévé aszott köveket bámulta, többnyire, tanulva a korábbi esetekből sötét köpenybe bújva haladt a vásárló közönség tagjai között. Nem kell, hogy lássák menyire könnyű préda és valóban az lehet, ha nem figyel. Ahová azonban tart még is szívesen megy, a régiségbolt, ami kaphatott volna helyet a város kevésbé roncs részén, ott ahol selyemben járnak és kényesen ügyelnek, hogy minden piszok messze folyjék tőlük. Talán a haszon is több lenne, de kevesebb a különleges vásárló, ahogy az öreg kereskedő nevezte Níbet és ezzel mindazok, akik nem mindennapi holmikra vágynak, de nem akarnak szemet szúrni. Meg persze, ha régi, már szinte elfeledett történeteket akar valaki hallani egy üveg meggyborral már is elérheti, hogy ő is tudójává váljon a múlt bizonyos részének. Sou tarisznyájában is lapult egy gondosan becsomagolt üveg, cél nélkül egyszerű ajándékként. Ugyan, most látogatásának két oka is van, mégpedig, hogy régen hallott már bármit az öreg felöl és kérdése is lenne hozzá, egy bizonyos ékszerről. Megkönnyebbülve érte el a rozoga ajtót, egy fél gondolattal megemlékezett a fél láncát vesztett cégéren, aztán magabiztosan benyitott. Csakhogy az ajtó nem engedett, nem próbálkozott újra, elsőre is megértette, hogy zárva van, a biztonság kedvéért azért odatapasztotta fülét az ajtóhoz és igyekezett kizárni a zsivajt. - Ma még nem láttam az öreget. - Oh. – Sou a váratlan hangra megrezzent, de megállta, hogy rögvest a forrása felé forduljon. – Említette és, ha jól emlékszem a város szélén él. – Próbálkozott meg a szavak ferdítésével, nem bízott meg az asszonyságban, itt senkiben sem lenne képes teljes mértékig megbízni. Az asszony arcán megjelenő mosoly is azt sugallta, könnyebben dűlőre jutna vele, ha saját erszényén könnyítene, míg az asszonyságáén nehezítene. - Úgy, jól emlékszel, eszedbe jut bizonyosan a ház is. Örültem! – Ezzel fordulna is, de Sou nem húzza az időt, jól hallhatóan rázza meg erszényét, rögvest maradásra bírva ezzel a nőszemélyt. Felé nyújtja, de nem engedi el, az asszonyság bánatára. – Ha ennyire tudni kívánod. Itt tovább, aztán az első utcán balra és az utolsó az egyszintes házak közül. - Sou bólintott és el is engedte az erszényt, habozás nélkül indulva meg, még sem lenne bölcs kivárni míg az erszény egyetlen tallérrá nem zsugorodik. Talán nem volt szép tőle, de az asszonytól sem volt éppen az. Mellesleg szavai is csak később nyernek bizonyosságot, mivel egész úton mindössze csak egy macskával találkozott, mely megérezve kivel van dolga felborzolt bundával, gyorsan tovább állt. A környék viszont változott, csendessé lett és itt-ott zöldellő ligetek ütötték fel fejüket, de mind gondozott volt, ahogy a kis házak is. Az első emberi lény, aki éppen háza ajtaján lépett volna ki, váratlan meggondolta magát és visszakozott. Az orra ugyan eltelt a bűzzel, de a vér jellegzetes szaga még is átverekedett rajta, ezzel kerítette hatalmába egy határozott rossz érzés és ez csak egyre nőtt, ahogy egyre közelebb ért az utolsó házhoz csak úgy, mint a vér illata is. Lépteit megszaporázta a meggörbült sarokvasain nyikorgó ajtót, csak a küszöböt átléve torpant meg, lehunyva szemét. Mindenhol darabjaira tört agyagdarabok, fa szálkák, tépett vászon és vér, falon, a földön heverő szinte minden tárgyon és a földön is nagy tócsában, ahová még mindig csöpög. Nem akarta újra látni a most játékszerként logó testet, mi még mindig vért könnyez és az arcot, mindig mosolygott, de most a kín dermedt rá. De nem hagyhatja így itt! Megfogta a lábait, elborzadt, ahogy érezte ujjai alatt elcsúszni a törött csontokat, egy elsuttogott szóba került, hogy a kötél eloldódjék, nehezen, de megtartotta az összetört alakot, igyekezve finoman a földre fektetni. Nehéz lett volna csak megpróbálni is szavakba önteni mit is érez, kedvelte az Öreget, aki maga kérte, hogy hívja így és bár nem minden tettével értett egyet, ilyen halált nem érdemelt. Csak az érdemel, aki maga is képes ilyesmire! Ezzel született meg benne az elhatározás, megkeresi azt, aki ezt művelte. Hideg fejel látott neki, érzékeire támaszkodva első sorban, de nem jutott sokra, mindent kézzel és a már eltört darabokkal törtek még jobban össze. A szagok émelyítő elegyet adtak, de egyes részeken megkülönböztethető volt kettő, talán három idegen, de ez a város nem az érzékeny orrok pártján áll. Magára hagyva a házat, odakint folyamodott ősei varázslatához, halkan suttogva el a szavakat és híva el eme létsíkra a szelek legengedelmesebbjét. A testetlen fecske körbetáncolta megidézőjét és megértve feladatát, felfedte a keresett szagok nyomát, amit Sou már könnyű szerrel követhetett és tett is. Egészen egy romos épületig, ahová Zefir könnyű kis fuvallata csak úgy belibbent. De már nem volt Sounak szüksége rá, most különösen érzékennyé lett hallása elárulta, hogy vannak odabent, legalább ketten és pont osztozkodnak, jót nevetve, szemezgetve idézve fel „dicső” tettüket. Mindössze egy villanásnyi ideig gondolt arra, hogy nemes egyszerűséggel a fejükre dönti a házat, meg sem kellene erőltetnie magát. Ám, mást eszelt ki. Körbejárta hát a magányos épületet, bejáratot keresve, ahol könnyedén besurranhat, végül egy félig leroskadt ablakot választott, ahol szándékosan ütött zajt, amire az odabent lévők rögvest felkapták a fejüket. - Biztos csak egy patkány! – Nyugtatni próbált a Sou által valaha hallott legreszketőbb hang. - Nehogy… - Kezdett bele egy érezhetően dühös egyén, de az előbb hallott hang vékonnyá fakulva közbecincogott. Megláthatta, ahogy Sou köpenyétől megválva közelebb oson, viszonylag gyorsan rejtőzve el. - Tudtam! Ez .. Ez az öreg kísértete!!! - Nincsenek kísértetek! –Csattant a férfi hangja, majd azért a biztonság kedvéért tett néhány lépést, fürkészve a félhomályba süppedő teret. A kimondott gondolatfoszlány viszont Sou szándékainak megfelelővé tette a helyzetet. Megformálta az Öreg szelemét és egyenesen a páros felé indította. Pontos mása a megtört testnek sikolyt csalt ki a gyengébb idegzetűből és a másik ereiben is meghűlt a vér, de Sounak egész közel kellet hozzájuk menni. Megérinteni őket, hogy kis kalitkájukba zárhassa őket, örök illúzióvilágba saját képzeletükkel. - Ez csak varázslat! - Az! – Sou előlépett a gerenda mögül, sejtette, hogy csak az egyikükkel tud majd könnyen elbánni, hiszen az már így is sokkosan meredt az egyre csak közeledő szellemalakra, fel sem fogva társa szavát. Zefír is előkerült, kört kör után írva le a derekasabb férfi körött, míg az meg nem unta és szablyájával ketté nem vágta a jelenést. Amit aztán Sounak szegezet fittyet hányva a földre roskadó rimánkodásba kezdő társára, de Sou sem tétlenkedett, keze lendült és annak nyomán a fönti gerendák megrogytak. Recsegve, hullajtva alá a tető cserepeit és korhadt fapadló darabjait. Ezzel védekezésre késztette ellenfeleit, míg ő könnyedén suhant át közöttük szélalakot öltve, csak akkor téve szilárd alakját, mikor a menedéket találó karját el nem érte. Meg is ragadta. - Átok ez, mi az ősi vérből részemül jutott. – A gyilkos ránézett, felismerve a fiatal arcot magabiztosan elmosolyodott, de észre sem vette, hogy megváltozott körötte minden. A mosoly fokozatosan tűnt el a férfi arcáról, hátra lépve roskadt a földre hüvelykujját a szájába véve kezdte el előre-hátra ringatni magát, folyamatosan beszélve, de érthetetlenül. Sou azonban még sem engedte még el, hátra volt a kalitka lakatja. Egy pillantást azonban vetett a másikra, aki becsukott szemmel hadonászott nem messze tőle, úgy vélve, így megszabadulhat a szellemtől. Azaz illúzió viszont már szertefoszlott, hiszen egy lelkében járt, ha csak pillanatnyi ideig is, kinyitva az őrület kapuját. Melyre elhelyezte a zárat és messzire hajította annak kulcsát, megajándékozva a megzavart elmét saját tetteivel, amiket most áldozatként élhet át újra, újra és újra. Ezzel el is engedte, a ledermedő alakot, akit esze már megszánt, de lelke még mindig követelte a bűnhődését. Várhatott volna, de inkább összeszedte magát, hogy kicsavarhassa a hadakozó kezéből a botot és még azt hitte, hogy a varázslat lesz nehéz, de amaz visítva ugyan, de úgy ragaszkodott a bothoz, mint más az életéhez. Úgy civakodtak a bot két oldalán állva, mint éhes korcsok a csupasz csonton, kettőt előre, hármat vissza és így tovább, rendszertelenül. Végül Sou lehetetlennek ítélte a civakodást és váratlanul engedte el a botot, ezzel az ahhoz ragaszkodó férfi elvágódott, nyikkant egyet és nyugton maradt. Nawara azért óvakodva térdelt melléje és bár kissé hezitálva, de ugyan azokat a szavakat súgta ennek a szerencsétlennek is a fölébe, míg keze az arcán nyugodott. Ugyan azt a bélyeget hagyva ezen a lelken is, mint a másikon. Megtörhető ugyan, de addigra már nem lesz visszaút, egyik sem lesz ép. Mire kilépett a romos épületből, már leszállt az este és bár egy porcikája sem kívánt itt éjszakázni, tanácstalanul huppant le és dőlt neki a hideg falnak. Tisztában volt mire készült és hogy milyen ára lesz, apró tárgyakat igen, már váltott valóra és egyszerű kis pillangókat, fénylő bogarakat, mik leélték rövid kis életük és eltűntek, de ez. Fájt, mintha saját életét osztogatná egy-egy ilyen alkalommal. ~ Megfizettek, méltón és ez a lényeg. ~ A végszó adott neki erőt, hogy elhagyja ezt a várost, azzal az elhatározással, hogy soha többé nem teszi ide be a lábát. Vége | |
| | | Edward Dylan Sötét elf
Hozzászólások száma : 612 Életkor : 44 Munkahely : váltás alatt
| Tárgy: Re: A város 2012-02-08, 9:41 pm | |
| //Dylan, idő nélküli, Fatimával. Kis megszakításokkal, „ugrásokkal”, időntúli játék.//
*Egy csepp futott végig a hűvös penge fokán. Egészen a markolatig, elérve a kesztyűs kezet. Finom bőrből készült, egyedi darab volt a nagy, kemény kézen, de még ez sem késztette óvatosságra. A csepp vér szétterült a mutató és a középső újak között.* -Kérem! Ne tegye, nem tudtuk mit teszünk. Hosszú ideig nem is hallottunk ön felöl. Már… már azt hittük… -Hogy meghaltam?-*Hideg, kristályos szemei összébb húzódtak a lehetetlen mentegetőzésen. Kíméletlen megvetéssel nézett le a földön félig ülő, félig fekvő alakra. Olyan kicsinynek látszott, hogy egyszerre a kedve is elment attól, hogy foglalkozzon vele. Ez a kis gnóm azonban egyike a híres informátorainak. Szorosan a falhoz lapulva, a késével szemezik a másik. Mondhatni az életéért küzd mögötte. Halkan, nesztelenül, nehogy felbosszantsa a Sárkányurat. Bizony, a hadúr könnyen dühbe gurul és akkor, jaj, annak, aki ezt kiváltotta. Azaz mostanában ez volt rá jellemző. Hosszú időre eltűnt, ami mellesleg nem meglepő, ám amikor előkerült, akkor is csak néhány parancsra. Idegesen, úgy ahogy eddig nem volt rá jellemző. Most mindenki félt a közelében, de talán leginkább a harmadikúk. Az, aki az egész „itthagyósdit” kitalálta. Ha úgy dönt a hadúr, hogy nem bocsát meg, halál vár mindanyiukra, de neki ez még nem minden. Biztos lehet abban, hogy nem leheli ki a lelkét egykönnyen. Beleremegett valahányszor eszébe jutott a gondolat, hogy nem sok hiányzik attól, hogy társa feje a földre zuhanjon. Ez pedig azt jelentené, hogy nekik is végük. Neki is, csak nem most. Nem gyorsan, hanem lassan, a bőre alá csúszva, pokoli kínok közt. Most még csak a karját fogta. A vállába fúródott tőrt még nem merte kivenni. Figyelt mély csöndben és társuk elkeseredett mentegetőzését hallgatva egyre jobban kezdte megadni magát a sorsának.* -Hát nem haltam meg.-* Folytatta Dylan rendíthetetlen nyugalommal és a tőle megszokott flegma nemtörődömséggel.* - És ha már nem haltam meg, elmondhatjátok ki terjesztette el ezt rólam. *A földön fekvő, valószínűleg szerencsés találkozásukkor kaphatott egy megszívlelő rúgást vagy öklöst, s most is az akkori helyén maradt, segélykérőn nézett előbb a „főnökre”, majd a hadúr mögött vergődő társukra, de nem tudott meg semmit. Dylan azonban jóval többet. Egy feladó sóhaj, mely együtt járt a kés szorításának közeledtével, s a véres csermely kiszélesedésével, végül rábírta a „főnököt” a beszédre.* -Várjon Nagyuram! Kérem, nem tudjuk, de sokan azt állították Nagyurunkról. Természetesen mi nem hittük el… -Chhö, utálom a talpnyalókat… -Kérem, ne! Hadd mondjam el,… é-én, vagyis mi, utána jártunk a dolognak és a felsőbb vezetésből jött a hír… Kérem higgyen nekünk. Nem tudhattuk… -Ki? Kik? Arra felelj.*Teljesen nyugodt, mindig hétköznapias hangja állandó bizonytalanságban tartja az embert. Mégis mit gondolhat? Vajon meg akar még ölni? Talán csak azért hagy még beszélni, mert elmondhatok valami fontosat, de már eldöntötte magában a kivégzési módszert? Vagy aközben fontolgatja, míg beszélek? Rám néz! Egyenesen a szemembe. Látja, hogy mennyire félek! Tudja! … Ez az arc! Semmilyen érzelem nem tükröződik rajta! Élvezi! Biztosan élvezi! Mit akarhat? Mit csináljak?* -Nnem,… nem tudom, de várjon! Kérem, ne öljön meg minket. Hűséges szolgái leszünk, amíg élünk, csak hagyjon életben. Könyörüljön meg nekünk, kérem, könyörgök... -Azt már eljátszottad.-*Ekkor felnyögött a harmadik, aki mindeddig a kés hegyével nézett farkasszemet, s most nem bírta tovább. Olyan élesen vágott a húsába a tőr, hogy önkénytelenül is hangot kellett adnia fájdalmának. Dylan becsukta a szemét, és elképzelte, mit fog tenni a következő egy percben. Azonban a nyögésre hangosan felsikoltott az eddig beszélő szónok. Hármuk volt „főnöke”, és csak azt tudta hajtogatni, hogy sajnálja. Sírni kezdett, és így nehéz volt koncentrálni. Talán jobb lesz előbb azt megölni és csak utána foglalkozni a többivel. A földön ülő viszont hírtelen felpattant és befogta a száját a sírónak.* -Befogd a szád, legyen eszed!-*Súgta a fülébe a felettesének. Habár csak egy gnóm volt, mégis több ész szorult belé, mint az előbbi idegroncsnak. Azon múlt mindhármuk élete, hogy milyen hangulatban van a hadúr. De Dylan rossz hangulatban volt. Sejti, hogy miből kapott fel ez a hír. Nizzre esete annyira látványos volt, hogy még Dagorladhoz is lejuthatott a híre, hiszen neki is vannak itt informátorai, másnak sem tiltott. A nagy eltűnése után pedig, ellentétben azzal, amit hitt, miszerint minden erővel fogják üldözni, úgy hallotta maga Eloyah oszlatta el a gyanút fölötte, nehogy árulónak mondják. Most pedig halottnak akarják tudni. Mi lehet ezzel a célja a feketeszeműnek? A kis gnóm „bátor” tette kicsit kizökkentette, és valahogy a helyére került a tőr is. Fellélegezhetett a harmadik is. Lecsúszott lassan, fájdalmasan a falon a földre, és nagyokat lihegett a torkát fogva. Dylan hatalmas léptekkel a másik kettőt vette célba. Megmerevenedtek. Végtére is, ott van még a kés az övén, habár a Sárkányúrnak nem kell mindenáron szerszám az öléshez. Megállt úgy fél méterre tőlük. A gnóm görcsösen szorította főnöke szájához a markát, nehogy hangosabban vegyen levegőt. Közben a hadurat figyelte, és, hogy kibírja, a szájába harapott. Csak annyit érzékelt, hogy a bőrkesztyűs kéz felé nyúl. Majd egyszerűen csak félresimítja a kabátját és kivesz a mellényzsebből egy sodort dohányt. A szájába veszi, és egy halk „flam” szavacskával meggyújtja a végét. A következő percben nagy füstfelhőket eregetett.* -Hmmm, nem is rossz!-* Jelentette ki a csikkel a szájában. Majd kivett még egyet, és megveregette a mellkasát a dohány volt birtokosának. Azzal elindult kifelé a sikátorból. Abból a szűk kis egyirányú zsákutcából, ahova beráncigálta hármójukat az elején. Elindult ki a félhomályos, bűzös helyről, az egyetlen kijáraton, csakhogy, valaki halkan, vacogva a félelemtől, megszólalt mögötte.
//Tehát vészesen megközelítette Fatimát, mikor szóltak neki hátulról. //
-Uram, az a tőr… tudja, a bátyámé volt, és nekem már nem maradt senkim… Ő volt az egyetlen családtagom, akit ismertem… ha visszakaphatnám… *A gnóm szólalt meg. Azt a tőrt akarta, amelyikkel az előbb, a társát fojtogatta. Dylan megfordult, hogy lássa, komolyan gondolja-e. De azon kívül, hogy a mozdulatra még kisebb lett, nem változott semmi. Fél, ahogy kell rendesen, de tényleg akarja azt a tőrt. Nem hazudik. A kezébe veszi, közben egyre fújja kifelé a füstfelhőket. Megnézegeti. Nem valami szép darab. Kis túlzással egy konyhakésnek is mondhatná. Hírtelen úgy fordítja, hogy a penge legyen a kezében, és egyetlen gyors mozdulattal hajítja a férfi mellé a falba. A füle mellett hasított el a tőr. Kis híján az lett a veszte, hogy visszakérte.* -Ha nem dolgoztok nekem rendesen, a bátyád után küldelek mindanyiótokat. *Tette hozzá kedvesen. Még rá is mosolygott a kővé dermedt pici alakra. Feléjük fújt egy nagyobb füstfelhőt, ami beterítette őket egy pillanatra. Ez alatt sarkon fordult, s egy utolsó búcsú után eltűnt a világosban.* -És ezt mondjátok meg a többinek is.
//Noh, ennyi rem tetszet, és szavazz! ^^ Akarom mondani, írj. //
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A város | |
| |
| | | | A város | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|