LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

 

 Olassië erdeje

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1198

Character sheet
Nép: NJK
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-03, 10:39 am

//Mese - Olassië erdeje Edward, Zotreth, Camilla//

*Lassan az este ráborul az erdőre is. Az égig érő fák alatt hamarabb köszönt be a sötétség, s mindkét seregben hamarosan előkerül a tűz is.
Az ork seregek inkább fáklyákat használnak, de azt is leginkább az elfek mögé hajigálják, hátha lángra kap az avar és akkor „két tűz közé” szoríthatják a védőket, míg az elfek tűzgömbökkel válaszolnak erre, de persze nekik is fannak fáklyáik, csakhogy a harc hevében igen kevesen engedhetik meg maguknak, hogy fáklyát tartsanak. Legfeljebb a harcban használják a támadók távol tartására.
A jobb szárny még kitart, de a középen elhelyezkedő erők lassú hátrálása miatt a front inkább egy lágyan ívelő patkóra kezd hasonlítani, de nincs, aki ezt láthatná. Az alant küzdők inkább az életükért küzdenek.
Dylan kissé elnézte a távolságot, mivel Zotreth legfeljebb száz méterre helyezkedhetett el tőle, de csalókák a távolságok egy olyan erdőben, melynek fái sokszorosai a máshol található legnagyobb fáknak is.
Minden esetre csupán a lábukról levert orkok egy része esik bele társai, vagy saját fegyverébe, a többi, amikor felocsúdik a döbbenetből, már a harmadik tarolás után fordulna, hogy nyilaival, vagy egyéb hajító fegyvereivel eltalálhassa azt a vakmerő harcost, aki ilyet merészel tenni.
Egy a szerencséje, hogy nem kap hátába nyilat, vagy tőrt, hogy megpillantják a felé haladó Zotreth alakját, s így meghagyják az elfet a vezérnek. Jól tudják, mennyire nem szereti, ha a prédájára mások is igényt tartanak.
Utóbbi már támad is és bár első varázslatai nem ölik meg Edwardot, sebet már ütnek rajta.
A bal szárnyon a harcosok inkább egymással vannak elfoglalva és az orkok is megindulnak, hogy a patkó bal végét utána tolják a főerőknek. Az ork hadat ordítása a vezér jelenlétében még hangosabbá válik és az orkok is tovább támadnak, tördelve magukról a tünde nyilakat.
Ilsa egyre gyengébb a vérveszteségtől és mivel sebessége is lassult, újabb könnyű sebeket is kap. Katonái már igyekeznek védeni, maguk mögé küldeni, de az alvezér is jól tudja, hogy az ellenségnek újabb jel, ha a védők vezetője gyengeséget mutat.*
Vissza az elejére Go down
Edward Dylan
Sötét elf
Edward Dylan

Hozzászólások száma : 612
Életkor : 39
Munkahely : váltás alatt

Character sheet
Nép: Elfek
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-03, 8:26 pm

/mese, Zotreth, gondolom az árny kések a földből Dylan lábánál jelentek meg... XD jav.//

~Nem mész közelebb?
~Hmm?
*De ekkora már nem volt szükség közelebb mennie. Elszámította magát, milyen megalázó. Volt már része mindenféle körülmények közt harcolni. Látott oriás fákat is, de (habár nem mentség) Lanuria tündéinek fái mások. A sötét elf támadásba lendült. Figyelemre méltó varázslatokat használt, melyeket a hadúr még nem hallott ezelőtt, s végül gyors egymásutánban csaptak le. Fényes árban úszó villámok röpültek felé. Hátraugrott, s a karddal hárította a villámokat, mint valamely nyilat, kihasználva Axis fény képességeit. Azonban az egyik szélső felsértette a karját. Rá se nézett a keskeny csíkban vöröslő ruhaujjra. Felegyensedett.*
~Nagyszerű.
~Áruld el mi olyan nagyszerű abban, hogy megsebzett??
~Ugyan, abban nem lenne semmi izgalom ha könnyű lenne legyőzni.
~Vérzik a lábad...
-Chö,...
~Karcolásokra ne figyelmeztess!
*Belülről, elfolytott kuncogást lehett hallani. Közben Dylan még mindig maga előtt tartva az egyélű pengét, bal kezével tett egy kört a kard alatt, majd kimondta a saját varázsigéjét. Sötét varázslatot használt, ugyan dagorladit, még nem ismerkedett meg ennek az országnak a varázslataival eléggé, de mindenképp sötét mágia volt. Hiszen ez áll hozzá a legközelebb, és különben sem akart általános varázslatokkal lemaradni, olyan szépen indított az ellenfele.*
-Draco dividus.
*Ökölbe szorított kézfején egy aprócska sárkányféle jelent meg. Megrázta magát, majd kilőtte magát egyenest ellenfele irányába. Piciny szárnnyaival szélsebesen szelte a szelet és nem is akárhogyan. Hol itt, hol ott bukant fel egy-egy pilantra, míg végül becsapódott a célban. Ha sikerült szétvágnia Zotrethnek akkor is ugyanaz történt, mintha nem. A közvetlen közelében millió darabra hullott és rátapadt a sötét elf bőrére, ruhájára, milliónyi parázsló tüskeként. Azonban nem hagyta abba a hadúr, még az ő "köre" tartott. Felemelte a kezét és még a mondat közben egy kardvágáshoz hasonló mozdulattal a földre bökött. Útjának helyéről, mintha ezzel a mozdulattal útjára bocsátjtott volna valamit, egy éles hang tört elő a semmiből.*
-Draco simelons.
*Halkan, magának mondta ki a szavakat, mire az előbbi "vágás" helyéről egy nagyobb sárkány feje bukkant elő, s azzal a lendülettel és legalább olyan gyorsan mint az előző, egyenest a sötét elf felé viharzott. Ha nem figyel, a szellem bestia egyszerűen áthalad rajta, és egyúttal jókora adag energiát visz magával, mivel ugyanis ez a varázslat kifejezetten a sötétség lényeire alkalmas, sötét erőből táplálkozik, úgyhogy el kell pusztítania Zotrethnek, ha nem akarja, hogy megfordúljon. Közben a hadúr felegyenesedik. Ránéz a lábára... nem vészes. Elmormol egy bőrösszehúzó varázslatot a karjára, amit még Evolyranban tamúlt, és felkészülten várta az ellentámadást. Nagy könnyebség, hogy az orkok, látva ki az ellenfele, már nem próbálkoznak. Biztos megórolna rájuk a "Főnök". Talán ebben még hasonlítanak is.*


Edward támadása: 9 (kocka) + 8 (mágikus támadóerő) + 4 (Axis bónusz)= 21
Zotreth védekezése: 12 (kocka) + 13 (mágikus védekezőerő) + 2 (pálca bónusz)= 27

Zotreth kivédi a támadást.


A hozzászólást Edward Dylan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-10-04, 11:31 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Kockázó
Kockadobó
Kockázó

Hozzászólások száma : 257
Munkahely : Lanuria...kockákat dobálok

Character sheet
Nép: NJK
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-04, 10:41 pm

The member 'Kockázó' has done the following action : Kockadobás

#1 'Támadás' :
Olassië erdeje - Page 2 5szerk Olassië erdeje - Page 2 3szerk Olassië erdeje - Page 2 1szerk

--------------------------------

#2 'Védekezés' :
Olassië erdeje - Page 2 4szerk Olassië erdeje - Page 2 2szerk Olassië erdeje - Page 2 6szerk
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1198

Character sheet
Nép: NJK
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-10, 3:52 pm

//Mese - Olassië alkonya Edward, Zotreth//

*A csata tovább tart az erdőben. Az elfek minden erejüket bevetik azért, hogy feltartóztassák az orkok haderejét, de ez egyre reménytelenebb vállalkozásnak tűnik. A küzdelmekben a támadóknál jobb képességű elf harcosok ereje és létszáma is egyre fogy. Márpedig ez azt jelenti, hogy egyre jobban érvényesül az orkok számbeli fölénye.
A jobb szárnyról végül Ilsa kénytelen erőket átparancsolni a derékhad megsegítésére, mivel onnan az íjászokat már elküldte a bal szárnyra. A gond csak az, hogy már nincsenek tartalékok, így nem pihent erők érkeznek, hanem a jobb oldal fáradt harcosai, aminek köszönhetően az ottani erők is meggyengülnek.
A középhadnak némileg könnyít a terhein az erősítés, de csak lassítani tudja a hátrálást, megállítani nem. Ilsa varázslatai ugyan aprítják rendesen még az orkokat, de a sebesült alvezér sem tud csodát tenni. A vérveszteség is tovább gyengíti őt, így meglehetősen nehéz helyzetben van.
Katonái veszik át helyét a harctéren, hogy némi levegőt kaphasson, de a vezér fáradtsága is csak tovább tüzeli az ellenség sorait, hiszen nyilvánvaló, hogy győzelemre állnak.
A bal szárnyon némileg kiegyenlítődött a harc, tekintve, hogy az íjász különítmény ott ragadt, beszállva a harcba, míg a megmaradt trollok nem tudták döntésre vinni a harcot.
A különös sötét elf, Edward Dylan pedig kiveszi a csatából az ellenség fővezérét, így ez mind a bal, mint a középső részen megkönnyebbülésként érezhető, habár a balszárny orkjait csak motiválja, hogy a vezér mellettük harcol.
Az erdőn Filnoren kürtjei visszhangzanak végig és a tündék szívében aggodalom vesz erőt szeretett városuk iránt. A többség azonban képes ezt félretenni, hogy itteni feladatára összpontosítson.*
Vissza az elejére Go down
Nizzre' Zotreth

Nizzre' Zotreth

Hozzászólások száma : 43
Életkor : 663

Character sheet
Nép: Mágusok
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-10, 4:32 pm

// Mese - Olassië alkonya
Camilla, Edward//

* Zotreth elismerően figyeli ellenfelét, miközben az sikeresen hárítja a villámokat, de ezt el is várta egy olyantól, aki könnyedén leterítette trolljait, ezzel igencsak megnehezítve további terveit.
A kis elterelésnek hála, valódi támadását siker koronázza, még ha csak apró is, de a siker akkor is siker marad. Villámai mostanra már feleslegessé, csupán energiapazarlássá válnak. Nem is folytatja tovább a szórásukat. Dylan át is veszi a kezdeményezést.
A kis sárkány megjelenése kicsit meglepi Zotrethet, még nem találkozott ilyen mágiával, ezért bármennyire is nem ítéli veszélyesnek első látásra, nem veszi félvállról a villámgyorsan közeledő sárkányt. Kétszer is megpróbálja gyengébb igékkel elkapni a közeledőt, de az villámgyors mozgásával kitér előle, így kardjával akarja, még remélhetőleg biztos távolságban elintézni a ”lényt”, az azonban még a penge előtt darabokra esik, melyek a korábban felhúzott pajzson végzik erős izzás közepette. Végül a pajzs már használhatatlanul legyengülve vészeli át a támadást, ezért Zotreth fel is oldja azt.*
~ Tud valamit...
* Mire végez a feloldással, már a sárkányfej is kezd alakot ölteni. Ezzel együtt ismét egy ismeretlen igével találja szemben magát Zotreth. Korábbi tapasztalatából okulva, most nem kísérli meg hatástalanítani a közeledő sárkányfejet. Helyette ajkai a teleportálás igéjének mormolásába kezdenek.
A sárkányfej már csak Zotreth testét felváltó füstön képes keresztül haladni, miközben az eredeti test Dylan mögött pár méterrel ölt alakot. Ugyan nem ez a legkényelmesebb módja a kitérésnek, de nem akarja ez alkalommal már saját bőrén megtapasztalni az ismeretlen mágia képességeit.
Feje kicsi zavart a két, viszonylag gyors egymásután bekövetkező, helyváltoztatás miatt, ráadásul reflexszerűen levegőért kap a varázslat végén.
Zotreth már tapasztalt mágus, megvannak a saját praktikái, ennek a kis mellékhatásnak a azonnali elűzésére.*
- Malakas hangin.
* Az ige kimondásakor már nem érződött zavarodottsága. Az ige akadálytalanul fejti ki hatását. Zotreth mögül nagy területről a levegő folyamatosan, mintha egy sokkal szűkebb folyosóba áramolna, hurrikán erejű széllökésként indul meg Dylan irányába, aki ha nem vigyáz, úgy járhat, mint a közelben szárnyra kapó orkok, bár nekik annyi szerencséjük van, hogy az ige nem feléjük irányul ezért csak rövid ideig hagyják el a földet és nem az egyik óriási fának csapódva végzik, mint Zotreth reményei szerint ellenfele.*
Nizzre' Zotreth támadása: 7 (kocka) + 7 (mágikus támadóerő) + 6 (pálca sebzése) = 20
Edward Dylan védekezése: 11 (kocka) + 8 (mágikus védekezőerő) + 2 (Axis védelme) = 21

Edward Dylan kivédi a támadást.


A hozzászólást Nizzre' Zotreth összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-10-10, 4:34 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kockázó
Kockadobó
Kockázó

Hozzászólások száma : 257
Munkahely : Lanuria...kockákat dobálok

Character sheet
Nép: NJK
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-10, 4:32 pm

The member 'Nizzre' Zotreth' has done the following action : Kockadobás

#1 'Támadás' :
Olassië erdeje - Page 2 2szerk Olassië erdeje - Page 2 3szerk Olassië erdeje - Page 2 2szerk

--------------------------------

#2 'Védekezés' :
Olassië erdeje - Page 2 2szerk Olassië erdeje - Page 2 5szerk Olassië erdeje - Page 2 4szerk
Vissza az elejére Go down
Edward Dylan
Sötét elf
Edward Dylan

Hozzászólások száma : 612
Életkor : 39
Munkahely : váltás alatt

Character sheet
Nép: Elfek
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-11, 10:38 am

//Nizzre' Zotreth, mese//

*A sötét elf nem veszi félvárról a támadását, ami újabb jó pont, és újabb figyelmeztető jel, hogy neki sem szabad. Miközben a varázslatai dolgoznak, ő a karjával van elfoglalva, így csak azt látja, hogy az első a pajzson csapódik be.*
~Neh, tudhattam volna, de sebaj, ez is megteszi.
*Aztán meglengeti jobb karjában a kardot, jó, lesz, szerencsére volt elég ideje összehúzni a sebet, így nem fogja lassítani. Ekkor került a háta mögé Zotreth.*
~Kikerülte!
~Láttad? Jó lesz vigyázni vele...
*Ám beszélgetésbe jelen helyzetben nem volt lehetőség elegyedni az ügyről. Dylan villám gyorsasággal fordúlt mmeg, és még épp idejében szelte ketté kardjával a szelet. Az egyélű penge körül mintha vonzásban tartaná, örvényleni kezdett Zotreth mágikus szele, és végül felforrósodva erős ködött képzett a hadúr szavait követően.*
-Harum dian.
*Hallkan ejtette ki a szavakt, csak hogy ő hallhassa. Nem kell az ellenség orrára kötni a varázsszavakat is, elég csak a végeredmény. De most viszont elérkezett az idő, mikor a kard is lesúlythat, hiszen a ködben, hacsak pár pillanatra is, de nehezen észlelheti a támadását ellenfele. Ahogy leszállt a köd, nem is habozott, nekilendült, hogy egy vágásal az ellenség vállán,- mert a bot miatt egyelőre nem volt érdemes mást megcélozni, - mögötte teremjen, és lehetőség szerint megint megtámadhasson.*

//Ez most nem lett túl hosszú, de ennyi lett most, nézzétek el ezt nekem. ^^Edward támadása: 6 (kocka) + 10 (fizikai támadóerő) + 3 (Axis bónusz)= 19
Zotreth védekezése: 11 (kocka) + 12 (fizikai védekezőerő) + 0 (pálca bónusz) + 3 ( vért ) = 27

Zotreth kivédi a támadást.
Vissza az elejére Go down
Kockázó
Kockadobó
Kockázó

Hozzászólások száma : 257
Munkahely : Lanuria...kockákat dobálok

Character sheet
Nép: NJK
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-11, 11:23 am

The member 'Kockázó' has done the following action : Kockadobás

#1 'Támadás' :
Olassië erdeje - Page 2 1szerk Olassië erdeje - Page 2 4szerk Olassië erdeje - Page 2 1szerk

--------------------------------

#2 'Védekezés' :
Olassië erdeje - Page 2 2szerk Olassië erdeje - Page 2 3szerk Olassië erdeje - Page 2 6szerk
Vissza az elejére Go down
Nizzre' Zotreth

Nizzre' Zotreth

Hozzászólások száma : 43
Életkor : 663

Character sheet
Nép: Mágusok
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-14, 5:05 pm

// Mese - Olassië alkonya
Camilla, Edward//


* A harcos gyors reagálása és az ellenfél támadásának felhasználása mindenki másnál elismerést érdemelne, de nem Zotrethnél. Habár bízik támadása sikerében, nem veti el a sikertelenség esélyét se. Még nem ismeri ellenfele összes képességét. Könnyen adódhatnak meglepetések Dylan tarsolyában. Ezekre jobbnak látja előre felkészülni.
Mágikus szelének köddé történő átalakítása előrevetíti a közeledő meglepetésszerű támadást, ezért Zotreth nem is marad meg egy helyben, hanem egy körív mentén elkezd oldalra haladni, közben pálcáját készen tartva egy, a köd takarásából, érkező mágikus támadás kivédésére.
A várt támadás meg is érkezik, kicsit más formában.
Zotreth készenlétbe pihenő pálcája miatt esélye sincs kardjával hárítani a támadást. Egyetlen lehetőségét kihasználva, egy gyors lépéssel kihátrál a kard hatósugarából, ami így kicsivel suhan el teste mellett. Testét még el is kell fordítani, hogy megúszhassa a sérülést.
A teste mellett elsuhanó kard lehetőséget ad számára, hogy ezt kihasználva támadást intézhessen ellenfele ellen.*
- Ez minden?
* Kérdésével próbálja kizökkenteni ellenfelét a harcból, miközben másik kezében pihenő kardja párharcukban most először kap szerepet. Nevezetesen az elsuhanó kardot biztonságos távolságba üsse testétől, miközben pálcájának hegye a kardot tartó keze alól Dylan testét veszi célba. Zotreth pedig tovább távolodhat a veszedelmes kardtól.*
- Paputok kidlat!
* Reflexszerűen hagyja el száját kedvenc igéje, aminek hatására Dylan ismét a kék villámokkal találhatja szemben magát, csak ezúttal sokkal közelebbről. *

// Ez se lett. ^^ //Nizzre' Zotreth támadása: 11 (kocka) + 7 (mágikus támadóerő) + 6 (pálca sebzése) = 24
Edward Dylan védekezése: 10 (kocka) + 8 (mágikus védekezőerő) + 2 (Axis védelme) = 20

Edward Dylan (24-20)*2=8 életpontot veszít.


A hozzászólást Nizzre' Zotreth összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-10-14, 5:13 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kockázó
Kockadobó
Kockázó

Hozzászólások száma : 257
Munkahely : Lanuria...kockákat dobálok

Character sheet
Nép: NJK
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-14, 5:05 pm

The member 'Nizzre' Zotreth' has done the following action : Kockadobás

#1 'Támadás' :
Olassië erdeje - Page 2 5szerk Olassië erdeje - Page 2 3szerk Olassië erdeje - Page 2 3szerk

--------------------------------

#2 'Védekezés' :
Olassië erdeje - Page 2 3szerk Olassië erdeje - Page 2 2szerk Olassië erdeje - Page 2 5szerk
Vissza az elejére Go down
Edward Dylan
Sötét elf
Edward Dylan

Hozzászólások száma : 612
Életkor : 39
Munkahely : váltás alatt

Character sheet
Nép: Elfek
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-15, 5:12 pm

//mese, Nizzre//

*A Nizzre kelltette szél, varázslata hatására mellé állt, s ezután a köd szinte azonnal beállt. Nizzrének esélye sem volt megfigyelni mit is tett még, aközben míg elérkezett őhozzá. Nem is lett volna érdemes azt mustrállni, sokkal fontosabb volt, hogy felkészűljön az esedékes harcra. Jól is gondolta, a hadúr támadást indított ellene. Azonban az első kardcsapás az itteni vezérnek kedvezett, mint ezidáig minden. Kivédte és azonnal ellentámadásba lendült, ahogy egy jólképzett harcoshoz illik. Megfordúlt és a támadót vette célba kékes villámaival, és el is találta ráadásul közvetlen közelről. Dylan hátratántorodott, egy pilanat erejéig úgy festett mint egy tűpárna, csilogó kék tűkkel. Vér serkent ki a szája szélén, majd a kardot is elejtette, hogy azután őmaga is utánna zuhanjon....*
~Pedig egy pilanatra azt hittem, hogy tényleg nekilendülsz.
*Tette hozzá hallkan fejben Axis, ahogy végignézte a jelenetett az igazi mellett, látva ahogy a hasonmás, amit a hadúr induláskor teremtett és maga helyett küldött, hogy zuhan le a porba. Na de már a következő varázslat elindúlt az útjára.*
-Fythérä feä.
*Suttogta el a hadúr a következő varázsszót, s ekkor egy tűzkígyó mászott elő a kard helyéről. Leesett a porba és míg Zotreth a hasonmást támadta meg, lassan elérte. És mikor elérte rávetette magát, ha nem vigyáz a másik, és amíg le nem szedi valahogy magáról, egyre feljebb mászik megégetve minden porcikáját. A védtelen részeket keresi meg, mint a nadrág szára, de a ruhán, vérten keresztűl is érezni a fájdalmas forróságot, kérdés megtalálja-e... Közben a hadúr egy adag vért köpött ki a talajra.*
~Lehet elég lett volna egy sima báb is, de biztosra kellett mennem... nem vehette észre, hogy nem én vagyok.
*Most viszont nem várt a fejleményekre. Kitárta a karjait, még mindig a köd rejtekében védve, és elmormolta újra a "tükör varázslatot"*
-Hytamir reä.
*S a két kezénél, két újabb alak jelent meg, a megszólalásig hasonlatosan a hadúrhoz. A varázslat végeztével mindkettő villámgyorsan bele vetette magát a ködbe, eltűnve ezzel az ellenséges vezér szeme elöl. Még ha a tűzkígyó hatására körülötük kissé fel is oszlott a köd, Zotreth csak Dylan eszelős vigyorával nézhetett szembe. Az újabb hasonmások nem tűntek fel.*


Edward támadása: 8 (kocka) + 8 (mágikus támadóerő) + 4 (Axis bónusz)= 20
Zotreth védekezése: 9 (kocka) + 13 (mágikus védekezőerő) + 2 (pálca bónusz)= 24

Zotreth kivédi a támadást.


A hozzászólást Edward Dylan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-10-16, 12:17 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kockázó
Kockadobó
Kockázó

Hozzászólások száma : 257
Munkahely : Lanuria...kockákat dobálok

Character sheet
Nép: NJK
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-15, 5:25 pm

The member 'Kockázó' has done the following action : Kockadobás

#1 'Támadás' :
Olassië erdeje - Page 2 5szerk Olassië erdeje - Page 2 1szerk Olassië erdeje - Page 2 2szerk

--------------------------------

#2 'Védekezés' :
Olassië erdeje - Page 2 2szerk Olassië erdeje - Page 2 6szerk Olassië erdeje - Page 2 1szerk
Vissza az elejére Go down
Nizzre' Zotreth

Nizzre' Zotreth

Hozzászólások száma : 43
Életkor : 663

Character sheet
Nép: Mágusok
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-16, 11:41 pm

// Mese - Olassië alkonya
Camilla, Edward//


* A villámok nem is vetik el a célt. Zotreth számára igen kellemes látványt nyújt Dylan villámokkal átjárt teste.
Talán ez a felelős érte, talán a harc helye miatt érzett biztonság, hogy nem veszi észre a tűzkígyó közeledésére utaló jeleket, csak mikor már saját bőrén érzi a belőle áradó hőt. Jelen helyzete megengedi számára, hogy egy pillantást vessen a dologra.
Ekkor már hamar észreveszi a tűzlényre utaló jellegzetes jeleket. Korábbi varázslatát félbe is hagyja, hogy egy rövid egyszavas ige elmormolása után kardjával vágja ketté és oszlassa el a rátámadó lényt.
Ellenfelének eszelős vigyora elárulja számára ki is felelős ezért a kis meglepetésért.*
- Talán mégse.
* Ismeri be apró tévedését. A helyzeten azonban ez semmit se változtat. Csalódott is lett volna, ha a sötételf ilyen könnyen adta volna magát. Azt azonban el kell ismernie, hogy ellenfele eddig tapasztalt mindent erőből stílusában bekövetkezett igen komoly változás, kicsit váratlanul érte, még úgy is, hogy számított hasonló meglepetésekre.*
~ Ő lenne az igazi?
* Az erőteljes köd miatt egyáltalán nem triviális ez a kérdés. Ráadásul fogalma sincs, mit tett ellenfele, miközben ő a másolattal játszadozott. A köd elfed előle minden árulkodó jelet, sőt a kígyó okozta látóteret is kezdi visszahódítani.
Számára most a köd jelenti a legnagyobb problémát. Meg kell szabadulni tőle. Minél hamarabb. Előtte azonban még előnyére fordítja legnagyobb problémáját.*
- Kadena kidlat!
* Zotreth mindkét kezét kinyújtja, egy kis szöget bezárva. Fegyvereiből erőteljes villámlás irányul a sűrű ködbe. Egyik villám se Dylan utolsó látott tartózkodási helyét veszi célba, hanem jó méterrel elkerüli azt. A köd alkotóelemeit használja fel, hogy varázslata, a ködfelhő jelentős részét bejárhassa célpont után kutatva.
Ezzel még nem fejezi be a dolgot. Még nem szabadult meg a bosszantó képződménytől, ezért mikorra úgy érzi, villámai már szétoszlottak, ha nem találtak célt, a csata egy korábbi szakaszában használt varázslatát hívja segítségül.*
- Apoy tagahagis!
* A pálcából sokkal távolabb érnek el a lángok, mint a korábbi használatkor, jelezve ezzel a belefektetett többlet energiát.
A lángok kellő hőt termelnek, hogy a köd erőteljes oszlásnak induljon. Ezt persze a lángok útjába kerülő is megérezheti.*


Nizzre' Zotreth támadása: 6 (kocka) + 7 (mágikus támadóerő) + 6 (pálca sebzése) = 19
Edward Dylan védekezése: 9 (kocka) + 8 (mágikus védekezőerő) + 2 (Axis védelme) = 19

Edward Dylan kivédi a támadást.A hozzászólást Nizzre' Zotreth összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-10-16, 11:43 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kockázó
Kockadobó
Kockázó

Hozzászólások száma : 257
Munkahely : Lanuria...kockákat dobálok

Character sheet
Nép: NJK
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-16, 11:41 pm

The member 'Nizzre' Zotreth' has done the following action : Kockadobás

#1 'Támadás' :
Olassië erdeje - Page 2 1szerk Olassië erdeje - Page 2 3szerk Olassië erdeje - Page 2 2szerk

--------------------------------

#2 'Védekezés' :
Olassië erdeje - Page 2 2szerk Olassië erdeje - Page 2 5szerk Olassië erdeje - Page 2 2szerk
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1198

Character sheet
Nép: NJK
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-17, 11:45 am

//Edward vs Zotreth, valamint a két sereg//

*Az alvezér testét a középhad élén már átszúrja egy ork kard, s egyik lábába is nyíl áll. Annyi ereje még van, hogy kardja élével megismertesse az őt legyőző orkot.
Ilsát körülötte harcoló társai kiveszik a harcból és Camilla elé viszik, aki igyekszik gyorsan ellátni a sebeit. Azonban az alvezér tekintete közben is a harcolókat figyeli és szemmel látható, hogy a csata arcvonala egyre közeledik hozzá.
Eljött az a pillanat, amikor döntenie kell, hogy a kint harcoló tündék élete árán is tartóztatja, amíg bírja az ork sereget az erdőben, reménykedve, hogy az éj folyamán még megérkezik az erősítés, ami, valljuk be, csoda lenne, vagy pedig próbálja menteni a megmaradt hősök életét, de akkor csaknem hiábavaló az elesettek áldozata. Csak időt nyert a kiontott vérrel, késlelteti a város szárazföldi ostromát.
Ezt az túlerőt soká tartani így sem fogják.
Ilsa végül a közelében tartózkodó egyik tündéhez szól.*
- Fújjatok visszavonulót. Elég ideig tartóztattuk őket, hogy a város felkészülhessen, ha tud, rájuk is. A sebesülteket előre, a harcolók mögött pedig íjászokat, ahol lehet!
*Ezzel visszahanyatlik a földre, s őt magát is felemelik. Az ork seregekben diadalittas ordítás fut végig, ahogy a tünde kürtök szomorú hangja áthallik a csatazajon, s az elf harcosok hátrálásba kezdenek. Újabb erővel indulnak meg az orkok, de a rendeződő elf sorok a gyorsabb hátrálás közben már újra elf nyilakkal is tartóztatják őket, s a mágia is tartja ebben a tempóban az ork tömegeket.
Hallhatja ezt Edward és Zotreth is, azonban tudniuk kell mindkettőjüknek, hogy ha elhagyják egymást, mindkét harcos van olyan jó, hogy komolyabb pusztítást okozzon a másik fél csapataiban.
Edward már nem kaphat támogatást elf fajtársaitól, ahogy Zotrethnek sem tanácsos a seregéből ott tartani csapatokat, hiszen a város ostrománál van szükség minden fegyverre, ami elsődleges cél volt induláskor is.
Jól teszi, ha rábízza az orkok közül választott alvezérre a csapatok irányítását, hiszen tudniuk kell, hogy jönni fog utánuk, amint Dylant legyőzte.
Az események hirtelen alakulása alkalmas arra, hogy ha Edward körbenéz, a földön a halottak és elszórt fegyverek között felfedezzen egy kardot, melyből mágia esszenciája is árad.
Talán érdemes elgondolkodnia azon, hogy a harcban hasznát veheti-e ennek a fegyvernek.*


Olassië erdeje - Page 2 Dylankard

Fizikai sebzés: 5
Fizikai védekezés: 1
Mágikus sebzés: 3
Mágikus védekezés: 3

//A fegyver a mese keretein belül használható fel.//
Vissza az elejére Go down
Edward Dylan
Sötét elf
Edward Dylan

Hozzászólások száma : 612
Életkor : 39
Munkahely : váltás alatt

Character sheet
Nép: Elfek
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-17, 2:25 pm

//Nizzre, mese//

*Feszülten figyel az ellenfélre, annyi amit eddig tapasztalt, elég volt számára ahhoz, hogy ne vegye félvállról a képességeit. Szerencsére elég időt elszöszmötölt Zotreth a hasonmással, így volt ideje a további kettőt létrehozni. Aztán a sötét mágus villámokat kezdett szórni, de nem rá. Mindenhova máshova, csak felé nem. Hát persze! Feltételezi további hasonmások létezését. A hadúr elmosolyodott, ennyi nem dönti le a két hasonmást. Becsukta a szemét és rájuk koncentrált. Jól gondolta, egyikük egy vastag fa mögött vészelte át a csapásokat, a másik pedig lehasalt egy ork teteme mögött. Mivel felé nem irányult semmi, egy kis lélegzetvétel gyanánt körbenézhetett. Egy elesett tünde oriási kardját szorongatta holtában a földön, nem is olyan messze tőle. Ahhoz, hogy egy tünde hajlandó legyen ilyen kardot kézbe venni, vagy forgatni ahhoz, annak többet kell érnie, mint egy sima fegyvernek. És igaza lett, alig, hogy megközelítette érezni vélte a varázseszenciát a fegyverben. Megfogta és kitépve a tünde kezéből a kardot meglengedte. Neki a kezére esett, annak a vékony elfnek viszont nehéz lehetett használnia. Gonoszul elvigyorodott.*
~Én jobban fogom használni....
*Közben megszólalt a tündék kürtje. Visszavonulót fújnak. Talán elesett a vezér, vagy az egyik szárny menekülőre fogta, mindegy, nekik ez nem jelenti a harc végét. Amúgy is az orkok kezdtek rohamozásba. Aztán Nizzre újabb fogással próbálkozott a köd eloszlatására.*
~Azt már nem!
*Közelebb ment és a földbe szúrta a kardját.*
-Aqua mirrä.
*A következő pillanatban mind Nizzre mind a megsütött ork hullája mögött gubbasztó hasonmás, vagy a fa mögött lapuló, fölött megjelent egy elég szép kiterjedésű felhő, s a tűzet újabb ködréteggé változtatva esőt hullajtott alá. Mint egy nyári zápor augusztusban. Az újabb köd keletkezésénél Dylan jelent meg, és irónikus módon ugyanazon a helyen ahol az előbb is.*
-Hűsítő, ugye? Élvezd ki, biztos meleg lehetett az előbbi kígyó.
*Azzal a két kardot keresztbe fonva maga előtt szinte teljesen hasonló varázslatott használt mint Nizzre már harmadszor.*
-Nirrä fulminat.
*A két kard egyetlen pillanat alatt felizzott és ezernyi apró fehér villámokat szórt Nizzre Zotreth irányába.*


Edward Dylan támadása: 9 (kocka) + 8 (mágikus támadóerő) + 4 (Axis bónusz) +3 (tünde kard) = 24
Nizzre' Zotreth védekezése: 13 (kocka) + 13 (mágikus védekezőerő) + 2 (pálca bónusz) = 28

Zotreth kivédi a támadást.


//XD, kis szerencsés.//


A hozzászólást Edward Dylan összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-10-17, 2:35 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kockázó
Kockadobó
Kockázó

Hozzászólások száma : 257
Munkahely : Lanuria...kockákat dobálok

Character sheet
Nép: NJK
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-17, 2:25 pm

The member 'Edward Dylan' has done the following action : Kockadobás

#1 'Támadás' :
Olassië erdeje - Page 2 4szerk Olassië erdeje - Page 2 4szerk Olassië erdeje - Page 2 1szerk

--------------------------------

#2 'Védekezés' :
Olassië erdeje - Page 2 5szerk Olassië erdeje - Page 2 3szerk Olassië erdeje - Page 2 5szerk
Vissza az elejére Go down
Nizzre' Zotreth

Nizzre' Zotreth

Hozzászólások száma : 43
Életkor : 663

Character sheet
Nép: Mágusok
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-20, 3:16 pm

// Mese - Olassië alkonya
Camilla, Edward//


* Az elf kürtök hangja jólesően cseng Zotrethnek. A terv, amit Alzareth kitervelt, jó úton halad a siker felé. Már csak egyetlen komolyabb akadály vár seregére, hogy csatlakozhassanak a sárkányfattyakhoz. Ez nem más, mint a fal.
Most nem foglalkozhat ezzel a problémával, még nem.
Dylan szavaira megjelenő felhő és az abból alázúduló intenzív eső meggyőzi Zotrethet, hogy varázslatára már nincs szükség. Ellenfele saját erejéből is elvégzi a feladatot. Az eső nem csak a lángokra van rossz hatással, hanem a ködre is.*
- Igazán nagylelkű tőled. Felébresztesz és még a ködöt is eltünteted.
* Zotreth nincs meglepve, mikor a köd eltűnésével a két másik hasonmás is a látóterébe kerül, ellenben ellenfele új kardjával, amiből még ő is érzi a mágikus energiát. Kicsit kínos is számára, hogy eddig nem vette észre. Igen mutatós példánya lenne gyűjteményének.
Dylan újabb varázslata azonban meggátolja, hogy érzékeivel jobban kitapogassa a kardban rejlő lehetőségeket.
Zotreth számára igen előnyös támadási formát választ ez alkalommal ellenfele. Pálcáját kinyújtva, annak hegye előtt gyűjti össze villámokat egy gömböt formázva. A korábbi eső miatt, ugyan jobban oda kell figyelnie a szokásosnál, nehogy rajta csattanjon ez a mutatvány. Zotrethnek még így se jelent komolyabb problémát. Nem marad következmény nélkül a villámokkal való folyamatos játszadozása.*
- Ezt még gyakorolnod kell!
* Egy kicsit közelebb emeli magához, a mostanra már szép méretet öltő gömböt.
Pálcáját, a két kardot forgató, ellenfele felé fordítja, aki megtámadta.*
- Próbáld újra!
- Magkalas!

* A gömb, az alkotó villámok sebességével hagyja el a pálca hegyét, hogy hasonló sebességgel folytassa útját.*Nizzre' Zotreth támadása: 12 (kocka) + 7 (mágikus támadóerő) + 6 (pálca sebzése) = 25
Edward Dylan védekezése: 12 (kocka) + 8 (mágikus védekezőerő) + 2 (Axis védelme) + 3 ( elf kard) = 25

Edward Dylan kivédi a támadást.


A hozzászólást Nizzre' Zotreth összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-10-20, 3:18 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kockázó
Kockadobó
Kockázó

Hozzászólások száma : 257
Munkahely : Lanuria...kockákat dobálok

Character sheet
Nép: NJK
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-20, 3:16 pm

The member 'Nizzre' Zotreth' has done the following action : Kockadobás

#1 'Támadás' :
Olassië erdeje - Page 2 1szerk Olassië erdeje - Page 2 5szerk Olassië erdeje - Page 2 6szerk

--------------------------------

#2 'Védekezés' :
Olassië erdeje - Page 2 3szerk Olassië erdeje - Page 2 4szerk Olassië erdeje - Page 2 5szerk
Vissza az elejére Go down
Edward Dylan
Sötét elf
Edward Dylan

Hozzászólások száma : 612
Életkor : 39
Munkahely : váltás alatt

Character sheet
Nép: Elfek
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-22, 1:57 pm

//Mese, Zotreth.//

*Felszállni látszott a köd. S a varázslata sem vállt be,... elsőre. Azonban Nizzre a villámokat, megdobva a saját varázsgömbjével visszaküldte a feladónak. Dylan dühödt tekintete azonban nem arról árulkodott, hogy bármilyen meglepődöttséget, vagy félelmet kelltett volna benne ez a kis visszadobás. Sőt,... ott állt egyhelyben ahol volt, várva a halálos becsapódást.*
~Ezt nem kerüljük ki! Vonj fel egy pajzsot!
~Még mit nem! Talán félsz?
*A kétélű vékony kard megvillant a mondat hatására. Most már a sárkány is tudta mit is akar a Lovasa. Hiszen ez az ő varázslata, egyszerűen meg fogja fogni. Ahogy közeledett a gömb, készenlétbe állt. Jobb karjában a fényes vékony pengét tartotta, míg a balljában a nehézkes tünde kardot lógatta. Már-már elérte volna a gömb, mikor előrre szegezve a kardot, amaz felvéve az eredeti alakját, a gömb közepében nyugodott meg. Nagy erő feltételezése kell ehhez, hiszen Zotreth a maga varázslatával együtt küldte vissza a villámokat, de pont ez kellett a dagorladi hadúrnak. Elkapva a megfelelő pillanatot belenyúlt a gömb közepébe. Égetett a mágikus varázs, olyan érzés volt mintha lenyúznák a bőrét, de meg se rezdült. Megtámasztotta magát a hátsó lábával, hogy jobban bírja a nyomást, és addig tartotta míg a bot maga köré nem gyűjtötte őket. Úgy nézett ki, mintha Dylan idézte volna meg az előbb. Jobb karja körül a villámok a bot hatósugarában keringtek, ki-ki csapva néha. Ekkor Nizzrére szegezte a tekintetét, mely a méregtől, hogy megsértették, csillogni kezdett.*
-Ne szórakozz velem!
*S közben a kezében lévő gömböt a háta mögé tette, készen arra, hogy elhajíthassa.*
-Megláttad őket! És akkor mi van?!
Attól még ugyanúgy fogsz kimúlni, mintha nem láttál volna semmit!
*Majd kissé csendesebben, viszont még mindig a sötét mágusnak címezve, elsziszegte a következőket is.*
-Ne becsűld le az ellenfeled!
*Már a mondat kezdetekor megindúlt a karja, azonban nem a mágus felé, hanem egyenesen maga elé, a földbe hajította. A nagyobb hatás érdekében fél térdre ereszkedett, s közben hang nélküli varázsszavakat mormolt. A varázsgömb eltünt a földben, de csak egy röpke pillanatra, majd hirtelen lehüllt a levegő,s ezzel együtt kis közönként jégcsapokként tüntek elő az elöbbi villám részek. Mindegyik egy-egy pillanatra, majd szerte foszlott. Számszerint meg se lehet mondani, mert nem egyszerre, hanem többed magával egymás után bukkantak elő. A köd eloszlása ezzel egyidőben megállt, és újra csíkok formályában letelepedett Nizzre köré. Már csak a körvonlakat lehett látni. Nem volt olyan sűrű mint az elöbb, de veszélyesebb volt, tekintve azt, hogy a sötét mágus tudhatta, hogy hárman vannak, azonban... bármerre nézett mindenütt Dylan árnyékát vélhette felfedezni, amint valamerre elindul.Hogy miért? Teleportot egy lelketlen anyaghalmazon, kvázi tárgyon végrehajtani sokkal egyszerűbb, mint egy emberen, így Dylan valójában oda dobálgathatta a hasonmásokat, ahova a kedve tartotta. De ez sem tartott sokáig, csak a pillanatnyi megtévesztés kedvéért került sor rá.*
-Evere murrie.
*Kitartott tenyerét Zotreth irányába tartotta s nyomában megjelent egy pajzsnak mondható fal. Mint egy ablak a semmibe. A következő pillanatban az egyik hasonmás bukkant elő Dylan háta mögött, és míg a hadúr fél térdre volt ereszkedve, amaz telljes erejéből rohant a mágus felé. Dylan feldobta a tünde kardot a levegőbe, mire a hasnomás a vállára ugrott, s elkapva a kardott tovább siklott a pajzs irányába. Amannak a tetejéről pedig már elég magassan volt ahhoz, hogy a tünde karddal lecsaphason a mágusra. Ám mindeközben nem szabad elfelejtkezni a másik hasonmásról sem. Axis kardjával közelítette meg, s ezúttal hátulról. Mindeközben Dylan egy varázslatott mondott ki a kardra, hogy a hátulról jövő, mágiával is támadhasson.*
-Calen calta.
*Ez az ellenségre mért mágia, csapás közben kimondva a csapást magát erősíti fel. A megtámadott, a csapás sokszorosát éli át, mentálisan is és fizikailag is.*


//uhhú, pont most kedzevezett a kockadobó, mekkora mázli! ^^//


Edward Dylan támadása: 14(kocka) + 10(fizika támadóerő) + 3(Axis bónusz fizikai támadás) +5(tünde kard) = 32
Nizzre' Zotreth védekezése: 8(kocka) + 12(fizikai védekezőerő) + 3(vért) + 3(rövidkard, a pálcának nincs fizikai védekezése) = 26

Nizzre' Zotreth (32-27)*2=12 életpontot veszít


//Kicsit belejavítottam. Vehetjük fizikai támadásnak, akkor pedig csak a használt fegyverek fizikai értékei vehetők figyelembe. Admin 2//

//Asszem így kell//


A hozzászólást Edward Dylan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-10-22, 2:03 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kockázó
Kockadobó
Kockázó

Hozzászólások száma : 257
Munkahely : Lanuria...kockákat dobálok

Character sheet
Nép: NJK
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-22, 1:57 pm

The member 'Edward Dylan' has done the following action : Kockadobás

#1 'Támadás' :
Olassië erdeje - Page 2 5szerk Olassië erdeje - Page 2 4szerk Olassië erdeje - Page 2 5szerk

--------------------------------

#2 'Védekezés' :
Olassië erdeje - Page 2 2szerk Olassië erdeje - Page 2 4szerk Olassië erdeje - Page 2 2szerk
Vissza az elejére Go down
Nizzre' Zotreth

Nizzre' Zotreth

Hozzászólások száma : 43
Életkor : 663

Character sheet
Nép: Mágusok
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-24, 4:52 pm

// Mese - Olassië alkonya
Camilla, Edward//

* Zotreth nyugodtan nézi végig, ahogy ellenfele eljátszadozik saját támadásával. Talán még sikeres is lehetett volna, ha fektet bele némi erőt a sajátjából is. Majd annak is eljön az ideje.*
- Még hogy megláttam? Hiszen te magad mutattad meg!
* Azt mindenképp el kell ismernie, hogy a villám erejének felhasználása a köd vissza szállingóztatására szép megmozdulás.
Zotrethnek már kicsit unja a ködöt, de ellenfele valamiért minden áron ki akarja használni annak rejtekét.*
~ Hát legyen!
*Egy magabiztos mozdulattal tárja ki kezeit. Hatására a köd egyre nagyobb kiterjedésűvé és sűrűbbé kezd válni.
Dylan árnyai, amiket a folyamatosan sűrűsödő ködben állít elő hasonmásainak teleportálgatásával, nem hatják meg Zotrethet. Nizzre’ nem az a fajta, aki néhány kósza árnyéktól megriadna, viszont ezek az árnyak előrevetítik a közeledő támadást.*
- De koryente ulap.
* Suttogva hagyják el a mágus száját a szavak. A sűrűsödő ködben négy felhőszerű gombolyag jelenik meg, amik a ködben még Zotreth számára is nehezen kivehető, pedig ő még a helyüket is tudja.
Már csak meg kell várnia Dylan várható támadását. Saját magát használja ehhez csalinak, s mivel ez nem veszélytelen, ismét a mágikus tudásához fordul segítségért.
Egy sebtében összedobott pajzs felhúzása mellett dönt. Elhatározását meg is pecsételi néhány ősi szó halk kiejtésével.
A szavak kiejtésével egy időben pillantja meg a levegőből érkező támadóját, akinek a csapását kardjával sikerül hárítania. A fentről érkező csapás hárítása túl sok időt igényel Zotrethtől, így bár számít a hátulról érkezőre, de nem marad elég ideje, hogy azt is hárítani.
A hirtelen összedobott pajzs nem is húzza sokáig a felerősített támadás ellen, de annyira igen, hogy Nizzre' megpróbáljon kitérni a kard elől.
A kard azonban még így is sikeresen hatol testébe.
A seb igen kellemetlen, de még nem gátolja őt a harc folytatásában.
Nizzre’ várja az utolsótól is a hátba támadást, miközben szemmel tartja a korábbi két támadóját. Kicsit hátrál tőlük, közben három felhőszerű képződményét is a két támadó mögé irányítja, a negyediket pedig saját háta mögé rendeli, gondolatával.*
- Hol marad a befejezés? Vagy csupán ennyi lenne?
* Ha a teremtmények sikeresen érintkeznek Dylannal, vagy hasonmásaival, akkor a bennük elrejtett elektromosság felszabadul.*


Nizzre' Zotreth támadása: 9 (kocka) + 7 (mágikus támadóerő) + 6 (pálca sebzése) = 22
Edward Dylan védekezése: 5 (kocka) + 8 (mágikus védekezőerő) + 2 (Axis védelme) + 3 ( elf kard) = 18

Edward Dylan (22-18)*2=8 életpontot veszít.A hozzászólást Nizzre' Zotreth összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-10-24, 4:54 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kockázó
Kockadobó
Kockázó

Hozzászólások száma : 257
Munkahely : Lanuria...kockákat dobálok

Character sheet
Nép: NJK
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-24, 4:52 pm

The member 'Nizzre' Zotreth' has done the following action : Kockadobás

#1 'Támadás' :
Olassië erdeje - Page 2 6szerk Olassië erdeje - Page 2 1szerk Olassië erdeje - Page 2 2szerk

--------------------------------

#2 'Védekezés' :
Olassië erdeje - Page 2 1szerk Olassië erdeje - Page 2 3szerk Olassië erdeje - Page 2 1szerk
Vissza az elejére Go down
Edward Dylan
Sötét elf
Edward Dylan

Hozzászólások száma : 612
Életkor : 39
Munkahely : váltás alatt

Character sheet
Nép: Elfek
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-27, 7:54 am

//Nizzre, >< ez meg milyen támadás volt??? XD na mindegy, sebződjünk meg 8 életponttal Razz//

*Nem is jött ki rosszul. Pont ahogy gondolta, csak támadni kell. A varázserejét meg nem szabad hagyni, hogy használja, ez a lényeg… csak ezt hogy kivitelezze ebben a helyzetben? A mágus válaszára csak egy furcsa pofát vágott. *
~Mintha akartam volna, csakhogy…
*El kell ismernie, hogy a varázsereje valamilyen szinten felülmúlja az övét, még ha csak egy olyan egyhangú tündéről is van szó, aki nem tud elektromosságnál jobbat. Nocsak, megint egy. A hasonmások mögött megjelent egy-egy felhőcske. Messziről érezni lehetne a töltésfeszültséget. Valószínű elugrani sem érdemes, akkor már miért teremtette volna rögtön mögéjük? De az is érezhető volt, legalábbis Dylan számára, hogy megoszlik a varázserő. Bizonyára az okozhatta ezt, hogy mind hármójukat egyszerre akarta letudni, vagy… hiszen maga mögé is tett egyet. Ez felettébb különös. Most mi lesz?... egy pillanatra kimerevenedett köztük az idő, de gyorsan eszébe jutott a mentő ötlet. Már-már mikor veszni látszott a köd felhasználásának értelme, hirtelen értelmet nyert, hogy nem hagyta elpárologni a vízzel együtt. Összetette a kezeit, s arra koncentrált, amelyik a tünde kard nélkül ácsorgott feladat híján. Az utasításokra Zotreth azt vehette észre, hogy a hasonmás, vagy talán Dylan, hátralendíti Axis kardját, s bele vágja egyenest a felhő közepébe, mint az előbb is a villámgömbbe. Axis varázsbotja, s egy ötletes varázsige segítségével megint csak kihasználhatta az ellenség alkotta varázslatot. Persze ennek is megvan a böjtje. Ahogy hozzáért a felhőhöz, mintha egy villám csapott volna bele, azonban nincs sok választása, és nem is nagyon szokta izgatni az efféle kis „apróság”. Ha el kell érnie, hogy a másik a kardját használja, akkor előbb utóbb el fogja. //Very Happy//*
-Ärumia äghme.
*Szavára a felhő kiterjedt, s a ködön keresztül elenyészett mind a hasonmások, mind Nizzre mögül, majd hirtelen egyedül csak a mágus körül izzott fel a párás légréteg és villámcsapásként csapott le rá. Ha minden igaz, ez lefoglalja annyira, hogy a tünde kard lecsaphasson. Az amelyiknek a kezében volt a kard, nem is várt egyébre. Megindult, egyenesen a mágus felé, hogy gyors egymásutánban kísérelje meg a támadást. Előbb alulról, majd oldalról, aztán felülről lendítette meg a kardot, s végül megint alulról. De ha esélye nyílik rá, örömmel folytatja.*


Edward Dylan támadása: 9(kocka) + 10(fizika támadóerő) + 3(Axis bónusz fizikai támadás) +5(tünde kard) = 27
Nizzre' Zotreth védekezése: 11(kocka) + 12(fizikai védekezőerő) + 3(vért) + 3(rövidkard, a pálcának nincs fizikai védekezése) = 29

Zotreth kivédi a támadást.


//komolyan, kezdem unni... user (kár, hogy a kari nem)//


A hozzászólást Edward Dylan összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-10-28, 4:26 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kockázó
Kockadobó
Kockázó

Hozzászólások száma : 257
Munkahely : Lanuria...kockákat dobálok

Character sheet
Nép: NJK
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-10-27, 7:54 am

The member 'Edward Dylan' has done the following action : Kockadobás

#1 'Támadás' :
Olassië erdeje - Page 2 3szerk Olassië erdeje - Page 2 3szerk Olassië erdeje - Page 2 3szerk

--------------------------------

#2 'Védekezés' :
Olassië erdeje - Page 2 3szerk Olassië erdeje - Page 2 4szerk Olassië erdeje - Page 2 4szerk
Vissza az elejére Go down
Nizzre' Zotreth

Nizzre' Zotreth

Hozzászólások száma : 43
Életkor : 663

Character sheet
Nép: Mágusok
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-11-04, 9:52 pm

// Mese - Olassië alkonya
Camilla, Edward//

* Zotreth meglepődve figyeli, amint az egyik ellenfele hárítja támadását. Ez még nem is lenne olyan meglepő, hiszen ezért is hozott létre többet a kelleténél, gondolta, hogy ellenfelét nem fogja az összes elérni. Ellenben, amit Dylan véghezvitt, hogy egyszerre gyűjti össze az összes energiáját, talán még Zotreth saját képességeit is kellően igénybe venné a több méter távolságban lévő dolgok energiájának elszívása.
Zotreth már az első pillanatokban megérzi mágiájának gyengülését, ami nem sok jót sejtet az elkövetkező időszakra.
A párás légtér felizzítására erőteljes gőz képződik, mely elől ruhája ideiglenesen megvédi a mágus testét, de arca rövid ideig ki van téve a gőznek, mielőtt köpenyével sikerülne eltakarnia. Közben hátrálásba kezdve kerül ki a felizzított területről.
A gőz hamar felszáll, vele együtt a köd sűrűsége sem marad változatlanul. Zotreth még időben veszi le arcát takaró szövetdarabot, hogy észrevegye és kihátrálhasson a közeledő kardcsapás elől. A hírtelen érkezett támadás előli kitérés együtt jár azzal, hogy nem áll elég biztosan, hogy kardjával egyértelműen háríthassa az érkező csapásokat, ezért a következők elől is csak hátrál, néha kardjával nyerve némi plusz időt, ha a hátrálás kevésnek bizonyulna magában. Így kerülnek egy, a trollok által, kidöntött fiatalabb fa törzséhez, ami még így is igazán jó méretekkel büszkélkedhet.
Zotreth, hogy kihasználja a helyzetet, először csak a fatörzsre, közben egy vágással tartja távol ellenfelét, majd egyből tovább, le a földre ugrik.
Ezzel egy kis fizikai akadályt állítva kettejük közé, ami Zotrethnek elég, hogy ismét mágiájához folyamodhasson.*
- Antennae madilim.
* Zotreth testéből füstszerű csápok nyúlnak több irányból gyors ütemben a hasonmás felé, ha akad a közelben még ellenfél azok felé is. A csápok, ha sikerül körbekeríteniük az áldozatot, a mozgást nem gátolják, viszont a mágia használatát meggátolja az érintett személynél, ami a hasonmás esetén annak megszűnését jelenti.*Nizzre' Zotreth támadása: 10 (kocka) + 7 (mágikus támadóerő) + 6 (pálca sebzése) = 23
Edward Dylan védekezése: 11 (kocka) + 8 (mágikus védekezőerő) + 2 (Axis védelme) + 3 ( elf kard) = 24

Edward Dylan kivédi a támadást.


A hozzászólást Nizzre' Zotreth összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-11-04, 9:55 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kockázó
Kockadobó
Kockázó

Hozzászólások száma : 257
Munkahely : Lanuria...kockákat dobálok

Character sheet
Nép: NJK
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-11-04, 9:52 pm

The member 'Nizzre' Zotreth' has done the following action : Kockadobás

#1 'Támadás' :
Olassië erdeje - Page 2 6szerk Olassië erdeje - Page 2 1szerk Olassië erdeje - Page 2 3szerk

--------------------------------

#2 'Védekezés' :
Olassië erdeje - Page 2 4szerk Olassië erdeje - Page 2 4szerk Olassië erdeje - Page 2 3szerk
Vissza az elejére Go down
Edward Dylan
Sötét elf
Edward Dylan

Hozzászólások száma : 612
Életkor : 39
Munkahely : váltás alatt

Character sheet
Nép: Elfek
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-11-05, 6:59 pm

//mese, Olassie erdeje, Nizzre Zotreth//

*Több egymásutánban csapott le kardjával az elfre, de egyik sem ejtett rajta sebet. Gyors, nagyon gyors, azt meg kell hagyni. A reflexeivel sincs semmi gond, de szó, ami szó, mégiscsak meghátrálásra kényszerítette. Fáradhatatlanul űzte egyre hátrafelé, amíg csak lehetett. Közben Dylan és a másik észrevétlenül mögé került, így jutottak el egy kicsavart fartörzshöz. A hasonmást, kezében a nagy tünde karddal, ez sem akadályozta meg. Utána ugrott a mágusnak, fel a fatörzsre, s onnan lefelé, azonban egy pillanat műve alatt az alakja szertefoszlott, s odébb körvonalazódott ki újból. Dylan vette észre még a varázslat kivitelezése előtt, hogy készül valamire az elf. Nem hagyhatja fölöslegesen odaveszni a „drága” bábut. Elrebegte a teleport varázslatot, és ha már itt tart, a másikkal is megtette ugyanezt. Talán láthatta a mágus, hogy honnan vitte véghez a maga varázslatát, de azt már nem, hogy nem ő indult útnak, abból a helyből. Összesen három teleport varázslatot használt. Egyet, hogy megmentse az aktív mását, egyet-egyet pedig ugyanabban az időben, hogy kicserélje magát a másikkal, s ő maga pedig eltűnhessen. Majd az rohamozta meg oldalról Nizzrét a saját kardjával, míg Dylan felszerelkezve a tünde karddal egy újabb teleporttal fölé került. Elöl a fa, oldalról pedig mindkét irányból veszély fenyegeti a mágust, ráadásul Dylan szabályosan a feje fölött jelent meg, hogy ha lehet, kettészelje. Innen már csak hátrafelé van irány. De itt még nincs vége. Hárman vannak, és hárman is támadnak, hátulról a harmadik, varázslattal támadt az ellenfélre. Egy keresztet rajzolt a kard hegyével, majd egy vonallal kettészelte azt. Ezután az ellenfél szíve felé mutatva kimondta a varázsigét. *
- Flamma ghorian!
*Ennek hatására az ellenfél úgy érzi, mintha belülről tűz emésztené és ez a tűz élve nyeli el őt. A szíve mintha lángok martalékává válna hirtelen, s percekre akár meg is béníthatja a harcban,-vajon Nizzrét mennyire?- viszont egyben az aktív varázslatát is feloszlattathatja, hiszen így koncentrálni szinte lehetetlen.*Edward Dylan támadása: 4(kocka) + 10(fizika támadóerő) + 3(Axis bónusz fizikai támadás) +5(tünde kard) = 22
Nizzre' Zotreth védekezése: 10(kocka) + 12(fizikai védekezőerő) + 3(vért) + 3(rövidkard, a pálcának nincs fizikai védekezése) = 28

Zotreth kivédi a támadást.


//>< nekem ez nem megy//


A hozzászólást Edward Dylan összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-11-05, 9:16 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kockázó
Kockadobó
Kockázó

Hozzászólások száma : 257
Munkahely : Lanuria...kockákat dobálok

Character sheet
Nép: NJK
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-11-05, 6:59 pm

The member 'Edward Dylan' has done the following action : Kockadobás

#1 'Védekezés' :
Olassië erdeje - Page 2 3szerk Olassië erdeje - Page 2 6szerk Olassië erdeje - Page 2 1szerk

--------------------------------

#2 'Támadás' :
Olassië erdeje - Page 2 1szerk Olassië erdeje - Page 2 2szerk Olassië erdeje - Page 2 1szerk
Vissza az elejére Go down
Nizzre' Zotreth

Nizzre' Zotreth

Hozzászólások száma : 43
Életkor : 663

Character sheet
Nép: Mágusok
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime2011-11-07, 12:13 am

// Mese - Olassië alkonya
Edward//

* A csápok több irányba is elkezdik a terjeszkedést, ez Zotreth számára nem jelent mást, mint ellenfele ez alkalommal sem feledkezett meg létszámfölényéről. De ez várható is, ebben a helyzetben. Az már sokkal kellemetlenebbül érinti, hogy ellenfele minden áron meg kívánja tartani ezt a helyzetet, függetlenül attól, mennyi energiát használ el a hasonmások fenntartása és megmentésük érdekében.
Elsődleges célpontjának eltűnése időt nyer számára, hogy kicsit fel tudja mérni a helyzetet, így veszi észre a következő teleportálást.*
~ Valamire készül!
* Az már fel sem merül a mágus fejében, hogy meg is várja, mit készít elő ilyen lelkesen ellenfele.
A Zotreth felé meginduló két alak és a hátrálás elzáró fatörzs eldönti a kérdést.
Ajkai ismét igét rebegnek. Most rajta a sor, hogy testét új helyre helyezze.
Még időben hajtja végre a varázslatot, hogy sikeresen elkerülhesse Dylan három irányból érkező támadását. Az átok is célt tévesztve próbálná kifejteni hatását.
A helyváltoztatásnak köszönhetően, Zotrethnek jó rálátása van korábbi helyzetére. Néma közönnyel veszi tudomásul a támadásban komolyságát.
A három ellenfél egymáshoz viszonyított közelsége nagyszerű lehetőségnek bizonyul Zotreth számára, hogy egyszerre csaphasson le, mind a két bosszantó bábura, mind a valódi ellenfelére is.
De ehhez, már egy, a korábbiakhoz képest, erőteljesebb igét kell előkeresnie tudatából.*
- Nakakahila poste ng sunog!
* A szavak kimondása után, mindkét kezét a magasba lendíti.
A hatás a karok lendítésével veszi kezdetét. A három Dylan lába alatt egy igen jelentős, a szükségesnél nagyobb, átmérővel rendelkező tömör tűzoszlop emelkedik fel a karok mintájára, magába zárva a három célszemélyt, akik így bőrükön érezhetik annak égető hatásár.*


Nizzre' Zotreth támadása: 13 (kocka) + 7 (mágikus támadóerő) + 6 (pálca sebzése) = 26
Edward Dylan védekezése: 14 (kocka) + 8 (mágikus védekezőerő) + 2 (Axis védelme) + 3 ( elf kard) = 27

Edward Dylan kivédi a támadást.


A hozzászólást Nizzre' Zotreth összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-11-07, 12:14 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Olassië erdeje - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olassië erdeje   Olassië erdeje - Page 2 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Olassië erdeje
Vissza az elejére 
2 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Középvidék :: Olassië-
Ugrás: