LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma

Kezdőlaphttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

Avlanion - A vízesések városa

Go down 
+34
Ryn von Samok
Zeltaren
Feline Eryneth N'Ardes
Vogon Beebebrox
Veron
Gomora
Elonar
"Vasgyúró" Ropark
Norujn
Xerar
Belnir
Amíra Nox
Huor Tiwele
Nawarean
Balál Tangeran
Aina Senira
Cloud Revan's
Al'Eron Ryden Savion
Gylnar Radek
Aventhis
Miranda Walchot
Dropie Dan
Akahana
Sou
Kain Namelyr
Élesszemű Caladster
Mitsuko Midnight
Raman
Sydney H. Low
Lucinda Laren
Roober
Edward Orrick
Eclair
Mesélő
38 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 11 ... 21  Next
SzerzőÜzenet
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1520

Character sheet
Nép: NJK

Avlanion - A vízesések városa Empty
TémanyitásTárgy: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2009-07-12, 9:58 am

*Avlanion... A vízesések városa. Korunk legszebb, és egyben az egyik leggazdagabb városa volt.
Itt állomásozott a birodalom legütőképesebb hadereje is. Griffek szelték lovasaikkal az eget, hogy időben adhassanak vészjelzést, ha sárkány, vagy egyéb ellenséges lény közelítene.
Avlanion városának szélein építettek figyelő, s jelző tornyokat is az esetleges támadások korai észlelése érdekében.

S ezek mégis kevésnek bizonyultak, amikor Filnoren, az égi vár vette ostrom alá a vízesések városát. Véres, pusztító küzdelem dúlt, katonák, grifflovasok, mágusok, elfek, törpék, mind, kik e városban éltek, próbálták megvédeni Avlaniont - mindhiába.
A város véres küzdelemben esett el, s foglalta el a sárkányfattyak, sötét elfek, sötét mágusok hadereje.
Egyik felét felégették, más része felrobbant, s megint más része a fagy áldozatává vált.
Ma felette lebeg a repülő vár, sárkányfattyak szelik az eget, és sötét haderő lakozik falai között.
*

Avlanion - A vízesések városa Avlanionavzessekvrosasz_by_stixion-das9ith

Avlanion város fogadója (A teljesség igénye nélkül)

Ételek:

Zöldség saláta 1 darna
Gyümölcs saláta 1 darna
Puding 1 darna

Kenyérlángos 1 darna
Fokhagymás lepény 1 darna
Rántotta 1 darna

Roston sült kárász citromkarikával, tejszínes mártással, burgonyával 3 darna
Ponty halászlé túrós csuszával 3 darna
Harcsafilé sörtésztában sütve 3 darna
Roston sült lazac tormás burgonyával 3 darna

Malacsült almával, gazdagon rakott burgonyával 4 darna
Sült csirke burgonyával, zöldségsalátával 4 darna
Kecskepörkölt párolt répával, főtt burgonyával, kenyérrel 4 darna
Marhapörkölt galuskával, erős paprikával 4 darna

Italok:

Tea csésze 1 darna

Száraz vörösbor Telar vidékéről pohár 2 darna
Félédes vörösbor Déli dombság pohár 3 darna

Száraz fehérbor Norlan mellől 1 darna
Félédes fehérbor Középvidék 1 darna

Hegyi törpe sör korsó 2 darna
Telar sör korsó 2 darna
Mézsör 3 darna

Tömény párlat (whiskey) pohár 3 darna
Vadászmester tömény feles 2 darna

Szállás /fő/éjszaka

Normál szoba: 3 darna
Lakosztály: 6 darna

A hozzászólást Mesélő összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-02-13, 2:02 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Eclair
Istennő
Eclair

Hozzászólások száma : 62
Életkor : 2014
Munkahely : Elfek istennője

Character sheet
Nép: Istenek

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-02-26, 10:46 pm

*Eclair sétálgat -e szép tájon. Emberi, vagyis elfi alakban látható. Fehér haj, fehér bőr, és egy zöld tünde ruha. A vízesést bámulja egy nagyobb dombról. Közben dúdol egy dalt. Ritkán szokott eljönni ide. Legutoljára 40 évvel ezelött volt itt. Mikor éppen egy elf áldozatot mutatott be neki.* -Szép hely! *Mondja majd a kezével suhint egyet és a vízesésből szivárvány tört elő.* -Így még szebb! *Majd mégegyszer meglegyinti és lelassítja a vizet.* -Remélem a víz istene nem fog mérgeslenni rám! *Mondja bohókássan, majd elkezdett nevetni.*
Edward Orrick
Sötét elf
Edward Orrick

Hozzászólások száma : 12
Életkor : 36
Munkahely : Kalózkapitány

Character sheet
Nép: Elfek

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-02-26, 11:11 pm

Edward épp egy találkozás alkalmával érkezett Avlanion városába. Nem keltett túl nagy feltűnést, egy egyszerű szürke köpeny és csuklya fedte kilétét, miközben a város egy eldugott szegletébe igyekezett. Tudta, nagy a kockázat, ha csak így jár-kel a városban, de most kénytelen volt megtenni. Egyik embere tartozott egy könnyen befolyásolható alaknak és épp azt a tartozást igyekezett egyenlíteni.

Fél órával a találkozó után már fellélegezve sétálgatott a város falain kívül a szabadban. Épp egy vízesés környékén haladt el, mikor észrevette, hogy az a víz nem normális ütemben folyik és a szivárvány is csak úgy ott van, holott az előbb még semmi jelét nem mutatta.
Így hát kíváncsiságára közelebb merészkedett és akkor meglátott egy szép tündét. Túlságosan szépnek találta ahhoz, hogy egy egyszerű tünde legyen és a kíváncsiság is csak egyre hajtotta.
Megfontoltan körbenézett, hátha nem egy csapda, majd odasétált a nőhöz.
- Te csináltad ezt? - kérdezte egyszerűen, mégis kis alázattal a hangjában, valahogy érezte, hogy fensőbb rangúval beszél.
Eclair
Istennő
Eclair

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-02-26, 11:19 pm

-Nem semmi képpen sem én csináltam!
*Mentegetőzött Eclair.*
-Itt ültem és hirtelen előjött! De csinos nem?
*Neveti el magát.*
-Ecla...Mármint Eclana vagyok!
*Mondta az ál nevet, mivel egy elf biztos rá jönne az Eclairról ,hogy ki ő. Addig is álcázódik. Nem szereti a feltünést, csak akkor amikor isteni alakjában van. Nem hiába van elf alakban. Csak pihenni és szórakozni akart. Reménykedik nem tól gyanús neki.* -Mi a neved? *Kérdezte mosolyogva.*
-Látom Zöld elf vagy! Látszik rajtad! Vagy talán más is? *Érdeklődik, pedig igazából tudja, persze hiszen istennő.*
-Pontossabban bemutatkozom! Eclana Lightos! Fehér elf! *Tereli el a szót teljesen, maximálissan a szivárványról. Talán megússza. És ki tudja? Talán megjutalmazza az embert ha megtetszik neki.*

A hozzászólást Eclair összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2010-02-27, 7:43 am-kor.
Edward Orrick
Sötét elf
Edward Orrick

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-02-26, 11:38 pm

Edward figyelte ahogy a nő beszél és egyre inkább kezdett elbizonytalanodni magában.
"Pedig már úgy láttam volna egy istenséget... Na nem baj, ő sem rossz társaság. Sőt, egész kedves."
A nő illedelmesen bemutatkozott, de még a hovatartozását is pontosan elmondta. És a kérdés...
Hát mi tagadás, Ed jön.
- Először is, Edward vagyok. - mosolyodott el a szóra, majd így folytatta- és jól sejted, zöld elf vagyok... részben. Másrészt eléggé látszik, hogy félig sötét elf is vagyok. De kivételesen nem a gonoszabbik fajtából.
És valóban nem, Edward egyáltalán nem rendelkezett túlságosan sötét jellemekkel, még inkább utálta a sötét elfeket, főképp a hallottak alapján. Sokat meséltek már neki róluk és tulajdonképpen örült, hogy csak a kinézete tükrözi, hogy félig ő is az.
- A külsőségek... Hát abba meg bele kell törődni. Na de egy ilyen különösen szép kinézetű hölgy mit bóklászik errefelé egyedül? Bármi baj érhet.
Eclair
Istennő
Eclair

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-02-26, 11:49 pm

*Eclair elmosolyodott. Hogy miért? Mert gondolat olvasó. Belenézett Edward fejébe, és közben elpirult.*
-Edward! Szép név! Szeretem ezt a nevet!
*Mondja majd gondol egyet, és próbára teszi Edwardot. Kicsit hátrább lép a szikla vége felé. Hirtelen leesik, majd úgy "lebegteti magát" ,hogy egy sziklára essen ami meg is tartja. Eszméletlennek teteti magát, és közben reménykedik ,hogy megmenti. Ha nem, és itt hadja az se baj, úgy sem halhat meg. Hirtelen suhint egyet a kezével, úgy hogy ne lássa meg az elf. Képességével egy kötélt varázsolt oda, ami elég erős, és elég hosszú, úgy ,hogy valamihez hozzá kötve, vagy csak szimplán fogva fel tudja húzni Eclairt.*

A hozzászólást Eclair összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2010-02-27, 7:43 am-kor.
Edward Orrick
Sötét elf
Edward Orrick

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-02-27, 12:09 am

Hát ez fantasztikus. Igaz Ed nem surranó, de ugyanúgy tudja vonzani a bajt, mint az a népség. Hogy mi is történt?
Ecla a neve emlegetése közben hátrébb lépett és elég volt ennyi, már meg is volt a baj. Szép gyors ütemben leesett.
Edward ugyan utána kapott, de semmi esélye nem volt elkapni. Túl messze volt ahhoz. De úgy tűnt különösebben nem esett nagyot és látszólag csak az eszméletét vesztette el. De csak látszólag.
Ed persze meg akart bizonyosodni arról, hogy tényleg jól látja-e, így aztán próbált valami hosszabb faágat, vagy indát találni. És akkor a semmiből ott termett egy kötélkupac.
- Hát ez meg? Meg mernék esküdni rá, hogy az előbb még nem volt itt. Vagy.... nem, ezen nincs idő gondolkozni.
A kötél egyik végét egy fához erősítette, ellenőrizte a csomó szorítását, aztán a kötél másik végét megragadva leugrott pontosan a lány mellé.
Egy sóhajjal nyugtázta, hogy fentről is jól látta, csak elájult. De azért leguggolt mellé és a csuklóján megnézte a pulzust. Minden stimmel. Csupán néhány horzsolás, de belefér. A többi csak akkor derül ki, ha magához tér.
Így hát Edward gyengéd rázogatással és szólongatással próbálta magához téríteni Eclát.
Eclair
Istennő
Eclair

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-02-27, 7:40 am

*Eclair mikor felébredt hirtelen eltüntek róla a sebek. Felállt és elkezdett lebegni majd egy nagy fény villanás után vissza változott istennői alakjába.* -Szia! Eclair vagyok! Az elf istennőd! Jutalomból mivel megmentettél kapsz egy ajándékot! *Mondta majd leszált Edward mellé és meg puszilta.*
-Tényleg tetszik a neved, de nem ez a ajándék!
*Folytatta majd tapsolt egyet és hirtelen két galamb jelentmeg amik Edward nyakába egy nyakláncot raktak. Szép zöld volt fekete kerettel. Éppen hozzá illett.*
-Ha eszt megdörzsölöd akkor ott termek! De vigyázz, csak háromszor használhatod! *Mondta majd kacsintott egyet.*
-Remélem hamar lesz! *Mosolyodik el, majd vissza vedte "elfi" alakját.*
-Ez alakomban már nyugodtan hívhatsz Eclair-nak! Hiszen tudod ki vagyok! Ó és látom kalóz vagy! Bizzhatsz bennem, megbeszélem a víz istenével és istennőével ,hogy legyen jó utad majd!
*Mondta és leült egy sziklára ott várta Edward válaszait. Közben arra gondolt, ilyet nem szabad. Beleszeretni egy halandóba, és még pláne adni neki egy tárgyat. Olyan mindha azt mondta volna neki - Hívj és jövök! *
Edward Orrick
Sötét elf
Edward Orrick

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-02-27, 1:33 pm

Mikor a lány magához tért, Edward egy olyan jelenségnek volt tanúja, amit nem minden nap lát az ember.
A sebek hirtelen eltűntek, de a kinézete is megváltozott. És mire Ed magához tért, már egy istenség állt előtte, méghozzá a saját fajának istennője, Eclair. És valljuk be, a káprázat alaposan megbabonázta. Egyedül a saját gondolatai keltek önálló életre, bár most úgysem csak maga tudott róla.
~ Na már megint sejtettem, hogy itt valami nem stimmelt. És tessék, most itt áll előttem egy istennő. De nem is akármilyen...~
Edward csak ámulva hallgatta az istennő szavait és rettentően megtiszteltetve érezte magát. A puszitól meg... hát rendesen elvörösödött, így az ajándékra csak akadozva zavarodottan tudott válaszolni.
- Nem fogok... Na szóval nem fogom hébe-hóba használni. És köszönöm ezt a bizalmat. Igazán.
Mikor Eclair már ismét tünde alakban beszélt, Edward arca megint kezdett vörösödni. De moat azért, mert leesett neki, hogy az előbbi percekben bármire gondolt, azt az istennő is hallotta. De egy mély lélegzettel igyekezett visszaállítani a nyugalmat. Hisz Eclair hatalmas dolgokat tesz érte. És nem csak érte, de a társaiért is.
És ami furcsa, valahogy viszonozni is akarta. Bár egy egyszerű halandó sok mindent nem tud tenni, ami elég illő egy istenséghez. Főképp hogy azt sem tudta mit csináljon. Így hát odalépdelt a sziklán üldögélő lányhoz és illedelmesen kezet csókolt neki.
- Örök hálám.
Eclair
Istennő
Eclair

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-02-27, 1:45 pm

* Eclair észrevette ,hogy a fiú elvörösödött. Ezért ő is elvörösödött ami látszott is rajta. Arébb csuszant a szikláról had férjen ő is oda. * - Mindent tudok rólad, ezért inkább te kérdezz rólam! *Mondta kuncogva a bohókás istennő. Elmosolyodott és mélyen Edward szemébe nézett amitől még jobban elpirult. *
-ó én buta! *Mondta majd felállt, és legyintett a kezével.*
-Csak visszacsináltam a víz folyásást! *Mondta majd leült újra.*
Edward Orrick
Sötét elf
Edward Orrick

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-02-27, 1:53 pm

Eclair kis jelzésként, hogy üljön le, arrébb csusszant, így Edward immáron teljesen megnyugodva helyet foglalt mellette.
Az istennő felhatalmazta, hogy kérdezhet bármit, ami csak akar, hisz Ed élete már nyitott könyv neki.
De mielőtt belekezdhetett volna a kérdezésbe, a lány felállt és legyintett egyet. Erre a vízesés ismét a megszokott tempóban kezdett alázúdulni.
Utána Eclair magyarázkodva visszaült, Edward pedig neki is szegezte az első kérdést, ami szöget ütött a fejében.
- Milyen istennek lenni? Mármint nem a hatalomra gondolok, hanem hogy az egész világot látod és mindenhez értesz.
Eclair
Istennő
Eclair

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-02-27, 8:08 pm

*Eclair elmosolyodott.* -Hát mit nem mondjak rossz! Sohasem halhatsz meg, az örök élet már unalmas mert nem tudod értékelni az élet örömeit! Hatalom nem is érdekli semelyik istent, legalábbis engem nem! *Mondta majd közelebb csusszant az elf férfihez. Elmosolyodott majd csillogó szemeivel Edward szemeibe nézet. Eclair gondolatai csak Edwardon jártak. Talán egy isten is lehet szerelmes. Eclair 80% biztos ,hogy az. Szerelmes. De sajnos mindent csak ezt nem tudja megnézni Edward agyába. Mélyebb érzéseket sajnos nemlát. És ettől ideges lett. Látszik a szemében a lángolás, és látszik az arcán ,hogy szerelmes. Edward valyon mit érez iránta? Sajnos nem meri megkérdezni. De talán Edward kezdeményez. De ha nem akkor sajnos ez egy szerencsétlet szerelem sorsa.*
Edward Orrick
Sötét elf
Edward Orrick

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-02-27, 9:25 pm

*Eclair elmosolyodott a kérdésre, majd szép részletesen válaszolt rá. Edward pedig készségesen hallgatta. *
- Hát valahogy én is így képzeltem el, és ezért örülök is neki, hogy nem vagyok semmilyen istenség. Én így szeretem az életet, ahogy van.
*Míg Edward beszélt, Eclair közelebb ült a férfihez, aki kicsit kezdte feszélyezetten érezni magát. Főképp mert a lány reakciói csakis egyre engedték következtetni: az istennő nagyon is megkedvelte őt.
Edward annak örült, hogy találkozhat egy ilyen különleges lénnyel, de meg kell hagyni, ő nem a szerelem első látásra híve. Ezzel ő tisztában volt, de Eclair nem. És hát idáig is akárhány kapcsolata volt, nem alakult csak ki hipsz-hopsz. *
- Öhm... Eclair. Nem hiszem, hogy ez olyan jó elgondolás, már ha tényleg jóra következtettem. Nekem sokkal több idő kell ahhoz, hogy szerelmes legyek és megvallom nem csak ez lenne a bökkenő. ne értsd félre, különleges vagy és gyönyörű. De te istennő vagy és halhatatlan. Én pedig egy egyszerű halandó, akitől bármikor elvehetik az életét. Az én sorsom előre meg van írva és attól félek, hogy ha jobban belém habarodsz, akkor csak nagyobb fájdalom lenne számodra, ha meghalnék. Én nem szeretnék ekkora csalódást okozni neked, nem érdemelsz olyan sorsot, hisz attól még magányosabb lennél. - Edward egy pillanatra elhallgatott és leszegte a tekintetét. Nagyon bántotta, hogy ilyen rövid idő alatt idáig fajultak a dolgok és nem szerette volna, ha ez mérgezi meg a jónak induló viszonyt. Miután felnézett, folytatta - Nézd, nem szeretném, ha emiatt többször nem is látjuk egymást, de ha ezek után utálni fogsz, megértem, jogos.
Eclair
Istennő
Eclair

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-03-04, 7:52 am

*Eclair kicsit szomorú lett és hirtelen felvette isteni alakját.* -Hát, rendben! Csak annyit kérek ne felejtsd el ezt a napot! Köszönöm! *Mondta és azzal elkezdett lebegni.* -Vigyázz a jutalmadra! Szia! *Mondta majd legyintett egyet a kezével és egy levél termett ott.*

-Kedves Edward!
Ó még a nevedet is jó leírni!
Megbocsátok!
És azért még szólok a víz istenpárjának ,hogy jó utad legyen!
Ezer csókot küld Eclana!

*Mikor végig olvasta a levelet a száján érezte a csókot. Egy utolsó csókot.*
Roober
Istenség
Roober

Hozzászólások száma : 520
Munkahely : Sárkányistenség

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-03-27, 10:25 pm

*Sárkány alakjában szállt a felhők között, miután ott hagyta a két ősi sárkányt. Fehér szőre hullámzott a szélben, míg kékes és bíbor színű pikkelyein meg-megcsillant a nap fénye.
Szeret a levegőben. Nem hiába sárkány istenség. Most is gondolataiba merülve szelte a kék eget. Halandó szem meg nem láthatta, istenek meg nem zavarták. Mind ismerték ezt a szokását. Előszeretettel repül a hűs levegőben. Ilyenkor úgy érzi, tisztábban tud gondolkodni.
Így repült, mikoris megérezte egy másik isten jelenlétét. Nem Kellett sokat találgatnia. Szinte mindegyiket meg tudja különböztetni így
Eclairt látta, amint egy halandó elffel van. Nem is ment nagyon közel. Szárnyait kiterjesztette, szinte megállt a levegőben kevéssel felettük.
Végig követte az egész jelenetet tekintetével.*
~Eclair, Eclair....ily könnyen adod szíved egy halandónak...~
*Figyeli, amint az istennőt kikosarazza kedvesen, diplomatikusan rajongásának tárgya. És látta azt, is, amit az elf már nem láthat. Szeretett istennője bár azt lehetett hinni, egyből távozott, még ott áll mellette és figyelmesen követi a levél reakcióját. Roober ekkor látja elérkezettnek a pillanatot, hogy felfedje jelenlétét az istennőnek. Halk krákogással figyelmezteti Eclairt, hogy itt van felette.*
Roober
Istenség
Roober

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-04-02, 4:51 pm

*Bár az istennő nem vette észre, vagy nem akarta észrevenni, Roober úgy döntött egy kicsit még elidőz Avlanionban. Bár az istenek világának szépségeivel nem vetekedhet a hely, kétségtelenül a halandók földjei közül ez az egyik legmegkapóbb.
Úgy dönt hát, elvegyül Avlanion tömegei között.
Nem változtat sokat külsején. Emberi alakban mutatkozik, elrejtve sárkány formáját.
Lassan leereszkedik nem messze attól a helytől, ahol nemrég még Eclair és az elf szerelme beszélgettek. Közben az elf és istennője is eltűnt már.
Roober díszes nemesi gúnyát ölt magára. Fiatal, jóképű fiatalemberként veti bele magát hamarosan a város forgatagába. Érdeklődéssel szemléli a sürgő-forgó városiak és a kikötőből érkezett kereskedők, katonák nyüzsgő forgatagát.
Utánozva a helyi előkelő elit hetyke fiataljainak viselkedését ő maga is büszke tartással sétál fel, s alá, mint kinek rengeteg üzleti elintézni valója van a messze földről érkezett utazók között.*
Lucinda Laren
Surranó/Ember félvér
Lucinda Laren

Hozzászólások száma : 10

Character sheet
Nép: Emberek

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-04-02, 5:13 pm

*Nyugodtan lépdelt az emberek tömegében. Néhol megállt egy-egy kereskedő előtt, mosolyogva nézegette a portékáit aztán tovább ment. Most igazán jó kedve volt, végre sikerült elszabadulnia a hajóról és nem kellett Edward parancsait hallgatnia. Miközben egy újabb árusnál nézelődött hirtelen azt érezte, hogy valaki mintha matatna a zsebében, gyorsan odakapott de már elkésett. A tolvaj már rohant is, fellökve az embereket.*
- Hé Te! Állj csak meg!! Gyere vissza amíg szépen mondom!*Kiáltotta utána, persze ez csak egy gyenge kísérlet volt. Melyik az a ostoba tolvaj aki erre megáll, visszafordul és bocsánat kérően visszaadja a pénzt? Egyik sem..Na most már ilyenkor az ember nem tehet mást, mint, hogy utána rohan. Drága Lucindánk is ezt tette. Úgy futott mint még soha, pár embert ő maga is fellökött, de nem szándékosan aztán hirtelen BUMM! Nekiment valakinek, akit úgy tűnt nem tudott elsodorni, így a földön kötött ki.*
- Aúú..ez fájt..*Próbált feltápászkodni, már arra készült, hogy jól leoltja az idegent aki nem volt képes arrébb állni miközben ő a tolvajt üldözte(eszébe se jutott, hogy ő tehet a dologról) de hirtelen torkán akadt a szó. Mivel is egy igazán gyönyörű férfi állt előtte, pompás ruhában, felségesen...Közben ő..Csak a szokásos fehér ing, a kapitánytól kölcsönvett kinőtt sötétkék kabát és megszokott világosabb kékes nadrág. Hát igen, ő hozzá képest csak egy kis szegény ember lányának tűnt..Hehe pedig ez mennyire nem igaz! Szép lassan megpróbált két lábra állni, ami apróbb nehézségekkel de sikerült. Leporolta a ruháját és komolyan belenézett a férfi szemeibe*
- Elnézést kérek, csak tudja épp üldöztem valakit...*Bűnbánóan a földre nézett. Már nem próbált a tolvaj után menni, mostanra már úgy is mindegy volt, valószínűleg már hetedhét határon túl lehet...*
Roober
Istenség
Roober

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-04-02, 10:01 pm

*A sárkányisten élvezettel merült el az embertömegben. Régen levetette már, talán még az ősidőkben azt a szokást, mely sajnos még sokakban él, hogy külseje alapján ítéljen meg másokat. Így aztán nem is igazán törődik azzal, hogy mit gondolnak róla az emberek. Tökéletes álcát tett magára.
Hirtelen mozgásra figyel fel. Egy fiatal fiú rohan keresztül a tömegen. Cikk-cakkban mozog, ahogy át kevergőzik a járókelők kusza rengetegén. Valamivel lemaradva egy fiatal lány üldözi.
Roober jól látja, hogy a fiú miért is menekül. Kezében még ott egy kis szütyő, benne szinte idáig hallani az aranyak csörrenését. A "nemes" összehúzza szemöldökét. A srác rongyos ruházata és mocskos kinézete nem jó létre vall.
Üldözőjét teljesen leköti, hogy szemmel tartsa a menekülőt így az istenség nem kis meglepetésére épp őbelé szalad bele.*
~ Hm...talán áttetsző vagyok? ~
*Gondolatban végignéz magán, de hibát nem követett el átváltozásakor, így a lány figyelmetlensége lehetett a nem várt találkozás oka.
Felsegítené, mint minden jól nevelt férfi, de gyorsabban talpra áll annál, semhogy közbeléphetne. A lány tekintete megakad rajta, ezen az istenség másodszorra csodálkozik el. Minden esetre állja a lány pillantását és szeméből sugárzik az erő, talán ez az egyetlen mely árulkodhat róla, hogy nem közönséges halandót rejt a díszes külső.
Mikor a nő szabadkozva elnézést kér, Roober végre megszólal, tiszta, erős hangon.*
- Semmi baj. Megütötte magát, hölgyem?
Miközben végigméri, gyorsan megállapítja, hogy bizony a tengerről jött. Jó jele ennek a tengerész zubbony, melyet hord (igaz, férfié lehet) és a hajából áradó sós tengeri levegő illata.*
- Az volt mindene, amit a tolvaj elragadott?

Lucinda Laren
Surranó/Ember félvér
Lucinda Laren

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-04-02, 10:24 pm

*A férfinek elég erős és kicsit talán ijesztő is volt a hangja. Lucinda egy pillanatra úgy érezte, mintha nem is egy közönséges halandóval beszélgetne..Kicsit megremegett a gondolattól, de egy hosszú sóhajjal elhessegette a dolgot. Nos, van még valami amit még muszáj megemlítenem.."hölgyem"? Na igen, ezt nem túl gyakran hallja egy kalózokkal teli hajón egy nő. El is mosolyodik a dolgon, eszébe jutott a régi élete, mikor még apjával élt szolgákkal, és cselédekkel körbevéve. Ott minden egyes nap több-százszor hallotta, manapság viszont csak azt, hogy "Hé Te!" vagy "Kicsi lány" meg ehhez hasonlók. Mégis ezt az életét sokkal szebbnek látta, mint a régit. *
- Nem, nincs semmi bajom de kérem, ne hívjon így! Ettől csak kellemetlenebbül érzem magam. A nevem Lucinda...Lucinda Laren! *Kedvesen elmosolyodott majd a fiú után nézett.*
- Nem, van még nálam egy kevés pénz. Egyébként is, azt hiszem neki nagyobb szüksége van rá mint nekem. ~Persze a kapitány ki fog nyuvasztani de majd valahogy kimagyarázom magam..~ *Újra a nemes emberre nézett, kicsit sajnálta, hogy bajt okozott neki, és valahogy ki akarta engesztelni. Bár őszintén, mivel is tudna egy kalóz lány kiengesztelni egy nemest /aki egyébként egy isten/ ? A válasz: Sehogy. De azért egy próbát megért.*
- Ha esetleg lenne valami amivel ki tudnám engesztelni akkor kérem mondja meg! *Mondta nyugodtan, szája sarkában egy apró mosollyal.*
Roober
Istenség
Roober

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-04-02, 11:06 pm

*Roober tekintete a nő arcát pásztázza. Látja, hogy a mosoly közben épp elmerül gondolataiban.
Csak egy pillanatra habozik, mikor nevet kell mondania, hiszen még az illem is úgy diktálja. Ezt követően meghajol a lány előtt.*
- Lebredo el Draconis szolgálatára! És természetesen, nem kell "hölgyemnek" hívnom.
*Lucinda második kérdésére nagyot ámul. Hogy kiengesztelni őt? Ugyan miért? Hiszen a lány pattant le őróla és Lucinda terült el ezek után az utcán mindenki szeme láttára, nem pedig Roober. Szinte meg sem érezte, ahogy neki szaladt.
Mintegy véletlenül megérinti Lucinda karját. Az ő szemei előtt is végigperegnek Lucinda emlékei egészen születésétől fogva mostanáig. Arca közben meg sem rezzen, csupán egy félmosoly villan rajta végig.*
- Igazán nincs miért kiengesztelni engem. Hiszen nem esett semmi bajom. A nagyobb baj kegyedet érte. Ám ha segíthetek esetleg valamiben, szívesen megteszem.
Bár...egy ilyen talpraesett kis kalóz talán el sem fogadja egy magamfajta elpuhult városi segítségét...

*Mosolyogva ejti a szavakat, miközben továbbra is ugyanolyan szilárdan, egyenes háttal áll Lucinda előtt, mint amikor találkoztak.*
Lucinda Laren
Surranó/Ember félvér
Lucinda Laren

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-04-02, 11:25 pm

*Elámul a hosszú neven, a modoron és mindenen. Komolyan, nagyon régen beszélgetett már egy ilyen "emberrel". *
- Nagyon örvendek és köszönöm.*Kezeit háta mögött összekulcsolta és egy lábon szépen lassan megfordult. Körbenézett, kutatta tekintetével a tömeget. A rohanó embereket mindig is annyira mulatságosnak tartotta. Szaladnak ide-oda de valójában semmi dolguk nincs. Csak elképzelik, hogy van, és hogy nekik ezért sietniük kell. Egy pillanatra úgy érezte mintha valaki hozzáért volna, tekintetét visszafordította Lebradora. Úgy gondolta valaki biztos nekiment és kicsit meglökte, nem is vett volna tudomást a dologról de a következő mondatokon tényleg meglepődött. Visszafordult és kíváncsian csillogó, nagy szemekkel nézett a férfira.*
- Maga..Mégis..Honnan? Hisz nem is mondtam!*hebegte értetlenül, aztán felcsillant a szeme*
- Ez varázslat volt igaz? *Arcán újra széles mosoly terült el. Mindig is nagy érdeklődést mutatott a varázslatok iránt, úgyis, hogy ő nem képes egyre sem. Megfogta a férfi karját és elhúzta egy csendesebb és nyugodtabb helyre ahol tisztán hallotta minden szavát.*
- Mondja el kérem! Honnan tudta? Varászlat volt igaz? Kérem! *Mikor olyan dolgokról van szó amik érdeklik újra olyan lesz mint egy érdeklődő kisgyerek. Mit számít az, hogy 19 éves? Most varázslatokról volt szó! Olyan dolgokról amikre ő soha se lesz képes! Naná, hogy a gyermeki kíváncsiság eluralkodik rajta! *
Roober
Istenség
Roober

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-04-03, 12:37 am

*Néha elhamarkodottan beszél. Hosszú élete alatt sem vetkőzte le ezt a szokását. Most kissé bánja, hiszen Lucinda gyanút fogott. Felcsillanó szeme és izgatottsága láttán Roober gyorsan rájön, hogy óvatlan volt.*
~Roober, Roober, mibe tenyereltél már megint?~
*Csóválja magában a fejét, de kívül ebből semmi sem látszik.
Voltaképpen nem is lenne dolga vele, de a lány valamiért belé botlott és Roober hiszi, hogy a dolgok nem történnek véletlenül. Erről talán Ritalea tudna többet mondani, de ő most nincs itt.
Közben a lány félrehúzza egy félreeső zugba, és kérdőre vonja.*
- Varázslat...az életet át, meg átszövik a varázslatok. Varázslat az is, mikor a szegény családban szinte a semmiből kerül étel az asztalra, az is, mikor egy anyasárkány feláldozza életét, hogy gyermekét mentse...varázslat egy nő szépsége, mellyel megbabonázza a férfit...és lehet varázslat az is, hogy az ember saját képére formálja a földet. Mindenben van egy kis varázslat, csak szem kell, hogy észrevegye az ember.
Nekem jó szemem van. A tengerész zubbony, a messzi tenger illata, mi kegyedet körbelengi, az az elszántság, mellyel a tolvaj nyomában futott és az az ösztön, mellyel nyomát követte, mind, mind arra utalnak, hogy a kalózság izgalmas hivatását választotta. Ez is lehet egy kis varázslat, pedig csak józa ész és éles elme kell hozzá.

*Mondja mosolyogva belelendülve a beszédbe az isten. Minközben már azon morfondírozik, hogy vajon a lány elhiszi-e mondandóját. Nem akarná előtte felfedni kilétét, és jól tudja, hogy a nemesség körében nemigen vannak varázstudók, hiszen emberek ők is.*
- De nem válaszolt a kérdésemre. Szüksége van-e segítségre?
Lucinda Laren
Surranó/Ember félvér
Lucinda Laren

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-04-24, 11:19 pm

*Kíváncsi szemekkel hallgatja a választ, ami természetesen csak elterelés volt. Arcán gyermeki mosoly húzódott..*~Á-á, engem nem lehet ilyen könnyen lerázni...~*A gyermekies mosolyból komoly lett pillantása, épp úgy festett mikor az ellenség támad, és megpróbállja feltérképezni a gyenge pontjait, ezáltal könnyebben legyőzhesse őket.*
- Ez igaz. Tényleg valódi csodának nevezhetjük azokat amikewt mondtél, mégis...Amit te tettél az más volt. Kérem ne próbáljon átverni!*Jó nagyot sóhalytott. Ő alapjába véve ilyen komoly, csak ezt szereti elrejteni az emberek elől. Soha nem, vette senki komolyan, akkor meg minek próbálkozni? Arcán újra a megszokott lett, szemei huncutul csillogtak, száa szélében pedig egy mosoly húzódott meg.*
- Hát ha képes lenne segíteni visszaszerezni a pénzem..Bár ezt kétlem. Az a tolvaj valószínüleg már nagyon messze van.*Elnézett az emberek tömege felé majd újra a férfira. Szemei ha nem is akarta, de titkokról szerettek volna mesélni..*~Milyen érdekes...~
Roober
Istenség
Roober

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-04-25, 12:11 am

~Hát ez nem vált be.~
*Némi zavar ül ki az arcára, de gyorsan visszaszerzi magabiztosságát. Lucinda okosabb, mint gondolta. Látja igazi, komoly arcát neki. Ismeri az általa átélt fájdalmakat is. Minden esetre talán némileg megzavarhatta a lányt, hiszen első mondatában letegezi.
A "nemes" fel is húzza szemöldökét erre.*
- A jó megfigyelő képesség a titka...ebben nincs varázslat...amire kegyed gondol, az az érintés lehet, amiért most meg is követem, kérem nézze el nekem. Nem volt szándékos, ám van önnek egy igen izgalmas kisugárzása, mit embereknél ritkán lehet észrevenni.
*A lány újra vidámabbnak tűnik, ha halandó lenne, talán meg is tévesztené Roobert ezzel, de istenségként átlát a szitán.
Lucinda tekintetét az övébe fúrja. Érzi a lányban a gyanakvást és gyorsan ki kell találnia valamit.*
- Ha jól láttam, a fiú kinézetről, öltözetéről meg lehet állapítani, hogy merre induljunk.
*Ezzel finoman az egyik utca felé tessékeli Lucindát, ami a város nyomornegyedébe visz.
Rober tudja, hol bújt el a lopás után a tolvaj. Gondolataiban már azt próbálja kitalálni, hogy mihez kezdjen, ha majd megtalálják.
Miközben elhagyják a város mindenki által ismert gazdag részét, egyre leromlottabb, szegényebb, romosabb utcákon haladnak.*
- Milyen kalóznak lenni? És egy lány hogyan jut el odáig, hogy a tengert járja sok férfi társaságában?
*Lebredo díszes nemesi gúnyája elég nagy feltűnést kelt, de senki nem mer közel merészkedni hozzájuk, annál jobban tisztelik az uralkodó elit hatalmát.*
Lucinda Laren
Surranó/Ember félvér
Lucinda Laren

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-04-28, 2:54 pm

*A férfi még mindig nem akarta kinyíögni az igazságot de mindegy is..*
- Értem.*Csak ennyit volt a válasz, szemében még mindig égett a kíváncsiság de úgy gondolta mostmár elég lesz a kérdésekből.*~Micsoda nap! Ellopták a pénzem, és össze tlálkoztam egy fura és titokzatos nemessel...~*Felsóhalytott és kicsit szomorkásan nézte az emberek tömegét mikor meghallotta, hogy van még lehetősége arra, hogy visszaszerezze az előbbit Arcára nagy mosoly ült ki és egy szó nélkül követte segítőjét. Pár perc séta után már ki is jutottak a zajos, emberekkel teli városrészből és egy szegény, silány részre jutottak. A levegőben szinte érezni lehetett a bánatot és szomorúságot. Lucinda számára ismerős volt az érzés, mikor anyjával élt hasonló körülmények voltak. Hirtelen újra eszébe villantak a régi emlékek, de még mielőtt teljesen belemerülhetett volna az Istenség(skiről nem tudja, hogy az) felébresztette rémálomszerű gondolataiból.*
- Hát öhm..Nem nevezhetem unalmasnak. Bár igazság szerint elég nehéz, egyáltalán nem kezelnek nőként...Nekem is mint mindenkinek a hajón feladataim vannak, kötelességeim magam és a többiek iránt, harcolnom kell és fedérzetet felmosni*szája sarkában egy apró mosoly jelent meg. Az utolsó kérdésre szándékosan nem válaszolt. Túl bonyolult ahoz, hogy eltudja magyarázni..*
Roober
Istenség
Roober

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-04-28, 9:52 pm

*Lassan megérkeznek oda, ahova jönni készült. Itt már kevésbé barátságosak és kevésbé tartózkodók az emberek.
Messziről feltűnnek nekik a drága ruhák, a szálfa-tartás, és a nyíltan, egyenesen tartott fej.
Egyértelmű, hogy tisztában van a nemes saját felsőbbrendűségével és megköveteli, hogy ezt mindenki el is ismerje.
Közben Roober elgondolkodik Lucinda válaszán. Figyeli a csintalan mosolyt, ahogy elhallgatja a második kérdésre a választ.*
~Úgy tűnik, büszke rá, hogy hol éli napjait.~
*De nincs is sok ideje már ezen morfondírozni. Sötét arcok kezdenek gyűlni köréjük és a kör, melyet alkotnak egyre szűkül a fura páros körül.
Roober, úgy dönt, tovább játssza a nemest.*
- Lebredo el Draconis vagyok. Egy fiút keresünk, aki nemrég érkezett a belváros felől. Futva.
*Teszi hozzá kimérten, majd végignéz az őket körülvevő tömegen. Tudja, ha akarná egy pillanat alatt szétoszlathatná a köréjük verődött csőcseléket, de nem teszi. Kivár, hogy mi fog történni.*

//Nálad a labda, Lucinda Smile//
Sydney H. Low

Sydney H. Low

Hozzászólások száma : 311
Életkor : 33
Munkahely : a világ felfedezendő, kiismerendő részein

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-12-07, 11:58 am

Egy ideig rezzenéstelen arccal meresztette szemeit a feje fölött tátongó lyukra, mely a ballonba törő lángok hevességétől meglebegtette szegélyét. A hatalmas légballon tovább dagadt a hőtől. Sydney keze meg reflex szerűen lendült ajkai elé, s ugyanezzel a sebességgel ugrott talpra és hajolt keresztül a vaskos korláton. Eleinte próbálta magában tartani ebédjét, ami talán sikerült is volna, ha nem épp a hatalmas, és pláne tágas teret látja meg maga alatt. Öklendezett egy párat. Látta a messze alattuk elrepülő madárseregletet, mely minden bizonnyal éves útvonalán haladva igyekezett megközelíteni a tengert, hogy a meleg múltával megkezdhessék hosszú, és kimerítő utazásukat a költőhelyeikre.
Egy halvány gondolat erejéig még fel is ötlött benne, mennyire izgalmas volna végigkövetni a madarak vonulását, de akkor hirtelen széllökés kapott a robosztus ballonba, mely légi akrobataként ugrándozott arrébb. Ez tette be nála a kaput. Vagyis inkább nyitotta meg a kaput az ebédje előtt.
Pedig hogy utálta az úti nyavalyákat. A kaja utáni kipakolás volt a legnagyobb ellensége. Már csak azért is mert sajnálta a finom ételt, így kiadni magából. De gyomra nem kért engedélyt.
Halkan hallotta, ahogy az egyik ballonkezelő tesz az állapotára valami vicces megjegyzést. Pár halk kacagás követte ezt. Sydney viszont kimerülten rogyott le a ballon kosarában.
- Hahaha... Nézd el nekem, ha nem tudom hasonlóképp értékelni a vicceidet Roan!
Szúrós pillantást próbált vetni az említett suhanc kinézetű fiúra, aki csak nevetve végezte tovább a dolgát, és megigazgatta a ballonnehezékek köteleit.
- Hamarosan elérjük a vízesések városát. Kitartás! Már csak perceken múlik. - jött a bíztató hang a sürgölődő Roan szájából.
Sydney pesszimista arcot vágva nézett rá. Mire a férfi halkan csak annyit jegyzett meg, hogy hamarosan rá fog jönni, hogy igazat mondott.
Talán negyed óra sem telt el, mikor furcsa hangok szűrődtek füleibe. Zúgást hallott. Egyre erősödő zúgó hangot. Szíve hevesebben kezdett verni az örömtől, hiszen ez a hang bizony azt is hordozta magában, hogy hamarosan újra földön állhatnak lábai, s nem ebben az égi lélekvesztőben.
Ujjai görcsösen kapaszkodtak.
- Istenek! Köszönöm! Köszönöm, hogy nem hagytátok darabokra hullani ezt a lélekvesztőt! -hálálkodott nagy buzgón a nő.
- Hééé! Nem szép dolog le lélekvesztőzni az én drágámat kisasszony! -jött a dorgálás egy idősödő, tudósképű fazontól.
- Persze... Persze... Imádom ezt a ballont. - s Syd, a helyzet megpecsételésére még hálás cuppanóst is nyomott ajkaival a ballon kosarára.
A város látványa szavakba nem önthető szépséggel uralta a tájat, még így madártávlatból is. Sydney résnyire tátva is felejtette száját boldog mosolygása közepette.
- Ez lélegzetelállítóan gyönyörű...
A ballon egy madarat meghazudtoló könnyedséggel landolt a város közepén, egy hatalmas téren, melyet minden bizonnyal ilyen, és ehhez hasonló utazó alkalmasságok fogadására építettek.
Rutinos gyorsasággal zabolázták meg az újra felszökkenni vágyó hőlégballont, s néhány ember fürgén béklyóba is verte az eget ostromolni vágyó monstrumot.
Sydney az első lehetséges pillanatban ki is kászálódott a ballon kosarából. Kirángatta kevéske csomagját, majd a ballon megalkotójával, s egyben kapitányával kezet rázva köszönte meg szállítását.
- Mindent köszönök Lendo! Hálás köszönetem, amiért hajlandó volt egy magamfajta koloncot is a nyakába venni erre az útra. Nagyon szépen köszönöm! -hálás pillantása őszinte mosollyal párosulva sugárzott a kapitányra, és segítőire.
- Ugyan kisasszony! Ön kellemes, ám annál izgalmasabb perceket okozott nekünk kalandos történeteivel. Bármikor szívesen fogadok ilyen "koloncot". Szóval csak üzenjen, és jövünk, ha szükség van ránk! Minden jót Sydney! Minden jót! -a kapitány kissé megbillentette sapkáját, azzal visszafordult teendői tömkelegéhez.
- Viszlát fiúk! És vigyázzatok erre a drága lélekvesztőre! - kiáltotta a ballon másik oldalán lévőknek, kik lelkes kalimpálással, és kiabálással intettek neki búcsút.
~Hát, akkor itt volnék... Ide készültem... A kiinduló pont. Innen minden sokkal könnyebb lesz.~
Legalábbis ezt hitte. Vidáman indult meg a város zajosabb szegleteinek irányába, hátha ott ráakadna egy fogadóra, hol megszállhat, míg be nem szerez mindent utazásához, hogy holnap fennakadás nélkül kelhessen útra.
Raman
Mocsári törpe
Raman

Hozzászólások száma : 318
Életkor : 123
Munkahely : Ej, hát mocsári törpe...

Character sheet
Nép: Törpék

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2010-12-27, 11:46 pm

//Időn kívüli játék Mitsukoval//

*Raman is mintha új erőt kapna a ténytől, hogy előttük Avlanion tornyai emelkednek a magasba, szinte futva halad a tünde mellett, s a táv egyre csak csökken a város és közöttük. A magasból zúgó vízesések robaja, a levegőben terjengő pára, s az éngen köröző madarak, hátukon az emberforma lovasokkal, naná, hogy griffek, csak azok lehetnek, mind-mind arra utalnak, végre elérték a várost.
A kapuhoz közeledve igazán örül már, s öröme korábban sem annak volt köszönhető, hogy a várost látja, hanem a lehetőségnek, hogy végre leguríthat egy jó pofa törpe sört.
A kapuhoz közeledve fel is pillant Mitsukora, enyhéz kifulladva, s jól látható, hogy fújtatva próbál levegőhöz jutni.
Hiába, a törpék nem éppen hosszútávfutók.*
- Ez Avlanion!
Mitsuko Midnight
Zöld elf
Mitsuko Midnight

Hozzászólások száma : 745
Életkor : 913
Munkahely : ahol szükség ott a segítség

Character sheet

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2011-01-05, 10:02 pm

*Hihetetlenül szép volt a város, hogyne lett volna az. Élvezettel figyeltem Raman örömét mely játszadozó gyerekekre emlékeztetett, bár kifulladása is látható volt.*
- Igen ez Avlanion, a vizek városa. Látom kicsit kifulladtál, kérsz valami hűsítő italt?
*Hívtam meg kedvesen, hisz nem túl rég voltam itt, tudtam egy két jó helyről, e nem feledkezhettem meg a torkomat égető érzést.*
- De ha megengeded előtte tennék egy óvintézkedést... nem szeretnék veszélyes lenni ások számára...
*Mondtam Ramannak mosolyogva...nem szeretném bántani.... nagyon megkedveltem... Azt hittem goromba lesz meg kis pukkancs... mert törpe... hát igen hülye előítéletek.*
Raman
Mocsári törpe
Raman

Hozzászólások száma : 318
Életkor : 123
Munkahely : Ej, hát mocsári törpe...

Character sheet
Nép: Törpék

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime2011-01-06, 1:58 pm

*Raman végre összeszedi magát. Fúj még egy nagyot, majd körbepillant a városban.
A torka kiszáradt, a lábai végre örömükben kurjongattak, hogy megpihenhettek.
Ideje volt már.
Mielőtt válaszolt volna Mitsi szavára, máris jött a második mondata, ami szöget ütött a törpe fejébe.*
~Veszélyes?~
*Végül kibökte a kérdést.*
- Miféle óvintézkedést? Ugye nem akarsz valakit megölni?
*Őszintén szólva csak most jutott eszébe, hogy a lány már a disznó sütésekor is vér után kérdezősködött és azóta sem ivott semmi érdemlegeset.
Kikerekedett szemekkel bámul rá.
Eszébe jut, hogy ő ahhoz nem asszisztál, inkább addig megiszik egy jó sört valamelyik fogadóban.*
- Menjünk inkább a főutca első fogadójába, ott biztos akad mindkettőnknek megfelelő ital.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Avlanion - A vízesések városa   Avlanion - A vízesések városa Icon_minitime

Avlanion - A vízesések városa
Vissza az elejére 
1 / 21 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 11 ... 21  Next
 Similar topics
-
» Ekorin városa
» Savanti - A vizek városa
» Nortelon - A felhők városa
» Orod Opelë, a fehér elfek városa
» Ightdar, a tudományok városa

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Északi szeglet-
Ugrás: