LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

 

 A város

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20
SzerzőÜzenet
Alamaise
Kék sárkány
Alamaise

Hozzászólások száma : 413
Munkahely : Békeharcos

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város - Page 20 Icon_minitime2021-04-03, 9:18 pm

//Mese? Véráztatta földek //

* Továbbra is jártam házról-házra, hátha találok segítségre szoruló telarit. Több viskó már üres volt, talán más menedék után néztek, de ahol kétlábúra akadtam, azokat elteleportáltam.
Azonban a szegénynegyed viskói egyre inkább lángba borultak. Láttam, amint egy kisebb csoport szinte egymást taposva igyekeztek egy irányba. A torony sziluettje még a fullasztó füstben is jól kivehető volt: a Főnix templom felé tartottak, ahonnan ebben a pillanatban vakító, fehér fény robbant a pokoli éjszakába.
Ekkor eszembe jutott, hogy ott többen is lehetnek akik menedékért fohászkodnak, így én is arrafelé vettem az irányt. Az előttem bukdácsolóknak felajánlottam azt a segítséget, amit az eddigieknek, s ha éltek a lehetőséggel akkor már ők is a folyó másik oldalán kereshettek maguknak egy biztos búvóhelyet.
A templom felé tartva kihasználtam a még épen maradt viskók takarását, hogy az ostromló sárkányoknak ne szúrjak fentről szemet. Ahogy közeledtem a monumentális épület felé megláttam a sárkányok nagyasszonyát, Furiát, amint arrafelé közeledett. Látványától elfogott az elemi rettegés. Így, hogy néhány pillanattal ezelőtt ellenségemmé tettem, valóra vált a legrosszabb rémálmom, pedig valószínűleg még nem is volt tudomása pálfordulásomról.
Nyeltem egy nagyot, de a gombóc a torkomban így sem akart távozni. Amennyire csak bírtam, próbáltam úrrá lenni a félelmemen, és folytatni az utamat a Főnix templom felé. A rettegés csak elgyengít, holott most minden eddiginél nagyobb erőre volt szükségem.
Még csak most léptem rá az új útra, s nem állt szándékomban már az út elején kudarcot vallani. *
Vissza az elejére Go down
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
Görbelábú Frikk

Hozzászólások száma : 534
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Orkok
A város - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város - Page 20 Icon_minitime2021-04-04, 5:48 pm

//Mese: Véráztatta földek//

*Nem a rémület bénította meg. Sokkal inkább a felismerés, hogy látta már ezt az arcot valahol.
Ez a rövid lefagyás az életét követelhette volna, de Frikk, a Szerencsés most ne hal meg.
A fehér ork vezér azt gondolja, hogy ez jel, az istenek kegyesek ma hozzá. Sárkányokat küldtek, hogy megsegítsék, testőrei pedig hűek hozzá és még az életét is megmentik, ha kell.
A halálfejes fejszét megragadva ordít győzelmi üvöltést.
Sárga fogai közül fröcsög a nyál, ahogy meglengeti a fegyvert és egyenesen Sadir és a hátráló katonák ellen támad.
Ha a testőrök engedik, akkor az első csapása a parancsnok nyaktövét támadja, de ez csak az elterelés. A fejsze hegyével egyenesen a páncélozott katona sisakját igyekszik megkongatni, s ha sikerrel jár, akkor vállával löki hátra az ellenfelet.
Ha nem jár, akkor a fejsze nyelével a lábát támadja. Az a cél, hogy kibillentse az egyensúlyából az ember harcost.
Pár szál fehér haja követi a mozdulatok közben, s nem hátrál, ha nincs sikere a harcban, akkor sem.*
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1293

Character sheet
Nép: NJK
A város - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város - Page 20 Icon_minitime2021-04-04, 7:00 pm

//Mese: Véráztatta földek - Alamaise, Frikk, Aegaqien//

*A városban Alamaise sorra menti a telari szegénynegyedek lakóit. Hogy a gazdagokkal mi a helyzet?
Narin úrnőhöz mind többen menekülnek, saját testőrségük van, kik sok esetben képzettebbek, mint telar hős védői, avagy a zsoldosok, kiket megfizet a város.
Aegaqien még nem tesz lépéseket, hogy megtalálja az árulóvá vált kék nőstényt, noha Erindor ezt kérte tőle. Azonban Furia kiáltását hallhatja, mit a Főnix templom tornyáról indított útjára, s bár nem tudhatja, ha nem lesz hűséges, hát hamarosan újabb árulót jelezhet a varázslat az ősi sárkány számára.
Frikk eközben a csatatéren magához tér, s támadásba lendül.
Az ork harcosok utat engednek a fővezérnek, ki kiszemelte magának a védők vezetőjét, Sadirt.
Stern egykori kapitánya azonban nem ma tanulta a harcot, s orkokkal is küzdött már, így elhajol a fejsze első csapási előle. Előbb a fejsz fejét, majd a nyelét is elkerüli, s ellentámadásba lendülne, amikor a fejsze nyele beleakad a lábába, elveszíti az egyensúlyát, s kardjával, karjaival hadonászva igyekszik visszanyerni az egyensúlyát.
Társai nem érnek rá segíteni rajta, elég bajuk van az előretörő ork haddal, s a véres csatában a kapitány ezúttal magára marad.
Frikknek azonban nagyot téved, ha azt gondolja, ennyivel már le is győzheti a harcost.
Erindor maga is keresi Alamaise alakját, s odafent, a fehér sárkányok, a grifflovasok, a repülő erőd tüzei között, s a sárkányfattyak szárnyai között repül kék alakja, kutatva, keresve a nőstény sárkányt.
Ha a kék nőstény kétlábú alakja kilép eléri a templom előtti tér szélét, hol a házak takarásában még biztonságban érezheti magát, Erindor kék sárkány alakja toppan elé, s hím felé fordítja fejét, hogy hatalmas fogait megmutathassa a másik sárkánynak.*
- Valóban azt hitted, bűnöd megtorlatlan maradhat?
Vissza az elejére Go down
Alamaise
Kék sárkány
Alamaise

Hozzászólások száma : 413
Munkahely : Békeharcos

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város - Page 20 Icon_minitime2021-04-05, 10:22 pm

// Mese: Véráztatta földek //

* Naiv voltam, amikor azt gondoltam, hogy elbújhatok Erindor elől. Már láttam a templom bejáratát, s egyben a célomat is, amikor kilátásomat hirtelen egy roppant, kék pikkelyes test takarta el. Erindor fogait fenyegetően meresztette felém, az én szívem pedig a torkomban dobogott. De nem az előttem lévő sárkánytól féltem - bár sárkánnyal még sosem küzdöttem valójában -, hanem attól, akit ő is szolgált, s akinek jelenlétét igencsak közel éreztem magamhoz. Sőt, mintha egyenesen a tarkómat figyelte volna.
- Mi a nagyobb bűn? Felébredni végre vagy vakon szolgálni tovább? Nem leszek többé Furia hóhéra! A sárkányok nem azért kapták az ősi földet, hogy most felégessék azt - szavaim hangosan és sárkány nyelven szóltak Erindorhoz, s ha még vár a támadással, tovább intézem hozzá szavaim, miközben teszek hátra néhány lépést.
- Furia, és az ősiek mind halhatatlanok. Nekik nem számít az életünk, és soha nem is fog számítani. Sose fogják tudni, milyen érzés halandóként járni a kétlábúak között. Ha van egy csepp józan eszed, akkor te is belátod, hogy amíg az ősiek élnek, addig nem lesz vége az öldöklésnek. Ha a kétlábúak eltűnnek a föld színéről a sárkányok egymást fogják felfalni majd.

Eközben pedig folyamatosan mérlegeltem, hogy mit is kellene tennem. Ha átváltozok és sárkányként harcolok vele, akkor felfigyel ránk mindkét sereg, de leginkább a sárkányoké. Ettől tartottam már a kapun küzdve is. Ráadásul Furia is itt van, ha meglátja mi folyik itt, egy legyintés, annyi ideig se tartana, amíg húspépet csinál belőlem, és akkor befellegzett a magasztos céloknak.

Ha maradok kétlábú, akkor pedig ő lesz fölényben. Még sosem kellett elfként sárkánnyal küzdenem. Persze, sárkány volnék én is, tudom hol vannak a gyenge pontok, de ebben a gyenge testben azért mégsem ugyanaz.

Így köztes megoldásként elkezdtem száguldani felé. Nagy léptekben iramodtam neki, s pont előtte, a levegőben, ugrás közben vettem fel sárkány alakomat. Így a rohanásnak köszönhetően szinte tehetetlenül szálltam tovább felé. Roppant számmal a tarkóját céloztam, hogy annál fogva dobhassam keresztül magamon. Ha elvétettem volna a harapást, akkor mindössze annyi volt a célom, hogy felborítsam. Akárhogy is történt, a másik oldalára ismét elfként érkeztem, s rövid kardommal szemgolyóját vettem célba. Reményeim szerint sikerült felborítanom, és a földközelben lévő fejet kétlábúként könnyebben támadhattam.
Most már nem voltam Erindorral olyan óvatos. Igyekeztem kiszúrni a szemét, hiszen nagyon jól tudtam, hogy a sereggel kiváló gyógyítók is érkeztek. Tudtam, hiszen volt idő, amikor nekik segítettem, s tudtam azt is, hogy ha egy szúrt szemet időben ellátnak, akkor jobb lesz, mint fióka korában.

Miközben támadtam, mintha nem is én lettem volna ott. Szinte kívülről láttam magamat, olyan hihetetlennek, s valószerűtlennek tűnt, hogy én bármikor is a saját fajtám ellen forduljak. Így valamennyivel könnyebb volt elkövetni mindazt, amit most már - bár, valószínűleg nem a legjobbkor - elhatároztam.*
Vissza az elejére Go down
Görbelábú Frikk
Ork törzsfőnök
Görbelábú Frikk

Hozzászólások száma : 534
Életkor : 42

Character sheet
Nép: Orkok
A város - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város - Page 20 Icon_minitime2021-04-10, 5:01 pm

//Mese: Véráztatta földek//

*Az ember vezér kikerüli az első két támadást, de a lábára mértet már nem.
Ez pedig Frikknek teljesen elég.
A fehér ork törzsfőnök, szürke és fehér orkok teljhatalmú vezére a hadonászó harcosra emeli a fejszét. Most a halálfejes, éles, hegyes végével sújt le a harcos páncéljára, épp, ahol a mellkasa van.
Szemei figyelik, hogy a csapás célba ér-e, és ha célba ért, akkor annyit biztos elér, hogy az egyensúlyát vesztett ellenség a földre kerül.
Frikk pedig nem hagyja annyiban, s ahelyett, hogy a feszét megemelné, görbe lábát lendíti, hogy fejbe rúgja a vezírt.
Nem tudja előre, hogy sikeres lesz-e, de bízik benne, hogy sok éves harci tapasztalata elegendő. Most neki kell megmutatnia saját ork seregének, hogy is kell küzdeni az emberek ellen.
Ha ezt a csatát is megnyerik, akkor nem állhat útjukba senki.
Akkor már Valian, az embere fővárosa is célpont lehet, mert nem marad más erős város Lanuriában közel hozzájuk, amely ellenállhatna nekik.
Persze nem baj, ha ehhez a sárkányok és Filnoren sötét ereje is besegít, de mégis saját magának akarja a győzelmet.*
Vissza az elejére Go down
Aegaqien
Arany sárkány
Aegaqien

Hozzászólások száma : 37
Életkor : 99
Munkahely : Örökhagyó

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város - Page 20 Icon_minitime2021-04-11, 7:22 pm

//Mese: Véráztatta föld -  A város - Page 20 1f422 //

A késlekedés idő, amely ahhoz szükséges, hogy helyére tehessem gondolataimat. Pedig ideje lenne kimászni abból a kulimázból, amibe önszántamból másztam bele. Még meglehet, hogy az elsuhanó kék árny intő jele annak, hogy nem bújhatok ki az idők végezetéig a felelősség alól, elhárítva a következményeket is. Tanúbizonyságát kellene adnom a hűségemnek!
Kelletlen arccal, a jókedv legcsekélyebb jele nélkül indultam neki az előttem álló mocskos forgatagnak. A hétmérföldes lépések gyorsaságában bízva szándékozom haladni, több némi fedezéket nyújtó helyen megállva egy-egy pillanatra. Kerülöm a harcot, amennyiire csak lehet és ez hagy is némi keserű ízt a számban. Kiélhetném a vágyaimat, még csak vigyáznom sem kéne kit, vagy mit érnek karmaim. Ehelyett rést keresek, jobbára a fal melletti biztonságosabbnak tűnő „folyosókat” részesítve előnyben, hogy az orkok és emberek alkotta viaskodó tömeg mögé kerüljek. Feladva annak a lehetőségét, hogy a magasból, végre sárkányként tegyek eleget a parancsnak. Esélyem, csekély is csak akkor van, ha szándékom szerint a menekülök útját követve, azok között, mint segítőjük találok rá. Mert úgy éreztem, inkább menti a menthetőt, minthogy beállna erősítve a harcolók vonalát, ahol talán kilétét sem őrizhetné meg sokáig. S mit ismeretes, nem biztos, hogy hálával fogadják a sárkány segítséget.
Egy megálló alkalmával, az addigi legalkalmasabbnak ítéltnél. Némi ügyeskedéssel, levetem a kabátom, sebtében összetekerve keresztbe vetem a hátamon, úgy igazítva, hogy úti batyum fölé kerüljön, aztán rögzítem. Védtelennek éreztem a hátam. Így legalább adtam magamnak még egy kis esélyt, hogy a becsomagolt kard és vastagra hajtott bőr, ha nem is egészében, de felfogja az esetleges csapásokat, nyilakat.
Ha sikerül átvergődni a romok és viaskodók között, nincs különösebben más tervem, mint követni azokat, akik menekülnek és figyelni azokat a jegyeket, amikről van esélyem felismerni közöttük a nőstényt. Aztán... aztán jöhet a dolog jóval nehezebb része, mert azon a hozzáálláson nem áll szándékomban változtatni, hogy nem akarom megölni. Hol ott tudatában vagyok annak, hogy az ő szándékai hamarabb változhatnak és ezzel együtt terelheti más irányba a sajátomat. Ez azonban messze a jövő zenéje.
Szakítok időt az égre is, még a rohanástól mélyebb lélegzettel. A suhanásban elmosódó tájból, a röpke megállók alatt, ha nem is a teljes eseménysort, de jó néhány kellemetlen jelenetet volt szerencsém látni. Kővé vált, emberek és fattyak, az égből lezúduló sárkánylehelet, hogy csak párat említsek.
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1293

Character sheet
Nép: NJK
A város - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város - Page 20 Icon_minitime2021-04-11, 8:56 pm

//Mese: Véráztatta földek - Alamaise, Frikk, Aegaqien//


*Telar hatalmas falai között, s felett is dúl a harc. Filnoren sárkányfattyai ellen a grifflovasok folytatnak még mindig elkeseredett küzdelmet, noha esélyük sincs a repülő várhoz közel férkőzni. A sárkányfattyak levegőben keringő tömegei bőven elég feladatot adnak nekik, noha e tömeg épp a vár sötét varázslóit akadályozhatja abban, hogy nagyobb kárt tehessenek a griffekben, s lovasaikban.
Erindor a sárkány tévelygő szavaira megtorpan egy pillanatra, majd fenyegető arckifejezéssel mered Alamaisere.*
- Ők nem égetik fel, csupán a kétlábúakat, hogy megtisztítsák e földet, hol aztán a békében élhetünk.
De azt te már nem éred meg. Az árulók bűne a halál!
*Erindor szándéka az, hogy e szavakat követőn menten kettéharapja a másik sárkányt, míg az kétlábú formájában leledzik, s ezzel egyszer, s mindenkorra végez is vele.
A kétlábú azonban megelőzte őt, s támadásba lendült. Szándéka az, hogy mellső mancsával, s karmaival csapja agyon a felé siető kétlábút, ki arra vetemedett önteltségében, hogy nyeszlett alakjában támadjon neki.
Ám e kis alak hirtelen változik át, s két sárkány összegabalyodva zuhan a térre.
Erindor még időben kapja arrébb fejét, hogy Alamaise kardja csupán szemhéját sebezze meg.
Ellenben rögvest tűzcsóvát lehel felé, hisz nincs már oka visszafogni neki sem magát.
Ha az elf nem tesz valamit sietve, saját fajának tüze fogja elpusztítani.
A csatatéren Frikk csapása talál és Sadir, mellvértjében a fejsze élével hátradől a földre.
Frikk azonban nem gondolt arra, hogy eme tiszti páncél erre van kitalálva. Megrepedt, s a repedésen még az egykori sterni kapitány mellkasán is felsértette a bőrt, de nem ölte meg.
A rúgásra Sadir elkapja a fejét, s karjával kirúgja az ork vezér lábát, így az mellé zuhan, s már száguld is rusnya képe felé a kapitány részben páncélozott ökle.
Aegaqien eközben átlopakodik a fél városon. Láthatja a kővé vált fattyakat, sok esetben kővé vált gyilkosukkkal, lemészárolt katonákat, polgárokat, nőket, öregeket, gyerekeket, törpét, elfet, embert, s orkot, griffet is.
Egy díszes kastély előtt biztos fedezékből jól felfegyverzett őröket láthat, s mellette akad még mágus is, ki Narin úrnő, s a kegyelmébe férkőzött nemeseket óvja az ellenségtől.
Ha a tér felé veszi az irányt, hamarabb találkozik sötét elffel, ki legyilkolva átkával telar egyik védőjét, rápillant, azt mérlegelve, a következő áldozata ő lesz.*
Vissza az elejére Go down
Alamaise
Kék sárkány
Alamaise

Hozzászólások száma : 413
Munkahely : Békeharcos

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város - Page 20 Icon_minitime2021-04-12, 9:45 pm

// Mese: Véráztatta földek //

* Erindor válaszát kétkedve fogadtam. Biztosra vettem, hogy a kétlábúak pusztulása után is lesz indok a háborúra. Nincs rá garancia, hogy az ősiek nem esnek egymásnak a hatalomért, vagy csak azért, mert rossz lábbal kelnek fel. Bár nem emlékszem, hogy lett volna erre példa, de Furiát sem tüntette el eddig egy kétlábú sem. Szóval bármi megeshet. A sárkányok már megtapasztalták a kétlábú létet és ez véleményem szerint semmi esetre sem tűnne el nyomtalanul, ahogyan maguk a kétlábúak sem. Meg aztán van még egy ősi annak a bizonyos hasadéknak a mélyén. Vajon ha egyszer kiszabadul, milyen lelki sebekkel tör ki a mélyből, megannyi fajtársammal együtt? Elmúlhat az több évszázados fogság nyom nélkül a szívekben és az elmékben? Bár szánom őket rabságukért, de az istenek óvjanak meg attól, hogy egy légiónyi, hasadt elméjű sárkány szabaduljon e világra.

A lendületes átváltozásommal sikerült meglepnem Erindort, de a kardom már nem ért célt. Persze nem voltam annyira ostoba, hogy megvárjam ezért a köszönetet, ami nem is váratott sokáig magára. A kék hím lángcsóvája már szállt is felém, ám hogy ne legyek a tűz martaléka, a hátára teleportáltam. Azonban ez a teleportálás nem sikerült túl jól. A varázslat okozta szédelgésem miatt megcsúszott a lábam a fényes, kék pikkelyeken, de még mielőtt leestem volna megragadtam a szárnytövét. Mivel még jobbomban ott tartottam a kardom, ezért igyekeztem sebet ejteni szárnya puha hajlatában.
Ezt az alantas technikát még rajtam alkalmazta egy ügyes kétlábú harcos, s most jobb ötlet híján én is ezt vetem latba. Ha pedig sikerül lendületet vennem, akkor igyekszem visszapattanni Erindor hátára. *
Vissza az elejére Go down
Aegaqien
Arany sárkány
Aegaqien

Hozzászólások száma : 37
Életkor : 99
Munkahely : Örökhagyó

Character sheet
Nép: Sárkányok
A város - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város - Page 20 Icon_minitime2021-04-15, 11:45 am

//Mese: Véráztatta földek//

Néhány szusszanásnyi levegő vételéig szándékoztam csak megállni, de, ahogy körbepillantva eljutott tudatomig a látottak jelentősége. Hát hagytam, hogy a fal hűvöse segítsen apasztani a rosszindulat apránként cselekvésbe forduló mozdulatainak jelentőségét. Nem erre adtak parancsot! A messzeség nem lenne akadály, a meglepetés ereje talán sikerrel jutalmazná a tettemet. De még mindig nem erre szól a parancs! Hogy a fösvény ugyan úgy megtapasztalja azt a szenvedést, amit a már az utca kövén heverők átéltek, mert bár nem tudom ki bujkál gazdagságának hamis védelme mögött, jobban rászolgálna.
Elvonom tekintetem a díszes kastélyról, meghagyva a magában hatalmat nem dédelgető átkot, csak szavak: bár nyelné el a tűz az egészet! Ügyelve lépteimre és arra, hogy amennyire lehet észrevétlen maradhassak, más utat kerestem szídva magam, hogy milyen engedelmesé váltam. Ezzel emlékezve arra, hogy eleget kell tennem egyfajta látszatnak és meg kell felelnem saját elveimnek. Ami nehéz lesz, mert egyikből sem akarok engedni, egyikből sem engedhetek. Mindeközben kutató pillantással igyekeztem rátalálni arra az utcára, vagy sikátorra, ami közelebb visz a helyhez, ahol a nőstényt sejtésem alapján megtalálhatom.
Hogy óvatlanul léptem volna elő a következő saroknál? Nehéz lenne meghúzni a határt igen és nem között, senki sem lehet mindig elégé észrevétlen és nem kerülheti el a harcot. Ez a szándékom viszont továbbra is fennáll. A legkevesebb erőt elpazarolni, mert amibe belevágtam, az fogja felemészteni a legtöbbet. Nincs megtorpanás mozdulataimban, a legkevesebb észlelhetőséggel csökkentem csak a tempóm. Szemlátomást nem szül bennem érzelmeket a földre omló katona látványa és a sötét elfé jelentőségének sem adok túl nagy hangsúlyt. Pillantásom felméri alakját, sejtéseknek engedve táptalajt adni, hogy később segíthessenek. Nem vagyok elbizakodott. Számára én lehetek ellenség, de ha barát nem is, e pillanatban inkább állunk -vélhetően- egy oldalon. A nem túl érdeklődő ábrázatom lassan életre kell, a remény könnyedsége csak átsuhan rajta, hogy a kárörvendők lelkes molyosával kísérve felhasználjam a kínálkozó lehetőséget.
- Egy sarokkal odébb pompázatos hely várja a pusztulását. - elszabadult gondolat, érdekes, még kellemesen kérő hangon szólalva. Talán ennek helyére költözött az a szó, amely védelmet adhat egy varázslat ellen a kellő pillanatban, az a terv, amivel megóvhatom az életemet, ha még is csak véremet és azzal életemet szándékozna elvenni.
Vissza az elejére Go down
Mesélő

Mesélő

Hozzászólások száma : 1293

Character sheet
Nép: NJK
A város - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város - Page 20 Icon_minitimeYesterday at 9:40 pm

//Mese: Véráztatta földek - Alamaise, Frikk, Aegaqien//


*A város jelen pillanatban is harcban áll. A több irányból érkező támadásban éppen csak három haderő rombolja védelmét, s házait.
A templom előtti téren Erindor és Alamaise küzdenek egymással.
A kék nőstény rosszul hiszi, ám tapasztalatai, s őseinek írományai részben vezethetik őt tévútra. Olyan még nem volt, hogy két ősi sárkány egymással szembeszálljon, főképp, hogy háborút viseljenek egymás ellen.
Agare bomlott elméjét is az istenek zárták el, s nem a többi fekete sárkány tette, hogy megóvja a világot további pusztításától.
A nemes cél eredetileg az volt, hogy visszaszerezzék azt, mit egykoron Lanur, s az emberek vezette szövetsége elvett a sárkányoktól, hogy ez azóta mivé fajult, látni e csatában is.
A vérbosszú vérbosszút szül, s a cselszövés további háborút.
A hím sárkány érzékeli a hátára teleportáló másikat, s a szárnytövét ért támadást is. Fájdalmas, s e fájdalom hatására első mozdulattal áthemperedik hátára. A föld is megremeg, ahogy a hatalmas test földet ér.
Természetes, hogy izmos farka, hátsó lábai a mozdulat közepette a környező házakat alapjaiban bontják le, ám ha a kék nőstény nem reagál elég sebesen, hát könnyen ott maradhat a hím több tonnás teste alatt.
Frikk a földön hever, cseppet sem kellemes kinézetű arcához már nem csak közelít Sadir ökle, be is talál, bizonyára fájdalmasan érintve ezzel az orkok görbe lábú vezérét.
Aegaqien szavaira, a sötét elf szürke arca nem követi az irányt, ám meghallja a szándékot Aegaqien szavaiban.
Fekete szemei végigfutnak a másikon, s noha nem támadják meg, óvatos biccentéssel felel neki.*
- Velem tarthatsz, hogy ártsunk neki.
*Elindul a másik mellett. Ha telari ember, elengedi, lesz más, hogy megölje, ha szövetséges, hát tartson vele, s együtt hamarabb végeznek azzal a pompázatos hellyel.
Hogy hogyan nem pusztult még el Narin palotája? Hamarvást kiderül, ha a sárkány a sötét elffel tart.
Filnorentől kapott már támadást, ám a mágusok, kik óvják védőpajzsot vontak köré, s így a nemesek, s a védők köré is, hogy ezzel is óvják őket.
A sötét elf, ha a sárkány nem támadja meg, elhalad mellette, s hamarvást el is tűnik.
Nem oly sok idő múlva azonban jelzés fut fel, zöld fény formájában, mi célpontként jelöli meg Narin úrnő rezidenciáját. Erősítés fog érkezni a sötét elfnek.*
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
A város - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város   A város - Page 20 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A város
Vissza az elejére 
20 / 20 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Középvidék :: Telar-
Ugrás: