LANURIA A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma |
|
| A város | |
|
+50Nar Lúrion Mesélő Nizzre' Zotreth Kra'h Lur Dazulax Shuga Thalion Órëa Nie Görbelábú Frikk Alamaise Jeremy Talbot Aegaqien Valturaan Furia Mia Ruton Fela Husani Kalandmester Loara Raman Sol Ezana Firri Onoria Feynras Regélő Ryn von Samok Gomora Xerar Sydney H. Low Wyerre von Morhan Admin 2 Kockázó Akirtep Novalor Silarona Vogon Beebebrox Nawarean Balál Tangeran Fang Aerith de l’Phairdon Alvor Freyr Ottar Zack Cloud Revan's Helen Hoa Kesa Klensbane Fatima Ferses Edward Dylan Sou Lothár Von Falkenhausen Mitsuko Midnight Don Tirion Esteban Alex Ian Keegan Kain Namelyr Elkator Rayen 54 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Mitsuko Midnight Zöld elf
Hozzászólások száma : 745 Életkor : 913 Munkahely : ahol szükség ott a segítség
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: A város 2011-06-12, 12:22 am | |
| *Tetszett, hogy most már nem olyan furcsán nézett rám, hanem valószínüleg elővette a hódtós mosolyát. Kérdésén ismét csak elmosolyodom, majd Alex helyett a lenyugvó napot kezdem el kémlelni.* - Minden egyes telihold alkalmával halott vagyok... és ha felébredek akkor csak vér álltal nyerem vissza teljes erőmet... A vörös sárkány vére az amelyik, több évszászados kutatásom eredményeképpen, az egyik legjobb az ilyenek után. *Egyre szabadabbnak éreztem magam ezért hátradöltem. A lenyugvó nap színei melegséggel öntöttek el. Ilyenkor még a bőröm se tűnt fehérnek, csak olyan átlagosnak.* - Két vérfajta van. Ember és Vörös Sárkány. Ez a kettő ami édes számomra. Ezek mellett még az állatok vérét fogyaszthatom... de végül is a sárkányi s egy állat. *Mondtam úgy mint aki éppen gondolkodóba esik, de mosolyogtam.* - Mellékesen én azt nem mondtam, hogy meg tudnálak ölni... de sérteni... főképp emberi külsődet elég könnyen.... *Mondtam kacér mosollyal, majd elnevettem magam.*
A hozzászólást Mitsuko Midnight összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-06-12, 2:42 pm-kor. | |
| | | Alex Ian Keegan Vörös sárkány
Hozzászólások száma : 647 Életkor : 39 Munkahely : épp ahol
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: A város 2011-06-12, 2:25 pm | |
| *Komoly tekintettel, figyelmesen hallgatja végig a lány beszédét. Súlyos dolog, az biztos. A lány egyre szabadabban érzi magát, és ez jó, de Alex még nem érzi magához olyan közel a lányt, hogy az ő véres múltjáról beszámolhatna. * ~ A sárkány csak egy állat... Ez... nagyon rosszul hangzik.~ *Hát persze, hogy rosszul hangzik annak, aki mindig is embernek, vagy vadalannak hitte magát, s tudta, hogy az állatok az emberek alárendeltjei. S most itt van sárkányként, s azt mondják, állat, vagyis az emberek alárendeltje.* ~ Nem, ez nem igaz. Senkinek nem vagyok alá rendelve. ~ *Gondolja, s el is komorodik kicsit, de aztán a lány folytatja, kissé csipkelődve, így elmosolyodik. * - Heh, nem tudom, mi a bajod a külsőmmel. Talán nem tetszik? Jobb ha tudod kishölgy, hogy a legtöbb lánynak igenis bejövök. Nem tehetek róla, hogy önnek ennyire rossz az ízlése.- * Kacsint is mellé egyet.* - Ráadásul, ez a test adatott nekem. Nem én választottam. *Fejezi be elején vidáman, de a végére elkomolyodott, s elmerengett.* ~ Áhh, gondolj csak vidám dolgokra. Ne szomorítsd el a lányt!~ *Majd elmosolyodik, de nem túlozza el.* - És, honnan szerzel ilyen esetben sárkányvért? Kérsz tőlük? Vagy mi ilyenkor a menet? *Tereli vissza a témát magáról a lányra.* | |
| | | Mitsuko Midnight Zöld elf
| Tárgy: Re: A város 2011-06-12, 2:50 pm | |
| *Míg Alex magáról beszélt, bármennyire is rövid ideig tartott ez mosolyogtam és érdeklődve figyeltem. Megjegyzésére, miszerint rossz ízlésem van csak kuncogtam. Téma terelését észrevettem és tudomásul vette, hogy nem akar magáról beszélni még...* - Mondtam, hogy más vér is jó. Éppen ami kézre akad... Sárkány vért nem olyan egyszerű beszerezni... mivel elég szívósak vagytok. *Tudtam, hogy egyre többet árulok el magamról, főképp egy sárkánynak, de gondoltam, csak nem esz meg...* - Állat vér... azt bárhol beszerzed... így inkább az. De ne csak én beszéljek már... de azt meg kell jegyeznem még gyorsan, hogy én semmi rosszat nem mondtam a külsődre... rossz ízlésem nem lehet ha pont egy ilyenfajta jól kinéző vörös sárkány vére a legízletesebb a sárkányok közül... *Mondtam kacér mosollyal arcomon, miközben szemébe néztem.* | |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-12, 3:02 pm | |
| *Figyeli a lány válaszát, a "szívósak vagytok"-ra csak bólint egy nagyot, helyeslőn. * -Figyelj... azt mondtad... * És most a homlokára csap. //még az user is.// Ha Lanuriában mondjuk nem magyarul, hanem angolul beszélnének, akkor ilyen hiba nem történt volna.* - Jah, hogy meg tudnád sérteni a testem, vagyis sebet ejthetnél... ééérteeeem.- ~ Micsoda égés. Azt hittem, tudna sértegetni a külsőm miatt. Úgy tűnik, mára már elfáradtam. Jobb lenne visszavonulni.~ *Gyorsan tereli is a dolgot. Ekkorát régen égett, még jó, hogy nem voltak sokan a közelben, egyedül csak ez az elf, s azt i reméli, ez sem az a csacsogósféle, hogy elhíresztelné, Alex a értetlen lüke! Nagyszerű. Most marha bénának érzi magát. Azonban ezt az esetet kompenzálja az, hogy a lány szerint jól néz ki. így elmosolyodik.* - Hm... köszönöm a bókot. De te sem bújhatsz el szépségeddel, kisasszony. Talán még a te véred is finom. Tényleg, kóstoltad már? *Játssza a komoly kérdezőt.* - De mondd csak... ti elfek mind ilyen fehér bőrűek vagytok, s mindnyájatoknak kékes a haja? *Ezzel szépen elárulja, hogy nem idevalósi. Ugyanis Mitsin kívül életében soha nem látott elfet. * | |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-12, 3:17 pm | |
| *Elnevettem magamat amikor homlokon csapta magát, s hogy nehogy még kárt tegyen magában megfogtam a csuklóját.* - Nah azért ne csapdost azt a kis homlokodat. *Nevettem el magam, majd elengedve kezét szememhez emeltem kezemet és úgy néztem a már lassan teljesen elrűnő napot.* - A saját véremet nem ajánlatos innom.. nekem az hihhetetlenűl rossz ízű... mondhatnánk finnáys vagyok vér terén *Mondtam, miközben Alex felé fordúltam és mosolyogtam. Lábaiat keresztbetettem, s hajamat, melyet egy két fuvallat a szemembe fújt hátra tűrtem.* - A bókot köszönöm... sokunknak világos a bőre és világos a hajszine... de én... *Megfogtam egy hosszabb hajtincsemet és vizsgálgattam, babrálgattam.* - ... csak nekem van ilyen kék hajam elfek között.... még a szüleimnek sem volt kék a haja... És ti sárkányok menniyre vagytok változatosak? Te ezt az alakot szoktad meg? | |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-12, 8:40 pm | |
| *Hagyja, hogy a lány megfogja a csuklóját. Hogyne hagyná! De nem reagál. Csak biccent egyet azon, hogy érti, a lány nem ihatja a saját vérét. Majd még visszakérdezett volna, hogy miért csak neki kék a haja, de a lány megelőzte. Na most mégis jöhet csak az a bizonyos magyarázkodás. A kérdésre a válasz: Fogalma sincs. De valamit csak felelnie kell.* - Nos... akár hiszed, akár nem, nem tudom, mennyire vagyunk változatosak. Hát... őszintén szólva én nem idevalósi vagyok, így nem tudom, milyenek is a sárkányok itt.- ~Nem mintha máshol tudnám...~ -És, igen. Ez az az alak, ami... én vagyok.- *Vágja ki magát, s el is mosolyodik, hogy leplezze bizonytalanságát. Majd elkomolyodik, s kicsit elfordítja a fejét. e hogy a lány ne is kérdezhessen vissza, csak visszadobja a labdát.* - És mondd! Neked miért kék a hajad? Miért vagy más, mint a többiek? *Kérdez komoly tekintettel.* | |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-12, 8:58 pm | |
| - Nah erről meg nekem nincs fogalmam.... bár.. ohh egy kicsi van. *Mondtam, majd fel álltam és megigazítottam a ruhámat.* - Mondjuk úgy.... különleges képességeim vannak.... mely más elfekre nem jellemző... *Kezeimet összekulcsolva felnyújtottam a magasba, nyújtózkodás gyanánt. Megroppanva egy két izületem máris sokkal jobban éreztem magam.* - Úgy látom nem szeretsz magadról beszélni Alex *Mondtam, miközben hátrafordúltam és lenéztem rá.* - Talán valami oka van? | |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-13, 8:37 am | |
| *Várja a választ, közben nézi, ahogy a lány feláll, s nyújtózkodik.* ~ Mint egy kiscica, aki álmából kell, majd újra visszafekszik.~ * El is mosolyodik a gondolat közben. De aztán hideg zuhanyt kap a kérdés miatt, amit kapott. Egy pillanatra zavarba is jön. Elfordítja a fejét, de aztán mégis a lány szemébe néz. Elmosolyodik. * - Valószínű, hogy van valami oka, nem igaz? Mindannyiunknak vannak titkai. Nekem is, neked is. *Majd előre hajol, a földet kezdi bámulni.* - Nem tudom, mennyire vagyok én különleges. Az is lehet, hogy amit tudok, azt más sárkány is tudja. *Újra a lány szemébe néz.* - Engem nem éget meg a tűz, egész jól bírom a meleget, mondhatni átlagon felül, és bármikor képes vagyok magamból hőt kibocsátani, esetleg ha melegítenem kell magam, vagy valaki mást. Sőt, ez a képesség néha magától kibuggyan belőlem, akaratom ellenére, főleg olyan helyzetekben, amikor dühös vagyok. De nem sima düh kell hozzá, hanem hatalmas felháborodás, és... nem tudom. Amikor már gyilkolni tudnál dühödben. Gondolom azért... ismerős az érzés. Illetve ahogy a meleget ki tudom magamból bocsátani, úgy tűzet is tudok gyújtani. Ennyi.- *Majd meg is vonja a vállát. Legsúlyosabb titkáról mégsem mer beszéli, mert fél, hogy akkor a lány meggyűlöli. Még így sem biztos, hogy ezek után a lány nem kezd el félni tőle. * ~ Mitsi, több bennünk a közös, mint gondolnád... A tudatvesztések, a kék szín, milyen fura...~ * Talán a Nagy Kaszásban a lány nem tudta a sárkány bőrszínét megfigyelni, azonban most láthatja, hogy teljesen emberi színe van.* | |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-14, 10:36 pm | |
| *Észrevettem az arcán a pillanatnyi zavart, hisz hírtelen elfordította a fejét. Nem telt bele sok idő végül mégis a szemembe nézett és mosolyogva mondta el, hogy mindanyiunknak vannak titkai.* ~ Mennyire igaza van. *Gondoltam, majd figyeltem tovább. Egy mondat erejéig a földet nézte majd rám nézve bele kezdett mondandójába. Érdeklődve hallgatom meg, valószínűleg, titkának egy darabját.* ~ Nem semmi egy képesség… örülnék egy ilyennek… *Gondoltam, miközben mosolyogtam rá. Teljesen emberinek tünt így a teste, ki gondolná, hogy valójában egy sárkány lakozik benne. De nem tudtam, hogy amit ő birtokol az egyedi vagy hétköznapi a sárkányok között, de számomra újnak számított. Ismételten a nap felé akartam nézni, de sajnálattal kellett észrevennem, hogy a gyönyörű napnyugta immáron éjszakába bukik át.* - Alex… nem tudom, te hogy vagy vele, de az éjszakák Telarban nem valami kellemes melegek, nah jó melletted lehet… de azért mégis csak jó lenne egy fogadó, és ott folytathatnánk a társalgást, ha gondolod. *Mondtam, miközben odasétáltam hozzá és kezemet nyújtottam felé.*
| |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-15, 10:14 am | |
| *A lány fogadót szeretne. Persze, elég fura lenne, hogy odabújjon hozzá a lány, s akkor már nem is fáznak. Alex biccent.* - Igazad van. Menjünk. * A lány feláll és már nyújtja is kezét. Alex ránéz a kezekre, majd a lányra, elmosolyodik, majd elfogadja a nyújtott kezet, s feláll. Még belenéz a lány szemébe, s elindulnak. * - A közelben van az a fogadó, ahol már egy hete élek. Mehetünk oda. Egész kedvesek a kiszolgálók, s maga a fogadós is. És az ételek is ehetőek.- *Mondja mosolyogva a lány szemébe nézve, majd előre tekint, s nézi az utat. Feje már elfáradt. Egész nap csak gondolkodott, s a szócsaták még mindig ütlegelik a fejét. Jól jönne egy kis pihenés, egy kis nyugalom, amikor már tényleg nem kell vitatkozni semmin, amikor tényleg csak élvezi a percet, pihenhet. Talán a lány jó partner lesz ebben. Kedvesnek tűnik, barátságosnak. Talán nem kell tartania semmilyen vitától. Ezért sem akar annyira belemerülni a múltba, mert az csak jobban megfájdítja a fejét. Valóban nem kellett sokat gyalogolniuk, már látták is a feliratot a fogadón. Alex kinyitja az ajtót, majd előre engedi a hölgyet. Bemennek. Majd keresnek egy asztalt, ami Mitsinek tetszik, s Alex megvárja, míg a lán választ, melyik székre szeretne ülni. Utána ő is leül. Hamarosan jön a felszolgáló is és kéri a rendelést. Alex a lányra néz, s megvárja, míg elmondja a kérését. Majd ő fordul a felszolgálóhoz, s mondja a kérését.* - Én sült krumplit és sült csirkét kérek. * Majd a férfi távozik, s Alex a lányhoz fordul.* - Nos, itt vagyunk. | |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-19, 11:35 pm | |
| - Mutasd az utat.. *Mondtam neki, miután elmondta, hogy van egy fogadó a közelben, ahol már egy hete él. Igaza volt. Nem telt bele tíz perc, már meg is érkeztünk a fogadóba. Igazi úriemberként viselkedett a sárkány.* ~Nocsak... vannak normálisak is * Gondoltam, miután kinyitva az ajtót előttem előre engedett. Engedte, hogy én választhassak egy asztalt, s kapva ez alkalmon kiválasztottam egy asztalt, amely távol esett a többitől, s egy sötét sarokban volt található. Miután helyet foglaltunk jött is a felszolgáló. Egy fress fiatal ember volt, aki elf magasságával, barna hajával és kék szemeivel valószínűleg elég híres lehetett a nők körében. Eme gondolatomat igazolta, hogy a fogadóban lévő nők többsége, akik leginkább hajadonok lehettek, a férfit bámulták. Nah visszatérve, a férfi felsorolta a finomabbnál finomabb ételek nevét, majd találomra választottam azt, amit bárhol is készítenek mindig finom.* - Egy tál sült krumpli és egy nagy pohár vizet kérnék... *Mondtam a rendelésemet, reménykedve abban, hogy nem néznek rám furán, mert egy fogadóban egy pohár vizet kérek... Miután Alex is rendelt felém fordult. Kicsit elmerengtem szemeiben, majd picit megrázva fejemet visszahoztam magamat abból a gondolatból, miszerint végre nem egy szomjas szempárt látok, bár szomjas szempár most valószínűleg az enyém. Minden egyes levegővételnél ugyanis az Alex illata égeti a tüdőmet... De úgy döntöttem türtőztetem magamat...* - Jó kis hely... az illatok finomak... jó lehet a szakács... Nah mesélj... hogy kerültél errefelé? *Kérdeztem miközben vártuk a rendelést. Míg mesélte történetét, addig éppen kihozták a rendelésünket, melybe én rögtön bele is csipegettem... örültem, hogy most nem kerülgetett hányinger.* | |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-20, 9:27 am | |
| *Alex még rendelt volna egy kancsó bort, de mivel a lány vizet kért, sejtette, nem volna jó megoldás. Talán a lány nem szereti, vagy gyorsan a fejébe száll, s az furcsa helyzetet hozna ki. Nem kérdez a dologra, csak tiszteletben tartja. Azonban még odaszól a fress elf férfinak.* -Hozzon egy kancsóval a vízből. *Mondja kedves mosollyal az arcán. Majd ugye a lányhoz fordul, s az már véleményezi a helyet, s kérdez is. Alex kicsit elgondolkodik az asztalt bámulva, de mosollyal az arcán, majd a lány szemébe tekint, s úgy kezd bele.* - Vándorolgatok mindenfelé. Itt kötöttem ki. Nem mintha Telar volna a kedvenc helyem, de egyelőre itt... ~ Biztonságban vagyok.~ -... jó nekem. Jártam mindenfelé. A fővárosban, északon Sternben, Elonar erdejében, a sivatagban, sőt, Lanur tornyában is a mai nap. Vándorolgató típus vagyok, de most egyelőre itt szálltam meg. Jól jön egy kis pihenés, a tudat, hogy valahova tartozom.- *Mosolyog is egyet a végén.* ~Bár nem hiszem, hogy ezt valaha érezni fogom.~ - Na és mondd, te hogy kerülsz ide? Mi a helyzet veled? *Valóban, miközben a sárkány mesélt, meghozták az ételeket, s a vizeket is. Amíg mesélt, ő nem kezdett neki enni, csak akkor, amikor a lány kezdett el mesélni. Akkor is úgy, hogy csak akkor nézett az ételre, mikor vágta a húst, vagy az ételbe beleszúrta a villáját, de igyekezett minél többször a lányon tartani tekintetét. Mert így illik. Különös volt a helyzet. Alex nőcsábász típus, s benne volt az ösztöneiben, hogy bókoljon, s hódítsa el a lányokat. Most azonban a vele szemben ülővel nem volt ez a terve. Valahogy úgy tekintett rá, mint testvérére, vagy sorstársára. Nem tudott úgy nézni rá, mint egy elcsábítandó hölgyecskére. Azonban tudta, hogyan illik viselkedni.* | |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-21, 2:31 pm | |
| *Figyelmesen hallgattam végig Alexet. Míg hallgattam továbbra is csipegettem a sült krumpliból, hisz egész nap alig jutottam ételhez hosszú utam miatt. Kérdésére mielőtt válaszoltam volna öntöttem magamnak egy pohár vizet, majd ittam belőle* - Csak utazgatom az országban... információkat próbálok szerezni kék sárkányokról. Meg korom ellenére is még mindig tanulok. *Mondtam mosolyogva. Egyre jobb társaságnak tűnt Alex, így a szomjam ő felé kezdett csillapodni.* - Hogy mi a helyzet velem..? *Kezdtem még nagyobb mosollyal az arcomon bár kicsit el is pirultam belegondolva a Stern óta történt dolgok miatt.* - Voltak kalandosabbnál kalandosabb utazásaim... és most egyre valószínűbb, hogy fel kell majd hagynom egy időre a kalandozgatással. *Mondtam, miközben kezemet hasamra helyeztem és szememmel követtem kezemet. Egy kicsit így maradtam, majd felnéztem és szégyenlősen elmosolyodtam. * - Hát velem ez van... mondhatnánk be vagyok előre táblázva... úgy hét hónapra... plusz a ráadás ugyebár... *Kacagtam. Eszembe jutott Gyl... aki még nem is tudja, hogy mi vár rá. Most végül is őt is keresem, de volt egy sejtésem merre találom. Kezemmel egy újabb falatért nyúltam, majd ismételten a pohár után.* | |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-21, 2:45 pm | |
| *Figyelmesen hallgatja a lányt, nem tud mit felelni első megszólalására. A múltjával kapcsolatos, hogy kéksárkányokat keresgél, s ebbe nem akar beleszólni. A tanulás pedig... egész életünkben tanulunk. Alex mosolya egyre szélesebb, ahogy a lány mesél, majd végül bólint egy nagyot.* - Pontosan értem, miről is beszélsz. Kalandból nekem is kijárt, bőven. Kezdjük csak a fogadóval, ahol te is voltál. Csontvázakat, hollókat gyilkolászni nem egyszerű munka, főleg, ha közbeszól az alvilág két kutyája. Huh, kemény volt az a nap... bár... *Kicsit csendesebben folytatja, mégis hallhatón, ugyanakkor elmerengve.* - ... akkor tudtam meg, hogy sárkány vagyok. *Majd feleszmél, hogy egy nagy titkát árulta el.* - Mármint mindig is tudtam, csak akkor teljesült ki bennem, hogy mikre vagyok képes.- *Mentegetőzik gyorsan, s próbálja terelni a dolgot.* - Mindegy is. Ezek után Sternben is volt egy érdekes akcióm. Ott végre találkoztam jó sok fajtárssal, de aztán harcolni kellett ellenük, meg valami robbanni készülő kristályt dugtak el, s Akahanáék elintézték a dolgot. Ott is sok sebet szereztem. *Fel sem fogta, hogy egy istennőről úgy beszélt, mint valami közemberről. Azért lehet fura, hisz a szemben ülő, nem biztos, hogy nem csodálkozik el azon, hogy egy sárkány ismeri a holdistennőt. * - Igen... aztán egy ősi sárkány meg akart ölni, majd egy tíz tagú banda kirabolni és megölni, jah meg egy fickó kért egy kulacsnyi vért tőlem, és találkoztam szellemekkel, egyébként semmi különös. *Keserű volt kicsit a hangneme, valahogy úgy érezte, ki kell magából adnia, ami benne van. Sok fájdalmat hordoz.* - Nem beszélve a jégnimfáról, aki úgyszint meg akar ölni. *Majd elmosolyodik. -Te is a véremet akarod? *A mosolyban volt egy kis számonkérés. De ha a lány jól figyelt, akkor értheti, miért is van kiakadva a férfi.* | |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-21, 9:31 pm | |
| - Sternben én is ott voltam... az is kalandos egy piacozás volt. Tudtam hogy ott voltál... éreztem. Nem nehéz eltéveszteni az illatodat *Mondtam sokat mondó pillantással. Észrevettem előbbi mentegetőzését... megesik az ilyen a sárkányoknál, hogy egy ideig nem is tudnak hova tartozásukról, erről ő nem tehetett.* - Hát igen Akahana istennő megoldotta azzal a sárkánnyal a dolgokat... ~ Szegényem... neki sem volt egyszerű... - Akkor te sem unatkoztál.... nah várjunk jégnimfát említettél igaz?... csak nem Hisame az a nimfa? Én is harcoltam vele... ha jól emlékszem győztem.. *Mondtam mosolyogva, majd továbbra is csipegettem ételemből. Kérdése hallatán feltekintek rá.* - Ha nem adsz rá okot akkor nem érem a véredet... íncsiklandozó, de most nem úgy számoltam, hogy kérnék... megnyugodhatsz... van egy "vérbankom" aki önként adja vérét, bár ember, de ezért is veszem el tőle különleges módon. *Kacsintottam egyet, majd a poharamért nyúlva a maradékot kiittam belőle, majd ismételten a kancsóért nyúltam, bocsánatkérő pillantás közepette.* - Bocsáss meg, de már régen ettem, és nem ajánlatos kihagynom étkezéseket... bár ma megtettem. *Mondtam pironkodva, majd újabb falatért nyúltam.* -De ne csak én egyek légy szíves, így zavarban vagyok... ne akard hogy megfenyegesselek... *Felső ajkaimat felhúztam fogaimról, így megmutatva kicsit szemfogaimat.* | |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-21, 9:55 pm | |
| *Mikor mondta a lány, hogy ő is volt Sternben, arra felhúzta a szemöldökét.* - Valóban? - *Majd folytatódott.* ~ Hisame? Így hívják? ~ *Elmosolyodik.* - Akkor ő sem halhatatlan. A kedves jeges szépség Sternben megfagyasztotta bennem a vért, szerette volna, ha lezuhanok. Nem értem, miért tette, hisz tudta, hogy ki tudom magam olvasztani. Érdekes. Bár, az tény, hogy akkor jól megütöttem magam. *Arra, hogy nem kéri a lány a vérét, hálásan biccentett. Végre, tényleg nyugton lehet. De azért nem fog maximálisan megbízni a lányban. Hisz egy olyasvalakivel beszélget, aki legszívesebben kiszívná az összes vérét. Fura egy helyzet, az már biztos. A mentegetőzésre legyintett.* - Persze, egyél csak. *Majd a lány "megfenyegette". Alex elvigyorodott.* - Igenis hölgyem!- *S már folytatta is az étkezést. Gondolataiban azonban elmerengett. Ketten akarják megölni, s most már mindkettőnek tudja a nevét. Majd hirtelen abbahagyja az evést, s a lányra néz, de Mitsi láthatja, hogy nem is rá néz, csak elmereng, de rájött valamire.* ~ Amikor Hisame előtt elrepültem, éreztem az ő erején kívül valaki más nagy erejét. S akkor... mikor Furia meg akart ölni... ugyanazt éreztem... Akkor... Hisame é Furia barátok? És ők ketten azok, akik meg akarnak ölni. Véletlen lenne csupán?~ * Gondolkodása közben észre sem vette, hogy a villát egyre görcsösebben markolja. Most már biztos az érzéseiben. Fél. És ezt gyűlölte. Otthon, a Vadalan kontinensen is sokan akarták megölni, de mind csak az arénában. S legtöbbjük valami ronda szörnyeteg volt. Az utcán azonban nem kellett félnie támadástól, maximum elutasítottságtól. De itt. Itt nem tudhatja kiben bízhat. Egy jégnimfa és egy ősi sárkány végezni akar vele. Még ketten pályáznak a vérére, s a békét sehol nem leli. Mi lesz vele?* ~ Vajon hogy végzem ezek után? ~ * Nem is figyel oda, lehunyja a szemeit.* ~ Azonban ott van Kain, ő mindig segített nekem. És Akahana is. Ő istennő. S hiába vitatkozunk, tudom, hogy nem ártana nekem, sőt ha kell, megvédene. Ráadásul tartozik nekem, mert megmentettem az életét. Talán nem csak ellenségeim vannak, hanem barátaim is. Talán az istennő az oltalmába fogad, s megvéd. Vajon a bátyja, a sárkányok istene hogyan viszonyul hozzám? És Thaloma? Vajon emlékszik még rám? Ő hozott át. Oh, bár ne tette volna...~ *Majd feleszmél, hogy egy perce nem figyel, s ha a lány szólította is ez idő alatt, nem hallott semmit. Felnyitotta hirtelen a szemeit, majd a lányra nézett.* - Bocsáss meg! *Majd újra enni kezdett.* - Ahm, kérlek, mesélnél arról a Hisaméről? Hogy győzted le? Mi a gyenge pontja? Jó lenne... ezt tudnom.- ~ Legalább lefaraghatnék ellenségeimből egy kicsit.~
//Egyébként, ha van valami akció ötleted, jöhet. // | |
| | | Lothár Von Falkenhausen Nemes
Hozzászólások száma : 225 Életkor : 41
Character sheet Nép: Emberek
| Tárgy: Re: A város 2011-06-22, 2:33 pm | |
| //időntúli Kainnal//
*Lothár már igen fáradt, mert hosszú utat tett meg Sendeltől idáig. Szerencséje volt, hogy út közben találkozott néhány utazóval aki útba igazították és így eljuthatott Telarba. Szerencsére még van pénze. amiből majd tud fizetni valami szállást.* *~Végre egy város ahol meg pihenhetek!~ Mondta magában meg könnyebbülve, mikor bement a város kapukon. Lothár nagyon örült annak, hogy távol került Sendeltől. ~Soha többet nem térek vissza abba a romhalmazba, és remélem nem találkozok azzal mágussal!~ Mikor a mágusra gondol végig fut a hátán a hideg, mert még emlékszik, hogy bánt elé azokkal az orkokkal és szerencséje volt, hogy őt nem ölte meg.* *Miután túl teszi magát ezen, akkor elindul körbe nézni a városban, mi előtt megpihenne valahol. ~Remélem itt nem lesz semmi bonyodalom!~ Mondta magában menet közben.* | |
| | | Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
| Tárgy: Re: A város 2011-06-22, 10:35 pm | |
| //Időn túli játék, Lothár//
*Kain végül csak elhagyta Avlaniont, a vízesések városát. Délnek vette az irányt, de mivel az utóbbi időben elhatalmasodott rajta az üldözési mánia, így nem sárkány alakban és nem is lovon, hanem tőle szokatlan módon, vízen igyekezett megközelíteni úti célját. Lanuriában van folyami hajózás, és ami még fontosabb, mivel a hajózható útvonalak száma igen korlátozott, jószerével csak a Hajnalon és annak mellékágain lehet közlekedni, így a kalózok elkerülik. Egyszóval az arany sárkány egészen hosszan halad. A hajó utasai hasonlóan vagy a Középvidékre visszatérő kereskedők, nemesek, akiknek északon akadt dolguk, vagy pedig olyasféle világ csavargói, mint maga Namelyr. Kain nem kedveli különösebben a lassú hajóutat. A levegőben, vagy a szárazon sokkal inkább otthon érzi magát. Nem tengeribeteg, de az alatta húzódó teknő lassú ringatózása egy idő után kellően bosszantja. Így esik, hogy végül Telar mellett elhaladtukban úgy dönt, hogy megszakítja a folyón tett utazását, hogy inkább a városba betérve egy lovat szerezve haladjon tovább. Sárkányként semmiképpen nem akar utazni, nem meri megkockáztatni, hogy esetleg felfedik kilétét, akár kétlábúak, akár pedig Furia, vagy valamelyik régi időkön mélázgató sárkánytársa. A város széles kapuján könnyűszerrel átjut, a katonák nem nagyon tartják fel a fekete kabátos szerzetet, akit mágusnak hisznek. Jó szokása szerint fekete kabátját ugyanolyan színű nadrág, bőrcsizma, és szintén sötét, félig kigombolt ing egészíti ki. Oldalán most is ott lóg narancs köves kardja, s kezén is ott csillog a kard kövének testvérével készült gyűrű. Hosszú, fekete haját ezúttal lófarokba kötve hordja a hátán, így jobban szabadjára engedi fehér arcát és az abban megbúvó mélyfekete szemeket. A legközelebbi útja a piac felé vezet. Avlanionban szert tett némi készpénzre, így a lóval nem lesz gondja. Ennyiért már bármelyik kupec rásóz olyan állatot, amely elviseli a sárkányt a hátán. Sietve, nagy lendülettel halad, míg a lóvásárt keresi. Egy öreg jósnő akaszkodik rá, ki mindenáron a jövőjét akarja feltárni előtte. Kain meglehetősen türelmes sok sárkányhoz képest, de egy idő után már elege van a vénasszonyból.* - Századszor is mondjam el, hogy nem?! Hagyj már békén! *Löki el a jósnőt, aki megtántorodik és egyenesen a mögötte haladó vértbe öltözött férfin támaszkodik meg.*
| |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-22, 11:08 pm | |
| *Lothár a piac felé tart, hogy körül nézzen ott hát, ha lát egy fegyver árust, mert szeretne beszerezni egy kisebb fegyvert arra az esetre ha pallost elvesztené.* *Menet közben észre vesz maga előtt egy fekete kabátos embert, akit éppen egy jósnő zaklat azzal, hogy szeretné feltárni előtte a jövőjét. Ezen Lothár elmosolyodott, mikor ezt nézte. A fekete kabátos egy ideig tűrte, de egyszer csak felszólal. - Századszor is mondjam el, hogy nem?! Hagyj már békén! Mondta majd a jósnőt ellökte magától. A nő megtántorodik, majd Lothárban kapaszkodik meg. -Szállj le rólam!- Kiáltott fel Lothár majd lelökte magáról a nőt, és a fekete kabátos férfihoz megy és megszólítja. -Legközelebb jobban figyelhetnél, hogy kinek löksz valakit! Azt akarom, hogy kérj elnézést!- Mondta a fekete kabátosnak és várta a válaszá.t* | |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-22, 11:27 pm | |
| *A sárkány lenéz a nála valamivel alacsonyabb férfira. Eddig nem tűnt fel neki, pedig most, hogy végignéz a vértezeten és a palloson, amely éppen a férfi kezében van, elég látványos jelenség a Telarban. Azonban a szavak, amik a bajszos ember száját elhagyják, nem kedvére valók. Ingerlők, nem érzsi, hogy bármit is elkövetett az ember ellen, bár a jósnőt valóban sikerült neki lökni, de mivel nem ez volt a szándéka, csupán megválni az idegesítő kolonctól, így magában felmenti magát a bűn alól. Kain sötét szemeit összehúzza.* - Nincs miért elnézést kérnem tőled. Ha kell a vénasszony, a tiéd, légy boldog vele! *A környező embereknek hamar feltűnik a szóváltás és többen abba is hagyják eddigi tevékenységüket, hogy felfigyeljenek a mágus és a katona szópárbajára. Mindig vannak olyanok, akik kaphatók egy jó kis verekedésre, avagy örömmel tekintenek meg egyet. Ebben az esetben még nem tudni, akad-e mindkét fajtából, vagy inkább csak bámészkodók vannak. A „mágus” részéről rendezettnek véli az ügyet és hagyná is ott a fegyverest, de nem biztos benne, hogy ez elegendő lesz, így csak félig fordul el, hogy szemmel, illetve füllel tarthassa, hiszen ennyi fémmel lehetetlen úgy megmozdulni, hogy ne legyen hallható hangja.
| |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-23, 8:11 am | |
| *A fekete kabátos nem, hogy nem kér elnézést, de még sértegeti is Lothárt azzal amit mond neki. ~Mit merészel mondani ez nekem, mindjárt megkapja a magáét!~ Mondta magában közben észre veszi, hogy már figyelik őket az emberek. ~Remélem senki nem avatkozik közbe!~ Mondta magában a nemes ember.* *Ezután vissza fordul a fekete kabátos felé aki éppen távozni készül. Az ember leteszi gyorsan a pallosát a földre, majd a fekete kabátoshoz szól. -Nem mész te sehova, nem marad büntetlenül az arcátlanságod!- Mondta Lothár majd neki indul és ökölbe szorított jobb kezével teljes erővel pofán vágja a fekete kabátost. Ezután Lothár hátrál egy kicsit és felvesz egy harci fel állást. -Gyerünk mutasd mit tudsz. Mondta a nemes és várta a fekete kabátos reakcióját.* | |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-23, 8:31 am | |
| *A sárkány nem gondolta volna, hogy a vértes ember abban az öltözékben ilyen gyors tud lenni, pedig így volt. Mire felocsúdik, már el is csattan az a bizonyos pofon. Persze azt nem lehet mondani, hogy olyan fájdalmas lenne, vagy akár meginogna tőle, de kellemetlen meglepetés, annyi szent. Kain visszafordul. Nem érez sárkányt a közelben, hacsak valahol szélárnyékban nincs, vagy valahogy nem tanulta meg elrejteni a kisugárzását. A kétlábú kihívja. A „mágus” vissza is fordul, s ha Lothár emlékszik még Sendelben az ottani sárkány tetteire, jól teszi, ha figyel, mert ez az arany sárkány sem kevésbé jó harcos, mint akit ott látott. Látja, hogy a pallost már régen letett, egy pillanat múlva már suhan is a fekete kabát a levegőben, ahogy egyetlen gyors mozdulattal utána lép a nemesnek. Első dolga lábra támadni egy rúgással. Ha sikerrel jár, Lothár kibillen az egyensúlyából, de ezzel Kain még nem elégszik meg, mert a rúgás utáni pillanatban már száll is ökle. Valószínű, hogy Lothár a lába elleni támadásra figyel, ám eközben a sárkány egyik ökle a vértet éri mellkasán, mely az ütés erejétől be is horpad, másik pedig éppen a nemes állát. Az első ütés ereje van akkora, hogy ha nem lenne vért a férfin, valószínűleg nem is kelne fel. Hideg hangon felel a kétlábúnak, olyan hangon és oly sötét tekintettel, melytől másokban megfagyott már a vér is.* - Nem jó mágussal kezdtél ki! Nem akarok harcolni, de ha nem hagyod abba, úgy kanalaznak fel az utca porából. *Egyesek elégedett morgása hallatszik, s némelyeken látszik, hogy csak idő kérdése, hogy beleavatkozzanak a küzdelembe. Úgy tűnik, Telarban többeknek viszket most a tenyere.*
| |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-23, 10:00 am | |
| *Lothár igen csak meglepődik mikor a fekete kabátos egy gyors mozdulattal utána lépet és egy rúgással Lothár lábát eltalálja és ettől az nemes kiesik az egyensúlyából. Majd jön egy ütés a mellkasára, amitől a páncélja behorpad és még meg is érezte ütés erejét is. De jön újabb ütés ami Lothár állát kapja el, ettől már a földre esik. ~Pontosan úgy harcol, mint Sendel az a mágus aki elintézte az orkok nagy részét!~ Mondta magában a földön közben kiköpi az egyik fogát egy kis vérrel együtt a földre.* *Hamarosan megszólal a fekete kabátos. - Nem jó mágussal kezdtél ki! Nem akarok harcolni, de ha nem hagyod abba, úgy kanalaznak fel az utca porából. Lothár ennek hallatán egy kis ideig megdermed és csak nézi a férfit, majd megszólal. -Fel adom!- Kiáltottam a nemes a férfinak. -Sajnálom az előbbi ütést. Mondta még neki, majd fel állt nehezen a fájdalom miatt és elkezdett hátrálni. ~Rossz húzás volt ez tőlem!~ Mondta magában és várta, hogy mi lesz.* | |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-23, 12:09 pm | |
| *Kain maga is meglepődik a támadás sikerén. Arra számított, hogy a harcos legalább a lábát elkapja még a rúgás elől, de úgy tűnik, hogy a vértezet végül ebben is lassította. Megáll a harcos mellett és lenéz rá. Ekkor néz fel rá a másik és mondja ki, hogy feladja. Hagyja felállni, hadd hátráljon, ő nem akar küzdeni vele. Így is elég feltűnést keltettek már, a kisebbfajta tömeg éppen eléggé felvadult a vér látványától. Az arany sárkány arra gondol, hogy most pont úgy viselkednek a kétlábúak, mint amilyennek a sárkányokat mondják. Nem is kell sok, már el is hangzik az első „Mi van már?” Majd nem sokkal utána egy „Csak ennyi volt?” A morajló tömeg körbeveszi kettőjüket. Namelyr ennek cseppet sem örül, érzi, hogy ebből baj lehet. Lothárra néz. A pallos még mindig a földön hever, lábbal odarúgja a harcosnak. Reméli, hogy a vértes ember méretes pallosa elég visszatartó erő lesz, mert egyik-másik telari úgy tűnik, verekedni akar, éspedig éppen itt, velük.* - Vedd fel a fegyvered! *Szól oda Lothárnak, majd a tömörülő, egyre barátságtalanabb tömeghez fordul.* - Oszoljatok, a látványosságnak vége! *Nagyon úgy áll a helyzet, hogy a két előbbi ellenfél most bajtárssá változik, ha az emberek megindulnak ellenük. Telarban ilyennel még sosem találkozott, pedig megfordult már néhányszor a városban. Azon csodálkozik, hogy a katonák miért nem fékezik már meg a rendbontást.*
| |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-23, 2:04 pm | |
| *Lothárnak nagyon nem tetszik, ahogyan a tömeg viselkedik. ~Azt hiszik, hogy megöletem magam az ők szórakoztatásukra!~ Mondta magában idegesen, nem elég még neki, hogy megverte a fekete köpenyes, de most úgy néz ki, hogy a tömeg is neki akar ugrani.* *A fekete köpenyes oda rúgja a pallosát és hozzá szólt. - Vedd fel a fegyvered! Ezután Lothár gyorsan felkapja a pallosát közben a fekete köpenyes tömeghez szól. - Oszoljatok, a látványosságnak vége! Ő utána Lothár is tömeghez szól. -Aki az utamba mer állni azt kardélre hányom!- Fejezte be a mondandóját majd a pallosával egy-kétszer meg lengeti fenyegetés képen. ~Remélem ez vissza riasztja őket attól, hogy nekünk jöjjenek!~ Mondta magában, de még mindig elég barátságtalan volt a tömeg, ezért még várt, hogy most mi fog történni, közben, azért felkészül egy esetleges harcra.* | |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-23, 3:50 pm | |
| *A tömeget a méretes pallos távol tartja. Enyhe morgolódás még hallható, de ekkorra már megérkezik egy csapat katona, és gyorsan szétoszlik az előbb még fenyegető tömeg. Kain legszívesebben máris lelépne, de mégsem teheti, mert a katonák már körbevették őket, míg a tömeg lassan el si tűnik szem elől. Fegyverek merednek rá és Lothárra is. A csapat parancsnoka, egy alacsony homlokú, lapos orrú férfiú lép hozzájuk. A katonák lándzsáikkal tartják sakkban őket.* - Lám-lám, a két rendbontó! Mi, itt Telarban nem szeretjük a verekedéseket, sem pedig a fegyveres erőpróbákat. *A katona láthatóan élvezi a hatalmat a kezében. Az a fajta lehet, aki ezért lett katona és valószínűleg nehezen és lassan jutott fel a ranglétrán, vagy pedig valakinek a valakije, így kaphatott a keze alá egy egész csapatot. Kain elhúzza a száját. A dolgok egyre kevésbé alakulnak a mai napon a kedve szerint. Előbb az hajóút, melynek a vége már kifejezetten kellemetlen volt, majd a levakarhatatlan jósnő, aztán a harcos, aki verekedni akar, végül pedig a katonák, akik láthatóan nem tervezik, hogy útjára engednék. Lothárra néz, sötét pillantása egyre növekvő rosszkedvről árulkodik. A tiszt közben a vértezett harcoshoz szól.* - Add át azt a bökőt! *Majd Kainra is rápillant.* - És te is a tiédet. Katonáim elkísérnek az őrszobába, ott majd a parancsnok kivallat benneteket, hogy kifélék és mifélék vagytok.
| |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-24, 7:00 am | |
| *A tömeget sikerül a pallossal feltartani, de hamarosan meg érkezett egy csapat katona akik szétoszlatták. ~Végre szétoszlik a tömeg, most már mehetek a dolgomra!~ Mondta magában Lothár és éppen indulna mikor őt és a fekete kabátost körbe veszik a katonák.* *A csapat parancsnok hamarosan megszólal. - Lám-lám, a két rendbontó! Mi, itt Telarban nem szeretjük a verekedéseket, sem pedig a fegyveres erőpróbákat. fejezi be a mondandóját. Lothár nem hitte, hogy ilyen nagy bajban lesz Sendel után. Lothár észre veszi mikor a fekete kabátos rá néz és látszott rajta, hogy nincs jó kedvében. A parancsnok rá is parancsol, hogy adja át a fegyverét, mivel nem akar több gondot, ezért át adja a fegyverét, majd kimagyarázza magát ebből. Ezután elindult a katonákkal együtt az őrszoba felé.* | |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-24, 11:41 am | |
| *Akármennyire is nincs kedvére, a sárkány is kénytelen átadni a fegyverét, hacsak nem akar szembeszállni az egész csapattal. Annál nagyobb feltűnést pedig nem is kelthetne, így inkább úgy dönt, hogy követi a vértes harcos példáját és ő is átadja fegyverét. Nem szívesen adja oda, bár az acélban semmi különleges nincs, csak már régóta használja. Ő maga is magában dúlva-fúlva tart a többiekkel az őrszobába. Nincs sok kedve sem a faggatózáshoz, sem pedig ahhoz, hogy ideges katonák között töltse a mai napját. Az őrszobára érve a parancsnok épp nem tartózkodik ott, így meg kell várni, de a túlbuzgó tiszt úgy dönt, hogy akkor az őrszoba fogdájába zárja a két jómadarat. Kain egy pillanatra elgondolkodik rajta, hogy valójában semmibe nem kerülne neki egy kis varázslatot alkalmaznia, vagy a szűk hely miatt igencsak megcsappant létszámú őrséget ártalmatlanná tennie, hogy kijusson innen. Csakhogy az már elég lenne ahhoz, hogy valószínűleg a teljes telari őrség a nyomába eredjen, és a későbbiekben kerülnie kelljen ezt a helyet. Nem szeretne ellenségeket szerezni, vagy egy olyan várost, ahova jó ötven-száz évig nem léphet, mert felismernék az arcát. Mélázásából a háta mögötti katona lökése mozdítja ki.* - Amíg a parancsnok nem érkezik vissza, irány a fogda, verekedők! *Hangzik a tiszt parancsa. Kain vet rá egy sötét pillantást.* - Valami nem tetszik, varázsló? Gondolkodtál volna előbb! *A mágus úgy dönt, inkább nem mond semmit, csak tovább bonyolítaná a helyzetet. Megmaradt büszkeségében azért ismét csorba esett, hiszen ez a kétlábú méltatlanul bánt vele. Egy megleckéztetéshez nem sok kellene pedig. Ha Lothár is vele együtt engedelmesen bevonul a rácsok mögé akkor Kain egy darabig teljes csendben áll a rácsokkal lezárt ablakon kifelé bámulva, majd megszólal, utalva a korábbi verekedésre.* - Rendben vagy?
| |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-24, 5:25 pm | |
| *Lothár látta, hogy a fekete kabátos is átadja a fegyverét a katonáknak és elvezették őt is az őrszoba felé vezeték. Lothár egy kicsit ideges volt menet közben, mert ő eddig sosem volt ilyen helyzetben, de nem a fekete kabátost hibáztatta hanem magát, mert megint elvesztette a fejét a sértés miatt. ~Remélem kitudom magyarázni magamat a parancsnoknál!~ Mondta magában menet közben.* *Mikor oda értek a parancsnok nem volt ott, ezért a tiszt a fogdába fogdába küldte őket. Lothár se ellen kezet és nem is szólt semmit. A fekete kabátossal együtt bement ő is rácsok és leült a földre és csak nézi a semmit. Egy idő után a megszólal a fekete kabátos. - Rendben vagy? Kérdezte Lothártól aki gyorsan válaszol. -Igen jól vagyok most!- Egy kis szünetet tart majd folytatja. -Szeretnék bocsánatot kérni, azért, mert az én hibámból került ide!- Fejezte be a mondandóját és vár.* | |
| Tárgy: Re: A város 2011-06-25, 11:24 am | |
| *Kain megcsóválja a fejét a másik szavaira. A vértes harcos bocsánatot kér amiatt, hogy felkapta a vizet. A sárkány magától nem támadt volna az embernek, ha nincs a vén jósnő, hogy felbosszantsa. Valójában csak lovat akart venni, hogy azon haladjon tovább Norlan irányába. Ez a terv most ki tudja, meddig csúszik… Valahol megszánja ezt a kétlábút. A többséget ettől büszkébbnek ismerte meg, sosem kértek volna bocsánatot.* - Nincs miért. Ez mindkettőnk hibája. *A „mágus” két kezével megragadja a rácsokat a kis ablakban. Milyen könnyű is lenne kirántani a helyükről. Csak némi mágia, de lehet, hogy ha kissé öregebb a fal, mint amilyennek látszik, akkor elég lenne a sima fizikai ereje. Széles hátán megfeszül a kabát, ahogy megfeszíti izmait, vállán és karjain is dagadnak az izmok, de végül elengedi. Nem próbálja meg. Nem jó érzés ilyen kis zugba bezárva lenni. Főleg neki, aki a tágas, szabad éghez van szokva, ahol süvít körülötte a szél, arany pikkelyein szánkáznak a nap sugarai. Ehelyett itt tölthet, ki tudja mennyi időt az emberek egy koszos kis fogdájában. Sötét pillantása a harcosra villan. Még nem tudja, mivel vágja ki magát. A „bűnt”, amivel idehozta őket a tiszt, elkövették, tanúk vannak rá. Mentség sincs, de nem akar itt megrohadni.* - Hogy akarsz innen kijutni?
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A város | |
| |
| | | | A város | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|