LANURIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LANURIA

A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma
 
Homehttp://newagelaGalleryKeresésRegisztrációBelépés

 

 Csillagfény fogadó

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet
Thalion Órëa
Elf vezér
Thalion Órëa

Hozzászólások száma : 557
Életkor : 1875
Munkahely : Elf vezér

Character sheet
Nép: Elfek
Csillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-01-07, 10:35 pm

*Thalion egy pillanatra mintha elrévedt volna, mert ideje sem nagyon van válaszolni Larah hirtelen távozására. Azért még utána tud szólni a meglehetősen szelesen távozó lánynak.*
- Ha Olassië városában jársz, keress meg!
*Nem tudja, hogy a vér elf hallotta-e, de népének éppen elég jó hallása van ahhoz, hogy reménykedjen benne. Abban azért biztos, hogy sokan nem hallhatták ki a hangzavarból a környező asztaloknál, mert a hangulat kezd a tetőfokára hágni.
Még int a távozó lánynak, egyik tenyerét kissé felemelve.
Azután már ő is áll fel, tekintete ugyanolyan komor, mint érkezéskor. Bizony már Olassië épülő házai között jár gondolataiban.
Elonar épp az imént fejezte ki távozási szándékát, s az elfek urának nem áll szándékában tartóztatni a nimfát, s önmagát sem. Várja a kötelesség.
Ismét csak darnák csengenek, ahogy Thalion is kifizeti a csésze citromfű teát.
Világosszürke botját kezébe veszi, s ha a nimfa is vele tart, előresiet, hogy áttörjön a fogadó közönségén, ki az ajtón, ezzel nyitva utat Elonar úrnőnek.
Odakint már várja őket a hideg, és a hosszú út.*

//Köszönöm a játékot, Larah! Smile//
Vissza az elejére Go down
Elonar
Nimfa vezető
Elonar

Hozzászólások száma : 366
Életkor : 1802
Munkahely : A nimfák vezetője

Character sheet
Nép: Nimfák
Csillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-01-08, 10:07 pm

//Köszi szépen, Larah, hogy beugrottál Very Happy//

*Larah egészen gyorsan elfogyasztotta a krémest, mindezt persze Elonar mosolya közepette.
A nimfa azt is látja, hogy mennyire sietni kíván már a vér elf, így nem is tartotta szóval, főként, hogy ezt megtette helyette Thalion.
A nimfa ajka ismét mosolyra húzódott, mikor Larah búcsúzkodott.*
- Majdnem minden évben itt találkozunk. Tarts velünk te is!
*Majd a lány el is sietett, s Elonar még egészen az intésig kísérte tekintetével.
Nem kívánta tovább húzni a búcsúzkodást, ő nem is integetett, mint Thalion.
Thalionnal talán ez az egyetlen fix pont egész évben, amikor találkozni tudnak. Most is csak itt sikerült, igaz, hogy most egy háború is lezajlott közben, mely egyikük városát azért érintette, mert azt támadták meg, a másikra pedig azért helyezett terheket, mert befogadta az olassië-i menekülteket.
A nimfa szép arcán újabb mosoly keletkezett, amikor az elfek ura is felállt az asztaltól. Kecsesen felemelkedve el is indult az elf vezér után, miután látta, hogy a darnák, melyeket a férfi az asztalra dobott, az ő süteményét is fedezték.
Gondolatban fel is jegyezte magának, hogy a következő zarándoklatkor ő fogja állni ezeket.
Kissé durvább köpenyét össze is húzta magán, mikor kiléptek a fogadóból, hogy elinduljanak vissza.*
Vissza az elejére Go down
Sylen
Föld nimfa - Oresad nimfa
Sylen

Hozzászólások száma : 30
Munkahely : papnő és íjász

Character sheet
Nép: Nimfák
Csillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-01-11, 7:45 am

Sylen tért be a fogadóba, egész nap a kis falut járta, és mindent látott, amiért érdemes volt ide eljönni. Kissé sajnálta ugyan, hogy nem mostanában volt az ünnepség, hiszen az érdekelte volna a legjobban, de a lány úgy vélte, hogy lesz még ideje bőven, és a következőn már ő is ott lesz. Elég sok nimfával találkozott, némelyikkel beszédbe is elegyedett, majd folytatta útját, és most a fogadó előtt álldogált. Nyilván nincs benn semmi, amitől veszélyben lett volna, de jobban szeretett volna biztosra menni, így tett egy kört és belesett az ablakon. A fogadó belülről épp oly kellemes látvánnyak számított mint kívülről. Sehol egy kétes kinézetű ember, egy veszélyes kereskedő, és a sarokban sem pusmogtak zsákmányuk fölé hajló tolvajok. Sajnos ilyenben már volt része anno, és nem akart még egyszer abba a helyzetbe kerülni. A tolvajokat szerencsére elkapták, de Sylen nem szívesen tartózkodott egy helyen velük. Alig hallhatóan fellélegzett, majd lenyomta a kilincset és belépett a fogadóba. A fogadós dudorászva törölgette a pultot, miközben pár vendég ropta a táncot a zenészek nótájára. Sylen közelebb lépett, mire a pultos felpillantott, és szeme megcsillant:
- Á, egy nimfa!
Termete ellenére fürgén megkerülte az asztalt, miközben néhány férfi is szemügyre vette a lányt, Sylen pedig a szeme sarkából látta, hogy az egyik nő kétségbeesetten próbálja visszanyerni partnere figyelmét, ami nem sokkal később sikerült is neki.
- Engedje meg kisasszony, hogy adózzak a nimfák szépségének tiszteletére!
Ezt mondva kezet csókolt Sylennek, amit a nimfa pár döbbent pislantással jutalmazott. Ilyen még nem fordult vele elő. A fogadós pár pillanaton belül ismét a pult mögül kandikált a még mindig döbbent lányra.
- Mivel szolgálhatok a kisasszonynak?
Mosolyt villantott a lány felé, Sylen pedig közelebb lépett, majd megszólalt:
- Óh, hát nem is tudom...
Kétségbeesetten töprengett, hogy vajon mit lehet itt kapni. A fogadós látta, hogy a lány bajban van, így a segítségére sietett.
- Ha gondolja, készíthetek gombát édesburgonyával, kedves...
- Sylen - szólalt meg a lány. - A nevem Sylen.
Elmosolyodott, teljesen felengedett ebben a közegben, majd megszólalt:
- Köszönöm, az jól esne.
- Szolgálhatok még valamivel?
- Nem, köszönöm.
Sylen hátat fordÍtott, majd elmélázva nézett körül a fogadóban.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégCsillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-06-15, 8:55 pm

* Csillagfény fogadó Ambaronban a legkedvesebb hely a számára ezen a vidéken. A víg kedély, a zene és az összetartó hangulat érzése felülmúlhatatlan. Ha van alkalma akkor szívesen jár ide, hogy pár napig feltöltődjön jó érzésekkel amely ez a hely áraszt magából. Ismerik páran és kedves vendéglátói mindig ha erre jár. Belépve a fogadó ajtaján körbenéz, hogy nincs e bent ismerőst. Azt kell tapasztalnia, hogy jelenleg nincs ismerőse benn így a pulthoz sétál, hogy rendeljen magának egy forró teát. Mikor a rendelést leadta, akkor utána leül egy üres asztalhoz, ahol szabadon nézelődhet.
~ Talán kicsit később belefutok egy ismerősbe. ~ Szól magában egy keveset és elhelyezkedve várja, hogy megérkezzen a forró tea. Tekintetét leginkább a változásokon legelteti, ha éppenséggel van valami új tárgy a fogadóban, vagy egy régi darabot kicseréltek.Lassú nézelődése közben a tea meg is érkezik, mire máris kezébe veszi és finoman kortyol belőle egy keveset.
~ Még mindig mennyei. ~ Rakja le a forró teáját és várja, hogy kicsit hűljön, hogy ihatóbb állapotba kerüljön. Nem szeretné a nyelvét leforrázni.*
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 29
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Csillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-06-15, 9:10 pm

//Daev//

*A tegnapi napot a fogadóban töltötte, mert sokat volt távol a társaságtól, és mikor újra meglelték egymást, a Főnök adott neki egy kis pénzt és elküldte pihenni. Nah meg, hogy szórja szét a városban a szórólapjukat. Maholnap fellépnek a nagycirkuszban, mint a vándor cirkuszi társaság és habár eddig távolt voltak kénytelenek lenni, "Mirjam Raa"-t nem hagyhataják ki a programmból, hiszen ő az első számú fellépjük. Egyszóval Helen vidáman ébredt, és sugárzón libegett le a lépcsőn a fogadóba magával hurcolvapár szórólapot. Lenge kis ruha volt rajta, amely nem sokat takart a lány idomaiból, egy kisnadrággal. Úgy gondolta, hogy ha toborozni megy, legyen megnyerő a megjelenése. Meg aztán már elég sok helyen ismerik a művésznevét.
Leérve megtapsolták. A sörözős, borozós vendégsereg egy nagyobb része, már akik ismerték megtapsolták és a nevét kiáltották felé.*
-Mirjam!
-Mirjam Raa, nagyon jó vagy!
-Mutass nekünk valamit!
-Oké.-
*Vörösödött el kicsit, de illedelmesen letette a kezéből a holmikat és a mellette lévő székre felállt kézen. Aztán leenegedte a lábát egészen a kezéig, úgy hogy egy picit sem ingott meg, majd felugrott és szinte ugyanoda érkezett vissza ahonnan elkezdte a kis mutatványát.
Egy kisebb tapsvihar követte.*
-Nah valami könnyedet kérnék Sou.-*fordult végül a pultoshoz kipirosodva.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégCsillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-06-15, 9:34 pm

* A fogadó mindaddig csendes marad míg nem megérkezik valaki akit a fogadó java része Mirjam Raa-nak szólít.Meg kérik, hogy mutasson nekik valami mutatványt. Odanéz és ha most inna akkor biztosan félrenyelne, mert azért lenge ruhában mutatványozni nem mindennapi dolog. Inkább gyorsan elfordul még mielőtt bárki is észrevenné, hogy ő is figyelt a nagy látványosságra. Eszébe jut hirtelen kedvese akit kicsit elengedett, hogy azért ne legyenek még se annyira sülve főve.
~ Bárcsak itt lenne az én szépségem, az én Lysám. ~ Morfondírozik egy kicsit, hogy ebben a helyzetben vajon milyen büntetést osztott volna ki neki Lysa ha megleste egy kicsit is az ismeretlen női személyt.
~ Jobb ha nem nézem. ~ Így míg mindenki az érkezettet bámulja ő már nyugodtan kortyolgatja a teáját.Egyik korty a másik után gurul le, míg nem a kis kupa kiürül teljesen. Mivel szomjas így természetesen feláll és ha nem a termetével de a ruházatával kitűnik a tömegből, főleg azért mert a bőre is ugyanolyan színű. A pulthoz lépve így szólal meg.*
- Még egy adag erdei teát és ha kérhetem mézzel. * Hallatja kissé hűvös hangját ami kellemesen hűvös.*
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 29
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Csillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-06-18, 12:51 am

*Egy hűvös hang üti meg a fülét. "Erdei tea" Hangzik belső füleiben és valahogy nem tudja összeegyeztetni a hang tulajával. Egy apró mozdulatot tesz, mire egy lenge szellő suhan át a termen, nem annyira érezhető fajta, de érezhetően üdébb mint ami itt bent terjeng.*
~Alacsony termet, hosszú hajjal, és izmos testalkattal... hegyes fülek, valószjnúleg tünde.
*Oda fordul az idegenhez, és szokásos bájos mosolyát adja neki, meg egyett a melette lapuló szórólapok egyikéből.*
-Tessék.
Gyere el az előadásunkra, érdemes lesz.
*Kedves mosolyával beszél a férihoz, nincs semmi oka rá, hogy ne így tegyen.
Hatalmas szürke szemei nem a férira néznek, de olyan élénk csillogással, hogy elöbb gondolná az ember bandzsának, mint vaknak. Hosszú lila haja pedig földöntúli alakot kölcsönöz neki.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégCsillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-06-18, 1:10 am

* Ahogy várja a teáját akkor mellette megszólal egy hang, odafordulva megpillantja a lenge öltözetű nőt. Kap a szórólapokból egyet amit elvesz, hogy megnézze mi van ráírva. Megolvassa a rajta található dolgokat, azonban az asztalon koppan az itala.*
-Nem maradok itt sokáig. * Mondja rá a saját válaszát.Ezzel fizetve az italát elvonul vissza a saját asztalához. Egyrészt nem akar lenge öltözetű nőkkel beszélni. Valahogy az agya azt sugja neki, hogy valami könnyű nőcske egy bordélyházból aki nappal szórólapokat osztogat. Meg aztán neki ott van Lysanor és nem szeretne bonyodalmakat. Ő hűséges kedveséhez, hiszen neki már volt egy felesége akit sosem csalt meg. Nem az a típus aki más nőket is tudna szeretni, vagy ágyba vinni. Mikor leült az asztalához akkor még ránéz a nőcskére majd figyelmét az itala ízére összpontosítja. Még elolvassa a papírost amit kapott és inkább lerakja az asztalra.
~ Nekem sietnem kell vissza hozzá. Persze pihenni is kell valamikor. ~ Mondja magában és ha következőre kell mennie a pulthoz, akkor a szobáját fogja rendezni.Kinéz az ablakon, hogy megnézze most az időárás odakint.*
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 29
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Csillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-06-18, 1:20 am

*Mint egy kis pukkancs úgy szíja fel magát hírtelen. Valahogy maga se érti, de nagyon rosszúl esik neki ahogy a férfi áll hozzá. Talán a bemutató nem nyerte el a tetszését? Jó, hát nem a fellépő ruhájában van, de minden ruhája olyan, hogy még a hasa se látszódjon ki, és a dekoltázs is olyan erős, hogy fejjel lefelé sem szabadulnak ki azok amiknek nem szabad, szóval egyáltalán nem érti a reakciót. Mintha sértődött lenne, vagy méginkább..ideges a férfi!
Feszéjezné őt? De hát mivel? Miért?
Ezt tudnia kell.
Odasétál az asztalához, és rák vörösen kezd bele a mondókájába.
Még sosem volt ilyen tiszteletlen, de úgy érzi, ha most ezt nem rendezi le, sosem lesz újabb lehetősége rendezni az esedékes félreértéseket közöttük.
Azt pedig nem hagyhatja.*
-Krhm.
Ha nem marad sokáig, miért vette el a lapomat?
Nem volt ám az olyan olcsó.... kézzel írott, és az egyik barátom csinálta, az ő munkáját pedig nem szabad félvállról venni!
*Majd ezután kicsit elhallgatot, látszott rajta, hogy akar még modnani valamit, de még nem találja a szavakat.*
-Öhm, és...és én is fellépek, nézze!-*muatat rá a lap azon részére ahol a fellépőket sorolják. Az elsők között van megemlítve a neve: Mirjam Raa.*
-és és, ez egy nagyon is kemény, és tisztességes munka, nézze meg, majd megtudja!
*Ennyi volt...talán. Helen habár dühös volt az elötte ülő alakra, nem beszélt hangosabban mint az elöbb, és az arca sem egy mérges emberé, sokkal inkább egy szomorúé, akit nem értettek meg, vagyis félreértettek.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégCsillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-06-18, 1:42 am

* Italozna nyugodtan mielőtt valamelyik ismerőse megérkezne, mikor azt hallja, hogy valaki közeledik hozzá. Odanéz és a lenge öltözékű nő az. Kezd gyanússá válni neki ez az egész helyzet. Meghallgatja mit szeretne tőle, ami egy kérdés formájában hangzik el. Utána következnek a többi érdekességek amiket a másik szájából hallhat.*
- Nos azért mert érdekelt mit osztogat egy olyan kinézetű hölgy mint maga? Nekem az tűnik fel leginkább, hogy direkt csábítani akarna férfit. Hiszen mi más értelme lenne egy ilyen öltözékre? * Mivel fel kell néznie a másikra így kénytelenül is szeme előtt van az ami leginkább zavarja. Formás egészen biztos, ám szerinte Lys formásságát nem haladja meg. Kicsit elterelte a figyelmét a másik öltözéke és egy idő hallgatás után folytatja.*
- De mivel elolvastam hát visszaadom. * Adja át a saját lapját amit különös módon nem gyűrődött össze amíg nála volt.*
-Én nem vagyok az a férfi aki egy éjszakás kalandokra vágyik, sőt elmondhatom van valakim aki a legtöbbet ér. Most pedig ha megbocsát szeretném élvezni az italomat. * Ennyi telt ki tőle, reméli végre megérti a másik, hogy nyugalomra vágyik nem pedig egy fecsegő nőre.*
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 29
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Csillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-06-18, 1:53 am

*Goromba. És megint csak goromba, de hogy így megvádolják! Főleg ezzel! Sok mindent mondtak róla, de azt, hogy csábítani akar nah azt nem.
Annyira sértő volt, és annyira nem igaz, és annyira hírtelen kapta, hogy még kábultan megfogta a papírt, de rögtön utánna eltört a mécses.
Észre se vette a kis papíros furcsaságát, mert egyből magához szorította mint valami kedves házállatot. Ezzel persze összegyűrte.
Sírva, már-már hangosan sírva mondta a következőket.*
-Csak azért hordok ilyen ruhákat, mert a szabónknak ez tetszik, és az ékszereim is csak a tájékozódásban segítenek,
Nem vagyok olyan amit mond, én táncosnő vagyok meg zsonglőr!
Látott már zsonglőrt, nagyon szépek, és nagyon hajlékonyak, én is ilyen vagyok, nem pedig olyan amit maga mond.
És én sem az egyéjszakás kalandokra vágyom, mert...mert, nagyon sokat dolgozom, meg gyakorlok!
*Teljesen öszefüggéstelen volt, de ő úgy hitte, hogy ezzel a szöveggel teljeséggel megmagyarázott mident, még ha kicsit hadart is, és sírva beszélt.
Ott a férfi felett állva szipogott, és törülgette a szemét, és látszott rajta, hogy ha nem szakítják félbe folytatni foglya.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégCsillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-06-18, 2:13 am

* Persze hogy goromba mert a kedves nő a ruhájából fakadóan eléggé félre lehet érteni őt.A legtöbb férfi meg nem is gondolkozik csak a dekoltázst nézi és ha ott rendben találja és utána az alakot máris előtör belőle az ösztön a párosodáshoz. Ekkor a fiatal nő már a sírás közepén állt elő egy történettel, ami leginkább a szabó hibájára lehetne felírni.Érdekes egy szabó lehet, szerinte tökéletesen kihasználja a lányt és az alakját. Feláll a helyéről és megenyhülve fogja meg a vállát nyugtatásképpen.*
-Nos a szabónak furcsa az izlése. Az a igazság, hogy kihasználja az alakod és a fiatalságod. * Kíváncsi erre mit fog mondani a leányzó. Elveszi a kezét és megissza az italát. Helyet foglal újból a helyén*
- És tudom milyen zsonglőrnek, akrobatának lenni. Én is az voltam olyan 1800 évig. De már vége. * Többet nem árul el semmit, mert nem is akarja, hogy újra vájkáljanak a múltjában. Akkor igazán feszélyezve érzi magát.Azt elhiszi, hogy sokat gyakorol, mert akkor nem lenne ilyen alakja a sok mozgástól.*
-De bocsánatkérésem jeléül meghívhatlak egy italra? * Úgy véli ebből gond még nem történhet. Egy ártatlan italra meghívás nem a világ vége. Meg aztán ezzel talán kiengesztelheti a másikat.*
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 29
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Csillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-06-18, 9:32 am

*Amikor a goromba idegen a vállára tette a kezét, "felbámult" könnyei mögül, és leeresztette eddig szorongatott papírlapot.
Aztán valami olyasmi történt ami érthető volt ugyan, ha az idegent egy normál lénynek vesszük, ám de Helen esetében ő most csak azt látta, hogy goromba alak.
Így adódhatott, hogy csak nézett ki a fejéből míg a másik beszélt.
Érzi, hogy a férfi leül, és újból elkezd iszogatni. A hallottak kavarognak a fejében. Szóval kihasználják. Majd kedvesen vállat von, de nem a nemtörődöm stílusban, hanem inkább, az "én nem tudhatom" stílusban.*
-Sajnos megteheti.-*neveti el magát.*-De vagyok olyan akkurátus személyiség, hogy megoldjam!-*húzza ki magát közben kicsit parádésan*-Szóval azt mondod félreérthetően hiányos holmikat kapok? Na majd kap az a sunyi róka.
*De ezt is úgy mondta, mint aki a légynek sem tudna ártani, és nem is állunk ezzel olyan messze az igazságtól.Tényleg nagyon jámbor teremtés ez a Helen lányka, viszont leszen ebből még téma a cirkuszban.
Ott fejezte be a férfi, hogy adhat e teát. Helen egyből leült a tünde mellé, és egy heves bólintással konstatálta, hogy kér, majd "rábámult" a tündére.*
-Tényleg zsonglőr voltál? Olyan izgatott vagyok, te már legalább tizennyolcszor többet éltél mint én fogok. Milyen volt a régmúlt idők cirkusza?
Mesélj nekem róla!
*Az, hogy a szabója kihasználja az emögött elbújhat. Előbb ismerje meg a férfit, aztán lerendezi a dolgot a szabóval.
Talán már ki is találta milyen eszközökkel csinálja ki... természetesen gyermeki gondolkodást meghaladó eszközökre ne számítson senki.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégCsillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-06-18, 10:48 am

* Hallgatja a leányzót, mert az ő szemében igazán leányzó még. Mikor elneveti magát akkor csak ránéz és a következő szavakra pedig egyenesen furcsállva néz rá. Nem nézi ki a másikból, hogy le fogja tudni rendezni azt a helyzetet. A parádés kihúzásra nem tesz semmit, az ilyesmik távol állnak komoly lényétől. Igazán felszabadultnak csak akkor látszik, ha kedvese mellett lehet. Jelenleg nincs itt így inkább lassan a komolyság felé fordul.*
-Úgy ahogy hallod. Egy akrobatának cseppet sem kell hiányos öltözetben mászkálnia. Mi van ha egyszer olyan öltözéket kapsz ami egy mutatvány során leesik. Vajon meg tudsz birkózni azzal, hogy meztelen testedet sok ezren bámulják majd? Ami még rosszabb utána a részeg és levakarhatatlan bandita csoportok. Akik olyan fiatal lányokra buknak mint te. * Már tapasztalatból beszél hiszen kedvesét is kinézték, szerencsére az a eset már a múlté. Elfogadja a meghívását a másik, sőt mi több érdeklődik az ő zsonglőr és cirkuszi tapasztalatai felől. Ami persze messze áll a szépségtől a valóságtól.*
-Jobb ha nem beszélek milyen volt a régmúlt cirkusza. Annyit elárulok még is, hogy feletébb kiábrándító sok sok év után. Semmi újdonság nincs benne. Piszkos trükkök, erő, ügyesség és egy beretvaéles agy kellett hozzá. Fizettek nekem ember hogy fellépjek, hogy rendezzek egy pár helyen cirkuszt. Hát megkapták és én mindig jól jártam. De azóta megbántam. Ha vissza lehetne csinálni az egészet akkor inkább meghalok s nem választom ezt a cirkuszi életet. * Jelez a fogadónak, hogy ide lesz két tea még. Míg kihozzák addig még kicsit beszél.*
-Egyszóval még csomó más munka létezik ami sokkal több aranyat ígér mint a zsonglőrködés.
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 29
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Csillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-06-18, 11:07 am

*Elképzeli, hogy a mutatványa közben leesik a ruha....fúúúú, reflexszerűen maga elé kapja a kezeit, de aztán megnyugszik, mivel a fellépő ruhája nem is ilyen.
De azért bólint a férfinek, hogy érti.*
-De ne aggódj.
A fellépő ruhám nem ilyen szabású, azt jól megvarrta a szabóm.
Lehet, hogy egy kicsit perverz az öreg, de érti a szakmáját.
*Ezzel ül le, és bólint a teára, majd teszi fel az egyértelmű kérdést.
Azonban a válasz felettébb meglepő volt.*
-Meghalni?
*Nem érti, őneki a cirkusz az cirkus. Móka és kacagás. Már miért halna meg, és miért olyan rossz, ha azt választja?
Fel sem merül benne, hogy közben a férfi egy hasonlattal élne.
Megrázza pici fejét erre.*
-Nem értelek. Régen nagyon másmilyen lehetett.
Én nagyon szeretem a társaságot.
Olyanok vagyunk mint egy nagy család.
Most már el sem tudnám képzelni nélkülük az életem.
*A család szóra felemeli a kezét és nagy kört rajzol le a levegőben mutatva mekora családról is van szó.
Közben megérkezik a tea.
Hálásan elveszi és belekortyol.*
-Hmm, nagyon finom.
Köszönöm.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégCsillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-06-18, 11:52 am

*Látja ahogyan maga elé kapja a másik a kezeit, azonban ő utána csakis a másik szemeibe néz. Ő így tanulta még, hogyha beszélget valakivel, akkor annak szemeibe nézzen bele. Azt nem tudhatja milyen a fellépő ruhája mert nem látta abban és cseppet sem kivánja abban látni. Ő csak azt tudja ez az öltözéke igazán kihívó.*
-Lehet más szabás. Annyit tudok, hogy a helyedben rég elküldtem volna az öreget.Szerintem csak úgy odaadta a ruhát és nem volt választásod. De nem lehetettem ott amikor ez történt. Mindegy. * Zárja le végül ezt a ruhás témát mert a végén a másik ruháját fogja nézni. További magyarázatot nem ad, talán egy napon rájön, hogy hasonlat volt csupán és valójában milyen szakmát üzőtt. A család szó az ő tudása szerint vér szerinti emberek alkotják. Valaha neki is volt családja amíg el nem vesztette őket.Sokái szenvedett ettől, de aztán találkozott Lysanorral és máris kivirágzott mint egy szép virág. Kellemes emlékek elevenednek meg előtte, egész egyszerűen az együtt töltött idő a nővel. Igen eddig nagyon kellemes és nagyon hangulatos a köztük levő kapcsolat a nagy korkülönbség ellenére.*
-Akkor jó ha finom. Ha én itt átutazóban vagyok akkor bizony mindig ilyen teát iszok. Igazán egyedi és fűszeres. Mézzel pedig igazán fenséges és gyógyhatású. * Tereli a témát inkább, olyan dolgok felé ami szintén érdekesek és lehet róla beszélni naphosszat. Van némi növényismerete, főleg azóta hogy vegetáriánus étrendje.*
-Jut eszembe sokan keresik a herbalista fiatalokat és nagyon értékes elfoglaltság. Tele van veszélyekkel, hiszen egyes növényekért meg kell szenvedni. Mászni kell és zsonglőrködni. Akrobatikus mozdulatokat végezni. Esetleg szörnyek ellen menekülni. * Jó hogy eszébe jutott neki ez a fajta foglalkozás, sőt teljesen hozzá tudja társítani a másik személyiségéhez.Kortyol egyet az italából.*
-A herbalista közösség ezen a vidéken oly összetartó mint a cirkusz. Pár éve ezt hallottam.
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 29
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Csillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-06-18, 7:46 pm

*Kicsit morcos képet vég, mint aki citromba harapott, amikor arról beszélt a férfi, hogy elküldené a helyében az öreget.*
~De olyan aranyos....mindig megkérdezi, hogy milyen színben legyen a ruha, és nem hazudik mert a barátaim mind megerősítik.
*Szóval nem szól, csak kortyolgat, aztán terelődik tovább. Az idegen nem reagál a nayg családra, lehet rosz emlékek fűzik hozzá.
Hát lehet megélt egyet s mást 1800 év alatt.
Majd mikor a herbalistákról beszél a férfi maga elé képzeli magát, mint gyógyfüves kslányt.
Furcsa édes vigyort vág hozzá. Ami azt illeti még tetszik is neki, ám de... és ezt az ámdet meg kel magyaráznia a másiknak.
Egész egyszerűen minden átmenet nélkül, tekintet nélkül midenféle intim zónára bele hajol a férfi arcába, de mindezt olyan gyermekien, hogy az ember nem tudja játszik, vagy tényleg ekkorka valójában.*
-Nézd!
*Mutat a szemére.*
-Általában nem szoktam megmutatni, csak azoknak akik észreveszik, de ha jól megfigyeled a szemem észrevehetsz valamit.
*Noh igen, az írisz elfakult, nincs fénye, és közelebbről a szeme fehérje is inkább szürkéje, a szembogara meg mintha állandóan egy helyben állna*
-Azt mondják nem feltűnő, de valójában nem látok.
És, ők mentettek meg.
*Folytata kicsit hallkabban.*
-A cirkusziak. Soha nem hagynám ott őket, főleg mivel a gondomat viselik.
... és lehet, hogy apróságokban talán "kihasználnak", mint a szabó...de végsősoron azt tehetek amit akarok.
NMagy kincs az ilyen közösség. A fogyatékosságom ellenére is szeretnek, és elfogadnak.
*MAjd rámosloygott, persze már hátrébb, csak as szemét mutatta meg az idegennek.*
-De érdekes amit mondtál, és talán megemlítem a főnöknek.
Ha tényleg van tehetségem hozzá, még jól is jöhet egy növénytudó... habár csak szag meg forma alapján tudok tájékozódni!
*Felnevetett, hiszen így valójában vajmi kevés esélye van arra, hogy jó herbalista legyen, de hát neki már úgy is meg van a saját foglalkozása, ez csak egy plussz lenne.*
-Hmm, még nem tudom a nevedet, hűvös hangú idegen.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégCsillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-06-18, 8:38 pm

* Morcos képet vág a másik, mire nem reagál semmit. Ő elmondta a saját véleményét, ezután azt csinál amit csak szeretne. A morcos kép után az édes vigyor teljesen ütik egymást. Az lepi meg igazán mikor elkezdi mutogatni a kislány, hogy ő vak valójában. Először nem tud semmit sem mondani, mert nem lehet kellemes az élete. Új helyeken a közlekedés kicsit veszélyes míg meg nem szokja az ember, hogy mi merre van.*
-Szaga csak a virágoknak van, formájuk és mintájuk mindegyiknek. De a legfontosabb a tapintás. Egy vakból kiváló herbalista lehet megfelelő képzéssel. Tudok pár olyan esetet ahol az ifjú herbalista rosszul érzékelt egy mérgező növényt. Gyógyital helyett mérget készített. Az illető meghalt a herbalista ifjúból meg kitagadott lett. Egy vak jobban lát tapintással mint egy látó és jobban érzékeli a finom szagokat mint egy látó. Persze növényszedésnél fontos a látás de nem hinném, hogy nem találsz egy megbízható embert aki elkísér és elmondja mit lát. * Meséli és lelkesíti a másikat, hogy azért ne adja fel ilyen hamar a herbalizmust.*
- Szóval a nevem érdekel? Daevin Corerlian. * Ejti ki tisztességes nevét, de kézcsókot nem ad a lánynak. Ajkaihoz emeli a teás kupáját és a teája maradékát megissza. Ennyi adag tea elég a számára, így többet nem szándékozik rendelni.*
-Neked mi a neved?
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 29
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Csillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-06-18, 8:50 pm

*Nem sokat reagál a másik a nagy beszámolójára. Mondhatni semmit.
Ennek az idegennek nem sok barátja lehetett. NA de nem baj, a vakságát egész jól kezelte ezért tetzsik neki, sőt bíztatta, hogy mégiscsak próbálkozzon azzal a herbalizmussal, legfeljebb felvesz egy segédet aki elmondja a növények színét.*
-NAgyszerű!-*lelkedndezik, szinte midnen ok nélkül.
Aztán jön a várva várt visszakérdezés.
Daevin, szép név, és Helennek is nagyon tetszik. Sugárzó mosollyal beszél ismét.*
-A művésznevemet már tudhatod. Mirjam, de neked elmondom az igazi nevemet is.
Helen Hoa vagyok, üdvözletem, szép szál úrfi!
*Behunnyaj nayg szemeit, és önfeledt kacagásba kezd.
Kezdi élvezni a hűvös tünde társaságát.
Aztán nayg örömében egyhuzamra megissza a maradék teáját, és közben újabb kérdés fogalmazódik meg benne.*
-Daevin?
Mondtad, hogy szörnyek ellen is harcolnia kell egy herbalistának... szóval, az milyen?
Te csináltad már?
*Kérdi kicsit félénken., mert lehet, hogy nem látja, de érzi, sokkal jobban éri a vér jellegzetes szagát, és gyűlöli.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégCsillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-06-18, 9:59 pm

* Kezd a beszélgetés lazábbá válni kettejük között. Megtudja a másik igazi nevét ami igazán szép név ám neki a Lysanor még is szebben hangzik. A kacagásra csak elhülve figyel a másikra, hogy ezt meg mi lelte. Majd áttérnek egy különös témára, a szörnyekkel való küzdelem.*
- Igen harcoltam már különféle szörnyek ellen. Mindegyiknek van valamiben tehetsége. Valamelyik csapdát állít ellened, másik nem totojázva letámad. A vadonban sosem lehet tudni mikor mi támad meg. Vannak olyan szörnyek amiket egyedül meg sem bírsz ölni ezért jobb ha menekül az ember biztonságba. * Sok esete volt és sok tapasztalatot szerzett a szörnyekből. A legtöbbet felismeri de természetesen még mindig van olyan amivel nem találkozott, csak mert olyan helyen még nem járt életében.*
- Annyi tanácsot adhatok hogy egy jó társasággal nem érhet baj. Legnagyobb az esélye annak hogy túléled. Ha egyedül van az ember akkor leginkább menekülhet vagy valamilyen cselt bevetve győzedelmeskedik. * Mereng el magában, közben kellemes fáradtság terül szét testében.*
-Te miről tudsz nekem mesélni Helen?
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 29
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Csillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-07-04, 3:54 pm

*Komolyan kezd érdeklődni a dolog iránt. Mondhatni már-már beleélte magát, hogy másodállásban herbalista legyen. Összecsapja kis kezeit. A rosz hírt miszerint csapat nélkül csak a futás van, különben halál, meg se hallotta. Lelkendezve újságolta a férfinak a felfedezését.*
-Csapatom már van!
Biztosan többen csatlakoznának hozzám, ha mondanám a cirkuszban.
Tudod, engem valamiért szeretnek az emberek.... amíg meg nem tudják, hogy vak vagyok, vagy!
*Itt fel teszi a kezét, és az égbe mutat kedvesen nyomatékosítva a "vagy"ot.*
-Vagy ha már nagyon régóta ismerjük egymást.
És ez így van a cirkuszban.
Naaaa, gyere el!
*Kérleli, és újfent neki nyújktja az elöbb kissé meggyűrt szórólapot.
Daevin egy sugárzó szemekkel találkozhat, pedig a lány vak.
Látszik rajta, hogy mennyire örlüne, ha eléjönne a "szép szál úrfi"
Majd gondol egyett és mint aki egy üzletember tapasztalataival él, úgy vonja hangosabbra a hangját.*
-Ha eljösz kapsz tőlem egy ingyen jegyet valamelyik ismerődödnek.
Nos?!
*Mosolyog bele a másik szemeibe.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégCsillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-07-04, 4:25 pm

* Meghallja a lány szavait, hogy csapata már van a herbalista munkához. Kicsit kételkedik, hogy megfelelő emberekkel menne. A vadonban vannak pillanatok mikor egy jól képzett csapat is könnyűszerrel elbukik. Nem akarja elkeseríteni a másikat ám valami belül azt súgja, hogy mondja ki.*
-Nem cirkuszi embereknek való feladat a herbalizmus. Fel kell fogadnotok még pár jó erős embert és akkor nyugodtan lehet menni gyűjtögetni. Sokat megélt embereket kell kiválasztani mindig. Meg mivel kezdő vagy e téren egy jó herbalista embert sem árt magad mellett tudni. Csak addig míg meg nem ismered a növényeket és egyedül meg nem tudod csinálni. * Magyarázza el neki, aztán hagyja a a szavakat egy időre. Ez az idő nem tart öt percig mert a másik szeretné ha elmenne a cirkuszba.*
- Nem tehetem! * Szól határozottan Helenhez és ezzel több magyarázatot nem ad a másiknak. Elkezd készülődni, hogy felmenjen a szobájába. Mikor minden cuccát magához vette akkor szólal meg újra.*
- Várj. Ezt neked adom és valaki szívesen olvas fel belőle. Mikor én elkezdtem a herbalista életmódot akkor ez volt az első könyvem amit 10-szer elolvastam. * Előhúz egy kemény fedeles könyvet és Helen kezébe adja.*
- Ne feledd amiket mondtam. * Ezzel feláll a helyéről és távozik a szobájába. Nem telik bele tíz perc mikor visszatér, hogy még váltson pár szót a kocsmárossal.*
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 29
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Csillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-07-04, 4:37 pm

*Hallgatja a fontos, és még annál is komoylabb szavakat, de akárhogy is töri a kis fejét, elsőre nem érti. El kell telnie pár percnek, mire beérik nálla az ügy.
Első, kell valaki aki ismeri ezeket a dolgokat.
Kettő, olyan kell, aki megélt már jó pár ilyen kalandot.
Három, ő, illetve ők nem elég képzettek. Jóformán semennyire nem képzettek.
Majd hallja, hogy újra megjelenik a színen az úrfi.
Nem tudatosan, de villámgyorsan és észrevétlenül közeledik felé. És ahogy meg is jelenik, mint egy látomás a lehető legközelebb az elfhez. Szellő eleme az ami ezt lehetővé tette számára.*
-De én nem ismerek ilyen embereket.
*Fakad ki, de nem azért, hogy jelenetet rendezzen. Teljesen komolyan gondolja, és már már a következő gondolat is megfogalmazódik benne. Akarja. Most bármi másnál komolyabban.*
-Taníts engem!
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégCsillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-07-04, 6:55 pm

*Beszélget a kocsmárossal, hogy a valószínűleg mikorra várható az újra felbukkanása mikor Helen jelenik meg újra mellette. Szerencsére akkor ért oda mikor elbúcsúzott tőle így most teljes figyelme a lányra összpontosul. Úgy tűnik rendesen felcsigázta a másikat a herbalizmussal, mert máris arra kéri, hogy tanítsa őt. Nem véli azt magáról, hogy jó tanár lenne meg ami könyvet adott neki, az talán sokkal jobban elmagyarázza helyette. Látja a másikon, hogy nagyon szeretné az egészet.
~ Ezt jól kifogtad! ~ Mondja magában egy kicsit, hogy utána teljes nyugodtsággal tudjon válaszolni neki miként döntött.*
-Rendben, tanítani foglak. Viszont elvárom, hogy mindent úgy tegyél, ahogyan elmondom. A te érdekedben leszek veled szigorú.Aki herbalista az nem csupán egy cirkuszi mutatvány, ahol kísérletezni lehet. S előre leszegezem, hogy nem kell fizetned nekem amiért tanítalak. S összehozlak igazi herbalistákkal akiknek az egész életük erről szól. De ők könnyen felismernek minden növényt, ismerik a mérgeket és tudják melyik növény a hasznos. Aztán rájuk bízlak, hátha engem is túlszárnyalsz.Bár elég könnyű engem, mert én csak azon a növényeket ismerem amik igazán szükségesek. * Itt kicsit megáll a beszéddel, hogy utána váratlanul megkérdezze.*
- Készen állsz a cirkuszt itt hagyni egy időre?
Vissza az elejére Go down
Helen Hoa
Szürkeköpenyes
Helen Hoa

Hozzászólások száma : 80
Életkor : 29
Munkahely : Vándorcirkusz

Character sheet
Nép: Mágusok
Csillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-07-04, 7:29 pm

*Egy nagy kerekségé változott amúgy sem csüpnyi szeme. Tényleg válallja?*
-Ez nagyszerű!
*Lelkendezik hangosan. Még fel is ugrik örömében. tanítani fogják!
Azt viszont nem érti, hogy miért kéne másoknak is tanítani, mikor itt van egy több mint 1800 éves tünde. De beletörődik.*
-Azért te leszel a tanítóm, ugye?
*Kezdi a makacskodást, de olyan angyalian, hogy nem lehet megharagudni rá.
A másik nagy hiba pont nálla, hogy ott kéne hagyni a cirkuszt.
Elgondolkodik a dolgon.
Gondolta valahol ködösen, hogy nem lehet egyszerre a kettőt, de csak amolyan sejtés féle volt. MAjd újra rámereszti nayg szürke szeemit a férfire.*
-.Jó. Megbeszélem a Főnökkel, és a Fellépés után kiveszek egy nagy adag szabadságot!
*Meg se fordul a fejében, hogy talán a másik a most-ra gondolt. Miért kéne sietni?*
-Legelőszőr is a szörnyek érdekelnének.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégCsillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-07-04, 7:53 pm

- Én leszek a tanítód. * Mondja mikor a másik makacskodik. Úgy néz ki Helen más idegent nem tudna elviselni még, aztán majd idővel rájön, hogy ez a herbalizmus sokkal jövedelmezőbb szakma és érdekesebb mint a cirkuszi élet. A cirkusz az nyugodt tevékenység és leginkább mindig ugyanazt kell előadni. Azonban herbalizmus során változó helyzetek vannak egy szörnytámadás esetén. A különböző fajt szörnyek és azok módszerei változatosak. Észnél kell lenni rendesen.*
- Rendben ezt rád hagyom. Te döntesz és én nem fogok helyetted. Ami engem illet még két napot várok. Addig te is megmondod pontosan, hogy tényleg akarod e? * Mondja kisebb barátságos mosollyal együtt. Ezután úgy véli, hogy itt az ideje annak, hogy végleg elvonuljon a szobájába.*
- Most viszont ha megbocsátasz akkor, felmennék a szobámba. Két nap múlva itt találkozunk újra. Elmondod majd a válaszod. További jót neked. * Mosolyog felé még egy keveset aztán lassan biztos lépésekkel távozik a szobájába.*
Vissza az elejére Go down
Fatima Ferses
Éj elf
Fatima Ferses

Hozzászólások száma : 332
Életkor : 212
Munkahely : Vándor

Character sheet
Nép: Elfek
Csillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-09-26, 11:09 pm

// Regélő - küldetés //

*Jó érzés volt neki, hogy a fiú alszik a karjaiban. Ez azt jelenti, hogy bízik benne. És ez miért ne lenne jó érzés?! A kérdésre nem felel, még csak nem is biccent. A szemeiben van a válasz. Igen, fél. Majd a kijelentésre hosszan lehunyja a szemét igenlő válaszként, majd biccent.*
- Így lesz hát akkor.
*Majd ismét vágtába kezdett. Talán fél órát kellett lovagolniuk, elérték a falu határát. Betértek hát, s lépésben haladva közeledtek a fogadó felé. Nem volt nehéz megtalálni a kis községben, cégér, s a kint italozók tömege is jelezte a pontos helyet. Leszálltak a lóról, a fiút lesegítette természetesen. Jól a fejébe nyomta a csuklyát, lehajolt hozzá.*
- Szeretném, ha minden körülmények között takarnád az arcod, rendben?
* Suttogta neki kedvesen. *
- Gondolom nem nagy kérés, de hagyj engem végig beszélni, te ne szólj egy szót se. És ha el is kellene engednem a kezed, akkor is kapaszkodj belém, egy pillanatra se távolodj el tőlem. Remélem megérted.
*Folytatta ugyanabban a lágy és kedves hangnemben. Majd felállt, s megkötötte a lovat. A kardja az oldalán volt, a saját csuklyáját a fején tartotta, de egy cseppet sem takargatva. A haja úgy is takarja a fülét. Minél kevesebben tudják, hogy tündék a vendégek, annál jobb. Betérnek a fogadóba, a kisfiút a kezénél fogja. Megáll a fogadós előtt. Határozottan néz a szemébe.*
- Jó napot!
*Késő délután volt már.*
- Egy szobát szeretnénk kérni. Egy ágy elég.
- Franciaágy esetleg, hölgyem?
*Fatima biccent.*
- Megfelel. Vacsorát is kérünk, a szobánkba hozzák fel, kérem!
* A fogadós bólint, majd átad egy kulcsot. Fatimáék már mennek is fel a szobájukba. Rögtön be is zárja, hogy ne nyithassanak rájuk váratlanul. *
- Érezd otthon magad.
* Csuklyáját végre teljesen lehajtja.*
Vissza az elejére Go down
Regélő

Regélő

Hozzászólások száma : 335

Character sheet
Nép:

Csillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-09-27, 5:07 pm

*Eldöntötték hát, mennek a faluba. Ambaron határánál lépésbe váltanak és úgy haladnak tovább. A fogadó, mint mindig, most is sugároz valamivel többet magából, mint a többi fogadó. Ambaronban Aranamophe hatása még úgy is él, hogy az a szeretet, amely megakadályozza a harcot a faluban a Szeretet ünnepén, most nincs ilyen hatással semmire. Ezért is fordul elő, hogy előfordulnak az ünnepen kívül verekedések is olykor a Csillagfény fogadóban.
Persze minderről Gastor nem tud. Az éj elf kérésének megfelelően az arcát takarja a kabátjával és a csuklyájával is. Illetve, amíg a lovon van, addig Fatima a legalkalmasabb a rejtőzködésre.
Csak bólint a többi kérésre. Sosem akart ő idegenekkel beszélni, ezzel sem lesz gondja neki.
Végig csendben követi a nőt, ahogy kérte. A szobába érve megáll nem sokkal az ajtó előtt.
Kinéz a szemébe húzott csuklya széle alól és Fatimára pillant.
Körbenéz, most lát először fogadót. Odalent nem tette meg, félt hogy a rejtőzködése nem lesz tökéletes.
A tőrt még mindig kezében szorongatja, most előre sétál és odanyújtja Fatimának.*
- Ez nem a tiéd, ugye?
Vissza az elejére Go down
Fatima Ferses
Éj elf
Fatima Ferses

Hozzászólások száma : 332
Életkor : 212
Munkahely : Vándor

Character sheet
Nép: Elfek
Csillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-09-29, 7:04 pm

*A fiú máris átnyújtja a tőrt egy különleges kérdéssel, ami inkább kijelentés szerű. Fatima a szemébe nézve veszi át a tőrt.*
- Ha attól kérdeznéd, akitől kaptam, azt mondaná, az enyém... De én inkább megőrzöm neki. Egyszer bár elvette tőlem, visszaadta.
* Gondolt arra az esetre, mikor Dylan kicsavarta a kezéből a földre nyomva őt, s a torkához szegezte. Különleges szituáció volt, az biztos.
Majd az ágy felé sétált, közben eltette a tőrt, háta mögé az övébe. Egyébként kardja mellett ott volt a bot is. Azt sosem adná ki a kezéből. Megfordul a fiú felé.*
- Biztosan nagyon fáradt vagy. Kicsit pihenj le. Hamarosan megkapjuk a vacsorát, mindjárt eszünk egy jót.
*Egy biztató mosolyt is küldött a fiú felé. Valóban, olyan negyed órán belül megérkezett a vacsora. Mikor kopogtattak, Fatima kiszólt, hogy hagyják az ételt az ajtó előtt, majd kimennek érte. Majd hallgatózott, s mikor úgy gondolta, nincs már a folyosón senki se, kinyitotta az ajtót, s behozta a vacsorát. Nem akarta, hogy mások belássanak, s lássák a fiút. Egy kis asztalra tette le a tálcát, s elosztotta az ételt. *
- Gyere, ülj az asztalhoz, együnk.
* Ha minden rendben volt, akkor hamarosan leheveredtek az ágyra. Fatima a kardot és a botot a sarokba helyezte maga mellé, az íta tőrt pedig a párnája alá tette. Addig semmiképp nem aludt, míg a fiú el nem aludt, de végül ő is álomra szenderült. Az ajtó természetesen be volt zárva.*
Vissza az elejére Go down
Regélő

Regélő

Hozzászólások száma : 335

Character sheet
Nép:

Csillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime2012-10-01, 1:28 pm

*Gastor komolyan néz vissza Fatima szemébe. Ő nem tudhatja, hogy mi van a háttérben, titokzatos a magyarázat, amit az éj tünde fűz a tőrhöz. Ő csak azt érezte, hogy nem a nőé.*
- Igen, már jó éhes vagyok.
*Mondja komoly arccal Fatimának. Régen ettek már utoljára és neki is, mint fejlődésben lévő szervezetnek, szüksége van az ételre.
Szerencsére nem kell sokat várniuk, hamar megérkezik és a nő igen óvatosan hozza be.
Követi az éj elf szavait, aztán szó nélkül megvacsorázik.
Amikor Fatimával lefekszenek az ágyra, közelebb bújik a nőhöz, ha engedi, bevackolja magát közelébe.*
- Azok az elfek bántani akartak. Nem minket, csak engem akartak bántani.
Miért?
*Felemeli tekintetét és Fatima szemeit keresi. Most látszik, hogy bár sokszor semmit nem mutat, rosszul esett neki, ahogy a néni és a bácsik róla beszéltek, és a harc is megviselte.
Thalion bácsi mellett sohasem érték el ilyen dolgok, és most csak Fatimára számíthat.
A nő pedig bizonyította neki, hogy megvédi, ha kell. Thalion bácsinak igaza volt, bízhat benne. Nem telik sok időbe, a biztonság érzete meggyőzi arról, hogy nem kell félnie.*
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Csillagfény fogadó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csillagfény fogadó   Csillagfény fogadó - Page 4 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Csillagfény fogadó
Vissza az elejére 
4 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
LANURIA :: Lanuria világa :: Középvidék :: Ambaron-
Ugrás: