LANURIA A sárkányok, nimfák és mágusok birodalma |
|
| A fogadó | |
|
+9Balál Tangeran Lysanor Eweny Akahana Edward Dylan Nasuada Kain Namelyr Sou Görbelábú Frikk Mesélő 13 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kain Namelyr Arany sárkány
Hozzászólások száma : 2045 Életkor : 743 Munkahely : A magam ura vagyok
Character sheet Nép: Sárkányok
| Tárgy: Re: A fogadó 2016-02-21, 9:41 pm | |
| //Lysanor//
*A sötét sarok jó szolgálatot tesz. A mágus arcába hulló, fekete haj is, amely mögül a sötét pillantás figyeli a fogadót. Arca, feje már a legközelebbi fényforrás körén kívül esik, sötétségbe vész, csak az asztalra tett erős kéz árulkodik róla, valamint a sötét sziluett, ami a sarokban ül homályosan. A bort is kihozzák, s tölt is magának. Volt idő, amikor a kétlábúak bódító italából egészen sokat megivott, s nem érezte hatását sem. Volt olyan is, amikor mégis, kétlábú testének kiszámíthatatlansága okozta, hiszen nem volt mindegy, milyen állapotban is ivott. Az első kupát kortyolgatja, amikor a fogadón egy új vendég lép be. A mágus pillantása, sok más jelenlévőével egyetemben villan rá, de a sötétségből csak az elsőre az asztalra kerülő másik kéz csillanása tűnik fel. A gyűrű az, amely sok esetben azonosította már be a férfit, ha úgy akarta. Az új vendég azonban nem néz arra, s a fakó arcon egyszeriben csalódott és megkönnyebbült érzés fut át. A kupából újabb korty gurul le a sárkány torkán, miközben figyeli, ahogy a fehér hajú nő a pulthoz lép, s leadja rendelését.* ~ Óvatosság!~ *Inti magát, hiszen nem lehet tudni, vajon nem-e csali a csapzott külsejű nő, s vadászok használják fel épp, hogy előcsalják a rejtőző árulót. A háború híreiről értesült, a vérontásnak nem lehet már útját állni, s ha ez a gépezet egyszer beindul, csak akkor áll meg, ha már nem lesz olyan, aki táplálja, vagy egyik fél olyan vereséget szenved, amely után nem folytatja tovább a harcot. Megvárja, amíg a nő megigazítja haját, s megkapja rendelését. Ő maga nem éhes, cseppet sem, azonban szíve hevesebben ver, s nem a bortól van ez. Kezét már visszahúzta, csak balja pihen a kupán, s a bőrkabát fekete ujja. A fogadó moraja, a szagok, s az illatok kavalkádja nem kedvez neki. Lysanort sem érezte meg, s nem érzi most sem, egy, vagy több sárkányt sem biztos, hogy észlelne, így inkább úgy dönt, kivár.*
_________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
| | | Lysanor Eweny Zöld elf
Hozzászólások száma : 557 Munkahely : néha akad..
Character sheet Nép: Elfek
| Tárgy: Re: A fogadó 2016-02-24, 9:06 pm | |
| * Lysanor amint befejezte az etelt a pohar borocskahoz nyult. Hatat az ablaknak vetve figyelte a korulotte uloket. Vele szemben, pontosan szemben egy nagyon sotet alak ult. Arca nem latszott egyaltalan. Belekortyolt a borba es figyelte tovabb. Azt biztosra vette, hogy a haja is sotet az illetonek. Szive egyre csak vert es vert....aztan felallt. Kiitta a poharat es lerakta az asztalra, majd odasetalt a sotet alak asztalahoz es leult vele szembe. Nem mert felnezni, mert bar a szive tudta ki ul vele szembe az esze nem volt biztos benne. Lassan felnezett az alakra es ekkor mar biztos volt benne , hogy O az. Sajnos egy hang sem jott ki a torkan, annyira meglepodott. Tele volt erzesekkel es erzelemmel. Legszivesebben azonnal leuvoltotte volna a sarkany fejet, hogy miert nem adott magarol egy egesz even at eletjelet, de ugyan akkor annyira orult, hogy epsegben volt, hogy a nyakaba is ugrott volna. Eppen ezert talan a legesszerubb dolgot tette amit tehetett. Rattette kezet Kainera, amivel a kupat fogta, igy azt most egyutt tartottak. Tobbet hirtelen nem tud tenni, az, hogy megerintette teljesen lefagyasztotta az elfet. Ilyet meg o sohasem erzett. Soha egyetlen ferfi jelenleteben sem. Igazabol bizonytalan volt, hiszen nem tudta hanyadan allnak Kainnal. Tulajdonkeppen szerinte a ferfi sem tudja.... _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
| | | Kain Namelyr Arany sárkány
| Tárgy: Re: A fogadó 2016-02-25, 9:48 am | |
| //Lysanor//
*Úgy tűnik, az elf végül észlelte őt, habár könnyen lehet, azonosítania még nem sikerült. A mágus halálos nyugalommal ül a széken, kezét még mindig az asztalon nyugtatja. Bal kezén nincs rajta a narancsköves gyűrű, s az megnyugtató számára, ha ő nem érzi a szagokat a kétlábúak aromáján keresztül, más sárkány sem fogja, ha esetleg ebben a fogadóban ül valamelyik asztalnál, netán sötét sarokban. Ő felismeri Lysanort, de nem lép, hagyja, hogy a lány kétségek között vergődjön, s ez nem rosszindulatból történik így. Saját óvatossága okán. Nem tudhatja, mi történt az elmúlt egy évben, s ha élni akar, azt az óvatosságot, mit mások talán paranoiának tartanak, kell elővennie, ami korábban oly sokszor mentette meg életét. Lysanor hozott már rá ősi sárkányt, aki csaknem mindkettőjükkel végzett akkor a Nyugati szegletben. Könnyen lehetséges, hogy ismét csapdaként használják, netán épp akarata ellenére. Látja, szemmel követi, ahogy a fehér hajú lány feláll és elindul felé. Nem tagadhatja, az ő szíve is megdobban, ahogy közelít felé. Végigméri a lány formás alakját, most is könnyed, népére jellemző járását, s bizony megviselt külsejét is. Azonban nem ül ott feltett kézzel. Elméjéből sietve kikeresi az esetleges védekező, s támadó varázslatok igéit, mozdulatait, hogy ha kell, azonnal tudjon reagálni. Testében az izgalom mellett megugrik az adrenalin szintje is, érzi izmaiban a feszültséget, ahogy egész valója felkészül a lehetséges harcra. Különös jelentnek lehet szemtanúja az, aki esetleg figyelemmel kíséri a jelentet. A fehér hajú nő odaül a félig sötétségbe borult asztalhoz, amely mögött felsejlik a mozdulatlan, sötét alak, s aztán felnéz rá. Némán, egyetlen szó nélkül ülnek tovább mindketten. Az elf kezével megfogja a boros kupát tartó kezet, amelyet a férfi nem is húz el, s aztán úgy maradnak. Néma csendben. Az arany sárkányban is sok a kérdőjel, nem tudja, mit érez most a lány, hogyan élt az elmúlt egy évben, amíg ő a völgyben tartózkodott, halottnak hitt édesanyjával, s a többi Hatalmassal. Tanult tőlük, a legtöbbet azonban magáról tanulta, bár kétségei vannak afelől, hasznosítani tudja-e valaha, amit megtudott. Érzi a nő kezét, szinte érzi a bizonytalanságot, az izgalmat, amely árad kettejük között. Arel, két pohár törlése közben, a pultnál állva figyeli a két vendéget, majd megcsóválja fejét. Nem az ő dolga, a lényeg, hogy fizessenek. Kain tekintete elvándorol az elfről. Nem szakadt rájuk az ég, nem csapott le sárkány a fogadóra, amennyire látja, a többi vendég rájuk sem hederít. Mégsem engedheti el magát, a csapda lehet olyan rafinált, hogy megvárják, amíg elengedi magát, s a nő mozdulata a jel, valóban ő az. Hideg, mégis beszédes csend van közöttük. Namelyr nem hajol előre az árnyékból, ne kortyol a kupából, nem mozdul. Ébenfekete szemei a sötétből kutatják a tünde arcát, annak pillantásába mélyednek. Még mindig kész a harcra.* - Hogy vagy, Lysanor? *Halk, mély hang, azonban az óvatosság benne hideggé teszi, érzéketlenné, pedig a sárkányban ott feszül az izgalom, s még mindig ugyanúgy érez Lysanor iránt, mint egy évvel ezelőtt.*
_________________ "Egy kóbor álmodó. Ez vagyok én, messze szálldosó a mindenség tengerén."
| |
| Tárgy: Re: A fogadó 2016-02-28, 9:53 pm | |
| * Vegul Kain torte meg a csendet es Lysanor kicsit ossze rezzent kicsit.* - Jol vagyok, koszonom. Mar amennyire ebben az idoszakban jol lehet lenni. Amint latom most eppen te is jol vagy. * Mondta es csak figyelte a ferfit. Ennyi ido utan sem valtoztak az erzesei. Be kell ismernie mar, hogy soha senkit nem szeretett meg ennyire veszettul. Talan pont ez a furcsa az egeszben. Nem tudta hova tenni ezt az erzest. Ebben csak Kain tudna segiteni neki.* - Azert neha eszedbe jutottam? *Tette fel az erdekes kerdest. Noha nem adott jelet magarol a ferfi a valasz talan kielegiti a no bizonytalansagat valamennyire. Kezeit maga ele helyezte, arca kisimult es egy kedves mosoly jelent meg rajta, amint a ferfi szemeibe nezett. Azok a bizonyos szemek, amik minidg is elvarazsoltak.* _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
| Tárgy: Re: A fogadó 2016-02-29, 1:50 pm | |
| *Figyeli a reakciókat, a viselkedést. Vajon az elf elárulja magát? Vajon tudja, ha csaliként, avagy figyelemelterelésként használják? Látja az összerezzenést, és azt is, hogy végül válaszol. Még mindig árnyékban maradt, onnan, a sötétből könnyebben észreveszi, ha támadni akarják. Egy dolgot nem lát csak, ha kísértetet is bevetnek, azonban azok is észlelhetők azért, ha tudja, mire figyeljen a halandó. Sötét pillantása, alig derengő fakó arca visszatér az elf szép arcához.* - Sokat gondoltam rád odabent. *Igaz a kérdés, valóban sokszor megfordult a fejében a fehér hajú nő, ahogy a másik a dióbarna hajkoronával rendelkező „elf” is, sokat őrlődött mindkettő miatt. Nem egyszer újraélte a velük töltött időt, mindkettővel. Különös módon még azok az idegesítő pillanatok is hiányoztak számára, amelyeket még utolsó találkozásuk előtt töltöttek együtt. Lysanor és közte valahogy mindig is szikrázott a levegő, s habár a cserfes elf sokat komolyodott az idők folyamán, még mindig nagyon hasonlít arra az elfre, akivel először találkozott. Nem várhat a végtelenségig, ő is tudja, így úgy dönt, magához ragadja a kezdeményezést. Előbbre hajol. Narancsköves gyűrűjét is a fénykörbe tolja be, s feszülten figyel, jelentkezik-e támadás valahonnan. Kivált-e vajon valamiféle reakciót a feltűnő különös azonosító jel, a fénykörbe hajoló fekete haj, s a fakó arc. A sárkány így néz bele az elf szemeibe.* - Hogy telt az elmúlt egy éved? Nem üldöztek...?
| |
| Tárgy: Re: A fogadó 2016-03-14, 8:44 pm | |
| ~Tenyleg sokat gondolt ram? Hat ha meg tudna en milen sokat gomdoltam o ra. Jellemzo.... * Gondolta, de nem akart semmifele vitat ebben a pilllanatban, hiszen nem volt itt az ideje.* - Nos, igazabol senki nem uldozott. En probaltam mindenfele bajt es konfliktust elkerulni. Tobbnyire maganyosan koboroltam az erdokben. Semmifele nagyobb veszely nem keritett hatalmaban. Ezt igazabol nagyon furcsallottam. * Mondta kedvesen, de mast nem tudott hozza fuzni most ehez. A no erzekelte ahogy a gyuru es vele a kez is elojon a kopeny alol. Nem tudta tovabb turtoztetni es ratette kezet a feriera.* - Hianyoztal! * Sugta oda es figyelte a ferfi arcat, amit oly annyira szeretett. Ez az egy ev tobbnek tunkt, hiszen, a szeretett ember hianyat nehez felul mulni. Hiaba is keres a szemely mas elfoglaltsagot, akkor sem tud felejteni teljesen. Es most itt van.* _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
| Tárgy: Re: A fogadó 2016-03-16, 10:37 am | |
| *A fogadó közönsége továbbra is rájuk sem hederít, s ez némileg nyugtatóan hat a mágusra. A férfi előrehajolva néz a nő szemébe. Az elf kedvesen ad választ neki, őszintének tűnik, s a támadás elmaradása is arra utal, igazat mondhat, de a férfiben élő erőteljes óvatosság nem hagyja, hogy teljesen elfeledkezzen arról, még mindig vádásznak rá. A figyelem, a készenlét megmarad, s miközben Lysanor ráteszi kezét Kainéra, elsuttog egy szót, amely belehasít a férfiba.* - Te is hiányoztál. *A komoly arcon egy pillanatra halovány mosoly fut át, de csak egy egészen rövid pillanatig tart, majd visszatér a komor arckifejezéshez. Gyűrűs kezét megfordítja, hogy ujjai találkozzanak a nő bársonyos tenyerével.* - Gondolatban újraéltem a pillanatokat, amiket együtt töltöttünk…. *Őszinte szavak ezek, még akkor is, ha nem csupán a Lysanorral, hanem a Silaronával együtt töltött időket is újraélte számtalanszor. S a két nő együttes jelenléte szívében olyan érzés volt sokszor, hogy szinte szétfeszíti őt belülről. Feszült volt miatta, s egyúttal lelkiismerete is tiltakozott, hogy nem zárta le egyik kapcsolatát a másikért. Nem ítéli el Lysanort sem, mert befurakodott a még meglévő kapcsolatba, hiszen ő hagyta ezt, s ő akarta ezt, engedve a benne megbújó érzéseknek. Magát tekinti felelősnek a kialakult helyzetért, s nem mást.* - Odafent nyugodtabban tudnánk beszélni. *Jegyzi meg halk, komoly hangján.*
| |
| | | Aldo Barras Vörösköpenyes
Hozzászólások száma : 470 Életkor : 135 Munkahely : Vándor
Character sheet Nép: Külhoniak
| Tárgy: Re: A fogadó 2018-03-19, 7:45 pm | |
| *A semmibe révedő tekintettel ül a földön, hátát a pultnak támasztva. A fogadó ajtaja tárva nyitva, a holdvilág nyaldossa a bejárati küszöböt, a szilánkos ablakokon néhol be is lopózik egy kis éjszakai fény. Mágusunk hosszú percek óta nem mozdul, kintről tücsök ciripel, melynek hangjához társul a benti csöpögés. Asztalról, székekről, pultról, még a homlokáról is csöpög a vér. Körülötte hullák halmaza. Csak ő van itt, meg a holtak, a fogadós elrohant ijedtében, amikor kitört az öldöklés, vagy elbújt, nem tudni, de lassan ideje elhagyni a helyszínt mágusunk számára is. Mély levegőt vesz, aztán egy nagy sóhajtással végül felegyenesedik ülő helyzetéből.* -Ehhh, ez jó volt. *Önkéntelen mosoly húzódik szája szegletére. Ahogy az ajtóhoz lép, szemei megcsillannak a holdsugárban, rövid időre visszafordul, még egyszer szemügyre veszi a "munkáját", majd, mint aki jól végezte dolgát, kilép a fogadóból és délnek veszi az irányt.* ~És ezután? Vajon ők voltak az utolsó fekete lovagok itt Lanurián? Áh, biztos kell még legyenek, a háború sok mindenkit ide vonzott...~ *Fekete lovagok, a kulcsfigurák, akik részesei voltak Aldo múltjának, és ezáltal meghatározták egész életét, jellemét, magát Aldot is. Kezdve azzal, hogy megölték szüleit, testvérét hosszú évekre elveszítette miattuk és aztán a táborukban egy kíméletlen gyilkossá képezték ki őt, míg ifjú fejjel meg nem szökött tőlük, örökre beleégették az akkor kamaszodó fiú lelkébe a nevüket. A bosszúról soha sem tett le, de hogyan tudott volna leszámolni egy világot felemésztő haddal akkoriban? Szülővárosát még akkor elpusztították, amikor őt és anyját elhurcolták, hosszú évekbe telt bele, de mikoron megindultak Álomfalva ellen is, az a térség is elveszett, s Aldo megint új életet kellett kezdjen ezúttal Evolyranon. De az az évtizednyi szenvedés mit köztük töltött, örökre rányomta pecsétjét életére... "Rossz társaság", s még csak nem is tehetett róla, hogy közéjük került,- kiváló kifogás volt, ha valaha is ahhoz kellett folyamodjon, de most a "bűnbak" végre megfizet azokért az évekért! A háború szele idesodort néhányat közülük, nem volt nehéz tudomást szerezni itteni megjelenésükről, s mikor már mágusunk is megunta a céltalanságát a szigeten, elhatározta, hogy végre bosszút áll. A lovagok sorra fogyni is kezdtek, persze nem voltak sokan alapból itt, hiszen még Evolyranon is túl van az ő hazájuk, de aki eljutott ide, -Aldo tett róla,- annak Lanuria lett a végállomás. Hát ezért oly örömittas mostan, távozva a fogadóból, ideiglenesen maga mögött hagyva az elfoglalt területeket, hogy majd nemsokára új tervet kieszelve, újra csapdába csalhasson egy adag fekete lovagot. | |
| Tárgy: Re: A fogadó 2019-11-04, 9:41 pm | |
| // Kain//
* Kain jelezte hogy menjenek fel szobába, mert ott jobban tudnának beszélni.* - Rendben menjünk. Én most jöttem szóval szobám nincs. * Mondta kedvesen és meg is lepődött, hogy a férfi is ilyen kedvesen állt hozzá. Emlékszik még arra, amikor annyira idegesítette, hogy legszívesebben eltette volna láb alól. Most meg ...Igaz volt köztük ez az és tényleg nagyon hiányzott neki Kain, így akár mi is lesz fent ő most elmegy vele.* - Mindegy is. Menjünk fel. * Mondta, majd felállt és várta, hogy a sárkány is így tegyen, majd követi, ha elindul. Legszívesebben a nyakába urana, de tényleg nem lehet itt tul sokan vannak.* _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
| Tárgy: Re: A fogadó 2019-11-04, 10:01 pm | |
| //Lys//
*Sok minden változott az elmúlt egy évben, s Kainban sokkal inkább munkál most az, amiket bent hallott, tanult, s az, amiért kijött onnan. A sárkány biztos volt abban, hogy Lysanornak nincs szobája, ugyanis Arel nem hazudott vele kapcsolatban. Felismeri, ez a fogadós nincs olyan hidegvérű, hogy ne árulja el, ha fél. Márpedig tőle most is tart, s ez így van rendjén. A hím látja, hogy a lány feláll, maga is így tesz, s elindul felfelé a lépcsőn. Ha Lysanor megfogja a kezét, nem húzza el, erős markába foglalja a nő vékony ujjait. Ha nem fogja meg, akkor nyugodtan sétál fel a lépcsőn, s csak biccent a rá pillantó fogadósnak. Arel a fejét ingatja egy pillanatra, miközben még utánanéz a lépcsőn felfelé haladó párosnak. A szobába lépve a mágus becsukja az ajtót, s hogy ne zavarhassák meg, kezét rátéve elmorog egy záróigét. Ez többet ér, mintha kulcsra zárta volna. Ha eddig Lysanor nem szólalt meg, éjsötét pillantásával a nő szemeit keresi.* - Helyezd magad kényelembe. *Fejével az ágyra int, amire, ha a nő leül, akkor maga is leereszkedik rá. Az óvatosság, mely eddig uralta, most sem veszett el, ám ha meg akarták volna támadni, már megtehették volna, ott, a fogadóban, vagy felérve a szobába.*
| |
| Tárgy: Re: A fogadó 2019-11-04, 10:11 pm | |
| * Lysanor megfogta Kain kezét és felvezette a szobába. Le is ült az ágyra, hiszen hellyel kínáltál..* - Jó régen találkoztunk. Nem kérdezem merre jártál, hiszen legutóbb se mondtad, hová visz az utad. * Mondta tárgyilagosan, majd figyelte, ahogy a sárkány helyet foglal mellette.* - Sokat gondoltam rád. * Lesütött szemmel folytatta.* - Tudom, hogy ott van neked Silarona és ő volt az első. Én csak úgy beestem az életedbe, felforgatva azt. * Elmosolyodott, hiszen ismét felszínre törtek az emlékek.* - Kain! * Vett egy mély levegőt és folytatta.* - Nem akartam, de akár mennyire is küzdöttem ellene megtörtén. Beléd szerettem. * Mélyen a férfi szemeibe nézett és várta mi lesz a reakció.* _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
| Tárgy: Re: A fogadó 2019-11-04, 10:29 pm | |
| *Az arany sárkány nem messze ül le az elftől az ágyra. Érzelmek kavarognak benne, még ha ezeket nem is mutatja ki. Fakó arcán kifejezéstelen vonások ülnek, inkább maga elé néz. Még érzi a nő kezének melegét. Egy kétlábúét, amely e formájában mégis mennyire hasonlatos Silaronáéhoz. Elsőre nem reagál, hiszen ő is sokat gondolt a lányra.* - A völgyben voltam. *Hogyan mesélhetne arról, hogy találkozott halottnak hitt anyjával? Hogy túlélte a Nerwotopba jutást? Hogyan mesélhetne arról, amikor Anzar sötét alakja emelkedett fölé, s csaknem megölte? Hogyan mesélhetne mindarról, amit odabent Dahake tanított neki, s hogy találkozott a sokak által legendának tartott Rianával, a vörös nimfával, ki az Éj-hasadékba zárta a sárkányok seregét, köztük számos feketét is? Talán nem is hinnének neki. Silarona nevére ismét felkavarodnak érzelmei. Mindkét nőstény iránt érez, s mindkettő felé hibázott, mégis vonzza mindkettő. Lysanor valójában azóta forgatja fel életét, mióta először találkoztak. A maga módján lebontotta ellenállását, amire kevés kétlábú nőstény volt eddigi életében képes. Sőt, a maga módján a szívébe lopta magát, olyan feszültséget generálva benne, mint senki más. Lysanor jól fogalmazott, felforgatva az életét. A hangra, amit az elf megüt, felé fordul. Fekete pillantásában most nincs paranoia, nincs sötétség, azonban van rengeteg fájdalom. Nem tud haragudni e pillanatban a fehér hajú nőstényre. Nem tud, arcára némi zavar ül ki, miközben kinyújtva kezét megsimítja a nő arcát.*
| |
| Tárgy: Re: A fogadó 2019-11-04, 10:44 pm | |
| * Lysanor szavak nélkül is érti a pillanatot. Tudja, hogy Kainnak voltak elintézni való dolgai, biztos azokkal foglalatoskodott. Nem is kérdez rá, túl hosszú lenne. Az arcát ért simítás nagyon meghatotta. .* - Tudom... * Suttogja, hiszen tényleg érti csak a tekintetből. Kain őrlődik, képtelen választani. Pedig muszáj lesz előbb utóbb, de a nőt most nem érdekli. Átöleli a férfit és arcát a nyakába fúrja. Szép pillanat ez. Érzik egymás szívdobbanását, lélegzetét.Még is Lysanor megtöri a csendet. Szép lassan feláll az ágytól és az ablakhoz sétál.* - Tudod, nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőlünk. Mennyire idegesítettél, még se tudnék nélküled meglenni. A tudat, hogy élsz már erőt ad, hogy elviseljem haszontalan életemet. * Mondta komolyan. Az elmúlt időszakban tényleg haszontalannak érezte magát, csak kóborolt a nagyvilágban.* _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
| Tárgy: Re: A fogadó 2019-11-04, 11:11 pm | |
| *Sárkány-kétlábú, s e pillanatban nem foglalkozik ezzel. Már régen kivetette magából saját népe, mint kiderült csak félig népe ez, hiszen máshová rendeli végzete, s nem a Sárkányok Völgyébe, mely otthona volt, s melynek elvesztése most is fáj neki. Az arany sárkány is átkarolja az elf nőstényt, s érzi az illatát. Elf illat, mely egészen más, mint a többi kétlábú faj szaga. Ő is emlékezik a nőstény okvetetlenkedésére, arra, hányszor bosszantotta fel értetlenségével, amikor visszautasította, s mégis újra és újra összehozta őket Ritalea. Minden okkal történik, bizonyára ennek is megvan az oka, csak még nem látni. Közel van hozzá a nő, érzi közelségét, s a korábbi idegesítő vibrálás, mi oly soká körüllengte őket, most nem érződik. A mágus az ágyon ülve marad, úgy hallgatja az ablakoz sétáló nőstény szavait.* - Sosem volt haszontalan. *Szól némi üres hallgatás után. Jó néhány fajtájabéli van ehhez képest ellenvéleményen. Az összes kétlábú haszontalan, selejtes lény számukra, s így életük is az. Jól tudja, az ő ismeretsége is megváltoztatta Lysanor életét. Célpontjává tette Furia vadászainak, soha nem lehet már nyugodt élete, s ha a háborút a sárkányok nyerik, neki sem lesz itt már élettere. A mágus is feláll, s az ablakhoz lép. Kinéz rajta, a téli táj fehérségébe. Mintha tiszta lappal indulhatna élete, pedig világos számára, ami a Hajnal völgyében történt, nem változtatja meg a múltat, összes tettének minden következménye ugyanúgy nyomja vállát.* - Odabent megtanultam, hogy a dolgok okkal történnek, s végzetünk elől nem menekülhetünk. Neked is megvan a magad végzete. *Sokat beszél, főképp magához képest.* - Ha számít – számomra értékes vagy.
| |
| Tárgy: Re: A fogadó 2019-11-05, 6:15 pm | |
| * Kain szavai a szívéig hatoltak, amikor meghallotta, hogy ő is fontos Kainnak egyből visszaült mellé.* - Számomra két személy van aki nagyon fontos. AZ egyik Unokatestvérem Glorien, a másik pedig te vagy. * Mondta kedvesen és ismét a férfira nézett. Legszívesebben megcsókolná, de nem teszi, hiszen Kainnak kell kezdeményezni. Ebből nem enged. Meg attól is tart, hogy egy csók után képtelenek lesznek megállni. Nem feltétlen baj ez, majd alakul az este. Lysanor levetette a köpenyét és rádobta a székre a közelben. Várta mi fog történni.* - Mostanában háborgatott valaki? Vagy viszonylag nyugodt volt ez az időszak? * Kérdezte halkan és kezét ismét Kain kézfején nyugtatta.* _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
| Tárgy: Re: A fogadó 2019-11-05, 9:35 pm | |
| *Az elffel együtt megy vissza az ágyhoz, s le is ül vele. A szavak, amiket hall, megérintik a szívét, ám mégsem reagál rá. A kedves hang melengeti inkább szívét. A szavak helyett az érzések hatásosabbak. Sötét szemeivel követi, ahogy a nőstény leveszi köpenyét, s a székre dobja. Érzi a várakozást a levegőben, olyan, mint amikor vihar előtt elmélyül a csend, ám a levegőben ott szikrázik az elektromosság. A kérdésre a fakó arc megrándul. Lelki szemei előtt felsejlik Anzar hatalmas, fekete alakja, s ő, amint a földre nyomódik a rá telepedő súly alatt. Akkor, ott azt hitte, meghal, s nem értette, hogyan jutott be Anzar, Falvak Mészárosa a Hajnal völgyébe, ha oda sárkány be sem tehetné a lábát.* - Csak magamat. *Halk, csaknem morgós válasz érkezik, miközben a könnyű kéz a mágus erős kezére simul. A máguson még rajta kissé viseltes bőrkabátja, ő nem szabadult meg tőle, sötétnek hat, mint egy árnyék, úgy ül ott az ágyon.* - Neked hogy telt az idő? Furia vadászai nem akadtak nyomodra?
| |
| Tárgy: Re: A fogadó 2019-11-05, 9:47 pm | |
| * Lysanor látja Kain zárkózottságát.* - Szerencsére nem akadtak eddig rám. * Mondta tömören. Kint besötétedett, itt az idő lassan távoznia Lysanornak.* - Nézd. Kint sötét van már. Itt az ideje lemennem és kérnem egy szobát a fogadóstól. * Mondta és várta picit Kain reakcióját, majd megölelte viszonylag hosszan és arcon csókolta.* - Nagyon jó volt veled találkozni ismét. De most ideje intéznem magamnak egy szobát. * Felállt, elvette a székről a köpenyt és az ajtóhoz sétált.* - Mindent köszönök. Szívből remélem, hogy találkozunk még. * Rátette az ajtókilincsre a kezét és várt egy picit. Titkon remélte, hogy Kain megállítja.* _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
| Tárgy: Re: A fogadó 2019-11-05, 10:04 pm | |
| *Ez a mostani nem az a cserfes, idegesítő elf, akivel megismerkedett. Ez a nő egy sokat megélt lélek, megtanult csendben maradni, megtanult tömören fogalmazni. Ezzel meglepi Kaint. Az arany sárkány visszaöleli Lysanort, ám nem szól semmit. Van benne némi bizonytalanság, habár épp a két nőstény miatt tért vissza a völgyből. Oda húzza a végzete, ott kellene maradnia, hogy ellássa azt a feladatot, ami a Hatalmasoké. Ő azonban elhagyta a Völgyet, s visszatért, részben épp Lysanor miatt.* - Egy év. *Halkan, mély hangon szólal meg, amikor a kilincsre kerül a nő keze. Hogy mit akar az egy évvel, azonban még nem fejti ki. Az ajtó még zárva van, amikor beléptek, akkor zárta le, s azóta nem volt oka, alkalma kinyitni. Ha az elf megpróbálná kinyitni, bizony nem nyílna.* - Egy évig voltam bent, s te mégis itt vagy, nem tudván, hogy épp most térek vissza.
| |
| Tárgy: Re: A fogadó 2019-11-07, 8:52 pm | |
| * Lysanor rányit az ajtóra és abban a pillanatban hallja azt a bizonyos "egy év" mondatot. Érezte, hogy zárva van és el is mosolyodott hirtelen.* - Az ajtó zárva. Rendben, hogy biztonságos, de nem akarsz kiengedni? * Kérdezte, majd hallja a következő mondatot is.* - Igen, itt vagyok. Valóban nem tudtam, hogy itt leszel egyszerűen idehozott a lábam, a szívem. * Mondta kedvesen és visszaült Kain mellé. * - Biztos nem véletlen, hogy itt vagyok veled. Valami összehozott minket. és ha már így alakult, én örülök neki. * Kedvessége nem lankadt és egyre melegebbnek érezte a szobát.* - Ha nem haragszol én megmosakszom a fürdőben. Rám fér egy kis tisztálkodás. Pláne, ha úgy néz ki itt alszok abban az ágyban ahol most ülsz. * Mondta kacéran , újra ledobta a köntösét a székre és a fürdő ajtaja bezárult az elf mögött.* _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
| Tárgy: Re: A fogadó 2019-11-07, 9:19 pm | |
| *Kain felpillant. Az ajtó valóban zárva, habár nem magukat kívánta bezárni, hanem a hívatlan látogatókat kint tartani. Lysanor most nyitott rá, s a bűbáj működik. A válasz frappáns és természetesnek, hat, ha az arany sárkány kétlábú nőstény lenne, még romantikusnak is mondaná. A logikus része azonban számára is érthető. Oka van annak, hogy az elf nő itt van, és épp ma.* - Én is örülök. Megleptél, nem hittem, hogy itt talállak, amikor ennyi idő után visszatérek. *Halkan beszél, nyoma sincs a mély tónusban hidegségnek, vagy ellenségességnek. Végignézi, ahogy a nőstény ledobja a köntöst és elindul a fürdő felé. Őt kevésbé zavarja a meleg, azonban a fekete bőrkabátot leteszi ő is, ugyanarra a székre, amin Lysanoré van. Az ajtó nem vastag, az onnan kiszűrődő zajokat hallgatva végül kényelembe helyezi magát. Félig ledől az ágyra, amire Lysanor azt mondta, hogy ott fog aludni. Csizmái lelógnak, még kardját sem csatolta le. Két kezét tarkója alatt fonja össze, úgy várja, hogy a nőstény befejezze a tisztálkodást. Gondolatai csaponganak közben. Amit odabent tapasztalt, afféle érzés volt, mintha valójában mindig is oda tartozott volna. Ha nem lenne, ami a külső világhoz köti, mint Lysanor, Silarona, Sou, Alex, és még néhányan, hát nem is jött volna vissza. Oda tartozik. Ám első sorban a két nő olyan sok feszültséget okoz benne, hogy ezekre a dolgokra muszáj reagálnia.*
| |
| Tárgy: Re: A fogadó 2019-11-07, 9:29 pm | |
| * Lysanor enm időzött sokat a mosdóban, hamar ki is jött. Ruhái többségétől is megszabadult, így egy lenge alsóruha volt csak rajta. Nem szégyenlős a férfi előtt, hiszen látott már mindent. Lefeküdt a takaró alá a számára szabadon hagyott helyre és ő si elkezdte a plafont bámulni.* - Tulajdonképpen miért jöttél vissza? Én biztos voltam abban, hogy többet nem látlak. * Mondta halkan és hasra fordult, majd megtámaszkodott karjain, hogy láthassa Kain arcát. Közben magában tanulmányozta azt. Még mindig szépek voltak a vonásai, noha megviselt is volt az arca. Igazán férfias és kellemes volt Lysanor számára. Egész éjjel el tudná így nézegetni, de nyilván belealudna....Így csak várta a választ, közben karjai Kainéhoz ért.* _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
| Tárgy: Re: A fogadó 2019-11-07, 9:40 pm | |
| *A fehér hajú nőstény látványa tagadhatatlanul kellemes. A mágus sötét szemei is megakadnak rajta. A lenge ruha épp annyit sejtet, amennyit kell, hogy egy hozzá hasonló „ferde hajlamú” hím igen vonzónak találja. Természetesen, ha a nőstény valóban távozni akart volna, feloldja a varázst az ajtón, s elengedi, azonban maga sem tudja, milyen érzéssel tette volna. Követi tekintetével egészen addig, amíg befekszik mellé a takaró alá. Az ágynemű azonban szépen sejteti dombokkal, s völgyekkel, hol is található alatta. Nem forgolódik, de fejét oldalra fordítja, úgy néz a nőre.* - Miattatok, akik fontosak vagytok nekem. *A karjához érő másik kar melege melegséggel tölti el.* - Odabent nincs háború. Nincs fekete sárkány, be sem mehet. De nem tudtam úgy ott maradni, hogy tudom, idekint vagy és vadásznak rád.
| |
| Tárgy: Re: A fogadó 2019-11-07, 9:56 pm | |
| * Lysanort nagyon kielégítette a válasz és örült neki. Bár a többesszám megfogalmazása kicsit sziven ütötte de a második mondat az már tetszett.* - Ez nagyon kedves tőled. * Mondta őszintén és adott egy puszit Kain arcára. Pár perc múlva hátat fordított a sárkánynak.* - Jó éjszakát Kain * Kuncogott bele a takaróba. Biztos volt abban, hogy nem tud elaludni és Kain se. De megvárja fog e történni egyáltalán valami. Biztos volt abban, hogy nem lesz és kénytelen lesz valahogy elaludni, mert holnap tovább kell állnia. Nem biztonságos egyelőre nekik huzamosabb ideig együtt tartózkodni egy helyen. És nyugodtnak, megfontoltnak kell lennie az útra.* _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
| Tárgy: Re: A fogadó 2019-11-07, 10:12 pm | |
| *Namelyr őszinte volt, nem tehet mást, és nem csak a két nőstényre gondolt, bár valójában főképp miattuk érkezett vissza az erdőből. A sárkány beszívja a nő illatát, amikor puszit ad az arcára. Egy év után is meg tudja mondani, hogy ez nem az a szoba, ahol együtt háltak, mielőtt bement volna az erdőbe, mégis emlékezteti rá, nagyon. A feltörő emlékek élénkek, mintha most történnének, a sárkány nem is tudja, mire vélni. Válaszképp lerúgja a csizmákat lábairól. A két lábbeli hangosan puffan a padlón, majd kihúzza kezeit tarkója alól. Ez a kuncogás a régi Lysanort idézi, azt, aki annyiszor az idegeire ment. Szürreálisnak hat a korábbi elköszönés és a hozzá társuló puszival együtt. Kain a maga részéről figyeli a takaró vonalát, s miközben azon gondolkodik, hogy nem is kellene gondolkodnia semmin, keze megsimítja a takarót, követve az elf vonalait. Jó néhányszor aludtak már együtt, talán először Telarban, a kovácsnál, s utána egészen addig, míg eljutottak ide. Most azonban nem jön álom a szemére. A rengeteg történés, az, amiben változott az élete, mind-mind ébren tartja, s nem utolsó sorban az is, hogy Lysanor itt van mellette. Kívánja a nőt, most is, épp az iménti tettei teszik még izgalmasabbá.* - Jó éjt!
| |
| Tárgy: Re: A fogadó 2019-11-07, 10:21 pm | |
| * Lysanor érzi a férfi simítását, ezzel is érthetővé teszi számára, hogy abszolút vevő a dolgokra, pont úgy,mint régen. Hirtelen visszafordult és rátámaszkodott Kain mellkasára.* - Ugye te sem alszol? * Kérdezte nevetve és megcsókolta a férfit. Éppen itt volt az ideje s tudja nagyon jól, hogy Kain akár mennyire szeretné is a dolgokat, mindegy, hogy mit azt nem fogja egy könnyen elkezdeni. Az a simítás is nagy előrelépés volt már.* - Ez most nagyon jól esett. * Tette hozzá a csók után és egyenesen Kain szemeibe nézett. Figyelte a szép sárkányszemeket, amik annyira elvarázsolták, szinte az első találkozásukkor már.* _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
| Tárgy: Re: A fogadó 2019-11-08, 8:29 pm | |
| *A mágus meglepődik. A nő hirtelen fordul meg és támaszkodik a mellkasára. A kérdés meglehetősen furán hat. Ha aludt volna is, erre a mozdulatra biztosan felébred. Lysanor a mellkasán kérdezi nevetve a nyilvánvalót, hogy ugye nem alszik. A nő csókkal folytatja, miközben a sárkány erős karjaival tartja a rajta támaszkodó pihekönnyű nőstényt. Namelyr visszacsókol, miközben nem tudja teljesen eldönteni, vajon melyik nőt is csókolja. Eszébe jut Silarona, a gesztenyebarna hajú, tengerkék szemű, karcsú elf alak, melyet visel kétlábú formájában, s a kecses, vörös test, melye valódiként hord. S ugyanakkor a fehér hajú elf csókolja, s őt csókolja vissza. Nem tudathasadásos, e pillanatban még paranoiája is alább hagy, s mikor egyenesen a szemeibe néz a nőstény, az ébenfekete szemek állják a pillantást. Kendőzetlenül mutatják, mi is van belül. A kavargó érzelmek feszítik belül, miként energiái is feszítik őt alant. Elmélyed az elf pillantásában, s kezei a nő hátát simítják meg, egészen fehér hajáig, melybe beletúr ujjaival.*
| |
| Tárgy: Re: A fogadó 2019-11-11, 8:32 pm | |
| *Lysanornak nagyon jól esett ,amikor a férfi beletúrt a hajába. Ugyan akkor látta rajta, hogy bizony máshol jártak a gondolatai.* - Kain! Te is tudod,hogy ezt így nem folytathatjuk. Én vállaltam, hogy üldözött leszek, az is maradok, de most nem erre gondolok. * Mondta kicsit szomorúan, majd vett egy mély levegőt, és folytatta.* - Én Silaronára gondolok. Neked is úgymond dupla teher vagyunk. Választanod kell. Vagy ő vagy én. Ezzel nekünk sem teszel jót. Én nem szeretek kétségek közt lenni. * Majd vissza gurult a helyére és nézte a plafont. Tudta, hogy talán ez a legnehezebb dolog Kainnal, de tudta, hogy igaza van. Reakciót is várt most, ennyivel tartozik neki a férfi.* _________________ Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!A karakter dala | |
| Tárgy: Re: A fogadó 2019-11-11, 9:36 pm | |
| *Jól látja az elf, tán titkolni sem tudná, hogy nem teljesen itt jár e pillanatban. Vajon a nő mennyit érzett meg abból, ami belülről állandó szenvedéssel tölti el az arany sárkányt? Hagyja, hogy Lysanor legördüljön róla. Ő is Silaronára gondol, s arra, hogy kegyetlen dolog az, ami velük történik. Semmi sem lehet egyszerű az életében, semmi sem lehet gond nélkül való. Amikor végre meglelné a nyugalmat, a helyet, hol biztonságban élhet, távol árulásától, távol az őt üldözőktől, két nőstény is van, akik miatt visszatért onnan. Ahogy az elf befejezi mondandóját, beáll köztük a csend. Még a szú percegését is hallani a szobában, ugyanis Kain nem szól. Két kezét ismét tarkója alatt fűzi össze, ahogy fekszik az ágyon.* - Senkinek nem jó ez. *Morogja halkan. Ő aztán tudja, s nem gondolta soha, hogy a nőstényeknek jobb lenne. Tisztában van a választás követelményével, ám ez mind olyan, amire nehéz bármit mondani. Nehéz a két nőstény közül egyet választani, főképp azután, hogy mindkettő sorsát ő változtatta meg. Mindkettőre ő tette a célkeresztet.*
| |
| | | Aegaqien Arany sárkány
Hozzászólások száma : 70 Életkor : 103 Munkahely : Örökhagyó
| Tárgy: Re: A fogadó 2021-08-24, 2:35 pm | |
| // Egy napsütötte késő délután, Nar Lúrion //
Eltelt az idő. Könyökömet az asztal lapjának támasztva, államat a tenyerében nyugtatva, lehunyt szemmel élvezem a felszálló aromás pára jótékony hatásait. Elnyomja a fogadó, amúgy uralkodó esszenciáit és enyhíti a megébresztett elme morgós medve harapósságán. Ebben besegít a késő délutáni napsütésben is, ami kellemesen citeráz a levelek közt játszva. Vágyat kelt! Mennyire egyszerű lenne itt hagyni a lelkemet nyomorító négy fal zárkáját, hogy kényem és kedvem szerint elhasalva, ledobva ezt a szégyentelen sima bőrű maskarát, pikkelysömör magukba szívhassák a Nap éltető erejét. Néma sóhajjal engedem elillanni a gondolatot, mert tudom mekkora erővel bír és azt is, hogyha ennek most nem állok ellen, egy másiknak sem fogok. Szabadon tétlenkedő kezem mutató ujja önállósodik, csak két rovást húz a szebb napokat megélt, éltes asztallapra, hogy aztán céltalannak tűnő kacskaringók képzelt vonala mentén kószáljon. Már két napja! Borzongató a gondolat, hogy második napja tömöm a fogadós erszényét és élvezem a darnaéhes vendégszeretetet. A gondolat hidegséget terjesztő hatására éledő libabőrt, milyen nevetséges hasonlat ez, legszívesebben durván letörölném. De marad a tétlenség és a vigasztaló tudat, hogy legalább ezt a fogadót nem valamelyik nagyváros lüktető forgatagában öleli körbe. Ez meglátszik. Senki sem kíváncsi a másik és mindenki csak a másikat fürkészi. Azt hiszem, bármi is változott Lanuria más tájékain, itt annak nyoma alig tetten érhető. Talán csak hallomásból, áporodott szagú történetek. Egy pillanatra megtorpant a a gondolataim és éppen ennyi ideig issza tekintettem a tegnapi eső és szél násza által összement ablakon túli világot. Tisztán érzem, hogy mennem kell. Kell! A cselekvés azonban elmarad, csupán újra lehunyom a szemem, mert megígértem, hogy itt várok és ha nem jön időben csak utána hagyom magam mögött a fogadót. Három nap, miből már alig egy van hátra. Csak ennyi. Talán, pont rövidsége okán tűnik mérhetetlennek és ez is űz, el innen, legalább csak éjszakai vadászat erejéig. Mint egy elkészült karika két vége, összeértek gondolataim. Még van az ok, vagy csak sejtés, hogy miért kárhoztatni magam, jobb híján, lustálkodásra. Megmosolyognivaló, de nem vetemedem ilyen gaztettre, nem kell, hogy a tegnapi után az álmodozó, rosszabb esetben fülig szerelmetes bakfist lássák bennem. Többet ér a megszerzett nyugalmam. A mosoly meg a barátság és persze a képmutatás jele is még néhány más dolog mellet és minthogy van itt legalább egy minden lében kanál surranó is, igen kockázatos lenne. Marad hát a látszólag mindenre vak és süket sütkérezés, ami végtére is magam választottam, mert lett volna még sötét, majdnem mindent titkolni képes zúg a helyiségben. Pedig azok igen népszerűek, vajon ezek kedvelői tudják e, milyen értékekről mondanak lé más helyek mellőzésével. | |
| | | Nar Lúrion Arany sárkány
Hozzászólások száma : 137 Életkor : 745 Munkahely : Vándor, zenész, zsoldos éppen mi
| Tárgy: Re: A fogadó 2021-08-24, 3:21 pm | |
| // Egy napsütötte késő délután - Aegaqien //
*Két vándor siet a fogadóba egy alig forma tízen három esztendős ifjú és egy bárd aki bár tényleg bárd nem az aminek látszik, emberi alakban kíséri az ifjú mágus tanoncot mivel a család jó pénzt kapott a fehér köpenyesektől hogy a gyermekből is mágus legyen. Nem erre vezetett volna az útjuk de hát a fiú azt a viszonylag jó pénzt amit azért kapott hogy az aranysárkánynak adhassa ha elérik az ulticélt, sikeresen el lopták tőle, hisz csak egy gyerek aki talán nagyon jó gyógyító lesz de most még arra se képes hogy magát meg védje. Igaz Nar mondta hogy kiáltson ha bajban de sajnos a gyerek nem tette sőt a pénzt oda is adta a két rablónak, Narnak több se kellet kiszagolta szó szerint hogy merre jöttek hiszen igen jellegzetes szaguk volt, szinte csavarta a sárkány orrát. Nyilván nem tudhatták hogy egy sárkány van a fiúval persze azt ő sem tudja, csak annyit tud hogy egy kósza van vele aki sok mindenhez és a kardforgatáshoz is ért. Mikor a fogadóba érnek Nar hamar kiszúrja a két tolvajt, és a fiút a legközelebbi asztalhoz ülteti nem is figyelve hogy ott már ülnek, Nar bár távolabb van az jól látszik hogy nem igen állnak kötélnek a beszélgető társai. Látja hogy előttük semmi nincs így nyilván még nem költöttek a pénzből, így rájuk borítja az asztalt.* -Na akkor ideadjátok a pénzt amit loptatok vagy inkább a kardom hegyére tűzzelek titeket? *Halható a sárkány igen ingerült bár ez nem látszik rajta csak a hangján hallani. A két férfi egy félvér elf és egy ember már pattant is fel és estek volna a sárkánynak, Nar hirtelen mozdul és elkapja az ember karját majd elkezdi kicsavarni. Bár nem törte még el igen közel áll hozzá. Az elfet egy egyszerű tele-kinetikus varázslattal a falnak nyomta majd egy akadály bűbájt használva ág szerű nyúlványok kapták el a férfit és a falnak nyomva tartották meg.* -Na akkor legyen az hogy vissza kapja a fiú a pénzt és cserébe nem töröm le senki nyakát, rendben? *Nar feszült hangon mondta de látszott hogy tényleg eltöri a nyakukat ha nem kapja vissza ami tulajdon képen az övé. Erre a férfi bele ment és oda adta neki a pénzt, Nart elengedte mind a kettőt és amikor vissza ment volna az ember kést rántott. Nar bár nem látta hallotta a hogy hirtelen kirántja a hüvelyéből a kis tőrt, Nar fordult egyet majd hátulról a férfi hátába nyúlt egy varázslattal és kitépte a férfi szívét, mej most mágiával át volt itatva. Így nem halt meg hanem csak pislogott amikor a bárd kezében egy vörösen izzó és fekete füst szerű kristály szív volt a férfi kezében. Nar habozás nélkül össze nyomta a szívét és a férfi holtan esett össze, a tőrét magához vett s így szólt.* -Vigasz díj. *Majd rá pillantott a félvérre aki rögvest el menekült az ivóból. Nar nak nem kell a tőr de elég szép majd eladja egy kevés darnáért, hisz csak olyan fegyvert tart meg ami mágiával van átitatva. Ahogy vissza lép az asztalhoz s a fiúnak adja a pénzt* -Ezúttal ne veszítsd el! *Nyomatékosítja és a fiú bólintott. Nar ekkor pillantja meg és szagolja ki a másik sárkányt aminek láthatóan nem örül, hisz nem szabad a fajtáját fél várról venni.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A fogadó | |
| |
| | | | A fogadó | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|